View Full Version : Manowar
enitharmon
05-05-2009, 02:32
Το τόπικ που όλοι περιμένατε :!:
Εδώ λέμε τη γνώμη μας αποκλειστικά και μόνο για το μουσικό κομμάτι του όλου μύθου, δε μας ενδιαφέρει αν οι Manowar ήταν της μόδας, αν φορανε γούνινα σωβρακάκια, αν κυνηγάνε με τόξα και βέλη, αν είναι η πεμπτουσία του μέταλ, αν γαμανε σε καθε περιοδεία πολλά γκομενάκια. Μόνο μουσική.
Γενικά προσκυνάμε, εκεί θέλω να καταλήξω.
Πείτε και σεις.
Vs Slipknot,Vs Slipknot αγαπητη μου.
Ον Τοπικ ομως,ειμαστε μπραδερς ιν αρμς.Στρονγκ γουινγκς,ματζικ μυστ,του Αζγκαρντ δε Βαλκεριζ Φλαααααααιιιι.Χαι οβερχεεεεντ,δεευυ κερυ δε ντεντ,γουερ δε μπλαντ οφ μαι ενεμυ λααααααααααααιζζζ!!!
enitharmon
05-05-2009, 02:37
ειπα να το κρατησω τρου το θρεντ. αν μεχρι αυριο δεν εχει φτασει 10 σελιδες, θα κανω το μαρκετινικο κολπακι και το τοπικ θα γινει νs Slipknot
αζορ, ναι, αλλα αυτο το περιμενατε!
ε ναι ρε υπάρχει επικό θρεντ ρε ναούμ.. που είναι εθυμοτυπικά κλειδωμένο βεβαίως βεβαίως λόγων αυτών που έχουν γραφτεί σε αυτό..
εντιτ : ότι το περιμένουν κάποιοι , το περιμένουν :P
υπηρχε.τωρα κανουμε κουμαντο εμεις και κραζουμε το πιο καθυστερημενο γκρουπ του πλανητη.
μαλακια.
ξεχασα,θα ερθει ο κιμμεριος και θα με γαμησει.ασε που θα φαει και 3-4 κοντοσουβλια καπακι,και θα πεινασει ο καημενος ο χεβυ μεταλ ντριλλ.
antimusic
05-05-2009, 02:39
the kids love it~! (http://www.youtube.com/watch?v=YEV_FYzODwY) :touched:
ξεχασα,θα ερθει ο κιμμεριος και θα με γαμησει.ασε που θα φαει και 3-4 κοντοσουβλια καπακι,και θα πεινασει ο καημενος ο χεβυ μεταλ ντριλλ.
διόρθωση : o κρεατολάγνος είναι ο Grill ρε , όχι ο Drill !
enitharmon
05-05-2009, 02:42
τωρα που ειπες κιμμεριος
καταγγελω το πολιτικαλ κορεκτνες που θελει τον αρχηγο της φυλης των αλλοι να ειναι καυρος (για Κοναν λεμε). υπηρχαν τοτε καυροι στην ευρωπη μας; σιγα μην τον ελεγαν και κλωντ
μπον,ο ντριλλ ειναι που ελεγε "αφου πηγαμε ιταλια στον φιλο μου τον τζουλιο για τις απαραιτητες μπυρες και φυσικα φαγητο".για αυτο τον στηριξα.
ασχετο αν κατα 99% ειναι ο ιδιος χρηστης με τον γκριλ.
irreligious
05-05-2009, 02:48
καλά δεν θα πω τπτ για τη μουσική. αλλά τα μέλη της μπάντας πρέπει να είναι φοβεροί τύποι για παρέα.
καλά δεν θα πω τπτ για τη μουσική. αλλά τα μέλη της μπάντας πρέπει να είναι φοβεροί τύποι για παρέα.
Η ειμαι πολυ πιωμενος η οντως αυτο ηταν υπερβολικα αστειο..
Χαχαχαχαχαχαχχα ειμαι στο πατωμα.
ιρε,το πρωτο σοβαρο αβαταρ που εβαλες.τεραστια λατρεια αυτοι και οι σπεσιαλς.ροκστεντυ μπητ και λιωνω τα ατσαλια σαν ματζικα ντε σπελλ!
irreligious
05-05-2009, 02:55
τι λες μωρέ? κοτζαμάν ntm's είχα πριν.
περα απο τις μαλακιες,θελω το ποστ να μετατραπει σε "ποστ πικς ομοιοτητες μανογουορ με τους οπαδους μανογουορ" και να ποσταριστει ΠΑΡΑΥΤΑ η φωτο του ρουθλεςς με αμανικο ασπρο κασκορσε να κραταει μια τουφα μαλλια.
και φυσικα να σχολιασει πρωτος ο τζιτζι.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ.
περα απο τις μαλακιες,θελω το ποστ να μετατραπει σε "ποστ πικς ομοιοτητες μανογουορ με τους οπαδους μανογουορ" και να ποσταριστει ΠΑΡΑΥΤΑ η φωτο του ρουθλεςς με αμανικο ασπρο κασκορσε να κραταει μια τουφα μαλλια.
και φυσικα να σχολιασει πρωτος ο τζιτζι.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ.
http://i39.tinypic.com/264pfkp.jpg
χαχαχα ευκολα γυριζεται με τη παραπανω φωτο διαφημιστικο για το ρεξονα
τυφλα να εχει ο μουστακιας
Djerdjelesh
05-05-2009, 03:04
posting in an epic thread
HEAVY METAL GRILL
05-05-2009, 03:05
MYRISA SFAXTO KAI BIKA! EPITELOUS TO THREAD POU OLOI PERIMENAME ME TA ATSALINA KOUTALOMAXAIROPIROUNA AKONISMENA.OI MANOWAR EINAI OI THEOI THS ANTRIKIS MOYSIKHS POY SYNODEYEI KALYTERA APO KATHE ALLH, THN KATAPOSI KEBAP, PITOGYROY, KAI BIFTEKIOY. OI MANOWAR EINAI AYTOI POY MAS PROTOEMATHAN THN XRISIMOTHTA THS FOTIAS (GIA TA KARVOUNA NTE), TOU ATSALIOU (GIA TA MAXAIROPIROUNA) KAI THS PERITTHS MAZAS TOY PROVATOY PERA APO TO KREAS TOYS OPOS TO MALLI, (GIA ENDYMASIA). AYTES EINAI OI MEGALES AKSIES POU KANENAS POUSTIS POU AKOYEI NIRVANA KAI MAIDEN META TO SOUNDHOUSE TAPES, DEN PROKEITAI NA KATALAVEI GIATI DEN EXEI NIOSEI POTE THN SYGKINISI TOY MALLINOY SLIP. OLOI FORANE BORERAKIA PIA.
AGORIA - IPPOTES
KORITSA - MAYRES KOTES
MANOWAR - RETSINA
REVITHIA - PEGGY ZINA
EPISIS THELO NA KSEKATHARISO OTI DEN EXO THN TIMH NA EIMAI O ADERFOS "DRILL" AN KAI POLI THA TO ITHELA. OI ANTHROPOI OPOS AYTOS ZOUNE STHN PRAGMATIKH VALHALLA GI AYTO EMEIS OI THNITOI ZOUME STHN ELLADARA TOY SIMERA, OPOU OI BATSOI GRIPONONTAI KAI APEILOUN TIS ZOES MAS.
(AKOMI DEN SAS EPEISA OTI DEN EIMAI TO "TRIPANI"?)
χαχαχα τι μλκες ειστε!
χαχαχαχ μλκ τζιτζι πρεπει να την δεις την πικ αυτην,δεν θα σταματας να γελας ακομα και αν ο βαλβιδας σας φορτωσει μεταγραφη τον χαριστεα.
