Log in

View Full Version : Oi Polloi-Six Of The Best cd (2001)

Reject
05-05-2009, 19:52
http://4.bp.blogspot.com/_lJRSKfJP5CM/R7RWxa_EfQI/AAAAAAAAASU/KZYZaf_8hBI/s400/OI+POLLOI+-+(2001)+-+Six+Of+The+Best+-+Front.jpg

Οτι και να πω για αυτην την μπαντα ειναι λιγο.
μιλαμε για μια απο τις αγαπημενες μου εβερ,μια μπαντα που ειχα την τυχη να την δω και οταν ημουν πολυ μικρος αλλα και προσφατα και πραγματικα δεν εχουν αλλαξει καθολου.
οι σκοτσεζοι αναρχοπανκς,απο το 1983 μεχρι σημερα συνεχιζουν με το ιδιο παθος να διαδιδουν το μυνημα τους.σε ανιθεση με καποιους αλλους που την ειδαν "καλλιτεχνες",οι oi polloi ειναι εκει,αγυριστα κεφαλια.
το ονομα τους ειναι εμφανως επηρεασμενο απο την ελληνικη γλωσσα=οι πολλοι=η μαζα.το εχουν δηλωσει απο την πρωτη μερα της υπαρξης τους.δεν εχει να κανει ουτε με το οι!,ουτε με τους σκινχεντς.αυτα για τους ελιτιστες που θα τους αγνοουσαν επειδη "μου ακουγεται πολυ κατσαπανκ το ονομα τους βρε αδερφε"(ναι ενω το big black ειναι κουλτουρα-μαριλλιον για εσενα παει αυτη η σποντα αλλα με αγαπη).
σε αυτον τον δισκο εχουμε ουσιαστικα μια συλλογη κομματιων απο 6 7αρακια που κυκλοφορησαν απο την αρχη της καριερας τους.κομματια οπως το simon weston,sex with strangers,john major fuck off,boot down the door,guilty(...),bash the fash,resist the atomic menace δεν γραφονται με ΤΙΠΟΤΑ απο σημερινες αναρχοπανκ μπαντες.οι oi polloi εχουν και τα hooks,και την δυναμη,και τις μελωδιες και την εμπνευση και φυσικα δεν το παιζουν βλαχοκουλτουριαρηδες που επειδη δεν μπορουν να βγαλουν ενα ρεφραιν το ριχνουν στην "τεχνη"(ακομα και αναρχοτεχνη αν προτιματε).
τεραστια μπαντα,σημαντικη οσο τιποτα.η αμερικη ειχε τους mdc να διαδωσει το μυνημα,η ευρωπη τους oi polloi.
συνεχιζει φυσικα να υφισταται σαν μπαντα,βγαζοντας πλεον δισκους με στιχους στα gaelic.
φιλια.υγεια-ευτυχια.

Reject
05-05-2009, 20:01
καρχαρτ να σαι καλα ρε που σβηνεις τα λινκ αλλα
α)η μπαντα θελει η μουσικη της να διατιθεται δωρεαν
β)ο δισκος βγηκε απο τους ιδιους και ειναι εξαντλημενος
αρα λοιπον δεν εχεις λογο να σβηνεις τα λινκ.επανεφερε τα.στην τελικη δεν ειναι δικα μου,απο μπλογκς τα βρηκα.δεν θελω να παρω ποιντς για τον λογαριασμο μου.

Reject
05-05-2009, 20:04
μεχρι τοτε,και σε αυτους που δεν εχουν επαφη με την μπαντα...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0pILg6tFcZY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0pILg6tFcZY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

carheart
05-05-2009, 20:07
η πολιτική του καταστήματος λέει όχι links, δια να μην γίνονται διακρίσεις.

εδώ που τα λέμε, δεν συμφωνώ και ιδιαίτερα με τη διαδικασία σβησίματος λινκς, παρότι την έχω προασπίσει στο παρελθόν, προς χάριν του αγαπημένου μου φόρο.

τρίτον, διέγραψα τα λινκς, δεν μπορώ να τα επαναφέρω.

