View Full Version : KEEP IT TRUE GERMANIA 2009
HEAVY METAL DRILL
27-04-2009, 20:37
OPWS KATHE XRONO XEKINISAME KAI FETOS ODIKWS TA PERIPOU 5.000 XILIOMETRA MESW ITALIAS GIA GERMANIA KAI TO MEGALYTERO EURWPAIKO FESTIVAL TWN TELEYTAIWN XRONWN PANTA ME KAUTO ANTRIKO METAL STA HXEIA THS BMW NA HXOYN DINONTAS TO SINTHIMA OTI I METAL MAXH XEKINAEI!TO TAXIDI ATELEIWTO ALLA GAMHSTERO ME THN KLASIKH STASH STO INN TOY FILOU MOU TOU LUCA GIA BYRES FAGITO KAI YPNO.NA MHN TA POLYLOGOUME.FTASAME PEMPTI ARGA TO VRADY LAUDA OPOTE KATEYTHEIAN FAI BYRA KAI YPNOS.
PARASKEUH:
IN SOLITUDE: DEN EIDA,PSWNIZA VINYLIA
ATLANTEAN KODEX: WRAIOI OI GERMANOI,KALO EPIK GIA TOUS LIGOUS POU TOUS GOUSTAROUN.PERIERGWS ARKETOI GERMANOI GOUSTARAN.
ASKA: VINYLIA KAI BYRES
CLOVEN HOOF: MILAME PANTA GIA THN MEGALYTERH VRETANIKH MPANTA POU KANEI TSOUTSEKIA TYPOU IRON MAIDEN NA AKOUGONTAI
MOUSIKI NIPIAGWGIOU.EDWSAN RESTA GIA ALLH MIA FORA.EYTIXWS O NORTH AUTH TI FORA DEN EIXE PAREI KOKA.
RUTHLESS: HEAVY METAL APO ANTRES GIA ANTRES.GYNAIKAKIA KAI ADERFES MEINANE MAKRIA.
EXUMER: RE OUST SKATOPUNKIDES.VOLTA BYRES KAI KOINWNIKES SXESEIS PAREA ME THN GYNAIKA.
EXXPLORER: E LOIPON MAGKES AUTH H MPANTA POTE DEN MOU EKANE KOUKOU.O ENAS HTAN SAN NA VGHKE APO SYMORIA TOU BRONX NA POUME.ELEOS AN AUTO EINAI METAL EGW EIMAI O ERIC ADAMS.XWSANE WRAIA PANTWS PREPEI NA PARADEXTW.
TYRANT: ANTRIKIA PRAGMATA.ANEVHKAN,GAMHSAN KAI EFYGAN.
ABATTOIR: AN KAI PUNKIDES GOUSTARA NA PW THN AMARTIA MOU.EVGAZAN KALH VRWMIA EPI SKHNHS KAI EIXAN KAI TROMERO HXO.
LIZZY BORDEN: TI THA GINEI EPITELOUS ME AUTON TON CLOWN? POTE THA KATALAVEI OTI DEN EXEI KAMIA SXESI ME TO METAL PLEON?
RE OUST.EIDAME 2-3 KOMMATIA KAI TIN KANAME GIA TO HOTEL KAI YPNO.APARADEKTOI.
SAVVATO:
KATAFTHANOUME PALI NWRIS.AN KAI EIXA PSWNISEI TA PERISSOTERA APO THN PARASKEUH PARAUTA DEN ANTEXA STON PEIRASMO
KAI SHKWSA MERIKA AKOMA KALOUDIA.TELIKOS APOLOGISMOS,PERIPOU 120 VINYLIA 15 FANELES KAI KATI ALLES MALAKIES RAFTA KONKARDES KTL.
STO ZOUMI:
DEJA VU: VINYLIA KAI BYRES
PROCESSION: E LOIPON MAGKES AUTOUS DEN TOUS IXERA.EKATSA NA DW 1-2 KOMMATAKIA GIA PLAKA KAI KARAGOUSTARA.WRAIO DOOM
AN KAI MIAS KAI DEN EXOUN EXWFYLA ME MANITARIA KAI BAFOUS LIGOI THA TOUS EKTIMHSOUN.
THE GATES OF SLUMBER: GIA TON POUTSO.APORW TI TOUS VRISKOUN.
MILITIA: KORWNES,RIFFS LES KAI VGIKAN APO THN KOLASH,KAI EPOS PAROUSIA AN EXERESEIS TON CLOWN TON BASISTA.
AYSTHRWS GIA ANTRES...
RIGOR MORTIS: KATHAROS AERAS KAI BYRES
LIVING DEATH: BYRES ARXIZOUN NA TELEIWNOUN ARXIZOUN TA YPOVRIXIA
zOULLE: APOTHEWSH,POSO PIO KAVLA MPOREI NA HTAN? KAI MONO TO SORTILEGE POU AKOUSTHKE EFTASE NA STEILEI GRUNGEADES STON KAIADA.
PICTURE: E RE GLENTIA TA PAPPOUDIA,EIXAN ARXISEI NA VARANE KAI TA BYRAKIA ME TA OUISKIA KAI DE THELAME KAI TPT ALLO.AGNO KOPANHMA.
OPOIOS HTAN EKEI KAI TOUS EXASE EINAI ADERFH.
ARMORED SAINT: XENERWMA,ATHLIA EMFANISH KAI METRIO SETLIST.EYTIXWS EPIASA KOUVENTA ME TON FILO MOU TON SAM APO RUTHLESS,THYMITHIKAME TA PALIA
KAI PERASE H WRA.
H EPISTROFH EGINE ME PIKRH KARDIA,TAXIDI ATELEIWTO ME ALLH MIA STASH STON LUCA GIA BYRES FAI KANA EMAIL KAI YPNO.
ANTE KAI TOU XRONOU ME SATANS HOST KAI THOR NA GINOUN ALLA.
Witchkiller
27-04-2009, 21:12
Μήπως έχασες κάτι?
Edit : καλά τα λες για Cloven Hoof....... άντε με τους πουσταράδες τους Maiden τους υπερεκτιμημένους.......
....
ARMORED SAINT: XENERWMA,ATHLIA EMFANISH KAI METRIO SETLIST...
Ayto den to pisteyw me tipota...
HEAVY METAL GRILL
27-04-2009, 21:24
OPOS KATHE XRONO KSEKINISAME KAI FETOS GIA TO MEGALO MASABOUKI STIN ALLAMANA POU THA GINOTANE TO PASXA KAI TH DEYTERA.
KSEKINISAME MEGALO SAVATO PROI, ONTAS EFODIASMENOI ME OLA TA APARAITHTA: PSISTARIES, SOUVLES KARVOUNA KAI MANOWAR.
KANEIS DEN PERIMENE TO XRISTOS ANESTI, KI ETSI H MAGEIRITSA ME BOLIKO “TRUE” SPLINANTERO EREE SAN NEKTAR APO TA ATSALINIA XEILH MAS
MOLIS GYRISE O BABIS APO THN EKKLHSIA OPOU O PAPAS EDOSE ENAVSMA GIA THN MASA, EIDAME OTI EIXE FAEI STO DROMO O MALAKAS THN LAMPADA-PITOGYRO POY TOY EIXAME KANEI DORO.
TESPA ANALYTIKA:
M SAVATO: MAGEIRITSA ARXIKA, KAI THGANIA ARGOTERA KAI KREATO(R) PITA. GAMISAN XALARA.TRELH APODOSH ALLA ISOS H THGANIA NA ITHELE LIGO PIPERI PARAPANO
PASXA ANIMERA: KLASIKA SUPPORT EKANAN OI BRIZOLES KAI KATI SIKOTAKIA KOTOPOULO, POU ZESTANAN TO KOINO YPO TOUS HXOUS TOY “BATTLE HYMN”. HEADLINERS OPOS HTAN FYSIKO, TA 15 ARNIA POY EIXAME, GAMISAN ME TH APODOSI TOUS PARA KAPOIA MIKRO PROVLIMATA STON HXO TOU REPSIMATOS STIS PROTES BOUKIES
DEYTERA: TO MEGALO MASABOUKI OLOKLHROTHIKE ME KAMIA 40RIA BRIZOLES KAI 6-7 THILIES LOUKANIKA POU XTYPISAME.DEN ANTISTATHIKA STON PEIRASMO KAI XTYPISA KAI 143 KEFTEDAKIA POU OMOS DEN ME EPEISAN OTI EXOUN AYTO POU EIXAN TIS XRYSES MERES TOU 1987.
H EPISTROFH EGINE ME VARIA KOILIA ALLA SIGOURA AKSIZE TA 5000 XILIOMETRA ENTERO POU TYLIKSAME TA KOKORETSIA.ANTE KAI TOU XRONOU.
Witchkiller
27-04-2009, 21:24
....
ARMORED SAINT: XENERWMA,ATHLIA EMFANISH KAI METRIO SETLIST...
Ayto den to pisteyw me tipota...
Ούτε κι εγώ αλλά δεν ποστάρω γιατί θα μάθω από έγγυρη πηγή τι έγινε............
BURNIN AMBITION
27-04-2009, 21:25
OPWS KATHE XRONO XEKINISAME KAI FETOS ODIKWS TA PERIPOU 5.000 XILIOMETRA MESW ITALIAS GIA GERMANIA KAI TO MEGALYTERO EURWPAIKO FESTIVAL TWN TELEYTAIWN XRONWN PANTA ME KAUTO ANTRIKO METAL STA HXEIA THS BMW NA HXOYN DINONTAS TO SINTHIMA OTI I METAL MAXH XEKINAEI!TO TAXIDI ATELEIWTO ALLA GAMHSTERO ME THN KLASIKH STASH STO INN TOY FILOU MOU TOU LUCA GIA BYRES FAGITO KAI YPNO.NA MHN TA POLYLOGOUME.FTASAME PEMPTI ARGA TO VRADY LAUDA OPOTE KATEYTHEIAN FAI BYRA KAI YPNOS.
PARASKEUH:
IN SOLITUDE: DEN EIDA,PSWNIZA VINYLIA
ATLANTEAN KODEX: WRAIOI OI GERMANOI,KALO EPIK GIA TOUS LIGOUS POU TOUS GOUSTAROUN.PERIERGWS ARKETOI GERMANOI GOUSTARAN.
ASKA: VINYLIA KAI BYRES
CLOVEN HOOF: MILAME PANTA GIA THN MEGALYTERH VRETANIKH MPANTA POU KANEI TSOUTSEKIA TYPOU IRON MAIDEN NA AKOUGONTAI
MOUSIKI NIPIAGWGIOU.EDWSAN RESTA GIA ALLH MIA FORA.EYTIXWS O NORTH AUTH TI FORA DEN EIXE PAREI KOKA.
