PDA

View Full Version : Προπονητής Γαύρου 2009-2010

Djerdjelesh
06-05-2009, 00:58
Για πείτε.

Mitsmann
06-05-2009, 01:04
τα Τζολε και Αλεφας ειναι αστειο, τα αλλα δεν ξερω, ο Κετσπαγια ειναι ακομα πιο αστειο που παιζει να συμβει ομως, θα θελα να μεινει ο Βαλβερδε.

την αναλυση αυτου την εκανα μολις σε αλλο ποστ, βαριεμαι τωρα παλι. :P

Djerdjelesh
06-05-2009, 01:08
Την ανάλυση την είδα και συμφωνώ απόλυτα.
Το θέμα είναι ότι μιλάμε για Σώκο εδώ. :-?

Λοιπον, ας γράφουμε εδώ ότι εξελίξεις θα έχουμε και βλέπουμε μετά αν πέσαμε μέσα.

Mitsmann
06-05-2009, 01:10
αν συζηταμε τοτενες για το τι θα γινει απλα, θεωρω απιθανο να μεινει ο Βαλβερδε, δηλαδη πως να μεινει. ο ενας αντιπροτεινει στον αλλο να μπορει να φυγει η να διωξει οποτε του καυλωσει, αυτα ειναι καραγκιοζιλικια.

απο κει και περα η επομενη μερα? αγνωστο. αν ο κοσμος αρχιζει να κραζει ανοιχτα "ποιος κετσπαγια ρε καραγκιοζια" α λα Μπασινας/Κυργιακος μπορει και να μην ερθει μιας που ο κωλογερος καμμια φορα σε τετοια ζητηματα (καθολικης αρνησης δηλαδη) ακουει τον κοσμο.

Τεριμ το αποκλειω, απο κει και περα, δεν εχω ιδεα.

Boris-san
06-05-2009, 01:12
Alefa 8eloume!Kai douro pali na sfurizei sta ghpeda

GG*
06-05-2009, 01:18
μια χαρα σε γαμει ο κυρ-νικος

παιζει βεβαια και το πλανο να φερει κανα ξυπολητο και στη πρωτη γκελα να γυρισει ο sir takis μαζι με κανενα σισιτς του κυπριακου πρωταθληματος

Kelldorain
06-05-2009, 01:20
Είμαι με Mitsmann εκτός του ότι αποκλείει τερίμ, μια χαρά προπονητής είναι

Mitsmann
06-05-2009, 01:24
ωπα ωπα. Δεν τον αποκλειω γιατι δε μ αρεσει.
μου ειπατε να πω την αποψη μου για το τι προκειται να συμβει.

θεωρω υπεραπιθανο να ερθει ο Τεριμ. αυτο εννοω.

GG*
06-05-2009, 01:25
να βαλετε επιλογη "να γυρισει ο φρογκ καρτοκινητη " να ψηφισει ο φιχχχερ και λοιποι απελπισμενοι

Odonian
06-05-2009, 02:14
Ίσως να είναι βιαστικό το τόπικ, αυτά τα "έχει αποφασίσει ο θειος" των δημοσιογράφων δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ. Από τη μια ο θειος αποφασίζει όταν αποφασίσει (...) από την άλλη συχνά ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Πέρα από αυτό, μάλλον καλύτερα για τον γαυρο να κρατήσει τον βαλβερδε.

Nasum
06-05-2009, 02:29
Δε Αλμπερτο Μπιγκον-Κυρ Κολλιας απρεσιεσον θρεντ.

cancer
06-05-2009, 02:52
o epomemnos propomnitis tou pao 8a mnai o kostas o maleKKos. gamiogauroi POuschtoKALAMARADES>

loipomn paidia sovara kamna teleiomemno gallo 8a ferei o sokrates, o ermnesto demn tomn kovw. stimn teliki tomn timouri, giati ti eixe ti exase. mi xalieste mia xara imne to timouri 8arrw.

poustiko kimpormnt kollise kai me kamnei mna grafw kipriaka de gimnomntai auta xaxxaxaxaxa poutamnaxaxaxaxa

FIXXXER
06-05-2009, 03:13
να βαλετε επιλογη "να γυρισει ο φρογκ καρτοκινητη " να ψηφισει ο φιχχχερ και λοιποι απελπισμενοι

Δε θα θελα ποτε να γυρισει ο βατραχοπριγκηπας σαν προπονητης στον Ολυμπιακο. Απλα ειναι μαλακια να τον βριζει ο οποιοσδηποτε, αλλο αυτο. Και αποθεωνουμε Ζιοβανηδες και αλλους, τεσπα. Ον τοπικ, να μεινει ο Βαλβερδε μακαρι.

