View Full Version : NIRVANA.
Amnesiac.
04-05-2009, 22:53
Το τόπικ που όλοι περιμένατε :!:
Εδώ λέμε τη γνώμη μας αποκλειστικά και μόνο για το μουσικό κομμάτι του όλου μύθου, δε μας ενδιαφέρει αν οι Nirvana ήταν της μόδας, αν αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε ο Cobain, αν σκότωσαν το μέταλ, αν η Courtney σκυλοπηδιόταν με 3.000 άτομα όσο ήταν παντρεμένη με το μακαρίτη. Μόνο μουσική.
Προσωπικά μεγάλωσα με Nirvana, το λέω με περηφάνια, αν πρέπει να ξεχωρίσω 2 συγκροτήματα που "στιγμάτισαν" την εφηβεία μου, αυτά είναι οι Nirvana και οι Rage Against The Machine. Ο Cobain και οι υπόλοιποι είχαν απίστευτο χάρισμα στο να γράφουν έπικ μέταλ ύμνους, είτε ήταν νηφάλιοι, είτε μαστουρωμένοι, είτε βαριόντουσαν, είτε δε βαριόντουσαν, είτε ήταν αγαπημένοι, είτε πλακωμένοι, είτε διάβαζαν για τους Marauder στο ηαρ.
Γενικά προσκυνάμε, εκεί θέλω να καταλήξω.
Πείτε και σεις.
Tyler_Durden
04-05-2009, 22:57
teza provokatoriko thread aytin tin epoxi, alla
nai
Ra Pariah
04-05-2009, 22:57
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ!!! POP ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!
γενικα ψηλοαγαπαμε...το ελληνικο κοινο επεσε θυμα των γνωστων μπουρτζοβλαχων του μεταλς χαμμερς,τρομερα αδικημενη μπαντα στην ελλαδα
προτιμω τις προ-Nevermind δουλειες τους
12 stars circle your brow
04-05-2009, 22:59
Εγώ μέχρι προσφάτως αηδίαζα στο άκουσμα τους.
Τώρα το 'χω ξεπεράσει και τους ακούω ευχάριστα όπου κι αν παίξουν, παρόλα αυτά δεν έχω ασχοληθεί στο ελάχιστο.
Tyler_Durden
04-05-2009, 23:00
epeidi ksero oti to kolaraki tou amnesiax ekane kra na dei mia tetoia ataka, ok loipon tha tin exeis file Ra:
ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΟΙ NIRVANA ΑΓΟΡΙΝΑ
:)
carheart
04-05-2009, 23:01
Τώρα το 'χω ξεπεράσει και τους ακούω ευχάριστα όπου κι αν παίξουν, παρόλα αυτά δεν έχω ασχοληθεί στο ελάχιστο.
τι όπου κι αν παίξουν
04-05-2009, 23:02
Σε σπίτι φίλων, σε mp3
- τι ακούς;
- Νιρβάνα, πάρε άκου
και σε μαγαζιά!
το άβαταρ τι σκατά μου θυμίζει.
εδιτ: ΛΟΛ, cbp.
Neuroscar
Ωραιοι γενικα οκ και απο τα 1α σιντι που αγορασα ποτε ενα μπεστ απο μπουλγκαρια.
/οφφτοπικ
Μεχρι που ενακαλυφθη το
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/27/TheProdigyExperience.jpg
και ετσι στιγματιστηκε η δικια μου εφηβεια ^^
/οφφτοπικ
Ra Pariah
Φοβερά αδικημένοι, να το πούμε αυτό. Oύτε ένας ανδριάντας... ούτε μια πλατεία In Utero... Ούτε ένα γυμναστήριο Lithium... Μα πού ζούμε;
λολ...και οι manowar pop ειναι βρε τσουτσουνι....χαχαχααχαχ
Pinatero
04-05-2009, 23:03
CEhIu4vtSIQ
Amnesiac.
04-05-2009, 23:09
Αντί να ακούς 4.000 μαλακίες τη μέρα από το κάθε τυχάρπαστο μπλογκ, θα πρότεινα μικρέ Βικότνη να αφιερώσεις μια βδομάδα από τη ζωή σου ακούγοντας μόνο Nirvana και μετά θα με ευχαριστείς αιώνια και θα ονομάσεις το πρώτο σου παιδί Amnesiac.
Marillion
04-05-2009, 23:11
Ε μεγάλη μπάντα. Προσωπικά θεωρώ πιο αδύναμο δίσκο τους το Νevermind, όχι επειδή απέχουμε συνειδητά απ'την μάζα αλλά επειδή είναι το πιο αδύναμο τους πως να το κάνουμε!
Υποτιμημένους δεν τους λες. Απλά μερικοί δέθηκαν επιδερμικά με το φαινόμενο νιρβάνα και δεν πολυκατάλαβαν τι έκρυβε από πίσω.
Επίσης προς τρουμέταλους : πρέπει να καταλάβετε πως το όλο σκηνικό, οι nirvana γαμήσανε την φάση είναι φαύλος κύκλος και εν τέλει ανούσιο. Ο κός Cobain έβλαψε τις σκηνές που αγαπούσε περισσότερο κάνοντας τον εναλλακτικό/πανκ/Hardcore ήχο προσβάσιμο στις μάζες. Βάλτε τα με τις εταιρείες.
04-05-2009, 23:11
Έι, έχω σταματήσει να κοιτάζω μπλογκς πολύ καιρό τώρα!
Κάνω γενικά επιδρομές στο παρελθόν και ακούω πράγματα που άκριτα είχα καταραστεί και θάψει λόγω παιδικότητας. Οπότε όπως καταλαβαίνεις οι Nirvana θα είναι στην λίστα έτσι κι αλλιώς.
Ra Pariah
04-05-2009, 23:12
http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/S/Sanctuary/pics/5a76_1.jpg
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
Tyler_Durden
04-05-2009, 23:15
Γαμώ τις μπάντες και οι Sanctuary, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ ΣΕ THREAD ΓΙΑ ΤΟΥΣ NIRVANA????? ΛΟΓΩ SEATTLE???? ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!
Boris-san
04-05-2009, 23:18
Mia xara einai h nirvana.Eipame de sxoliazoume to oti htan moda,sxoliazoume se mousiko epipedo.Twra ra pariah,an se peirazei pouu h mousikh viomhxania phre mpantes opws nirvana pearl jam soundgarden kai alice in chains kai tis ekane emporikes sth 8esh tou hair metsal,e kalutera 8a elega egw.Apo ta gay KAUTO ATSALI ektrwmata pou grafane pente mpallantes tou poutsou kai 4 kragmena sto ekswfullo kai vgazane disko na poulhsoun,oi nirvana einai polu pio antres.Twra esena de sou aresei to mousiko eidos.Dekton afto den tous kanei emetikous gia kanena logo.Mia xara piasarika kommatia grafane.Kai to prwto agouro album tous exei mia uperoxh punk agriada.
Ra Pariah
04-05-2009, 23:19
Άντε το σβήνω το 'Ryche, επειδή είναι τεράστιο για ένα thread NIrvana.
irreligious
04-05-2009, 23:21
ε μεγάλη μπάντα, τι να λέμε?
ο ΚΟΥΡΤ είχε το χάρισμα να γράφει όμορφα και ευκολοάκουστα τραγούδια ,και αν και από τεχνικής πλευράς δεν έλεγε και πολλά,
είχε την τύχη να συνεργάζετε με καταπληκτικούς μουσικούς. με τους οποίους είχε και φοβερή χημεία και απίστευτο δέσιμο.
φτάνει να ακούσει κάποιος το from the muddy banks... και θα το καταλάβει.
υπήρξε και το αγαπημένο μου συγκρότημα μια εποχή, (προ μεϊντεν και μετά όφσπρινγκ) με όλα τα προβλεπέ,
τουτέστιν αφίσες στον τοίχο-καρό υποκάμισα-όλσταρς κ.λ.π κ.λ.π. και με πέρσοναλ φεϊβοριτ το in utero.
αυτός ο δίσκος βγάζει όλη τη σαπίλα και τη δυστυχία που πρέπει να ένιωθε αυτός ο άνθρωπος.
καταλαβαίνω πάντως γιατί η μουσική αυτή πάντως άγγιξε τόσους πιτσιρικάδες.
είτε λόγω τσαντίλας είτε λόγω θλίψης, είτε λόγω λήθης (τα συστατικά της μουσικής τους όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι)
και σε συνδυασμό με το ευκολοάκουστον της υπόθεσης, οι Nirvana αποτελούν ιδανικό άκουσμα για τέτοιες ηλικίες.
Tyler_Durden
04-05-2009, 23:21
kata ta alla einai pou sevesai ti akouei o allos kai den kaneis poutana asxeto thread pera apo ta gousta sou e? :moutza:
entit. ire den paei se sena
Boris-san
04-05-2009, 23:22
Nai kai meis agapame POLU PERISSOTERO apo Nirvana tous Ryche(prosopika all time favorite) kai tous Sanctuary.TI SXESH EXEI AFTO?ADIKH8HKE TO METSAL MAS KAI DEN EGINE EMPORIKO?E STA PAPARIA MAS RE SU!SAN TH MIZERIA TWN ANVIL KAI SU
irreligious
04-05-2009, 23:23
έλα, κάποιος να τον πετάξει έξω το μαλάκα.
τσουρέκια.