RUTHLESS: HEAVY METAL APO ANTRES GIA ANTRES.GYNAIKAKIA KAI ADERFES MEINANE MAKRIA.
EXUMER: RE OUST SKATOPUNKIDES.VOLTA BYRES KAI KOINWNIKES SXESEIS PAREA ME THN GYNAIKA.
EXXPLORER: E LOIPON MAGKES AUTH H MPANTA POTE DEN MOU EKANE KOUKOU.O ENAS HTAN SAN NA VGHKE APO SYMORIA TOU BRONX NA POUME.ELEOS AN AUTO EINAI METAL EGW EIMAI O ERIC ADAMS.XWSANE WRAIA PANTWS PREPEI NA PARADEXTW.
TYRANT: ANTRIKIA PRAGMATA.ANEVHKAN,GAMHSAN KAI EFYGAN.
ABATTOIR: AN KAI PUNKIDES GOUSTARA NA PW THN AMARTIA MOU.EVGAZAN KALH VRWMIA EPI SKHNHS KAI EIXAN KAI TROMERO HXO.
LIZZY BORDEN: TI THA GINEI EPITELOUS ME AUTON TON CLOWN? POTE THA KATALAVEI OTI DEN EXEI KAMIA SXESI ME TO METAL PLEON?
RE OUST.EIDAME 2-3 KOMMATIA KAI TIN KANAME GIA TO HOTEL KAI YPNO.APARADEKTOI.
SAVVATO:
KATAFTHANOUME PALI NWRIS.AN KAI EIXA PSWNISEI TA PERISSOTERA APO THN PARASKEUH PARAUTA DEN ANTEXA STON PEIRASMO
KAI SHKWSA MERIKA AKOMA KALOUDIA.TELIKOS APOLOGISMOS,PERIPOU 120 VINYLIA 15 FANELES KAI KATI ALLES MALAKIES RAFTA KONKARDES KTL.
STO ZOUMI:
DEJA VU: VINYLIA KAI BYRES
PROCESSION: E LOIPON MAGKES AUTOUS DEN TOUS IXERA.EKATSA NA DW 1-2 KOMMATAKIA GIA PLAKA KAI KARAGOUSTARA.WRAIO DOOM
AN KAI MIAS KAI DEN EXOUN EXWFYLA ME MANITARIA KAI BAFOUS LIGOI THA TOUS EKTIMHSOUN.
THE GATES OF SLUMBER: GIA TON POUTSO.APORW TI TOUS VRISKOUN.
MILITIA: KORWNES,RIFFS LES KAI VGIKAN APO THN KOLASH,KAI EPOS PAROUSIA AN EXERESEIS TON CLOWN TON BASISTA.
AYSTHRWS GIA ANTRES...
RIGOR MORTIS: KATHAROS AERAS KAI BYRES
LIVING DEATH: BYRES ARXIZOUN NA TELEIWNOUN ARXIZOUN TA YPOVRIXIA
zOULLE: APOTHEWSH,POSO PIO KAVLA MPOREI NA HTAN? KAI MONO TO SORTILEGE POU AKOUSTHKE EFTASE NA STEILEI GRUNGEADES STON KAIADA.
PICTURE: E RE GLENTIA TA PAPPOUDIA,EIXAN ARXISEI NA VARANE KAI TA BYRAKIA ME TA OUISKIA KAI DE THELAME KAI TPT ALLO.AGNO KOPANHMA.
OPOIOS HTAN EKEI KAI TOUS EXASE EINAI ADERFH.
ARMORED SAINT: XENERWMA,ATHLIA EMFANISH KAI METRIO SETLIST.EYTIXWS EPIASA KOUVENTA ME TON FILO MOU TON SAM APO RUTHLESS,THYMITHIKAME TA PALIA
KAI PERASE H WRA.
H EPISTROFH EGINE ME PIKRH KARDIA,TAXIDI ATELEIWTO ME ALLH MIA STASH STON LUCA GIA BYRES FAI KANA EMAIL KAI YPNO.
ANTE KAI TOU XRONOU ME SATANS HOST KAI THOR NA GINOUN ALLA.
osoi odhgan bmw einai kagoures
osoi vrizoun lizzy borden einai asteioi kopanoi
xairomai pou de sou aresan
Witchkiller
27-04-2009, 21:26
osoi odhgan bmw einai kagoures
osoi vrizoun lizzy borden einai asteioi kopanoi
xairomai pou de sou aresan
χχαχα, αυτό το δεύτερο που με "καίει" να μάθω...................
BURNIN AMBITION
27-04-2009, 21:30
ti na sou pw re witchie? an de sou aresoun , de sou aresoun gousta einai auta
esena allwste se pame logw running wld kai antupa
otan o karagiozis leei oti oudemia sxesh exoun me to heavy metal kai akouei tsoutsekomousikes e ante geia
diladi leei oti PLEON den exoun sxesh
an to teleutaio tous re maintane den einai metal tote ti einai? an vlepeis toses megales diafores sto teleutaio tous apo ta prwta tous e tote eisai koufos malakas
eleos
allo na mh sou aresan pote, opote paw paso, allo na les oti malakia thes
skatokagoura
τελικα ο χεβι μεταλ ντριλ δεν ειναι ο αμνιζιακ
HEAVY METAL GRILL
27-04-2009, 21:53
KSEXASA NA ANAFERO OTI FOTIA ANAPSAME ME TO AGIO FOS.EINAI PARADOSI.GI AYTO STEILAME TON BABI STIN EKKLISIA.ALLIOS DEN EXEI GEYSH TO SFAXTO.
Witchkiller
27-04-2009, 22:04
ti na sou pw re witchie? an de sou aresoun , de sou aresoun gousta einai auta
esena allwste se pame logw running wld kai antupa
otan o karagiozis leei oti oudemia sxesh exoun me to heavy metal kai akouei tsoutsekomousikes e ante geia
diladi leei oti PLEON den exoun sxesh
an to teleutaio tous re maintane den einai metal tote ti einai? an vlepeis toses megales diafores sto teleutaio tous apo ta prwta tous e tote eisai koufos malakas
eleos
allo na mh sou aresan pote, opote paw paso, allo na les oti malakia thes
skatokagoura
Καλά τα λες. όσο για το τελευταίο ωραίο είναι, μουσικά φυσικά και δεν έχει μεγάλες διαφορές αλλά συνθετικά είναι υποδιέστερο......................
BURNIN AMBITION
27-04-2009, 22:11
xairomai pou sumfwnoume
e entaxei mwre deneinai love you to pieces alla auto pou thelw na pw einai oti exei 3 tragoudia (na mh sou pw parapanw) pou ekana kra na ta akouse live giati einai vgalmena ap oto parlethon
genika to albumaki stekei mia xara ena 8 to pairnei kai genika den to perimena
apla sugxistika me anousia xolh pou vgazoun merikoi xwris aitiologish
kai eidika otan einai pio feik apo tous orgasmous pou dinoun stis gomenes tous i stis poutanes, an den exoun
γελαει ο κοσμος.
εξχιουμερ και αμπατουαρ σκατοπανκηδες.
τα βλεπεις γουιτσι?
"τα βλεπω" να λες...
Witchkiller
27-04-2009, 22:51
γελαει ο κοσμος.
εξχιουμερ και αμπατουαρ σκατοπανκηδες.
τα βλεπεις γουιτσι?
"τα βλεπω" να λες...
E ναι ρε, κλασσικά 40 χρόνια AΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ!
Σπαθί να'ναι και ότι να'ναι, κουτσοί - στραβοί όλοι στη Valhalla............
Ξέρεις γιατι οι επικάδες είναι "και γαμώ τα παιδιά"? Γιατί πάνε μπροστά με το σπαθί τους :rolf: ........... όντως ρε φίλε γελάει ο κόσμος...........
Α, και που'στε.... Πάρτε και το METΡΙΟ SET LIST ΤΩΝ ARMORED SAINT (oι οποίοι σύμφωνα με ΠΟΛΥ ΕΓΓΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ είχαν και γαμώ τους ήχους όπως και οι Lizzy Borden) :
Long Before I Die
Book Of Blodd
Nervous Man
Can You Deliver
March Of The Saint
Mad House
Rain Of Fire
Creepy Feelings
Last Train Home
False Alarm
Aftermath
Symbol Of Salvation
Cemical Euphoria
Αλλά μιλάμε για πολύ μετρηότητα! Δηλ άμα είχε αεροπλάνο και το προλάβαινα θα έφευγα................
edit: Bernie προσκυνώ Lizzy Borden sto ep και Love You To Pieces ENOEITAI............
μλκα μου,τι ειναι τουτοι?δλδ νταξει.δεν υπαρχουν.επειδη οι αμπατουαρ εχουν μια μπασαδπυρα παραπανω και δεν παιζουν το μπασακι με στυλ τσικι-τσικι-ραμ(ξερεις,εκεινο που ακουγεται λεπτο και τσιμπητο) τους βαφτιζουν και πανκηδες.
καλα,για κανενα voivod/carnivore που μου αρεσουν και εμενα(και εχουν και πανκ επιρροες) δεν το συζηταμε...τιγκα στο λοφιο...τι τραβας και εσυ ρε φουκαρα γουιτσι...
τουλαχιστον εγω ακουω οτι θελω και κανεις δεν με αποκαλει "σκατομεταλλα" "φλωροανεξαρτητο" κτλ κτλ...ακομα και οι πιο πιουριστες...(στους οποιους ανηκω και εγω..)
Witchkiller
27-04-2009, 23:23
μλκα μου,τι ειναι τουτοι?δλδ νταξει.δεν υπαρχουν.επειδη οι αμπατουαρ εχουν μια μπασαδπυρα παραπανω και δεν παιζουν το μπασακι με στυλ τσικι-τσικι-ραμ(ξερεις,εκεινο που ακουγεται λεπτο και τσιμπητο) τους βαφτιζουν και πανκηδες.
καλα,για κανενα voivod/carnivore που μου αρεσουν και εμενα(και εχουν και πανκ επιρροες) δεν το συζηταμε...τιγκα στο λοφιο...τι τραβας και εσυ ρε φουκαρα γουιτσι...
τουλαχιστον εγω ακουω οτι θελω και κανεις δεν με αποκαλει "σκατομεταλλα" "φλωροανεξαρτητο" κτλ κτλ...ακομα και οι πιο πιουριστες...(στους οποιους ανηκω και εγω..)
Kαι μιας και μιλάμε για Abbatoir , πες μου ότι δεν προσκυνας ένα Screams From The Grave στο τσακίρ κέφι..................