τέταρτο, Dragonlord, βγάλε με από moderator εδώ, διότι δεν πεθαίνω στο ιδεολογικό του να σβήνω λινκς. Βάλε με στο music discussion, μιας και ο κβελντς δεν μπαίνει πια ερ και δε νομίζω να κσαναμπεί, ή μη με βάλεις και πουθενά, αυτά, φιλιά.

Reject
05-05-2009, 20:12
οκ,
αλλα οταν μιλαμε για δισκους ανεξαρτητης παραγωγης,εξαντλημενους προ πολλου?δεν μιλαμε για το νεο μαντονα!
μηπως πρεπει να επαναπροσδιορισουμε ποια λινκς θα μπαινουν?γτ ειναι εντελως μηδενιστικο να αποκλειουμε ΚΑΘΕ λινκ.
πχ ο ραπαρια ποσταρε εναν δισκο των χηδενς ρεητζ.τρεχα γυρευε,500 κοπιες,ο δισκος δεν υπαρχει πουθενα,ουτε εχει επανακυκλοφορησει.και βγηκε απο τους ιδιους.γτ να μην μπορει να ποσταρει ενα λινκ?
αν η δικαιολογια ειναι παντως "για να μην γινει μπουρδελο το φορουμ και ποσταρει ο καθενας οτι μαλακια του ερθει με ρυθμους πολυβολου",ειναι τουλαχιστον αστεια.
μου αρεσει που κατηγορειτε πολλες φορες ακομα και εμενα για ελιτισμο.εγω τουλαχιστον μοιραζομαι αυτα που ακουω με τους αλλους.
σας αρεσει η φαση στην οποια βρισκεται ο ρουθλες,ο οποιος ΣΤΑΝΤΑΡ επιλεγει ατομα για να δωσει τα λινκ του.πχ αν του πω εγω "δωσε μια το γουοταν ρε"(λεμε τωρα ε,απιθανη περιπτωση) σιγα μην μου το δωσει.
αν ειναι πεστο ρε καρχαρτ να ξερω να μην γραφω.οχι μονο για μουσικη,για τιποτα εδω μεσα.ουτε καν για χαβαλε.

Witchkiller
05-05-2009, 20:16
Μου άρεσε πολύ το τραγούδι! Και μου άρεσε και η φωνή πολύ..........

Και ήχος γαμώ! Μάλλον απ'όσο μπορώ να καταλάβω οι τύποι ξέρουν και παίζουν κιόλας και οι στίχοι γαμάνε!

Α ,και κάποια riffs μεταλλίζουν ζόρικα!

στείλε Linkμε pm ρε.........

Reject
05-05-2009, 20:21

Και ήχος γαμώ! Μάλλον απ'όσο μπορώ να καταλάβω οι τύποι ξέρουν και παίζουν κιόλας και οι στίχοι γαμάνε!

σιγα μην δεν σου αρεσαν εσενα...αφου ειναι γιοματοι :)
χαχ!την τελευταια φορα που ειχαν ερθει ελλαδα ειχε πει ο τραγουδιστης "υπαρχει κανενας στο κοινο που ακουει μεταλ?αν ναι σηκωστε τα χερια σας"
ε σηκωσαν καποιοι,ανεβασε εναν πανω στην σκηνη και του ειπε "αυτο ειναι το πιο μεταλ κομματι μας,θελω να κανεις ερ γκιταρ"
παρε και το κομματι.
http://www.youtube.com/watch?v=j2WYYGPQQ68