00i00
06-05-2009, 05:00
τι τον θελετε τον προπονητη?

psychotron
06-05-2009, 08:09
Προφανώς και είναι καλύτερα να μείνει ο Βαλβέρδε. Μακάρι δηλαδή να μείνει. Ωστόσο ο ξεμωραμένος γεροπαράλυτος άρχισε πάλι τα γνωστά παιχνιδάκια του, οπότε δεν το βλέπω να μένει, δυστυχώς. Συμφωνώ με Μιτς, δεν θεωρώ πιθανό το να έρθει ο Τεριμ. Το πιο πιθανό από τα ονόματα που ακούγονται είναι του Κετσπάγια (hint: είναι και η πιο φτηνή λύση), αλλά με ξενερώνει τόσο πολύ αυτή η προοπτική που ειλικρινά δεν ξέρω καν αν θα ασχοληθώ του χρόνου, αν τυχόν γίνει κάτι τέτοιο. Έλεος δηλαδή με το μαλάκα τον καράφλα τον αχώνευτο. Ελπίζω μόνο να ξυπνήσει ο γεροξεκούτης πριν να είναι αργά και να καταλάβει οτι ο κόσμος δεν γουστάρει μία το μαλάκα. Χίλιες φορές να ξαναγύριζε ο sir Takis παρά αυτός.

Weedow
06-05-2009, 10:49

Και με τι θα ασχολείται ο Κόκκαλης; Που θα ξεσπάει;

GuardianOfIvorytower
06-05-2009, 13:28
Καλά θα ήταν να μείνει ο Βάσκος...αλλά δεν το κόβω :-|

Weedow
06-05-2009, 16:45
Who knows? Θα δείξει...

Εμένα πάντως ούτε με ικανοποιεί, ούτε με χαλάει. Τον ψιλοεμπιστεύομαι πάντως κι ας έχει κάνει λίγες γκέλες.

irreligious
06-05-2009, 17:05
''Νικόλα ντου, στον τάφο του λαγού.''

και ΑΛΕΦΑΣ να σηκώνεται πάνω και να τρελαίνεται.

freak brother
06-05-2009, 18:07

:dfinger:

GG*
06-05-2009, 23:12
:moutza:

BURNIN AMBITION
08-05-2009, 02:14

Mitsmann
08-05-2009, 02:26
τι μας κοφτει εμας?

Odonian
08-05-2009, 04:47
:roll:

Mitsmann
08-05-2009, 07:18
ναι, ναι, ρολλαης και ρολλοβερ Μπετοβεν, αλλα ο αλλος λεει στην αρχη ας πουμε τι θα γινει και πεταγεται ο καθε πικραμενος "χα. τι τον θελετε??" και ψαχνεις να δεις τι και πως.

Raven Lord
08-05-2009, 09:58
ο αλέφας χαίρει συντριπτικής αποδοχής όμως :P

Amnesiac.
08-05-2009, 10:12
Αν είχα εμεσεν θα έλεγα με το Χιερμάνο ότι θα έπρεπε να είχε βαλεί μυαλό ο Κόκκαλης από την ΠΟΥΤΣΑ του Τσάμπιο Λιγκ (βλ. καθυστερημένες μεταγραφές κτλ.) και να είναι πιο σοβαρός φέτο. Αλλά

ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ.

FML.

Dythor
08-05-2009, 10:14
Ο Τούρκος λεμέεεεε

jack the ripper
08-05-2009, 11:29
Kalorizikos o timour :-D:-D:-D:-D (mallon)

Odonian
08-05-2009, 15:34
Μπορώ να ακούσω ήδη τα συνθήματα. Α και τι στοίχημα ότι μόλις τον φύγει ο γαυρος θα τον πάρει η ΑΕΚ;

:touched:

Amnesiac.
08-05-2009, 16:32
"Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Kατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αποφασίστηκε να δοθεί τέλος στη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Πλέον, οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να φαντάζει ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ισπανού… "

'Ολοι στη φιέστα!

Kelldorain
08-05-2009, 16:51
Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο, ο Σωκράτης Κόκκαλης ανακοίνωσε την προσφορά που κατέθεσε στον Βαλβέρδε, ύψους 1εκατ. ευρώ και 750.000 ευρώ μπόνους, αλλά και την αντιπρόταση του Ισπανού, ο οποίος ζητούσε 1.5εκατ. ευρώ καθαρά. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, όμως, φυλούσε το… καλύτερο για το τέλος, λέγοντας ότι οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ήρθε το «διαζύγιο».