όσο για τα υπόλοιπα τα'χουμε ξαναπεί : μην πάιξουμε λίγο πιο γρήγορα με πιο "μπετονιέρα" ήχο.... punk τίγκα λέμε. Δηλ το Heavy Metal Maniac που έχει ήχο κομπρεσέρ είναι grindcore................
edit : και κάπου εδώ είναι και το νόιμα. Αυτό που είπες το "ακούω ότι θέλω και δεν δίνω δεκάρα". Ακούγεται παιδικό αλλά έτσι είναι. Και 'μένα οι true μεταλλοι με αποκαλούνε πάνκη και οι πάνκηδες trueμεταλλο αλλά στο πούτσο μας. Τι κάνουμε δηλ? Ρίξτε καμιά πασχέντζα και άστε τα επίλοιπα πάνω μας που λέω και ο Χάρυ "The Tyrant" Kλυνν!!!!!!!!!
μου αρεσει ρε το πρωτο αμπατουαρ.το δευτερο ειναι που με νυσταζει.
το πρωτο εχει μια μαγκια,ενα τσαγανο.εχει κατι λιγες τσιριδες που μου την δινουν,αλλα γενικα ειναι μια χαρα.
παω να βαλω ενα blower στο πικαπ,αυτο μαγκα μου ειναι τιγκα στο λοφιο ομως!χεχε!
Witchkiller
27-04-2009, 23:31
μου αρεσει ρε το πρωτο αμπατουαρ.το δευτερο ειναι που με νυσταζει.
το πρωτο εχει μια μαγκια,ενα τσαγανο.εχει κατι λιγες τσιριδες που μου την δινουν,αλλα γενικα ειναι μια χαρα.
παω να βαλω ενα blower στο πικαπ,αυτο μαγκα μου ειναι τιγκα στο λοφιο ομως!χεχε!
Το δεύτερο και 'μένα δεν μου έκανε. Ήταν λίγο "για δίαιτες με χαμηλά λιπαρά κάπως". Βάζεις ένα Stronger Than Evil από το πρώτο και ξενυστάζεις πατ κιουτ..........
όσο για blower και 2 πρώτα Voivod τα'χουμε ξαναπέι, είναι η ιδανική εκτρωματική συνύπαρξη hardcore (και λόγο ήχου προς discharge μεριά), motorhead και NWOBHM αλα Tank/ Venom με κάτι ΣΟΛΑΡΕΣ όμως βγαλμένες από τα 70ies.........
εχεις παντως δικιο.στους τρουμεταλλους οτι ειναι μια ταχυτητα πανω τους κανει τσιζ...θελουν εντελως μιντ τεμπο,αλλιως μπερδευεται το μυαλο και χανουν την μπαλα.
μλκ νταξει,εμενα μου αρεσουν ολα τα voivod(ακομα και τα ψυχεδελικα τους),τους θεωρω ισως την μεγαλυτερη μεταλ μπαντα ποτε.ποσο υποτιμημενοι ρε γμτ...
και τωρα μου ηρθε ιδεα να σηκωσω ενα τοπικ στο μιουζικ.φυσικα θα απαντησεις και εσυ!
Witchkiller
27-04-2009, 23:55
εχεις παντως δικιο.στους τρουμεταλλους οτι ειναι μια ταχυτητα πανω τους κανει τσιζ...θελουν εντελως μιντ τεμπο,αλλιως μπερδευεται το μυαλο και χανουν την μπαλα.
μλκ νταξει,εμενα μου αρεσουν ολα τα voivod(ακομα και τα ψυχεδελικα τους),τους θεωρω ισως την μεγαλυτερη μεταλ μπαντα ποτε.ποσο υποτιμημενοι ρε γμτ...
και τωρα μου ηρθε ιδεα να σηκωσω ενα τοπικ στο μιουζικ.φυσικα θα απαντησεις και εσυ!
τους σέβομαι πάρα πολύ ρε και ας τους άφησα δισκογραφικά μετά το 1986 (μετά το RRROOOAAARRR δηλαδή). Οι μετέπειτα δουλειές τους είναι εκτός πεδίου μου (άντε ένα Order Of The BLack Guard μ'αρέσει), γενικά πολύ περίεργη μπάντα αλλά demo και δύο πρώτα είναι δίσκοι που με καθήλωσαν από την πρώτη στιγμή.............
Ενοοείται ότι θα απαντήσω.......
sabbattack
28-04-2009, 03:11
epeidh exete koubenta, na petaxtw na pw oti oi carnivore pou aresoun ston reject einai adianohta yperoxh mpanta, einai to kalytero tribute band se prwimous venom pou exei ginei pote.
pete steele eimai h poutanitsa sou.
mrmaiden
28-04-2009, 13:47
Guardian ti tha ginei, tha postareis report?
GuardianOfIvorytower
28-04-2009, 14:18
Guardian ti tha ginei, tha postareis report?
Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεε
Keep It True 24-25.04.09
Lauda Königshofen – Germany
Αντί εισαγωγής: Μάλλον έχει γίνει παράδοση να χάνουμε τις πρώτες μπάντες της κάθε μέρας...φύγαμε από Βιέννη τα ξημερώματα της Παρασκευής, 6 και κάτι είμασταν ήδη στο δρόμο, αλλά λίγο μία παραπάνω στάση, μία η απόσταση – περίπου 650 χλμ -, μία και ένα μπέρδεμα που προέκυψε με το ξενοδοχείο, πάλι φτάσαμε καθυστερημένοι στο χώρο της συναυλίας. Δυστηχώς δε μπορούσαμε να φύγουμε από Πέμπτη Βιέννη, οπότε η καθυστέρηση ήταν κάτι που υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μας.
Παρασκευή:
Η παραπάνω καθυστέρηση είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε τις 2 πρώτες μπάντες της ημέρας, δλδ τους In Solitudeκαι τους Atlantean Kodex. Τους πρώτους δεν τους ξέρω, οπότε δεν μπορώ να πω, για τους δεύτερους, ε ήταν η μοναδική αρνητική στιγμή του δυημέρου. Κρίμα, πραγματικά κρίμα, αλλά τι να κάνουμε. Νέα μπάντα είναι, κάπου θα τους ξαναπετύχω. Επόμενη μπάντα, και πρώτη για μένα της ημέρας οι Αμερικανοί Aska. Τον τραγουδιστή τους τον άκουσα πρώτη φορά όταν τραγούδησε με τους Omen στο περσινό φεστιβάλ, τη μπάντα πριν από περίπου 6 μήνες. Πάρα πολύ καλή μπάντα, και αντίστοιχα πολύ καλή εμφάνιση. Ιδίως τα φωνητικά του George Call (που έχει αναλάβει και τη μία κιθάρα) ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Έχω ακούσει τα 2 τελευταία τους άλμπουμ μόνο, αλλά συνολικά έχουν 5, καθώς υπάρχουν ως μπάντα από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας. Στα 45 λεπτά που διάρκησε η εμφάνισή τους (όπως και των περισσότερων από τις πρώτες μπάντες κάθε μέρας) έπαιξαν τραγούδια από όλους τους δίσκους νομίζω, από παλιά συγκράτησα το “Leprosy” και το “Immortal”, από αυτά που είχα ακούσει σίγουρα τα “Crown of Thorns”, “Valkyries”, “Longships”, “Invasion”, μάλλον ξεχνάω και καναδυό. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι.
http://img244.imageshack.us/img244/1483/p4240003.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=p4240003.jpg)
Την επόμενη μπάντα περίμενα να τη δω ζωντανά τα τελευταία 4-5 χρόνια, καθώς δεν είχα καταφέρει να τους δω όταν εμφανίστηκαν στην Αθήνα. Μιλάω βέβαια για τους βετεράνους Άγγλους Cloven Hoof, του φοβερού μπασίστα Lee "Air" Payne και τον καταπληκτικό στην κυριολεξία Russ North. Κινητικότατοι πάνω στη σκηνή, γεμάτοι ενέργεια όλοι τους, παρόλη την ηλικία τους, παρέδωσαν μαθήματα heavy metal ύμνων. Το μόνο μελανό σημείο ήταν η λίγη διάρκεια της εμφάνισής τους – αλλά και μόνο η παρουσία τους στο φεστιβάλ ήταν απόφαση των τελευταίων 2 μηνών, στη θέση των επίσης Άγγλων Hell. Για αυτό εμφανίστηκαν και τόσο νωρίς το απόγευμα. Όπως και να έχει, καλύτερα 3 τέταρτα από καθόλου, ιδίως όταν ακούγονται ύμνοι όπως “Astral Rider”, “Highlander”, “Mistress Of The Forest” (μέγιστος ύμνος ν1), “Nova Battlestar”, “Road Of Eagles” (μέγιστος ύμνος ν2), “Laying Down the Law” (μέγιστος ύμνος ν3). Έπαιξαν και 2 τραγούδια από το “Eye of the Sun”, αλλά οι τίτλοι μου διαφέυγουν τώρα.
http://img244.imageshack.us/img244/1807/p4240004.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=p4240004.jpg)
Για μένα η κορυφαία μπάντα της πρώτης μέρας. Σειρά είχαν οι Αμερικανοί Ruthless. Κλασικό us heavy (με κάποια epic στοιχεία), πάρα πολύ αξιόλογο, αλλά χωρίς να κόβω φλέβες όπως κάποια άλλοι (ονόματα δε λέμε....). Πάρα πολύ καλή εμφάνιση επίσης, χωρίς πολλά λόγια, όπως τους αρμόζει, βγήκαν και έπαιξαν κομμάτια και από το EP τους, συγκεκριμένα ξεκίνησαν με τα δύο πρώτα από κει “Gates Of Hell” και “Metal Without Mercy” (κομματάρες), ακόμα το “Bury The Axe”, και από το full length τους, όπως τα “Discipline Of Steel”, “Sign Of The Cross”, και άλλα 2-3 που μου διαφεύγουν τώρα. Και μόνο που κατάφερα να δω τέτοια μπάντα όμως έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένος.
http://img244.imageshack.us/img244/4130/p4240015.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=p4240015.jpg)
Σείρα είχαν οι πρώτοι κάφροι της ημέρας, οι Γερμανοί thrashers Exumer. Πρόσφατα επανασυνδεδεμένοι και αυτοί, παρέδωσαν μαθήματα αγνού και πορωτικού thrash. Και αν τυχόν δεν το ξέρετε, οι Γερμανοί είναι ένας λαός που thrash δώσε τους και την ψυχή τους πάρε. Χαμός από κάτω με την πρώτη νότα. Πολύ καλή μπάντα, μου αρέσουν και τα 2 άλμπουμ της εξίσου (ΟΚ, το πρώτο λιγακί παραπάνω). Ακούστηκαν: “Winds Of Death” (εναρκτήριο τραγούδι), “Decimation”, “I Dare You” από το δεύτερο, και τα “Xiron Darkstar”, “Fallen Saint”, “Destructive Solution”, “Possessed By Fire” (με τα 2 τελευταία έκλεισαν κιόλας – πανικός στο κοινό) από το πρώτο τους. Σίγουρα ξεχνάω και κάποιο άλλο. Ωραίοι πάντως και αυτοί, πολύ ωραίοι.
