View Full Version : ΒΑΣΙΛΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
http://www.gazzetta.gr/content/view/31830/2/
οταν ο γιος φευγει-ο πατερ ερχεται:chinchilla:
συγκινηθηκα ρε αρχιδι..
αυτο θα πει "οικογενειακη γαλουχηση" :touched::touched::touched::touched:
panki rikse apofsi gia katevazma violidi sto psifodeltio tou katsarida.ama arxiso xristopanagies ego tha ftaio?
θα παρουμε την εξουσια εξαφανιζοντας τον υπναρα γερακο....
vre papara ton stirizei o zagor.aftos tou eipe na xosei mesa srek sto psifodeltio.ksipna.exei na pesei treli kolotoumpa apo zagoroskila
Επώνυμοι Mπαοκτσήδες μιλούν στον sportdog.gr για την πολυσυζητημένη συνεργασία: Θέλουν Γκαγκάτση.....
Αχιλλέας Ασλανίδης-ή γαμημενος γλυφτης-ή ψωμιαδης νουμερο 2
«Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ αυτή τη στιγμή γιατί δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα. Έχω ξεχωριστή σχέση με τον Βασίλη Γκαγκάτση και θέλω πρώτα να μιλήσω μαζί του για να μάθω τι συμβαίνει. Θα πω μόνο ότι είναι ένας επιτυχημένος παράγοντας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Άρα, ενδεχόμενη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ θα είναι θετική για την ομάδα γιατί το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο εντός αγωνιστικών χώρων αλλά και εκτός. Και κυρίως εκτός...».
Γιώργος Κούδας ή βουκεφαλας εεε μεγαλεξανδρος
«Δεν γνωρίζω ακριβώς το θέμα και δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Ο κύριος Γκαγκάτσης έχει εμπειρία αφού ήταν πρόεδρος για πολλά χρόνια στην ΕΠΟ, είναι από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, και προφανώς του αρέσει το ποδόσφαιρο. Νομίζω, όμως, ότι είναι καλύτερα να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος».
Δημήτρης Παρίδης ή παπαριδης
«Κατά την άποψή μου πρόκειται για θετική κίνηση, η οποία θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ο κ. Γκαγκάτσης βρίσκεται χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι έμπειρος και έχει πολλές γνώσεις και γνωριμίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Άρα, μπορεί να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε διάφορους τομείς. Από τη στιγμή που η διοίκηση Ζαγοράκη εκτιμά ότι ο κ. Γκαγκάτσης είναι σε θέση να δώσει λύσεις στον ΠΑΟΚ, τότε καλώς κάνει και προχωρά σε αυτήν την κίνηση. Τη βλέπω κι εγώ θετικά αν και η αλήθεια είναι πως πρόσφατα είχαμε την ιστορία με τον γιο του που παραιτήθηκε από την ΠΑΕ. Σίγουρα είναι κάπως περίεργο αλλά επαναλαμβάνω ότι θα βγει σε καλό στον ΠΑΟΚ».
Παναγιώτης Κερμανίδης ή γελαει ο κοσμος
«Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πώς λειτουργεί. Αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφασίσει ότι πρέπει να έρθει στον ΠΑΟΚ, τότε ο κ. Γκαγκάτσης θα επιστρέψει στην ομάδα από την οποία άρχισε την πορεία του ως παράγοντας. Δεν θα του είναι άγνωστο το περιβάλλον.
Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα από την πλευρά του κόσμου. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν αντιδράσει στο θέμα του γιου του, γιατί αλλού ήταν ο γιος και αλλού ο πατέρας. Τώρα, αν έρθει στον ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει δυσάρεστες καταστάσεις.
Αυτό που ίσως αλλάξει, όμως, είναι η αντιμετώπιση που θα έχει η ομάδα από τους αντιπάλους της εφόσον βρεθεί στις τάξεις της ο κ. Γκαγκάτσης, ο οποίος ασκεί επιρροή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ, αυτό που θα του ευχηθώ είναι να έχει με τον ΠΑΟΚ επιτυχία ανάλογη με εκείνη που είχε με την Εθνική το 2004 και η έλευσή του να συνδυαστεί με την έξοδο της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και με καλή πορεία στην Ευρώπη».
Νίκος Αλαβάντας ή ποιος ηρθε
«Ο κ. Γκαγκάτσης άρχισε από τον ΠΑΟΚ, μετά μπλέχτηκε με τον Ολυμπιακό και έφτασε εκεί που έφτασε, να είναι πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα κάνει καλό ή κακό στον ΠΑΟΚ, πιστεύω όμως ότι μάλλον θα κάνει καλό. Θα μπορέσει να τον βοηθήσει με τις γνώσεις, τις γνωριμίες και την εμπειρία του αφού τόσα χρόνια ήταν σε ένα... ηγετικό, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πόστο. Δεν ξέρω, από την άλλη, αν θα υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο αλλά δεν νομίζω πως θα παρουσιαστεί τέτοιο πρόβλημα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».
κουλης ιωσηφιδης-ή τσου ρε κουλη
«Δεν θα ήθελα να πάρω θέση για αυτό το θέμα. Δεν είναι δικής μου αρμοδιότητας, είναι ένα ζήτημα που αφορά αποκλειστικά και μόνο τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Άρα, ουδέν σχόλιον».
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ
Αχιλλέας Ασλανίδης-ή γαμημενος γλυφτης-ή ψωμιαδης νουμερο 2
κοιτα να δεις που συμφωνο με τα γαυρακι
εσυ τι μιλας ρε κρομπαρε?15 χρονια τον ειχες στην δουλεψη σου.
γκαγκατσιο χεβυ μεταλ λοιπον.
Mitsmann
15-05-2009, 17:29
εσυ τι μιλας ρε κρομπαρε?15 χρονια τον ειχες στην δουλεψη σου.
Πρεπει να σας αρεσε η δουλεια του ε?
Mitsmann
15-05-2009, 17:33
Εγω προσωπικα, ειμουν καθετα αντιθετος να ερθει στον Ολυμπιακο ουτε για καθαριστρια.
τη στιγμη που υπαρχει πανελληνιως ενας στρατος απο οπαδους καθε χρωματος που περιμενει με το ενα χερι στο πληκτρολογιο και το αλλο στο μποξερακι του (δεν αναφερομαι απαραιτητα στο φορουμ), ετοιμος σαν απο καιρο, να υπογραψει ο Γκαγκατσης στον Ολυμπιακο ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΧΑΧΑΧΑ, καλυτερα ο Ολυμπιακος να μη μπλεχτει σε αρχιδιες.
Τωρα για διαιτησιες και τα λοιπα, τα χετε ξαναπει, τα χουμε ξανακουσει, δεν αγγιζουν ιδιαιτερα.
Αρκεί που του έγινε πρόταση για να βάλουμε χέρι στο μποξεράκι μας, δε χρειάζεται να τη δεχτεί κιόλας. Καλορίζικος στον μπαοκ.
nikolasfluxus
15-05-2009, 18:01
ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ
Mitsmann
15-05-2009, 18:08
Αρκεί που του έγινε πρόταση για να βάλουμε χέρι στο μποξεράκι μας, δε χρειάζεται να τη δεχτεί κιόλας. Καλορίζικος στον μπαοκ.
Nαι ωραια, αλλα αμα το χουμε σιγουρο τι παιζοταν, τι σημασια ειχε να δουλευε η οχι?
τι μας ειχανε πρηξει τον παπαρο? εκει θελω να καταληξω.
Τελικα τι γινοταν?
Τωρα που του κανε προταση και ο παοκ, ητανε και ο παοκ μεσα στα πραματα? αφου "μονο που του κανε προταση" αρκει.
Τεσπα, δεν εχει νοημα, τα χουμε πει.
Ζωη να χουμε, πρωταθληματα να παιρνουμε.
Mitsmann
15-05-2009, 18:09
να σημειωσω εδω οτι ολοι οι μεγαλοπαοκαρες παλαιμαχοι κλπ που στα συλλαλητηρια ητανε πρωτοι πρωτοι, κανουνε τις κοταρες.
λιγο ακομα δηλαδη και θα πιστεψω οτι μαλακια του Κοκκαλη που δεν τονε πηρε τελικα.
ο μπερηφανος ανεξαρτητος λαος της τουμπας κοκοκοκοο
γιατι παιδια?
δεν θα σας ξαναδωσει ο λιλης προσκλησουλες v.i.p.:disco:
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΧΑΧΑΧΑ
.
τολμας και μιλας εσυ ρε υπαλληλε που ακομα και τωρα γλυφεις απαλα την κωλοτρυπιδα του καρκινιαρη για να σου φερει και του χρονου το πρωταθλημα?
αντε πανε να παραλαβεις κανενα μισοκιλο απο το γραφειο του χοχοχο και να το σπρωξεις στα πιτσιρικια,χωρις να σε παρει κανενας γραμμη,ΘΕΙΟΣ ειναι αυτος βλεπεις.
Kelldorain
15-05-2009, 18:37
Ρε Reject, το θέμα όμως δεν είναι να λες ότι υπάρχει χειρότερο από την ομάδα που στηρίζεις και να δικαιολογείσαι έτσι. Το θέμα είναι αυτό που στηρίζεις να είναι οκ στα μάτια σου. Δηλαδή αν έρθει ξερωγώ ένας οπαδός του Ηρακλή να στην πει για την πρόσληψη Γκαγκάτση τι θα κάνεις; Οκ δεν ξερω μπορεί και εκεί να βρεις αρνητικά, ωστόσο δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε εξαρχής, πως βλέπεις ΕΣΥ την πρόσληψη του Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ
Fireknight
15-05-2009, 18:38
Ρε Reject, το θέμα όμως δεν είναι να λες ότι υπάρχει χειρότερο από την ομάδα που στηρίζεις και να δικαιολογείσαι έτσι. Το θέμα είναι αυτό που στηρίζεις να είναι οκ στα μάτια σου. Δηλαδή αν έρθει ξερωγώ ένας οπαδός του Ηρακλή να στην πει για την πρόσληψη Γκαγκάτση τι θα κάνεις; Οκ δεν ξερω μπορεί και εκεί να βρεις αρνητικά, ωστόσο δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε εξαρχής, πως βλέπεις ΕΣΥ την πρόσληψη του Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ
e den to e8esan kai akrivws etsi gia na leme tin ali8ia oi epanastatimenoi antigkagkatsikoi perifanoi adiaf8oroi pireotes .
ε πως λες να την βλεπω ρε?με καλο ματι?εδω και μια βδομαδα ειμαι σκασμενος.δεν τον γουσταρω μια.
αλλα οπως τα λες,βαζελουγκρες και γαβροπουστες δεν πρεπει να μιλανε κιολας...ολα εχουν και ενα οριο.
Mitsmann
15-05-2009, 18:42
e den to e8esan kai akrivws etsi gia an leme tin ali8ia oi epanastatimenoi antigkagkatsikoi perifanoi adiaf8oroi pireotes .
θα μας δειξετε και πως πρεπει να το θεσουμε?
τεσπα, ποσταρα.
Fireknight
15-05-2009, 18:52
gia kanena logo :D
Na 8esete oti 8elete , opws eseis 8elete , panta me to monadiko sas tropo .
Kelldorain oute ego ton goustaro , perimeno na do pos 8a teliosei to 8ema , makari na min er8ei .
τολμας και μιλας εσυ ρε υπαλληλε που ακομα και τωρα γλυφεις απαλα την κωλοτρυπιδα του καρκινιαρη για να σου φερει και του χρονου το πρωταθλημα?
αντε πανε να παραλαβεις κανενα μισοκιλο απο το γραφειο του χοχοχο και να το σπρωξεις στα πιτσιρικια,χωρις να σε παρει κανενας γραμμη,ΘΕΙΟΣ ειναι αυτος βλεπεις.
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
και υπαλληλοι και βαπορακια λοιπον
παντως αν ειστε καλα παιδια θα σας δανεισουμε και λουβαρη-θεοδωριδη κανα χρονακι να παιξετε μπαλιτσα
μεχρι τοτε βουβα ομως μην νευριασει ο θοδωρακης και την βγαζετε παλι στο τσιμεντο με μπαγιατικο πασατεμπο
Mitsmann
15-05-2009, 18:59
οκ, ο γκαγκατσης ερχεται στον οσφπ - τ ακουει ο ολυμπιακος
ο γκαγκατσης ερχεται στον παοκ - τ ακουει ο ολυμπιακος
νο προμπλεμ
να θυμισω μονο οτι του χρονου η ΕΠΟ εχει προεδρο που δουλευε για τον παο παλιοτερα, την ΚΕΔ θα την εχει μαλλον ο Βασσαρας (απ την θυρα 7 διαιτησιας αυτος) και ο Γκαγκατσης θα ναι στον παοκ.
προσπαθηστε να μη μας σπατε το πεος του χρονου.
προς γαυροβαζελους...αντιλαμβανεστε οτι η εξουσια του GGατση στον ΠΑΟΚ δεν θα εχει το ιδιο βαρος που ειχε οταν ηταν στον γαυρο και στην επο?
αν θεωρειτε οτι θα κανει τα ιδια ειστε η αφελεις η οκ ποσταρετε για το τζερτζελο και μονο
μην κλαιγεσαι ρε απο τωρα
μην κλαιγεσαι ρε απο τωρα
μολις κερδισες μια αμιτα...εκλασες ξεσφιξου τωρα και περνα απο το κυλικειο
Mitsmann
15-05-2009, 19:08
προς γαυροβαζελους...αντιλαμβανεστε οτι η εξουσια του GGατση στον ΠΑΟΚ δεν θα εχει το ιδιο βαρος που ειχε οταν ηταν στον γαυρο και στην επο?
αν θεωρειτε οτι θα κανει τα ιδια ειστε η αφελεις η οκ ποσταρετε για το τζερτζελο και μονο
αυτο ειναι ενα πραγματικα ακυρο ποστ.
εγω ζω για τη στιμη που θα γινει νεα συγκεντρωση αγανακτησμενων παοκιτζηδων και θα παρει το μικροφωνο ο βασιλαρας και θα φωναζει ΚΑΤΩ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ :rofl::rofl:
νιγριτοπαιδο μαθε μπαλιτσα δεν πινουμε αμιτα γιατι ανηκει στο αθηναικο κατεστημενο της 3ε
βλεπω οτι συγκρατησες την Νιγριτα
ελα να σε κερασω κανα κιλο Πονηρο
http://i197.photobucket.com/albums/aa9/00i00_photos/11.jpg
εχομε και καλες λεμοΝΑΔΕΣ ε?
δεν προλαβαινω ρε
εχω να μοιρασω μισοκιλα με πρεζες
θα σου πει ο πανκης που ξερει....
τοσα στρεμματα αφιονια εχομε...ελα και θα σε κανομε και καλη τιμη
δωρο ενα βυτιο σπιρουλινα φρεσκια
τζτζικο,ειναι ψεμματα πως μεγαλοαλανια σας σπρωχναν ζουζου και στα δικαστηρια εσκαγαν να τους υπερασπιστουν δικηγοροι της παε?
ή μηπως να μιλησουμε για τα πρωτα χρονια του σωκου,που λιγδωσε το αντερακι σας απο διαφορες δουλιτσες?
ή ακομα καλυτερα να πουμε για το χρηματικο αποθεμα της 7 που ειναι κοντα στο 1.5 μυριο?αυτα απο που ειναι,απο πωλησεις εισητηριων?και "καπελα" στα διαρκειας?
για αυτο την βουβα βγαλτε την εσεις,αν τυχον τριξει μια μερα η καρεκλα του σωκρατη και χασετε κανενα πρωταθλημα παλι με κορνεδες θα κυνηγατε τους παικτες.και θα παρακαλατε τον ιο σωκο(οχι τον πρεζακια,τον αλλον,τον τζουνιορ σωκο που εχει και μυαλο) να σας κανει γκομενες.
pitchfork
15-05-2009, 20:51
οΟ1οο, reject κλπ γιατί ανακατεύετε και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ στην συζήτηση για τη ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ?
Δεν βλέπετε τον τίτλο του τόπικ?
Δεν καταλαβαίνετε ότι αφορά τον απόγονο του στόλου, υπάλληλο του κόκαλη που αφού λίγδωσε το αντεράκι του με το να χαρίζει μαιμού πρωταθλήματα στους μούλους τόσα χρόνια, έρχετε τώρα σε σας μπας και καταφέρετε να κάνετε 2 τα δικά σας πρωταθλήματα (ή τρία - τα μπερδεύω)?
Μιλήστε σαν άνθρωποι επιτέλους, πείτε τη γνώμη σας ή βουλώστε το, μη γράφετε όμως ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ελα ρε πιτσ,
αλλα αν θυμαμαι καλα η ομαδα σου και ο καπετανιος ηταν εκεινος που εφεραν πρωτοι στην ελλαδα το παρασκηνιο,τις ομαδες-δορυφορους ακα οφη/δοξα δραμας,τα πιστολια και τους τραμπουκισμους στους διαιτητες.
απλα εσεις εισασταν οι πουστηδες οι κοστουματοι.πιο κρυφοι,οχι τοσο ξεκωλοι οσο οι γκευ.
εγω ειμαι εναντιος στον γκαγκατση,και αν οντως μπει μεσα στον ΠΑΟΚ,εγω δεν θα ξαναπατησω Τουμπα.στα εκτος ομως θα ειμαι εκει.χωρις εισητηριο,χωρις να στηριζω την Παε με οποιονδηποτε τροπο,για τα μπαχαλα και για την ομαδα που αγαπαω σαν ιδεα.
γραφε σωστα το username μου και σταματα να δειχνεις το μουνι σου στο αβαταρ σου...μπομπι
pitchfork
15-05-2009, 21:21
Reject την δεύτερη παράγραφο την δέχομαι και την σέβομαι αλλά έπρεπε να τα ακούσεις για να την εκφράσεις.
Την (οφ τόπικ ούτως ή άλλως) πρώτη παράγραφο βέβαια η οποία οφείλεται στη γαυροπροπαγάνδα με την οποία σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου, την αφήνω να την κρίνει η ιστορία (που την έχει κρίνει δηλαδή - 7 πρωταθλήματα σε 30 χρόνια είναι η προσφορά της καρκινοοικογένειας στον ΠΑΟ)
Σιυ υπενθυμίζω πάντως ότι επί βαρδινογιάννη πήρες κι εσύ πρωτάθλημα....
Τέσπα, από τους πικραμένους αρουραίους είναι λογικό να τα ακούω αυτά, δεν έχουν άλλο τρόπο να δικαιολογήσουν το σύστημα πίπα κώλο που τους πήγαιναν όλοι τότε, να τα λέει αυτά και η υπόλοιπη ελλάδα όμως, ε....
στο χω ξαναπει,τελειως διαφορετικη φαση η δικη σας απο τους γκευ.
εσεις απλα θελατε να πηδηξετε τους γκεη,και αν τυχαινε μια χρονια καποια ομαδα να εχει καλυτερη ομαδα το επαιρνε το πρωταθλημα(εμεις,λαρισα,αεκ,ακομα και ο γκεη σε 2 περιπτωσεις).
αυτο ομως δεν αναιρει τις αλητειες του καπετανιου πχ λιτσας,χαρλαβανης.
απο την αλλη,στο ξαναλεω,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την δικτατορια κοκκαλη,η οποια οριζει οτι "πρεπει να τους γαμησουμε ολους,με καθε τιμημα".
οταν τα απο τα πρωταθληματα που αξιζει ο γκευ,μιλαμε για τα πρωτα 7,τα 4 δεν τα αξιζει με τπτ.ειδικα τα πρωτα 2-γελουσε ο κοσμος.εσυ προσπαθουσες να πορευτεις με μεταγραφες στην αρχη,οπως και εγω αν θυμασαι μεχρι το 2001,αλλα δεν μπορεις να χτυπησεις το παρασκηνιο με τιποτα,οτι και να κανεις.
εκει ειναι και το κολλημα μου σαν ΠΑΟΚ.αν,χτυπα ξυλο,παρω την εξουσια στα χερια μου(λεμε τωρα,μια τις χιλιοις) θα κανω πολυ χειροτερα απο αυτα που κανει ο γκεη ολα αυτα τα χρονια,μιας και 13 χρονια που ετρωγα πουστια και τρυπημα δεν φευγουν τοσο ευκολα.
το ιδιο ισχυει και σε εσενα βεβαιως,στην δικια σου ομαδα.
την αεκ την αφηνω απεξω,γιατι σε λιγα χρονια θα περασει στην ανυπαρξια.στα οπαδικα ηδη ειναι μακραν η πιο πεσμενη ομαδα στην ελλαδα,μενει και το αγωνιστικο.και αυτα τα 2 πανε χερακι-χερακι.
εντιτ-παντως ειναι πολυ αστειο να μην θελουν τον γκαγκατση στην δουλεψη τους οι γκεη,τοσα πρωταθληματα τους χαρισε οταν ελεγχε την κεδ.αντε ρε σκατοβλαχοι που θα ηθικολογησετε κιολας...και να μιλανε για επαναστατες μπαοκαρες,ποιοι?ο πιο στησωκωλης λαος της ελλαδας.αυτοι που γαργαλανε με τα χειλακια τους τον παργαλατσο του σωκρατη,αυτοι που καταδεχτηκαν να γινουν υπαλληλοι ωστε αν γινει καμια στραβη σε πεσιμο,να μην χασουν και την δουλεια τους....
ρε μπουφοι,αν φυγει ο σωκο,σωκρατη θα λετε και θα κλαιτε.
pitchfork
15-05-2009, 21:37
Εμείς δεν θα πάρουμε ποτέ την εξουσία γιατί απλούστατα ο Σύλλογός μας, ο Μεγάλος αυτός Σύλλογος, έχει χτιστεί από τον αείμνηστο Γιώργο Καλαφάτη πάνω στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι. 100 χρόνια τώρα διδάσκει Ήθος και Ευγενή άμιλλα, θα γκρεμίσουμε λοιπόν τη παράγκα χωρίς ντε και καλά να πρέπει να χτίσουμε άλλη.
Η τόσα χρόνια πουστιά και αλητεία των μούλων δεν μας άλωσε και ούτε πρόκειται ακόμα κι αν περάσουν άλλα τόσα χρόνια. Είναι πολύ λίγοι...
για ενα κουτελο ζουμε ρε ψιλικατζηδες:touched:
καλα η λαγοκοτα τα'χει χαμενα
κοτζαμ double σου αφησαμε ρε μπαγκς μπανυ να παρεις και μιλας κι'ολας:moutza:
α και καραλολ για το 1,5 μυριο της 7 ε-μιλαμε πρεπει να εχετε εγκυρες πληροφοριες παλι-γιωργος μινος αποκλειστικο και βαλε.....
ναι ρε τζιτζι,καραλολ ρε φιλος.
οπως και καραλολ ηταν το μυριο που εβγαλε ο τακης στο στοιχημα.αστεια πραγματα,ποιος τα πιστευει αυτα?
λες να επεσαν τα ενοικια στην Αγ σοφια και για αυτο να μετακομισε προς τα εκει?γτ στα καμινια ανεβηκε πολυ η αξια των ακινητων...χαχα
μην στεναχωριεσαι,εχετε πολλους ρουφιανους που τα λενε εδω και εκει....
συνεχισε ρε πλακα εχει -πιο πολυ και απο την πισινα του τσουκαλα......
και εννοειται οτι στα καμινια η περιοχη ειναι εδω και καιρο φιλετο
υπαρχει σκεψη να αποσχιστουμε και απο τον πειραια και ανα γινουμε ανεξαρτητο βασιλειο :dfinger:
αχαχαχα
οκ.το κλεινω εδω γιατι οντως εχει πιο πλακα απο την χαιτη του αρκουδομαλακα σας.
τολη πουλα καραμελες,για να πεσουν οι κοπελες.
Εμείς δεν θα πάρουμε ποτέ την εξουσία γιατί απλούστατα ο Σύλλογός μας, ο Μεγάλος αυτός Σύλλογος, έχει χτιστεί από τον αείμνηστο Γιώργο Καλαφάτη πάνω στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι. 100 χρόνια τώρα διδάσκει Ήθος και Ευγενή άμιλλα, θα γκρεμίσουμε λοιπόν τη παράγκα χωρίς ντε και καλά να πρέπει να χτίσουμε άλλη.
Η τόσα χρόνια πουστιά και αλητεία των μούλων δεν μας άλωσε και ούτε πρόκειται ακόμα κι αν περάσουν άλλα τόσα χρόνια. Είναι πολύ λίγοι...
καραλολ
http://www.paokmania.gr/index.php/en/articles/23-general/1658-timios-magazatoras.html
ο φτωχος πλην τιμιος μαγαζατορας τοντωρας
α κακος ανταγωνιστης σωκρατες κ' ο ασφαλιτης γκαγκατσης
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΤΟΣ:?:
ρε τζιτζι,αντε στο διαολο αγορινα μου,ασχολεισου με τις μεταγραφες του ψωλεοντα και τραβα γαμησου.
ειμαστε εναντιοι και ξενερωμενοι.
χαχαχαχα
ελα ρε μαλακα εγω θα φαω στη μαπα τιμουρ, να σας τσιγλησουμε και εσας λιγο:P
μλκ να σου πω κατι?πραγματικα ρε φιλος,καθε φορα που τον βλεπω τον κετσπαγια μου γυρναει τα αντερα.
δεν ξερω γιατι.επειδη ειναι ΤΟΣΟ χανουμοφατσα ισως?
καλη υπομονη σε ολους.ακομα και στα ληκια.φετος θα εχει κλωτσοπατιναδα παντου,σε καθε ομαδα.
περιμενω μεγαλες κινησεις βαζελας,να αγορασει μπαλαφινιο με 4 εκ ευρω.
o μονος κερδισμενος απο τη φαση τιμουρ θα ειναι ο μιτσικωστας-προβλεπω επικα σκετσακια:lol:
Mitsmann
17-05-2009, 17:22
επιτελους δε θα βαζει μεηκ απ και περουκες και θα μιλαει και κυπριακα.
ευκολο χρημα.
και με τη βουλα λοιπον.....
επεσαν οι τζιφρες σημερα
εμεις τιμουρ και εσεις γκαγκατση:dfinger:
pitchfork
27-05-2009, 17:09
Κι εμείς νταμπλ
:-?
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
Fireknight
27-05-2009, 17:22
THIS THREAD IS NOW ABOUT ΒΑΣΙΛΗΣ
http://contra.gr/images/koutsianikoulis_parousiasi0.jpg
tha'thela ;p
Mitsmann
27-05-2009, 18:28
Κριμα τα ποστς των αναλυτων.
Mitsmann
30-05-2009, 00:33
Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ο Παναθηναϊκός, που τάχθηκε υπέρ της εκλογής Πιλάβιου στην ΕΠΟ, δεν ήταν σύμφωνος με την επιλογή του Κύρου Βασσάρα. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, που από την 1η Ιουνίου θα αναλάβει χρέη εκτελεστικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, έχει ταχθεί επίσης εναντίον.
=====
Δεν υπαρχουν λογια, η μαλλον δεν υπαρχουν γελια.
Πατερα και Παναθα, ο αγωνας ΤΩΡΑ δικαιωνεται.
Ροφλολολ.
το ιδιο ποστ γινοταν ανετα και στο τοπικ ΠΕΚ.
Έτσι έχετε μάθει, όποιος είναι στη θέση του Πιλάβιου, να είναι με κάποια ομάδα. Το θέμα είναι να έχει τις θέσεις του και ας διαφωνούμε, όχι να είναι κατευθυνόμενος.
Το σχέδιο του Πιλάβιου ήταν να αλλάξει τον κανονισμό "φωτογραφικά" για να βάλει τον Βασσάρα, κάτι που ο ΠΑΟ (και τελικά όλη η σουπερλίγκα, αφού υπερψηφίστηκε η πρόταση μας) δεν ήθελε.
Το γεγονός ότι ο γκαγκατσης διαφωνεί επίσης, δε μου κάνει εντύπωση, αφού πλέον δουλεύει για τον ΠΑΟΚ, που καταψήφισε επίσης την πρόταση του Πιλάβιου.
ελα μωρη παναθα μαζι με τον γκαγκατση να καθαρισει το ποδοσφαιρο επιτελους:!:
Κατανοείς ότι:
1. Το ότι δε θέλουμε τον Βασσάρα και οι δυο δε σημαίνει ότι θέλουμε τον ίδιο στη θέση αυτή (που είναι η ουσία τελικά). Την επιλογή του γκαγκατση την είδαμε και την φύγαμε.
2. Τώρα που ο γκαγκατσης έχει άλλο εργοδότη, προφανώς έχει και άλλους στόχους. Με τον ΠΑΟΚ δεν έχουμε προβλήματα, οπότε που και που θα συμφωνούμε. Δε σημαίνει πολλά για το πόσο λαμόγιο είναι ο ίδιος ο γκαγκατσης και γι' αυτό άλλωστε οι φίλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εδώ μέσα είναι ξενερωμένοι με το δίκιο τους.
εγω κατανοω οτι με την πρωτη στραβη θα αρχισει το κλαμα στυλ"καλε δωστε κανα πεναλντι" και ο πιλαβιος θα σας ξινισει
Mitsmann
30-05-2009, 04:06
Έτσι έχετε μάθει, όποιος είναι στη θέση του Πιλάβιου, να είναι με κάποια ομάδα. Το θέμα είναι να έχει τις θέσεις του και ας διαφωνούμε, όχι να είναι κατευθυνόμενος.
Το σχέδιο του Πιλάβιου ήταν να αλλάξει τον κανονισμό "φωτογραφικά" για να βάλει τον Βασσάρα, κάτι που ο ΠΑΟ (και τελικά όλη η σουπερλίγκα, αφού υπερψηφίστηκε η πρόταση μας) δεν ήθελε.
Το γεγονός ότι ο γκαγκατσης διαφωνεί επίσης, δε μου κάνει εντύπωση, αφού πλέον δουλεύει για τον ΠΑΟΚ, που καταψήφισε επίσης την πρόταση του Πιλάβιου.
αχαχαχα ποιος γαμει τον Πιλαβιο? δεν αναφερθηκα ποτε σ αυτον.
απλα οι συμμαχιες που γινονται ειναι οχι μονο αστειες, αλλα πεθαινω απ τα γελια.
ο Παναθηναικος δεν εχει προβλημα που ο Γκαγκατσης ξαφνικα θα εχει ψηφο στη σουπερληγκα? αμα πηγαινε στον οσφπ θα ειχε??
τωρα ψηφιζουμε και παρεα??
Τριλαλι λαλο λεμε!
Ρε όταν διαβάζεις αθλητικά κλείνεις τον διακόπτη;
Ο γκαγκατσης δεν έχει ψήφο στην σουπερλίγκα, ο ΠΑΟΚ έχει. Αν πήγαινε στον γαυρο, μάντεψε, πάλι δε θα είχε.
Να το ξαναπώ: Ο γκαγκατσης δεν ήθελε βασσαρα. Κι εμείς δε θέλουμε βασσαρα απότι φαίνεται. Το ουσιαστικό δεν είναι ποιον ΔΕΝ θέλουμε και οι δυο, αλλά ποιον θέλουμε. Και η επιλογή του γκαγκατση υπήρξε και εκδιώχθηκε σε μεγάλο ποσοστό από προσπάθειες του Παναθηναικού.
Επειδή έχετε μείνει στο νηπιαγωγείο: Σα να λέμε εσύ λες κόκκινο, εγώ φωνάζω πράσινο, αν έρθει ένας τρίτος και πει "μπλε" διαφωνούμε και οι δυο μαζί του. Δε σημαίνει ότι συμφωνούμε μεταξύ μας.
Mitsmann
30-05-2009, 18:33
και στον ολυμπιακο παλι δε θα ταν δικια του ψηφος. γιατι ειχατε ηδη αρχισει το σκουξιμο? αφου θα ταν Η ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. τωρα τι εγινε? μπερδευτηκαν λιγο τα πραγματα α?
Επισης και ο Λεβαδειακος ψηφισε μαζι με παοκ/παο.
καλα, αυτοι δεν ηταν παραρτημα???
ρε, τι γινεται....!
ωπ. τωρα πρεπει να πηγα δημοτικο.
χαχαχαχ το πιο αστείο είναι ότι νομίζεις ότι βουλώνεις στόματα με αυτή τη λογική
Το σκούξιμο δεν ήταν επί της ουσίας, για το ότι ο γκαγκατσης θα πήγαινε στον γαυρο. Το σκούξιμο ήταν γιατί αυτό ήταν απόδειξη της σχέσης που είχε με τον γαυρο. Φυσικά και δε θα ήταν δικιά του η ψήφος, όπως και δεν είναι και τώρα - θα ψήφιζε η ομάδα που τον πληρώνει.
Καθόλου δεν έχουν μπερδευτεί τα πράγματα. Γνωρίζει όλος ο κόσμος ότι ο γκαγκατσης έχει προσωπική σχέση με τον Ζαγοράκη και γι' αυτό τον ήθελε στην ομάδα του. Πριν τον Ζαγοράκη (πολύ πρόσφατα δηλαδή) δεν υπήρχε καμιά σχέση με τον γκαγκατση, προσωπική ή οτιδήποτε.
---> Ο γαυρος γιατί τον ήθελε; Εσύ με τις τόσες ερωτήσεις, γιατί δεν απαντάς αυτό; <---
Όσο για τον λεβαδειακο, τι να σου πω, ίσως το ότι ο γαυρος έγραψε στα παπάρια του την κεντρική διοίκηση των τηλεοπτικών, κάτι που στην ουσία στέρησε λεφτά από τους μικρούς, να άλλαξε τις ισορροπίες. Βρείτε τα, μια οικογένεια είστε.
Δεύτερη χρονιά νηπιαγωγείο, ρεκόρ.
Mitsmann
30-05-2009, 19:04
Όσο για τον λεβαδειακο, τι να σου πω, ίσως το ότι ο γαυρος έγραψε στα παπάρια του την κεντρική διοίκηση των τηλεοπτικών, κάτι που στην ουσία στέρησε λεφτά από τους μικρούς, να άλλαξε τις ισορροπίες. Βρείτε τα, μια οικογένεια είστε.
.
αχαχαχαχαχ, ενταξει.
<---- ο ολυμπιακος ηθελε τον γκαγκατση γιατι ο κοκκαλης τον ηθελε και γιατι ειχε ξαναδουλεψει στον ολυμπιακο και γιατι το μωρο μας πινει νεσλακ ---->
λυπαμαι που δεν απαντησα "ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΡΟΦΛΟΛ"
στο κατω κατω αν μας τα φερνε ο ιδιος, ας διναμε κατι παραπανω ρε αδερφε, ας γινοταν κουμπαρος και του Πετρακη για να χουμε λογο.
το ολο νοημα των ποστ δεν εχει (σχεδον) καμμια σχεση με τα τωρα.
υ.γ. οσο για τα "πριν τον ζαγορακη δεν υπηρχε σχεση" καλα κρασια. Σχεδον ολοι ξερουν οτι ο Γκαγκατσις ειναι παοκ. αλλο το αν μας εφερνε σε κοκκιναι κορδελαι τις κουπες.
υ.γ.2 η δικαιολογια με τη λιβαδεια θα εμπαινε σε μπεστ οφ, αλλα εχεις πει και για τους διαιτητες στο οακα μπασκετ που καλως δεν πηγαν στα αποδυτηρια οταν παιρνανε φωτια τσαντες μεσα στο παρκε.
παλι καλα που μετα την ηττα στο 0-1 στο σεφ ειπα να μη ξαναποσταρω.
υ.γ.3 του χρονου το πρωταθλημα θα εχει πιοτερη πλακα απ οτι συνηθως. Να δω τι θα φταιει παλι στους αλλοι. ολα μας τα πηρατε, τιποτα δε μας εχετε αφησει να ραδιουργησουμε.
Προφανώς είσαι ικανός μόνο στις ερωτήσεις, γιατί από απαντήσεις μηδέν. Θα σου πάρω ένα βιβλίο με εικονίτσες να τα εξηγεί όλα.
υ.γ. οσο για τα "πριν τον ζαγορακη δεν υπηρχε σχεση" καλα κρασια. Σχεδον ολοι ξερουν οτι ο Γκαγκατσις ειναι παοκ. αλλο το αν μας εφερνε σε κοκκιναι κορδελαι τις κουπες.Όλοι στο ποδόσφαιρο υποστηρίζουν μια ομάδα, δεν υπάρχει παρθενογένεση. Και ο Κουτσιανικούλης γαυρος είναι, αλλά στον ΠΑΟΚ θα βγάλει το ψωμάκι του. Έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό για το πώς το παοκτσάκι γκαγκατσης βοήθησε τον ΠΑΟΚ όσο ήταν στα πράγματα;
υ.γ.2 η δικαιολογια με τη λιβαδεια θα εμπαινε σε μπεστ οφ, αλλα εχεις πει και για τους διαιτητες στο οακα μπασκετ που καλως δεν πηγαν στα αποδυτηρια οταν παιρνανε φωτια τσαντες μεσα στο παρκε.Δεν είναι δικαιολογία, είναι εικασία για το ότι ο γαυρος πλέον δεν παίρνει τις πλειοψηφίες στις συνεδριάσεις. Έχει ξενίσει πολύ κόσμο η συμπεριφορά του και ΜΠΟΡΕΙ να είναι από αυτό. Στα της οικογένειάς σας, δεν έχω λόγο, συμπάθα με.
παλι καλα που μετα την ηττα στο 0-1 στο σεφ ειπα να μη ξαναποσταρω.< φωτογραφία σαλιγκαριού >
υ.γ.3 του χρονου το πρωταθλημα θα εχει πιοτερη πλακα απ οτι συνηθως. Να δω τι θα φταιει παλι στους αλλοι. ολα μας τα πηρατε, τιποτα δε μας εχετε αφησει να ραδιουργησουμε.Τα κοράκια ίδια είναι και την ίδια συμπεριφορά στον "ισχυρό" θα έχουν με φέτος - αυτή τη συμπεριφορά έδειχναν σε εσάς στο πρωτάθλημα και σε μας στα πλέη οφφ. Θα δείξει αν του χρόνου Πιλάβιοι και σια θα κάνουν κάτι να ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση.
Πρόσεξε μόνο μη δώσει κανένα ανάποδο πλάγιο σε σας και αρχίσετε, γιατί στο μπασκετάκι μας τα έχετε κάνει πορτοκαλί μπάλες με πολύ λιγότερα. Εικοσιτέσσερα φάουλ πόσταρες ότι έγιναν στον παπαλουκα σε φάση που έκανε μεταφορά μπάλας και βήματα και ήταν νον κωλ υπέρ σας. Ψιλά γράμματα.
Mitsmann
30-05-2009, 19:31
παλι καλα που μετα την ηττα στο 0-1 στο σεφ ειπα να μη ξαναποσταρω.< φωτογραφία σαλιγκαριού >
ε??? στο τοπικ προφανως.
σιγα μη δε ποσταρω γενικα επειδη χασαμε στο σεφ.
Για το τόπικ λέω. Το κάθε τόπικ στο ι αρ έχει δικό του θεό (είδικά στο αθλέτικς!).
pitchfork
31-05-2009, 11:03
Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Μιτσμανν τα πιστεύει κιόλας αυτά που γράφει αχαχα
Έλα μωρή θρήλε, του χρόνου θα το σηκώσεις και με κόντρα διαιτησία.
Mitsmann
31-05-2009, 14:16
συμφωνουμε σε ενα πραγμα παντως, χεχε.
του χρονου αν στραβωσει ΚΑΙ αλλη μια φορα, δε θα χετε ποιον να βρισετε.
:rsad:
Τελικα πειτε λιγο καποιος γιατι εχασα τη μπαλα, ο Γκαγκατσης πηγε στον ΠΑΟΚ και θα εχουμε κοντρα διαιτησια και θα το παρει ο ΠΑΟΚ στο τελος ή εχουμε κι αλλο παραρτημα τωρα και θα στησουμε τα ματς με ΠΑΟΚ?
Fireknight
31-05-2009, 16:16
malon to prwto , afta vlepei kai o LEVADIAKOS kai allazei stratopedo siga siga !
του χρονου αν στραβωσει ΚΑΙ αλλη μια φορα, δε θα χετε ποιον να βρισετε
Αν όμως δεν στραβώσει, θα είχαμε δίκιο που βρίζαμε. :wink:
Mitsmann
31-05-2009, 17:00
:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:
pitchfork
31-05-2009, 17:48
του χρονου αν στραβωσει ΚΑΙ αλλη μια φορα, δε θα χετε ποιον να βρισετε
Αν όμως δεν στραβώσει, θα είχαμε δίκιο που βρίζαμε. :wink:
Διαφωνώ.
Για ποιο λόγο πρέπει να το παίζουμε προφήτες? Δεν μπορούμε απλά να δούμε τι θα γίνεται του χρόνου στα γήπεδα και να κρίνουμε όπως κρίνουμε κάθε χρόνο?
Με ποια λογική το ότι ο γκαγκάτσης πήγε στο πάοκ οδηγεί σε συμπεράσματα για τα προηγούμενα χρόνια παράγκας (που ερευνάται μάλιστα από την ουέφα)
Μη μπερδεύεστε ορισμένοι.
Ο γκαγκάτσης δεν ήταν ο απ ευθείας δημιουργός της παράγκας, πιόνι του κατάσκοπου ήτανε. Τοι τι θα καταφέρει τώρα δεν έχει σχέση με το το έκανε παλιά (και είδε όλη η ελλάδα).
Mitsmann
31-05-2009, 18:45
οδηγεί σε συμπεράσματα για τα προηγούμενα χρόνια παράγκας (που ερευνάται μάλιστα από την ουέφα)
ειμαστε μισο βημα πριν τον υποβιβασμο. ευτυχως που δεν αγορασα ολυμπιακος ληζινγκ.
Σε άλλη χώρα ίσως. Εδώ δεν κάνουμε τίποτα για πιο σοβαρά, τον γαυρο θα υποβιβάσουμε;
Mitsmann
31-05-2009, 21:07
αχαχαχ, θα σ εψηνε ε?
pitchfork
01-06-2009, 00:56
Mits δεν καταλαβαίνω γιατί κοροιδεύτεις.
Αυτό που έγραψα το έλεγε παλαιότερο ρεπορτάζ, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Το τι έχει απογίνει εκείνη η έρευνα δεν γνωρίζω, αν έχει κάποιος πληροφορίες ας μας πει.
PS Και μην αλλάζεις θέμα ε?