PDA

View Full Version : Accept vs Running Wild

eleventh guardian
15-04-2009, 11:38
Στην αρχή σκεφτόμουν να κάνω ένα poll για την καλύτερη γερμανική heavy metal μπάντα. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ήταν περιττό να υπάρχουν περισσότερες επιλογές από αυτές που βλέπετε - και φαντάζομαι θα συμφωνείτε. Για πείτε λοιπόν.

sabbattack
15-04-2009, 11:41
xmou....running wild hands down omws.

den mplekoume me to poios ephrease ti, istorikh aksia kai soupamoupes. gousta einai auta

conquistadores re TROGLES

Raven Lord
15-04-2009, 11:43
running wild

Ruthless
15-04-2009, 11:44
Attack και Heavens Gate. :P

(πάντα αντιδραστικός)

psychotron
15-04-2009, 11:52
Και οι 2 γαμάνε.

θα το ρίξω στους Accept όμως.

Witchkiller
15-04-2009, 12:52
γαμιέται αυτός που έκανε το poll......................

Jim Dandy Mangrum
15-04-2009, 12:58
kala kanonika milame, aiwnios poustaras.....:evil:

eleventh guardian
15-04-2009, 13:01
:lol: :lol: :lol:

Καλά ρε, χαλαρώστε οι δύο από πάνω, άμα θεωρείτε και τους δύο gtp μην ψηφίζετε. Απλά πράγματα. :D

Witchkiller
15-04-2009, 13:04
kala kanonika milame, aiwnios poustaras.....:evil:

Kοίτα, εντάξει, δεν είναι τόσο κακός. Κατ'αρχάς ξεχώρισε τα 2 καλύτερα γερμανικά. Είναι κάτι και αυτό.

Τώρα το μόνο που του μένει είναι να ξεχωρίσει και τα 2 καλύτερα συγκροτήματα στο χώρο της μουσικής γενικά που είναι οι Accept και οι Running Wild.............

Αντικειμενικά πάντα έτσι και όποιος έχει αφτιά ακούει που λέει και ο Ruthless.

:lol: :lol: :lol:

Καλά ρε, χαλαρώστε οι δύο από πάνω, άμα θεωρείτε και τους δύο gtp μην ψηφίζετε. Απλά πράγματα. :D

άμα δεις ένα τύπο να σε κυνηγάει με αναμένο φλόγιστρο με προπάνιο εγώ θα είμαι........................

eleventh guardian
15-04-2009, 13:07
Τώρα το μόνο που του μένει είναι να ξεχωρίσει και τα 2 καλύτερα συγκροτήματα στο χώρο της μουσικής γενικά που είναι οι Accept και οι Running Wild.............

Μπορείς να το δεις κι έτσι. Ψήφισε όμως! :twisted:

Εγώ εννοείται πως το 'ριξα δαγκωτό στους Αccept, οι Running Wild παίζουν τα ίδια πράγματα σε κάθε δίσκο, όπως λέει και η "βίβλος".

edit: Δεν βλέπω να ξεπερνά τις 15 ψήφους στο σύνολο το poll.

GuardianOfIvorytower
15-04-2009, 13:11
Μιας κ ρωτάει για heavy metal (όχι γενικά δλδ, γιατί η Γερμανία έχει παράδοση σε πολλούς χώρους κ για αυτό την αγαπάμε - ενδεικτικά αναφέρω Scorpions, Stormwitch, Helloween, Rage, Sieges Even, Mekong Delta, τεράστια thrash σκηνή κλπ...) θα πω το παρακάτω:

Σε τι διλλήματα μας βάζεις ρε συνονώματε...???

Να μπει και η επιλογή both.

GuardianOfIvorytower
15-04-2009, 13:13
Άντε ας το ρίξο οριακά στην παρέα του Udo, γιατί θυμήθηκα τημ κορυφαία τους εμφάνιση στο Rockwave το 2005. Συγγνώμη Rolf :-|

~ladykiller~
15-04-2009, 13:14
aneta accept!

Witchkiller
15-04-2009, 13:21

Μπορείς να το δεις κι έτσι. Ψήφισε όμως! :twisted:

δεν ψηφίζω ρε ακατανόμαστε. Αρνούμαι ρε παγαπόντη πεισματικά. Δηλαδή τι να ψηφίσω?

Και όχι τιποτ' άλλο, αλλά είναι και προκλητικό το μουνάκι. Μου λέει "ψήφισε" και μου βάζει και το :twisted: δίπλα. Είσαι αρχιδάκι...............

Raven Lord
15-04-2009, 13:27
οι Running Wild παίζουν τα ίδια πράγματα σε κάθε δίσκο, όπως λέει και η "βίβλος".

γι'αυτό αγαπάμε:headbang:

GuardianOfIvorytower
15-04-2009, 13:28
aneta accept!

Ανέλπιστη συμμετοχή στην ψηφοφορία :pink:

Witchkiller
15-04-2009, 13:28
Γαμιέστε πουσταράδες.

με αναγκάσατε και ψήφισα............................

edit : κλαίω, στεναχωριέμαι και τα σχετικά

Razor
15-04-2009, 13:32
με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα Running Wild
ποτε δεν μπορεσα να παρω στα σοβαρα τον udo

GuardianOfIvorytower
15-04-2009, 13:34
Κάτι τέτοια λες.....

Witchkiller
15-04-2009, 13:35
με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα Running Wild
ποτε δεν μπορεσα να παρω στα σοβαρα τον udo

τι να πει κανείς.........................