...και γιατί έγινε το δσ;

Τέσπα θα πέσει λογικά κράξιμο στη φιέστα

freak brother
08-05-2009, 17:03
ε καλα αφου ολοι το χαμε καταλαβει εδω και κανα διμηνο οτι δεν θα μεινει.. που ειναι το γαματο εξωφυλλο του πρωταθλητη? βαλβερδης!

Weedow
08-05-2009, 17:22
Είμαστε τόσο ζώα που "στέλνουμε" προπονητή που μας πήρε νταμπλ. Α ρε τιμημένη Ελλαδάρα!!!

psychotron
08-05-2009, 17:41
http://athens.indymedia.org/calendar/uploads/chaplin2.jpg

και

http://www.arta-news.gr/v2/images/stories/test/karagkiozis.jpg

και

:moutza:

μαλάκες.

Mitsmann
08-05-2009, 18:01
Κετσπαγια λοιπον. ειχε καιρο να γινει μπαχαλο το Καραισκακη.

freak brother
08-05-2009, 18:19
Είμαστε τόσο ζώα που "στέλνουμε" προπονητή που μας πήρε νταμπλ. Α ρε τιμημένη Ελλαδάρα!!!

δευτερη φορα εσεις σε 2 χρονια... και μεις 1 στη μια με τον σουμ.. γαμω!

Weedow
08-05-2009, 18:27
Και μετά περιμένουμε σα μαλάκες να δούμε μπάλα στην Ελλάδα. Κι όταν εμείς σφαζόμαστε ο Κόκκαλης πίνει καφέ με το Βαρδινογιάννη. Είναι μεγάλη κουβέντα αυτά και είμαι και off topic οπότε το αφήνω εδώ. Βαρέθηκα να ασχολούμαι με τις μαλακίες του Σωκράτη.

Odonian
08-05-2009, 18:39
Σα βιολάκι σας παίζει ο θείος... πάνω στις φιέστες για το πιο εύκολο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων μπλα μπλα, τσακ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ.

Κάποιο motivational poster κρύβεται εδώ, αλλά δεν είμαι καλλιτέχνης. :-P

psychotron
08-05-2009, 18:47
Βαρέθηκα να ασχολούμαι με τις μαλακίες του Σωκράτη.
Όλοι βαρεθήκαμε.

Kelldorain
08-05-2009, 18:47

http://diy.despair.com/output/poster728482.jpg

?

Clockwork Orange
08-05-2009, 19:36
πανω κατω αυτο που ειπε ο οντονιαν!
δεν μπορω να καταλαβω τι συμφεροντα εχει ο κοκκαλης απο αυτο!
γιατι θα εχει για να το κανει 2η φορα!
α! και προφανως δεν νοιαζεται για πορειες στο τσουλου ε και κουραφεξαλα!

psychotron
08-05-2009, 19:42
ε, τι συμφέροντα θες να έχει... Πολλά. Το εξής ένα. Είναι ΠΟΛΥ φθηνότερος και δεν θα έχει απαιτήσεις για μεγάλες μεταγραφές.

Σε ποιό Τσ.Λ. αναφέρεσαι;;; Μας περνάει που μας περνάει για μαλάκες ο γέρος, μη μας περνάτε και σεις!

Clockwork Orange
08-05-2009, 19:46
το εκνευριστικο για μενα ειναι οτι ξερει πως θα παρει το πρωταθλημα ακομα και με Φοιρο στον παγκο! δλδ ανυπαρξια οι υπολοιποι!
δεν σε εχω για μλκ! απλα ισως το εξεφρασα λιγο ρομαντικα!

psychotron
08-05-2009, 19:57
δεν σε εχω για μλκ! απλα ισως το εξεφρασα λιγο ρομαντικα!
ναι ρε man, δεν το είπα προσωπικά για σένα, απλά έδωσα έμφαση στο ότι δεν τρώμε κουτόχορτο όπως νομίζει ο ξεμωραμένος.

Εκτός κι αν κάνει κίνηση roi-mat (στα εξάρχεια, παίζουν ο Παύλος με τον Άκη κάθε τετάρτη) και φέρει καλό και μεγάλο προπονητή. Δίνω 0,063% να το κάνει.

