Log in

View Full Version : Destruction Viper Room – Wien, 28.04.09

GuardianOfIvorytower
30-04-2009, 00:14
Πήγα σχετικά αργά στη συναυλία, οπότε δεν πρόλαβα να δω τις support μπάντες. Είχα πολύ πολύ καιρό να δω τη μπάντα ζωντανά, νομίζω γύρω στα 10 χρόνια, από εκείνη τη φοβερή εμφάνισή τους στο παλιό Woodstock στο Περιστέρι. Από τότε δεν έχω ασχοληθεί και πάρα πολύ με τα καινούρια άλμπουμ της μπάντας, το τελευταίο που άκουσα ήταν το The Antichrist. Οπότε αναρωτιόμουν σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η μπάντα από τη Γερμανία μετά από τόσο καιρό. Ε λοιπόν, ήταν μια χαρά. Καλύτερα από όσο περίμενα, μη σας πω. Όρεξη είχαν, σωστό ήχο ήταν, πολύ καλή επιλογή τραγουδιών, όλα μια χαρούλα. Αρκετά ικανοποιητική ήταν και η προσεύλεση του κοινού, για καθημερινή. Εξάλλου και το μέρος δεν είναι τόσο μεγάλο, οπότε για τον κόσμο που είχε ήταν μια χαρά. Βέβαια το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε ούτε τη μπάντα να παίξει ούτε τον κόσμο να ευχαριστηθεί τη συναυλία, σε αντίθεση με έναν άλλο κύριο που του φάνηκε μικρό το μέρος...Ας αφήσω τις κακίες τώρα και ας επιστρέψω στους Γερμανούς. Έπαιξαν συνολικά μιάμιση ώρα, πολύ καλή δηλαδή διάρκεια για το είδος της μουσικής τους, και προς μεγάλη μου (μας) ευχαρίστηση αρκετά παλιά και κλασικά τους κομμάτια. Από τους δίσκους μετά την επιστροφή του Schmier ακούστηκαν τα “The Butcher Strikes Back”, “Nailed to the Cross”, “Metal Discharge”, “D.evolution” και άλλο ένα που δε θυμάμαι τίτλο. Από παλιά? Χμ, δε νομίζω ότι έλλειψε κάποιο πολύ κλασικό. Έχουμε και λέμε: “Release from Agony”, “Curse the Gods”, “Life without Sense”, “Eternal Ban”, “Tormentor”, “Bestial Invasion”, “Death Trap”, “Mad Butcher”, “Total Desaster”. Συνολικά, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Για τους νέους δίσκους τους δεν ξέρω, αλλά ζωντανά το έχουν ακόμα οι Destruction.

http://img521.imageshack.us/img521/5616/p4280009.jpg (http://img521.imageshack.us/my.php?image=p4280009.jpg)

Razor
30-04-2009, 11:52
θα το τιμησουμε κατα 99%, εχει και καλη τιμη (20)

GuardianOfIvorytower
30-04-2009, 12:05
Εδώ να δεις πόσο καλή τιμή είχε 8)

να τιμήσεις πάντως

Razor
30-04-2009, 12:09
ποσο?

GuardianOfIvorytower
30-04-2009, 12:19
13 - ότι συναυλία έχω δει στο συγκεκριμένο μέρος από Σεπτέμβρη κ μετά δεν είχε πάνω απο 15

(έχεις πμ)

mrmaiden
30-04-2009, 15:17
Einai kaloi live oi Destruction, asxeta an pleon den psinomai na tous do.

Telutaia fora pou tous eixa dei itan mazi me Sodom kai Kreator stin Ydrogeio prin arketa xronia

FaithFails
04-05-2009, 15:52
Τελικά εδώ τους είδε κανείς να μας πει...?