ρε ra pariah αυτό το έκανα logo ρε φιλάρα :pingpong: :pingpong: :pingpong: :pingpong:
η μόνη μαλακία είναι ότι το χτύπησα σε ασπρη μπλούζα ο ηλίθιος !
ρε μαλάκες , γελοία υποκείμενα μην μαλώνετε για τους νιρβάνα ! ακούστε λίγο τους εγγλέζους ρε συνονόματους που είναι μεσα στην γλύκα .. χααχαχαχ
Ra Pariah
04-05-2009, 23:27
Πώωωω! Πόσο μαθητριούλες πια! Αφού ο άνθρωπος, o Amnesiac :pink:, το είπε ξεκάθαρα θέλει κίνηση στο thread και χαβαλέ. Τί να κάνω δηλάδή; Να μην κάνω χαρούμενο ένα συνάνθρωπο;
On/Off Topic: Μαλάκες, είδατε την τεραστιότητα του 'Ryche... Δε χωρούσε στη σελίδα, ε τι να πω μετά από αυτό;
Tyler_Durden
04-05-2009, 23:29
poul poul poul
ρε ραπανακι αφου δε σε ενδιαφερει η μπαντα σαλτα και γαμησου ρε φλωρε ντιβανατε τζι αι τζο
νετ τζανκι ποσταρεις παντου
αι σιχτηρ λουλουκα με το ατσαλινο τιρμπουσον σου
Amnesiac.
04-05-2009, 23:32
Πώωωω! Πόσο μαθητριούλες πια! Αφού ο άνθρωπος, o Amnesiac :pink:, το είπε ξεκάθαρα θέλει κίνηση στο thread και χαβαλέ. Τί να κάνω δηλάδή; Να μην κάνω χαρούμενο ένα συνάνθρωπο
..
Σταμάτα να ποστάρεις τις πουτάνες των Νιρβάνα, είπαμε για μουσική μιλάμε μόνο, δε μας αφορά η σεξουαλική τους ζωή.
Ra Pariah
04-05-2009, 23:32
Καλά, πολύ που χέστηκα στην τελική...
Συνεχίστε να αποθεώνετε τους ΓΙΓΑΝΤΕΣ.
Edit: στον 00i00 πάει αυτό.
Μη ταιζετε το τρολλ,μη ταιζετε το τρολλ!!!
Neuroscar
04-05-2009, 23:50
Ενα ακομα ενδοξο τοπικ αποδειξεως για το ποιος περα απο τα λυκειακα του μαθηματα, καπακι διαβασε και τα εξωσχολικα.
Ενα μεγαλο μπραβο στο μεταλ χαμμερ που ακριβως 15 χρονια μετα το θανατο του κουρτ εχει καταφερει να αναθρεψει σχεδον 3 γενιες νεωνε πιστωνε οπαδωνε που οχι μονο αβιαστα (χωρις περαιτερω ψαξιμο εννοω!) συμφωνουν με αυτα που παρατιθενται στις σελιδες του περι μουσικης ιστοριας, σχεσεων-διαδοχης γκραντζ και χαιρ μεταλ, αλλα τις ενστερνιζονται-σφιχταγκαλιαζουν με τοση θερμη και μπορουν να διακηρηττουν ανοιχτα πια, υπερ της μιας η της αλλης πλευρας.
Τα παραδειγματα πολλα, η αυτοκριτικη αφαντη.
ΠΣ:Την αποψαρα μου αυτη δεν την εχω μονο για το γκραντζ ε, γενικα το λεω. Παρουσιαστηκε η ευκαιρια απλα με το συγκεκριμενο τοπικ!
Boris-san
04-05-2009, 23:53
Se mena paei afto?Kai den katalava ti vriskeis hammerisio sta dika mou legomena
irreligious
04-05-2009, 23:53
ακονίζει σπαθί και έρχετε τώρα. μαλακία έκανες.
απο τα πρωτα συγκροτηματα που ακουσα ποτε μου στο σπιτι του ξαδερφου,σε ηλικια 9-10 χρονων.Στην αρχη μου αρεσαν λογω του σμελς λαικ τιν σπιριτ αλλα μετα πηρα πρεφα απο την δισκοθηκη του κατι φιαρ οφ δε νταρκ και κινγκς οφ μεταλ και η αλλαγη ηταν αναμενομενη :D
HEAVY METAL DRILL
05-05-2009, 00:32
ASIKA MEGALH GROUPARA OI NIRVANA.. THRISKEIA, PROSKYNW.. COBAIN HGETHS..
TI LETE RE MAGKES PLAKA MAS KANETE? S K A T A STON TAFO TOU COBAIN KAI ETHNIKH EPETEIOS H MERA POU PSOFHSE.AKOUS EKEI "ADIKHMENOS" KAI "SXESH GRUDGE ME HEAVY METAL". POIOS RE? O AGAMHTOS PREZAKIAS POU
PHRE STO LAIMO TOU OLES TIS MPANTARES THS AMERIKHS? SE LIGO THA MAS PEITE OTI EINAI KAI UNDERGROUND KIOLAS KI AS EXEI XESTEI STO XRHMA AKOMH KI O KAFETZHS TWN NIRVANA.RE OUST SKATOFLWROI.
KAI H PHOTO SANCTUARY TOU FILOU RAPARIAH DEN EINAI KATHOLOU ASXETH. ALLA POU NA XERETE. OLOI PROSKYNATE NEVERMORE TWRA KAI KATI EGINE.KOUNITHIKAN TA ARXIDIA MAS.GIA RWTHSTE TON DANE NA SAS PEI PENTE LOGAKIA GIA COBAIN KAI GRUDGE.
EGW DE MEGALWSA ME NIRVANA KAI RAGE AGAINST THE MACHINE GIATI DEN EIMAI AGAMHTH ADERFH. EGW MEGALWSA ME TO AGNO ATSALI TWN MANOWAR KAI TO LEW KAI MOU SIKWNETE I TRIXA (KAI KATI ALLO EPISIS) KAGGELO.
νιρβανα...χμμ...
η μουσικη τους μου αρεσε.και ηταν φυσικο,μιλαμε για μια μπαντα πληρως επηρεασμενη απο το αμερικανικο πανκ και δη τους wipers/husker du,και επειτα απο την ανεξαρτητη σκηνη και κυριως pixies,beat happening.
αλλα.
τα φωνητικα τους τα σιχαινομαι.με μια πιο μελωδικη φωνη θα ηταν σιγουρα καλυτερη.
και επισης,δεν σκοτωσαν το μεταλ.σκοτωσαν το ποζερ,εδειξαν στο ευρη κοινο οτι ειναι τουλαχιστον αστειο να ακους αυτες τις χερ μεταλ μπαντες,με τους αστειους στιχους και την ΜΟΝΙΜΩΣ ειτε μιντ τεμπο,ειτε μπαλαντοειδης μουσικη,ευτυχως δλδ.
σκοτωσαν ομως μια και καλη την πανκ και την ανεξαρτητη σκηνη,κανοντας προσιτο το πανκ στις μαζες,με ολα τα κακα επακολουθα που εχουμε σημερα:οι μη γνωστες του πανκ να θεωρουν πανκ ειτε τους γκρην ντευ,ειτε τους εξπλοιτεντ(ναι,οι νιρβανα προς το τελος της καριερας τους ειχαν ενα μελος των εξπλοιτεντ στην συνθεση τους).
το grunge γενικα ποτε δεν μου αρεσε,μιας και μου την σπανε οι χαρντ ροκ επιρροες,η κουλτουροσοβαροφανεια(ξερεις,εχουμε αποβαλλει τα κλισε του πανκ-σαλτα γαμησου ρε),οι "δηθεν" στιχοι,και οι μιντ τεμπο ταχυτητες.
αλλα οι νιρβαναδεν ηταν grunge imo.ηταν το αποτελεσμα μιας ζυμωσης 10 και πλεον ετων στο αμερικανικο αντεργκραουντ,που ειχε μπουχτισει απο το 1981 μεχρι το 1990 απο τα λιπστικ,τα κραγιον,και τους στιχους για γκομενες.ποζεραδες=ακα σκυλοποπαδες.
οσο αφορα εσενα ρα,γελαω.
χεβυ μεταλ ντριλ,γαμω το χεβυ μεταλ σου και ολες τις μπαντες που διελυσαν τοτε λογω "ελλειψης ενδιαφεροντος".το μεταλ απο τοτε και μετα περασε στο περιθωριο.τελος οι γεματες αρενες με 100.000 κοροιδα και να παιζουν οι μοτλευ κρου,τελος τα καραγκιοζιλικια επι σκηνης,παει,χαθηκε και η τελευταια εμπορικη στιγμη της μουσικης που γουσταρεις.γιατι?γιατι ο κοσμος ειδε πως υπαρχουν και αλλες σκληρες μουσικες εκτος του μεταλ.ΠΟΥΤΣΑ.
enitharmon
05-05-2009, 00:36
σοβαρα παντως, ειναι προφανες οτι ο κομπειν ειχε σκοπο ζωης να καταστρεψει το μεταλ. και μολις τα καταφερε δεν ειχε πια νοημα η ζωη του
o Pat Smear επαιζε στους Germs νομιζω
05-05-2009, 00:39
TI LETE RE MAGKES PLAKA MAS KANETE? S K A T A STON TAFO TOU COBAIN KAI ETHNIKH EPETEIOS H MERA POU PSOFHSE.AKOUS EKEI "ADIKHMENOS" KAI "SXESH GRUDGE ME HEAVY METAL". POIOS RE? O AGAMHTOS PREZAKIAS POU
PHRE STO LAIMO TOU OLES TIS MPANTARES THS AMERIKHS? SE LIGO THA MAS PEITE OTI EINAI KAI UNDERGROUND KIOLAS KI AS EXEI XESTEI STO XRHMA AKOMH KI O KAFETZHS TWN NIRVANA.RE OUST SKATOFLWROI.