αγορια ιπποτες κοριτσια μαυρες κοτες 1η δημοτικου πεθαινω ρε μαλακα πεθαινωα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
MYRISA SFAXTO KAI BIKA! EPITELOUS TO THREAD POU OLOI PERIMENAME ME TA ATSALINA KOUTALOMAXAIROPIROUNA AKONISMENA.OI MANOWAR EINAI OI THEOI THS ANTRIKIS MOYSIKHS POY SYNODEYEI KALYTERA APO KATHE ALLH, THN KATAPOSI KEBAP, PITOGYROY, KAI BIFTEKIOY. OI MANOWAR EINAI AYTOI POY MAS PROTOEMATHAN THN XRISIMOTHTA THS FOTIAS (GIA TA KARVOUNA NTE), TOU ATSALIOU (GIA TA MAXAIROPIROUNA) KAI THS PERITTHS MAZAS TOY PROVATOY PERA APO TO KREAS TOYS OPOS TO MALLI, (GIA ENDYMASIA). AYTES EINAI OI MEGALES AKSIES POU KANENAS POUSTIS POU AKOYEI NIRVANA KAI MAIDEN META TO SOUNDHOUSE TAPES, DEN PROKEITAI NA KATALAVEI GIATI DEN EXEI NIOSEI POTE THN SYGKINISI TOY MALLINOY SLIP. OLOI FORANE BORERAKIA PIA.
AGORIA - IPPOTES
KORITSA - MAYRES KOTES
MANOWAR - RETSINA
REVITHIA - PEGGY ZINA
EPISIS THELO NA KSEKATHARISO OTI DEN EXO THN TIMH NA EIMAI O ADERFOS "DRILL" AN KAI POLI THA TO ITHELA. OI ANTHROPOI OPOS AYTOS ZOUNE STHN PRAGMATIKH VALHALLA GI AYTO EMEIS OI THNITOI ZOUME STHN ELLADARA TOY SIMERA, OPOU OI BATSOI GRIPONONTAI KAI APEILOUN TIS ZOES MAS.
(AKOMI DEN SAS EPEISA OTI DEN EIMAI TO "TRIPANI"?)
http://www.pdphoto.org/jons/pictures5/coffee_03_bg_040306.jpg
:chef: :dfinger:
ο χεβις μεταλς γεωτρυπανος σωστα τα λεει...μαζι σου
HEAVY METAL GRILL
05-05-2009, 03:09
YSTEROGRAFO: EGO DEN EKANA TO REVIEW GIA TO KEEP IT TRUE STIN GERMANIA, ALLA STO IDIO THREAD EIPA GIA TO KEEP IT TRUE PASXA STIN ALLAMANA. EPIDI TO SIGGRAFIKO ERGO TOU DRILL EINAI MNHMEIODES DEN THA ITHELA NA KARPOTHO EGO THN DOKSA TOU.
sweet home alamana λοιπον:dfinger:
sweet home alamana λοιπον:dfinger:
χοτ χοτ εννοαεις
το χιούμορ του βαριοτρυπάνιου κάτι μου θυμίζει .. και αυτό το καλοτεχνημένο άβαταρ... χμμμ..
Djerdjelesh
05-05-2009, 03:17
AGORIA - IPPOTES
KORITSA - MAYRES KOTES
Blast from the past
Και ειμαι στο πατωμα
Και μετα πως απαντούσαν?
Νομίζω
Κοριτσια - κυριες
Αγόρια - καρχαρίες
λμαο
AGORIA - IPPOTES
KORITSA - MAYRES KOTES
Blast from the past
Και ειμαι στο πατωμα
Kαλα ναι,αλλα φτασαμε φτασαμε,τα κοριτσια βρασαμε με αλατι και πιπερι να τα φαν οι συμπεθεροι.
BURNIN AMBITION
05-05-2009, 04:18
Vs Slipknot,Vs Slipknot αγαπητη μου.
Ον Τοπικ ομως,ειμαστε μπραδερς ιν αρμς.Στρονγκ γουινγκς,ματζικ μυστ,του Αζγκαρντ δε Βαλκεριζ Φλαααααααιιιι.Χαι οβερχεεεεντ,δεευυ κερυ δε ντεντ,γουερ δε μπλαντ οφ μαι ενεμυ λααααααααααααιζζζ!!!akrivws auto. kai oi timioi tou forum to exoun ermhneisei enagalismenoi ouk oliges fores
illuzion_g
05-05-2009, 07:44
ti womanowar kai pipes me les twra...
Landet og havet det viser seg flott
Staut er vårt Norske rike
Landet og havet det viser seg flott
Staut er vårt Norske rike
sta eksigw kala? (http://www.youtube.com/watch?v=anDABUzwABg)
psychotron
05-05-2009, 09:09
ΟΙ ΜΑΝΟWAR ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΧΩΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ. ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ.
:headbang:
Καλά τα είπα;
Σε πιο σοβαρό ποστ, από τα πρώτα metal ακούσματά μου στα 80s. Λατρεμένη μπάντα.
Κάτι που μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας το τόπικ Accept - Running Wild και τα σχόλια περι πειρατών, καθώς και από κάποιες συζητήσεις που έχω κάνει με φίλους και γνωστούς:
Αφήνοντας ΕΝΤΕΛΩΣ απ' έξω το μουσικό κομμάτι (το οποίο είναι σεβαστό να σου αρέσει ή όχι) και πιάνοντας αποκλειστικά το στιχουργικό και το image. Όλοι ωρύονται για τη γραφικότητα των Manowar, για τα baby oil, τα απαθιά τους δράκους και τις πριγκήπισσες. Οι περισσότεροι πάλι που έχω μιλήσει, βρίσκουν ΟΚ τα πειρατικά των Running Wild.
Με ποιά κριτήρια ορίζεται το "γραφικό"; Γιατί είναι γραφικός ένας ημίγυμνος λαδωμένος DeMaio ενώ είναι ΟΚ ένας ντυμένος πειρατής με το τεράστιο καπέλο Rolf? Γιατί είναι γραφικό να μιλάς για "victory, victory, kill, kill" ενώ είναι εντάξει να μιλάς για τα "diamonds of the black chest"? Γιατί οι μεν είναι "εκνευριστικοί" ενώ οι δε όχι; Απλή απορία είναι.
Ruthless
05-05-2009, 09:41
Γιατί κάποιοι τσαντίζονται που οι ροκστάρ πίθηκοι που ακούν όσο και να προσπαθούν γεμίζουν στάδια των 20 χιλιάδων μόνο και όχι όσο οι Manowar, γιατί δεν βγάζουν τόσο δυνατό ήχο όσο οι Manowar, γιατί δεν έχουν τόσο die hard fans όσο οι Manowar και γιατί όπως και να το δεις δεν είναι τόσο πιστοί σε αυτό που κάνουν όσο οι Manowar.
Α ναι, και γιατί δεν είναι κουραδούληδες τζιτζιφιόγκοι. :D
Φυσικά τώρα θα προσπαθήσουν με 1002 έξυπνα σχόλια να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά γενικά τους τσούζει που οι Manowar είναι οι Manowar. Και που οι τύποι με τα γούνινα βρακάκια και τα σπαθάκια έχουν καταφέρει τόσα περισσότερα από τους ΧΨΖ τελειωμένους που γουστάρουν.
Συνεχίστε όμως. Αυτό είναι το ER που θέλω. Καθαρή διασκέδαση. :D
είπαμε Hail to England
από όλους τους υπόλοιπους επιλεγμένα κομμάτια. Οχι ότι δεν υπάρχουν δίσκοι που να αξίζουν όλα (μέχρι το kings of metal αξίζουν όλα τα κομμάτια σε κάθε δίσκο) αλλά έχουν και πολλά πιο Gay έξω από το epic κλίμα, ενώ μετά το Kings of metal αρχίζουν και να κουράζουν και στα έπικ.
ΑΝτιθέτως, οι bathory δεν κούρασαν ποτέ, ίσως ένα μικρό κλικ προς τα κάτω στο Nordland 2
Γιατί κάποιοι τσαντίζονται που οι ροκστάρ πίθηκοι που ακούν όσο και να προσπαθούν γεμίζουν στάδια των 20 χιλιάδων μόνο και όχι όσο οι Manowar, γιατί δεν βγάζουν τόσο δυνατό ήχο όσο οι Manowar, γιατί δεν έχουν τόσο die hard fans όσο οι Manowar και γιατί όπως και να το δεις δεν είναι τόσο πιστοί σε αυτό που κάνουν όσο οι Manowar.
Α ναι, και γιατί δεν είναι κουραδούληδες τζιτζιφιόγκοι. :D
Φυσικά τώρα θα προσπαθήσουν με 1002 έξυπνα σχόλια να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά γενικά τους τσούζει που οι Manowar είναι οι Manowar. Και που οι τύποι με τα γούνινα βρακάκια και τα σπαθάκια έχουν καταφέρει τόσα περισσότερα από τους ΧΨΖ τελειωμένους που γουστάρουν.
