PDA

View Full Version : [Documentary] Anvil! The Story of Anvil (2008)

Ruthless
03-05-2009, 17:19
Έλεγα να το βάλω στο cinema section αλλά σιγά μην το δει ο witchkiller εκεί πέρα. Άρα πάμε εδώ. Είχε γίνει μια μίνι αναφορά πριν λίγο καιρό εδώ στο φόρουμ, και πλέον βγήκε.

Συγκινητική και αληθινή ταινία, όπου βλέπεις πραγματικά μια μεγάλη μπάντα που πάντα αγαπούσε αυτό που έκανε, που όριζε το heavy metal. Και ας λέτε για Exciter, και για Black Knight, και ας λέτε για Witchkiller :P, ποτέ καμία μπάντα από τον Καναδά δεν μπόρεσε να τους φτάσει.

Βρίσκεται σε διάφορους torrent trackers, και αν θέλετε να το δείτε σε streaming μπορείτε από εδώ:

http://www.wisevid.com/gateway.php?viewkey=c8f00a7b68e8e24b1b4d

PS: Θεοί οι Mad Dog και Cut Loose, όπως και ο Ρουμάνος(νομίζω) παππούς promoter.

Witchkiller
03-05-2009, 17:53
θέλω να το παραγγείλω αλλά δεν έχω πιστοτική γαμώτο.......

θ'αγγαρέψω κάποιον φίλο στάνταρ

Nasum
03-05-2009, 17:55
http://hardrockheavymetal.files.wordpress.com/2008/06/heavy-metal-in-baghdad-dvd.jpg
Λιγακι οφ τοπικ αλλα εχω ακουσει οτι και το συγκεκριμενο ειναι αρκετα ενδιαφερον.

Ον τοπικ θα τσεκαρω και το Anvil.

eleventh guardian
03-05-2009, 17:59
Θα ήταν γαμώ να το φέρνανε οι διανομείς και να το βλέπαμε στο σινεμά. Βέβαια τους κατανοώ, το πολύ 200 άτομα να μαζευόμασταν και μόνο στην πρεμιέρα, αλλά θα 'ταν καλή φάση.

Θα βολευτούμε προς το παρόν με το streaming... Αλήθεια, βγήκε κιόλας σε DVD;

Witchkiller
03-05-2009, 18:04
Δεν διαφωνώ με Ruthless για το ποια ήταν η καλύτερη μπάντα από Καναδά. Σίγουρα οι Anvil............

τουλάχιστον για 'μένα..............

EDIT: 10:30 - 10:38

The guy liked CACTUS

Who could possible like CACTUS?

Γι'αυτό γαμάνε οι Anvil ρε...........

Marillion
03-05-2009, 19:59
χωρίς πλάκα, thanx για το λινκ :pink:

antimusic
03-05-2009, 20:07
ωραία ταινία - λυπηρό θέαμα - είμαι περίεργος τι θα πουν οι φανς (!) των άνβιλ, λιπς χαζούλης, εκτός πραγματικότητας.

Reject
04-05-2009, 00:35
καθησα και το ειδα για τον χαβα.και γιατι ειχα δουλεψει στο λαιβ τους στην θεσσαλονικη(οπου και ελιωσα στα γελια)
παθετικ.μια ξοφλημενη προ 20ετιας χεβυ μεταλ μπαντα να προσπαθει να κυνηγησει το "ροκ εν ρολ" ονειρο στα 250 τους,και στην χειροτερη εποχη για την μουσικη βιομηχανια.πανε οι εποχες που ο καθε χλεμπουρας γινοταν ροκ σταρ,φεης ιτ.πλεον δεν μπορει να γινει κανεις.
γελασα υπερβολικα με την ατακα του λιπς "δεν μπορουν οι μεγαλες πολυεθνικες δισκογραφιες να αποκλεισουν κατι τοσο καλο,δεν αξιζει κατι λιγοτερο απο μια μεγαλη πολυεθνικη για αυτην την δουλεια".ονειρα μεταλλαδων.παιδες,βγαινουν πολυ καλυτερες μουσικες σε καθε ειδος παγκοσμιως,σε πολυ πιο λοου μπατζετ ή και ανεξαρτητες κοπιες.
πολυ κλαμα,πολυ στεναχωρια και χαμενες ελπιδες.
τσαγακι,τηλειο,και στο γηροκομειο.
οι δονητες δεν παιζουν πλεον νοτες,αλλα μπηκαν στον κωλο.εκει που επρεπε να μπουν απο την αρχη.

Marillion
04-05-2009, 01:10
Όπως και να χει με τα του γκρουπ, το ντοκ είναι πανέμορφα γυρισμένο, η μουσική που παίζει πίσω είναι μαγευτική (τα αμπιεντς λέω, όχι των άνβιλ- καλά και των άνβιλ) και αποφεύγει πάμπολα από τα κλισέ που περίμενα να δω.
Οι μη μεταλλάδες μπορούν να το δουν άφοβα.