carheart
05-05-2009, 20:21
όχι, η επίσημη δικαιολογία είναι κάτι σε "δεν μπορούμε να κρίνουμε εμείς ποιά albums θα ποστάρονται και ποιά όχι", και μην ξέροντας τι είδους απειλές έχουν γίνει (υπάρχουν τέτοιες, δεδομένο), η μπάλα παίρνει και τα ανεξάρτητα. Στην κυριολεξία, δεν μπορώ να ψάχνω ποιά μπάντα θέλει να δίνονται τα albums της και ποιά δεν θέλει, πράγμα χαζό στην ακόμα πιο κυριολεξία, αφού έτσι κ αλλιώς τα albums θα βρεθούν, εδώ ή εκεί. Απλά επειδή έχουν ήδη υπάρξει αρκετές ποινικές μαλακίες για το "εδώ" (υπάρχουν τέτοιες, σας το λέω και να με πιστεύετε), η πρακτική λύση είναι "όχι links και τέρμα, τελείωσε". Από εκεί και πέρα, η λογική λέει πως αφού οργιάζετε στα πιέμς, μπορείτε να το μοντάρετε έτσι, απλά έχω βαρεθεί εδώ και καιρό να σβήνω links, μιας και δεν θεωρώ καν παράνομο το downloading, αλλά επειδή είναι παράνομο τα σβήνω, αλλά αυτό με φέρνει σε τεράστιο δίλλημα με τη συνείδησή μου, οπότε αποφασίζω πως όχι, όχι άλλο moderator εδώ, δεν μένω πιά εδώ, Oi Polles δικαιολογίες τελείωσαν, αλλά όσο είμαι τα λινξ θα τα σβήνω, eleventh ψήνεσαι να σβήνεις λινκς;

Witchkiller
05-05-2009, 20:24
χαχ!την τελευταια φορα που ειχαν ερθει ελλαδα ειχε πει ο τραγουδιστης "υπαρχει κανενας στο κοινο που ακουει μεταλ?αν ναι σηκωστε τα χερια σας"
ε σηκωσαν καποιοι,ανεβασε εναν πανω στην σκηνη και του ειπε "αυτο ειναι το πιο μεταλ κομματι μας,θελω να κανεις ερ γκιταρ"
παρε και το κομματι.

pm με link παρακαλώ............

carheart
05-05-2009, 20:25
μου αρεσει που κατηγορειτε πολλες φορες ακομα και εμενα για ελιτισμο.

δεν κατηγόρησα ποτέ και κανέναν για ελιτισμό, απλά τους είπα να μην μιλούν εκ μέρους της ελίτ.

αν ειναι πεστο ρε καρχαρτ να ξερω να μην γραφω.οχι μονο για μουσικη,για τιποτα εδω μεσα.ουτε καν για χαβαλε.

ποιός σου είπε να μη γράφεις μωρέ; εγώ σε διαβάζω πάντως.

Reject
05-05-2009, 20:31
και ο παπας οταν ψοφησω θα με διαβασει,δεν εχει σημασια αυτο.
δλδ ρε συ καρ,μιλαμε για "κρυφα" λινκ,οχι για "γκραου παρτα στην μαπα σου",και μαλιστα απο μπαντες που ειτε δεν υπαρχουν,ειτε δεν εχουν προβλημα!
αν δλδ μιλησω με τον τραγουδιστη των οι πολλοι,και δεν εχει προβλημα και μου το δηλωσει,θα ειναι ολα καλα?εταιρεια ετσι και αλλιως δεν εχουν!ουτε οι δισκοι τους πωλουνται στα μεηνστρημ δισκαδικα!
καταλαβαινεις πως εχω δικιο,δεν εισαι χαζος.τον φοβο σου δεν μπορω να καταλαβω εγω,δλδ τι σκατα πιεσεις μπορεις να εχεις δεχτει?μου φαινεται αστειο καποιος να ασκει πιεσεις σε ενα μουσικο φορουμ ενω το νετ ειναι γεματο μπλογκς που δινουν αβερτα προσβαση σε μουσικες μεηνστρημ καλλιτεχνων!
εντιτ-χαχα,νταξει,καταντα τρομακτικα αστειο να βλεπω να διαγραφονται λινκς απο μπαντες σαν τους attitude adjustment,που κυκλοφορησαν τον δισκο τους σε 1000 κοπιες απο την εταιρεια του kalv των χερεσυ!αυτοι που θελουν να πετυχουν πληγμα στην παρανομη διακινηση μουσικης πετυχαν διανα με την in your face records...κατηργημενη απο το 1992,χωρις να εχει δωσει τα δικαιωματα των δισκων της πουθενα....
παρανοια.
υποσχομαι καρχαρτ,αν ποτε κανω μπαντα και βγαλω δισκογραφικη δουλεια,να μην το μαθεις και να την ποσταρω εδω.με τα λινκς και με ολα.