Razor
15-04-2009, 13:35
Ε ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΗ?
και απο συνθεσεις, ο ορισμος της μετριοτητας (κραξτε και κλαστε μου τα @@ :D)

Raven Lord
15-04-2009, 13:38
κι εγώ πάντα τους ψιλο-βαριόμουν

rebelos
15-04-2009, 13:39
κι εγώ Running Wild το έριξα

mage
15-04-2009, 13:39
aneta accept.....

Witchkiller
15-04-2009, 13:41
Ε ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΗ?
και απο συνθεσεις, ο ορισμος της μετριοτητας (κραξτε και κλαστε μου τα @@ :D)

Άμα θες εμφάνηση να πας ν'ακούσεις ποζεριές.

Η φωνή του udo απλά γαμάει ΟΛΟ το thrash που άκουσες, ακούς και θ'ακούσεις ποτέ σου. όλους τους arayo petrozo angelriperro acwild cavalero scmier απ'αυτούς η κραυγή του Fast As A Shark θα τους ξεκουμπώνει τα παντελόνια και θα τους κάνει τον κώλο "προαστιακό...............

Καλά να μηλίσω για συνθέσεις. Μισό Sick, Dirty And Mean γαμάει όλη σου τη δισκοθήκη, το άλλο μισό κάνει κάβα και γι'αυτά που θα "κατεβάσεις" τα επόμενα 12345 χρόνια.

κι εγώ πάντα τους ψιλο-βαριόμουν

Καλά, άλλο φρούτο και εσύ...................

eleventh guardian
15-04-2009, 13:44
Ναι αλλά για σκέψου τώρα έναν Wolf με βλέμμα μες στο παράπονο να σου λέει: "Μα κι εσύ RW ψήφισες". :|

Witchkiller
15-04-2009, 13:45
Ναι αλλά για σκέψου τώρα έναν Wolf με βλέμμα μες στο παράπονο να σου λέει: "Μα κι εσύ RW ψήφισες". :|

Έλα τώρα, μη μου το κάνεις αυτό. Ξέρεις ότι είμαι ευαισθητούλης και στεναχωριέμαι......

Έλα κόψε, μη παίζεις με τα αισθηματά μου.......................

Eagleheart
15-04-2009, 13:45
Προβάδισμα στους Running Wild. 8-)

Reject
15-04-2009, 13:47
χεχ!running wild.μια απο τις (λιγες) μεταλ μπαντες που συμπαθω πραγματικα.
δεν ειναι μονο ο ηχος τους και τα φωνητικα τους,ειναι και η θεματολογια που ειναι τοσο αστεια που φτανει στο σημειο να την χαρακτηρισεις πορωτικη.:)
οχι οτι υπαρχει περιπτωση ποτε να κατσω να τους ακουσω,αλλα ομορφη μπαντα,τιμια.
για αξξεπτ δεν μιλαω καν.γελαει ο κοσμος.απο τα αγαπημενα μου επιχειρηματα οταν κοροιδευω μεταλλαδες.απο το ντισκο-μεταλ του i m a rebel που θα μπορουσε να το χορευε και ο φλωρινιωτης,στο δυσκοιλιο son of a bitch,στο "δινω κωλο/κανει καλο" london leatherboys,μεχρι τις πομπωδεις μαλακιες ντεμεκ επηρεασμενες απο κλασσικη μουσικη.
οτι εχω ακουσει τοσα χρονια απο αυτους,μου χει φερει τρελο γελιο.να ναι καλα.

Witchkiller
15-04-2009, 13:47
Προβάδισμα στους Running Wild. 8-)

Και ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία σε συμετοχή. Έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής 16 ενώ ο Guardian έλεγε 15. Είμαστε στο "τσακ" για μίνι bus...................

eleventh guardian
15-04-2009, 13:50
Καλά, είχα σκοπό να τσιγκλήσω τον Witchy με αυτό το θρεντ (το παραδέχομαι δημοσίως πια), αλλά τα post του Razor και του πάνκη ήταν κάτι που δεν περίμενα και αναμένεται να προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις.

Witchkiller
15-04-2009, 13:54
για αξξεπτ δεν μιλαω καν.γελαει ο κοσμος.απο τα αγαπημενα μου επιχειρηματα οταν κοροιδευω μεταλλαδες.απο το ντισκο-μεταλ του i m a rebel που θα μπορουσε να το χορευε και ο φλωρινιωτης,στο δυσκοιλιο son of a bitch,στο "δινω κωλο/κανει καλο" london leatherboys,μεχρι τις πομπωδεις μαλακιες ντεμεκ επηρεασμενες απο κλασσικη μουσικη.
οτι εχω ακουσει τοσα χρονια απο αυτους,μου χει φερει τρελο γελιο.να ναι καλα.

O κόσμος σου γελάει με accept ,αλλά ο κόσμος σου δεν είναι καν το 1/7278728197981 του σοβαρού μουσικόκοσμου που ΔΕΝ γελάει με Accept.

Πάνε τώρα άκου septic death με την "βαράω γιατί δεν ξέρω να παίζω γιατί αν παίξω κάτι σε accept θα Γελάει ο κόσμος" και άσε τα επίλοιπα πάνω μας. Οι Accept φιλάρα έχουν γράψει μερικούς από τους πιο "ανθρωπινους" στοίχους σε όλα τα επίπεδα γι'αυτό πάρε πούλους και τα λέμε. όσο για τη μουσική τους άσ'το........χωρίς να ξέρω στάνταρ θα υπάρχουν πολλά πανκιά από την ακραία συνομοταξία που ακούς πουα θα πέρνουν κάμψεις στ'ονομά τους.