Clockwork Orange
08-05-2009, 20:00
θεωρητικα και για τα μετρα του οσφπ και τησ λιγκας ειχες μεχρι το μεσημερι μεγαλο προπονητη που σου πηρε νταμπλ! γιατι να φερει αλλον!?

psychotron
08-05-2009, 20:06
Γι αυτό και η μικρή πιθανότητα :-P

Amnesiac.
08-05-2009, 20:46
Έχει καταντήσει κούραση αυτό το πράγμα με τον Κόκκαλη. Λεφτά δικά του δε βάζει, τουλάχιστον ας μη κάνει μπουρδέλο την ομάδα. Αν τα ποσά που λένε τα σάιτς ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, προτίμησε τον Κετσπάγια αντί του Βαλβέρδε για 1.000.000 ευρώ. Μεγάλο ποσό δε λέω, αλλά για τα δεδομένα του Ολυμπιακού δεν είναι πια και ΤΟΣΟ μεγάλο, πόσο μάλιστα όταν πληρώνεις κατά καιρούς τόσα χρήματα σε τυχάρπαστους παίχτες/προπονητές.

Το ότι έφυγε ο Βαλβέρδε δεν είναι από μόνο του τόσο εξοργιστικό, άλλωστε έκανε μπόλικες μαλακίες κι αυτός, το εξοργιστικό είναι το ποιος έρχεται, το ποιους παίχτες έχουμε πάρει μέχρι τώρα και γενικότερα η νοοτροπία του Κόκκαλη για το πού θέλει να βρίσκεται η ομάδα.

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ.

Weedow
08-05-2009, 20:50
Δε θα μπορούσα να το είχα πει πιο σωστά...

Magellan
08-05-2009, 20:52
Το ότι έφυγε ο Βαλβέρδε δεν είναι από μόνο του τόσο εξοργιστικό, άλλωστε έκανε μπόλικες μαλακίες κι αυτός, το εξοργιστικό είναι το ποιος έρχεται, το ποιους παίχτες έχουμε πάρει μέχρι τώρα και γενικότερα η νοοτροπία του Κόκκαλη για το πού θέλει να βρίσκεται η ομάδα.

.

Daffy
08-05-2009, 22:25
exoume antilifthei oti i zimia i fetini tou olimpiakou einai konta sta 15-20 miria e.vgalte ta simperasmata sas giati k pos den ananeothike tou valverde to simvolaio

Clockwork Orange
08-05-2009, 22:44
για τσου λου λεσ?
και τι θα αλλαξει με τον νεο Χ προπονητη?

Daffy
08-05-2009, 22:59
to mpatzet

distortionofperception
09-05-2009, 01:41
o Τακης δεν είχε παρει πρωταθλημα? Τι παραπανω εκανε ο Βαλβερδε για να μείνει, για πείτε μου και μενα να'ούμε τον αμοιρο και τον αμπαλο ξερω γω.
Οταν κατακτας κυπελλο και πρωταθλημα σερι ποσα χρόνια και εχεις και χρυσοπληρωνεις εναν βαλβερδε για να κανει τα ίδια που θα κανε και καποιος αλλος και δε σε βγαζει στην ευρωπη για τα καλα, γιατί να τον κρατήσεις?
Για εξηγήστε ρε παιδιά.

Σημείωση: Δεν είμαι γαυρος.
Σημείωση 2: Δεν είμαι καμμένος με μπαλα.

Boom!
09-05-2009, 04:50
Η παραμονη του Βαλβερδε δεν ηταν θεμα χρηματων, ο Κοκκαλης στραβωσε οταν πηρε πρεφα με τις συνεχεις αναβολες του Βαλβερδε οτι ο βασκος ειχε τον Ολυμπιακο καβατζα και την εψαχνε για κατι αλλο στο εξωτερικο, τελικα δεν του καθισε του μυταρολα και η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο και λοιπα κλισε.

Live_by_honour
09-05-2009, 08:53
Loipoi allothriskoi, poli anisixia exete gia ton proponith toy olympiakou....
O proedros xerei ti prepei na kanei.