δεν φαντάζεσαι όμως την κάψα μου κ τη στεναχώρια μου που έχουν καταφέρει όλα αυτά οι μάνογουορ, που έχουν τέτοιο ΗΧΟ οι μανογουορ, που δεν υπάρχουν τόσο ντάη χαρντ φανς όσο των μανογουορ στις πίπες που ακούω, που οι πίθηκοί μου δεν γεμίζουν στάδια με τετρακόσες χιλιάδες άτομα, δεν φαντάζεσαι όμως. λέω να σταματήσω να ακούω μουσική γενικότερα για τους λόγους που μόλις είπες δλδ.
ρε έχετε ξεφύγει λέμε παντελώς ρεεεεεεεεε
συνέλθετεεεεεεεεεεεεε
GuardianOfIvorytower
05-05-2009, 12:05
Εγώ ακούω Manowar γιατί θέλω να καταλήξω στη Valhalla :dfinger:
Ruthless
05-05-2009, 13:15
Δε μιλάω για σένα σουόλεν. Άλλοι έχουν μύγες και μυγιάζονται συνέχεια.
Αλλά ότι και να κάνουν, οι Manowar θα έχουν καταφέρει περισσότερα από τους μουσικούς τους ήρωες. Ναι, αυτοί με τα γουνάκια και τα σπαθάκια που κοροϊδεύουν. Δηλαδή σκέψου πόσο μαλάκες θα πρέπει να νιώθουν. :)
το ξέρω ότι δε μιλάς για μένα ρε συ.
δεν έχει νόημα τώρα να αρχίσω νά λέω πάλι τα δικά μου και να πλατιάσουμε ΚΑΙ σ'αυτό το θρεντ.
σας αφήνω να αγαπήσετε τους μάνογουορ
:dfinger:
Mitsmann
05-05-2009, 13:29
τωρα που ειπες κιμμεριος
καταγγελω το πολιτικαλ κορεκτνες που θελει τον αρχηγο της φυλης των αλλοι να ειναι καυρος (για Κοναν λεμε). υπηρχαν τοτε καυροι στην ευρωπη μας; σιγα μην τον ελεγαν και κλωντ
AXAXXAXAXAXAAXAXAAXXAXXAXA.
psychotron
05-05-2009, 13:31
Εγώ ακούω Manowar γιατί θέλω να καταλήξω στη Valhalla :dfinger:
Valhalla the gods await me
Open wide thy gates embrace me.
Great hall of the battle slain
With sword in hand.
All those who stand on shore
Raise high your hands to bid a last
farewell to the Viking land.
Death's chilling wind blows through my hair
I'm now immortal, I am there
I take my place by Odin's side
Eternal army in the sky.
I point my hatchet to the wind
I guard the gates and all within
Hear my sword sing, as I ride across the sky
Sworn by the sacred blood of Odin onward ride.
Valhalla the gods await me
Open wide thy gates embrace me.
Great hall of the battle slain
With sword in hand.
Behold the kingdom of the kings
Books of spells and magic rings
Endless knowledge, endless time
I scream the final battle cry.
:headbang:
carheart
05-05-2009, 13:35
Θυμάστε παλιάαααα που το φόρουμ ήταν metal-non metal και κάποιοι κάλκιδες το ήθελαν πάντα έτσι, ενώ μερικοί μαλάκες φωνάζαμε για ενιαίες μουσικές και συγχώνευση under a general music discussion thread;
Τα αποτελέσματα μίας κακής απόφασης φαίνονται συνήθως μερικά χρόνια μετά, όταν καταλαβαίνουμε πλήρως τι είναι αυτό για το οποίο φωνάζαμε. Σε γενικότερα πλαίσια, κάπως έτσι οι περισσότεροι κουκουέδες που ωρίμασαν έγιναν πασόκοι, τα φρικιά κυριλέδες και οι μεταλλάδες μεταλλάδες μια ζωή.
Το music discussion έχει γίνει μια αισχρή βαρεμάρα, και διάολε, δεν ήταν έτσι, και δεν μπορώ να κάνω ignore στον κάθε καθυστερημένο HEAVY METAL KILL BILL που μπαίνει/ξαναγράφεται. Ούτε σε ένα ολόκληρο subforo. Η γενικότερη κατάσταση, έχει αποτρέψει ποιοτικούς χρήστες από το να επιτελούν το έργο των ουσιαστικών μουσικών συζητήσεων και dancing about architecture ψυχοσωματικών παραλογισμών.
Το Ignore δεν είναι η λύση. Γιατί ακόμα και όσοι σοβαροί έχουν μείνει, τελικά τους παίρνει η μπάλα και κράζουν αισθητικά καρκινώματα τύπου Ruthless και παρέας και τελικά τίποτα ωραίο δεν βγαίνει, παρά μόνο μια heavymetal Μιζέρια, χειρότερη από αυτή των μεταλχάμμερς, χειρότερη και από ζαχαροπουλική μιζέρια.
Για το θεό ρε διάολοι, όχι άλλο Νταλάρα, Πάριο, Αλεξίου, Manowar.
enitharmon
05-05-2009, 13:37
πωπω, αμα ηταν χτες το βραδυ και καιγομασταν ακομα με μορφιν με γκεη που χουν παει με τραβεστι και λελεδες και νορθ καυρους με μπουκαλια, θα γινοντουσαν επικα ποστς δω μεσα
τι να κανεις, each dawn το καψιμο dies
eleventh guardian
05-05-2009, 13:38
Πολλή ώρα πέρασε από τότε που είδα το θρεντ, αλλά δεν άντεχω να κρατηθώ άλλω και το λέω (το γράφω μάλλον).
Οι Manowar είναι για τον πούτσο.
Απορώ μάλιστα πως είναι δυνατόν κοτζάμ άντρες (psychotron, GuardianofIvoryTower στον οποίο έχω κάνει παρατήρηση πολλάκις, Ruthless) και γυναίκες ακόμα (enitharmon) να κάθονται να ακούνε στα σοβαρά αυτούς τους καραγκιόζηδες.
Δεν λέω, μεγάλη εφηβική αγάπη, κι εγώ με Blood of My Enemies και Heart of Steel μεγάλωσα, ξεπερασμένα πράγματα βρε παιδιά. Θυμάμαι με νοσταλγία εκείνα τα χρόνια, αλλά τότε δεν ήξερα και πολλά, συγκινιόμουν πιο εύκολα με ευτελή πράγματα. Κοιτάμε μπροστά πλέον.
Και όσο για τον προβληματισμό που εξέφρασε ο psychotron σχετικά με τους Running Wild: Ποιος σου είπε ρε man ότι είναι ΟΚ οι Running Wild; Εξίσου (εντάξει, λίγο λιγότερο) καραγκιόζηδες είναι και ο Rolf με την εκάστοτε παρέα του με τα πειρατικά και τις λοιπές σαχλαμάρες που ασχολούνται. Άσε που παίζουν και χειρότερο metal.
Ra Pariah
05-05-2009, 13:42
ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΝΕ BATHORY ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ MANOWAR ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο QUORTHON ΥΠΗΡΞΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΩΝ MANOWAR. ΟΙ MANOWAR EINAI ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ (ΜΙΑ-ΔΥΟ ΙΝΤΣΕΣ) ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ WARLORD. ΟΙ MANOWAR ME KOMMATIA ΣΑΝ TO "THE OATH" ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΤA FALSE ΒΡΟΜΟΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ.
http://deco-01.slide.com/r/1/0/dl/GqUZ88hb5z-6J_TQUN9uT4ov2p5XvfaQ/watermark
μια ευγενική προσφορά στους χρήστες του er με πρεσβυωπία.
Ra Pariah
05-05-2009, 13:59
http://frankfrazetta.org/images/frank_frazetta_thebarbarian.jpg
Ra Pariah
05-05-2009, 14:01
Η παραπάνω είναι συγκίνηση, η απο κάτω ό,τι πιο επικό έχει ζωγραφισθεί!
http://frankfrazetta.org/ff_silver_warrior.jpg
antimusic
05-05-2009, 14:09
επίκαιρο. (http://www.youtube.com/watch?v=kQIoeE4Mtjo)
atom_smasher
05-05-2009, 14:16
μουσικα μιλώντας μονο μ αρεσουν πολλα κομματια τους. 11θ διασκεδαση ειναι.
