Log in

View Full Version : Manowar - Asgard Saga

Loader
23-04-2009, 21:54
The Asgard Saga (http://www.asgard-saga.com/)

Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΩΝΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ

Amnesiac.
23-04-2009, 22:05
... από τα γέλια.

Ra Pariah
23-04-2009, 22:07
http://blogofearthandaltar.files.wordpress.com/2009/03/manowar1.jpg

Reject
23-04-2009, 22:08
αχαχαχαχαχαχα
με συγχωρειτε,αλλα οταν βλεπω προταση γραμμενη στυλ "η γη θα τρεμει" με μπλε μπολντ γραμματα θυμαμαι τους 299 οπαδους του γηρακλη.
αν και παιζει πλεον να εχουν περισσοτερους οπαδους απο τους ατσαλοβλακες.

antimusic
23-04-2009, 22:10
θα ματώνει σκοτάδι μαλάκες μου.

00i00
23-04-2009, 22:12
το κουνουπελαιο...το κουνουπελαιο

Ra Pariah
23-04-2009, 22:19
On topic: http://i2.iofferphoto.com/img/item/465/715/96/o_CONAN_OST_EBAY.jpg

atom_smasher
23-04-2009, 22:27
δεν λες τι σκατα βγαζουν παλι?live?

Witchkiller
24-04-2009, 00:38
video game με Manowar? Άμα είναι δυσδιάστατο σε φάση double dragon ψήνωμαι αλλιώς το μπούλο.................

fandango
24-04-2009, 00:51

psofimi
24-04-2009, 02:57
... από τα γέλια.

BURNIN AMBITION
24-04-2009, 04:16
3 meres kanw format kai exei isopedwthei o kosmos e re pousth moy pw kavles pote vgainei?

phthoggon
24-04-2009, 04:37
Spanning all media: from the written word to music, from games and comics to movies and interactive web communities. There will be no limits.

But the authors do not only want to entertain the fans, they want to include them! Everybody is invited to participate! Professional artists AND fans from everywhere will unite to build an ever-growing universe!

μάστορες στο προμόσιον όμως οι κύριοι ε? όχι παίζουμε...

casshern
24-04-2009, 09:15

Ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει στο νετ μακράν.
ΑΝ το σκέφτηκε και μόνος του,

Loader
24-04-2009, 11:22
μόνος μου το σκέφτηκα αλλιώς δε θα το έγραφα!

ούτε καν το "η γη θα τρέμει" δεν ήξερα ότι είναι απο τις γριές σφδφσφγ
ασδφασφδφαδ

Midnight
24-04-2009, 11:35
Οι Manowar είναι θεοί, ρε! Τέλος!!! Πρώτα καπότες Manowar και τώρα video game;! Απλά προσκυνώ! Πατάει το Ed Hunter με το ένα δάχτυλο στο χώμα, είμαι βέβαιος πριν καν το πάρω! Μόνο κανά cd να δούμε πότε θα βγάλουν γιατί τελευταία όλο μπιχλιμπίδα εκδίδουν και από μουσική τίποτα...Αλλά έχω εμπιστοσύνη στους Μαχητές, όταν θα έρθει θα 'ναι καλό! Μέχρι τότε, ατελείωτο ξύλο με το κτήνος Manowar στην ηλεκτρονική Ασγάρδη!!!

fandango
24-04-2009, 11:41
Amon Amarth will not stand idly by and let this happen.

"anyone can participate in every phase of the project from submitting anything from stories to songs"

translation: we're lazy and out of ideas.

Amnesiac.
24-04-2009, 11:46
Οι Manowar είναι θεοί, ρε! Τέλος!!! Πρώτα καπότες Manowar και τώρα video game;! Απλά προσκυνώ! Πατάει το Ed Hunter με το ένα δάχτυλο στο χώμα, είμαι βέβαιος πριν καν το πάρω! Μόνο κανά cd να δούμε πότε θα βγάλουν γιατί τελευταία όλο μπιχλιμπίδα εκδίδουν και από μουσική τίποτα...Αλλά έχω εμπιστοσύνη στους Μαχητές, όταν θα έρθει θα 'ναι καλό! Μέχρι τότε, ατελείωτο ξύλο με το κτήνος Manowar στην ηλεκτρονική Ασγάρδη!!!