Σαφώς και αυτά που κάνουν οι τύποι γίνονται καθημερινά από χιλιάδες μπάντες δίχως να χρειάζεται ταινίες ή μεγαλεπίβολα σχέδια-στόχοι, για να προβληθούν, εν τέλει όμως, μου έμεινε κάτι πολύ ανθρώπινο απ'το όλο εγχείρημα.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Reject
04-05-2009, 01:14
αν θελαμε κριτικη ταινιας,καλουσαμε τον τιμογιαννακη.θα μας ελεγε και για τις γωνιες και τον φωτισμο.
εδω κρινουμε την μπαντα και την (αστεια) νοοτροπια της.
αν ειναι ρε,να πουμε πως και το ντιβιντι για την ζωη της μαντονα εχει εξαιρετη φωτογραφια και εκπληκτικη μουσικη(σε σημεια,εκει που δεν ακουγεται μαντονα δλδ).

Marillion
04-05-2009, 01:15
Τι να πω. Ναι έχεις κάποια ποιντς αλλά πιστεύω χάνεις εντελώς το νόημα της ταινίας ρε.

Reject
04-05-2009, 01:19
το οποιο ειναι?
πως οι φουκαραδες οι ανβιλ δεν τα καταφεραν να γινουν τεραστιων διαστασεων μπαντα,να ξεπερασουν και τους μπον τζοβι σε λεω,να πουλανε εκατομμυρια δισκους,και πως οι οικογενειες τους καθονται και στηριζουν ακομα τις μαλακιες τους.παρολο που δεν καιγονται κιολας,απλα για να ειναι οι μπαγλαμαδες ευτυχισμενοι.
ασε μαριλλιον,το εργο το βλεπω συχνα απο τον κολλητο μου μεταλλα που τον δουλευω μερα-νυχτα για τα "ονειρα" περι "ροκ εν ρολ" ζωης.ξερεις,"αν μου κοψεις την μουσικη προτιμω να πεθανω" "γιατι να μην εχω κανει διεθνη καριερα" "τι παραπανω εχουν αυτοι απο εμενα,φταιει οτι ειναι ομορφοι και πουλανε στις μικρες" και αλλα τετοια γραφικα.

Marillion
04-05-2009, 01:27
Για όσους δεν γνωρίζουν το στόρυ οφ ανβιλ, είναι ταινία του Sascha Gervasi (σεναριογράφος του The Terminal μεταξύ άλλων).

Γενικώς συμφωνώ με τα όσα διατυπώνει ένας ράντομ ρηβιούερ του imdb.

This is something as oxymoronic as a sensitive film about some aging die-hard speed-metal rockers, if you can believe it.

Did you ever hear of the Canadian rock band Anvil? Well, just possibly maybe. They had a brief flirt with rock and roll fame in the early eighties, just to disappear almost as quickly from the fan radar. They influenced some contemporary bands that went on to be stratospherically successful and were instrumental(!)in changing the direction of metal rock without ever reaping their just rewards.

In this beautifully photographed movie we get to know two immensely likable characters, Steve "Lips" Kudlow and Robb Reiner, founding members and the only two remaining from the original lineup. Closer than siblings they've pursued their common dream for 35 years. Aging and not in a place in life they ever wanted, they refuse to give it up - but after their 15 minutes of fame it was basically over.

This is a film about how to somehow continue to chase your dream even though it's an impossible one - with some degree of dignity. True, a lot of what they go through isn't exactly dignified, a lot of what they do certainly isn't but somehow with Kudlow's and Reiner's personalities you cannot lose. No amount of bad breaks can ever really break their spirit and Sasha Gervasi never portray them as pathetic.

This certainly isn't your standard from-ashes-to-fame Hollywood melodrama, yet it's really fluid and beautifully done. It doesn't matter if you ever heard of Anvil, or the bands they inspired or even like the music - it's really hard not to be gripped and captivated by their story.

http://www.imdb.com/title/tt1157605/

Έπρεπε να μπει στο dvd & videos ktl section imo.

Reject
04-05-2009, 01:35
απο την στιγμη που ειναι μπαντα υπαρκτη,και οχι φικσιοναλ,οχι.καλως μπηκε εδω.
δεν θα μιλησω για πανκ μπαντες,γτ θα σπευσουν οι βλακομεταλλοι να κραξουν,αλλα θα πω μια αλλη μπαντα,απο την ιδια χωρα,που ετρωγε μια ζωη σκατα (ενω παραλληλα εβγαζε απιστευτες και πρωτοποριακες μουσικες,οχι δλδ μια απο τα ιδια) και ποτε δεν κλαφτηκαν,παντα βρισκοντουσαν στο μουσικο περιθωριο και δεν εχασαν την ελπιδα τους ποτε.και εφτασαν στο σημειο να δικαιωθουν,μετα απο 20 και βαλε χρονια.
α και τι συμπτωση,ειναι και πολυ κοντα ηλικιακα με τους ανβιλ.οι voivod.
ναι αλλα οι βοιβοντ δεν εβγαλαν 13 δισκους στο ιδιο ακριβως στυλ....και το μουσικο iq τους ηταν καμια 200 φορες πανω απο τους καθε ανβιλ...
ελα ρουθλες,κραξε τους πανκηδες τους βοιβοντ.