Kelldorain
09-05-2009, 09:57
Το θέμα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είχε κουράσει όλους τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο τον Σωκράτη Κόκκαλη. Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ., όταν και αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξέσπασε: «Αν με βρίσουν, θα φύγω», φαίνεται να είπε ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, αναφερόμενος στους φίλους της ομάδας και την πιθανή αντίδραση τους στη σημερινή φιέστα.
sport-fm

Οκ τώρα έχω ΜΕΓΑΛΗ περιέργεια για το τι θα γίνει

Daffy
09-05-2009, 10:32
gerontopapargies more

Weedow
09-05-2009, 12:21
Η παραμονη του Βαλβερδε δεν ηταν θεμα χρηματων, ο Κοκκαλης στραβωσε οταν πηρε πρεφα με τις συνεχεις αναβολες του Βαλβερδε οτι ο βασκος ειχε τον Ολυμπιακο καβατζα και την εψαχνε για κατι αλλο στο εξωτερικο, τελικα δεν του καθισε του μυταρολα και η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο και λοιπα κλισε.

Παπάρια. Μην ξεχνάμε οτι πλέον δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Εκτός αυτού μην ξεχνάμε οτι πλέον εν έτει 2009 (και εδώ και πολλά χρόνια) ο Ολυμπιακός (και όχι μόνο) δεν είναι ομάδα, είναι επιχείρηση.

GG*
09-05-2009, 12:38
λοιπον επειδη βλεπω μεγαμη αγωνια απο φιλους και εχθρους
90% κατσπαγια γιοκ-ευτυχως ειναι τοσο κοπανος που καηκε μονος του
βεβαια και τα αλλα ονοματα που παιζουν ειναι ψιλομαπα αλλα λεμε τωρα.....

Mitsmann
09-05-2009, 12:59
χαχαα, ερχομουν μολις να γραψω το ιδιο.
Οχι τοσο πολυ, οτι μαλλον στραβωνει (ΕΥΤΥΧΩΣ) αλλα οτι ειναι τοσο κρετινος που παιζει να τα γαμησε μονος του.

Kelldorain
09-05-2009, 13:01
Χμ σίγουρα δεν βγαίνει προς τα έξω ότι στραβώνει απλά και μόνο επειδή είναι φιέστα;

Death MD
09-05-2009, 13:03
παντως το κυριοτερο ειναι να μη βγει αχνα σημερα στο τηγανι γιατι ο κροκους εχει θυμωσει και μην του πατε κοντρα γιατι θα φυγει.

οποτε ολοι χαρουλες παλαμακια , φυστικι σαμαλι κοκ και ζητω ο κοκκαλιακος και τετοια περιεργα ξερωγω.

κορνεδες απαγορευοντε ,μην παρετε απ το σπιτι.

Mitsmann
09-05-2009, 13:08
Χμ σίγουρα δεν βγαίνει προς τα έξω ότι στραβώνει απλά και μόνο επειδή είναι φιέστα;

δε το αποκλειω, αλλα χμ, δε μου φαινεται και απιθανο να στραβωσαν α) με αντιδρασεις και β) με ενω προσπαθουν να το πανε λαου λαου λογω αντιδρασεων το αλλο το κοπανι σε συνεντευξη χτες, μονο με τι συστημα θα κατεβαζε στη φιεστα σημερα δεν δηλωσε.

θα δουμε.

Mitsmann
09-05-2009, 13:08
ασε που ειναι πιο λογικο οι δημοσιογραφοι "κοντα στη διοικηση" (λολ) να το γυρισουν οτι φταιει ο παπαρας που μιλησε γι αυτο χαλαει, παρα το οτι ΚΟΤΕΥΟΥΜΕ γιατι ο κοσμος τα χει παρει.

Mitsmann
09-05-2009, 13:26
παντως το κυριοτερο ειναι να μη βγει αχνα σημερα στο τηγανι γιατι ο κροκους εχει θυμωσει και μην του πατε κοντρα γιατι θα φυγει.

οποτε ολοι χαρουλες παλαμακια , φυστικι σαμαλι κοκ και ζητω ο κοκκαλιακος και τετοια περιεργα ξερωγω.

κορνεδες απαγορευοντε ,μην παρετε απ το σπιτι.

επειδη ειρωνευεστε τα προβατα του ολυμπιακου, που στον παο δε σας ρωτανε καν για τιποτα ποτε, αν δεν ερθει ο Κετσπαγια, ειναι ΚΑΘΑΡΑ εξ αιτιας των αντιδρασεων του κοσμου.

αντε, ποσταρετε κανα κοπαδι προβατα τωρα.

pitchfork
09-05-2009, 13:31
ή γιατί τελικά ακόμα και αυτός μας φάνηκε ακριβός....