Στο video game ο τελικός κακός θα είναι οι NIRVANA;

Loader
24-04-2009, 11:46
ρε δε περιμένουν από τους οπαδούς να βγάλουν κομμάτια.

ο δίσκος θα βγει φέτος και έχουν έτοιμα ένα σωρό τραγούδια, ίσως και όλα. από το 2007 έχουν έτοιμα μερικά τραγούδια για το δίσκο αυτό. η ιστορία αυτή τη φορά είναι για το θεό Θορ και θα παίξουν καινούρια κομμάτια στο φεστιβάλ τον ιούλιο στη γερμανία.

το Asgard Saga είναι ένα τεράστιο project όπου το ένα πράγμα θα διαφημίζει το άλλο. χάρη στον καινούριο δίσκο θα διαφημιστεί το βιβλίο, χάρη στο παιχνίδι θα διαφημιστεί ο δίσκος και τέτοια πράματα. παράλληλα, θα υπάρχει και επίδραση των οπαδών στο project.

το Asgard Saga είναι όνομα για όλο το project. δεν είναι απαραίτητα τίτλος ούτε του δίσκου ούτε του παιχνιδιού, αλλά ίσως να είναι τίτλος του βιβλίου.

είναι αυτό που είπε ο phthoggon (http://www.electricrequiem.com/forum/member.php?u=1246), ότι είναι μάστορες στην προώθηση : D

Midnight
24-04-2009, 11:51

Χαχαχαχαχαχα!!! Όχι! Οι Korn!!!

Agoraphobic_S.I.
24-04-2009, 13:15

:rofl::rofl::rofl:

σε κάθε επίπεδο μάλλον θα έχει από έναν ΦΟΛΣ.
Θα αρχίζει από πάνκηδες και θα τελειώνει με τους μετάλλικα (ποιοί είναι αυτοί; ). :-P

Phantom Duck
24-04-2009, 13:16
ούτε καν το "η γη θα τρέμει" δεν ήξερα ότι είναι απο τις γριές σφδφσφγασδφασφδφαδ

από τον γκέμπελς είναι ρε φασίστα ασδφασδφασδφ

Loader
24-04-2009, 13:28
ασφγδσγδφγσδφγσδφδγφφδγσ

Loader
28-05-2009, 13:06
wNYyQXtbfJk

ΧΥΣΤΕ

Razor
28-05-2009, 13:10
:dfinger:

GuardianOfIvorytower
28-05-2009, 13:53
Καλά το κομμάτι αυτό θα ειπωστεί 124345235213 παραλλαγές κ μεταλλάξεις...ασ βγει γενικά ο δίσκος πρώτα κ μιλάμε μετά. 8-)

Kalt
28-05-2009, 13:57
Με μια πρώτη αυτιά, οι στίχοι ακούγονται τρομερά πρωτότυποι.

(Δεν είναι άσχημο. Για να δούμε.)

Midnight
29-05-2009, 00:31
:evil::headbang::twisted:
Πόσο πιο ψηλά θα φτάσουν οι άνθρωποι;! Τον ουρανό τον έχουν ήδη αγγίξει! Κάθε solo bassoμαλακία του Joy "Call Me Boss" De Maio μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους θεούς! Που θα πάνε πια; Τι να υπάρχει πιο πάνω, άραγε;!:rofl:
Πέρα από την πλάκα, το κομματάκι σα να γαμάει...μπράβο στον Loader που μας έφερε αυτό το mini δείγμα!:grin:
True Metal ωρέ!!!:headbang:

Loader
04-06-2009, 22:54
οκ, αυτό έχει ακόμα drum machine για τις εγγραφές, δεν είναι τόσο ολοκληρωμένο όσο το προηγούμενο, αλλά και πάλι ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ

BkllfVTRPFA

Α και ο καινούριος δίσκος θα ονομάζεται 'Hammer Of The Gods'

\m/

Boom!
09-06-2009, 03:54
Winners Of The Ultimate Fan Contest Announced

"Dick the Destroyer" had the "Balls of Steel" necessary to tattoo the "Sign of the Hammer" on his penis and definitely deserves to win Grand Prize as the Ultimate MANOWAR Fan!! He wins 2 Ultimate Fan Packages to Magic Circle Festival III on July 18, 2009 at the Loreley on the Rhine River in Germany!