εντιτ-το χεβυ μεταλ ιν μπαγκνταντ δεν συγκρινεται καν.ειναι πραγματικα συγκλονιστικο να βλεπεις σε ενα τετοιο μερος,να υπαρχει μια τετοια μπαντα.οχι,η μουσικη της δεν μου αρεσει,αλλα το εγχειρημα τους ειναι συγκινητικο.
οι τρου μπορουν να αρχισουν φυσικα να μιλανε για μαιμουδιες.
μαριλλιον,αν μπορεις στειλε ενα στρημ λινκ για να το ξαναδω.

00i00
04-05-2009, 02:08
απο την στιγμη που ειναι μπαντα υπαρκτη,και οχι φικσιοναλ,οχι.καλως μπηκε εδω.
δεν θα μιλησω για πανκ μπαντες,γτ θα σπευσουν οι βλακομεταλλοι να κραξουν,αλλα θα πω μια αλλη μπαντα,απο την ιδια χωρα,που ετρωγε μια ζωη σκατα (ενω παραλληλα εβγαζε απιστευτες και πρωτοποριακες μουσικες,οχι δλδ μια απο τα ιδια) και ποτε δεν κλαφτηκαν,παντα βρισκοντουσαν στο μουσικο περιθωριο και δεν εχασαν την ελπιδα τους ποτε.και εφτασαν στο σημειο να δικαιωθουν,μετα απο 20 και βαλε χρονια.
α και τι συμπτωση,ειναι και πολυ κοντα ηλικιακα με τους ανβιλ.οι voivod.
ναι αλλα οι βοιβοντ δεν εβγαλαν 13 δισκους στο ιδιο ακριβως στυλ....και το μουσικο iq τους ηταν καμια 200 φορες πανω απο τους καθε ανβιλ...
ελα ρουθλες,κραξε τους πανκηδες τους βοιβοντ.

εντιτ-το χεβυ μεταλ ιν μπαγκνταντ δεν συγκρινεται καν.ειναι πραγματικα συγκλονιστικο να βλεπεις σε ενα τετοιο μερος,να υπαρχει μια τετοια μπαντα.οχι,η μουσικη της δεν μου αρεσει,αλλα το εγχειρημα τους ειναι συγκινητικο.
οι τρου μπορουν να αρχισουν φυσικα να μιλανε για μαιμουδιες.
μαριλλιον,αν μπορεις στειλε ενα στρημ λινκ για να το ξαναδω.

τον αγαπαω τον πουστη τον πανκη

eleventh guardian
04-05-2009, 02:16
Μάλιστα. Ο καθένας έχει απόψη για τους Anvil.

Οταν όμως ο Ra Pariah λέει αντίστοιχες κουβέντες για τους Pantera ή το random punk συγκρότημα τρέχετε όλοι να τον κράξετε.

Δεν έχω δει ακόμα την ταινία, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση - στο ER βρισκόμαστε - ότι έσπευσαν άσχετοι με την μπάντα users να κράξουν.

Συνεχίστε.

Reject
04-05-2009, 02:19
11th,δεν εκραξα την μουσικη τους αυτη καθεαυτη,την νοοτροπια τους ομως την εκραξα με τον καλυτερο τροπο.και η νοοτροπια τους παρουσιαζεται μια χαρα στο ντοκ.
(αν θελεις να το παμε και μουσικα,ναι,εχω ακουσει ανβιλ.και βαρεθηκα.δεν ειμαι ασχετος ομως απο την μπαντα.αν πχ ηταν ενα ντοκ που να αφορουσε τους πχ evil δεν θα μιλουσα).

00i00
04-05-2009, 02:21
το γεγονος οτι πριν 17 χρονια ακουγαμε τους λεγαμενους και τωρα οχι μας στερει το δικαιωμα να επικρινουμε/κατακρινουμε?

phthoggon
04-05-2009, 02:22
Το είδα από το λινκ του ρουθλες, πλάκα είχε. Ουσιαστικά είναι μια προσπάθεια "documentary" ακριβώς όπως το American Movie αν έχει τύχει να το δείτε, δεν απευθύνεται δηλαδή σε χέβι μέταλ ακροατήρια, αλλά προσπαθεί να φτιάξει ένα στόρυ μιας μπάντας ξεπεσμένης, χαζής αλλά συμπαθητικής που προσπαθεί να ξαναπιάσει τα περασμένα μεγαλεία etc, το οποίο πουλάει σαν ιδέα και επομένως έχει υπερτονιστεί, φαίνεται δηλαδή ότι πολλές από τις φάσεις είναι στημένες (κλασικά όλοι βρίζονται και πλακώνονται στο ξύλο χωρίς κανένα πρόβλημα μπροστά στη κάμερα). Μέχρι και Spinal Tap αναφορές έχει (το γαμηστερό λάιβ στην Ιαπωνία που έρχεται στο τέλος ως δια μαγείας όταν όλα πάνε σκατά, ε δηλαδή μας δουλεύουνε). Συμπαθητικό είναι αλλά δείτε το American Movie για το πως γίνεται αυτό το πράγμα σωστά.