KAI H PHOTO SANCTUARY TOU FILOU RAPARIAH DEN EINAI KATHOLOU ASXETH. ALLA POU NA XERETE. OLOI PROSKYNATE NEVERMORE TWRA KAI KATI EGINE.KOUNITHIKAN TA ARXIDIA MAS.GIA RWTHSTE TON DANE NA SAS PEI PENTE LOGAKIA GIA COBAIN KAI GRUDGE.
EGW DE MEGALWSA ME NIRVANA KAI RAGE AGAINST THE MACHINE GIATI DEN EIMAI AGAMHTH ADERFH. EGW MEGALWSA ME TO AGNO ATSALI TWN MANOWAR KAI TO LEW KAI MOU SIKWNETE I TRIXA (KAI KATI ALLO EPISIS) KAGGELO.
Από τα λεγόμενα σου κατάλαβα απόλυτα πως είσαι μια γαμημένη αδερφή πάντως:!:
ναι,αλλα δεν μιλαω για αυτον.
μιλαω για τον "big" john.
ναι,αλλα δεν μιλαω για αυτον.
μιλαω για τον "big" john.
αυτο δε το ξερα...πασο
Ra Pariah
05-05-2009, 00:48
Έλα να roll-άρει το thread!
Tyler_Durden
05-05-2009, 00:49
Κακογαμημένος ; Αγάμητος ; ΜΑΛΑΚΑΣ ; ή ΟΛΑ αυτά μαζί;
Μωρή Μεταλλουκριτία, μην μας βάζεις σε διλλήματα βραδιάτικα
Ra Pariah
05-05-2009, 00:54
Κανονικά αυτό το thread έπρεπε να γίνει σε κανά εξάρχειο και να υπήρχε dresscode και κούρεμα code.
http://www.laredoute.gr/images/150by150/324151736_0001_PG_1.jpg
http://www.bumwrapstreetwear.com/i/Girls%20Hoodies/TAJG-54BR_2.jpg
http://www.man-hairstyle.com/images/cerebrity_hairstyle.JPG
μετα μωρη δικασουλαρα,λες οτι σε κοροιδευουμε και οτι τα επιχειρηματα μας δεν εχουν βαση,επειδη κρινουμε (κοροιδευουμε)εμφανιση και εξωφυλλα απο τις μαλακιαρες που ακους.
για πες τωρα!
HEAVY METAL GRILL
05-05-2009, 00:58
SKATOFLOROI OI NIRVANA KAI OSOI TOUS AKOUNE. EXOUN KRYFOUS STIXOUS ENANTIA STO KREAS KAI THN METAL ZOH GENIKOTERA.
STO "SOMETHING IN THE WAY" MAS LENE KAI KALA NA TO GYRISOUME STO PSARI ("It's okay to eat fish 'Cause they don't have any feelings" ) KAI STO "SLIVER" MAS LENE OTI O MIKROS "COBEEEE-IN" TROEI POURE PATATAS (MUSHED POTATOES AND STUFF LIKE THIS ).SKATA DILADI.APO THN STIGMI POU DEN EXOUN KONTOSOUVLIA PITOGYRA, SPATHIA KAI PENTOKILLA VARAKIA EINAI KARAGKIOZIDES. :puke:
Ra Pariah
05-05-2009, 01:00
μετα μωρη δικασουλαρα,λες οτι σε κοροιδευουμε και οτι τα επιχειρηματα μας δεν εχουν βαση,επειδη κρινουμε (κοροιδευουμε)εμφανιση και εξωφυλλα απο τις μαλακιαρες που ακους.
για πες τωρα!
Τώρα με έκανες αλοιφή... Κουρέλι μιλάμε... Παίξτε μπάλα ρε!
Ra Pariah
05-05-2009, 01:02
http://1.bp.blogspot.com/_yWm8L_LcjKQ/SXYp9cD3XDI/AAAAAAAAALU/QUykC6fbmcc/s400/%3D%5E+WILDCATZ+%5E%3D+GRUNGE+BOOTS+MENS+PICTURE.jpg
και για τις κοπέλες!
ραπανακια προφανως θεωρεις γελοιο το καρω πουκαμισακι και οχι τις γουνινες κυλοτες και τα δερματινα κομπινεζον των τρου ε???
εχεις πιασει πατο φιλος
http://img.photobucket.com/albums/v293/Davehuk2002/BestThreadEver.jpg
Ra Pariah
05-05-2009, 01:05
ραπανακια προφανως θεωρεις γελοιο το καρω πουκαμισακι και οχι τις γουνινες κυλοτες και τα δερματινα κομπινεζον των τρου ε???
εχεις πιασει πατο φιλος
Εύγε αγόρι, αυτό ήταν χτύπημα!
Ra Pariah
05-05-2009, 01:07
http://www.abc.net.au/triplej/30years/stories/obit1.jpg
:touched: :touched: :touched:
freak brother
05-05-2009, 01:08
Από τα λεγόμενα σου κατάλαβα απόλυτα πως είσαι μια γαμημένη αδερφή πάντως:!:
εγω καταλαβα οτι ειναι φεηκ καποιου
βουτυρομπεμπε εχεις σοβαρο ψυχολογικο προβλημα ομως ε?
αλλα σοβαροτατο
Ra Pariah
05-05-2009, 01:12
Ναι... Ήθελα αυτά τα δυο μωρά και δε μου κάθονταν.
http://news.bbc.co.uk/media/images/39996000/jpg/_39996343_cobain_fans.jpg
συγκινησου και κλαψε οσο θελεις ραπαπαριδη,οι αγαπημενοι σου σανκτουαρι ομως εφαγαν την ΠΟΥΤΣΑ και βαρεσαν φαλιμεντο.και οι κουηνςραιχ αλλαξαν τον ηχο τους-νο μορ μεταλ γκαης.
το σκατο εφτασε ως τον λαιμο την τετραετια 1991-1995.και μετα οι σεπουλτουρα εβγαλαν το επος ρουτς χαχαχαχαχαχα....
Ναι... Ήθελα αυτά τα δυο μωρά και δε μου κάθονταν.
http://news.bbc.co.uk/media/images/39996000/jpg/_39996343_cobain_fans.jpg
αυτή τη μπλουζίτσα την είχα κι εγώ μικρός. γύρω στα 13-14 μου. Στηρίζω.
(οι γκόμενες δε βλέπονται)
τι να σε κατσουν...εσυ εισαι για τετοια και ανω
http://i197.photobucket.com/albums/aa9/00i00_photos/metal%20gkasmades/kayliarikosynolaki.jpg
http://fici.bira.gen.tr/nasum_7791.jpg
Οκ,τωρα λοκ το θρεντ.
Music Discussion (31 Viewing)
ρεκορ.
ο κραπαραια στηριζει τετοιες ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ.
ωμο ΑΤΣΑΛΙ.
http://www.theotherhairmetalblog.com/images/2008/09/17/betsy_bitch_rocks_3.jpg
βλακα ρεηζορ μην τον παιζεις,σε βλεπω.
irreligious
05-05-2009, 01:18
τι να σε κατσουν...εσυ εισαι για τετοια και ανω
http://i197.photobucket.com/albums/aa9/00i00_photos/metal%20gkasmades/kayliarikosynolaki.jpg
λίγα για ντέντλι κριστίν, υπήρξε πόθος στα γυμνασιακά-λυκειακά χρόνια.
Ra Pariah
05-05-2009, 01:18
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Πέρα από την πλάκα, 00i00, έχω προσέξει ότι την ψηφιακή την έχεις στο τσεπάκι! Εγώ για να φτιάξω email έκανα τεμενάδες κι εσύ κάθεσαι και φωτογραφίζεις πιο γρήγορα κι απ' τον ίσκιο σου!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Πέρα από την πλάκα, 00i00, έχω προσέξει ότι την ψηφιακή την έχεις στο τσεπάκι! Εγώ για να φτιάξω email έκανα τεμενάδες κι εσύ κάθεσαι και φωτογραφίζεις πιο γρήγορα κι απ' τον ίσκιο σου!
ποντιακ? σκανναρισμα απο την βιβλο σου ειναι ρε ρομποτ
SKATOFLOROI OI NIRVANA KAI OSOI TOUS AKOUNE. EXOUN KRYFOUS STIXOUS ENANTIA STO KREAS KAI THN METAL ZOH GENIKOTERA.
STO "SOMETHING IN THE WAY" MAS LENE KAI KALA NA TO GYRISOUME STO PSARI ("It's okay to eat fish 'Cause they don't have any feelings" ) KAI STO "SLIVER" MAS LENE OTI O MIKROS "COBEEEE-IN" TROEI POURE PATATAS (MUSHED POTATOES AND STUFF LIKE THIS ).SKATA DILADI.APO THN STIGMI POU DEN EXOUN KONTOSOUVLIA PITOGYRA, SPATHIA KAI PENTOKILLA VARAKIA EINAI KARAGKIOZIDES. :puke:
χαχαχα εδώ γέλασα , αλλά άντε και γαμήσου καλό μου φεηκ με τα κωλοτριγλικερίδια σου μέσα...