Reject
15-04-2009, 13:58
κανεις ομως.δεν εχω γνωρισει κανενα απο την φαρα μου που να βαραει προσοχες στους αξξεπτ,εκτος απο τους ιδιους τους αξξεπτ στα γκογκο μποηζ με τα μιλιτερ ρουχαλακια.μηπως να ποσταρω καλυτερα στο θρεντ του τζιτζι,"γκλαμ μετσαλ στην μυκονο"??
ξερω ομως πολλους αποκαλυπτοκρασταδες που ακουν ρανινγκ γουαιλντ.
μλκ,εχασα την φωτο της τραγουδιστριας των ballast με τι σερτ αντερ τζολυ ροτζερ :(
ανθρωπινους στιχους εχει γραψει και η ταμτα.

Witchkiller
15-04-2009, 14:00
ανθρωπινους στιχους εχει γραψει και η ταμτα.

Mπράβο ,φοβερό επιχείρημα και όσο έχω ακόύσει εγώ Tάμτα ,τόσο θα έχεις ακούσει κι εσύ

υ.γ.εεεεεεε, αν έχεις ακούσει όμως τι προτείνεις ? χεχε

Reject
15-04-2009, 14:02
το πρωτο ελπι...μετα φλωρεψε,αρχισαν οι επιρροες απο μεηνστρημ ελληνικη ποπ....
ον τοπικ-ραννινγκ γουαιλντ λεμε.πειρατειες και γκουνις και κατακτητες που θα τους γαμησουμε την μανα αν πατησουν στα λιμερια μας!

Witchkiller
15-04-2009, 14:02
κανεις ομως.δεν εχω γνωρισει κανενα απο την φαρα μου που να βαραει προσοχες στους αξξεπτ,εκτος απο τους ιδιους τους αξξεπτ στα γκογκο μποηζ με τα μιλιτερ ρουχαλακια.μηπως να ποσταρω καλυτερα στο θρεντ του τζιτζι,"γκλαμ μετσαλ στην μυκονο"??

χαχαχα, πιάσε κι άλλο πάτο με τα "επιχειρηματά σου". Σε επίπεδα razor και κατεβαίνεις με αξιόσεις...............

Candiru
15-04-2009, 14:03
Accept δαγκωτό, τους άλλους δεν τους πάω καθόλου, με τις πίπες για πειρατές και μαλακίες.

Αλλά από γερμανικό μέταλ τελευταία ακούω πιο πολύ Eisregen, όσο νάναι για μένα οι παλιοί είναι πλέον σούπες

antimusic
15-04-2009, 14:07
running wild.

όσοι ακούτε ακσεπτ δε ντρέπεστε λίγο; λίγο ρε παιδί μου, νταξ μπύρες χεβιμέταλ και κιθαριές, ωραία, καλή φάση, whatever, αλλά δεν υπάρχουν φάσεις που έστω και στιγμιαία είστε λίγο: :-? ;

Candiru
15-04-2009, 14:12
μόνο για τα restless and wild, balls to the wall & Im a rebel αξίζουν ρησπέκτ και θέση στο πάνθεο του μέταλ.

Witchkiller
15-04-2009, 14:44
running wild.

όσοι ακούτε ακσεπτ δε ντρέπεστε λίγο; λίγο ρε παιδί μου, νταξ μπύρες χεβιμέταλ και κιθαριές, ωραία, καλή φάση, whatever, αλλά δεν υπάρχουν φάσεις που έστω και στιγμιαία είστε λίγο: :-? ;

ε? Δηλ , Ε?

Φιλαράκο οι Accept ΟΡΙΖΟΥΝ μουσικά αυτό που λέμε Heavy Metal. Να ντραπώ που ακούω μία μπάντα που

α) έχει προσωπικό ήχο

β) έχει επιρεάσσει τα μαλλιά της κεφαλής της

γ) μνημονεύεται από επιφανείς και μη μουσικούς

δ) που συνθετικά παρουσίασε ποικηλία όσο ελάχιστες άλλες στο είδος (και φυσικά διατήρισε την ποιοτητά της στο μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφείας της )

Ε, όχι ρε φίλε, δεν ντρέπομαι. Εσύ να ντραπείς που απλά μιλάς για κάτι του οποίου προφανώς δεν ξέρεις το καλλιτεχνικό μέγεθος.

Και το post σου το καραμαρτυράει αυτό. Είναι για "μπύρες και νταξ" οι Accept με κομμάτια όπως Amamos La Vida, Balls To The Wall, Dogs On Lead, Princess Of The Dawn, Feellings ΚΑΙ ΤΟΟΟΣΑ άλλα και δεν είναι οι Running Wild οι οποίοι ,όταν δεν μιλάνε για κάποιο ιστορικό γεγονός, οι στοίχοι τους είναι κυρίως για πειρατές και σατάνια (στα 2 πρώτα).

Άντε γεια σου ρε φίλε........................

Ra Pariah
15-04-2009, 14:57
Ο Witchie είναι πραγματικός Steel Defender σε αυτό το thread!!! :touched::touched::touched:

Witchkiller
15-04-2009, 15:00
Ο Witchie είναι πραγματικός Steel Defender σε αυτό το thread!!! :touched::touched::touched:

Αφού ρε φίλε τούτοι τον "πάιζουν" μέχρι να γίνει ακορντεόν.................

antimusic
15-04-2009, 15:01
α) έχει προσωπικό ήχο

δ) που συνθετικά παρουσίασε ποικηλία όσο ελάχιστες άλλες στο είδος (και φυσικά διατήρισε την ποιοτητά της στο μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφείας της )

ε) είναι για γέλια

τα υπόλοιπα ταμτιριρί.