BURNIN AMBITION
05-05-2009, 15:00
είπαμε Hail to England
από όλους τους υπόλοιπους επιλεγμένα κομμάτια. Οχι ότι δεν υπάρχουν δίσκοι που να αξίζουν όλα (μέχρι το kings of metal αξίζουν όλα τα κομμάτια σε κάθε δίσκο) αλλά έχουν και πολλά πιο Gay έξω από το epic κλίμα, ενώ μετά το Kings of metal αρχίζουν και να κουράζουν και στα έπικ.
ΑΝτιθέτως, οι bathory δεν κούρασαν ποτέ, ίσως ένα μικρό κλικ προς τα κάτω στο Nordland 2eisai vlakas?
BURNIN AMBITION
05-05-2009, 15:04
Πολλή ώρα πέρασε από τότε που είδα το θρεντ, αλλά δεν άντεχω να κρατηθώ άλλω και το λέω (το γράφω μάλλον).
Απορώ μάλιστα πως είναι δυνατόν κοτζάμ άντρες (psychotron, GuardianofIvoryTower στον οποίο έχω κάνει παρατήρηση πολλάκις, Ruthless) και γυναίκες ακόμα (enitharmon) να κάθονται να ακούνε στα σοβαρά αυτούς τους καραγκιόζηδες.
Δεν λέω, μεγάλη εφηβική αγάπη, κι εγώ με Blood of My Enemies και Heart of Steel μεγάλωσα, ξεπερασμένα πράγματα βρε παιδιά. Θυμάμαι με νοσταλγία εκείνα τα χρόνια, αλλά τότε δεν ήξερα και πολλά, συγκινιόμουν πιο εύκολα με ευτελή πράγματα. Κοιτάμε μπροστά πλέον.
Και όσο για τον προβληματισμό που εξέφρασε ο psychotron σχετικά με τους Running Wild: Ποιος σου είπε ρε man ότι είναι ΟΚ οι Running Wild; Εξίσου (εντάξει, λίγο λιγότερο) καραγκιόζηδες είναι και ο Rolf με την εκάστοτε παρέα του με τα πειρατικά και τις λοιπές σαχλαμάρες που ασχολούνται. Άσε που παίζουν και χειρότερο metal.
apogohteutikotero post tis eikosaetias
krima.den to perimena na les esu toses pipes
enitharmon
05-05-2009, 15:07
το 'χουμε χασει εδω μεσα ε
εχεις και το μιντναιτ υπογραφη για να τον κοροιδεψεις
BURNIN AMBITION
05-05-2009, 15:41
πιειραζει που χω εναν φεικ για σιγκ?
πειραζει που οι μανογουορ ειναι θεοι?
πειραζει που ολοι εσιτε κολλημενοι?
πειραζει που πονα ο κολος σας και δε βαλατε 5 αστερια στο φορουμ μας?
πειραζει που ειμαι μεγαλη φιρμα?
πειραζει?
πς τωρα εισα το σιγκ σου . εσυ που εχεις γερμανικες παπαριες για πολεμους και μουφο φιλοσοφιες εισαι καλυτερη?
δεν με ενδιαφερει τι εχεις στο σιγκ βασικα, αλλα αφου ρε πουστη μου δε νιωθεις για μανογουορ, γιατι δε πας σε κανα αλλο θρεντ? εχω ερθειο εγω να σχολιασω τη μουσικη σου ή πως να φτιαξεις παστιτσιο ξερω γω? δε νομιζω. θα φαινομουν τερμα γραφικος
οχι οτι δεν ειμαι βεβαια ε
Witchkiller
05-05-2009, 16:29
και γαμώ τις μπάντες κάποτε.
Θεωρώ καλύτερο δίσκο τους σαν σύνολο τα Sign και Thriumph αλλά γενικά ότι βγάλαν μέχρι και το 92 γάμαγε πολύ όμορφα. Μετά επιλεκτικά κομμάτια.
Σίγουρα αν δεν ήταν τόσο πουλοπαίχτες θα τους είχα σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση αλλά γενικά δεν με χαλάνε............
phthoggon
05-05-2009, 17:20
Χμ, οι Μάνογουορ είναι η μοναδική καθαρή χέβι μέταλ μπάντα η οποία εκφράζει τα κλασικά νιτσεϊκά κόνσεπτ περί πολεμιστή ετς η οποία να είναι (για μένα) πραγματικά πειστική σε αυτό που κάνει μουσικά και αισθητικά, δηλαδή ότι και να πούμε και παρόλο τα πάμπολλα κλισέ και το λαϊκό της υπόθεσης το έχουν ρε παιδί μου, αντίθετα με τις περισσότερες μπάντες που μας προωθούν οι ρούθλες και σια οι οποίες γενικά δεν. (Μπάντες όπως Manilla Road και Brocas Helm δεν έχουν καμία σχέση ουσιαστικά με αυτό το πράγμα και δε τις βάζω στην ίδια κατηγορία). Οι Bathory νομίζω ότι μπόρεσαν να πάνε αρκετά μακρύτερα την όλη φάση πετώντας όλα τα στοιχεία του ροκ εν ρολλ, το κιτσαριό και την γηπεδική αισθητική και εστιάζοντας στο επικό και το ουσιαστικό.
Τέλος, αυτοί που διαμαρτύρεστε για το επίπεδο του μιούζικ ντισκάσιον να θυμηθείτε ότι το heavy metal takeover έγινε όχι επειδή οι χεβυμεταλλάδες ήρθαν και λένε τα δικά τους, αλλά επειδή οι άλλοι οι παραπομενένοι ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. Υπόψην. (To παρόν πόστ έγινε με την επήρρεια 'ρου, ούζου πλωμαρίου και Sons of Odin :dfinger:)
Phantom Duck
05-05-2009, 17:42
λοιπόν, σκέφτομαι τις πολικές αρκούδες του λοστ κι έχω πεθάνει.
BURNIN AMBITION
05-05-2009, 21:24
λοιπόν, σκέφτομαι τις πολικές αρκούδες του λοστ κι έχω πεθάνει.εγω ταιγκερς οφ παν τανγκ και κοναν
irreligious
05-05-2009, 21:56
Τέλος, αυτοί που διαμαρτύρεστε για το επίπεδο του μιούζικ ντισκάσιον να θυμηθείτε ότι το heavy metal takeover έγινε όχι επειδή οι χεβυμεταλλάδες ήρθαν και λένε τα δικά τους, αλλά επειδή οι άλλοι οι παραπομενένοι ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
σωστός.
βέβαια, δεν νομίζω να πείραζε κανέναν η μεταλοποίηση του φόρο, αν οι μέταλς έμεναν στους μέταλς, και οι μη μέταλς στους μη μέταλς.
δεν με ψήνει σε ένα θρέντ για τους νιρβάνα να σκάει ο κάθε παπάριας και να κάνει ποστ με 150 γραμματοσειρά με ταχύτητα 10ποστς/σεκόντ,
αλλά ούτε και σε κάθε χέβι μέταλ τόπικ να σκάει ο κάθε ρίτζεκτς και να χλευάζει(σε μικρότερο βαθμό για να είμαι δίκαιος).
το θέμα του να κοροϊδεύουμε τη μουσική του άλλου στο ηαρ, δεν είναι άγνωστο βέβαια...
και πολλές φορές βοηθάει στο να μην μοιάζει το φόρουμ με τα άλλα τα σοβαρά(για καλό το λέω) αλλά το κακό έχει παραγίνει.
αγκρί?
να εισαι δικαιος,γτ εγω δεν σκαω να χλευασω στα χεβι μεταλ τοπικ-πλην μανογουορ.
και γενικα εγω δεν χλευαζω μουσικες/μπαντες.εκτος αν με προκαλεσει ΤΟΣΟ ο αλλος,που εκει οκ,το γαμαω την μανα.περισσοτερο στον χαβαλε ομως,μπορει να την ακουω και εγω την μπαντα,μην ξεχνας ειμαι πανκης,μπορω να ακουω οτι θελω!δεν εχω μεταλλαδικα "τζιζ".
irreligious
05-05-2009, 22:05
χμ, αυτή την εντύπωση είχα!
αν κάνω λάθος-και η μνήμη μου δεν με βοηθάει είναι η αλήθεια-ζητώ συγνώμην.
όπου ρίτζεκτ-βάζουμε ράντομ αντιμέταλ γιουζερ.