00i00
05-05-2009, 20:35
εγω παντως δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτο γινετε μονο στο ΕΡ...σε τοσα φορουμσ μπαινω και ποσταρουν φορα παρτιδα τα λινκς

απορια

Reject
05-05-2009, 20:39
εγω παντως δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτο γινετε μονο στο ΕΡ...σε τοσα φορουμσ μπαινω και ποσταρουν φορα παρτιδα τα λινκς

απορια
πιστευεις πως το ηαρ εκτος απο τους (καμμενους) χρηστες του,ειναι ιδιαιτερα αγαπητο στους παραεξω?εγω πιστευω πως ειναι μακραν το πιο αντιπαθες ελληνικο μεταλ/νονμεταλ φορουμ.

00i00
05-05-2009, 20:41
εχει και καλα παιδια...φερ ειπην εμεις

Reject
05-05-2009, 20:41
σωθηκες.αχαχχαχαχαχα

Witchkiller
05-05-2009, 20:43
ε καλά τώρα ,μην τρελένεστε επειδή σβηστίκαν τα links. Στην τελική κάντε το pm να τελιώνει η ιστορία. Δεν είναι και κάτι τραγικό ,ας χαλαρώσουμε. Και δεν ξέρουμε την νόλα που μπορεί να πέρασαν τα παιδιά με νομικά θέματα επί του ζητίματος. Και στην τελικά Ε ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ρε 'συ Άλρξ ούτε φιώθηκε κανένας....................

Αντιπαθές αντιπαθές αλλά και γαμώ τις κινήσεις έχει.

Reject
05-05-2009, 20:47
μονο εσυ μπορεις να με ηρεμησεις κωστα.
τι διαολο,μυοχαλαρωτικος εισαι?:) :)
η αληθεια ομως ειναι οτι θεωρειται αντιπαθες.οχι απο εμας,το ξαναλεω.

carheart
05-05-2009, 20:59
και ο παπας οταν ψοφησω θα με διαβασει,δεν εχει σημασια αυτο.
δλδ ρε συ καρ,μιλαμε για "κρυφα" λινκ,οχι για "γκραου παρτα στην μαπα σου",και μαλιστα απο μπαντες που ειτε δεν υπαρχουν,ειτε δεν εχουν προβλημα!
αν δλδ μιλησω με τον τραγουδιστη των οι πολλοι,και δεν εχει προβλημα και μου το δηλωσει,θα ειναι ολα καλα?εταιρεια ετσι και αλλιως δεν εχουν!ουτε οι δισκοι τους πωλουνται στα μεηνστρημ δισκαδικα!
καταλαβαινεις πως εχω δικιο,δεν εισαι χαζος.τον φοβο σου δεν μπορω να καταλαβω εγω,δλδ τι σκατα πιεσεις μπορεις να εχεις δεχτει?μου φαινεται αστειο καποιος να ασκει πιεσεις σε ενα μουσικο φορουμ ενω το νετ ειναι γεματο μπλογκς που δινουν αβερτα προσβαση σε μουσικες μεηνστρημ καλλιτεχνων!
εντιτ-χαχα,νταξει,καταντα τρομακτικα αστειο να βλεπω να διαγραφονται λινκς απο μπαντες σαν τους attitude adjustment,που κυκλοφορησαν τον δισκο τους σε 1000 κοπιες απο την εταιρεια του kalv των χερεσυ!αυτοι που θελουν να πετυχουν πληγμα στην παρανομη διακινηση μουσικης πετυχαν διανα με την in your face records...κατηργημενη απο το 1992,χωρις να εχει δωσει τα δικαιωματα των δισκων της πουθενα....
παρανοια.
υποσχομαι καρχαρτ,αν ποτε κανω μπαντα και βγαλω δισκογραφικη δουλεια,να μην το μαθεις και να την ποσταρω εδω.με τα λινκς και με ολα.