:fear:

Ruthless
09-06-2009, 08:47
ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ MANOWAR

:mrgreen:

Entrancemperium
09-06-2009, 20:03
ΜΑ ΓΑΜΑΝΕ ΗΔΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Midnight
10-06-2009, 01:48
Winners Of The Ultimate Fan Contest Announced

"Dick the Destroyer" had the "Balls of Steel" necessary to tattoo the "Sign of the Hammer" on his penis and definitely deserves to win Grand Prize as the Ultimate MANOWAR Fan!! He wins 2 Ultimate Fan Packages to Magic Circle Festival III on July 18, 2009 at the Loreley on the Rhine River in Germany!

:fear:

Θεοί οι Manowar, δεν το συζητάω...αλλά να μη λέω ψέματα, το σπαθί μου δε θα το τρυπούσα για πάρτη του DeMaio:lol:

Loader
10-06-2009, 03:49
ΜΑ ΓΑΜΑΝΕ ΗΔΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ZOMG ZOMG ZOMG ΕΧΩΣΕΣ ΤΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

GuardianOfIvorytower
10-06-2009, 12:34
:rofl:

Boris-san
10-06-2009, 12:38
Loader an kai postareis sporadika eisai xalara o pio true tupos edw2 mesa se sugrish me tous pseftodh8en tupakous pou kukloforane :P

Guardian grapse tpt re sto US gia prog pou katexeis

Loader
13-06-2009, 14:05
Thunder In The Sky [Samples] (http://www.manowar.com/music_ep.html)

αγόρασα τα mp3s πριν λίγο από το online κατάστημα κι ακόμα τα ακούω! όταν τελειώσουν θα έρθω να πω πόσο χώνουν!!!

The Good Son
13-06-2009, 14:09
ΠΑΤΕΡΑ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ.

Phantom Duck
13-06-2009, 14:17
ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Loader
13-06-2009, 14:49
κάνω ένα μικρό διάλλειμα για να σας δώσω ένα μικρό βιντεάκι για το Father

HGSwVQIi6m8

Entrancemperium
13-06-2009, 15:15
κάνω ένα μικρό διάλλειμα για να σας δώσω ένα μικρό βιντεάκι για το Father

HGSwVQIi6m8
Φαντάζομαι Ερίκο Μπισμπιρίκο να τραγουδά σε φιλιπινέζικα σανσκριτικα σουαχιλι το πατέρα πατέρα!
ΖΟΜΓΚ ΖΟΜΓΚ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ!:dfinger:

SpiritCrusher
13-06-2009, 16:40
χαχα πεθαίνω με το ιαπωνικό. Ίτσιιι μπου μπουυυυν

Ruthless
13-06-2009, 18:03
Πω πω, δεν έχω λόγια λέμε, 4η φορά στο ριπίτ τώρα και δεν θα σταματήσει για πόσες μέρες ακόμα πιθανότατα.

:headbang: :headbang: :headbang:

Boom!
13-06-2009, 18:18
Thunder In The Sky [Samples] (http://www.manowar.com/music_ep.html)

αγόρασα τα mp3s πριν λίγο από το online κατάστημα κι ακόμα τα ακούω! όταν τελειώσουν θα έρθω να πω πόσο χώνουν!!!

Πρεπει να ανεβασεις ε.