λοιπόν να πω και εγώ τις μαλακίες μου.
+13434535 στον ρετσέκτ και κλειδώνει το θρεντ guys. Διαβάζοντας και ένα περιοδικό πριν από πολλά χρόνια φώτιζε περισσότερο την κατάσταση με τον κερτ.. ουσιαστικά εκείνο που ήθελαν να κατακρίνουν και να δημιουργήσουν ή να φέρουν έναν καινούργιο αέρα είχε να κάνει με τις υπερβολές της μόδας που είχε πάψει πια να εκφράζει τους νέους. Θεωρώ ότι έβαλε έναν πολύ μελανγχολικό τόνο και παίξιμο (σαν βαριεστημένο ώρες ώρες) που όμως σου αφήνει ρε πούστη μου κάτι το αξιόλογο. Θέλανε κατά κάποιο τρόπο να διώξουν το σόου από την μουσική σκηνή και να μιλούσουν στο βαθμό που μπορούσουν για τα προβλήματα της νεολαίας εκείνης της εποχής . Κατά την γνώμη μου το έκαναν με ένα άγαρμπο όμως τρόπο πλασαρισμένο με λίγο αβαντ γκάρντ που όμως εμένα με ξενερώνει. δηλαδή και έτσι και γιουβέτσι , και λίγο χαρντκορ και λίγο λόου τέμπο. Όμως γουστάρω να ακούω την διασκευή τους , το the man who sold the world που έχει απίστευτους λέμε στίχους. Και τελειώνω γιατί βαριέμαι. Λοιπόν όλα αυτά δεν είναι και τόσο μουσικά όπως ζήτησε ο θρεντστάρτερ αλλά η μουσική έτσι είναι . είναι τα πάντα. και η πρέζα , και ο σεξισμός - που ο κερτ τόσο προσπαθούσε να τον πολεμήσει από επάνω του - και η βία και όλα. Θα είναι τεράστια μαλακία να λησμονήσουμε όμως και τα άλλα μέλη της μπαντας , όπως τον πολωνό νομίζω αν δεν κάνω λάθος που λεγεται ότι ηταν τεράστιο ταλέντο και εξίσου μεγάλη προσωπικότητα. Μουσικά δεν μου είπαν κάτι έκτος του ότι πλάσαραν σκληρό και ατημελητοροκ ρυθμό περίπου . τώρα κατα τα άλλα έγιναν στην εποχή τους ίδαλμα μιας και έφεραν κάτι διαφορετικό πέρα από το σόου των ποζεράδων. ε αυτά.. άντε συνεχίστε να γαμιέστε τώρα ελεύθερα..
Ra Pariah
05-05-2009, 01:20
το ξανθο το γαμαω
Παίζει να πενθεί ακόμη για το θάνατο του μεγάλου... Κάπου εδώ κλείνει και 15ετία...
Request για Slipknot Vs Manowar thread.
Ra Pariah
05-05-2009, 01:23
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ποντιακ? σκανναρισμα απο την βιβλο σου ειναι ρε ρομποτ
Και scanner! Εγώ μόνο δυο δίσκους από τους Γερμανούς power-άδες έχω, τίποτε άλλο.
irreligious
05-05-2009, 01:24
στηρίζω σύντροφο νάσου'μ.
μπορούμε να κάνουμε κ ένα 'η γωνιά του παπάρια' βέβαια.
Witchkiller
05-05-2009, 01:25
Και scanner! Εγώ μόνο δυο δίσκους από τους Γερμανούς power-άδες έχω, τίποτε άλλο.
OΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ball Of The Damned και Mental Reservation πρέπει να πάρεις
Ra Pariah
05-05-2009, 01:26
ωμο ΑΤΣΑΛΙ.
Πολύ ζόρικη η δική σου.
Tyler_Durden
05-05-2009, 01:27
bon για την ιστορία ο Novoselic έχει σέρβικες ρίζες και όχι πολωνικές.
Κατα τα άλλα, Ra, αν σε επόμενό σου thread σκάσω μύτη με καμια 200ρια 10μεγκαπίξελες φωτό με τσίγκους, αμόνια και ζώνες αγνότητας μην κάνεις σαν μαθητριούλα, δεν θα είναι οτι σου πηδάω το θρέντ, απλά θα κανούμε πλάκα μωρέ και χαβαλέ για την κίνηση 8)
Phantom Duck
05-05-2009, 01:27
έχω πεθάνει με το ποστ του γκριλ.
κατά τ' άλλα, το bleach σας μαθαίνει μπαλά και τα άλλα δύο σας την καρφώνουν στην ουρήθρα.
όλα αυτά μέχρι να βρω εκείνο το γαμωrehearsal του Negative Creep στο youtube κι επέλθει η NEMECIS.
Ra Pariah
05-05-2009, 01:28
Witchie, θα τσεκαριστούν, δεν τα έχω.
We are not alone
They watch us and hear our voices
We are not alone
We have no choice
Witchkiller
05-05-2009, 01:28
ωμο ΑΤΣΑΛΙ.
Πολύ ζόρικη η δική σου.
Betsy Bitch ρε μνια και Crack Ther Whip και Heavy Metal Brealdown (που πατάει κάτω το αν΄τίστοιχο των Grave Digger) και ΠΑΜΕ!
Άσε που τώρα είναι πολύ πιο κάβλα απ'ότι στα νιάτα της.............
Ra Pariah
05-05-2009, 01:30
http://1.bp.blogspot.com/_1dRDN_D_9Co/R_tAfdK2BOI/AAAAAAAAABA/iZ3VWRuM4e0/S660/Doro_Pesch-12794.jpg
SIGN OF SATAN!!!
Καλα ρε,ειλικρινα αμα εχετε την εντυπωση οτι ο Ρα μασαει απο τετοια ειστε γελασμενοι...Χεβυ μετσαλ του δε μποουν λεμε!
Off Topic αλλα οι Gridlink σε γαμανε καλα φιλος.
Επισης στηριζω ιρελιτζιους αλλα οχι και τη γωνια του Ρα Παραια.
Οχι τιποτα αλλο,αλλα θα ξενερωσει ο Μινμιναρος.(και εγω μαζι)
Witchkiller
05-05-2009, 01:31
http://1.bp.blogspot.com/_1dRDN_D_9Co/R_tAfdK2BOI/AAAAAAAAABA/iZ3VWRuM4e0/S660/Doro_Pesch-12794.jpg
SIGN OF SATAN!!!
burning the witches και γειά μας. metal racer ,homocide rocker :dfinger:
ραπαραια,σε κοβω γυρω στα 26 παντως.επεσα μεσα?γιατι το δηλητηριο της μεταλλικης χαμουρας το εχουν μεχρι αυτην την ηλικια,οι πιο μικροι δεν προλαβαν τις ιστορικες μαλακιες....
Ra Pariah
05-05-2009, 01:33
http://img1.nnm.ru/imagez/gallery/7/6/e/f/2/76ef2a8d617607514879840b88fde0bc.jpg
Αυτή θ' αρέσει και σε Reject πιστεύω! :D
MaX Payne
05-05-2009, 01:35
οταν εγραφε ο cobain τραγουδια μυριζε τα νυχια του για την επιτυχια που θα ειχανε?
Τα τραγουδια αρεσαν και απο κει και περα αναλαμβανουν δραση δισκογραφικες, mtv κλπ
σκοτωσαν ομως μια και καλη την πανκ και την ανεξαρτητη σκηνη,κανοντας προσιτο το πανκ στις μαζες,με ολα τα κακα επακολουθα που εχουμε σημερα:οι μη γνωστες του πανκ να θεωρουν πανκ ειτε τους γκρην ντευ,ειτε τους εξπλοιτεντ
για οτι σκοτωσε το πανκ ,που λεει ο λογος το πανκ πεθαινει απο τοτε που γεννηθηκε
ανοιξε δρομο πες να παιχτουν green day ,offspring, rancid στο mtv και μετα οποιος γουσταρε να ψαχτει για τα υπολοιπα
η λογικη λεει οτι σε καθε ειδος μουσικης δεν πας κατευθειαν στα βαθια
πρωτα ξεκινας με τα εμπορικα και αμα κολλησεις το ψαχνεις
και ο novoselic κροατης
atom_smasher
05-05-2009, 01:35
η αληθεια ειναι πως το ατσαλι δεν με αφησε ποτε να νιωσω την καρο μαγεια του εναλλακτικου τους ηχου. δεν με ενθουσιαζαν ποτε μουσικα. για τα υπολοιπα ουτε λογος. (θα διαφωνησω παντως με τον αγαπητο πανκη σε καποια ζητηματα που θετει ωστοσο μην επεκταθω. αν και σε καποια συμφωνω ισως διαφωνω για τους λογους που συνεβησαν)
μαλάκες ξεπεράσατε κάθε όριο..
Ruthless
05-05-2009, 01:36
Έλα να γυρνάμε ον τόπικ.
rY775AJswCo
Έτσι ναι, τους ακούω(και βλέπω), γελάω και γουστάρω.