Τα λινξ δεν είναι κρυφά, μια χαρά εντοπίζονται. Δεύτερον, ξαναλέω, δεν μπορώ να ξέρω ποιές μπάντες δεν υπάρχουν ή δεν έχουν πρόβλημα. Για το τι σκατά πιέσεις μπορεί να έχει δεχτεί το forum, άστο. Πραγματικά άστο, από όσες από αυτές γνωρίζω έχω φρικάρει, ενώ είμαι βέβαιος πως δεν ξέρω ούτε τις μισές από όσες έχουν λάβει χώρα.

Για να τελειώνουμε, δες αυτόν τον επαγωγικό συλλογισμό : Εγώ ξέρω εσύ και εσύ λες εμένα πως oi polloi δεν εχει προβλημα και δεν διαγραφω λινκ και φίλοι; φίλοι.

δες τον άλλον : εγώ δεν ξέρω έναν άλλον και άλλος λέε εμένα πως χ_ανεξαρτητοι δεν εχουν προβλημα και δεν διαγραφω λινκ και άγνωστοι; άγνωστοι.

και έρχεται η y εταιρία x_ανεξάρτητων που κάποτε έκαναν μια συλλογή σε μια μικρούλα εταιρία που είχε ένα διανομέα και κάτι γνωστούς και έπεσαν υπογραφές και σίγουρα υπήρξαν κάποια τηλεφωνήματα και τελοσπάντων τώρα κοίτα! πήρε τα δικαιώματα η nuclear blast! η peaceville! η χ,y,z!, και θα ρθει να ζαλίζει τα αρχίδια του ντραγκονλορντ.

Οπότε εσύ καλό παιδί και δεν διαγράφω τα λινκς σου, αλλά ο άλλος; Αν κάποιος καμμένος χεβιμεταλλάς τύπου Glacier τυχαίνει να έχει πατέρα ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟ (αναρωτηθείτε γιατί ο εκδότης cult ελληνικού blackmetal εντύπου που απασχόλησε τατιάνες δεν μπήκε ποτέ φυλακή) και θελήσει να πάει τον Αλέξανδρο Μπάρκα μέσα; Ήδη κινδυνεύουμε από την αστυνομία της αισθητικής εδώ, λες να θέλουμε και κανονική;

Όλα αυτά σου φαίνονται τραβηγμένα. Και εμένα τέτοια μου φαίνονται, αλλά το θέμα με το ΠΟΙΟΤΙΚΟ ίντερνετ είναι να υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας. Και επειδή ο κώλος αυτού που θα την πληρώσει δεν είναι αυτός του rapidshare uploader αλλά του κατόχου του σέρβερ, τα λινκς σβή-νο-νται. Όλα. Δες το αλλιώς, είναι πανεύκολο να γίνει αλλιώς η φάση, και να μην υπάρχει ανησυχία για τίποτα.

Τώρα αν θες να κάνουμε κουβέντα επί της ηθικής του ζητήματος, να το αναγάγουμε σε πολιτιστικά πλαίσια, κανένα πρόβλημα, άλλωστε τόνισα πως δεν πολυθέλω πια να σβήνω λινκς. Νομίζω πως δε θα διαφωνήσουμε σε κάτι πέρα από αυτά.

Πολλές φορές μάλιστα έχω μπει στον πειρασμό να κατεβάσω το album πριν διαγράψω το λινκ, αλλά αυτό είναι ύψιστη αρχιδιά και τελικά ποτέ δεν συνέβη. Κουβέντα να γίνεται.