Ruthless
13-06-2009, 18:52
Πρέπει να είναι τραγικά δύσκολο να ψάχνεις σε μερικά στάνταρ sites (http://www.oneddl.com/?s=manowar&x=0&y=0) ε;

(Δεν έδωσα λινκ αν το προσέξατε :!:)

Entrancemperium
13-06-2009, 19:00
Πρέπει να είναι τραγικά δύσκολο να ψάχνεις σε μερικά στάνταρ sites (http://www.oneddl.com/?s=manowar&x=0&y=0) ε;

(Δεν έδωσα λινκ αν το προσέξατε :!:)
Ωραίος!

Loader
13-06-2009, 19:56
ΛΟΙΠΟΝΖ

ΛΟΛΖ0ΡΖ

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΕΙΑ - ΕΠΠΙΡΙΑ - ΕΠΙΡΡΕΙΑ - ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ - ΜΠΥΡΑΣ, 7 ΚΟΥΤΑΚΙΩΝ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ FALSE ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΩΝΕΙ ΜΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ) ΕΧΩ ΣΩΑΣ ΤΑΣ LOADERS ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΩΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΛΩΡΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΞΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ GODS OF WAR ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΧΩΣΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΡΥΦΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ GODS OF WAR ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ODIN KAI ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΟΡ

ΛΟΛΖ

ΧΩΝΕΙ

ΧΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ Χ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΛΖ

Razor
13-06-2009, 20:04
τον ΑΡΗ δεν τον χωνει κανεις

Marillion
13-06-2009, 20:40
azor πουτάνες, άρης η θρας;

Loader
13-06-2009, 20:45
ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ OFF TOPIC ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ HAMMERFALSE

lolz

: D

jack the ripper
13-06-2009, 21:03
αγαπαμε loader :touched::touched::touched:

Razor
13-06-2009, 21:46
azor πουτάνες, άρης η θρας;

μαζι με ξυδια ειναι το νοημα της ζωης

Entrancemperium
13-06-2009, 21:50
Χμμμ κάτσε Αζόρ, να διαλέξεις μπορείς;
Καλόοοοοο δλδ... Π.χ. μπορείς να μην ακούς θράς και να ακούς ας πούμε από δω και στο εξής R n' B;
Μπορείς π.χ. να πίνεις Perrier και όχι ξύδια;
Μπορείς να μη γαμάς πουτάνες και να βρείς ένα φίνο γκομενάκι;
Μπορείς να γίνεις ξέρω γω γαύρος και όχι Άρης..
Θα μου πεις όχι.. Αλλά αν σου έλεγα να διαλέξεις ένα απόλα;
Ε;

Razor
13-06-2009, 21:59
θα απαντησω αυριο το βραδυ που θα ειμαι σουρας :!:

sabbattack
14-06-2009, 10:46
XRISTE MOU TO PATERA EINAI ANIERO!!!!

Ruthless
15-06-2009, 11:03
Καλά, το Let the Gods Decide είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΥΜΝΟΣ.

Δεν ξέρω καν πόσες φορές έχω ακούσει το EP, σταθερά στο repeat είναι.

Όχι πως μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο από αυτούς. Δηλαδή και μια μετριότητα να πάρουν, όταν εκτελείται από Manowar με μπάσο DeMaio και φωνή Adams ξεφεύγει σε σχέση με λοιπούς κοινούς θνητούς.

Amnesiac.
15-06-2009, 11:16
Οι Manowar διασκευάζουν Καλλίρη λοιπόν :dfinger:

Razor
15-06-2009, 11:26
φοβερο ποστ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΓΟΥΛΑ

σ'αγαπαω,σ'εκτιμαω,εισαι ΘΡΑΣΕΡ αλλα στηριζω μανογουορ ΦΑΝΑΤΙΚΑ

Amnesiac.
15-06-2009, 11:29
Ε καιγω στηρίζω μάνογουορ ντε, έχω όλα τα σιντιά τους μέχρι το warriors of the world + καναδυό λάιβ, αλλά αν μου πεις ότι σου άρεσε το ΠΑΤΕΡΑ θα πέσεις πολύ στην υπόληψη μου, να το ξέρεις αυτό.

