PDA

View Full Version : Evil (Dnk) "Evil's Message" EP, Rave On Records/1984

Ra Pariah
01-05-2009, 12:04
http://static.metal-archives.com/images/1/2/9/9/12997.jpg

1.Evil's Message
2.Evil
3.The Devil Wants Me
4.Son of the Bitch
5.Take Good Care (Of Your Balls)

Οι Δανοί Evil δεν παίζουν το πλέον λαοφιλές heavy metal. Και γιατί αυτό; Επειδή ποτέ μια τόσο βαρβάτη μπάντα δε θα την αγκάλιαζαν οι μάζες. Για ποιά δημοφιλία μιλάμε όταν το κουαρτέτο από την Κοπεγχάγη επιδίδεται σε ένα καταιγιστικό heavy metal με θανατερά διμποτιλίκια και κιθάρες που ισορροπούν μεταξύ της αμερικανικής μαεστρίας και της γερμανικής βαρβαρότητας;

Είναι αγαπητοί στο πλατύ κοινό οι Power Crue για να είναι και οι Evil; Οι καιροί δε διαφέρουν και τόσο πολύ πια, βλέπετε... Πράγματι, δε θα ήταν υπερβολή να ισχυρισθεί κανείς ότι οι Evil προοιωνίσθηκαν τον ήχο των Ελλήνων ηρώων! Η τευτονική δύναμη της μπάντας, τα ΑΝΤΡΙΚΑ φωνητικά και η καταφανώς ακτινοβολούσα κιθαριστική γοητεία συνδιαμορφώνουν ισόποσα ένα καταιγιστικό EP διάρκειας είκοσι δύο λεπτών. Τα ξυραφιαστά riffs του "Take Good Care (of Your Balls)" αποτελούν σίγουρα το highlight! Το κομμάτι απλά δεν υπάρχει! Ωμή δύναμη και heavy metal πανικός την ίδια ώρα να ξεχύνονται από τα ηχεία του ηχοσυστήματος κι ο ακροατής να προσπαθεί να συνέλθει από το shock! Μακάρι να ανακαλύπταμε έναν τέτοιον ύμνο κάθε μέρα!

atom_smasher
01-05-2009, 14:27
ελα!γειτονες ε.θα ριξω καμια αυτια

Ra Pariah
01-05-2009, 19:06
Ρίξε, επειδή μαμεί!

Και τι εξωφυλλάρα είναι αυτή, ρε πούστη μου!!!

Amnesiac.
02-05-2009, 17:19
4 ψωλαράδες και μια γκόμενα ελαφρά ντυμένη, οι οποίοι κρίνουν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν βάσει των περιστάσεων είναι να τη σκοτώσουν και να την πετάξουν στο γκρεμό ή κάτι τέτοιο. Και μετά μου λέτε ότι δεν είναι γκέι το χιέβιμέταλ.

Ruthless
02-05-2009, 17:34
OK Comp... Amnesiac εννοούσα.

Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς...

:)

GG*
03-05-2009, 04:48
ελα ρε αμνεσιακ και εσυ..
μην κρινεις τον δισκο απο το εξωφυλλο-μουσικα μπορει να ειναι και χειροτερο

atom_smasher
03-05-2009, 15:49
χεσε μας μωρε τζι

Witchkiller
03-05-2009, 16:19
[IMGΕίναι αγαπητοί στο πλατύ κοινό οι Power Crue για να είναι και οι Evil;

αποψή μου είναι ότι η διαφορά μεταξύ των δύο groups είναι χαώδης!

Οι Power Crue του Sign Of Rage ,για 'μένα πάντα, έλαμψαν καλλητεχνικά σε παγκόσμιο επίπεδό με μία φωνή που ΤΣΑΚΙΖΕ κόκκαλα ορίζοντας την Heavy Metal χροιά (ο Αλέξης γνωστός από τους Hannibal πλέον) και ένα κιθαριστικό δίδυμο που ξέρναγε λάβα (οκ ,δεν ξέρναγε κυριολεκτικά λάβα αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω).

Θεωρώ το ντεμπούτο τους μέσα στους 10 καλύτερους δίσκους Heavy Metal στα 90ies και ο δίσκος που με έκανε να ξεκολλήσω από την μίζερη ελληνική αντιμετώπιση για τις εγχώριες μπάντες ανακαλύπτωντας και άλλες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ γρουπάρες

όσο για τα κομμάτια ?Oι Evil δεν έγραψαν ΠΟΤΕ Torture ,Spent On You, Forever ,Εnemy Brothers πχ.

όσον αφορά το Evil ep δεν θα ξεχάσω πριν από καμιά 12 χρόνια όταν το πήρα περίμενα ν'ακούσω κάτι πολύ εμπευσμένο. Όντως ήταν τσαμπουκαλευμένο ,κλασσικό Heavy Metal και μόνο αλλά οι συνθέσεις δεν μου είπαν τίποτα. Δεν το μετάνιωσα που το γύρισα πίσω στο δισκάδικο και πήρα το Heavy Metal Breakdown των Grave Digger εκείνη τη μέρα!

Ra Pariah άσχετα με το αν μου αρέσουν οι δίσκοι που παρουσιάζεις ή όχι συνέχησε αυτού του είδους παρουσιάσεις. Είναι πολύ καλή αφορμη για κουβέντα.

Εύγε φίλε!

ναι, δεν έχουν την συνθετική φαντασία του gg allin αλλά προσπαθούνε

:moutza:

eleventh guardian
03-05-2009, 18:07
Οι Power Crue του Sign Of Rage ,για 'μένα πάντα, έλαμψαν καλλητεχνικά σε παγκόσμιο επίπεδό με μία φωνή που ΤΣΑΚΙΖΕ κόκκαλα ορίζοντας την Heavy Metal χροιά (ο Αλέξης γνωστός από τους Hannibal πλέον) και ένα κιθαριστικό δίδυμο που ξέρναγε λάβα (οκ ,δεν ξέρναγε κυριολεκτικά λάβα αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω).

Θεωρώ το ντεμπούτο τους μέσα στους 10 καλύτερους δίσκους Heavy Metal στα 90ies και ο δίσκος που με έκανε να ξεκολλήσω από την μίζερη ελληνική αντιμετώπιση για τις εγχώριες μπάντες ανακαλύπτωντας και άλλες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ γρουπάρες

Συμφωνώ και επαυξάνω. Μες στην κορυφαία 5άδα ελληνικών metal δίσκων το The Sign of Rage άνετα. Ο Μπαλακάκης είναι τεράστια φωνή και εκτός από τους Hannibal, με τους οποίους δεν έχω ασχοληθεί, μετέχει πλέον και στη νέα σύνθεση των Spitfire οι οποίοι έβγαλαν έναν πολύ ωραίο νέο δίσκο (για τον οποίο θα γράψω αύριο-μεθαύριο).

Ra Pariah
04-05-2009, 02:00
Witcie, το "Sign of Rage" το υπερλατρεύω και τα είπες ολόσωστα, οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι. Μια μικρή ενστασούλα: όταν ακούω το τελευταίο κομμάτι από το Evil EP νιώθω ότι ακούω κάποιο hidden track από τους Power Crue, το θεωρώ εν ολίγοις το "Take Good Care" ένα πολύ-μα-πολύ καλό heavy metal κομμάτι.

Edit: thanks ρε συ για τα καλά σου λόγια! :pink:
Κι εγώ κατά κύριο λόγο για να μάθω καινούργια πράγματα μέσα από την κουβέντα ποστάρω ό,τι ποστάρω. Metal to the end!

GG*
04-05-2009, 02:09
[IMGΕίναι αγαπητοί στο πλατύ κοινό οι Power Crue για να είναι και οι Evil;

αποψή μου είναι ότι η διαφορά μεταξύ των δύο groups είναι χαώδης!

όσο για τα κομμάτια ?Oι Evil δεν έγραψαν ΠΟΤΕ Torture ,Spent On You, Forever ,Εnemy Brothers πχ.

όσον αφορά το Evil ep δεν θα ξεχάσω πριν από καμιά 12 χρόνια όταν το πήρα περίμενα ν'ακούσω κάτι πολύ εμπευσμένο. Όντως ήταν τσαμπουκαλευμένο ,κλασσικό Heavy Metal και μόνο αλλά οι συνθέσεις δεν μου είπαν τίποτα. Δεν το μετάνιωσα που το γύρισα πίσω στο δισκάδικο και πήρα το Heavy Metal Breakdown των Grave Digger εκείνη τη μέρα!

Ra Pariah άσχετα με το αν μου αρέσουν οι δίσκοι που παρουσιάζεις ή όχι συνέχησε αυτού του είδους παρουσιάσεις. Είναι πολύ καλή αφορμη για κουβέντα.

Εύγε φίλε!

:moutza:

οκ φιλος θα ακουω παουερ κρου που ελαμψαν καλλιτεχνικα σε παγκοσμιο επιπεδο :moutza:

Jim Dandy Mangrum
04-05-2009, 13:14

:thumbsup:

GuardianOfIvorytower
04-05-2009, 14:42
Μ αρέσουν οι κουβέντες μας :pink:

Spitfire με νέα σύνθεση? Ωραία, περιμένω αγαπητέ 11νθ.

Witchkiller
04-05-2009, 16:11

:moutza:[/QUOTE]

οκ φιλος θα ακουω παουερ κρου που ελαμψαν καλλιτεχνικα σε παγκοσμιο επιπεδο :moutza:[/QUOTE]

και πολύ καλά θα κάνεις αγορινά. είναι μια καλή αρχή προς το κάλό γουστό.

FaithFails
04-05-2009, 16:56
Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό αποπάνω... Power Crue...τι μου θυμίσατε...