Reject
05-05-2009, 21:04
οκ.με επεισες.δεν ειναι φταιξιμο δικο σου.και δεν το λεω ειρωνικα,μιλαω σοβαρα.
αλλα ειναι χοντρο ξενερωμα ρε γμτ.....

regularpaul
05-05-2009, 21:10
ρε σεις σοβαρα, δεν υπάρχει πιο γελοίο πράγμα την σήμερον από το βρεις να κατεβάσεις έναν δίσκο
στο παρελθόν έχουν υπάρξει 2 ειδών θεματάκια

ένα νομικό για το οποίο ποτέ δεν μάθαμε επισήμως τι ακριβώς επαίχτη
(κι εδώ που τα λέμε δεν είναι και κανένας υποχρεωμένος να εξηγήσει)

κι ενα φορουμικό όπου ο κάθε καθυστερημένος βικότνικ :-P
πόσταρε μυριάδες λινξ την ημέρα και χανόταν η μπάλα
και εμπόδιζε την διεξαγωγή σοβαρών συζητήσεων!

οπότε βρε λεοντιαδη γραφε ενα σχολιάκι τύπου
"ΣΟ μην το σβήσεις" "carfart εχει εξαντληθεί ο δίσκος κλπ κλπ"
ή "οποιος δεν το βρισκει ας στειλει πμ"
και ολα θα πανε κατ ευχην

edit: ειστε και nerds και γραφετε πιο γρηγορα κι απ τον ισκιο σας

Reject
05-05-2009, 21:16
εγραψα ρε φρουσακο πουλεν μου,οτι ειναι εξαντλημενος μπλα μπλα μπλα απο την αρχη...αλλα ειδες την εξηγηση.

carheart
05-05-2009, 21:21
Όλα λυμένα λοιπόν, κατεβάστε και το νέο της Madonna.

http://rapidshare.com/files/21524102/madonna.rar (http://www.celebdirtylaundry.com/2008/12/22/is-this-madonnas-new-boyfriend/)

Reject
05-05-2009, 21:23
δεν κατεβαζουμε μπουτλεγκ κοπιες.
δε ρηλ ντηλ μονο.

00i00
05-05-2009, 21:25
βασικα δεν κατεβαζουμε το μοναδικο μελανο σημειο στην ιστορια των Sonic Youth

Candiru
05-05-2009, 21:34
Qi4xnzBjaBw

προσέξτε τα λόγια στην αρχή!

Υπερθεϊκή μπάντα!

Dragonlord
06-05-2009, 10:27
Ρε ριτζέκτ, τι σκάλωμα έφαγες, δε σου λέει τίποτα δύσκολο. Μπράβο τους που οι ίδιοι δεν έχουν πρόβλημα να κατεβάσουμε το δίσκο τους, αλλά αυτό δεν είναι δουλειά του moderator να το ψάξει - ούτε είναι δουλειά του να εξηγήσει στον επόμενο που θα ανεβάσει λινκ από mainstream album γιατί το ένα το αφήνει και το άλλο όχι, και είναι βέβαιο ότι αν αφήσουμε κάποια λινκς αρκετοί θα νομίζουν ότι επιτρέπονται γενικά. Επίσης προσωπικά δεν έχω κάποιο κόλλημα με το κατέβασμα, κι εγώ κατεβάζω πού και πού, δεν έχει να κάνει με κάποια ιδεολογία ορ σμθν, για πρακτικούς λόγους και για να είμαστε νομικά καλυμμένοι είναι καλύτερα για όλους να μην επιτρέπονται τα λινκς και, όποιος θέλει να μοιράσει κάτι, να γράφει "για link pm me", ή όποιος θέλει κάτι να το ψάχνει μόνος του, δεν είναι και πυρηνική φυσική βρε αδερφέ. Τώρα αν δεν είναι ό,τι πιο πρακτικό για όποιον θέλει να κατεβάσει κάτι, ε, το να κλείσει το ερ από καμία μαλακία σίγουρα θα είναι λιγότερο πρακτικό. Στο κάτω κάτω, φόρουμ συζήτησης είμαστε, δεν είμαστε το μινινόβα.
Κατατάλλα, ο κάρχαρτ βγαίνει από μοντ στο άλμπουμς και μπαίνει στο μιούζικ.

Djerdjelesh
06-05-2009, 11:16
Ωραία, εγώ μπορώ να έχω το λινκ με πμ?

