View Full Version : Βασίλης Παπακωνσταντίνου
irreligious
29-04-2009, 12:29
θεος.-
σοβαρά τώρα, αντέχτε έστω και ένα λεπτό?
τον σιχαίνομαι όσο δεν πάει και αυτόν και τους τύπους που τον ακούνε.
υπάρχει κανείς που ψήνετε για απόπειρα απαγωγής και βασανισμού?
υπάρχει κανένας φαν-μούλος μέσα στο η αρ? μπήκανε και εδώ μέσα?
μήπως είσαι κνίτης???
Tyler_Durden
29-04-2009, 12:33
:puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke:
ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΟΥΣΤ
antimusic
29-04-2009, 12:33
έχεις αρχίσει να το χάνεις.
εντιτ ναι οκ το σκρολντάουν είναι φίλος μου, καλά τα λέτε.
Entrancemperium
29-04-2009, 12:35
θεος.-
σοβαρά τώρα, αντέχτε έστω και ένα λεπτό?
τον σιχαίνομαι όσο δεν πάει και αυτόν και τους τύπους που τον ακούνε.
υπάρχει κανείς που ψήνετε για απόπειρα απαγωγής και βασανισμού?
υπάρχει κανένας φαν-μούλος μέσα στο η αρ? μπήκανε και εδώ μέσα?
μήπως είσαι κνίτης???
Τον συχαίνομαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει αυτιά!
Δεν κατάφερα ποτέ να θεωρήσω ούτε καν μέτριο μισό τραγούδι του!
Οι οπαδοί του εξίσου γραφικοί με τη μύτη του, "Βασίλη ζούμε για να σ' ακούμε"!
Ιρελιτζους μεγάλο thread μίσους άνοιξες.. :dfinger:
irreligious
29-04-2009, 12:39
έχεις αρχίσει να το χάνεις.
εντιτ ναι οκ το σκρολντάουν είναι φίλος μου, καλά τα λέτε.
αχαχαχα, το μαλάκα.
έτσι έτσι χώστε.
ξεκινήσαν και οι περίεργοι σήμερα τα ''χαιρετίσματα στην εξουσία'' πρωϊ πρωϊ στη σχολή και μου βάρεσε κόκκινο στα νεύρα.
illuzion_g
29-04-2009, 12:42
emena pali maresei!
(kai dn eimai knitis)
GuardianOfIvorytower
29-04-2009, 12:42
Εγώ δεν κόβω φλέβες, αλλά ορισμένα τραγούδια του μ' αρέσουν αρκετά. και δεν είμαι κνίτης :P
HEAVY METAL DRILL
29-04-2009, 13:42
MOUSIKH GIA KOUMOUNISTES,TAGAROGOMENES KAI TYPOUS ME KOKALLINO SKELETO GYALIWN.OUST APOVRASMATA.
Entrancemperium
29-04-2009, 13:46
MOUSIKH GIA KOUMOUNISTES,TAGAROGOMENES KAI TYPOUS ME KOKALLINO SKELETO GYALIWN.OUST APOVRASMATA.
:dfinger:
Αυτό ήταν καλό και ίσως το πρώτο μη τραγελαφικό σου post αγαπημένο fake!
HEAVY METAL GRILL
29-04-2009, 13:48
SYMFONO APOLYTA ME OTI EIPE O FILOS RA PAPARIA APO PANO.MOUSIKH GIA KOMOUNISTES XORTOFAGOUS, FLOROUS TOU BESEL PRO ACTIVE, KAI LOIPON GAY.ANTRIKIA MOUSIKI KAI BRIZOLOLOUKANIKA TORA!
irreligious
29-04-2009, 13:56
μαζί σου, στηρίζω κ.λ.π. κ.λ.π., αλλά σε περίπτωση που έχεις μυωπία, αστιγματισμό, ή οποιαδήποτε άλλη αμετρωπία,
τρομάζω στην ιδέα των γυαλιών που θα φοράς.
illuzion_g
29-04-2009, 13:58
stin idea oti mporei na foraei akoma aspro converse dn tromazeis?
HEAVY METAL GRILL
29-04-2009, 13:59
μαζί σου, στηρίζω κ.λ.π. κ.λ.π., αλλά σε περίπτωση που έχεις μυωπία, αστιγματισμό, ή οποιαδήποτε άλλη αμετρωπία,
OI TRUE DEN FORAME POTE GYALIA.MONO ENAS GNOSTOS TRUE EVAZE GIALIA KI AYTOS GIA KSEKARFOMA MONO OTAN EPREPE NA DOULEYEI TA PROINA STIN DAILY PLANET.ALLA AKOMI KAI AYTA TA GYALIA EIXAN SKELETO APO TI TA NIO. TON FAKE EINAI TOULAXISTON APO POUTANIO KAI KATO
Entrancemperium
29-04-2009, 14:02
OI TRUE DEN FORAME POTE GYALIA.MONO ENAS GNOSTOS TRUE EVAZE GIALIA KI AYTOS GIA KSEKARFOMA MONO OTAN EPREPE NA DOULEYEI TA PROINA STIN DAILY PLANET.ALLA AKOMI KAI AYTA TA GYALIA EIXAN SKELETO APO TI TA NIO. TON FAKE EINAI TOULAXISTON APO POUTANIO KAI KATO
Δοκίμαζε γυαλιά από ΟΥΡΑΝΙΟ όπως ουράνιο είναι το χεβημεταλάκι μας, το δικό μας χεβημεταλάκι!