Razor
15-06-2009, 11:32
ε ηταν βαρετο.

antimusic
15-06-2009, 14:20
καλά, αν πάρουν μια μετριότητα και της χώσουν μπάσο ντεμάιο και φωνάρα άνταμς παίρνουμε μια μετριότητα με μπάσο ντεμάιο και φωνάρα άνταμς τύπου gods of war.

νταξ πέρα απ τη μαλακιάρα το "patehra" και το αχρείαστο crown and the ring τα 4 κομμάτια που μένουν είναι μια χαρά.

άντε, να γράψουν 5 ορχηστρικά ιντερλούδια και ακόμα δυο μπαλάντες και έτοιμο το αλμπουμάκι.

Loader
15-06-2009, 15:34
Ήρθα!!

Τα άκουσα αρκετά ώστε τώρα να μπορώ να σκεφτώ ένα σωρό λέξεις που χώνουν για να περιγράψω το μεγαλείο του Thunder In The Sky

1. Thunder In The Sky

Κοπάνημα κοπάνημα κοπάνημα!!!!!! Όσοι ξενερώσανε με το υπερτεράστιο Gods Of War και χαλαστήκανε με το απερίγραπτα κορυφαίο, ασύλληπτο και ανεπανάληπτο εκείνο Έπος, τώρα μπορούνε και πάλι να γουστάρουνε διότι το Thunder In The Sky ανήκει περισσότερο στο ροκάδικο στυλ των Manowar παρά στο επικό!!! Γρήγορο, σκληρό, κοπανάει τα False τσουτσεκόνια με ευκολία και τα πετάει στην άκρη, προετοιμάζοντας το έδαφος για ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ που θα ακολουθήσει!!!! Έτσι όπως το ακούω, ίσως να είναι το πρώτο κομμάτι του δίσκου μετά από εισαγωγή, αν θα υπάρξει εισαγωγή. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ OVERTURE TO THE HYMN OF THE IMMORTAL WARRIORS ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΑΔΦΓΣΦΓΣΔΦΦΔΓΓΣΦΔ

2. Let The Gods Decide

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΩΝΟΥΝ. Heavy, πιο Heavy, True Heavy Fuckin Metal Made Of True Heavy Epic Fuckin Metal Made Of Steel!! Η πορεία του 'Hammer Of The Gods' συνεχίζει να ξεδιπλώνεται και η μουσική εξιστορεί ακόμη πιο βαθιά την ιστορία του. Το ριφ έχει κάτι που φέρνει ΗΔΟΝΗ στη φαντασία και στην καρδιά. Ολόκληρο το κομμάτι και κυρίως το ρεφρέν είναι για τρελό κοπάνημα και κρίμα που κρατάει λίγο σφαδγφσδδφδγσφδ

3. Father

Η πρώτη παιδική μπαλάντα από Manowar! Το κομμάτι αναφέρεται στα συναισθήματα ενός Βίκινγκ, καθώς θυμάται τη ζωή του με τον πατέρα του, ο οποίος έχει πλέον πεθάνει. Έχει κάτι το παιδικό αυτό το κομμάτι, ένα συναίσθημα νοσταλγίας, όπως αυτό που νιώθουμε όταν ακούμε μουσική από ένα παλιό μουσικό κουτί.
Μπορεί να μην είναι η πόρωση και το χώσιμο η σημασία του τραγουδιού, αλλά είναι σημαντικό διότι ο Adams το τραγούδησε σε 16 ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά, Ιαπωνικά, Βουλγαρικά, Τουρκικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Κροάτικα, Φιλανδικά, Ουγκαρικά (καλά το λέω; σγσγδφδφ), Ιταλικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμάνικα και Ισπανικά

4. Die With Honor [Edit Version]

Υποθέτω ότι είναι 'Edit' έκδοση επειδή θα έχει πριν και μετά το τραγούδι αφήγηση μέσα στο κομμάτι. Εκτός κι αν το τελικό κομμάτι είναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΡΑΝΤΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΙΘΑΡΑ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ, ΣΥΝΤΡΙΒΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