αν κ είναι δύσκολο άλλος γιούζερς να κάνει 5-6 αυτιστικά ποστ στη σειρά σαν το παπαριασμένο.
μην ζητας συγνωμη.παρε ενα κομματι απο τους κολλητους των μαντνεςς.(μια εποχη ο τραγουδιστης τους συγκατοικουσε με αυτον των μαντνεςς).
http://www.youtube.com/watch?v=E2Z-RqZhjs4
Agoraphobic_S.I.
06-05-2009, 01:02
To Battle Hymns είναι κομματάρα κι ακόμα καραγουστάρω όταν το ακούω.
Τα υπόλοιπα δεν τα πολυπαλεύω. Γενικά νομίζω ότι είναι overrated σαν μπάντα.
apogohteutikotero post tis eikosaetias
krima.den to perimena na les esu toses pipes
Προφανως και δεν τα γραφει σοβαρα.
Φωτια να καψει τον αποπανω που τους βγαζει και overrated :!:
Ra Pariah
06-05-2009, 05:04
να εισαι δικαιος,γτ εγω δεν σκαω να χλευασω στα χεβι μεταλ τοπικ-πλην μανογουορ.
και γενικα εγω δεν χλευαζω μουσικες/μπαντες.εκτος αν με προκαλεσει ΤΟΣΟ ο αλλος,που εκει οκ,το γαμαω την μανα.περισσοτερο στον χαβαλε ομως,μπορει να την ακουω και εγω την μπαντα,μην ξεχνας ειμαι πανκης,μπορω να ακουω οτι θελω!δεν εχω μεταλλαδικα "τζιζ".
Στο Heathen topic (βλ. albums σελ. 4), δηλαδή, σε προκαλέσαμε κι ήρθες να μας αραδιάσεις τα κολακευτικά σου σχόλια;
Μαλάκες, όταν το παίζετε πολιτισμένοι και ανώτεροι, είστε χειρότεροι κι από τους πολιτικούς αυτού του τόπου. ΝΑΙ! Έτσι να πονάει ρε!
Στο Heathen topic (βλ. albums σελ. 4), δηλαδή, σε προκαλέσαμε κι ήρθες να μας αραδιάσεις τα κολακευτικά σου σχόλια;
Μαλάκες, όταν το παίζετε πολιτισμένοι και ανώτεροι, είστε χειρότεροι κι από τους πολιτικούς αυτού του τόπου. ΝΑΙ! Έτσι να πονάει ρε!
ενω εσυ και οι ομοιοι σου τι κανατε στο thread για τους Tank που ανοιξα? ο πανκης κανει σχολια...δεν εκτροχιαζει πουστικα ενα ολοκληρο τοπικ
μπρασο και γυαλισε ασπιδα...ειλωτα που θες να γινεις και Κονανας
Ra Pariah
06-05-2009, 05:15
Ναι αλλά εγώ δεν το παίζω "πολιτισμένος" και κουλτούρας και ότι μπήκα στο forum για να σέβομαι τους συνανθρώπους που ακούνε Linkin' Park.
οχι προσπαθεις απεγνωσμενα να το παιξεις μη φλωρος....try harder
Ra Pariah
06-05-2009, 05:28
Ώχου, μωρέ σχολιαρόπαιδα! Πιστεύετε ότι δε μεταφέρετε το παραμικρό σύμπλεγμα, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Εσύ πιστεύεις ότι δεν υπήρχε metal στα 70's! Μήπως το "Dissident Aggressor" ξεκωλιάζει έναν έναν τους ψυχεδελο-ήρωές σου; 00i00, περίμενα όχι τόσο φθηνή συμπεριφορά από σένα.
Ra Pariah
06-05-2009, 05:30
Α, και για να μη το αφήσω μετέωρο, φυσικά και πιστεύω ότι όλοι ανεξαιρέτως οι χρήστες του ιστότοπου φέρουν τα δικά τους κόμπλεξ.
Ώχου, μωρέ σχολιαρόπαιδα! Πιστεύετε ότι δε μεταφέρετε το παραμικρό σύμπλεγμα, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Εσύ πιστεύεις ότι δεν υπήρχε metal στα 70's! Μήπως το "Dissident Aggressor" ξεκωλιάζει έναν έναν τους ψυχεδελο-ήρωές σου; 00i00, περίμενα όχι τόσο φθηνή συμπεριφορά από σένα.
αγορι προφανως δεν κατεχεις μια απο ψυχεδελεια και γενικα απο οτιδηποτε εκτος χεβι μεταλ χαμμερ...αν οι Judas Priest για σενα ειναι πιο καλοι απο τους Arzachel η τους πρωιμους Floyd η τους Agitation Free αυτο ειναι δικο σου προβλημα...οχι των μουσικοφιλων
α και που εισαι....καθαρο χαρτν ροκ οι Ιερεις στο πρωτο ε?
αν θες σου κανω και μια αναλ-υσις/διαχωρισμο μεταλ με χαρντ ροκ στα 70ς
Ra Pariah
06-05-2009, 05:42
Το πρώτο Priest; Hippie... Aλλά μήπως το "Victim of Changes" είναι metal; ΜΗΠΩΣ;
Τεσπά, κι από σένα τον μεγαλύτερο δε βλέπω κάποιο πνεύμα, κάποια άμιλλα, κάποια ευρυμάθεια, οπότε άστο καλύτερα... ο καθένας στο μετερίζι του και πού και πού να τα λέμε...
ανθρωπε δε μπορεις απο 3-4-5 μπαντες/αλμπουμς να βγαλεις ολοκληρη σκηνη
αμα ειναι ετσι τοτες κι εγω σε λεω οτι το Industrial κραταει απο τους ιταλους φουτουριστες του '20
και μη με λες για παρελ8ον...αν και μεθυσος χαλιας το κατεχω καλυτερα απο σενα
Ra Pariah
06-05-2009, 05:55
Από ένα riff μπορείς να φτιάξεις τα πάντα! Η επιστημονική προσέγγιση αυτή είναι, εσύ λέγε τη γνώμη σου ακούραστα, αλλά θαρρώ πως δε θα έχεις δίκιο.
Από το "λάθος" του σήμερα φτιάχνεται η νόρμα του αύριο, αν το πιάσεις, το έπιασες. Καλό βράδυ, αγόρι. Να είσαι καλά, να ακούς αυτά που θες, αλλά να μη θεωρείς και το διπλανό σου ηλίθιο.
οκ τοτε η επιστημονικη προσεγγιση λεει οτι το DIY ειναι πιο παλιο απο τον Κοναν...πιο παλιο κι απο τον Κθουλχου ακομα
επισης να μα8εις καλυτερα την ιστορια των μεταλοπατερων σου....Sabbs ex-hippie jazz/fusion psych? oh my god.....Uriah Heep???ex-Gods(οχι οι beat)=hippies...Scorpions?δες τις δουλειες του Uli πιουριστα μαμελουκε
αξαφνα το καυτο ζεματιστο ατσαλι εγινε τυποποιημενο αλουμινιο Alumil...πορτες παραθυρα
irreligious
06-05-2009, 08:54
Μήπως το "Dissident Aggressor" ξεκωλιάζει έναν έναν τους ψυχεδελο-ήρωές σου;
.-
Witchkiller
06-05-2009, 09:17
οι Sabbath δεν λεγόντουσαν Earth και πάιζαν blues ? Επείσης ο Iommy (αν δεν κάνω λάθος) δεν έλεγε ότι στην εποχή που ήταν νέος ενώ όλοι ήταν χίππιδες αυτοί (οι Sabs) ήταν children of the grave ?
διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Rapariah και όχι μόνο το Dissident Agressor! To Sad Wings ........ είναι απίστευτο και απίστευτα heavy metal΄. Άσε που τα Queen πολυφωνηκά είναι από άλλον πλανήτη!
Προσκυνάμε και Killing Machine και Stained Class βεβαίως βεβαίως
carheart
06-05-2009, 10:42
Χρειάζεται ερμηνεία επιστημονικής προσέγγισης για το τι μπορεί να συζητηθεί σε ένα thread με τίτλο Manowar.
ρε φαφλατ αραια,
στο χηδεν τοπικ μιλησα γιατι εχω ακουσει τον δισκο,ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ,και απλα το ειπα.και ειπα και ΓΙΑΤΙ δεν μου αρεσε.δεν μπηκα να πεταξω ενα εξωφυλλο αντισιμεξ και να πω "ΝΙΩΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ" ουτε ειπα "ειστε φλωροι και τσουτσεκια που τα ακουτε αυτα".