Πέρα από τη πλάκα όντως ο βαλβίδας αποδείχτηκε ανίκανος αφού δεν έκανε τίποτα παραπάνω από όλους τους προηγούμενους, δηλαδή σε εξεφτέλισε στην ευρώπη ενώ στην ελλάδα γέλαγε ο κόσμος με τα αγωνιστικά σου χάλια. Εκτός αν πρέπει να του πούμε μπράβο για το νταμπλ που πήρε από τη παράγκα.
Κια όχι μόνο σε έκανε (ξανά) ρεζίλι των σκυλιών στην ευρώπη αλλά σου έχασε και τα μύρια του τσ. λ.
Μια πουτάνα ομάδα, την ανόρθωση είχες να περάσεις, μόνο αυτό σου ζήτησαν κι εσύ πήρες τ @@ μου, ε τι θες και ανανέωση ρε μούλε?

Death MD
09-05-2009, 14:34
που στον παο δε σας ρωτανε καν για τιποτα ποτε,

ναι αλλωστε εμεις φημιζομαστε για τη στηριξη μας στη διοικηση 30 χρονια τωρα

αν πραγματικα πιστευετε οτι δε θα ρθει ο καραφλος λογω οπαδων νταξ τι να πω.νο κομεντ.

Mitsmann
09-05-2009, 14:38
για πες λοιπον, που εισαι μεσα στα πραματα του οσφπ πιοτερο απο μας, προφανως.

Death MD
09-05-2009, 14:52
τι να πω?

Ford Prefect
09-05-2009, 14:54
Σιγά μην βρίσουν τον κωλόγερο, εδώ δεν τον βρίσανε πέρυσι με τα απανωτά αίσχη που διέπραξε, φέτος που ψιλοστέκει να φύγει ο Βαλβίδας (αν το όλο θέμα είναι τα φράγκα όπως γράφεται) θα τον βρίσουν;

Μακάρι δηλαδή αλλά παπάρια μάντολες. Αποκλείεται. Και ναι, εφόσον δεν έφαγε μπινελίκι στην περυσινή φιέστα, η πλειοψηφία του κόσμου εκεί ήταν πρόβατα.-

Για την Ανόρθωση βέβαια δεν φταίει ο Βαλβέρδε, αλλά αυτοί που πήραν προπονητή και παίχτες τελευταία στιγμή και αφού έχουν κάνει μπουρδέλο μια υγιέστατη ομάδα.

Ford Prefect
09-05-2009, 14:55
Έλα γιατρέ, Μπασινά, Κυργιάκο τους γλιτώσαμε λόγω οπαδών και μόνο.

Mitsmann
09-05-2009, 14:59
ε, γιατι δεν ερχεται ο Κετσπαγια. (αν δεν ερθει.)

Death MD
09-05-2009, 15:00
συμφωνοι ..αλλα αλλο μπασινας κυργιακος ..αλλο ο τιμουρ.
σιγα μην κατσει να σκασει ο κροκους που φωναζουν οι γαυροι για τον καραφλο.
απλα μαλλον τσαντιστηκε επειδη βγηκε το θεμα πριν τη φιεστα απ τη μαλακια του κετσπαγια να τα πει ολα αμεσως και φαινεται να σκαλωνει.
δηλαδη αν ερθει ο κετσπαγια εκτος απο δυσαρεστημενοι γενικα και αοριστα οι γαυροι τι αλλο θα εχουν να πουν?
ο μπασινοκυργιακος ηταν αλλη ιστορια που κραταγε χρονια πισω.μη συγκρινουμε ανομοια πραματα ε.

pitchfork
09-05-2009, 15:03
Καθαρή απόδειξη δλδ ότι ο κόσμος σας είναι απλά κομπλεξικός, ούτε μπάλα ξέρει ούτε και τον κοιάζει να μάθει (αναφέρομαι στην περίπτωση κυργιάκου και όχι μπασινά).

Τέσπα εν κατακλείδι γιατρέ όντως ο κόσμος του οσφπ έχει μια άποψη και του περνάει σε κάποια πράγματα, σε αυτά που είναι εις βάρος της ομάδας πάντα όμως.
Πχ μπορεί να εισακουστούν και να μην πάρουν κετσπάγια αλλά θα πάρουν αλέφαντο ή αναστόπουλο ξέρω γω, κάτι χειρότερο δλδ.

Mitsmann
09-05-2009, 15:04
Καθαρή απόδειξη δλδ ότι ο κόσμος σας είναι απλά κομπλεξικός, ούτε μπάλα ξέρει ούτε και τον κοιάζει να μάθει (αναφέρομαι στην περίπτωση κυργιάκου και όχι μπασινά).

ροφλ, π.χ. ο Γεωργατος στον παο σε εψηνε ε?