ion_storm
29-04-2009, 14:48
Στην αρχή τρόμαξα οτι ειναι appreciation thread αλλα οκ.
Δεν χρειάαζεται να πω πόσο σιχαμένος είναι αλλά κυρίως μου τι δίνουν οι "οπαδοί" του τους οποίους είχε αδειάσει πανηγυρικά σε μια συνέντευξη 90 κάτι που έλεγε δεν παίζω σε φεστιβάλ κνε γιατί δεν παίζω για αποτυχημένους η κάποιον παρεμφερή χαρακτιρισμό. Ηταν και πρόσφατη η καταρευση Εσσδ.
Βασικά το εμετικό πόστερ των Σκόρπιονς με ΒΑΣΙΛΗΣ απο κάτω ποιος τό δε;
η κυριακάτικη ελευθεροτυπία πάντως που βάζει cds του ΒΑΣΙΛΗ έχει ανεβάσει τρομερά τις πωλήσεις της - έτσι άκουγα στο ραδιόφωνο.
Μεγαλο σιχαμα.Βαρετος,επιπεδος και πανω απο ολα γλειωδης και βλεδυρος.
freak brother
29-04-2009, 16:13
γλιτσα σιχαμα οτι πρεπει για τα 80ς , θυμηθειτε οι παλιοι την ιστορια που μας ειχε πει ο eyemflesch με τον παπ και τον πατερα του στην γερμανια..
Amnesiac.
29-04-2009, 16:16
Ακόμα δεν έχουν επουλωθεί τα ψυχολογικά τραύματα από εκείνο το βράδυ στη Γκουέρνικα.
atom_smasher
29-04-2009, 16:50
εισαι σαβουρης ε?
τεσπα καλη φωνη εχει μαλλον αλλα παγιδευτηκε σε ενα στυλακι που προσωπικα δεν με ενθουσιαζει. λαικοκνιτικα για να το δωσω το στιγμα ετσι γλαφυρα. μερικα τραγουδια που μ αρεσουν εχει.μακρυα απο οπαδους του.τεσπα τον ειχα δει το 91 νομιζω μια φορα.οκ ηταν .ημουν και 11-12 χρονων, πρωτη συναυλια, περασα ομορφα.ε μετα σταματησα να φοραω γυαλια....
freak brother
29-04-2009, 16:50
γουσταρω ελενη ραντου.
την εχω δει με τον ηθοποιο που παιζουν μαζι σε μια σειρα , ζευγαρακι... ασε που εχει παχυνει φουλ
να το διατυπωσω αλλιως.
γουσταρω ελενη ραντου σαν ατομακι.φαινεται μεγαλος καφρος και καννιβαλος.απορω τι κανει με τον μαλακα.
αντε παντως,με το καλο και τοπικ ΝΤΑΛΑΡΑΣ.
irreligious
29-04-2009, 16:55
η Ράντου μια εποχή ήταν γυναικάρα.
τότες που γυριζότανε εκείνο το σήριαλ στο μέγκα που διεκόπη στο 6ο-7ο επεισόδιο και αυτή έπαιζε μια γαλλίδα.
σαβούρα ξεσαβούρα, μέτραγε πολύ εκείνη την περίοδο.
λινκ για την ιστορία αϊαμφλεσ. είναι αντιβάσιας ντεϊ η σημερινή.
atom_smasher
29-04-2009, 17:05
1-2 φορες που την ειχα πετυχει για αλκοολικια την εκοψα.επισης δεν νομιζω οτι ειναι με τον μυτογκα πλεον.
Griffith
29-04-2009, 17:27
εγώ τη φωνή του δεν αντέχω αλλά έκανα τη στάση για να σημειώσω ότι οι κο(υ)μμουνιστές γαμάνε τη μάνα, την αδερφή, το σπίτι, το σπιτάκι, το γαμώσπιτο, την eat metal records και όλο το βαρύγλυκο παρεάκι του heavy metal drill.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ
ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΙ ΑΛΑΝΕΣ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
στηριζω :thumbsup:
Griffith
29-04-2009, 17:53
μεγάλος χρήστης.
irreligious
29-04-2009, 17:54
αχαχαχαχαχαχαχαχα
Shadowking
29-04-2009, 18:10
σίχαμα
γμτ ετοιμαζω μια comp με διασκευες και δεν βρισκω την live εκτελεση του ''Ελλας'' απο τους Gravedigger...''Ελλαους..Ελλαους...τε α ινει ιλε μου μεμαους?