Ra Pariah
04-05-2009, 02:32
Δεν είδα την ταινία, αλλά:

Reject, οι Anvil στο "Forfed in Fire" μια χαρά πρωτοπόροι υπήρξαν

και

Reject, μπροστά στο Robb Reiner όλοι οι punk-o-μουσικοί ακούγονται εννιάμισι φορές πιο κουλοί.

Reject
04-05-2009, 02:36
εχμ...στα αρχιδια μου?
α!επειδη μιλησες για κουλαμαρα,ακου εναν ΚΟΥΛΟ πανκ ντραμμερ ιδιας εποχης με ανβιλ.απο τους πολλους που υπαρχουν.
ειπες "ολοι",οποτε απανταω.

http://www.youtube.com/watch?v=SbWwwUsqodA

μπορεις να μιλησεις για κουλους κιθαριστες στο πανκ.αλλα οχι για μπασιστες(πλην ενος) και ντραμμερ.

00i00
04-05-2009, 02:47
οταν ακουω/διαβαζω για κουλους παιχτες σκεφτομε χωρικους μπροστα σε πινακα του Van Gogh να σκεφτοντε ''τιν φτα α"

antimusic
04-05-2009, 02:52
Δεν έχω δει ακόμα την ταινία, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση - στο ER βρισκόμαστε - ότι έσπευσαν άσχετοι με την μπάντα users να κράξουν.

Συνεχίστε.

ε 1ον δέστη και ξαναέλα και 2. ενώ τη βλέπεις προσπάθησε να την δεις όπως θα την έβλεπε ένας άσχετος με τη μπάντα γιούζερ.

όχι οτι και φαν να είσαι θα δικαιολογήσεις το θέαμα και το περιεχόμενο της ταινίας αλλά στο er είμαστε, δεν θα μου κάνει εντύπωση.

GG*
04-05-2009, 03:03
ρε μαλακες μου ασχολειστε με anvil και δονητες 3 το βραδυ

πιο επικ και απο τη σικοθηκη του ρουθλες:-P

eleventh guardian
04-05-2009, 03:36

Συνεχίστε.

ε 1ον δέστη και ξαναέλα και 2. ενώ τη βλέπεις προσπάθησε να την δεις όπως θα την έβλεπε ένας άσχετος με τη μπάντα γιούζερ.

όχι οτι και φαν να είσαι θα δικαιολογήσεις το θέαμα και το περιεχόμενο της ταινίας αλλά στο er είμαστε, δεν θα μου κάνει εντύπωση.

Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι ειρωνεύεστε τους Anvil ή τους κάθε Anvil, αλλά ότι μπαίνετε στη διαδικασία να δείτε κάτι που αντικειμενικά δεν σας ενδιαφέρει (όπως δεν θα ενδιέφερε εμένα ένα αντίστοιχο documentary για τους Burzum ας πούμε), με προφανή στόχο να βρείτε κάτι να σχολιάσετε.

Και ξαναλέω, αν στη θέση των Anvil ήταν η αντίστοιχη grunge/ambient/post rock μπάντα και στη θέση σας ο Ruthless ή ο Ra Pariah, πώς θα σας φαινόταν; Δεν θα γινόταν χαμός; Αλλά τι κάθομαι και ασχολούμαι κι εγώ...

antimusic
04-05-2009, 03:55
η παρακμή (όχι οτι ήταν ποτέ στην ακμή, ρίλι, ακόμα κι αν σας αρέσουν μη μου πείτε οτι ήταν ποτε κάτι παραπάνω από δευτεροκλασσάτο όνομα) μιας χεβιμέταλ μπάντας και οι ψευδαισθήσεις μεγαλείου μερικών 50άρηδων με ενδιαφέρουν και με παραενδιαφέρουν.

αν ήταν μόνο για τους οπαδούς και όχι για τους ΑΣΧΕΤΟΙ ας έβγαινε αυτοχρηματοδοτούμενο και περιορισμένο σε 1000 αντίτυπα, να κάθεστε μετά να λέτε για γερόλυκους που δεν το βάζουν κάτω. τώρα που είναι όλα φόρα παρτίδα το ένα έπικ φέηλ μετά το άλλο ον κάμερα δεν είναι όλα τόσο ρομαντικά ε; αλλά έτσι χεβιμέταλ αυτισμός, είμαστε λίγοι και καλοί και δε μας νοιάζουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

νταξ απλά δείτε το σκηνικό που κάνει τούμπες που τον πήρε τηλέφωνο o τσαγκαρίδης και τη φάτσα του όταν τουπε "θα κοστίσει τόσο". γι αυτό λέω εκτός πραγματικότητας, μιλάμε για ανθρώπους που είτε απο αφέλεια είτε από αποχή από τη "σκηνή" αγνοούν πράγματα που τα ξέρει η κάθε ντεμομπάντα.