Buddy Lackey
15-04-2009, 15:01
Ennoeitai R.W. pou einai kai to megalytero heavy metal axti gia live kiolas.

Ra Pariah
15-04-2009, 15:02
Ακούτε μωρέ

http://www.headbanger.us/gallerie_a/bilder/accept_russian_roulette_front.jpg

Ωστόσο ψήφισα τους πειρατές.

Ruthless
15-04-2009, 15:05
Εγώ το έριξα Accept γιατί θυμάμαι παιδάκι είχα λιώσει στα γέλια όταν πρωτοάκουσα το Metal Heart που λέει κι ο antimusic.

Κατά τα άλλα, εγώ αν είχα επιλογή ψήφου σε άλλες μπάντες θα το έριχνα σε παλιές σε Attack μόνο και μόνο για το Death Rider και σε καινούριες σε Atlantean Kodex γιατί έτσι απλά. :P

Witchkiller
15-04-2009, 15:09
α) έχει προσωπικό ήχο

ε) είναι για γέλια

τα υπόλοιπα ταμτιριρί.

Ναι αλλά τα ταμτιριρι ισχύουν οπότε περιμένω να πεις κάτι σοβαρά. Τώρα βέβαια αν δεν έχεις να πεις κάτι μπορείς απλά να συνεχήσεις να ποστάρεις. Έχεις πλάκα..............

Εγώ το έριξα Accept γιατί θυμάμαι παιδάκι είχα λιώσει στα γέλια όταν πρωτοάκουσα το Metal Heart που λέει κι ο antimusic.

?

bon
15-04-2009, 15:22
εψηφίζουμε Αccept δαγκωτό γιατί είναι Α-Π-Λ-Α απερίγραπτοι και επίσης είναι η μπάντα που επηρέασε μία
από τις αγαπημένες μου μπάντες , τους Βullet (οι οποίοι πραγματικά μοιάζουν απίστευτα με τους Accept στο παίξιμο)

http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images01/84/l_b03948134685fec761aa53a776a2b44d.jpg

τσεκάρετε λέμε..........:dfinger:

mrmaiden
15-04-2009, 15:59
Poly dyskoli i epilogi alla psifizo RUNNING WILD:headbang:

Ante re malaka Rolf anakoinose ena live sto Amvourgo , na mpo sto proto aeroplano:-P

psychotron
15-04-2009, 16:04
Ennoeitai R.W. pou einai kai to megalytero heavy metal axti gia live kiolas.

Αυτό λες;;

:sk8::sk8::sk8:

http://i32.photobucket.com/albums/d3/BeyondRemedy/RW_Rodon1990.jpg

:grin:

mrmaiden
15-04-2009, 16:06
Pano zileuoume, min ta petas apotoma auta

Razor
15-04-2009, 16:07
Η φωνή του udo απλά γαμάει ΟΛΟ το thrash που άκουσες, ακούς και θ'ακούσεις ποτέ σου. όλους τους arayo petrozo angelriperro acwild cavalero scmier απ'αυτούς η κραυγή του Fast As A Shark θα τους ξεκουμπώνει τα παντελόνια και θα τους κάνει τον κώλο "προαστιακό...............

αχαχαχαχαχαχ μηπως αρχισες να κανεις παρεα με τον μινμιν? (ακα ξεκινησες πρεζα)

GuardianOfIvorytower
15-04-2009, 16:35
Pano zileuoume, min ta petas apotoma auta

με πρόλαβες

τρελό άχτι

mrmaiden
15-04-2009, 16:39
De tha anakoionosei tipota re pousti o Rolf. Eimaste polloi gia na anevainoume Germania!

Ra Pariah
15-04-2009, 16:42
Witchie, γιατί δε φτιάχνεις fake accounts να ψηφίζεις για Accept και μετά ξανά για R. W. κ.ο.κ.; :-P

BURNIN AMBITION
15-04-2009, 20:25
opoios den pshfise peirates eina igia psofo

wom
15-04-2009, 21:03
ανετα Αccept.

Απο τα λιγα groups πιστα στο ειδος τους, με ποικιλια στις συνθεσεις και τον ηχο τους.

ο wolf hoffmann πολυ υποτιμημενος κιθαριστας και σαν rythm και σαν lead. Ο τυπος ειναι παρα παρα πολυ καλος.

Τεχνικα ως group καμια σχεση με R.W (οι οποιοι ειναι σεβαστοι προφανως) ...ουτε καν

Επισης το 1ο live των Accept στο Ροδον (1992 ? πριν βγαλουν το O.O παντως) παραμενει αξεπεραστο για μενα , το vibe που βγηκε εκεινο το βραδυ μαλλον δεν το εχω ξαναπετυχει σε συναυλια.

GG*
15-04-2009, 21:32
το ριχνουμε ευκολα και χαλαρα στον κορκολη τον rolf
αλλα δεν γινεται να μην πουμε οτι oι sodom τους γαμανε και τους 2.

Razor
15-04-2009, 23:04
κατι τετοια λες και σε παω

Boom!
15-04-2009, 23:39
Accept.

sabbattack
16-04-2009, 03:44
malaka mou o hoffman einai apo ta megalytera ki8aristika palta. mou h8ele kai "classical" disko o anekdihghtos. Kai fur elize o tragelafos.

kseroume kati kai leme korkolh ton KAPETANIO Rolf mh gamhsw? Gamw thn poutana mou pote 8a dw RW? 8odwrh pote 8a ginw mana?

panagies. parepiptontws, h aksia twn accept kai h 8emelios li8os pou ebalan sto germaniko hxo einai adiamfisbhthth. Alla opws kai na to kanoume, h arxaia katara tou metalla, oi accept einai kaloi gia to eidos tous. DEN yparxei kapoio DIAMOUSIKO sygkritiko systhma. Epishs, witchkiller ntaks opadiliki opadiliki, alla o UDO einai tragelafos sa fwnh. Kvlt aksia kai mono. Ante pou ton akouge kai o mikros Bolendtahl kai kaulwne. Mono kai mono o Blitz tou kanei ton kwlo faragki ths Samarias, na mhn piasw alla onomata kai exoume katroulia sto thread.

Tribe
16-04-2009, 09:08
Running Wild Masquerade!

Raven Lord
16-04-2009, 10:16
πειρατές και σατάνια λοιπόν! :dfinger:

Witchkiller
16-04-2009, 10:29

αχαχαχαχαχαχ μηπως αρχισες να κανεις παρεα με τον μινμιν? (ακα ξεκινησες πρεζα)

Επειδή όμως το πιο πάνω ισχύει κοίτα τη σούφρα σου λίγο μπας και έπαθες τίποτα.

όσο για το παληκάρι που είπε ότι ο Hoffmann είναι κιθαριστικό "παλτό" (τώρα το είδα Sabbatck) καλά, μιλάμε απλά είσαι ανεκδιήγιτος ρε φίλε. Άμα λες κιθαριστικό παλτό τον τυπά που παίζει στο Just By My Own, στο Feelings και στο princess Of The Dawn (άκου την εκτέλεση από το Live στην Ιαπωνία) τότε απλά είσαι ΑΜΠΑΛΟΣ! Αμπαλένθια και πιο κάτω δεν πάει.

Ο τυπάς είναι Ο ΣΥΝΘΕΤΑΡΑΣ με την ευελειξία που έχει επιδείξει και Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ με τα ουσιαστικότατα lead του. Εκτός και αν εσύ θεωρείς καλούς μόνο τους μπουρμπουλίθρες................

Δηλ πάτε καλά ρε?

Ο UDO δεν έχει φώνη αν εννοείς φωνάρα τον Adams, ακόμα και ο τυπάς στο Eat The Heat είχε φωνάρα, αλλά ρε φίλε αυτός και η μπάντα είναι το απόλυτο συνόνυμο του 80ies Heavy Metal και ο άνθρωπας έχει πει κομμάτια που άλλοι δεν θα τ'ακουμπάγανε.

Άμα τραγούδαγε ο blitz (θεός κατά τ'άλλα) Can't Stand The Night και Fast As A Shark και Bulletproof θα γέλαγε ο κόσμος. Άσε που και ο ίδιος προσκυνά UDO ταπεινά, σύμφωνα με δηλώσεις του.

Τον άκουγε μόνο ο Boltentachl? Καλά, τι πρέζα πέρνεις? Μαλάκα, οι Accept στις δόξες τους παίζαν σε χιλιάδες κόσμο μπροστά. Επειδή μάλλον τα έχεις μπερδέψει αυτή η μπάντα δεν είναι άλλη μία cult μπάντα μ'ένα 7άρι και ένα δίσκο. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΖΕΙ!

Θεμελιώδης λίθος για το γερτμανικό metal? Μάγκα οι Accept δεν είναι το γερμανικό metal, ηχιτικά είναι ΟΛΟ, ΟΛΟ όμως το Heavy Metal. Αυτές τις δύο λεξούλες τις ορίζουν μόνο αυτοί και οι Saxon στις πρώτες δουλειές τους.

Ρε μη λέτε μαλακίες γιατί γίνεστε υπερτσιμπούκι. Οκ το προσωπικό γούστο αλλά κάποια πράγματα είναι "σταθερές" τι να κάνουμε?

eleventh guardian
16-04-2009, 11:00
Ρε sabbatack, έλεος όμως, ε. Και Razor και πάνκη και όλοι.

Δλδ έχω αρχίσει να μετανιώνω για το thread, το άνοιξα για πλάκα και για να βριστούμε λίγο στον χαβαλέ με τον Witchkiller και μ' αυτά που γράφετε θα μου τον διώξετε τελείως από το φόρουμ. :|

edit: Α, και αν δεν υπήρχε ο Udo, δεν θα υπήρχαν οι Accept. Ή δεν θα είχαν γίνει τόσο τιτανοτεράστιοι (που λέει και ο Αλέ) όσο έγιναν. Απλά πράγματα.

Witchkiller
16-04-2009, 11:10
Δλδ έχω αρχίσει να μετανιώνω για το thread, το άνοιξα για πλάκα και για να βριστούμε λίγο στον χαβαλέ με τον Witchkiller και μ' αυτά που γράφετε θα μου τον διώξετε τελείως από το φόρουμ. :|

δεν πάω πουθενά. Θα κάτσω εδώ να τους γαμήσω έναν έναν

πλάκα κάνω ε................................

Ρε μαλάκες πως δουλεύουν τα emoticons.............

Jim Dandy Mangrum
16-04-2009, 11:13
to na ton diwksoun de 8a nai tpt. ta xapakia 8a rxisei o an8rwpos me tis mlkies pou petagontai dw mesa -a nai, kai sto offtopic...-
tsampa akoune merikoi, tsampa akoune.....:?

Witchkiller
16-04-2009, 11:17
to na ton diwksoun de 8a nai tpt. ta xapakia 8a rxisei o an8rwpos me tis mlkies pou petagontai dw mesa -a nai, kai sto offtopic...-
tsampa akoune merikoi, tsampa akoune.....:?

Oύτε χάπια ούτε τίποτα. Έχω κάνει ένα φακελάκι, τ'αποθηκεύω και κανονίζω slide προβολή (γιατί δε γουστέρνω dvd) με πίτσα και μπύρες.

Θα'ναι καλά..................

Jim Dandy Mangrum
16-04-2009, 11:20
swstooooooos..........
mousikh kwmwdia, yperparagwgh.....

Reject
16-04-2009, 11:24
http://www.youtube.com/watch?v=PPs_leJZoKI

http://www.youtube.com/watch?v=BVgM7qeAlko

ετοιμοι για γυροβολιες!

Witchkiller
16-04-2009, 11:48
http://www.youtube.com/watch?v=PPs_leJZoKI

http://www.youtube.com/watch?v=BVgM7qeAlko

ετοιμοι για γυροβολιες!

Άλλο ένα για προβολή. Για εδιτόριαλ το κόβω αυτό..............

GuardianOfIvorytower
16-04-2009, 11:52
ΛΟΛ

Α να πω επίσης, ότι εκείνο το απόγευμα στο rockwave οι Accept έσβησαν τους Slayer παραδίδωντας μαθήματα αγνού HEAVY METAL :headbang:

GuardianOfIvorytower
16-04-2009, 11:57
Α κ 11nth, το επόμενο βήμα για να τσιγκλίσεις τον witchi είναι να του βάλεις poll Armored Saint vs Riot :grin:

Witchkiller
16-04-2009, 12:06
ΛΟΛ

Α να πω επίσης, ότι εκείνο το απόγευμα στο rockwave οι Accept έσβησαν τους Slayer παραδίδωντας μαθήματα αγνού HEAVY METAL :headbang:

μετανιώνω που δεν ήμουν στο Ρόδον το 92. όσοι πήγαν ακόμη έχουν να λένε ότι αυτό ίσως είναι το καλήτερο live που έγινε εκεί.

Και ναι στο rockwave τους σβήσαν τους Slayer.....................

GuardianOfIvorytower
16-04-2009, 12:08
Κ τώρα θα πεταχτεί ο psychotron με φωτογραφία από εκείνο το live του 92 κ θα μας κάνει να ζηλέψουμε ακόμα περισσότερο :evil:

phthoggon
16-04-2009, 13:14
Πω οι Accept στο Rockwave του 2005 ήταν η μοναδική χέβι μέταλ συναυλία κατά τη διάρκεια της οποίας είχα πάθει υπνηλία. Δηλαδή πάλι καλά που έτρωγα και κάνα σπρωξίδι ενίοτε και δεν άρχιζα να ροχαλίζω. Γενικά το γερμανικό χέβι μέταλ είναι γεμάτο ηλίθια κλισέ, λαϊκισμούς και βλαχαδερή αισθητική. Βαράτε τώρα. :fear:

psychotron
16-04-2009, 13:38
Κ τώρα θα πεταχτεί ο psychotron με φωτογραφία από εκείνο το live του 92 κ θα μας κάνει να ζηλέψουμε ακόμα περισσότερο :evil:
χαχ το σκέφτηκα, αλλά δεν έχω καλές φώτος από κείνο το -εκπληκτικό- live :razz:

mage
16-04-2009, 13:39
xaxa m'aresei to thread, alla exw diabasei kai episteytes malakies, re seis pws ginete na pisteyoun kapoioi an8ropoi ayta ta pragmata, edw 8a mou peite pisteyoun ston 8eo, kai den enooun ton Lemmy.......a kai to poll AS vs Riot einai kalh periptwsh, exw ki alla , Vicious Rumors vs Metal Church....... ki ena gia ton V , Metallica vs Megadeth....... :D

atom_smasher
16-04-2009, 13:47
αυτη την στιγμη ....εχω βαλει να ακουσω στην σειραα ολη την δισκογραφια running wild.ετσι για ριφρες.αλλα δεν γινεται να τους ψηφισω σ αυτο το γαμημενα ηλιθιο τοπικ απαροια μιας επιλεξιμοτητας που ποτε δεν καταλαβα το νοημά της, ειτε αφορα μουσικα ειδη, ειτε συγκροτηματα ειτε αν δινουμε κωλο ή οχι.ο,τι και οσο θελει-κανει-ακουει ο καθενας.ακουτε ρε ?! αφου ειπα την μαλακια μου και εγω οπως οοι προλαλησαντες και εναντιωθηκα στην φιλοσοφια της, ας ψηφισω accept.sorry δεν γινεται αλλιως.

antimusic
16-04-2009, 14:41
Οκ το προσωπικό γούστο αλλά κάποια πράγματα είναι "σταθερές" τι να κάνουμε?

να κάτι τέτοια λες και με στεναχωρείς.

sabbattack
16-04-2009, 14:43
όσο για το παληκάρι που είπε ότι ο Hoffmann είναι κιθαριστικό "παλτό" (τώρα το είδα Sabbatck) καλά, μιλάμε απλά είσαι ανεκδιήγιτος ρε φίλε. Άμα λες κιθαριστικό παλτό τον τυπά που παίζει στο Just By My Own, στο Feelings και στο princess Of The Dawn (άκου την εκτέλεση από το Live στην Ιαπωνία) τότε απλά είσαι ΑΜΠΑΛΟΣ! Αμπαλένθια και πιο κάτω δεν πάει.

Ο τυπάς είναι Ο ΣΥΝΘΕΤΑΡΑΣ με την ευελειξία που έχει επιδείξει και Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ με τα ουσιαστικότατα lead του. Εκτός και αν εσύ θεωρείς καλούς μόνο τους μπουρμπουλίθρες................

Δηλ πάτε καλά ρε?

Ο UDO δεν έχει φώνη αν εννοείς φωνάρα τον Adams, ακόμα και ο τυπάς στο Eat The Heat είχε φωνάρα, αλλά ρε φίλε αυτός και η μπάντα είναι το απόλυτο συνόνυμο του 80ies Heavy Metal και ο άνθρωπας έχει πει κομμάτια που άλλοι δεν θα τ'ακουμπάγανε.

Άμα τραγούδαγε ο blitz (θεός κατά τ'άλλα) Can't Stand The Night και Fast As A Shark και Bulletproof θα γέλαγε ο κόσμος. Άσε που και ο ίδιος προσκυνά UDO ταπεινά, σύμφωνα με δηλώσεις του.

Τον άκουγε μόνο ο Boltentachl? Καλά, τι πρέζα πέρνεις? Μαλάκα, οι Accept στις δόξες τους παίζαν σε χιλιάδες κόσμο μπροστά. Επειδή μάλλον τα έχεις μπερδέψει αυτή η μπάντα δεν είναι άλλη μία cult μπάντα μ'ένα 7άρι και ένα δίσκο. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΖΕΙ!

Θεμελιώδης λίθος για το γερτμανικό metal? Μάγκα οι Accept δεν είναι το γερμανικό metal, ηχιτικά είναι ΟΛΟ, ΟΛΟ όμως το Heavy Metal. Αυτές τις δύο λεξούλες τις ορίζουν μόνο αυτοί και οι Saxon στις πρώτες δουλειές τους.

:touched:

poso pio METALZ

shora
16-04-2009, 14:46
Treasure Island where the brave fell
A one-legged devil from the pit of hell
A greedy demon on his treasury
Cursed the island, oh, eternally

Razor
16-04-2009, 16:06
ΛΟΛ

εισαι απο τους αγαπημενους μου γιουζερς αλλα ελεος :|

eleventh guardian
16-04-2009, 16:21
exw ki alla , Vicious Rumors vs Metal Church.......

Aυτό θα 'ταν ωραίο! Κάν' το! :twisted:

Οσο για τους Accept του 2005, μπορεί να μην είχα πάει λόγω του γαμημένου του στρατού, αλλά είναι ΝΤΡΟΠΗ και μόνο το ότι οι Λώρηδες έβαλαν την απόλυτη heavy metal μπάντα (μαζί με Manowar, Iron Maiden και ΛΙΓΟΥΣ ακόμη) να παίξει πριν τους Slayer. Αλλά τι να πεις.....

Razor
16-04-2009, 16:23
ε και οι SLAYER ηταν η απολυτη θρας μεταλ μπαντα :D

wom
16-04-2009, 18:38
μετανιώνω που δεν ήμουν στο Ρόδον το 92. όσοι πήγαν ακόμη έχουν να λένε ότι αυτό ίσως είναι το καλήτερο live που έγινε εκεί.

Και ναι στο rockwave τους σβήσαν τους Slayer.....................

Θα κανω χαλαρο post αναμνησεων τωρα μηπως και το γυρισω σε κατασταση "πασχα-διακοπες" ("siktir git με την δουλεια" που λενε ..)

Τα live που εκαναν το 93-94 (?) στο Deathrow και αυτo το 2005 θα τα πω απλα επαγγελματικα...Ειδικα το 2005 επαιξαν σε κοινο 3 γενεων χασμα , που ηξερε 2-3 κομματια max και οι ιδιοι ηταν στην 3 επανασυνδεση για live-ξεμουδιασμα ενω ειναι 60 χρονων και ζουν πανω απο 10 χρονια σε διαφορετικες ηπειρους.

Εκει αρχες 90ς ειχα δει ολα τα live που λεμε ιστορικα για το Ροδον (Kreator, N.Death, Alison's Hell/Arise/Conspiracy/No more colors/Death of Glory/Tales of creation tours κτλ κτλ) αλλα εκεινη την ημερα απλα γουσταραν τοσο πολυ οι Accept που χασαμε την μπαλλα.

Ειχαν να παιξουν και 5-6 χρονια live και φαινοταν οτι γουσταραν τοσο που τους τελειωσε το setlist που ειχαν ετοιμασει και επαιζαν πραγματα extra λογω καυλας. Και με τον baltes lead vocals!

Ειχα ενα σαπιο tape recorder και θυμαμαι οτι τελειωσα 2 60ρες κασσετες και εχασα κανα μισαωρο ..πανω απο 2,5 ωρες επαιξαν.

Θα βαλω να δω εαν ακουγεται τιποτα τωρα γιατι περασαν 15 χρονια αλλα δες τι εχω σαν tracklist (μπορει να κανω και καποιο λαθος)

Starlight, Living for tonight, Slaves to metal, Screaming for midnight, London leatherboys, Breaker, Bulletproof, Princess of the dawn, Guitar solo (!!), Neon nights (!!!), Winter dreams, Restless and wild, Sof of a bitch, Tv war, Too high to get it right, The King, Guitar solo (!!!), Flash rocking man (επος), οbj. Overulled, Up to the limit, Burning, Metal Heart, Fast as a shark, Balls to the hall

...και μετα τελος η ηχογραφηση και αυτο το μαγικο αυθορμητο στο 99% των lives που ακολουθησαν για εμένα!