5. The Crown And The Ring [Metal Version]

Ο λόγος που κάνανε Metal έκδοση για το κομμάτι αυτό δεν ήταν για να το βελτιώσουν. Διότι το κομμάτι αυτό ΔΕ βελτιώνεται. Είναι από τα λίγα πράγματα πάνω στη Γη που είναι ΤΕΛΕΙΑ. Χώστε το Kings Of Metal να παίζει και βάλτε το τραγούδι τέρμα. Θα δακρύσετε από τη μεγαλοπρέπειά του.
Το κάνανε σε άλλη έκδοση διότι όλα αυτά τα χρόνια, δε το παίξανε ούτε μία φορά live. Το 2008, στο Magic Circle Festival 2, παίξανε το κομμάτι live για πρώτη φορά. Επίσης, εδώ και πάρα πολύ καιρό το χρησιμοποιούνε για να τελειώνουν τις συναυλίες τους. Έτσι, το τραγούδι έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία για τους οπαδούς και είπανε να μας κάνουνε δωράκι. Δηλαδή να γράψουνε στο στούντιο την έκδοση που παίξανε το 2008. Την έκδοση στην οποία ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ Ε Ξ Ω Κ Ο Σ Μ Ο ΡΙΦΦ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

6. God Or Man

ΧΩΝΕΙ. ΧΩΝΕΙ
ΧΩΝΕΙ
ΧΩΝΕΙ

Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΡΙΦΦ, ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΙΓΜΕΝΟ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ. Ακόμα και οι στίχοι είναι πρωτότυπο στο God Or Man, πράγμα τρομακτικό για Manowar τραγούδι!

Η ΠΟΡΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ

ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ

Εν κατακλείδιz0rz! Το Thunder In The Sky ανήκει πιο πολύ στο Heavy κομμάτι των Manowar παρά στο Επικό. Δηλαδή, αλλάξανε πάλι στυλ. Δηλαδή, ΧΩΝΕΙ.
Από τον πρώτο τους δίσκο οι Manowar πάιζουν 2 είδη. Heavy (που αλλιώς λέγεται True Heavy Fuckin Metal Made Of Steel), όπως τα Death Tone, Metal Daze, Fast Taker και Επικό (που αλλιώς λέγεται True Heavy Fuckin Metal Made Of True Heavy Fuckin Metal Made Of Steel), όπως Dark Avenger και το Έπος της μουσικής Μέταλ, το Battle Hymn. Σε κάθε τους δίσκο έχουν έστω και ένα Επικό κομμάτι, αν ο δίσκος είναι κυρίως Heavy και έστω και ένα Heavy κομμάτι, αν ο δίσκος είναι γενικά Επικός. Έτσι πιστεύω ότι θα γίνει και με το 'Hammer Of The Gods' και θα ΧΩΝΕΙ.

irreligious
15-06-2009, 16:02
1 καλό κομμάτι(let the gods decide)
2 μέτρια-φίλλερς(die with honour, god or man)
1 KAKO (thunder in the sky- δίκαση και μπουκωμένο ξύσιμο...πρέπει να βαριότανε εκεί στη χέστρα ο τζόυ)
1 μπαλάντα αλά lion king(father)...λολ, αλλά μαγκιά του που το τραγούδησε σε τόσες γλώσσες

ε το crown and the ring είναι μεγάλο κομμάτι, το ξέρουμε.

υ.γ.-λόουντερ, κόβεις τη γη στα δυο.

Ruthless
15-06-2009, 18:47
Χαχαχα, μέτριο το die with honour, χαχαχα.

Χα.

carheart
15-06-2009, 18:50
πόσο θα θελα ανάμεσα σε μια από τις περιγραφές του Loader να υπήρχε και ένα

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ

Loader
15-06-2009, 19:03
δε γίνεται :Ρ

είναι σα να είσαι ερωτευμένος με κάποια ρε συ, δηλαδή θα σου αρέσουν όλα πάνω της επειδή είσαι ερωτευμένος μαζί της. δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός.