Τόσο θεός που έφαγε τον Φρανκ Ντρέμπιν σε ποπιουλάριτι βγαίνοντας από το αεροπλάνο. :dfinger:
μεταλλικης χαμουρας ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ
ωραια η ντορο αλλα
http://img411.imageshack.us/img411/1720/sabinahornsmic.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=sabinahornsmic.jpg)
:pink:
:malakia:
jack the ripper
05-05-2009, 01:36
RE MALAKES 6 SELIDES(isws kai 7 mexri na to grapsw i me to diko mou) MESA SE 10 LEPTA KSERW GW
BOYS BOYS BOYS
http://www.famosas.biz/sabrinasalerno/ssal002.jpg
ΟΙ ΝΤΙΣΚΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΧΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
Witchkiller
05-05-2009, 01:38
BOYS BOYS BOYS
http://www.famosas.biz/sabrinasalerno/ssal002.jpg
ΟΙ ΝΤΙΣΚΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΧΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
Sabrina φίλε ,όχι μαλακίες τρώρα. Για πολύ 7η τέχνη
Tyler_Durden
05-05-2009, 01:39
εχει δίκιο ο Max Payne ο Novoselic έχει κροατικές ρίζες
Ra Pariah
05-05-2009, 01:40
http://www.modaruniversity.org/images/webpages/doro1.jpg
Razor, δες μάτι, μα δες...
στονερα,εχουμε μελλον ακομα.χαλαρωσε.
ρουθλεςς εξωγαμο του ζαγγογιαννη ψαξε την πουτσα που εφαγαν οι χιτμαν,ψαξε γτ οι παντερα θεωρηθηκαν μεταλ,ψαξε γιατι το μεταλ μετα ταυτιστηκε με τους μεταλλικα και οχι με τους μεηντεν ή τους μανογουορ.πολυ μεγαλη πουτσα λεμε.
τραβα ακου τους καρμποναρες σου τωρα που γεμιζουν ταξι καθε φορα που παιζουν.
μαξ πεην,το πανκ δεν ηθελε ποτε την δημοσιοτητα.δεν την αποζητουσε.το πανκ,οχι οι σεξ πιστολς και οι κλας.
και ο novoselic κροατης
ευχαριστώ για την διόρθωση ..
για οτι σκοτωσε το πανκ ,που λεει ο λογος το πανκ πεθαινει απο τοτε που γεννηθηκε
πικάντικο σχολιάκι , καλό καλό , αλλά τι εννοείς ντε ?
πατατέιτορ.. δν υπάρχουν λογικές αγορίνα , ξεκινάς πρώτα με το ποιοτικό και μετά το χέζεις .. έτσι ναι.
πάρτε και μία πικ στην μάπα
http://www.onscreenmag.com/wp-content/uploads/2008/08/cobain-1.jpg
ρε πάτε καλά ρε καθυστέρες όλοι σας?
Ra Pariah
05-05-2009, 01:47
Δε σ' αρέσει η Doro;
Ruthless
05-05-2009, 01:48
Πάνκη, παίζει εσένα να σε τσούξαν πιο πολύ που βγάλαν το τρου αντεργράουντ πανκ από την αφάνεια και δηλώνουν πλέον οι οπαδοί γκρινντέι πάνκηδες όπως δήλωσες.
Εμένα απλά μου δώσαν βήμα προς στον ελιτισμό.
Η διαφορά μας βέβαια είναι, και αυτό σε τσούζει πιο πολύ από όλα, πως ενώ το metal κάποτε γέμιζε αρένες όταν ήταν στα πάνω του, το πανκ που να χτυπά τον κώλο του κάτω δεν γεμίζει ακόμα και όταν ήταν στα πάνω του. Ίσως καμια αρένα ταυρομαχιών πού'χει άπλα να κόβουν σβούρες τα πιθήκια κι αν. :)
Δε σ' αρέσει η Doro;
θες να απαντήσω τώρα δλδ?
Ra Pariah
05-05-2009, 01:50
Τόσο πολύ θύμωσες; :oops:
χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα
εισαι βλαααααακααααααααααααααααααςςςςςςςςςς
χαχαχαχα
ναι ρε.. ΣΟΟΥ ΑΝΓΚΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
αλλά όπως κ να'χει ξεπεράστηκε κάθε όριο
το καταλαβαίνετε πιστεύω
Ra Pariah
05-05-2009, 01:53
Μα το πρώτο post ανέφερε το epic metal, είδα φως και μπήκα.
Μα το πρώτο post ανέφερε το epic metal, είδα φως και μπήκα.
Ειμαι στο πατωμα.
Tyler_Durden
05-05-2009, 01:56
Μάρκο Σεφερλή,
Κώστα Τσάκωνα,
ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΡΕ !
οκ. δεκτό.
να το πάμε αλλιώς.
καταλαβαίνετε ότι δεν έχει νόημα αυτό το πράγμα κ το θρεντ πλέον είναι άχρηστο. Αηδίες τύπου "του άξιζε, για νιρβάνα είναι" είναι τουλάχιστον παιδιάστικες, όπως κ όλο αυτό που γίνεται σε όλο το θρεντ (και δυστυχώς όχι μόνο στο συγκεκριμένο).
Tyler_Durden
05-05-2009, 02:01
Οπότε καταλαβαίνεις σουολενάκο, πως νιώθω εγώ που καλώς ή κακώς ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ε; Φαντάζεσαι να έχεις να κρατήσεις ότι αντοχές έχεις όταν βλέπεις μια μπάντα που αγαπάς υπερβολικά , να χλευάζεται από άτομα που υποτίθεται "σεβονται" τα ακούσματα του άλλου, κι όταν πας να τους μιλήσεις στα ίσια και δείχνοντάς τους πρώτα εσύ σεβασμό, κανουν την ΚΟΤΑ;
Πάνκη, παίζει εσένα να σε τσούξαν πιο πολύ που βγάλαν το τρου αντεργράουντ πανκ από την αφάνεια και δηλώνουν πλέον οι οπαδοί γκρινντέι πάνκηδες όπως δήλωσες.
Η διαφορά μας βέβαια είναι, και αυτό σε τσούζει πιο πολύ από όλα, πως ενώ το metal κάποτε γέμιζε αρένες όταν ήταν στα πάνω του, το πανκ που να χτυπά τον κώλο του κάτω δεν γεμίζει ακόμα και όταν ήταν στα πάνω του. Ίσως καμια αρένα ταυρομαχιών πού'χει άπλα να κόβουν σβούρες τα πιθήκια κι αν. :)
μαλακιτσο,οι ραμοουνς γεμιζαν και μετα την πτωση του γκραντζ με 20 χιλιαρικα.
για σοσιαλ ντιστορσιον και μπαντ ρελιτζιον δεν το συζηταω καν.
οσο αφορα τις μαιμουδιες,αλλος τις βαζει στα εξωφυλλα του.ξερεις,λορδοπαραξενος φλωρος κτλ κτλ.
τουλαχιστον οι κυκλοι και τα πιτ μας εχουν χαρισει δυνατα ποδια για να σε κλωτσαμε στην κεφαλα.η ΙΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ του χεντμπαγκιν σε εχει γεμισει αλατα στον σβερκο,εκτος του οτι εισαι κουραδα.
α ναι.και ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΛΙΤΙΣΤΗΣ εισαι.γιατι οπως λενε οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ελιτιστες του ΑΓΝΟΥ χεβυ μεταλ,"οποιος ακουει χεβυ μεταλ πρεπει να το αντιμετωπιζει σαν ιερο κειμηλιο,και να αγορασει βινυλια ΚΑΙ ΜΟΝΟ."
εσυ αγοραζεις σιντι και κανεις ντ/λο.οποτε παρε ενα ΑΡΧΙΔΙ.:touched::touched::touched::touched:
και καθως εψαχνα πικ νιρβανα,βρηκα μια καλυτερη.αυτο ουσιαστικα που εκανε στο μεταλ σας.
http://www.comptoir-sexy.com/photos_produits/porno_choc/2095_300_nirvanal_project_dvd.jpg
αζορ ελπιζω να σταματησες να τον παιζεις.να παιξει λιγο και η ρουθλε-σουλα.
στονερα κρατα την ψυχραιμια σου.ή ποσταρε πικ καιας.
η ψυχραιμία μου πίστεψέ με είναι μιαααααααααααααααααααααααα χαραααααα:dcontent:
άλλοι έχουμε χάσει κάθε έλεγχο
Ra Pariah
05-05-2009, 02:07
Οπότε καταλαβαίνεις σουολενάκο, πως νιώθω εγώ που καλώς ή κακώς ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ε; Φαντάζεσαι να έχεις να κρατήσεις ότι αντοχές έχεις όταν βλέπεις μια μπάντα που αγαπάς υπερβολικά , να χλευάζεται από άτομα που υποτίθεται "σεβονται" τα ακούσματα του άλλου, κι όταν πας να τους μιλήσεις στα ίσια και δείχνοντάς τους πρώτα εσύ σεβασμό, κανουν την ΚΟΤΑ;
Έλεος ρε Tyler!!! Νισάφι!!! Ξαναδιάβασε το πρώτο post, από την αρχή φάνηκε η τροπή που θα πάρει το πράγμα! Σε εκτιμώ, ρε πούστη μου, αλλά ξαναδιάβασε το πρώτο post, είναι αυτό post για να ξεκινήσει σοβαρή κουβέντα;
Ruthless
05-05-2009, 02:07
Πάνκη, χάνεις την ψυχραιμία σου. Άντε να κάνεις τις μαϊμουδ... ε να χορέψεις εννοώ.