http://img244.imageshack.us/img244/6016/p4240025.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=p4240025.jpg)
Επιστροφή στην άλλη μεριά του Ατλαντικού με τους Exxplorer και το heavy/power τους. Από τους 3 δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει, έχω ακούσει ότι το τρίτο τους είναι ψιλοχάλια, το δεύτερο αρκετά αξιόλογο (πρέπει να έπαιξαν ορισμένα από αυτό, γιατί δεν τα αναγνώρισα), αλλά το πρώτο τους “Symphonies of Steel”, που κυκλοφόρησε το 1985, αποτελεί κορυφαία δισκάρα, που συνιστάται σε όσους δεν τον έχουν ακούσει. Ήθελα πάρα πολύ να τους δω ήδη από όταν είχαν ανακοινωθεί τα γκρουπ του φετινού φεστιβάλ. Κερασάκι στην τούρτα η παρουσία του αυθεντικού τραγουδιστή της μπάντας Lennie Rizzo, άλλο ένα φοβερό λαρρύγκι, από αυτά που βγαίνουν μόνο στην Αμερική. Και όπως ήταν αναενόμενο, το βάρος δώθηκε στο πρώτο δίσκο τους, από όπου ακούστηκαν ύμνοι όπως: “City Streets”, “Metal Detectors”, “Objection Overruled”, “Exxplorer” και το αγαπημένο μου “Run for Tomorrow”. Άξιοι και αυτοί, ελπίζω να μην ξαναχαθούν.
http://img244.imageshack.us/img244/5535/p4240039.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=p4240039.jpg)
Η επόμενη μπάντα είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο μόνη της. Μιλάω για τους Καλιφορνέζους Tyrant, και το ιδιόμορφο heavy metal τους, που μου βγάζει και σε κάτι obscure μυστικιστικό περίεργο τέλος πάντων στυλ. Πρέπει να τους ακούσει κανείς, είναι δύσκολο να περιγραφτεί η μουσική τους. Πάντως στη σκηνή τα έδωσαν όλα, ήταν πραγματικά πολύ καλοί, με τον τραγουδιστή τους Glen May να αποτελεί τεράστια μορφή (και φωνή). Έπαιξαν και ένα κομμάτι από το “King of Kings” δίσκο τους του 1996, αλλά το βάρος δώθηκε φυσικά στα “Legions of the Dead” και “Too Late to Pray” (1985 και 1987 αντίστοιχα). “Warriors of Metal”, “Legions of the Dead”, “The Battle of Armageddon”, “Too Late to Pray”, “Beginning of the End”, “Babylon”,…κορυφαία εμφάνιση.
http://img144.imageshack.us/img144/801/p4240049b.jpg (http://img144.imageshack.us/my.php?image=p4240049b.jpg)
Οι έταιροι κάφροι της βραδιάς ήταν οι (επίσης) Αμερικανοί speed metallers Abattoir. Ισχύει και εδώ ότι έγραψα για τους Exumer, μόνο σε μεγαλύτερο βαθμό. Χαμός στο κοινό, crowdserfing, moshing, χαμός και στη σκηνή με τραγουδάρες να διαδέχονται η μία την άλλη. Ήταν μαζί και ο βασικός συνθέτης/μπασίστας Mel Sanchez, αλλά και η άλλη λατρεία Juan Garcia (που έχει παίξει σε Agent Steel, αλλά και σε Evil Dead μαζί με τον Mel). Στη μία ώρα περίπου που έπαιξαν ακούστηκαν ύμνοι όπως “Under My Skin”, “Hammer Of The Gods”, “The Only Safe Place”, “Bring On The Damned”, “Game Of Death”, “Stronger Than Evil”, “The Enemy”, “Vicious Attack” και ο απόλυτος speed metal ύμνος “Screams From The Grave”.Και σαν να μην έφταναν τα δικά τους κομμάτια, έπαιξαν και 2 Evil Dead!!! Και το “Ace of Spades”, το οποίο είχαν διασκευάσει και στον πρώτο δίσκο. Χαμός πραγματικά. Τρομερή εμφάνιση.
http://img144.imageshack.us/img144/1029/p4240054b.jpg (http://img144.imageshack.us/my.php?image=p4240054b.jpg)
Headliners της πρώτης μέρας ήταν οι επίσης Αμερικανοί Lizzy Borden. Όποιος τους είδε το Δεκεμβρη στην Αθήνα καταλαβαίνει τι ακολούθησε. Φοβερό show, ο Lizzy κορυφαίος frontman, εμφανίστηκε στην αρχή ντυμένος χάρος, άλλαζε εμφανίσεις συχνά, έβαζε – έβγαζε μάσκες, έβγαλε στη σκηνή τσεκούρια, 2 αιθέριες υπάρξεις, και μαζί με όλα αυτά η φωνή του έχει παραμείνει σε πολύ καλό επίπεδο. Άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση για την πρώτη μέρα του φεστιβάλ. Μέσα σε μιάμιση ώρα ακούστηκαν τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία, με έμφαση στον πρώτο και στον τελευταίο δίσκο της πάντας. “Abnormal”, “Tomorrow Never Comes”, “Under Your Skin”, “Live Forever”, “Appointment With Death”, “There Will Be Blood Tonight”, “Hell Is for Heroes”, “Master of Disguise”, “Me Against The World”, “Notorious”, “Stiletto (Voice of Command)”, “American Metal”, “Psychopath”, “Rod of Iron”, “Red Rum”, “Give 'Em The Axe”. Τραγουδάρες...ήταν νομίζω ότι χρειαζόταν για το κλείσιμο της πρώτης μέρας του φεστιβάλ.
http://img144.imageshack.us/img144/5301/p4240074b.jpg (http://img144.imageshack.us/my.php?image=p4240074b.jpg)
GuardianOfIvorytower
28-04-2009, 14:20
Σάββατο:
Πάλι χάσαμε τις 2 πρώτες μπάντες του φεστιβάλ, είπαμε ρε παιδιά, από τις 12.00 το μεσημέρι τι το ξεκινάτε, πρέπει και να φάμε κιόλας κάτι, να πιούμε και κάνα καφέ να ξυπνήσουμε....τι χάσαμε? Déjà vu και Procession. Δεν τις ήξερα τις μπάντες αυτές, αν και για τη δεύτερη μπάντα έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια. Όπως και να χει, πρώτη μπάντα που είδα ήταν οι Gates of Slumber. Αμερικανοί, τρελές μορφές εντωμεταξύ όλοι τους, που παίζουν παραδοσιακό μονολιθικό Doom Metal. Καλά λόγια είχα ακούσει και για αυτή τη μπάντα, χωρίς να την έχω ακούσει εγώ. Χωρίς να παίζουν κάτι που ακούω πολύ συχνά και με τρελαίνει, οι τύποι ήταν αρκετά καλοί και καθόλου βαρετοί. Τραγούδια μη με ρωτήσετε, δε συγκράτησα τίτλους, αλλά το κοινό έδειξε να τους ευχαριστιέται. Καθόλου κακοί για το ξεκίνημα.
http://img301.imageshack.us/img301/6526/p4250091q.jpg (http://img301.imageshack.us/my.php?image=p4250091q.jpg)
Αλλά οι Militia που ακολούθησαν ήταν σαρωτικοί. Σαν όνομα τους ήξερα, αλλά τους άκουσα μία μέρα πριν φύγω για Γερμανία. Που σημαίνει ότι την τελευταία μέρα ανακάλυψα ότι ο φοβερός και τρομερός Mike Soliz τραγουδάσει σε αυτούς. Λαρρύγκι από τα λίγα ο κύριος, το έχουμε ξαναπεί και όταν συζητάγαμε για τους Oblivion Knight. Και τις ικανότητες του αυτές τις δείχνει και ζωντανά. Αλλά και η υπόλοιπη μπάντα δεν παέι καθόλου πίσω, φοβεροί μουσικοί όλοι τους. Το μουσικό τους στυλ κυμαίνεται ανάμεσα στο power/speed/thrash και ρίχνει και κλεφτιές ματιές στους Watchtower, κυρίως όσο αναφορά την τεχνική και την πολυπλοκότητα των τραγουδιών τους. Πολύ ποιοτικά πράγματα πραγματικά, πολύ αξιόλογη μπάντα. Άχρηστη πληροφορία: η μοναδική τους επίσημη πληροφορία είναι ένα EP 3 τραγουδιών ονονόμαι “The Sybling” και το οποίο είναι από τα πιο σπάνια βινύλια με τιμές που φτάνουν τα 3000 δολάρια. Έχουν κυκλοφορήσει επίσης και 2 demo. Στα 45 λεπτά που έπαιξαν ακούστηκαν νομίζω σχεδόν όλα τα τραγούδια της μπάντας, ο Mike Soliz τα προσφώνισε σχεδόν όλα, θυμάμαι σίγουρα και τα 3 από το EP, επίσης τα “Metal Axe” και “Regiments of Death” από το πρώτο demo, και νομίζω και τα 2 από το δεύτερο demo. Από τις καλύτερες στιγμές του φεστιβάλ.
http://img301.imageshack.us/img301/3091/p4250092.jpg (http://img301.imageshack.us/my.php?image=p4250092.jpg)
Ακολούθησαν οι πιο κάφροι του φεστιβάλ, οι επίσης Τεξανοί, Rigor Mortis. Εδώ ισχύει ότι είπα και πριν για τους Militia, δηλαδή μοναδική επαφή μαζί τους την τελευταία μέρα μέσω myspace. Ήταν αρκετή όμως για να καταλάβω τι πρόκειται να ακούσω. Old school thrash/death metal, εποχών γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 80, που έχει αντλήσει και κάμποσες Possessed επιρροές. Καλά, οι τύποι ήταν φοβεροί. Μέγιστοι κάφροι, τα φωνητικά να ανταλλάσονται μεταξύ του βασικού τραγουδιστή και του μπασίστα, γρήγορες ταχύτητες φυσικά, και στο κοινό να επικρατεί πανικός. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση, τη χάρηκα αρκετά. Κομμάτια δε θυμάμαι πολλά, παρά μόνο το “Re-Animator” από τον πρώτο δίσκο, με το οποίο έκλεισαν και την εμφάνισή τους.