το θέμα είναι οτι προφανώς είναι συμπαθείς στον σκηνοθέτη/σεναριογράφο, και σαν αποτέλεσμα τους κάνει συμπαθείς και σε μας, αποφεύγοντας να τους γελοιοποιήσει εντελώς. ε κάπου υπάρχει όμως και η σκληρή αλήθεια ε.

Ruthless
04-05-2009, 11:08
Καλά, ο πάνκης δίνει ρεσιτάλ λέμε. :D

warlord mkII
04-05-2009, 12:05
Έχω πεθάνει στο γέλιο. Δευτεροκλασάτοι λοιπόν. Μάιστα. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα πανκιά να μας υποδείξουν το καλό γούστο. Κουβαλάτε άπειρα κιλά κόμπλεξ μερικοί. Την έχετε δει και μπάτσοι και κριτές των πάντων.

phthoggon
04-05-2009, 13:46

Συνεχίστε.

Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι ειρωνεύεστε τους Anvil ή τους κάθε Anvil, αλλά ότι μπαίνετε στη διαδικασία να δείτε κάτι που αντικειμενικά δεν σας ενδιαφέρει (όπως δεν θα ενδιέφερε εμένα ένα αντίστοιχο documentary για τους Burzum ας πούμε), με προφανή στόχο να βρείτε κάτι να σχολιάσετε.

Και ξαναλέω, αν στη θέση των Anvil ήταν η αντίστοιχη grunge/ambient/post rock μπάντα και στη θέση σας ο Ruthless ή ο Ra Pariah, πώς θα σας φαινόταν; Δεν θα γινόταν χαμός; Αλλά τι κάθομαι και ασχολούμαι κι εγώ...

πωπω δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι αυτό δεν είναι μια ταινία για τους άνβιλ, είναι με ταινία που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ τους άνβιλ ουσιαστικά σα πρώτο υλικό, ηθοποιούς (μη σου πω και παλιάτσους) Δες πέντε πράγματα, τον κιάνου ριφς και τον ρόμπερτ ρέντφορντ στην χολυγουντινή πρεμιέρα (!!) να δεις ότι μιλάμε για εμπορικό προϊόν, όχι για φαν ντοκιουμένταρι όπως αυτό που έκαναν κάτι παλικάρια για την ελληνική σκηνή. Βγάλτε συμπέρασμα για το πως αυτοπροωθείται η ταινία στο τρέιλερ της. :)

http://www.youtube.com/watch?v=FF4H8lB2Y_o&feature=fvst

και

http://www.youtube.com/watch?v=OMwYEkoLT1M&feature=related

(no, we're not gonna play stonehedge ;))

έντιτ: και δείτε τι γράφουν τα ελληνικά μπλογκς για το πως το εκλαμβάνουν αυτό οι άσχετοι με τη μπάντα, που δείχνει πως καταλήγει να κάνει θέαμα τη μπάντα αντί να την "παρουσιάζει":

Γραφικοί αλλά εντελώς αληθινοί, οι Anvil επιμένουν να ζουν το εξωφρενικό παραμύθι τους σαν να είναι ακόμα 14, πίσω στο σχολείο: δεν θέλουν με τίποτα να αφήσουν το όνειρο τους, χωρίς όμως να έχουν ιδέα -- ακόμα και τόσα χρόνια μετά -- για το πώς να το πραγματοποιήσουν. A real-life Spinal Tap (http://en.wikipedia.org/wiki/Spinal_Tap) μοιάζει να είναι η καλύτερη περιγραφή.

Αν και άργησα λίγο να το πάρω πρέφα, το Anvil! The Story of Anvil είναι η πραγματική ιστορία μιας 30χρονης καναδέζικης metal μπάντας που για κάποιο περίεργο λόγο επέμενε να μη διαλύεται, παρόλο που κάνεις δεν της έδινε ιδιαίτερη σημασία. Από τη super τουρνέ στην Ιαπωνία κάπου στη δεκαετία του '80 μαζί με Scorpions, Bon Jovi και Whitesnake μέχρι το ελεεινό sports bar στο Τορόντο, όπου γιόρτασαν με ένα live τα 50α γενέθλια του frontman (με το ευφάνταστο όνομα Lips), η κατρακύλα τους δεν είχε τέλος.
Παρόλο που ξεκίνησαν πολύ πριν από τους Metallica, τους Slayer, τους Megadeth, ακόμη και τους Anthrax, οι Anvil έφαγαν τη σκόνη τους, αφού όλοι οι άλλοι έβγαλαν εκατομμύρια κι αυτοί δεν είδαν δεκάρα. Το ντοκιμαντέρ είναι ένας ύμνος στην ανθρώπινη επιμονή και την αμετανόητη βλακεία που υπόσχεται να μην αφήσει κανένα ασυγκίνητο! Τώρα, πού ακριβώς θα το δούμε; Ας ελπίσουμε στις Νύχτες Πρεμιέρας και γρήγορα!!!