αν ένα κομμάτι Manowar δεν αρέσει σε κάποιον, σε μένα θα φανεί απλά διαφορετικό, αλλά όχι κακό.

πάντα θα βρίσκω κάτι καλό σε όλα τα τραγουδια από τη μπάντα με την οποία είμαι ερωτευμένος :D

antimusic
15-06-2009, 19:05
άχου.

Ruthless
15-06-2009, 19:25
Βασικά, αντικειμενικά μιλώντας πάντα, δεν γίνεται να βγει κάτι κακό από τους Manowar. Η χειρότερη δουλειά Manowar είναι άπιαστο όνειρο για τους άλλους. Τόσο απλά.

(Και πριν πείτε για εριστικά ποστς κλπ, δείτε τα δικά σας ποστς τεράστιας μουσικής συνεισφοράς :!:)

irreligious
15-06-2009, 19:30
Η χειρότερη δουλειά Manowar είναι άπιαστο όνειρο για τους άλλους.

do him joey, do him.

GuardianOfIvorytower
15-06-2009, 23:35
Άλλο ένα τέλειο ποστ Loader!!!!!

GuardianOfIvorytower
16-06-2009, 17:42
Μετά από 3 ακροάσεις:

θετικότατες εντυπώσεις - ειδικότερα:

Thunder in the Sky: κλασικό γρήγορο κομμάτι της μπάντας, ανεβαίνει λόγο φωνητικών Adams στο τελείωμα
Let the Gods Decide: μάλλον το καλύτερο καινούριο
Father: ψιλοΟΚ, μπορεί να δέσει - ταιριάξει καλύτερα στο concept
Die with Honour: το ήξερα εδώ κ κάνα χρόνο, κλασικό mid tempo manowar, πολύ καλό
Crown and the Ring: κομμάτι υπεράνω κριτικής (κ μόνο λόγο περσινών αναμνήσεων δλδ - αρκούν)
God or Man: πάρα πολύ καλό κ αυτό μέχρι στιγμής

mrmaiden
16-06-2009, 22:46
Ωραία δουλειά αν και χρειάζεται να το ακούσω μερικές φορές ακόμα.
Tο μόνο που με ψιλοχάλασε είναι το Father αν και μαγκιά του Adams που έκανε τέτοια προσπάθεια με τις 16 γλώσσες

Boom!
17-06-2009, 03:31
KBQUrgHbq_A

Mxtm8_jgb08

Επιδαψιλευουν.

Captain Howdy
28-06-2009, 18:14
Ήρθα!!

3. Father

Η πρώτη παιδική μπαλάντα από Manowar! Το κομμάτι αναφέρεται στα συναισθήματα ενός Βίκινγκ, καθώς θυμάται τη ζωή του με τον πατέρα του, ο οποίος έχει πλέον πεθάνει. Έχει κάτι το παιδικό αυτό το κομμάτι, ένα συναίσθημα νοσταλγίας, όπως αυτό που νιώθουμε όταν ακούμε μουσική από ένα παλιό μουσικό κουτί.
Μπορεί να μην είναι η πόρωση και το χώσιμο η σημασία του τραγουδιού, αλλά είναι σημαντικό διότι ο Adams το τραγούδησε σε 16 ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά, Ιαπωνικά, Βουλγαρικά, Τουρκικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Κροάτικα, Φιλανδικά, Ουγκαρικά (καλά το λέω; σγσγδφδφ), Ιταλικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμάνικα και Ισπανικά

[SIZE=6]

Πρέπει να μοιραστώ μαζί σας ότι μόλις το έμαθα ότι το έχουν βγάλει και στα ελληνικά, αποφάσισα να κάνω την υπέρβαση και να το ακούσω. Όπως έλεγα πρέπει να μοιραστώ το πόσο έκλασα στα γέλια από αυτό το πραγματικά αστείο ΑΣΤΕΙΟ ΑΣΤΕΙΟ (ακόμα γελάω) τραγούδι. Το τραγούδι είναι απλά LOL και οι Manowar απλά για ακόμη μια φορά ΑΣΤΕΙΟΙ! .-