http://img301.imageshack.us/img301/3346/p4250096.jpg (http://img301.imageshack.us/my.php?image=p4250096.jpg)
Επόμενη μπάντα οι Γερμανοί Living Death με το thrash/speed metal τους. Δεν τους πρόλαβα από την αρχή, αλλά προσωπικά δεν μου είπαν και πάρα πολλά. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι έλλειπε από τα τραγούδια τους, παρόλο που και τις σωστές ταχύτητες φαίνεται να έχουν, και το σωστό ήχο. Μπορεί να ήταν απλά θέμα ότι περίμενα και την επόμενη μπάντα, δεν τους είχα ξανακούσει κιόλας. Το κοινό πάντως μια χαρά περνούσε, είπαμε και πριν, Γερμανοί + μπύρες + thrash = φονικός συνδυασμός. Εγώ απλά περίμενα να τελειώσουν υπομονετικά.
http://img2.imageshack.us/img2/9998/p4250104.jpg (http://img2.imageshack.us/my.php?image=p4250104.jpg)
Γιατί αυτό που ακολούθησε το περίμενα αρκετούς μήνες. Σειρά είχε ο μοναδικός Christian "Zouille" Augustin, τραγουδιστής των θρυλικών Sortilege, ίσως της πιο γνωστής γαλλικής heavy metal μπάντας. Όπως είχε ανακοινωθεί, έπαιξε πολλά τραγούδια από την παλιά του μπάντα, μαζί με μερικά από διάφορα άλλα project (Furioso, Satans Jokers). Αλλά στα τραγούδια της παλιάς του μπάντας η συγκίνηση χτύπησε υψηλά επίπεδα. Τι να λέμε τώρα: “Gladiateur”, “Sortilège”, “D'ailleurs”, “Civilisation Perdue”, “Cyclope de l'Etang”, “Chasse le Dragon”, “Marchand d'Hommes”, κάποιο ξεχνάω επίσης. Η φωνή του δείχνει να μην φτάνει τα πολύ ψηλά φωνητικά που έφτανε παλιά – έχουν περάσει και αρκετά χρόνια – αλλά είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Μεγάλες στιγμές πραγματικά, από τις καλύτερες του δυημέρου.
http://img2.imageshack.us/img2/5708/p4250116.jpg (http://img2.imageshack.us/my.php?image=p4250116.jpg)
Στη συνέχεια, στη θέση των ακυρωθέντων Hitman (κλαψ) εμφανίστηκαν οι βετεράνοι Picture. Ας με συγχωρέσουν αυτοί, αλλά θυσιάστηκαν ένεκα διαλλείματος για φαγητό και ξεκούραση. Προτίμησα να τους ακούσω από μακριά, αφού στάθηκα μπροστά μόνο για μερικές φωτογραφίες. Ο τραγουδιστής τους πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση, απίστευτη μορφή και αυτός, κάτι ανάμεσα σε Dee Snider και Biff. Από μακριά που τους άκουγα μια χαρά ακουγόντουσαν πάντως, έπαιξαν και “Eternal Dark” και “Heavy Metal Ears”, χειροκροτήθηκαν αρκετά από το κοινό, μια χαρούλα.
http://img144.imageshack.us/img144/8885/p4250125.jpg (http://img144.imageshack.us/my.php?image=p4250125.jpg)
Επόμενη μπάντα, ή μάλλον το επόμενο εγχείρημα, είχε τον τίτλο NWOBHM 30th Anniversary. Και εξηγούμαι: πρόκειται για κάτι Γερμανούς, ενονόματι Rockxalibur ή κάπως έτσι, οι οποίοι θα έπαιζαν τραγούδια από αντίστοιχες βρετανικές μπάντες. Το ζουμί ήταν ότι στη θέση του τραγουδιστή θα ενναλλάσονταν οι αυθεντικοί τραγουδιστές ή διάφορα άλλα μέλη από τις μπάντες. Το εγχείρημα αυτό φάνταζε δύσκολο, αλλά τελικά λειτούργησε παραπάνω από καλά. Αφού οι Γερμανοί είπαν 2 δικά τους κομμάτια, άρχησε η παρέλαση των τραγουδιστών. Ποδαρικό έκανε ο φοβερός Brian Ross (Blitzkrieg, Satan), ο οποίος είπε το ομώνυμο των πρώτων και το “Break Free” των δεύτερων. Τραγουδάρες αμφότερες. Μετά βγήκε ο Jess Cox των Tygers of Pan Tang και τραγούδησε το “Wild Cat” από το πρώτο τους δίσκο. Πολύ καλή αρχή. Την επόμενη τιμόμενη μπάντα δεν την ήξερα, πρόκειται για τους Bleak House, από τους οποίους βρήκαν τον τραγουδιστή και είπαν το “Rainbow Warrior”. Πολύ ωραίο κομμάτι. Εδώ κάπου χάνω τη σειρά, αλλά είδαμε επίσης την τραγουδίστρια των Girlschool – ακούσαμε 2 τραγούδια από αυτόυς, το ένα το γνωστό “Emergency”, βγήκαν επίσης οι Russ North και Lee Payne των Cloven Hoof και είπαν τον ύμνο “Gates of Gehenna”, επίσης ο Dave Hill των Demon, ο οποίος είπε τις κομματάρες “Night of the Demon” και “Don't Break the Circle”. Ξεχνάω και κάποιο γκρουπ, του οποίου το όνομα δεν ήξερα και δεν μπόρεσα να συγκρατήσω, αλλά το κομμάτι τους μου άρεσε. Κάπου εκεί εμφανίστηκε στη σκηνή ο γνωστός και μη εξαιρετέος Tyrant. Που κολλάει αυτός θα μου πείτε με NWOBHM. Πουθενά θα σας απαντήσω, αλλά ποιος μπορεί να πει τραγούδια του Dickinson καλύτερα ακόμα και από τον ίδιο? Ο αγαπητός μας Tyrant. Και σαν να μην έφθανε ο αποπάνω, είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα θρυλικό drummer, ρώτησε κάποιος από τη μπάντα? Και ποιος έσκασε μύτη? Ο τρελάρας Thunderstick των Samson, κανονικά με ολοσώμη φόρμα και μάσκα να κάνει τα δικά του. Είπαν μαζί 2 τραγούδια της μπάντας, δε θυμάμαι ονόματα, αλλά ο Tyrant έπιανε κάτι τρελά ψηλά φωνητικά σε σημεία, οπότε το καταχαρήκαμε. Αλλαγή μετά σχεδόν όλης της μπάντας, σκάνε μύτη 3 από τους 4 Tank, και στη θέση του Algy Ward ο μεγαλύτερος ίσως οπαδός του, ο Angelripper των Sodom, και “This Means War” και “Don’t Walk Away”. Χαμός. Αλλαγή μπάντας πάλι, επιστροφή Tyrant στη σκηνή και “See you in Hell” από Grim Reaper. Έχω ξεφύγει τελείως...και στα καπάκια....λείπει ο Μάης από τη Σαρακοστή? Δηλαδή μπορούσαν να λείπουν τραγούδια των Maiden από τέτοιο σκηνικό? Όχι βέβαια. Πάρε και απόλαυσε ένα “22 Acacia Avenue”. Από τα αγαπημένα μου Maiden. Τι άλλο να ζητήσω? Ε, πάρτε και ένα “Running Free” στο τέλος, κατα τη διάρκεια του οποίου βγήκαν στη σκηνή όλοι οι προηγούμενοι και τραγούδησαν παρέα. Τέλειο κλείσιμο σε ένα – όπως εξελίχτηκε – πάρα πολύ καλό εγχείρημα. Συγχαρητίρια στη μπάντα που το οργάνωσε.
http://img144.imageshack.us/img144/8569/p4250153b.jpg (http://img144.imageshack.us/my.php?image=p4250153b.jpg)
Και φτάσαμε στους headliners της βραδιάς, και μάλλον την καλύτερη παρουσία του φεστιβάλ συνολικά. Τους φοβερούς και τρομερούς Armored Saint. Άντε γεια λέμε. Μαθήματα ατόφιου heavy metal. Άψογοι όλοι τους, φοβεροί κιθαρίστες, σταθερότατος drummer (το έχει το όνομα φαίνεται χεχε), ο Vera απίστευτη μορφή, και ο John Bush παραμένει φωνάρα, παρόλα τα χρόνια. Αεικίνητοι όλοι τους, ιδίως οι Bush και Vera δε σταμάτησαν να τρέχουν πάνω κάτω στη σκηνή. Καλά από τραγούδια δε το συζητάμε. Ύμνοι μετά ύμνων. Από όλη τους τη δισκογραφία. “Pay Dirt”, “Creepy Feelings”, “Symbol Of Salvation” (έκπληξη), “Last Train Home”, “Reign Of Fire” (ναι ναι ναι), “Chemical Euphoria”, “Book of Blood” (ίσως το αγαπημένο μου), “Aftermath” (επίσης έκπληξη), “Nervous Man”, “False Alarm” (δεν είμαστε μπάντα που παίζει συνέχεια τα ίδια είπε ο John), (lets turn this place into a) “Mad House” (πολύ θέλαμε), “Can U Deliver”, “March Of The Saint”. Απίστευτη εμφάνιση, καλύτερη από ότι περίμενα. Και βγάζουν λέει και καινούριο δίσκο. Αυτά θέλουμε.
http://img254.imageshack.us/img254/1/p4250166b.jpg (http://img254.imageshack.us/my.php?image=p4250166b.jpg)
Επίλογος: για άλλη μια χρονιά πέρασα φοβερά, είδα ορισμένες μπάντες που πριν από μερικά χρόνια ούτε καν στα όνειρά μου δε φανταζόμουν ότι θα έβλεπα, είδα πολλούς φίλους, ήπιαμε μπύρες, γενικά ήταν ένα τέλειο δυήμερο. Πήραμε ήδη και εισητίριο για το επόμενο, σε ένα χρόνο, όπου αναμένονται μεγαλύτερες συγκινήσεις. Μετράμε ήδη αντίστροφα.
GuardianOfIvorytower
28-04-2009, 14:22
Ξέρω ότι είναι μεγάλο κείμενο, θα ανεβάσω φωτογραφίες κ θα κάνω edit, θα φαίνεται καλύτερο μετά.
mrmaiden
28-04-2009, 14:27
:headbang::headbang::headbang:THE SAINTS CONQUERED!!!!
Re thee, eides Thunderstick?!!!!!!!!!