Headphones
04-05-2009, 14:05
μια χαρα τα λεει ο Reject

Marillion
04-05-2009, 14:08
στο sweden rock αυτός που χτυπιέται μπροστά μπροστά σε μια φάση είναι από nifelheim ή με γελάν τα μάτια μου;

συμφωνώ με φθόγγονα για το πως πρέπει να εκλάβει κάποιος το στόρυ οφ ανβιλ άσχετως αν διαφωνούμε για το περιεχόμενο.
ρε μέταλλοι και λοιποί που αμέσως τρελαθήκατε, δεν είναι μία ταινία αφιερωμένη στην μουσική και ο σκηνοθέτης δεν ήθελε να προβάλλει κάτι τέτοιο. ο καθένας μπορεί να την σχολιάσει/κρίνει

Witchkiller
04-05-2009, 16:40
άρα τα συμπεράσματα είναι τα εξής

α) η καλή μουσική έχει ημερομηνεία λήξης

β) μπορεί να έχεις επιρεάσει πολύ κόσμο αλλά αν δεν πουλήσεις είσαι δευτεροκλασσάτος

ΚΑΙ Γ) και βασικοτερο αν είσαι μεταλλάς και "κράζεις" πράγματα που δεν ανίκουν στο μουσικό σου "πεδίο" είσαι κομπλεξάρα ενώ αν είσαι ...................(συμπληρώστε μουσικό είδος) είσαι νεοτεριστής με σκοπό να καταστρέψεις το "παλιο - κουρασμένο" άρα είσαι και γαμώ τα παιδιά. Έυγε μαλάκες!...........

Αλεξάκο από 1983 - 1986 ο δείκτης "βλακείας" των Voivod είχε βαρέσει κόκκινο (we're gonna rape your child και τα ρέστα). Όταν οι Anvil είχαν σοβαρευτεί προ καιρού (πάντα είχαν πουτανιάρικο στοίχο αλλά και άλλους σοβαρότερους) οι Voivod ήταν ακόμη "ougk" .

Τώρα όσον αφορά την ταινία ,ναι, είναι ηλίθιο να νομίζεις ότι θα γίνεις φίρμα στα 50 σου το λιγότερο. Από 'κει και πέρα η μπάντα έχει γράψει διαχρονικότατη μουσική η οποία ακόμη συγκινεί και γαμεί! Απλά πράματα. Τώρα άμα μερικοί απο'σας δεν γουστέρνετε δεν ίδρώνουν τα παπάρια μου και πολύ....................

υ.γ. Αλεξάκο ο drmmer των Jerry Kids δεν παίζει τίποτα όμως..............

Witchkiller
04-05-2009, 16:50
[QUOTE=Reject;849889]ασε μαριλλιον,το εργο το βλεπω συχνα απο τον κολλητο μου μεταλλα που τον δουλευω μερα-νυχτα για τα "ονειρα" περι "ροκ εν ρολ" ζωης.ξερεις,"αν μου κοψεις την μουσικη προτιμω να πεθανω" QUOTE]

τα υπόλοιπα που λέει ο φίλος σου ο μεταλλάδας είναι για το πούτσο βαλχάλα αλλά τι κακό υπάρχει εδώ? Έτσι και μου κόψεις τη μουσική φιλαράκο θ'αρχίσω να σιδερώνω κόσμο με τ'αμάξι μου (που λέει ο λόγος) aka δεν θα τη παλεύω με τίποτα..............

Reject
04-05-2009, 16:54
Αλεξάκο από 1983 - 1986 ο δήκτης "βλακείας" των Voivod είχε βαρέσει κόκκινο (we're gonna rape your child και τα ρέστα).
αυτο αλητη το κραταω ε...για μελλοντικα ατοπηματα.αχαχαχα.
ναι ρε συ,δεν αναφερομαι ομως στιχουργικα στους ανβιλ/βοιβοντ.μουσικα μιλαω.οι ανβιλ εκεινη την εποχη ηταν τεραστιοι,ενω οι βοιβοντ εφαγαν ολα τα σκατα του κοσμου...ακομα και τωρα το κοινο που θα επρεπε να τους γουσταρει,τους σιχαινεται(πχ αζορ).
δεν κριτικαρω την μουσικη των ανβιλ,ουτε το στυλακι τους.(ασχετο,αλλα καποια κομματια τους απο πρωιμη εποχη ειναι συμπαθητικα.εκεινα που σιχαινομαι ειναι εκεινα με τα ακαταπαυστα σολαρισματα).κριτικαρω ομως ολο αυτο που βγαζουν στην ταινια,το κλαμμα και την μιρλα.οπως επισης σιχαινομαι και την ροκ εν ρολλ νοοτροπια "πρεπει να γινω μεγαλος,να μου τα σκανε οι εταιρειες και να κυκλοφορω με λιμουζινες" που εχουν,και ακομα και στα 50 τους δεν εχουν αποβαλλει...
οφφ τοπικ,ο ντραμμερ των τζερρυς κιντς ειναι αυτος που μετα πηγε γκανγκ γκρην...μετρονομος και ταχυτατος.