Odonian
09-05-2009, 16:47

http://diy.despair.com/output/poster728482.jpg

?

Αυτό το caption σκεφτόμουν... αλλά δεν είσαι ούτε εσύ καλλιτέχνης. :razz:

Α και όχι life ρε. Γαύρος, κοκκαλης κλπ...

GG*
10-05-2009, 13:27
μας κανουν πλακα και ατομα που εφαγαν στη μαπα τεν κατε και εμειναν ως συνηθως ακουποι και φετος....μαλιστα...

στα του αντικαταστατη-τα ονοματα που παιζουν ειναι αστεια
χιλιες φορες νικολας-και τσαμπα θα ερθει και θα πεσει και τρελη πορωση:pink:

SpiritCrusher
10-05-2009, 17:20
Ο Κόκκαλης στην ενημέρωση που έκανε στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ εξαπέλυσε τα βέλη του προς τον Βαλβέρδε και μεταξύ άλλων είπε: "Ηθελε να μου φέρει παίκτες που έχουν την ίδια ηλικία με εμένα. Τον Εθκέρο και τον Ντε Λα Πένια. Και να μην θυμηθώ και την περίπτωση του Αλόνσο. Λένε πολλοί ότι δεν ήθελαν την παραμονή του Βαλβέρδε. Παρά τα όσα είχαν γίνει του έκανα τρεις προτάσεις. Την μια μου έλεγε πως έχει οικογενειακό πρόβλημα, την άλλη ζητούσε πίστωση χρόνου. Επαιζε το παιχνίδι του και αυτός και ο μάνατζερ του, με προοπτική να έρθει μια καλή πρόταση από ομάδα της χώρας του. Μου είχε πει το καταπληκτικό ότι αν έρθει στην διάρκεια της περιόδου πρόταση από μια από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλη, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια, να έχει το δικαίωμα να φύγει".

λολολ.

Mitsmann
10-05-2009, 17:33
Εγω παντως δε το πολυπιστευω οτι ο Βαλβερδε ζητησε να φυγει οποιαδηποτε στιγμη (τι δηλαδη ας πουμε στο ακυρο, 5η αγωνιστικη π.χ. θα την εκανε?) αλλα βεβαια και ο ιδιος δεν το διεψευσε.

τεσπα. το θεμα ειναι τωρα οχι ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΚΥΠΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΕΝΝΕΣ στον παγκο.

GG*
11-05-2009, 01:58
α και για να μην ξενιομαστε

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

φημες οτι ο τακης ακολουθησε την αποστολη μετα απο αιτημα της βιετναμεζικης ομοσπονδιας για να τρομαξουν τα πιθηκια που καταστρεφουν τις καλλ. των αγροτων, εξεταζονται

cancer
11-05-2009, 04:03
Εγω παντως δε το πολυπιστευω οτι ο Βαλβερδε ζητησε να φυγει οποιαδηποτε στιγμη (τι δηλαδη ας πουμε στο ακυρο, 5η αγωνιστικη π.χ. θα την εκανε?) αλλα βεβαια και ο ιδιος δεν το διεψευσε.

τεσπα. το θεμα ειναι τωρα οχι ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΚΥΠΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΕΝΝΕΣ στον παγκο.

8a eixa empistosini sto timouri gia to gauro pantws. i anorthosi KYPROU LEME exase tin triti 8esi apti werder stin isova8mia, eksi agwnes epaiksan. einai kapws sa na les oti o rexagkel itan apolytws kwlofardos to 2004 kai den ekane tin tromeri diaxeirisi ilikou pou ekane.

oi lemonofiloi exete meinei stis ektos edras emfaniseis sto champions league persi kai ksexnate ta apaisia paixnidia tou gaurou sto prota8lima.

to idaniko 8a tan na xtisei enas poroponitis me tin aksiopoistyia tis opoias xairei o valverde tin omada tou kai na xei ki ena onoma wste na min tou pei o dranktheconium "auto to mpatzet gia sena ki ama saresei", alla o sokratis 8elei pente apotelesmata sta pente myria pou 8a valei, deka sta antistoixa. kai den exei adiko. moni swtiria na sta8ei sta podia tou entos elladas o bazelos.

Kelldorain
11-05-2009, 11:02
http://www.sport-fm.gr/article/176157

...

SpiritCrusher
17-05-2009, 04:57
Και ξαφνικά παντού λένε πάλι για Κετσπάγια. Τυχεροί~!!~!11΄11!