Kala arrostisa me to group me tis diaskeues kai Tyrant na ta spaei os synithos!!!:pink:
GuardianOfIvorytower
28-04-2009, 14:31
Ναι καλά. Κορυφαίο σκηνικό επίσης, μόλις είχαν τελείωσει οι Picture, κ είχα αράξει μαζί με κάτι Έλληνες δίπλα σε πάγκο κάποιου γνωστού κ εμφανίζεται ξαφνικά ο Tyrant χαμογελαστός, τον βλέπουμε όλοι, το αρπάζει ο Γρηγόρης (από eat metal), χαμός, φωτογραφίες με όλους, μα με όλους, δεν τον αφήναμε να φύγει, να χαμογελάει και να μη λέει όχι, απίστευτος...λατρεία μεγάλη αυτός ο άνθρωπος
mrmaiden
28-04-2009, 14:44
Oraia pragmata!!!:-D
P.s. Psisou gia Wacken tora!
GuardianOfIvorytower
28-04-2009, 14:49
θα είμαι headbangers open air, λες να "πεταχτώ" μετά από κει? :P
mrmaiden
28-04-2009, 14:50
Ela!! Den xanontai oi peirates!!!
Witchkiller
28-04-2009, 14:51
πακέτο θα πάμε και στα δύο αγόρια......................
mrmaiden
28-04-2009, 14:55
πακέτο θα πάμε και στα δύο αγόρια......................
:dfinger:
http://www.metal-metropolis.com/Running_Wild/running_wild_adrian.gif
BURNIN AMBITION
28-04-2009, 15:01
paixan psychopath gamw to mouni pou tous petage?
e oxi re pousth
oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
re malakes exei kamia sxesh to report tou guardian me tou geik? ante giati tha trelathoume
mpravo guardian
GuardianOfIvorytower
28-04-2009, 15:04
:pink:
Witchkiller
28-04-2009, 15:08
na pate na gamh8eite!
μην είσαι εμπαθείς, θα σου στείλω φοτογραφείες....................
Tyler_Durden
28-04-2009, 15:34
Ρε συ Guardian, πόση κακοπέραση πια; Πήγαινε και σε κανένα live ρε αγόρι μου, μην κάθεσαι όλο μέσα...Χα, πέρα απο την πλάκα, ρε συ κάθε φορά μας ανοίγεις τρελά την όρεξη, ειδικά εμας όσων οι live-άδικες εμπειρίες έχουν ταβάνι τα χώματα της Μαλακάσσας.Συνέχισε να μην χάνεις live για live dude ;)
Άντε να δώ αν θα αξιωθώ ποτέ να πάω έστω μια φορά Wacken με τα ρεμάλια....
Griffith
28-04-2009, 15:41
άσχετο αλλά picture - diamond dreamer <- μεγάλη δισκάρα.
Witchkiller
28-04-2009, 15:45
άσχετο αλλά picture - diamond dreamer <- μεγάλη δισκάρα.
Άμα σου άρεσε πάρε και Heavy Metal Ears και χύσου στο πάτωμα...................
BURNIN AMBITION
28-04-2009, 16:05
telikaontws paixan psychopath h ekanes lathos?
GuardianOfIvorytower
28-04-2009, 16:07
Το παίξαν, το θυμάμαι καθαρά.
mrmaiden
28-04-2009, 16:09
Trelli kommatara to psychopath!:dfinger:
Witchkiller
28-04-2009, 16:13
Trelli kommatara to psychopath!:dfinger:
PSYCHOPATH
I GOT A BLADE
CUT YOU JUST LIKE THAT
I WANNA PLAY
Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Jim Dandy Mangrum
28-04-2009, 16:22
Και φτάσαμε στους headliners της βραδιάς, και μάλλον την καλύτερη παρουσία του φεστιβάλ συνολικά. Τους φοβερούς και τρομερούς Armored Saint. Άντε γεια λέμε. Μαθήματα ατόφιου heavy metal. Άψογοι όλοι τους, φοβεροί κιθαρίστες, σταθερότατος drummer (το έχει το όνομα φαίνεται χεχε), ο Vera απίστευτη μορφή, και ο John Bush παραμένει φωνάρα, παρόλα τα χρόνια. Αεικίνητοι όλοι τους, ιδίως οι Bush και Vera δε σταμάτησαν να τρέχουν πάνω κάτω στη σκηνή. Καλά από τραγούδια δε το συζητάμε. Ύμνοι μετά ύμνων. Από όλη τους τη δισκογραφία. “Pay Dirt”, “Creepy Feelings”, “Symbol Of Salvation” (έκπληξη), “Last Train Home”, “Reign Of Fire” (ναι ναι ναι), “Chemical Euphoria”, “Book of Blood” (ίσως το αγαπημένο μου), “Aftermath” (επίσης έκπληξη), “Nervous Man”, “False Alarm” (δεν είμαστε μπάντα που παίζει συνέχεια τα ίδια είπε ο John), (lets turn this place into a) “Mad House” (πολύ θέλαμε), “Can U Deliver”, “March Of The Saint”. Απίστευτη εμφάνιση, καλύτερη από ότι περίμενα. Και βγάζουν λέει και καινούριο δίσκο. Αυτά θέλουμε.
Α, και που'στε.... Πάρτε και το METΡΙΟ SET LIST ΤΩΝ ARMORED SAINT (oι οποίοι σύμφωνα με ΠΟΛΥ ΕΓΓΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ είχαν και γαμώ τους ήχους όπως και οι Lizzy Borden) :
Long Before I Die
Book Of Blodd
Nervous Man
Can You Deliver
March Of The Saint
Mad House
Rain Of Fire
Creepy Feelings
Last Train Home
False Alarm
Aftermath
Symbol Of Salvation
Cemical Euphoria
Αλλά μιλάμε για πολύ μετρηότητα! Δηλ άμα είχε αεροπλάνο και το προλάβαινα θα έφευγα................
malista....xalia oi Armored Saint....e einai auto pou lew, oti merikoi tsampa akoute.....
BURNIN AMBITION
28-04-2009, 16:26
kai edw sth sunaulia tous imoun o monos pou epi posh wra tragoudaga i got a blade i wanna play ala arxidia mas egrapsan re pousthm
Witchkiller
28-04-2009, 16:27
malista....xalia oi Armored Saint....e einai auto pou lew, oti merikoi tsampa akoute.....
E μα setlist είναι αυτό? Που πας με book of blodd, nervous man και false alarm ρε καραμήτρο? Παίξε ένα smells like teen spirit να γουστάρει ο H.M.DRILL.............
Ra Pariah
28-04-2009, 19:48
Τις ταχύτητες των Militia και των Helstar ούτε που τις ονειρεύτηκες ποτέ! Μη λες κουταμάρες και γενικολογίες, έχεις ποστάρει πολλές ακυρίλες όποτε αναφέρεσαι στο metal. Δε μου αρέσει που σου τα λέω έτσι, αλλά τι να γίνει;
επειδη μου εσπασες τα αρχιδια,καθησα εψαξα και ακουσα και τους 2.σιγα τις ταχυτητες ρε,θα μας γραψει η τροχαια...
ειδικα μιλισια παντως ηταν αστειοι.οι χελσταρ απλα βαρετοι.
Πανκη,ημουνα πριν για καφε με ανιερο Ra Pariah και μου ψιθυριζε τους στιχους του Never Again.
Ra Pariah
28-04-2009, 19:58
Tο γεγονός ότι σε τέτοια ηλικία δεν είχες ακούσει ακόμη Helstar ξέρεις ότι σε καθιστά πλήρως αναρμόδιο για οποιαδήποτε σχόλια γύρω από το θέμα "metal και ταχύτητα"! Τουλάχιστον Watchtower έχεις ακούσει (σε παρακαλώ μην ακούσεις δυο κομμάτια στο you tube και έρθεις να μου πεις "είχαν εξάλεπτα κομμάτια και βαρέθηκα");
ναι,εχω ακουσει.ειχα μια πανκ συλλογη,cottage cheese from the lips of death,που βγηκε απο τον τραγουδιστη των butthole surfers και ειχε πανκ μπαντες απο το τεξας.αναμεσα τους ηταν και οι watchtower με το κομματι meltdown.οταν ακουσα το control and resistance μπορω να πω οτι βαρεθηκα την ζωη μου....
και τι ειμαι για να εχω ακουσει χελσταρ ρε συ,κανενας μεταλλας?νιωσε λιγο,αυτα δεν τα ακουγα ποτε.ειναι σαν να σου λεω εγω "μαλακα μου,εισαι 28 χρονων και δεν εχεις ακουσει big boys,μα ειναι δυνατον??"
Πανκη επειδη σε εχω κοψει και για λιγο καλιφορνια κιντ,τι ακουμε απο Satanic Surfers?
Ra Pariah
28-04-2009, 20:10
Ναι αλλά δε λέω τπτ για punk! Εκεί έγκειται η διαφορά μας!
Ρε συ, νομίζεις ότι το σύνολο των τρουμέταλλων έχει ως κύρια ασχολία να μηδενίζει το punk...
Πολύ που χέστηκαν βασικά! Δύο διαφορετικά χωράφια.
Δεν είναι τίποτα βδελυρά όντα που αντλούν ευχαρίστηση από την αρνητική κρίση άλλων ιδιωμάτων!
sabbattack
28-04-2009, 20:13
kala pankh les les alla gia to post mou 4 selides pisw moko ekanes e....
pes kana sxolio mwre, tzampa einai.... :(
Ra Pariah
28-04-2009, 20:15
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τώρα πρόσεξα ότι εντός 4 λεπτών κατάφερες και άκουσες και Militia και Helstar!
Οι δεύτεροι με δισκογραφία πόσων και πόσων δίσκων! Τρελό δώσιμο, Reject! Ούτε συμπεριφορά γυμνασιόπαιδου τέτοιο πράγμα!
Ra Pariah
28-04-2009, 20:27
Λοιπόν, on topic ζηλεύω όσους πήγαν! Χαρά στα κουράγια σας! Μπράβο, ρε παιδιά!
Off topic: χωρίς να ξέρω καλά τον H.M.D. (αν και δεν αποκλείεται όλο και κάπου να τον έχω πετύχει), απ' ό,τι κατάλαβα είναι οπαδός του Eat Metal και "metal κομματόσκυλο" (sorry για τον χαρακτηρισμό, ε; ). Λοιπόν, αυτούς τους τύπους τους λατρεύω! Ναι, εντάξει μπορεί να μην είναι και οι πιο συζητήσιμοι, αλλά θα σας διηγηθώ γαμάτο σκηνικό:
Λοιπόν, στην αρχή της δεκαετίας περίπου, παίζαν Primal Fear με Sabbat (UK). Support; Raging Storm! Είχαν πάει, όπως φαντάζεστε, και κάποια φανατικά μεταλλόνια για τους τελευταίους. Σε κάποιο κενό του support πέφτει η θεϊκή ατακάρα "Ακούτε Γερμανοίοιοιοι"! Πόσο πιο έπος, γαμώτη μου!!! :touched: Προφανώς αναφερόταν στον "εκλαϊκευμένο"/εμπορικό ήχο των Primal Fear! Αυτά...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τώρα πρόσεξα ότι εντός 4 λεπτών κατάφερες και άκουσες και Militia και Helstar!