Χορευταρά μου εσύ :!:
http://3.bp.blogspot.com/_48TzPKqF08k/Sag79EY03LI/AAAAAAAAAFo/6Ftvkcuff6I/S700/monkey+dance.gif
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑ
εντιτ : αιντε ρε μαλακες κοφτε το,καναμε χαβα τοσο καιρο με την κοντρα πανκ-μεταλ, καταντησε κουραση πλεον
ειρινικοςθρασερ-3
εγω?εσυ εισαι ετοιμος να ποσταρεις πικ που κραδαινεις το κομμενο σου μαλλι και φορας φανελακι ασπρο κασκορσε(ιν τρου επικ φασιον).
ρουθλεςς,με μαιμουδες δεν σωζεις το γεγονος οτι εισαι:
α)καθυστερημενος
β)αυχενικος απο την επαναλαμβανομενη μαλακια του χεντμπανγκινγκ
γ)κουραδομηχανη του επικου ηχου
δ)κουμπουρας,μιας και το ΑΤΣΑΛΙ δεν σε τιμησε οσο περιμενες.
συνεχιστε.
στονερα κρατα γερα.οι προδοτες του μεταλ με τα μπλουζακια τζιμπιεητς σε χαιρετουν.
http://photo.sing365.com/music/picture.nsf/SingerPicUnid/48256C71003578A248256C52002FF022/$file/Kyuss.jpg
αζορ καλα το χα καταλαβει οτι εισαι ειρηνιστοπουστα.για αυτο εχεις τατσιμιτικοτσι με τον μαριλλιον.
απο τοτε που εκοψες το γηπεδο πουστεψες και εσυ.
Ruthless
05-05-2009, 02:18
Καλά, πάω να κοιμηθώ και να ονειρευτώ πως θα ήταν αν ήμουν κι εγώ της συνομοταξίας σου(ξέρεις, γιββώνες κι έτσι) να χοροπηδώ και να κάνω σβούρες έχοντας 4 ολάκερα ΕΚΑΤΟΣΤΑ μοϊκάνα. :)
A, και fyi, αυτά που μου λες περί 20 χιλιάδων κόσμου απλά επιβεβαιώνουν όσα είπα ε;
Περισσότερα αύριο, ελπίζω να συνεχίσει να με διασκεδάζει αυτό το ER. :)
μεγαλες στιγμες αλλα ο ρουχλες το αποτελειωσε:rofl:
α,εγω εβγαλα πολυ γελιο.
μπεστ θρεντ εβερ.και που να μπει ο τζιτζι.
παρακαλαω για εισβολη τζοη αλλεν και ροκαβλου.
εντιτ-χαχα δεν ζητουσα μια βαλιτσα με λεφτα καλυτερα?
Ra Pariah
05-05-2009, 02:23
Μάλλον καληνυχτίζω κάπου εδώ...
Tyler, σού ξαναλέω ότι σε τόσα μα τόσα άσχετα threads δεν έχω πάει σαν τη σφηνόπουτσα να πω τη μαλακία μου. Εδώ το ζήταγε ο οργανισμός του Amnesiac, ε τί να πω; Τεσπά, ό,τι και να πω τώρα δεν το σώζω μάλλον, ε;
Από αύριο ελπίζω να το ξεχάσεις.
Πανκη λατρεια,ποτε θα καταλαβεις οτι εισαι το αλτερ ιγκο του Ρα Παραια στη μετσαλ φαση?
Σημερα το ER με εκανε να γινω ενα με το πατωμα,τοσο γελιο ποτε ξανα,σε ολα τα θρεντ.
ρε μαλακες να πεφτει συρμα-τα καλυτερα χανω:P
χαχα,δωσε τηλ.οχι το κοκκινο που σε παιρνει ο θειος.
νεησουμ,εγω κανω πλακα ρε μλκ...δεν τα εννοω αυτα που λεω.γουσταρω να γινονται μπαχαλα παντου.ακομα και στα φορουμ.
νεησουμ,εγω κανω πλακα ρε μλκ...δεν τα εννοω αυτα που λεω.γουσταρω να γινονται μπαχαλα παντου.ακομα και στα φορουμ.
Ναι ρε φιλε,γι'αυτο προσκυνω.Αλλα τον Ρα που επισης ειναι μεγαλη λατρεια εννοειται τον flameαρω απο κοντα.Και ας ξερει ποσο τον γαμαει το γκραιντκορ.
χαχα και εγω τον παω ρε τον ρα,αλλα αν τον δω απο κοντα θα τον κανω πυραυλο με αυτα που θα του πω.
μονο να μου πεις που να σταματησω,μην παθει κανενα εγκεφαλικο.
εσενα σε παω γιατι μπορει να παιζεις σε 2 ταμπλο,αλλα δεν εισαι ειρηνιστικο σκουλικι.εισαι και εσυ ψοφιος για πουταναριο...
τελικα οι μεταλλαδες κουβαλανε την νοημοσυνη του τιτανιου που εχω στο ποδαρι μου
χαχα και εγω τον παω ρε τον ρα,αλλα αν τον δω απο κοντα θα τον κανω πυραυλο με αυτα που θα του πω.
μονο να μου πεις που να σταματησω,μην παθει κανενα εγκεφαλικο.
εσενα σε παω γιατι μπορει να παιζεις σε 2 ταμπλο,αλλα δεν εισαι ειρηνιστικο σκουλικι.εισαι και εσυ ψοφιος για πουταναριο...
Εννοειται μονο πουταναριο!Αλλα οταν ο Ρα παρακαλαει τα αλλα μεμπερς της μπαντας να παιξουνε διασκευη GBH,ειναι :pink:
Συγκινητικα ριφφς δωστου αυτουνου,και πιστεψε με θα ειναι ευτυχισμενος.
stam and the witches
05-05-2009, 02:52
Και τι ελιτισμό.
Και τι ελιτισμό.
αχαχαχαχα δεν ξερω αν φταιει που ηπια μερικα τσιγαρα,αλλα πραγματικα γελασα με 3 λεξεις αχαχαχαχα να σαι καλα σταμ αχαχαχαχαχαχα
05-05-2009, 03:39
http://www.youtube.com/watch?v=XScq7NLRnYU
Drumsick
05-05-2009, 07:49
Κούραση.
illuzion_g
05-05-2009, 07:52
Kalimera!
Ford Prefect
05-05-2009, 08:38
Εμένα μου άρεσε το Σμελς Λάικ Τιν Σπίριτ. Μετά ο αδερφός μου αγόρασε το Νέβερμάιντ και μου φάνηκε πολύ βαρετό το υπόλοιπο, εκτός από 2-3 κομμάτια. Μετά άκουσα και τα παλιά και μου φάνηκαν ΟΚ αλλά αδιάφοροι. Το Ιν Ούτερο μου άρεσε πιο πολύ από όλα τους αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Γενικά συμπαθητική μπάντα, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόσος ντόρος. Το καλύτερό τους ήταν στοιχείο η φωνή του Κομπέιν για μένα, δηλαδή αυτό ήταν που άρεσε πιότερο.
Αλλά μετά ξέσπασε ο ΠΟΛΕΜΟΣ και έπρεπε να πάρω θέση. ΘΡΑΣ ΤΙΛ ΝΤΕΘ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΑ.
psychotron
05-05-2009, 08:50
Δεν μ' άρεσαν ποτέ. Από τις πλέον αδιάφορες μπάντες (μουσικά μιλώντας) που έχω ακούσει κι αυτό δεν έχει να κάνει με τα μεταλχαμερζ κι αυτά που έγραφαν κατά καιρούς.
κι εμένα ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα (και σίγουρα δε φταίει το hammer)
το κομμάτι τους που μ'άρεσε και είπα "α, για να ακούσω παραπάνω" ήταν το the man who sold the world και μετά ανακάλυψα ότι είναι bowie και αποφάσισα να ακούσω παραπάνω bowie τελικά.
Amnesiac.
05-05-2009, 09:11
Λυπούμαι βαθύτατα για την τροπή που πήρε το τόπικ, ήλπιζα να κινηθεί σε καθαρά μουσικά πλαίσια, απαλλαγμένο από καφρίλες, ύβρεις και ειρωνίες. Ας είναι.
ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΩΝ SANCTUARY ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΑΚΑΡΙΤΗ, ΜΑΚΑΡΙΤΗ
irreligious
05-05-2009, 10:26
αχαχαχαχαααχααχαχ
Drumsick
05-05-2009, 11:27
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όντας παιδάκι, έβλεπα μια μουσική εκπομπή στην ερτ-1 που παρουσίαζε ένας γυαλάκιας και έβαζε βιντεοκλιπς και τέτοια και είχε και κοινό (μπλάστ φρομ δε πάστ, αλλά δε θυμάμαι πως λεγόταν) και σιχαινόμουν απίστευτα εκείνα τα βίντεο του ξανθού λιγδιάρη με την κιθάρα και το λαχανί πουλόβερ.
Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με τους Νιρβάνα.
Μέτα βέβαια αναθεώρησα και έβλεπα τα αφιερώματα σ'αυτούς που έβαζε στο seven/mcm και πορωνόμουν και μ'αρέσουν εως και σήμερα. Ήταν άλλωστε απ'τις πρώτες μπάντες που με έμπασαν στα ροκς και μ'έκαναν να νιώσω οπότε έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όντας παιδάκι, έβλεπα μια μουσική εκπομπή στην ερτ-1 που παρουσίαζε ένας γυαλάκιας και έβαζε βιντεοκλιπς και τέτοια και είχε και κοινό (μπλάστ φρομ δε πάστ, αλλά δε θυμάμαι πως λεγόταν) και σιχαινόμουν απίστευτα εκείνα τα βίντεο του ξανθού λιγδιάρη με την κιθάρα και το λαχανί πουλόβερ.
Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με τους Νιρβάνα.
Μέτα βέβαια αναθεώρησα και έβλεπα τα αφιερώματα σ'αυτούς που έβαζε στο seven/mcm και πορωνόμουν και μ'αρέσουν εως και σήμερα. Ήταν άλλωστε απ'τις πρώτες μπάντες που με έμπασαν στα ροκς και μ'έκαναν να νιώσω οπότε έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.
Τον Κώστα Ζγόντζο εννοείς μάλλον. Αυτός μετά παρουσίαζε τα "Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα" με την Μπόκοτα!!!! :dfinger:
Drumsick
05-05-2009, 11:38
Χαχ, ναί ρε φίλε! Αυτός! =D
Να αναφέρουμε σ'αυτό το σημείο πόσο γαμούσαν και τα παιχνίδια χωρίς σύνορα :dfinger:
Tyler_Durden
05-05-2009, 11:52
Αν κατάλαβα καλά, για ποια εκπομπή λέτε, μάλλον αναφέρεστε στον "Υπέρηχο" που ήταν κάτι σαν μουσικό τηλεπαιχνίδι ανάμεσα σε λύκεια, και έβαζε βίντεοκλίπ.:touched:
Drumsick
05-05-2009, 11:55
Νενενενενενενενενε αυτό! :-D:touched::touched::touched:
OΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ball Of The Damned
Πλάκα πλάκα αυτό κάποτε το γούσταρα πάρα πολύ. Δέχομαι απανωτά μπλάστς φρόμ δε πάστ! Θα το κάνω ένα ξεθάβινγκ απόψε.. πάνε χρόνια.
MaX Payne
05-05-2009, 12:33
μαξ πεην,το πανκ δεν ηθελε ποτε την δημοσιοτητα.δεν την αποζητουσε.το πανκ,οχι οι σεξ πιστολς και οι κλας.
ενταξει συμφωνω αλλα θελω να πω το οτι παιχτηκε πανκ στο Mtv στα 90's σε εποχη χωρις ιντερνετ βοηθησε εμενα στο ελλαντα και πιστευω παγκοσμιως να πω ωπ τι ναυτο το ειδος δηλ να ρθει κοσμος που δεν θα ερχοταν με αλλον τροπο τοτε και να αρχιζει να ψαχνει και μπαντες 80'σ που μεχρι τοτε δεν ηταν και πολυ γνωστες κλπ κλπ
δημοσιοτητα οταν λεμε τωρα πια με το ιντερνετ πχ DIY μπαντα και εχει ξερωγω myspace η' κανουν reviews στους δισκους τους το allmusic η' στο youtube τραβας μια συναυλια τους και ανεβαζεις video παλι δημοσιοτητα δεν ειναι?
πατατέιτορ.. δν υπάρχουν λογικές αγορίνα , ξεκινάς πρώτα με το ποιοτικό και μετά το χέζεις .. έτσι ναι.
δεν ειπα ποιοτικο λεω εμπορικο δηλ ειναι πιο ευκολο να ακουσεις metallica,nirvana ,green day και αναλογα τι σαρεσει αρχιζεις και το ψαχνεις αλλα χωρις το εμπορικο μπορει να μην ειχες ενδιαφερθει να ακουσεις μουσικη καθολου αυτο ηθελα να πω
δηλ με τους green day offspring κλπ τελικα δεν κερδισαν και οι μπαντες που στα 80'σ τους ακουγαν συγγενεις και φιλοι?
ηρθε νεο αιμα
GuardianOfIvorytower
05-05-2009, 12:47
Αδιάφορη μπάντα μουσικά. Τους βαριέμαι μετά από μερικά τραγούδια.
Για τα υπόλοιπα δεν φταίνε αυτοί, αλλά η γαμημένη μουσική βιομηχανία. Και δεν κλαίγομαι επειδή πήραν τη δόξα / χρήμα / γκόμενες από παλιότερα γκρουπ, και δεν έκαναν επιτυχία αλλά αντιθέτως επειδή διαλύθηκαν τόσες γκρουπάρες. Δεν ήταν θέμα εμπορικής επιτυχίας, αλλά η μη δυνατότητα εύρεσης ενός απλού συμβολαίου και συναυλιών. Και όσες μπόρεσαν να συνεχίσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έφαγαν πολλά σκατά για να μπορέσουν να βγάλουν έστω και ένα ντέμο ξέρω γω.
Mitsmann
05-05-2009, 13:40
Διαβασα επισταμενως το τοπικ, και εχω να πω πως η Ντορο σιγα τ αυγα, γενικα, οχι επειδη παιζει μεταλ/πολκα/χασαποσερβικα.
Κατα τ αλλα προχωρω σε προτζεκτ Νιρβαναθεμα. Κινουμαστε στο χωρο του Ατμοσφαιρικου γκραντζ.
Ψαχνω εναν κιθαριστα, ενα μπασιστα, ενα ντραμμερ κι ενα τραγουδιστη.
εγω ειμαι για τα κερδη.
regularpaul
05-05-2009, 13:41
ας ξαναθυμηθουμε με την ευκαιρια
το πληρεστατο και ουσιωδες αρθρο του χαρβεστμαν:
http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/articles.php?action=single&article=12
Phantom Duck
05-05-2009, 17:17
λκξκ
atom_smasher
05-05-2009, 17:36
α ναι ειχαν φαση τα παιχνιδια χωρις συνορα...τα βλεπα κι γω. ο σγοντζος μετα παντρευτηκε την νανα δοουκα παλαιτσακη κλπ κλ π επωνυμα...τεσπα. σορρυ ρε αμνεσιακ αλλα σε γαμανε οι σανκτουαρι ζωντανοι
μπατσοι γουρουνια δολοφονοι
Harbinger of Death
06-05-2009, 01:21
http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/S/Sanctuary/pics/5a76_1.jpg
Αν με αυτό το ποστ ήθελες να μας δείξεις πόσο γκέη είναι οι Νιρβάνα, θέλω να σε ενημερώσω πως αυτοί δεν είναι οι Νιρβάνα.
Στην εκπομπη Σγοτζου με τα λυκεια κλπ ειχα δει πρωτη φορα βιντεοκλιπ Πεγκυ Ζηνα, το αμιμητο αν πας με αλλη θα σου σπασω το κεφαλι, νομιζω την ειχε φερει και στην εκπομπη.
αυτος εκανε και το Μουσικο Καλειδοσκοπιο νομιζω...για τους παλαιοτερους
Djerdjelesh
06-05-2009, 04:36
Πωωω τι ειπες τωρα :touched:
Drumsick
06-05-2009, 06:45
αυτος εκανε και το Μουσικο Καλειδοσκοπιο νομιζω...για τους παλαιοτερους
Οι! Αυτό πρέπει να έλεγα εγώ! Είχε κοινό αυτό?
Στην εκπομπη Σγοτζου με τα λυκεια κλπ ειχα δει πρωτη φορα βιντεοκλιπ Πεγκυ Ζηνα, το αμιμητο αν πας με αλλη θα σου σπασω το κεφαλι, νομιζω την ειχε φερει και στην εκπομπη.
Στην ίδια εκπομπή είχε χώσει man on the edge από μέιντεν (κατόπιν απαίτησης του κοινού) και η ξενερωμένη φάτσα του συγκρίνεται μόνο με Κριστιάνο Ρονάλντο στον τελικό του γιούρο. :dfinger:
regularpaul
06-05-2009, 12:24
μπορούμε βέβαια να πάμε πιο πίσω και στο μουσικόραμα!
http://bp1.blogger.com/_Er3vsejDAsY/SCBn6Xw2sEI/AAAAAAAAAVw/GXOzOySKMjY/s400/pdvd0046jf.jpg
eleventh guardian
06-05-2009, 12:32
Και επειδή το youtube τα έχει όλα:
Pe8uMqikYVk
Ra Pariah
15-08-2009, 20:37
Σοβαρεύομαι και ρωτώ: μήπως είναι μαλακίες τα όσα λένε για πτώση του metal την περίοδο '90/'91-'94 λόγω των Nirvana; Έ, μήπως;;;
Θυμίζω τις εξελίξεις εκείνη την εποχή:
α) δημιουργία του νορβηγικού black metal,
β) εδραίωση του ελληνικού black metal,
γ) σταθερά γαμιστερή πορεία του US metal [Lethal, Titan Force, Riot, Savatage, Vicious Rumors, Metal Church, Fates Warning, Queensryche, Mystic Force, Damien Steele, Warchild, Visitor, Dead Calm (Can), False Witness (Can), Zions Abyss (Can) ήταν κάποιες από τις ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ που πρωτοδισκογράφησαν (-demoγράφησαν) ή συνέχισαν να δισκογραφούν (-demoγραφούν) εκείνη την περίοδο],
δ) ευρωπαϊκές κυκλοφορίες που ουδεμία σχέση είχαν με τη ΛΕΡΑ του grunge (Morgana Lefay, Blind Guardian, Gamma Ray, Running Wild, Stratovarius, Sarissa, King Diamond, Crush,
Conception, Sorcerer, Skyclad και πόσες ακόμη!),
ε) το death metal επίσης τα πήγαινε περίφημα.