Witchkiller
04-05-2009, 17:02
.εκεινα που σιχαινομαι ειναι εκεινα με τα ακαταπαυστα σολαρισματα).κριτικαρω ομως ολο αυτο που βγαζουν στην ταινια,το κλαμμα και την μιρλα.οπως επισης σιχαινομαι και την ροκ εν ρολλ νοοτροπια "πρεπει να γινω μεγαλος,να μου τα σκανε οι εταιρειες και να κυκλοφορω με λιμουζινες" που εχουν,και ακομα και στα 50 τους δεν εχουν αποβαλλει...
.

εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου. όντως ένα πράγμα που με χαλάει είναι η μιζέρια που βγάζει η ταινία..

όντως το "γαμώτο γιατί δεν έγινα μεγάλος αφού το άξιζα" ήταν το κύριο μέρος της ταινίας και ψιλόκούραζε. Νταξ, το άξιζαν οι Anvil αλλά δεν μπορείς να σταθείς μόνο εκεί...........

Reject
04-05-2009, 17:39
ε ναι ρε συ,ειναι δυνατον δλδ?εισαι 30 χρονια στην μουσικη βιομηχανια-τωρα εμαθες οτι τα πραγματα ειναι ζορικα?
αν ειναι να πεσεις,πεσε περηφανα.με το κεφαλι ψηλα.χωρις νιαουρισματα.
παντως θα θελα πολυ να σε φερω σε επαφη με τον μεταλλα...ενω μουσικα θα γουσταρεις την παρτη του,σαν νοοτροπια θα γελας μηνες ολακερους...
για να καταλαβεις,οταν λεει "αν μου κοψουν την μουσικη θα πεθανω" δεν εννοει αυτολεξει αυτο το πραγμα,αλλα "αν συνεχισω να προσπαθω να γινω ροκ αστερι και δεν μου δωσουν ευκαιριες θα πεθανω"...
γαμησε τα.αναθεμα στο μεταλ χαμμερ που πριν μια δεκαετια εβγαλε το γκρουπ που τραγουδουσε ως "κυκλοφορια του μηνα" και αυτος την ψωνισε τοσο πολυ....

Witchkiller
04-05-2009, 17:43
γαμησε τα.αναθεμα στο μεταλ χαμμερ που πριν μια δεκαετια εβγαλε το γκρουπ που τραγουδουσε ως "κυκλοφορια του μηνα" και αυτος την ψωνισε τοσο πολυ....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Έλα ρε μανάρι μ', πλάκα μου (με) κάνεις, έτσι? ΧΑΧΑΧΑ!

Γάμησε τα, χαχα. Καλό είναι να έχεις τα ονειρά σου. Αυτά τα γαμήδια σου δίνουν κίνητρο και σου βάζουν το χαμόγελο στη μουτσούνα αλλά απλά ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις και που πατάς και πάνω απ'όλα που βρήσκεσαι ρε φίλε...................

ε ναι ρε συ,ειναι δυνατον δλδ?εισαι 30 χρονια στην μουσικη βιομηχανια-τωρα εμαθες οτι τα πραγματα ειναι ζορικα?
αν ειναι να πεσεις,πεσε περηφανα.με το κεφαλι ψηλα.χωρις νιαουρισματα.

Αυτό ακριβώς ρε μανάρι!

atom_smasher
04-05-2009, 17:44
ο φιλος σου εχει προβλημα ασχετως του οτι ειναι μεταλας ή οχι.κοινως εχει ψωνιστει.και οπως γνωριζετε αυτο δεν βλεπει καστες και κατηγοριες. κολλαει παντου.

Witchkiller
04-05-2009, 17:45
ο φιλος σου εχει προβλημα ασχετως του οτι ειναι μεταλας ή οχι.κοινως εχει ψωνιστει.και οπως γνωριζετε αυτο δεν βλεπει καστες και κατηγοριες. κολλαει παντου.

και αυτό σωστό.........

Reject
04-05-2009, 17:48
καθολου πλακα.
η μεγαλυτερη μαλακια ολων ηταν οτι ο συντακτης τους εβαλε 8μιση/10,και ειπε οτι ο βαθμος θα ηταν μεγαλυτερος αν ειχαν καλυτερη παραγωγη...
απο τοτε μας εχει σπασει τα αρχιδια.δεν ακουει μουσικη,παραγωγες ακουει.οτι πιο κυριλατο και πουστικο το ασπαζεται χωρις δισταγμο...
μλκ,για να φανταστεις ΠΟΣΟ πιο κολλημενος μπορει να ειναι καποιος,εχω κανει σκασια σπιτι του με γκομενες,και βαζω απο πισω να παιζει killing joke.και αυτος βγαζει το μπ3 πλευερ,βαζει τα ακουστικα,παιζει τσιλντρες οφ μπορντομ,και μου λεει "μαλακα,καλες οι γκομενες,αλλα αυτα που ακους δεν ακουγονται γαμω τις υποπαραγωγες σου..."
εχω λοιπον εναν λογο παραπανω να βριζω το μεταλ χαμμερ....
εντιτ-εννοειτε οτι ειναι ανεξαρτητως ειδων οι ψωνισμενοι ρε.απλα ο κοινος παρονομαστης εδω ειναι οτι οι ανβιλ ψωνιστηκαν,αθελα τους ή εν γνωσει τους και η σφαλιαρα απο την μουσικη βιομηχανια μετετρεψε το ψωνισμα σε κλαμμα...ακριβως οπως ο βασιλακης....