επρεπε δλδ σωνει και καλα να μου αρεσει?γιατι αλλιως τι?θα με τιμωρησει ο κιμμεριος?ελα χεσε με,εντελως παιδικη φαση.
και μην ξεχνας,οταν ειναι να κραξω εγω,δεν κανω εξαιρεσεις.και πανκ θα κραξω αν δεν μου αρεσουν,και οτι θελω,δικαιωμα επιλογης δεν εχουμε στην τελικη?αν εχουμε ακουσει τον δισκο/μπαντα,μπορουμε να κανουμε ΟΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ χωρις περιορισμο.
αυτο ομως ειναι τελειως διαφορετικο απο το να κανει ο μινμιν ενα τοπικ ΤΑΝΚ(γαλλια) και να μπαινεις και να πετας εξωφυλλα των αγγλων,και να του γινεται πουτανα.
θα μπορουσα και εγω στο Ιον βεην να ποσταρω σοκολατες ιον και να λεω "γαλακτος ή αμυγδαλου?πολλ τωρα" και 1002 αλλες μαλακιες.
τεσπα,οι συζητησεις μαζι σου ειναι ατερμονες και με εχουν κουρασει πραγματικα πολυ.
Midnight
06-05-2009, 18:24
Αν ισχύει το ότι τα πολλά λόγια είναι περιττά, τότε έχω να πω μόνο πως οι Manowar γαμάνε!!!
Επειδή όμως είναι η αγαπημένη μου μπάντα κι έχω κόλλημα τρελό, θα επεκταθώ αναλυτικότερα πάνω στο ζήτημα:
Ναι, πιστεύω πως πολλοί τους στίχοι επαναλαμβάνονται συνεχώς και γίνονται κουραστικοί, οργίζομαι με σεξιστικά και στρατοκαυλικά σημεία τους, το Woman Be My Slave και τα solo του De Maio πρέπει να διαγραφούν από το μουσικό χάρτη!
Τίποτε όμως από αυτά δεν είναι ικανό να σβήσει την ανατριχήλα που προκαλούν τα ουρλιαχτά του Eric ''Call Me Master'' Adams στο Battle Hymn, κανένα epic τραγούδι δε μπορεί να ξεπεράσει την αισθητική και τη σημασία του Secret Of Steel, όλα τα γούνινα βρακάκια και οι ντροπιαστικές εμφανίσεις αλλά και συνεντεύξεις απλά σβήνονται από τα δάκρυα που κυλούν όταν τα πλήκτρα ισοπεδώνουν τείχη στο The Crown And The Ring.
Οι Manowar έδωσαν στο metal αυτό που του έλειπε για να κάνει ανθρώπους που δεν τους έφταναν οι κουνιστές γλύκες των Twisted Sister (τους οποίους επίσης αγαπώ τρελά) να πεταχτούν όρθιοι και με υψωμένες τις γροθιές να τραγουδίσουν με μια φωνή σαν αδέρφια. Έδωσαν δύναμη, πάθος και ατσάλι! Έδωσαν την αίσθηση της φυγής και της προσωπικής μαγκιάς, την αίσθηση του ότι ακόμη και αν όλοι σε κοιτούν στραβά εσύ έχεις την ικανότητα και την πυγμή να τους κάνεις στην άκρη με δυο νότες. Έκαναν για πρώτη φορά το metal κοινό να νιώσει διαφορετικό και ανεξάρτητο (κι όχι δευτερεύον παρακλάδι του rock που δεν αξίζει καν να αναφέρεται). Έδωσαν ζωή, και αυτό κανείς δε μπορεί να το διαγράψει!
Καθαρά μουσικά, τώρα, αν και έχουν ακούσει τα μύρια όσα, η απουσία riffs στα τελευταία cds δεν αφαιρεί καθόλου τη δύναμη και την ηρωική ατμόσφαιρα των πρώτων και ο Eric κάνει πάντα αυτό που ξέρει καλά με το λαρρύγι του, αυτό που κατά την άποψη μου τον έχει ανεβάσει στην 5άδα των κορυφαίων metal singers (και δεν εννοώ να παίρνει τσιμπούκια...:razz:). Το ύφος τους παραμένει ξεχωριστό και η λιτότητά του μόνο αρνητικά δε λειτουργεί...
Και για να τελειώνουμε, ας αφήσουμε στην άκρη συγκρίσεις και λοιπά, οι Manowar δεν είναι ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι από άλλους epicάδες, για τον απλό λόγο ότι όποιοι τους ακούν το κάνουν για καθαρά προσωπικούς συναισθηματικούς λόγους και δεν τους μετράνε με τα αφτιά αλλά με την καρδιά!!!
:dfinger::dfinger::dfinger::dfinger:
Midnight
06-05-2009, 18:32
Η παραπάνω είναι συγκίνηση, η απο κάτω ό,τι πιο επικό έχει ζωγραφισθεί!
Εξώφυλλο του 2ου τόμου του Ερεκόζι (δε θυμάμαι πλήρη τίτλο) του Moorcock, του θεού που έχει δημιουργήσει και τον Elric.
Witchkiller
06-05-2009, 18:33
πότε ήταν κουνιστοί και γλύκες οι sister?
distortionofperception
06-05-2009, 18:36
όλα τα γούνινα βρακάκια και οι ντροπιαστικές εμφανίσεις αλλά και συνεντεύξεις απλά σβήνονται από τα δάκρυα που κυλούν όταν τα πλήκτρα ισοπεδώνουν τείχη στο The Crown And The Ring.
δηλαδη αμα ήταν και σοβαροι θα την είχαμε βαμμένη.
ον τόπικ απλα δε μ'αρεσουν.
Για χαβαλε με την παρεα ειναι οτι πρεπει παντως.
Midnight
06-05-2009, 18:36
Σε καμπόσες εμφανίσεις και φωτογραφίσεις...αλλά εγώ τους λατρεύω, το 'χω γράψει και πιο πάνω. Άλλωστε, το μουσικό τους είδος και life-style το υπηρέτησαν άψογα! Και το Stay Hungry παραμένει μεγάλος metal δίσκος! HEAVY METAL δίσκος!
Witchkiller
06-05-2009, 18:45
Σε καμπόσες εμφανίσεις και φωτογραφίσεις...αλλά εγώ τους λατρεύω, το 'χω γράψει και πιο πάνω. Άλλωστε, το μουσικό τους είδος και life-style το υπηρέτησαν άψογα! Και το Stay Hungry παραμένει μεγάλος metal δίσκος! HEAVY METAL δίσκος!
κουνιστοί δεν ήταν ποτέ φίλε μου. Οι Twisted Sister παρωδούσαν όλο αυτό το glam/poser look με απίστευτη κακογουστιά/τραβελοσίνη στο βάψιμο τους και το ντύσιμο. Δεν υπήρξε ποτέ τίποτα το "γλυκό" στους sister...........
Midnight
06-05-2009, 18:53
κουνιστοί δεν ήταν ποτέ φίλε μου. Οι Twisted Sister παρωδούσαν όλο αυτό το glam/poser look με απίστευτη κακογουστιά/τραβελοσίνη στο βάψιμο τους και το ντύσιμο. Δεν υπήρξε ποτέ τίποτα το "γλυκό" στους sister...........
Όπως το δει κανείς...
sabbattack
07-05-2009, 18:01
basika skeftomoun na trollarw, alla o midnight einai xazos outws h allws.
+1 sto witchie loipon. Paizei na einai kai 10 fores pio straight apo tous gayowar
Midnight
07-05-2009, 18:09
basika skeftomoun na trollarw, alla o midnight einai xazos outws h allws.
+1 sto witchie loipon. Paizei na einai kai 10 fores pio straight apo tous gayowar
χεχε...ότι πεις, δικέ μου...
ion_storm
07-05-2009, 18:46
Χρηστης που γουστάρει Manowar αναφέρει παραπάνω ότι προσπαθεί να ξεχασει/ξεπεράσει image, στίχους κλπ που δεν του αρέσουν. Καλά κάνει. Αν και λέει και μαλακίες.