Οι δεύτεροι με δισκογραφία πόσων και πόσων δίσκων! Τρελό δώσιμο, Reject! Ούτε συμπεριφορά γυμνασιόπαιδου τέτοιο πράγμα!
militia αντεξα 30 δευτερολεπτα και αμα.μεγαλοι γκαιουλες.σκασε μωρη λουκια,τι τσιριζεις.
χελσταρ αλλα 30.δεν ειχα ορεξη για πρησμενα αρχιδια.μπερδεμενα ριφφ=πρηξε μας και αλλο ρε φιλος.
νεησουμ,απο σατανικ σερφερς οτι και να ακουσεις καλο ειναι,μονο που ειναι απλα καλο.οχι τπτ το ιδιαιτερο.μιμητες των πεννυγουαιζ.
μιςς σαμπανικου,ειπαμε ρε.καρνιβορ ειναι ωραιοι.
Ra Pariah
28-04-2009, 21:09
Το αυθεντικό άρπα-κόλλα ίδιον του Έλληνα "ακούω μισό riff και κρίνω ογδόντα κομμάτια" καλά κρατεί!
οκ μωρη κατακομβη,παω να ακουσω και αλλα.αντε να δουμε ποσο μεγαλα θα μας γινουν και σημερα.
Ra Pariah
28-04-2009, 21:15
Πραγματικά δε μου καίγεται καρφί αν θα ακούσεις Militia ή Helstar! Σε αγαπάμε γι' αυτό που βγάζεις στο forum (:pink:), αλλά δεν είναι ανάγκη να επινοείς διάφορα ωραία από το μυαλό σου και να τα χρεώνεις σε εμάς, όπως την άποψη ότι το 80's heavy metal είναι πραγματικά ακραία μουσική! Πού το φαντάσθηκες αυτό;
Ra Pariah
28-04-2009, 21:20
Στην καλύτερη να άκουσες καμιά άποψη ότι το δείνα true σχήμα είναι απείρως πιο ακραίο από τούτσες τύπου Slipknot, που εντάξει είναι για τα τσίρκο! Κατά τ' άλλα Hittman, Liege Lord, Warlord, Saracen, Dark Heart, Omen κ.λπ. δεν κοντράρουν Bathory και Hellhammer σε ακρότητα, αλλά δεν είναι αυτό το μόνο ζητούμενο για έναν τρουμέταλλο, δηλαδή η ακρότητα!
Witchkiller
28-04-2009, 21:56
Τις ταχύτητες των Militia και των Helstar ούτε που τις ονειρεύτηκες ποτέ! Μη λες κουταμάρες και γενικολογίες, έχεις ποστάρει πολλές ακυρίλες όποτε αναφέρεσαι στο metal. Δε μου αρέσει που σου τα λέω έτσι, αλλά τι να γίνει;
Παίδες ακούστε (ή μάλλον διαβάστε) να δείτε πως είναι το story..........
Ας μιλήσουμε για ταχύτητα... είναι γεγονός ότι το punk στην ακραία του μορφή στα 80ies ήταν ΄"σβέλτο" σαν είδος. Παίζαν πιο γρήγορα τα drums ,τι να κάνουμε τώρα.........Και όχι, ούτε οι Helstar ούτε οι Militia πχ ήταν πιο γρήγοροι από Hellbastard(αν και αυτοί έχουν metal στοιχεία), Septic Death, Doom κτλ κτλ
ΑΛΛΑ... από την άλλη το ζητούμενο στον μεταλλά δεν είναι η ταχύτητα ΜΟΝΟ. Και δεν μπορεί να είναι για 2 βασικούς λόγους..........
α)ο μεταλλάς θα ψάξει ν'ακούσει δομημένα riffs και όχι χάος γιατί πολύ απλά αυτή η μουσική προσέγγυση του (μου) φένεται ανούσια και σε σημεία αστεία (δηλαδή το χάος). Συν της άλλης υπάρχουν και αρκετοί μεταλλάδες που θέλουν βαρύ και στιβαρό ήχο (πχ Restless And Wild, Mystification, Hail To England, Evil Invaders) κάτι που το punk στην πλειοψηφία του δεν έχει.............
και
β) και σημαντικότερο τα "metal" riffs δεν μπορούν να παιχτούν σε ταχήτυτες Septic Death πχ γιατί είναι πιο δύσκολα εκτελεστικά. Εγώ δεν θα πιάσω βιρτουόζους...........προσπαθήστε πχ να παίξετε το riff του Live At The Inferno (Raven) ή του Αngeldust (Venom).... Eίναι απλά ΑΛΛΑ στα 200 bpm που παίζουν οι μπάντες που ακούει η αγάπη ο πάνκης, ε, δεν παίζονται από τον μέσο μουσικό. Ούτε καν από "παίχτες" όπως οι Deadly Blessing.
Συμπέρασμα... για να παίξεις σε τέτοιες ταχήτυτες θα πρέπει ν'απλοποιήσεις πολύ το παιξιμό.
Άρα οι μεταλλάδες παίζουν συνήθως πιο αργά και δίνουν το "βάρος" αλλού άρα τα πάντα είναι θέμα προσωπικής οπτικής και προσέγγυσης στο θέμα μουσική................
Ra Pariah
28-04-2009, 23:30
Τα solos των Hellstar το punk τα ονειρεύεται και δεν τα έχει ακουμπήσει ποτέ και ούτε πρόκειται να το κάνει! Είναι πολύ πιο γρήγορα από τούπα-τούπα σε 200 bpm!
Edit: δεν είμαι ταχυτητολάγνος, αλλά μη λέμε κι ό,τι μας κατεβαίνει! Ταχύτητα δεν είναι μόνον τα τύμπανα, ok? Witchie, σέβομαι τις γνώσεις σου απεριόριστα, αλλά σκέψου ένα αρπέτζιο τριήχων δεκάτων έκτων ή τριακοστών δευτέρων στα tempo των Hellstar... Γνωρίζεις σε τι ισοδυναμεί, έτσι;
Griffith
28-04-2009, 23:42
πάλεψε την λίγο ψηλέ.
Witchkiller
28-04-2009, 23:45
Τα solos των Hellstar το punk τα ονειρεύεται και δεν τα έχει ακουμπήσει ποτέ και ούτε πρόκειται να το κάνει! Είναι πολύ πιο γρήγορα από τούπα-τούπα σε 200 bpm!
Edit: δεν είμαι ταχυτητολάγνος, αλλά μη λέμε κι ό,τι μας κατεβαίνει! Ταχύτητα δεν είναι μόνον τα τύμπανα, ok? Witchie, σέβομαι τις γνώσεις σου απεριόριστα, αλλά σκέψου ένα αρπέτζιο τριήχων δεκάτων έκτων ή τριακοστών δευτέρων στα tempo των Hellstar... Γνωρίζεις σε τι ισοδυναμεί, έτσι;
ναι μόνο που εδώ μιλάμε καθαρά για ταχύτητα στα τύμπανα. Αυτό είναι το επίκεντρο της κουβέντας και πάνω εκεί εστίασα εγώ. όταν ο Αλέξης μιλάει για ταχύτητα μιλάει για τύμπανα. Προφανώς τα υπόλοιπα δεν τον νοιάζουν..........
Και πού'σαι, γνώσεις και Witchie δεν πάνε μαζί, μη με βρίζεις σε παρακαλώ. Τι θα πει ο Jon Ricci για τον μαθητή του άμα τ'ακούσει αυτά?
Ra Pariah
28-04-2009, 23:46
Όλα τακτοποιήθηκαν τώρα.
παιδι μου ρουμπαραια,εισαι εντελως τοξο.
σου εξηγει σε ΑΠΛΑ ελληνικα ο γουιτσι πως ειναι τα πραγματα.
να στο πω εγω αλλιως?οι χελσταρ ειναι πιο ευπεπτοι και πιο βατοι στο αυτι απο πχ τους bad brains.οι μεν ειναι κατανοητοι,οι δε χαωδεις.οι αλλαγες στον ρυθμο μου την δινουν,οπως και οι μεγαλες συνθεσεις.μου αρεσει επισης η υπερταχυτητα,να ακους τα μελη μιας μπαντας να προσπαθουν να συναγωνιστουν ο ενας τον αλλο στην ταχυτητα,να βρισκονται σε παροξυσμο.μου αρεσει η μουσικη να ειναι χαωδης,οποτε τελος.
ακουσα χελσταρ.και μιλισια.δεν μου κανουν,βαρεθηκα.
να σου πω ποιες metal φασεις μου κανουν να ηρεμησεις??λοιπον,με μια προχειρη στην δισκοθηκη μου μου αρεσουν οι:
voivod,nuclear assault,sodom,venom,bolt thrower,death,autopsy,bathory,celtic frost,entombed,carnivore,dead brain cells,znowhite,zoetrope,destruction,rumble militia,malevolent creation,sacrilege,slaughter,holly terror,exciter,piledriver,massacre,legion of death,possessed,sacred reich.ολα αυτα,αλλα οι πρωιμες κυριως ηχογραφησεις.
οσο αφορα αλλα μεταλ ακουσματα που μου αρεσουν μεν,αλλα δεν μπορω να καυλωσω ή να κοπανησω οτι υπαρχει και να καταστρεψω το μισο δωματιο,που ειναι πιο κοντα και στο στυλ σου, με αλλη μια προχειρη ματια ειναι οι:
jag panzer-ample,oz-fire in the brain,diamond head,savage,witchfinder general,running wild,hallows eve,whiplash,riot(πρωιμοι),armored saint,raven,vicious rumors-soldiers/digital,liege lord,anthrax-spreading/among/persistence,megadeth-killing,rods-let them,manilla road-crystal/metal/invasion,trouble-psalm/skull/run to the light,heir apparent,avenger-killer elite,abattoir-vicious,saint vitus,samson-shock tactics,mox nix,sword-metalized.οχι να με τρελανουν,οχι να τα ακουω και να γουσταρω,απλα να περναει ευχαριστα η ωρα.με τον ιδιο τροπο πχ που μπορω να ακουσω pixies,porcupine tree,sisters of mercy και γενικα την ανεξαρτητη μουσικη που μου αρεσει.και ναι,απο αυτες τις μπαντες που ειπα μου αρεσουν ΜΟΝΟ αυτες οι δουλειες τους,οτιδηποτε αλλο μου στραβωνει την μασελα απο το χασμουρητο.για να σου λυσω καθε απορια λοιπον.
αρα μπορεις να καταλαβεις οτι ακουω πανκ και χαρντκορ οχι επειδη "ετσι",αλλα επειδη ειναι οντως το μονο μουσικο ειδος που μου κανει κλικ.και σε καφριλα,και σε συναισθημα,και σε ταχυτητα,και σε νοοτροπια,και σαν τεχνη εν γενει.
ουφ ρε πουστη,με εσκασες!
irreligious
29-04-2009, 00:29
Τα solos των Hellstar το punk τα ονειρεύεται και δεν τα έχει ακουμπήσει ποτέ και ούτε πρόκειται να το κάνει!
.
Και αν τυχόν δεν το ξέρετε, οι Γερμανοί είναι ένας λαός που thrash δώσε τους και την ψυχή τους πάρε.
:pink::pink:
αγαπαμε γερμανια λεμε, ωραιο ριπορτ γκαρντιαν
atom_smasher
29-04-2009, 01:17
συμφωνω με γουιτσι.επισης ο ρα παρια και ο πανκης ειναι οι πιο δυνατες προσθηκες στο φορουμ τον τελευταιο καιρο.μου θυμιζουν εκεινη την ταινια που καθονται οι υπαλληλοι του δισκοπωλειου και κουβεντιαζουν για μουσικη και την λενε ο ενας στον αλλον.
GuardianOfIvorytower
29-04-2009, 12:13
Ο witchie τα είπε πολύ σωστά στο ποστ του
GuardianOfIvorytower
29-04-2009, 13:11
Α τώρα που το θυμήθηκα. Πέτυχα τον Joey Vera κ μετά την απαραίτητη φωτογραφία ρώτησα τι γίνεται με τους Fates. Μια χαρά λέει, γράφουμε καινούρια κομμάτια. Για να δούμε :-D
Witchkiller
30-04-2009, 00:31
να σου πω ποιες metal φασεις μου κανουν να ηρεμησεις??λοιπον,με μια προχειρη στην δισκοθηκη μου μου αρεσουν οι:
,exciter,piledriver!
Εγώ νόμιζα ότι αυτούς τους δύο ειδικά τους αναιβοκατέβαζες καραγκιόζηδες, βαρετούς, πουστερλέ κτλ....................
Άτσα ο πάνκης που ξέρει και από (ασταλένιο) τόπι!
Μα καλά ,ποιος είσαι? Ο Αλέφαντος?
οχι ρε.εξαιτερ πρωτα 2 μου αρεσουν.εχουν και ενα μικρο λοφιο τα ριφφ,οποτε ειναι μια χαρα.
μετεπειτα που εγιναν τελειως μεταλ δεν μου αρεσαν.
παιλντραιβερ ειναι τιμια μπαντα ρε.απο το να μου αρεσουν οι κριμσον φλωροι και οι λουκιες ραιοτ εποχης θαντερστηλ χιλιες φορες αυτοι.
Witchkiller
30-04-2009, 00:45
οχι ρε.εξαιτερ πρωτα 2 μου αρεσουν.εχουν και ενα μικρο λοφιο τα ριφφ,οποτε ειναι μια χαρα.
μετεπειτα που εγιναν τελειως μεταλ δεν μου αρεσαν.
παιλντραιβερ ειναι τιμια μπαντα ρε.απο το να μου αρεσουν οι κριμσον φλωροι και οι λουκιες ραιοτ εποχης θαντερστηλ χιλιες φορες αυτοι.
hexx - under the spell άκουσες?
Exciter προσκυνάμε 2 πρώτα (και καλύτερα) και Kill After Kill (ΠΡΕΠΕΙ να το ακούσεις).... στο ύφος των δύο πρώτων αλλά πιο γρήγορο με κομματάρες που γαμάνε μανούλες!
Και είναι λογικό να είχαν και λίγο "λοφίο" στα riffs μιας και ο ένας εκ των δύο βασικών συνθετών, ο "κιθαρίστας" Jon Ricci είναι δηλωμένος fan Discharged................
α ναι ρε,ξεχασα να σου πω...
ακουσα το χεξξ .ενταξει,ηταν ωραιο,σκοτεινο,αλλα οχι το στυλ που μου αρεσει..
παντως για ραιοτ η πρωτη τους εποχη μου αρεσει...και μου αρεσει τοσο,ωστε μπαντες οπως οι τζουντας πρηστ να φαινονται σαν ανεκδοτα μπροστα τους..(καλα γενικα ειναι ανεκδοτα,αλλα αν βαλεις σε καποιον το μπριτις στηλ και καπακι το φαηαρ νταουν αντερ θα γελασει με την ψυχη του απο την διαφορα).
εσυ το κορροζιον το ακουσες??
καλα για ντιστζαρτζ το χω πει:ολο το αγγλικο πανκ να σβησεις και να αφησεις μονο αυτους,παλι το αγγλικο πανκ θα ειναι τεραστιο....μεγαλη μπαντα,μεγαλη αγαπη(παιδικη).καταφεραν και επηρεασαν μπαντες τοσο διαφορετικες οσο οι exciter,voivod,napalm death,doom,autopsy,ολο το κραστκορ κινημα,και το μισο σκανδιναυικο πανκ....
Witchkiller
30-04-2009, 01:00
παντως για ραιοτ η πρωτη τους εποχη μου αρεσει...και μου αρεσει τοσο,ωστε μπαντες οπως οι τζουντας πρηστ να φαινονται σαν ανεκδοτα μπροστα τους..(καλα γενικα ειναι ανεκδοτα,αλλα αν βαλεις σε καποιον το μπριτις στηλ και καπακι το φαηαρ νταουν αντερ θα γελασει με την ψυχη του απο την διαφορα).
εσυ το κορροζιον το ακουσες??
Ριοτ ν'ακούσεις και τα Restless Breed και Born In America. Στο στυλ του Fire Down Under αλλά πιο "βαρι'α στον ήχο!
Το C.O.C. μάμησε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος ειδικά Kiss Of Death και Consumed εντελώς :dfinger: :dfinger: .Αυτή η φάση μου αρέσει ρε. Μπορείνα μην έχουν τόσο βαρύ ήχο όσο οι άγγλομπέκρουλες αλλά είναι πολύ "μουσικοί"............
Αυτά είναι ,ER = πολιτισμικές ανταλλαγές και πάρε δώσε! Πρεσβευτές καλής θέλησης, όχι μαλακίες λέμε
τα εχω αυτα τα ραιοτ...μεχρι το μπορν ιν αμερικα τα εχω ολα σε δισκους...χεχ!
βασικα ειναι οτι πιο σοβαρο εχω ακουσει ποτε στο μεταλ.μπαντα με αρχιδια,χωρις υπερβολες και φανφαρες της πουτσας,χωρις ηλιθιους στιχους,χωρις στρουμφομελωδιες,με περιεργα εξωφυλλα αλλα οχι γραφικα,δεν εχω αλλα λογια για να δειξω την εκτιμηση μου σε αυτην την μπαντα,στην πρωτη εποχη της.
αυτοι,οι the rods,armored saint(που ειχαν λιγο πιο ψοφιο ηχο αλλα ειναι οκ) οριζουν το σοβαρο αμερικανικο μεταλ...
Witchkiller
30-04-2009, 01:13
τα εχω αυτα τα ραιοτ...μεχρι το μπορν ιν αμερικα τα εχω ολα σε δισκους...χεχ!
βασικα ειναι οτι πιο σοβαρο εχω ακουσει ποτε στο μεταλ.μπαντα με αρχιδια,χωρις υπερβολες και φανφαρες της πουτσας,χωρις ηλιθιους στιχους,χωρις στρουμφομελωδιες,με περιεργα εξωφυλλα αλλα οχι γραφικα,δεν εχω αλλα λογια για να δειξω την εκτιμηση μου σε αυτην την μπαντα,στην πρωτη εποχη της.
αυτοι,οι the rods,armored saint(που ειχαν λιγο πιο ψοφιο ηχο αλλα ειναι οκ) οριζουν το σοβαρο αμερικανικο μεταλ...
:touched: :touched: :touched:
Riot , Armored Saint οι αγαπημένες μου US μπάντες (μαζί με Megadeth).............
Trivia: oι Armored Saint ήταν απίστευτα ξενερωμένοι με τον studio ήχο που είχαν. Τότε είχαν τη φήμη της πιο θορυβώδους μπάντας του LA συναυλιακά δηλ ότι παίζαν σε αξωφρενικές εντάσεις................
edit: εννοείται ότι και Rods :dfinger:
καλα για ντιστζαρτζ το χω πει:ολο το αγγλικο πανκ να σβησεις και να αφησεις μονο αυτους,παλι το αγγλικο πανκ θα ειναι τεραστιο....μεγαλη μπαντα,μεγαλη αγαπη(παιδικη).καταφεραν και επηρεασαν μπαντες τοσο διαφορετικες οσο οι exciter,voivod,napalm death,doom,autopsy,ολο το κραστκορ κινημα,και το μισο σκανδιναυικο πανκ....
Death metal,black metal,hardcore κλπ κλπ
Πανκη,τελικα οι Satanic Surfers γαμανε το συμπαν.Δεν ειναι τοσο pennywise το στυλ τους αλλα πιο πολυ positive hxc,melodic hardcore punk και μπολικο ροκ ν ρολ.
εχμ,εχουν κατι απο 7 σεκοντς και γκοριλλα μπισκουιτς,αλλα αν ακουσεις πρωιμους πεννυγουαιζ στην ιδια φαση ειναι κι αυτοι....οπως και οι νο γιουζ φορ ε ναημ.
Λατρευω πρωιμους Pennywise(παιδικη αγαπη),αλλα μου φαινονται πιο κοντα στο στυλακι των 7 σεκοντς που λες και συ.Ισως να εχουνε και δοσεις απο παλιο μελωδικο πανκ τυπου SNFU.Παντως οπως και να εχει γουσταρα ασχημα.:pink:
GuardianOfIvorytower
30-04-2009, 11:50
Για να γίνουμε ξανά ον τόπικ, έκανα edit τα ποστ μου κ έβαλα μερικές φωτογραφίες 8)
mrmaiden
30-04-2009, 15:09
Για να γίνουμε ξανά ον τόπικ, έκανα edit τα ποστ μου κ έβαλα μερικές φωτογραφίες 8)
Oraies fotos, alla vale kamia pou na fainetai o Gonzo kai o Thunderstick!
GuardianOfIvorytower
30-04-2009, 17:14
Από τα τελευταία γκρουπ κάθε μέρας δυστυχώς μου έχουν βγει πολύ σκοτεινές (ιδίως του Lizzy). Θέλω να φωτείσω μερικές κ να τις ανεβάσω, μερικές αξίζουν. Κ έχω κ μία καλή αφιερωμένη στον μπέρνιν :pink: