View Full Version : Venom χωρίς την κουτελάρα.
Marillion
28-04-2009, 09:48
Witchkiller και λοιποί, ρίξτε λίγο τα φώτα σας στην non-cronos period. Άκουσα το temple of ice και μου φάνηκε κοινότυπο αλλά ωραίο heavy metal.
Βασικά μετά το Possesed τι βγήκε ακριβώς γνωρίζουμε;
Επίσης τα προσωπικά του Cronos λένε καθόλου;
καλος ο τονυ ντολαν αλλα για τους ατομκραφτ.
δεν υπαρχουν βενομ χωρις κρονος,τα προσωπικα του δεν τα εχω ακουσει
Ruthless
28-04-2009, 13:23
Το Dancing in the Fire που έχω ακούσει ήταν ωραίο, και πιο traditional ο ήχος σε σχέση με τους Venom. Αν δεν ήξερα πως είναι Cronos δεν θα το πίστευα κι όλας, γιατί περιέργως τραγουδά σε αυτό το album. :P
Ra Pariah
28-04-2009, 13:44
Τα λέει σωστά ο "αμείλικτος", το δισκάκι μαμάει! 8)
mrmaiden
28-04-2009, 13:48
Marillion , tsekare to Prime Evil
GuardianOfIvorytower
28-04-2009, 14:46
Αυτό ήθελα να πω κ γω, ωραίος δίσκος το παραπάνω.
Witchkiller
28-04-2009, 15:05
Prime Evil είναι καλός δίσκος αλλά είναι αλήθεια ότι και στους άλλους δίσκους υπήρχαν αρκετά διαμαντάκια.
Το Temples Of Ice πχ είχε φάει ψιλόκράξιμο γιατί ήταν "light" για Venom αλλά είχε κομμάτια τα οποία θεωρώ υπεργαμηστερά ........................
Και το Wastelands ήταν καλός δίσκος και ,είναι άξιο απορίας ,η απόδοση του Abaddon στα τύμπανα είναι πολύ καλή..........................
Και οι δύο δίσκοι κινούνται σε παραδοσιακές metal φόρμες με πιο βαρύ ήχο φυσικά......
Το Dancing In The Fire είναι ο πρωσοπικός δίσκος του Cronos. Αυτό που προσέχει κανείς με τη μία είναι η απόδοση του στη φωνή. Μιλάμε ότι σε σημεία νομίζεις ότι ακούς Brian Ross (χωρίς τις τσιρίδες βεβαίως βεβαίως). Το ομόνυμο κομμάτι σκοτώνει! Το υφός κινήται σε παραδοσιακό metal φυσικά με πιο βαρύ ήχο και εδώ..................
Και φυσικά προσκυνάμε Future Warriors
:dfinger:
μαριγουλιον,οντως,ατομκραφτ ειναι οτι πιο κοντα σε βενομ.