Οι υπόλοιποι Μanowarαδες γιατί σώνει και κάλα δέχονται όλο το πακέτο και προσκυνάνε, βαράνε προσοχες και λοιπά γραφικά. Δεν μπορουν να κατανοήσουν ότι οι Manowar είναι ΜΑΛΑΚΕΣ αλλά παλιά είχαν καλή μουσική?
Μαλακία κάνω και που ασχολούμαι καθώς δεν τους χώνεψα ποτέ ούτε μουσικά. Και επειδή γνώμμη κανένας δεν αλλάζει δεν υπάρχει και νοημα να ποσταρουν μη οπαδοι.
οι Twisted Sister ντύνονταν κουνίστρες ότι τάχαμου κορόιδευαν το gay μεταλ γιατί έτσι μπορούσαν να εκφράζουν ελεύθερα την θηλυπρέπειά τους χωρίς να τρων κράξιμο. Πολύ έξυπνη τακτική:razz:
Witchkiller
07-05-2009, 20:46
οι Twisted Sister ντύνονταν κουνίστρες ότι τάχαμου κορόιδευαν το gay μεταλ γιατί έτσι μπορούσαν να εκφράζουν ελεύθερα την θηλυπρέπειά τους χωρίς να τρων κράξιμο. Πολύ έξυπνη τακτική:razz:
χαχα ,πας να βάλεις φυτιλιές αλλά δεν πιάνει :razz:
irreligious
07-05-2009, 20:51
Χρηστης που γουστάρει Manowar αναφέρει παραπάνω ότι προσπαθεί να ξεχασει/ξεπεράσει image, στίχους κλπ που δεν του αρέσουν. Καλά κάνει. Αν και λέει και μαλακίες.
Οι υπόλοιποι Μanowarαδες γιατί σώνει και κάλα δέχονται όλο το πακέτο και προσκυνάνε, βαράνε προσοχες και λοιπά γραφικά. Δεν μπορουν να κατανοήσουν ότι οι Manowar είναι ΜΑΛΑΚΕΣ αλλά παλιά είχαν καλή μουσική?
Μαλακία κάνω και που ασχολούμαι καθώς δεν τους χώνεψα ποτέ ούτε μουσικά. Και επειδή γνώμμη κανένας δεν αλλάζει δεν υπάρχει και νοημα να ποσταρουν μη οπαδοι.
τι να κατανοήσουν ρε? χαλαρά του καθόντουσαν του joey έτσι και τους το ζήταγε.
ion_storm
07-05-2009, 21:19
Χαχα. Λες?
extreme definition of groupie ?
mrmaiden
07-05-2009, 21:31
Respect sta anypervlita Epi ton proton 4 album, kathos kai se arketes alles kommatares os to Triumph Of Steel.
Auta gia ta diskografika, pame kai sta synayliaka tora:
Proto mou live ever itan stis 21-11-1992 sto Eirinis kai Filias, ontas 14 xronon.
Ennoeitai oti arrostisa akoma perissotero me tin parti tous.
2i fora sto Agathi, to 1994 (stin proti apo tis 3 meres) apogoiteutika pliros me to group. Eixan kykloforisei tote to box me Into Glory/Hail+ mia videokasseta kai perimena pos kai pos na akouso polla kommatia apo auta ta Lp.
E arxidia, parlapipes akousa, xalvadiasmata me gomenes eida, solarismata sto full anti gia parapano tragoudia kai apo setlist gamise ta.
Mikro set me elaxistes allages se sxesi me tin proigoumeni fora kai fysika oute logos gia perissotera tragoudia apo ta paliotera album.(to blood of my enemies to epaiksan tis epomenes 2 meres). E sorry alla otan exeis Bridge of Death, Guyana ktl den paizeis ksana Kill With Power.
Telos panton, to 1999 3i kai teleutaia fora (vasika epeidi iksera ti tha ginei o kyrios logos pou piga itan oi Sodom kai oi Mercyful Fate) e kai apla to asteio paratravikse. I synaylia ekeini itan apla asteia. E apo ekeini tin imera pagosa entelos me to group.
Kai otan irthan Ellada prosfata, parolo pou iksera oti tha eixan kalo set, den piga. Sti syneidisi mou exoun teleiosei synayliaka.
Auta
σε ποια απο αυτες ακουστικε το ιστορικο ''Βανεσσα κατεβα...στον πουτσο μας ανεβα''?
mrmaiden
07-05-2009, 21:36
σε ποια απο αυτες ακουστικε το ιστορικο ''Βανεσσα κατεβα...στον πουτσο μας ανεβα''?
I stin deuteri i' stin triti mera sto Agathi to 94. Den thymamai giati eixa paei tin proti mera
ηταν με σαπορτ καποιους βουλγαρους...Era αν θυμαμε καλα
Clockwork Orange
08-05-2009, 02:37
ο ραπτοπουλος του ΕΡ! :P
GuardianOfIvorytower
08-05-2009, 14:18
Εγώ πάντως δεν του καθόμουν που να μου χάριζε τα αυθεντικά γούνινα σωβρακάκια του Into Glory Ride :-D
atom_smasher
08-05-2009, 18:10
ελα ιον ειδες πουθενα να μιλαω για κατι εκτος της μουσικης τους καθαρα? γιατι γενικευεις για να βγαλεις τα συμπερασματα που θες? και γνωμη μου μαλακια κανεις και ποσταρεις αφου ουτε μουσικα δεν σ αρεσουν.
irreligious
09-05-2009, 01:14
Εγώ πάντως δεν του καθόμουν που να μου χάριζε τα αυθεντικά γούνινα
σωβρακάκια του Into Glory Ride :-D
όχι εσύ αρχηγέ.
υπάρχουν πολλές μπίτσιιιιζ της μπάντας όμως.
φανμποϋζμοί μετά τα 16, ε κάπου καταντάει μαλακία.
Ruthless
09-05-2009, 01:33
Όχι όταν μιλάμε για την κορυφαία μπάντα ever.
Έχει πλάκα που όσοι πάτε να τους θάψετε τους βρίζετε ως άτομα, ως μουσική δέχεστε πως τα πρώτα γαμάνε όλα και βέβαια δεν μπορείτε να πείτε με επιχειρήματα γιατί τα τελευταία δεν γαμάνε(όχι όσο τα πρώτα - πως δε γαμάνε γενικά). Γιατί ούτε Metallica γίναν οι Manowar με ριλόουντς και στάνγκερς, ούτε Maiden των τελευταίων. Μια χαρά heavy metal κομματάρες βγάζουν και μετά το Triumph που λέτε(ή μήπως δεν είναι τα power, gods made heavy metal, fight until we die, swords in the wind, king of kings, sleipnir και δε συμμαζεύεται και όλα στέκονται μια χαρά δίπλα στα κομμάτια του sign of the hammer ή kings of metal).
Α και το βασικότερο, οι ίδιοι παρέμειναν ότι ήταν και τότε, μουσικά και ως άτομα(σε αντίθεση με πόσους και πόσους που εξυμνείτε). Γραφικοί και γεμάτοι κλισέ χεβιμεταλάδες, αλλά αυτό ήταν πάντα. :dfinger:
Θυμάστε παλιάαααα που το φόρουμ ήταν metal-non metal και κάποιοι κάλκιδες το ήθελαν πάντα έτσι, ενώ μερικοί μαλάκες φωνάζαμε για ενιαίες μουσικές και συγχώνευση under a general music discussion thread;
Τα αποτελέσματα μίας κακής απόφασης φαίνονται συνήθως μερικά χρόνια μετά, όταν καταλαβαίνουμε πλήρως τι είναι αυτό για το οποίο φωνάζαμε. Σε γενικότερα πλαίσια, κάπως έτσι οι περισσότεροι κουκουέδες που ωρίμασαν έγιναν πασόκοι, τα φρικιά κυριλέδες και οι μεταλλάδες μεταλλάδες μια ζωή.
Το music discussion έχει γίνει μια αισχρή βαρεμάρα, και διάολε, δεν ήταν έτσι, και δεν μπορώ να κάνω ignore στον κάθε καθυστερημένο HEAVY METAL KILL BILL που μπαίνει/ξαναγράφεται. Ούτε σε ένα ολόκληρο subforo. Η γενικότερη κατάσταση, έχει αποτρέψει ποιοτικούς χρήστες από το να επιτελούν το έργο των ουσιαστικών μουσικών συζητήσεων και dancing about architecture ψυχοσωματικών παραλογισμών.