γμτ ετοιμαζω μια comp με διασκευες και δεν βρισκω την live εκτελεση του ''Ελλας'' απο τους Gravedigger...''Ελλαους..Ελλαους...τε α ινει ιλε μου μεμαους?
http://metaltroopsblog.blogspot.com/2008/11/grave-digger-lost-tunes-from-vault-2003.html
νταξει είναι ολόκληρο cd πακέτο αλλά δε νομίζω να σε χαλάει
θα τα κατεβασω μονο για του βασιλη...και οκ σιγα μην την βαλω στην συλλογη και γινει μπουρδελο
ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ
(το θυματε κανεις αυτο?)
Boris-san
30-04-2009, 00:01
Egw mono sta tragoudia tou stavrou tou notou(pou oti kai na leme ta leei kataplhktika) mporw na ton akousw.Kata t alla mou th spaei,den paleuetai gia panw apo 5 lepta.Kai eimai kniths :P
προσυπογραφω ολα τα παραπανω καντηλια
του εχωνα μπουκετο στα μουτσουνια ανετοτατα και μετα να κυκλοφορει με γυψο στο γαντζο που εχει για μυτη:nj:
Phantom Duck
30-04-2009, 01:11
pHTtpE6zBiU
δεν ασχολούμαι με δαύτον γενικά, αλλά πάω στοίχημα ότι οι μισοί που ποστάρατε για να κράξετε έχετε ακούσει περίπου 2 λεπτά βασίλη στη ζωή σας και τον μισείτε γιατί "νταξ παλιομαλάκας τι κνε τώρα".
και είτε συμβαίνει αυτό που είπε ο συνάδελφος γρίφιθ είτε είστε ηλίθιοι ναρίτες στο βόλο.
διορισμενος ''ερμηνευτης''...τι να λεμε
ειμαστε επιστημονες πειραιωτες φιλε
και ελληνικο στιχο ακουμε μονο bootstroke-soberphobia-ενοχληση πριν το γηπεδο
μπουτστροουκ ρε =χανουμια,με εναν παοκτση κιθαριστα.
σομπερφομπια=γαυροι,αλλα ποζερογαυροι.ξερεις,φρεντ περρυ και αρχιδιες.
ενοχληση=σκουληκια.ολοι,πλην του ντραμμερ που ειναι παοκτσακι.
δεν ακουμε τπτ πριν το γηπεδο.
παιδια,με το καλο και ενα τοπικ στον εξισου σιχαμενο σαββοπουλο.
καλα για bootstroke δεν τραβαμε και τα βυζα μας αλλα ενοχληση μετρανε ρε
και ας ειναι αλλοθρησκοι
soberphobia ειναι λιγο ποζεροι αλλα ειναι οκ ατομα.
αμα ειναι οι σομπερφοβια ποζεραδες,τοτε τι ειναι οι μπουτστροκ ρε
(και οι δυο γαμανε μουσικα,ειδικα μπουτστροκ)
καλα,σαφως ΓΑΜΑΝΕ μουσικα.
γελαει ο κοσμος αζορ οταν μιλας για πανκ.
εγω γουσταρω και αυτο ειναι που μετραει
ανοιχτομυαλοςλεμετωρα-3
και δεν ειναι πανκ,ειναι Oi!
οι! ε?το παραδεχονται οι ιδιοι?ή αναφερουν την ετικετα στρητ πανκ,γιατι το οι! κανει τζιζ?
εσυεισαικαθυστεραςκαιαυτοεχουμεκαταλαβει-4(α)-
οκ ρε μεταλοπανκοπατερα :moutza:
βγαλε το "μεταλλο",και ασε το πανκ.
και ειναι γνωστο οτι ειμαι πατερας.αφου...τουρκος ειναι ο μπαμπας σας.
μπα.ο γκαλης ειναι ενας.και απο οτι ξερω,δεν εχωσε την μανα μου.δεν ειμαι ουτε καραφλος,ουτε τριχωτος.
αλλα οι τουρκοι φιλε μου ειναι πολλοι...ψαξου και μπες μες την φαση να το απολαυσεις...
Shadowking
30-04-2009, 11:51
pHTtpE6zBiU
δεν ασχολούμαι με δαύτον γενικά, αλλά πάω στοίχημα ότι οι μισοί που ποστάρατε για να κράξετε έχετε ακούσει περίπου 2 λεπτά βασίλη στη ζωή σας και τον μισείτε γιατί "νταξ παλιομαλάκας τι κνε τώρα".
και είτε συμβαίνει αυτό που είπε ο συνάδελφος γρίφιθ είτε είστε ηλίθιοι ναρίτες στο βόλο.
μεταλλαγμένοι κνίτες είμαστε, στηρίζουμε Θανάση.
Entrancemperium
30-04-2009, 12:32
Ώπααααα για να γουστάρεις Θανάση πρέπει να είσαι ΚΝΙΤΗΣ;;;
Γαμησέτα, στην πυρά τα cdia!:rsad:
Shadowking
30-04-2009, 13:59
Ώπααααα για να γουστάρεις Θανάση πρέπει να είσαι ΚΝΙΤΗΣ;;;
Γαμησέτα, στην πυρά τα cdia!:rsad:
ήταν λεπτό χιούμορ.
mrmaiden
30-04-2009, 15:07
ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ
(το θυματε κανεις αυτο?)
:rofl::rofl::rofl: Mas gyrnas piso xronia!
Ontopic o anthropos einai apla patos
Tyler_Durden
30-04-2009, 16:29
Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ έτσι νιώθω.Είναι πραγματικά σιχαμένος ως "καλλιτέχνης" και "αριστερός" μη χέσω.Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που αξίζει να φάει μπασιά στο κεφάλι ΜΕ τις χορδες!
~ladykiller~
30-04-2009, 16:35
kalos o 8anasakis alla meta tin sinergasia me ton savopoulo epiase 8esi dipla ston sinonomato tou.
Neuroscar
30-04-2009, 16:55
Αγροτικα (λογω επαγγελματος :oops: ), κουρσαρος και γκεστ εμφανιση "αχ ελενη", αγαπημενα.
Περα απο αυτα, ενα λαιβ του θα σας πεισει.
fandango
30-04-2009, 16:58
θάλασσα στη σκάλα.-
kalos o 8anasakis alla meta tin sinergasia me ton savopoulo epiase 8esi dipla ston sinonomato tou.
ετσι ρε λειντι.βαλε τον ΘΑΝΑΣΑΚΗ στην θεση του.ΕΤΣΙ
freak brother
30-04-2009, 17:22
Αγροτικα (λογω επαγγελματος :oops: ), κουρσαρος και γκεστ εμφανιση "αχ ελενη", αγαπημενα.
δυστυχως εχω παρευρεθει τυχαια.. και με επεισε οτι ειναι υπερ - σιχαμενος.
Sotos_The_Tequiler
30-04-2009, 17:37
Όσοι δεν έχετε ακούσει τους δίσκους "ΔΙΑΙΡΕΣΗ", "ΦΥΣΑΕΙ" και "ΟΛΑ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΑΜΜΕΝΑ" τότε ξανασκεφτείτε το πριν τον απορρίψετε ως τραγουδιστή. Αυτούς τους δίσκους τους έχουν γράψει κάποιοι που ξέραν τι τους γίνεται από στίχους και μουσική. Άσχετα με το αν τους τραγούδησε ο Β.Π. (γιατί μόνο αυτό έκανε στην ουσία) τον οποίο δεν γουστάρετε. Το "ΦΥΣΑΕΙ" συγκεκριμένα είναι από ποίηση του Λειβαδίτη και το "Όλα από Χέρι Καμμένα" του Τριπολίτη.
Τώρα το αν είναι σιχαμένος αριστερός και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, πάω πάσο γιατί δε μ'απασχολεί κιόλας.
rage for order
30-04-2009, 18:18
.
προσέξατε το γούστο του στις κοπέλες που κάνουν δεύτερα/παίζουν βιολί;
Neuroscar
30-04-2009, 18:20
Αυτο ακριβως εννοω =)
γιατι δεν κουρευετε γαμω το scotchbrite του?
Roswell47
30-04-2009, 18:35
εγώ με αρέσνει το Πριν το τέλος.
~ladykiller~
30-04-2009, 18:51
i ali8ia ine pos mexri prin kati xronia -den 8imame poion disko twra- itan enta3ei k oi diskoi pou leei o sotos kaloi episeis alla meta to 3eftilise, opote den sikonete apo ton pato.
re sy Yanqui, gia 3igise ligo to sxoliaki sou giati den to epiasa:-)
Sotos_The_Tequiler
30-04-2009, 18:55
το ότι έχει πιάσει πάτο σε σχέση με την αρχή της καριέρας του είναι δεδομένο....
αλλά όχι σε σημείο να πεις ότι είναι και σιχαμένα τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει στο παρελθόν.
Και θα ξαναπώ: άλλοι έγραφαν, αυτός τραγουδούσε. Το πόσο "σιχαμένος" ή όχι είναι ο ίδιος δε μειώνει την αξία κάποιον κομματιών ή και δίσκων.
τι να εξηγησω.επεσε κατευθειαν στο επιπεδο του βασιλη επειδη εκανε συνεργασια με τον σαββοπουλο.ειναι σαν να σου λενε να κανεις συνεργασια με το ινδαλμα σου παροτι ειναι παραπεουσα πλεον η κατασταση του και να την αρνησε.
~ladykiller~
30-04-2009, 19:06
koita otan exeis mia poria k mia stasi alpha stis sinavlies sou k otan vgeneis k milas k meta pas k sinergazese me to ka8e tsoutseki opos o dionisakos, e nai pefteis poli xamila.
k nai re sy an to "indalma" mou ekane tetoies malakies, fisika k den 8a sinergazomouna mazi tou.
illuzion_g
30-04-2009, 21:10
tsoutseki dionisako
gt toso menos?
Blindgeo
30-04-2009, 21:31
A8lios. Mou aresan merika tragoudia tou otan hmoun gumnasio-lukeio, alla genika patos. Kai pio a8lio apo ta tragoudia tou einai to xioumor tou.
Shadowking
01-05-2009, 00:05
Ωραία, να εξηγηθώ, μιας και αναφέρθηκε ο Σαββόπουλος, τον οποίο μέχρι "τραπεζάκια έξω" λατρεύω και επίσης τον θεωρώ πλέον από τα μεγαλύτερα σίχαματα στην ελληνική πραγματικότητα, μουσική και κοινωνική και όλα.
Σαββόπουλο, άκουγα από μικρός στο σπίτι, μεγάλωσα ακούγοντας ξερωγω την ΕΦΕΕ (π.σ.γ.σ θα έπρεπε να λέγεται :p) και το μυστικό τοπίο, έχω βιώματα από δαύτα. Αργότερα, που άρχισα να ακούω περισσότερη μουσική, άρχισα να εκτιμάω βαθύτερα την κομμάτια του και το πόσο μπροστά δίσκος είναι το "βρώμικο ψωμί" και απόλα. Ναι, είναι σιχαμένος, είναι γλίτσας, είναι μπλιαχ αλλά αγαπάω την μουσική του, έχω δεθεί μ'αυτήν.
Βασιλάρα δεν άκουσα ποτέ, τον γνώρισα σιχαμένο, μπορεί να έχει ωραία φωνή, να έχει πει ωραια τα κομμάτια από τον Σταυρό, αλλά χέστηκα, είναι ένας τύπος που τα παίρνει από αριστερά και δεξιά, πουλάμε λιγό "αριστερά" και λίγο ΚΝΕ, βγαίνουμε και στο mad όμως και δεν ξέρωγω που αλλού, μιεχ.
Υποκειμενικό τελείως δηλαδή.
atom_smasher
01-05-2009, 12:30
νομιζω παντως πως το ανοιγμα-ξεφτυλα-στροφη του Βασιλη εγινε τα τελευταια 10-12 χρονια. Δεν διαφωνησω καθολου για τα τραγουδια -ποιηση κλπ αν και δεν κατεχω το σπορ καθως και οτι η φωνη του ειναι αρκετα καλη, αναγνωρισιμη κλπ ωστοσο η ταυτιση ως ενα χρονικο σημειο με την κνε κλπ διακρινω πως αποτρεπει ενα ποσοστο "εναλλακτικων" να μπουν εστω στην διαδικασια να τον εκτιμησουν αποστασιοποιημενα απο την γενικοτερη "κοκκινη" ταση που εξεφραζε ή πουλαγε. τεσπα. οι 2 κορωνες μου.
Griffith
01-05-2009, 20:14
η πλάκα είναι ότι η ιδέα που έχει η λέιντι για τη σχέση τέχνης/πολιτικής στράτευσης/στάσης ζωής κτλ είναι ίδια με της κνε.συζητάμε άμα θέτε άμα είναι σωστή ή λάθος, αλλά είναι ίδια!
~ladykiller~
01-05-2009, 20:17
ixa mia poli kourastiki mera, gia na katsw na asxoli8w me tin malakia tou ka8ena.
Boris-san
01-05-2009, 20:20
dld egw ws kniths 8a eprepe na akouw molis to...0,0001% ths mousikhs pou m aresei giati etsi sxetizw mousikh politikh kai stash zwhs e?
illuzion_g
01-05-2009, 20:43
vasika oi perisoteroi krazete ton anthropo para ton mousiko!
Boris-san
01-05-2009, 20:45
Na sou pw ena aplo paradeigma.to 90% akouei malama kai porwnetai.Opoion kai na rwthseis 8a pei oti einai malakas omws.
illuzion_g
01-05-2009, 20:54
eutyxws kseperasa auti tin nootropia edw kai xronia!
για ποιον ακριβως λογο ειναι μαλακας ο Μαλαμας?
Entrancemperium
01-05-2009, 21:09
για ποιον ακριβως λογο ειναι μαλακας ο Μαλαμας?