Candiru
06-05-2009, 11:48
όσπου να στο στείλουν θα τον έχεις κατεβάσει 10 φορές από rapidshare

Razor
06-05-2009, 15:38

παρε και το κομματι.

αμα ειναι αυτο το πιο μεταλ , δεν θελω να φανταστω τα αλλα
στηριζω αντιφλαγκ

Reject
06-05-2009, 15:40
οι οποιοι αντιφλαγκ ειναι πανκ ως εκει που δεν παει....και μαλιστα "εφηβικο" πανκ.
παλι καλα.θα μπορουσε το στομα σου να βγαλει και λεξεις οπως cheap sex,virus,casualties....οπου θα επεφτε το φορουμ απο τα γελια...

Razor
06-05-2009, 15:46
αντιφλαγκ στηριζεις?
ωραιο πανκ, αν και μισω το χιτακι τους καπτεν αναρκι, πολυ σουπα

Reject
06-05-2009, 15:49
ναι ρε αντιφλαγκ ειναι πολυ ωραια μπαντα.
και το συγκεκριμενο κομματι που λες,κραζει ολους τους καπεταν αναρχιες σαν τον γνωστο "ΓΕΡΟ" που εκμεταλλευεται την φαση για να δειξει ....τι?

Razor
06-05-2009, 15:59
χαχααχχχααχ ρε πουστη σταζεις χολη

Reject
06-05-2009, 16:04
συγνωμη ρε φιλε,αλλα και εμενα αν μου ξηγιοταν χαρτζηλικακι κοντα στο χιλιαρικο ο συνδεσμος για να το παιζω καπεταν αναρχιας,ας με εβριζε ολος ο κοσμος....
(ασχετο αλλα πως κρινεις το αδειασμα του λαμπρουκου?δεν ειναι τεραστια πουστια απο μερους σ3?εγω ρε φιλε τον λυπηθηκα τον ανθρωπακο παντως....και αν θυμασαι,στα ειχα πει οτι θα γινετε πουταναριο με τον λαμπρο φετος και εσυ γελουσες...αλλα τετοια εξελιξη,τοση ρουφιανια δεν την περιμενα)

Razor
06-05-2009, 16:05
ε θυμασαι που σου ειπα κατι για αντι-σουπερ3, το ενοουσα
τεσπα θα τα πουμε αυτα απο κοντα

Agoraphobic_S.I.
06-05-2009, 16:12
Oi Polloi ε;

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/25/Oi_Polloi_2006.jpg/800px-Oi_Polloi_2006.jpg

Μιλάμε για μία από τις πιο γαμάτες πανκ μπάντες εβερ, που ποτέ δεν ξεπουλήθηκαν (και δεν πρόκειται). Ανάρχια μέχρι το κόκκαλο και οικολόγοι παρακαλώ! Οι τελευταίοι τους δίσκοι είναι στα gaelic (σκωτική διάλλεκτος), πράγμα σίγουρα πρωτότυπο για οποιαδήποτε μπάντα.

Αγαπημένοι δίσκοι In Defence of Our Earth και Fuaim Catha, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι κακό από αυτούς μέχρι τώρα.

http://shopbase.finetunes.net/shopserver/BinaryCacheServlet?datatype=fc300&albumid=1140529411883

(αυτό πάει και για εξωφυλλάρα)

http://4.bp.blogspot.com/_lJRSKfJP5CM/R7RXNa_EfSI/AAAAAAAAASk/jTFxRUJ53FA/s400/OI+POLLOI+-+(1990)+-+In+Defence+Of+Our+Earth+-+Front.jpg

Να τους φέρουν πάλι σύντομα ε!

nikolasfluxus
23-09-2010, 18:13
την τελευταια φορα που ειχαν ερθει ελλαδα ειχε πει ο τραγουδιστης "υπαρχει κανενας στο κοινο που ακουει μεταλ?αν ναι σηκωστε τα χερια σας"
παρε και το κομματι.
http://www.youtube.com/watch?v=bMwaDeJFx60
στη φάση