Εάν έχασαν κάποια είδη την ορμή τους, αυτά ήταν ίσως το thrash και σίγουρα το glam (που στην τελική στα... μας για το τελευταίο! Ουδεμία σχέση είχε, έχει και θα έχει με το ΑΤΣΑΛΙ!).
Επίσης, θυμίζω: εάν το πάτε στην επιχειρηματολογία "τα συμβόλαια για metal μπάντες έγιναν πιο δύσκολα", θα απαντήσω ρωτώντας "και πότε ήταν εύκολο να υπογράψεις κατά τη δεκαετία του '80;". Θα ξέρετε ίσως ότι κοτζάμ Titan Force αδυνατούσαν να βρουν συμβόλαιο με "κομματάκια" τύπου "Fool on the Run" πίσω στα 1985, έτσι; Για να συνεννοούμαστε...
Ακόμη, σας προτρέπω να μην post-άρετε κανά αξιοθρήνητο live καμιάς μπάντας αρχές '90 όπου από κάτω θα είναι "τρεις κι ο κούκος" και μου πείτε "να, που ήταν το metal!". Να δείτε live Syrus, Deadly Blessing κ.ο.κ. πίσω στα '80s με ανύπαρκτο ή/και αδιάφορο κόσμο από κάτω... Εκεί να δεις γέλια!
Την εποχή '90/'91-'94 δεν ήμουν ακροατής καμίας μουσικής, όντας γύρω στα εννιά/δέκα το 1994, αλλά απ' όσο μπορώ να σχηματίσω συμπεράσματα σήμερα για το τότε, τα πράγματα μάλλον δεν ήταν τόσο φοβερά όσο θέλουν κάποιοι να τα δείχνουν.
Σκεφτείτε και το άλλο... Δείτε τα πράγματα συγχρονικά: το αληθινό metal βγαίνει τόσο έντονα στην κοινωνία σήμερα; Και απαντώ "όχι!". Με ένα Rockwave όπου μόνον οι Saxon είναι καθαρό metal (αντικειμενικά) την τελευταία μέρα, τί μπορείς να πεις; Δε βγήκαν, ωστόσο, μεταλλικές κυκλοφορίες για να φέρουν τις αντίστοιχες μπάντες; Ασφαλώς και βγήκαν, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για Slough Feg, Wolf, Enforcer, Bloodbound (σωστό σύγχρονο metal), Toxic Holocaust, Aura Noir στο συνάφι του Λώρη.
Τέτοια συνάφια που καθορίζουν τι είναι trendy και στα πάνω του σε τραγικές εκπομπές τύπου Ναταλίας Γερμανού, το METAL (πρόσεχτε το METAL, όχι το stoner ή το nu metal) δεν του αρέσει να τα κάνει παρέα. Είναι βδελυρά. Τη μία νύχτα μπορεί να έχουν στα πάνω Jag Panzer (πρβ. ακυρωθέν Rockwave) και την άλλη Slipknot και Mastodon.
Το METAL δεν προδίδει... Το grunge σάς πρόδωσε (εσάς τους οπαδούς του).
They Tried To Test Our Spirit
They Tasted Steel Before We Were Done
:wave::wave::wave::wave::wave:
Phantom Duck
15-08-2009, 20:45
http://4.bp.blogspot.com/_fw7iF68JR8k/R2XC6c9nC2I/AAAAAAAAIkI/W2kxR8DYioI/s400/retard_keyboard.gif
Custom User
16-08-2009, 16:35
Τόσα πολλά σωστά πράγματα και λογικά επιχειρήματα με τόσο αυθαίρετο και ηλίθιο συμπέρασμα ούτε ο Καρατζαφέρης.
Μπράβο για τον κόπο όμως, θα σε περάσω τον Σεπτέμβρη.
Ra Pariah
16-08-2009, 16:56
Το συμπέρασμα είναι στην αρχή, στο τέλος είναι ένας πανηγυρικός επίλογος. :wink:
Custom User
16-08-2009, 17:01
Χεχ, κάτι τέτοια λες και γίνομαι χαρδερ δαν στηλ.
αμνίζιακ_σύνθημα λολζ.
ωραίο επίσης το άρθρο του harvestman στο ηαρμάγκ. :dfinger:
Marillion
30-08-2009, 20:19
ρε ραπαραια τι κάθεσαι και γράφεις
σωστότατος ο ραπαριάς, αλλά στο τέλος τα σκάτωσε.
μπορούμε βέβαια να πάμε πιο πίσω και στο μουσικόραμα!
http://bp1.blogger.com/_Er3vsejDAsY/SCBn6Xw2sEI/AAAAAAAAAVw/GXOzOySKMjY/s400/pdvd0046jf.jpg
φτάσατε στην εποχή μου
:puke::puke::puke: για τα πουστρέλια που βάζαν με το σταγονόμετρο μέταλ και δεν υπήρχαν τότε άλλα μέσα για να γουστάρουμε
antimusic
30-08-2009, 22:35
Εάν έχασαν κάποια είδη την ορμή τους, αυτά ήταν ίσως το thrash και σίγουρα το glam (που στην τελική στα... μας για το τελευταίο! Ουδεμία σχέση είχε, έχει και θα έχει με το ΑΤΣΑΛΙ!).
ε μα αυτή είναι η ουσία ρε μπούφο, οτι διάφοροι μεταλλοπατέρες θυμούνται να βαφτίσουν το γκλαμ "μεταλ" όταν τους χρειάζεται για να κάνουν μπούγιο ή για να κλαφτούν σαν αδερφές ("παλιά που το μέταλ γέμιζε αρένες!~! τώρα πουλάνε μόνο τα εμπορικά σκατά~!") αλλιώς είναι μαλακία και πουστριλίκι.
το αληθινό ατσάλι σιγά την ορμή που είχε να πούμε, πάντα δευτεράτζα ήταν εμπορικά, και το θρας που ήταν σούπερ σταριλίκι έχει υπάρξει "πιθηκοπανκ με βερμούδες" κατα καιρούς, μην ξεχνιόμαστε.
Το τόπικ που όλοι περιμένατε :!:
Εδώ λέμε τη γνώμη μας αποκλειστικά και μόνο για το μουσικό κομμάτι του όλου μύθου, δε μας ενδιαφέρει αν οι Nirvana ήταν της μόδας, αν αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε ο Cobain, αν σκότωσαν το μέταλ, αν η Courtney σκυλοπηδιόταν με 3.000 άτομα όσο ήταν παντρεμένη με το μακαρίτη. Μόνο μουσική.
Προσωπικά μεγάλωσα με Nirvana, το λέω με περηφάνια, αν πρέπει να ξεχωρίσω 2 συγκροτήματα που "στιγμάτισαν" την εφηβεία μου, αυτά είναι οι Nirvana και οι Rage Against The Machine. Ο Cobain και οι υπόλοιποι είχαν απίστευτο χάρισμα στο να γράφουν έπικ μέταλ ύμνους, είτε ήταν νηφάλιοι, είτε μαστουρωμένοι, είτε βαριόντουσαν, είτε δε βαριόντουσαν, είτε ήταν αγαπημένοι, είτε πλακωμένοι, είτε διάβαζαν για τους Marauder στο ηαρ.
Πείτε και σεις.
Μπαίνω και διαβάζω το πρώτο ποστ....και μετά το τελευταίο (!)
nothingman
24-09-2011, 11:19
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ, ΝΕΒΕΡΜΑΪΝΤ :pink:
Nirvana's second album — the immeasurably influential and multi-million selling Nevermind — somehow turns 20 tomorrow. The band sent out the following handwritten letter to a number of fans during the run-up to its release on September 24th of 1991, and jokingly referred to, amongst other things, a tie-in with McDonald's whereby copies of the forthcoming album would be bundled in with Happy Meals. Thankfully it remained fictional.
http://farm7.static.flickr.com/6172/6174506719_d461fca26b_o.jpg
Transcript
Thanks for writing! Here at NIRVANA Central, the switch boards are buzzing, the conveyor belts are moving fast, and the crews are working double shifts towards the Septemeber 24th release date. The band, being the benevolent friends of the proleteriet that they are, just raised the coolies pay 10¢ to an even $1.50 an hour. The same price as the ALL AMERICAN MEAL at McDONALDS™.
NIRVANA, in special conjunction with McDonalds™, are proud to announce the NEVERMIND HAPPY MEAL™. The only way to receive NEVERMIND is when you buy the HAPPY MEAL™. It will not be available in stores, just like another project NIRVANA has been working on, NIRVANA PLAY CHARIOTS OF FIRE AND OTHER HITS. It will only be available through a special T.V. offer. And, as an added bonus, a book called NIRVANAS CRAFT SECRETS will be offered. It will show you all of our special touches for those sea shell macrame plant hangers and spray painted macaroni paperweights and much much more.
We are also doing a tour of shopping malls and county fairgrounds to promote out new record and book of craft secrets.
Also in the planning is a video cassette demonstrating how to have a tranquil day at the beach collecting driftwood and sea shells, and how to make the memory last by constructing a wall hanging with what you have found. We'll have tranquil New Age music, along with step by step instructions so you can relax while you work. Rainbow and unicorn stickers will also be included. Look for it in 92.
Well thats all for now folks. See you soon.
Yours truely,
Kurdt, Chris, Dave
mourning apocalypse
24-09-2011, 11:35
:pink: