PDA

View Full Version : Pestilence/Benediction/Grave 28/4 Gagarin

mrmaiden
30-04-2009, 15:39
Pliris apogoiteusi:evil:

Tous Grave ousiastika tous exasa giati eftasa otan epaizan to teleutaio tous kommati. Pantos ap' oti mou eipan, epaiksan kala.

Benediction statheri aksia! Epaiksan sxedon 1:30 ora kai kopanima apo tin arxi mexri to telos me ton Dave Hunt na ta dinei ola! The Dreams You Dread, Subconscious Terror ktl!!

Kai irthe i ora gia tin megalyteri kseftila ever:moutza:

Ousiastika piga sto live gia na do Pestilence,alla ti to thela?:evil:
I mpanta apsyxi, sxedon asyndeti kai o malakas :blaser:o Patrick Mameli to mono pou elege sto koino itan i leksi fuck kai malista synexos, oute na milisei den iksere o karagiozis. Skiniki parousia miden, epikoinonia me to koino miden, to setlist mikro kai epieikos metrio gia na min po aparadekto kai me tis synexeis diakopes metaksy ton kommation sou dinotan i entyposi oti an ekleines ta matia, itan san na akouges ena disko sto spiti sou.
Ti na po re pousti, perimena pos kai pos na do Pestilence kai gamithike to sympan. Ti kaneis reunion re malaka,ama einai na kseftilizesai etsi?

Telika, Guardian kalytera pou akyrosan sti Vienni giati tha ksenerones poly

Impure
30-04-2009, 16:16
Επιτέλους ποσταρε κάποιος. αχαχχα κριμα τα λεφτα μου. μεγαλυτερο ξεφτίλα φροντμαν δεν έχω ξαναδεί( αντε πες 2ος μετα τα καραγκιοζιλικια του μπεντον) το λαιβ ήταν απλα καλό μεχρι μπενεντιξιον. μετά πέθανα στο γέλιο.

GuardianOfIvorytower
30-04-2009, 17:15
Κατάλαβα....κ από είπε κ ο Razor ακυρώθηκαν κ Θεσσαλονίκη...μάλλον την έχει δει πολύ ροκ σταρ ο Μαμέλι

korrupt3r
30-04-2009, 17:31
ontws htan ligo 3enera na ton vlepeis na pi8hkizei etsi.
les k htan kanenas rapper ekane!
k h fwnh xreiasthke wra gia na strwsei ligo.
pantws tous GRAVE tous euxaristh8hke h psuxh mou!
espeiran!

wom
30-04-2009, 20:16
Επιτέλους ποσταρε κάποιος. αχαχχα κριμα τα λεφτα μου. μεγαλυτερο ξεφτίλα φροντμαν δεν έχω ξαναδεί( αντε πες 2ος μετα τα καραγκιοζιλικια του μπεντον) το λαιβ ήταν απλα καλό μεχρι μπενεντιξιον. μετά πέθανα στο γέλιο.

Τον benton την τελευταια φορα στο gagarin ? Κοσμο μετα τις μαλακιες της πρωτης επισκεψης δεν ειχε, απο την αλλη εγινε π-α-ν-ι-κ-ο-ς.

Το σωστο live επρεπε να ειναι Grave - Asphyx :\

Out Of The Body
30-04-2009, 20:24
Ευτυχώς που μπαίνω free. Για pestilence πήγα και στο 5ο κομμάτι έφυγα. Ο Mameli ή κλασμένος ήταν ή καμμένος είναι ή κάγγουρας. Τα τρία κάπα. Απογοήτευση.

Impure
01-05-2009, 00:56
Μου τη σπάτε όλοι οι φριμπηδες.:P εχω ξεπαραδιαστει αυτό το μήνα. κ όλουσ τουσ προηγούμενους. δουλεψα 2 μέρες να πληρώσω το γαμημένο τικετ γαμώ τη δουλειά μου και τι πήρα μια πατατα. αυτα δεν μου φταισ εσυ σε τπτ απλα εχω κουραστεί με όλουσ αυτούσ που πηγαν τζαμπα. κ ειμαι οφτοπικ αλλα αν δεν υπηρχαν όλοι οι τζαμπα που εγω ξερω τουλαχιστον 20 ατομα...μηπως θα ήταν κ πιο φτηνό το εισιτήριο/α?

Out Of The Body
01-05-2009, 01:44
Έλα και μη με μαλώνεις! Αφού γράφω κριτικές. Είμαι δημοσιογραφίσκος.

Swollen
01-05-2009, 01:57
βεεεεεεεεεεεεεεβαια..

Out Of The Body
01-05-2009, 03:47
Εσύ το ξέρεις. Είμαι πολυπράγμων καλλιτέχνης.

GuardianOfIvorytower
02-05-2009, 16:26

Τον benton την τελευταια φορα στο gagarin ? Κοσμο μετα τις μαλακιες της πρωτης επισκεψης δεν ειχε, απο την αλλη εγινε π-α-ν-ι-κ-ο-ς.

Το σωστο live επρεπε να ειναι Grave - Asphyx :\

Συμφωνώ κ επαυξάνω

Bleedin
02-05-2009, 16:56
καλά που δεν πήγα. Ακόμα θα'κλαιγα.