Το Ignore δεν είναι η λύση. Γιατί ακόμα και όσοι σοβαροί έχουν μείνει, τελικά τους παίρνει η μπάλα και κράζουν αισθητικά καρκινώματα τύπου Ruthless και παρέας και τελικά τίποτα ωραίο δεν βγαίνει, παρά μόνο μια heavymetal Μιζέρια, χειρότερη από αυτή των μεταλχάμμερς, χειρότερη και από ζαχαροπουλική μιζέρια.
Για το θεό ρε διάολοι, όχι άλλο Νταλάρα, Πάριο, Αλεξίου, Manowar.
Aυτό.
Α και οι μανογουορ πολύς ύπνος.
ε ακούω χοντιντ, τι περιμένεις
Witchkiller
09-05-2009, 12:59
. Μια χαρά heavy metal κομματάρες βγάζουν και μετά το Triumph που λέτε(ή μήπως δεν είναι τα power, gods made heavy metal, fight until we die, swords in the wind, king of kings, sleipnir και δε συμμαζεύεται και όλα στέκονται μια χαρά δίπλα στα κομμάτια του sign of the hammer ή kings of metal).
όλα αυτά βαρετά κατά τη γνώμη μου..........
και σίγουρα δεν στέκονται σε Sign of the hammer με τίποτα. Αποψή μου είναι ότι το all men play on ten τα κόβει σε 14 ίσα κομματάκια όλα αυτά.
ion_storm
09-05-2009, 14:40
ελα ιον ειδες πουθενα να μιλαω για κατι εκτος της μουσικης τους καθαρα? γιατι γενικευεις για να βγαλεις τα συμπερασματα που θες? και γνωμη μου μαλακια κανεις και ποσταρεις αφου ουτε μουσικα δεν σ αρεσουν.
Γιατί νομίζεις ότι αναφέρομαι σε σένα?
Μιλάω για φανμποηδες που δέχονται όλο το πακέτο και δεν ξεχωρίζουν μουσική απο συμπεριφορά.
Είπα μαλακία μου που ποστάρω αλλά τι να γίνει κουβέντα να γίνεται.
και κυρίως με απωθούν ως άνθρωποι όχι τόσο μουσικά αν και πάντα τους βαριόμουν μετά απο λίγο.
Δεν γενίκευσα πουθενά για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.
irreligious
09-05-2009, 16:14
Έχει πλάκα που όσοι πάτε να τους θάψετε τους βρίζετε ως άτομα, ως μουσική δέχεστε πως τα πρώτα γαμάνε όλα και βέβαια δεν μπορείτε να πείτε με επιχειρήματα γιατί τα τελευταία δεν γαμάνε(όχι όσο τα πρώτα - πως δε γαμάνε γενικά).
δεν μου αρέσουν, περίμενα παραπάνω πράγματα, είναι οι τύποι που έγραψαν το ίντου γκλόρι ραϊντ, ξέρω'γω?...πρέπει να έχω επιχειρήματα για να μην μου αρέσει κάτι?
και στην τελική, όταν έχεις κάποια στάνταρτς για μια μπάντα ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ πολύ άσχημα όταν βγάνουν έναν δίσκο 2 φορές χειρότερο από τα προηγούμενα τους.
εσύ που είσαι φανμποϋς μπορείς να κάνεις εκπτώσεις. αν κ πιστεύω το υγιές θα ήταν να ΜΗΝ.
atom_smasher
09-05-2009, 16:16
Ruthless διαφωνώ καθετα πλαγια οριζοντια διαγωνια και αναποδα με τα κομματια που αναφερεις ως αξια των υμνων τους. καποια ειναι στα δευτεροκλασατα που γουσταρουμε οκ καλα περναμε κλπ αλλα οκ δεν ανατριχιαζεις οπως με blood of my enemies πχ. καποια αλλα ειναι μονο αδιαφορα σε βαθμο τραγωδιας. Ιον αναφερεσαι και σε μενα. Νομιζω οτι απο μια συγκεκριμενη οπτικη οι εν λογω προσωπικοτητες σταθηκαν σταθερες σε καποιες αξιες που διακυρηταν καθ ολη την διαρκεια της καριερας τους και σε συνδυασμο με την μουσικη τους αποψη δημιουργησαν σε καποιους εναν σεβασμο που φτανει στα ορια της προσωπολατρειας κατι το οποιο ειναι υπερβολη κατα την γνωμη μου. κατα την γνωμη μου επισης δεν πιστευω οτι ηταν τοσο σταθεροι στις αποψεις τους. ισως στο ιματζ να ηταν ως επι το πλειστον σταθεροι. και φυσικα κουβεντα να γινεται καθως μιλαμε για μουσικη διασκεδαση χαβαλε και οχι για την κοινωνικοπολιτικη κατασταση στην ευρυτερη γεωπολιτικη περιοχη. ως ανθρωπο αν δεν συμφωνεις με την αντιληψη που εχουν μπορει και να σε απωθουν. Συμφωνουμε αρκετα. μουσικά ομως διαφωνουμε. αλλα αυτο ειναι γουστο. και μας κανει διαφορετικους σαν προσωπικοτητες. υγεια.
Ruthless
09-05-2009, 16:35
Δηλαδή θέλω παραδείγματα από 80s μπάντες που έχουν κάνει καλύτερη πορεία από τους Manowar. Ειλικρινά, αν περιμένετε το 2009 να ακούτε συνέχεια Into Glory Rides, Crystal Logics, Warnings of Danger, Pieces of Mind, Ample Destructions ή Hammerhearts κάτι δεν πάει καλά με εσάς. Τα μνημεία που λέτε χαρακτηρίζονται μνημεία για να ξεχωρίζουν, και είναι λογικό να μην περιμένεις μια μπάντα να ξεπερνά τα μνημεία της με κάθε νέο album.
Σε λίγο θα μου πείτε πως κι ο Quorthon τελείωσε μουσικά το 91 πχ, αφού μετά το Twilight δεν μπόρεσε να βγάλει κάτι που θα σταθεί δίπλα σε αυτό και στο Hammerheart(γιατί κακά τα ψέματα, η αναλογία Hammerheart/Nordland με Sign of the Hammer/Louder than Hell μια χαρά στέκει). Ε τον καραγκιόζη δηλαδή, ξέπεσε και δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του :!:
(o Quorthon γενικά χρησιμοποιείται επειδή για κάποιο λόγο κανείς δεν λέει κακή κουβέντα γι'αυτόν - δεν είναι τρέντι φαίνεται)
PS: Δεν έβαλα ποτέ το Swords in the Wind ή το Power δίπλα στο Mountains ή Oath. Όμως τα βάζω άνετα δίπλα στα(και παραπάνω από τα) All Men Play On Ten, Animal, Sign of the Hammer κλπ. Και δεν το λέω για να μειώσω αυτά τα τραγούδια, αλλά για να δείξω τι κομματάρες βγάζουν οι Manowar και μετά τα 4 πρώτα που ή είναι ορισμός του heavy metal(Power) ή σου σηκώνουν την τρίχα όσο το Crown and the Ring ή το Mountains πχ(Swords in the Wind).
A και για να σας θυμίσω γιατί λέω το τελευταίο...
Place my body on a ship and burn it in the sea
Let my spirit rise, Valkyries carry me
Take me to Valhalla where my brothers wait for me
Fires burning to the sky my spirit will never die
Midnight
09-05-2009, 17:08
Σίγουρα από τους ανατριχιαστικότερους στίχους τους.
atom_smasher
09-05-2009, 17:37
ε κοψε κατι...
stam and the witches
09-05-2009, 17:45
Σίγουρα από τους ανατριχιαστικότερους στίχους τους.
Δέος.
Ruthless
09-05-2009, 18:12
Τίποτα να μην κόψει. Η 2η ανατριχιαστικότερη στιγμή ερμηνείας Adams μετά το ανυπέρβλητο Oh Achilles let thy arrows fly etc σημείο.
Αλλά κάποιοι μάλλον δεν θέλουν να το δεχτούν γιατί αυτή η στιγμή δεν είναι μέσα στα παλιά Manowar, και δεν κάνει να μας αρέσουν οι Manowar μετά το 84.
η κουβέντα σε αυτό το θρεντ είναι σοβαρή ή κάποιο inside joke δεν καταλαβαίνω;
atom_smasher
09-05-2009, 21:49
χεσε μας και συ ρε χτικιο.