Έλα μου ντε.. Μπας και είναι δεξιός και χαλιόνται τα κόκκινα παιζάκια;
μπααα...εχει κανει και συναυλιες για αναρχικους...μαλλον θα τους χαλαει που ειναι μονιμα σουρας
metamelia3
01-05-2009, 21:12
γαμω τα παιδια ειναι ο μαλαμας
~ladykiller~
01-05-2009, 21:13
katalaveneis pos anaferese se mena gia kati pou exoun sxoliasei oloi oi alloi.
'piseis, epidi den to exw piasei. se poion anaferese? papakwnstantinou ;i savopoulo?
Entrancemperium
01-05-2009, 21:16
γαμω τα παιδια ειναι ο μαλαμας
Είναι!
illuzion_g
01-05-2009, 21:36
katalaveneis pos anaferese se mena gia kati pou exoun sxoliasei oloi oi alloi.
'piseis, epidi den to exw piasei. se poion anaferese? papakwnstantinou ;i savopoulo?
1) dn anaferomoun se sena! "oi perisoteroi"
2) papa
~ladykiller~
01-05-2009, 22:47
akiro se mperdepsa me to griffith.
...xmou, mallon prepei na kanw ena dialima... :D
Pinatero
04-05-2009, 22:12
ακουγα Βασιλη απο τα 2 μου ξερω γω, υπαρχει κασετα που ειμαι 3,5 και τραγουδω το μαυρο γατο... παραλληλα με τη προεφηβικη μου μουσικη "ωριμανση", ακολουθουσε κι η απομυθοποιηση του Βασιλη σαν κατι αξιολογο, γεγονος που δεν αναιρει ομως οτι εχει τραγουδησει καποια καλα τραγουδια, ενω τα τελευταια 10και κατι χρονια ειναι ενα απωθητικο ον και σαν χαρακτηρας και σαν μουσικος και σαν ανθρωπος που δεν αποδεχεται το προβλημα του τριχωτου της κεφαλης του!
carheart
04-05-2009, 23:09
ο οποίος "μαύρος γάτος" είναι σε μουσική βασίλη και στίχους θανάση, από το ίδιο βαρέλι, και όταν ρωτήσαν τον νεοindieθανάση αν είναι συγγενείς, απάντησε "ευτυχώς όχι", αυτό το διάβασα σε ένα δίφωνο στον οδοντίατρο πριν δύο χρόνια, και μετά ήρθε η μελίνα κανά και τον στεναχώρησε επειδή είπε πως την ανάγκαζε να μη λέει λαϊκά, ενώ ο καλύτερος δίσκος του Σωκράτη Μάλαμα είναι αυτός στον οποίο τραγουδούσε Ξυδάκη (απλά παραδεχτείτε το), όλα αυτά σε εποχές όπου η Καλομοίρα μας ξεπροβάλλει από Τούρτες Γενεθλίως Διονύση Σαββόπουλου, όταν εκείνος αναρωτιέται "ποιός θέλατε να ξεπροβάλλει δηλαδή; η φαραντούρη;", προσδίδοντας ένα επιπλέον ροφλμάο στο ανέκδοτο ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.
cybernaut
05-05-2009, 14:35
gia ton stuaro tou notou ti na leme. mexri k o ntalaras ta spaei.
'diairesh' apla diskara ateleiwth. opws k ta 'xairetismata'.
to ola apo xeri kammena , tripolitshs-mikroutsikos(MEGAS)-papakwnstantinou, tromeros syndyasmos.
epishs kata kairous exei pei polla gamhstera kommatia. to 'prin to telos' einai pyrhniko asma.
k ws typo ton paw (ok mexri ena shmeio) . opws k na ginei ton exw syndesei me polles k diafores faseis .prosfata ton petyxa sto vitrine me ena poly wraio gomenaki!
mia fora se syn/ksh sto radiofwno (yparxei sto utube to analogo videaki), pairnei enas akroaths k leei : thelw na mou peis ena tragoudi sou, to katarew.
apanthsh : wpa ! mhn ta mperdeuoume, mporei na to exw tragoudhsei egw alla to kommati den einai diko mou , alla tou megalou nikola asimou. opws k ta perisotera sta xairetismata.
htan k ta prwta live ths zwhs mou ekei sta 11-12 , sthn nikaia sto katrakeio k sto allo ston perea pou foraga t shirt ozzy k hmoun poly magkas kai pernagame oloi teleia !
mpravo
diabase k to prwto post twra
στο γιουτιουμπι κυκλοφοραει μια συνεντευξις του Νικολα που τα χωνει στον Παπακωτσο παντως
το προβλημα με αυτονα δεν ειναι τα ασματα του απο τα οποια μερικα ακουγοντε κυριως λογο των στιχοι...αλλα ο ρολος που επαιξε ο λεγαμενος και αλλοι του συναφιου του στη ελληνικη μουσικη πραγματικοτητα
ολα τα αποπαιδια του μικυ μαου-ψοφα επιτελους ρε νεκροζωντανε δεν αντεχουμε αλλα γενεθλια-με μπροσταρη τον καραφλομαδημενο κρατουσαν σε ομηρια την μουσικη στην ελλαδα
γαμημενοι σφετεριστες του ροκ
ακομα και στις χωρες του ανατολικου μπλοκ βγαιναν αλμπουμς prog/black/punk ξερω γω κι εδω τρωγαμε στην μαπα τον καθε ενα wannabe Μαγειριτσα και Τσουκνη
σιχτιρ πα να χεσω
atom_smasher
05-05-2009, 22:12
ο Τσακνης μου ειναι πιο συμπαθης.