Boris-san
04-05-2009, 17:49
Prosoxh!To metal hamster exei vgalei demo tou mhna kai to demo twn steamroller assault!

Witchkiller
04-05-2009, 17:55
Prosoxh!To metal hamster exei vgalei demo tou mhna kai to demo twn steamroller assault!

το οποίο αδερφέ δεν είναι demo αλλά κανονικό cd μιας και δεν έχουμε βγάλει ποτέ demo.

ρε Αλεξάκο, και με το συμπάθιο δηλ, αλλά επειδή ψωνήστικε ο δικός σου δεν είναι λόγος αυτός να βρίζεις το hammer. Να το βρίσεις επειδή έχει κάτι γελοίους που έχουν στείλες αντίστοιχες περιοδοκών CIAO ναι αλλά επειδή την είδε ο δικός σου δεν στέκει............

Reject
04-05-2009, 18:03
πλακα κανω ρε.ετσι και αλλιως δεν το γουσταρω το περιοδικο/δεν εχει σχεση με αυτα που ακουω.
το καλυτερο απο ολα ξερεις ποιο ειναι ε?οτι ο παιδικος του κολλητος ειναι γνωστος και διασημος μεταλ αστερας (γκας καραμητρουδης) και πραγματικα η συνευρεση τους κανει τζαμια να σπανε απο τα γελια...δεν τα χανω μαλακα αυτα με τπτ...
να βγαλεις εξω τα ψωνιομετρα και να βαρανε τιλτ....

Ra Pariah
04-05-2009, 18:04
Witchie, pm.

Nasum
04-05-2009, 18:08
Αμα το p.m. ειναι για το σιντι των στριμρολερ,θελω και εγω.

Ra Pariah
04-05-2009, 18:10
Θα σε κρατώ ενήμερο! :D

Witchkiller
05-05-2009, 00:32
Αμα το p.m. ειναι για το σιντι των στριμρολερ,θελω και εγω.

Witchie, pm.

λοιπόν αγαπητο'ί πελάτ.............. εεεεεεε, φίλοι μου ήθελα να πω έχετε pm και τα σχετικα........

freak brother
23-07-2009, 02:49
σαν ντοκυμανταιρ βλεποταν ομορφα.. ψιλο στημενο σε φασεις...

α οι στριμλορελ γαμανε εφηβικα κωλαρακια , εχω το ομωνυμο που σπερνει!!

Parasight
15-09-2009, 13:37
Σιγά τη μαλακία που έβγαλαν και οι Steamroller.

Witchkiller
15-09-2009, 23:32
Σιγά τη μαλακία που έβγαλαν και οι Steamroller.

έτσι μ'αρέσεις ,να κάνεις ζημιά εκ των "έσω" :wink:

Dragonlord
17-09-2009, 11:00
Θα ήταν γαμώ να το φέρνανε οι διανομείς και να το βλέπαμε στο σινεμά. Βέβαια τους κατανοώ, το πολύ 200 άτομα να μαζευόμασταν και μόνο στην πρεμιέρα, αλλά θα 'ταν καλή φάση.

Αυτό το Σάββατο στις Νύχτες Πρεμιέρας
http://www.aiff.gr

Dragonlord
26-09-2009, 00:47
Moved. Ό,τι είπε σε γενικές γραμμές ο antimusic. Τρομαχτικό πραγματικά που υπάρχουν άνθρωποι τόσο εκτός πραγματικότητας που νομίζουν ότι στα 50 τους και στο 13ο άλμπουμ, όπου γράφουν τραγούδια ακριβώς όπως όταν ήταν 16 (και φαίνεται) είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να γίνουν ροκστάρς. Μαύρη κατάθλιψη, ζόφος κακός.

Dragonlord
26-09-2009, 10:21
Πωπω, τελικά τη σκέφτομαι ακόμα, μου γάμησε λίγο την ψυχολογία, είναι απίστευτο το ότι ο σκηνοθέτης τους βλέπει με συμπάθεια, θα μπορούσε να τους κάνει πολύ ρόμπα αλλά και πάλι τα καταφέρνουν από μόνοι τους. Θλιβερό θέαμα.

enitharmon
10-08-2010, 02:46
τι ακριβλως ορίζουν ως "ροκ σταρ"; θελουν να γινουν μεγάλοι σαν τους μεταλλικα; τους σλεηερ; έπαιξαν αρκετά ψηλά (00:30) στο φετινό βακεν, μπορουν να πεθάνουν ήσυχοι πλέον;