Mitsmann
17-05-2009, 05:33
Σκατα στα μουτρα τους.

Weedow
17-05-2009, 14:40
No comments...

ΥΓ: Λες να γίνω ΜΠΑΟΚΙ στα γεράμτα; Ευκαιρία είναι! Χαχαχα

atom_smasher
17-05-2009, 17:23
απο νοοτροπια ειναι το ιδιο οποτε δεν θα αλλαξεις και πολλα.

Weedow
17-05-2009, 19:30
Τουλάχιστον έχουν πιο ωραία συνθήματα...

Mitsmann
25-05-2009, 15:33
KETΣΠΑΓΙΑ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.

Fireknight
25-05-2009, 15:44
hah ha haha ha ha

kleisate TIMOUR telika ,tyxeroi !

jack the ripper
25-05-2009, 15:51
lock to thread :-P

GG*
25-05-2009, 15:58
http://www.sport.gr/files/resized/1243264172_kets_3231x2130_317x209.jpg

καλοριζικος:rofl:

ακουω προβλεψεις ποτε επιστρεφει ο λεμονης...

εγω δινω του γλομπου ζωη μεχρι αρχες δεκεμβρη επειδη ειμαι αισιοδοξο ατομο

Magellan
25-05-2009, 15:59
με προλαβες

να γινει πολλ ποσο θα αντεξει

Kelldorain
25-05-2009, 15:59
Αν περάσει στους ομίλους θα βγάλει σίγουρα τη χρονιά. Αλλιώς 50-50 μεταξύ των παρελάσεων

Mitsmann
25-05-2009, 16:01
hah ha haha ha ha

kleisate TIMOUR telika ,tyxeroi !

την αποψη μου και το μπινελικι μου για Κετσπαγια ειναι πασιγνωστα, αλλα
Lol Φερναντο Σαντος ε.

GG*
25-05-2009, 16:02
μια χαρα ειναι ο σαντος ρε τι τους λες τωρα.......

Fireknight
25-05-2009, 16:16
kala oute ego exo kamia trela me ton Santos .
de ksero ti 8a vgei o TIMOUR , alla apo tin VALVERDOMPALA ston KETSPAGIA einai pio astio ki apo to mpoufan tou Santos .

GG*
25-05-2009, 16:20
καλα περιμενε 2,3 χρονια ακομα μηπως κατα λαθος κερδισεις κανα derby και ξαναποσταρεις
ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ

Mitsmann
25-05-2009, 16:49
kala oute ego exo kamia trela me ton Santos .
de ksero ti 8a vgei o TIMOUR , alla apo tin VALVERDOMPALA ston KETSPAGIA einai pio astio ki apo to mpoufan tou Santos .

ετερον εκατερον. (πςςς)

pitchfork
25-05-2009, 18:30
Δε βλέπω για ποιο λόγο ασχολείστε.

Δεν παίζει κανένα ρόλο αν θα είναι προπονητής ο τιμούρ ή ο μίτσμανν. Του χρόνου λογικά προβλέπεται νταμπλ και πούτσα στην Ευρώπη εκτός αν το θείο τον γράψουν στ @@ τους οπότε θα έχουμε πούτσα και στην ελλάδα.
Ασχέτως προπονητή.

Mitsmann
25-05-2009, 18:41
Φυσικα και παιζει ρολο αν θα ηταν ο μιτσμανν προπονητης.
εχω κατι συστηματακια στο μανατζερ μουρλια.
ασε που θα με ανεβαζε γραφικο ολη η σουπερ λιγκα επειδη τους βουλωνω.

Fireknight
25-05-2009, 18:50
kai metagrafes apo Generals FC \m/

Mitsmann
25-05-2009, 18:51
γαμαμε.

Odonian
25-05-2009, 19:42
Την ανορθωση την παίζαμε μια χαρά πάντως.

FIXXXER
25-05-2009, 19:45
Exoume nikisei omada Alekou Tatsi e.

Mitsmann
25-05-2009, 20:26
ναι αλλα δεν επαιζε ο Τατσης. :P

Odonian
25-05-2009, 20:42
Εμείς φταίμε που δεν έχουν εναλλακτικές στον πάγκο; :P

GuardianOfIvorytower
25-05-2009, 21:31
Παρακαλώ ο τίτλος του thread να αλλάξει σε πότε θα φύγει ο Τιμούρ (βλέπε αποκλεισμός από Τσάμπιονς - προλαβαίνει παρέλαση κλπ) :grin:

Edit: με πρόλαβαν...