Log in

View Full Version : Hürlement - De Sang Et D'Acier (2009)

Ruthless
23-04-2009, 19:14
Αφού το ανέφερε ο wom σε άλλο θρεντ...

http://i195.photobucket.com/albums/z186/liebestod1918/Hrlement-DeSangEtDAcier2009.jpg

ΜΕΓΑΛΗ δισκάρα από Γαλλία που όσο προχωρά ο καιρός βγάζει όλο και καλύτερα πράγματα. Εντάξει, περίμενα ακόμα περισσότερα μετά από τα 3-4 κομμάτια τους που είχα ακούσει πριν το βγάλουν, αλλά παραμένει μεγάλη δισκάρα. Στα πολύ θετικά ότι ακούγοντας την εισαγωγή μου ήρθε στο μυαλό η εισαγωγή του Daikoushin. Και τα φωνητικά είναι όπως πρέπει, τσιρίδα όπου πρέπει, τσαμπουκαλεμένα αλλού. Και όπως δήλωσε φίλος το Mercenaire είναι τρελό χιτάκι ως κομμάτι.

Όσοι ασχολούνται ας το ακούσουν, δεν θα χάσουν. Και ας πουν καμιά κουβέντα.

Ra Pariah
23-04-2009, 21:01
Εξωφυλλάρα!

:dfinger:

wom
23-04-2009, 21:11
Και εγω το περιμενα καλυτερο παντως και δεν με εψησε ο ηχος στα "Drums"... Δεν ειναι και τοσο epic (οσο δειχνει το εξωφυλλο παντως), προς traditional hm ειναι κατα βαση.

To age undreamt of μου αρεσε περισσοτερο τελικα !

Επισης που κολλαει οτι στο πεταξα σε αλλο thread? Γραψτε ρε για τους δισκους που σας αρεσαν τι σας χαλαει?

Ετσι και αλλιως απο οτι εχω παρατηρησει οσοι κανουν με την μια ευκολη κριτικη στις μουσικες των αλλων, δεν εχουν γραψει ποτε για δισκους που αρεσαν στους ιδιους ..γιατι αραγε? :)

Witchkiller
24-04-2009, 00:33
Δεν μας λέτε τι ακριβώς παίζει εδώ ρε............?

Ra Pariah
24-04-2009, 01:24
Κοίτα, λίγο τσέκαρα, βαρβατίλα Lonewolf και τα ρέστα...

(όχι τόσο πειρατικό)

Ruthless
24-04-2009, 02:33
Witchkiller, σκέψου το σαν ήχο Lonewolf με παραπάνω τσιρίδα. Όχι σε επίπεδα Malediction, αλλά αρκετή. Περισσότερο κλασσικός ήχος από επικός όπως είπε ο wom, αλλά με αρκετά πομπώδη σημεία(σαν την εισαγωγή). Στο myspace (http://www.myspace.com/francoishurlement) του Francois παίζει μια premaster έκδοση του mercenaire(το χιτάκι που λέγαμε). Αν σου αρέσει αυτό ψάξου παραπάνω, αν όχι δεν είναι για σένα.

Και για να σου λύσω την απορία wom, έστω ότι ανοίγω εγώ θρεντ εδώ για το κάθε ΧΨΖ album που ακούω. Πόσο ενδιαφέρον περιμένεις να υπάρχει για να δικαιολογεί το θρεντ; Το είχα πει άλλωστε και στο παρελθόν πως δεν θα ασχοληθώ και πολύ, ένα ποστ στο οφφ τόπικ και όποιος το δει και ενδιαφέρεται(και ξέρει τα γούστα μου) θα το ακούσει(και για Hurlement είχα κάνει ποστ πριν κανά μήνα εκεί). Απλά αυτό εδώ άξιζε κάτι παραπάνω imo από εκείνο το απλό ποστ, συν το ότι το είπες και μου το θύμισες. Αλλά πχ είδες να ανοίγω θρεντ για το an age undreamt of ή για το heavy metal bulldozer; Ούτε παίζει. Πρέπει για να γίνει αυτό είτε να βαριέμαι πολύ, είτε να είναι κάτι τελείως :-o

HEAVY METAL DRILL
28-04-2009, 13:27
XRYSH METRIOTITA

Witchkiller
28-04-2009, 15:15
Πολύ πιο τσαμπουκαλευμένοι από Lonewolf θα έλεγα...........

Πολύ ενδιαφέρον. Το ότι γέρνουν (και κατά πολύ μάλιστα) στο κλασσικό Heavy Metal ήχο και δεν είναι άλλη μία epic μπάντα είναι πολύ θετικό για' μένα. Riff maiden/priest, δισολίες που οι παραπάνω έχουν να γράψουν πάνω από 15 χρόνια.

Πολοί καλοί γενικά. Οι τσιρίδες είναι πορωτηκές και όχι βρεγμένη γάτα τύπου Wotan, γενικά μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ!

Και ρεφραινάρα τρελή! Φανταστήτε το με gang vocals ,θα γάμαγε πιο πολύ!

Ra Pariah
08-11-2009, 16:16
Με κερδίζει ολοένα και περισσότερο!