ο Τσουκνης ειναι reptilian
cyber_lingas
05-05-2009, 22:14
http://www.postimage.org/aVSFl09-7a2f89c6872f75a1c8374933ffde5e92.jpg
irreligious
05-05-2009, 22:20
αρειανός εννοείς?
ΦΟΛΑ γαύρος λέμε. θυμάμαι συνεντευξάρα στο περιοδικό του Ολυμπιακού,
να λέει για τις χούντες και τα ΤΑΝΚΣ και τα λουλούδια και ο μικρός ιρελίτζιοους τότες οργιζότανε και θύμωνε γιατί είχαμε ακόμα να κάνουμε με τον φονέα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον αιμοσταγή ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, τον αντιπαθέστερο μετά τον μπαγκς μπάνι ΛΑΓΟ, τον προστατευόμενο του βασιλέα
και τον μεγαλύτερο τραβεστί της ελλάδας.
κατηραμένος να είσαι γεώργιε καλαφάτη. λέμε.
αρειανός εννοείς?
ΦΟΛΑ γαύρος λέμε. θυμάμαι συνεντευξάρα στο περιοδικό του Ολυμπιακού,
να λέει για τις χούντες και τα ΤΑΝΚΣ και τα λουλούδια και ο μικρός ιρελίτζιοους τότες οργιζότανε και θύμωνε γιατί είχαμε ακόμα να κάνουμε με τον φονέα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον αιμοσταγή ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, τον αντιπαθέστερο μετά τον μπαγκς μπάνι ΛΑΓΟ, τον προστατευόμενο του βασιλέα
και τον μεγαλύτερο τραβεστί της ελλάδας.
κατηραμένε να είσαι γεώργιε καλαφάτη. λέμε.
γαυρος απο την Καρδιτσα...ρομποτ δηλαδης
reptilian ρε...δες τι κανει συνεχεια με την γλωσσα του
δρακονιανος σινοτουρανομογγολος απο τον κρονο
επισης στα 80ς ειχε και μουστακι
γαμηστε τον τον μπουστη
ikonoklast
05-09-2011, 23:19
Δεν έχω ιδέα τι έχει πει τα τελευταία 11 χρόνια αλλά αυτό που πόσταρες είναι απλά τραγικό και αν όχι ο οποιοσδήποτε άλλος στον κόσμο, τότε ο ίδιος θα έπρεπε να ξέρει ότι η φωνή του δεν είναι για ένα τέτοιο τραγούδι.
ikonoklast
05-09-2011, 23:50
Κοίτα, δεν είμαι απο αυτούς που ξερνάνε με βασίλη, κάποια από τα κλασικά τα παλιά του είναι ωραία τραγούδια με στιχάρες και «στην εποχή» ίσως είχε και ένα κάποιο νόημα το στυλ του που τώρα φαίνεται εμετός.
Αλλά αυτό τώρα πάλι, φαντάζομαι είναι φίλοι με τον καλογερόπουλο και του λέει ο άλλος έλα να πεις και ένα κομμάτι για την ταινία μου. (ναι, η φωνή του δε κολλάει)
http://www.youtube.com/watch?v=XD2yMMBqmWY
Vassilis λοιπόν. Αυτόν και τη φέτα έχουμε ρε πατριώτες.
KoiliaSamprela
06-09-2011, 11:17
ξεχνάς εύκολα
QFwmjeh5b88
Ra Pariah
09-09-2011, 20:05
Πόσα κινητά πια ρε στους Σκορπιούνς??! Ο απόλυτος εμετός η φάση.. Ανακατεύτηκα.
καλό μήνα, συντρόφια!
https://www.youtube.com/watch?v=Z9Y0TBxajL4
Sotos_The_Tequiler
23-06-2014, 21:33
μου το 'χαν πει εδώ και καιρό αλλά τώρα το άκουσα :p
Το νεο, σκληρό, αντιμνημονιακό τραγούδι του Βασίλη. Θαυμάστε!
(Από τότε που πήγε στο ΕΠΑΜ δεν κρατιέται ναούμ)
http://youtu.be/slZ4cafpNnw
Parasight
23-06-2014, 21:48
Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι κοροϊδεύεις.
freak brother
23-06-2014, 22:06
σκληρο ΡΟυοκ με παουερ μεταλ περασματα . αν και ειπε οτι δε ψηφιζει επαμ ...
Tyler_Durden
23-06-2014, 22:07
απαπα... λέει και κακές κουβέντες. Επιτέλους το ΡΟΚ ξανάγινε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Καλά δεν είναι και πολύ χειρότερο από κάτι άλλες ΓΟΥΟΚ μαλακιάρες...
OniBocho
23-06-2014, 22:44
Καλά δεν είναι και πολύ χειρότερο από κάτι άλλες ΓΟΥΟΚ μαλακιάρες...
Ρε, τι λες; αν δε σε λένε Αγγελάκα ή Σαλβαδόρ, δεν είσαι ροκ.
freak brother
23-06-2014, 22:53
αν σε λενε Β . Παπακωνσταντινου δεν εισαι ρουοκ
φιξξντ
Pornofunk
24-06-2014, 03:45
eisai kits
OniBocho
24-06-2014, 08:47
αν σε λενε Β . Παπακωνσταντινου δεν εισαι ρουοκ
φιξξντ
Δεν είσαι ούτε ρουοκ, ούτε γουόκ, ούτε ewok.
Inb4 spoiler όμως:
έχεις φωνάρα
OniBocho
12-08-2017, 09:35
(ξανα)διάβασα όλο το θρεντ, εντάξει πολλή εμπάθεια ρε σεις, έχετε μπερδέψει την προσωπική εκτίμηση με την μουσική/τραγουδιστική αξία και μάλλον όλοι ακούγατε σκληρή και προχωρημένη μουσική από τα γενοφάσκεια ασς.
Τον θεωρώ τη σπουδαιότερη αντρική φωνή των τελευταίων 50 χρόνων σε αυτό τον τόπο και συνεχίζει να με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι σε αυτή την ηλικία συνεχίζει να μην προσέχει το όργανο καθόλου, συνεχίζει να τραγουδάει δύσκολα και δυνατά ερμηνευτικά κομμάτια και πάνω στη σκηνή πρέπει να κερδίζει κάπου 30 χρόνια στην ηλικία. Δεκτά όλα τα αρνητικά που γράφτηκαν, για χαρακτήρα (συζητήσιμα πολλά σημεία, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να μην είμαι επιεικής μαζί του), για το στήσιμο στα λάιβ, για το μαλλί, για τα χίλια μύρια όσα.
Αλλά ο πούστης ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ. Βασικά, χθες έβγαλε το 67χρονο καυλί του και μας γάμησε τα σωθικά. Βικτώρια, Φοβάμαι, Δεν Υπάρχω, Φοινικιές, Έχω Ανάγκη, Θάλασσα στη Σκάλα/Κουρσάρος (Σοροκάδα medley :D ) και νόμιζα πως ήμουν πάλι εκεί στην Ασπροβάλτα το '89 που τον είδα πρώτη φορά ζωντανά (ενώ ήξερα απ' έξω κι ανακατωτά δίσκους όπως Φοβάμαι/Διαίρεση/Χαιρετίσματα/Χορεύω) και έπαθα τη μουνόπλακα της ζωής μου.
Όμως, αυτό το ποστ δε θα είχε γίνει, αν χθες δεν έπαιζαν ίδιο νότα προς νότα, το παρακάτω έπος:
https://www.youtube.com/watch?v=PFo_5TbXZWw
:malakia: :malakia: :malakia:
atom_smasher
15-08-2017, 16:33
prwto live ever sto maurthalassiths, arena kai ginetai xamos se kathe goal! 91-92.
το βρωμικο 1989 ακουγαμε και ζωγραφιζαμε στο θρανιο μας αυτο...
https://youtu.be/GifB5kkFPx4
http://i.imgur.com/XtGQmL1.jpg
commissar
23-10-2017, 13:59
Δε σηκώνεις κουβέντα εσυ ρε αδερφάκι να 'ουμ. Λίγο χαβαλέ, λίγο μπιζμπιζέ σε κάνω κι αμέσως... :(
Για τον χαβαλέ λοιπόν, μιας και δε βρίσκω καλύτερο τόπικ (ίσως στα "ανέκδοτα"):
Μου έρχεται το εξής μήνυμα:
"Στο τράκερ κάποιος ανέβασε έναν παλιό δίσκο της Κικίδη, έβαλα το ομώνυμο στο youtube, βλάκα παίζει να είναι το χειρότερο όλων των εποχών, ακόμα γελάω"
Είναι όντως το χειρότερο όλων των εποχών, δεν υπάρχουν λόγια :touched:
https://www.youtube.com/watch?v=VSRvCDZDRQ4
OniBocho
23-10-2017, 18:40
Εντάξει, κλάμα, ειδικά με τα σχόλια κάτω από το βίντεο. Αλλά νομίζω ότι έχω χειρότερο:
https://youtu.be/hQ84AABD5vI