Ra Pariah
17-04-2009, 00:35
Βλέποντας τη διαφορά να μεγαλώνει, όλοι οι αληθινοί μεταλλάδες που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ, αρχίζουμε και σκεφτόμαστε μήπως έπρεπε να ψηφίσουμε Accept. :-?

GG*
17-04-2009, 00:40
απο ποιον επιβαλλεται ρε να σου αρεσουν και οι 2?

απο τον μητσο τον ντεμαιο?

Ra Pariah
17-04-2009, 00:42
Από το Στέφο τον Lethal.

Ra Pariah
17-04-2009, 00:43
Και τον Κυριάκο τον Future Wars.

GG*
17-04-2009, 00:45
μαιστα....:fear:

Ra Pariah
17-04-2009, 00:50
Φίλε GG, δεν ξέρω ποια είναι η σχέση σου με Saxon, Holocaust, Dio και άλλες μπάντες που παίζουν ΜΟΝΟ heavy και τπτ άλλο...

Οι Accept ήταν από τους ταγούς σε αυτή την κατηγορία του μονολιθικού βαρέος μετάλλου και γι' αυτό τη σέβομαι + ότι έχουν γράψει ΤΡΕΛΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ.

Δικαίωμα σου να μη σου αρέσουν, παρόλα αυτά. (ήταν και λίγο inside jock το post μου)

bon
17-04-2009, 00:51
πανκιό είναι ρε ra pariah δε βλέπεις avatar ?

Ra Pariah
17-04-2009, 00:53
Δικαίωμα έχουν όλοι στο ατσάλι... Αρκεί να το σέβονται και θα τους σέβεται και αυτό.

antimusic
17-04-2009, 00:56
ρεσιτάλ.

bon
17-04-2009, 00:58
Δικαίωμα έχουν όλοι στο ατσάλι... Αρκεί να το σέβονται και θα τους σέβεται και αυτό.

αυτό έπρεπε να το έλεγες πριν μερικές δεκαετίες , ετότε που έπεφτε τρελό κυνηγητό* μεταξύ των κακών παιδιών της κροσοβεριας (thrash & punk)

*για πουτσόξυλο εννοώ ντε

GG*
17-04-2009, 00:59
Δικαίωμα έχουν όλοι στο ατσάλι.

ΧΑΧΑΧΑ εισαι θεουλης ρε,αυτο παει για t-shirt:touched:

παρ'ολα αυτα οι accept ειναι σκατα
και δεν ειμαι πανκης(αν και γουσταρω αβερτα μπαντες απο την σκηνη αυτη)

bon
17-04-2009, 01:01
ε καλά και εγώ ακούω killing joke , clash ,oxymoron , boikot αλλά πανκιό δεν με λες ..

Phantom Duck
17-04-2009, 02:29
δώστε του ένα ημερολόγιο, για όνομα.

bon
17-04-2009, 02:32
γίνεσαι πιο σαφής ? γιατί είμαι και χαζός

Phantom Duck
17-04-2009, 02:36
ότι ξέρω γω clash ακούει και η μισή ανθρωπότητα χωρίς να είναι πανξ (πουτάνα), οι δε killing joke σταμάτησαν να παίζουν κάτι-σαν-πανκ εδώ και δεκαετίες.

Mitsmann
17-04-2009, 09:30
Βλέποντας τη διαφορά να μεγαλώνει, όλοι οι αληθινοί μεταλλάδες που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ, αρχίζουμε και σκεφτόμαστε μήπως έπρεπε να ψηφίσουμε Accept. :-?

Oντως, ψηφισαν τριαντα οκτω ( 38 ) ατομα.
η ισορροπια του παγκοσμιου μεταλ κινδυνευει.

Αργησες πεντε χρονια, και ειναι κριμα. Αυτη η ατακα το 2004, θα ειχε περασει στο πανθεον του ΕΡ.
Τωρα δεν ειναι βεβαιο. Θα κανω οτι μπορω ομως.

GuardianOfIvorytower
17-04-2009, 11:52

Δε διαφωνώ. Κ ιδίως στους Slayer έχω μεγάλη αδυναμία. Απλά heavy>>>thrash - για μένα. 8)

Reject
17-04-2009, 13:29
οχι και ολοι δικαιωμα στο ατσαλι.
ο ρουθλεςς προτιμαει τον τσιγκο για τα σωβρακακια του.
ηρθε η ωρα να κανετε και αλλα 2 πολλ,οζζυ βερσους ντιο και αρμορεντ σεηντ βερσους ραιοτ.
εκει να δειτε τι χολη θα βγαλω.:)

dopefiend
17-04-2009, 14:15
εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=4175) είσαι.

BURNIN AMBITION
17-04-2009, 15:50
η απαντηση ειναι ντιο και ραιοτ
ακουτε λαμπ και σουολεν?

Bleedin
17-04-2009, 23:18
running wild γκια μένα.

Boom!
18-04-2009, 00:01
German power metallers RUNNING WILD will play their farewell show at this year's Wacken Open Air festival, set to take place July 30 - August 1, 2009 in Wacken, Germany. The band's July 30 "best-of" performance will be filmed and recorded for an upcoming DVD and CD.

Commented RUNNING WILD mainman Rolf "Rock'n'Rolf" Kasparek: "I can now look back on the last 30 years and say that I'm proud of all the achievements. At the same time, none of this would have been possible without the support of the fans. Therefore, many thanks for all the wonderful memories and all the best for the future."

:!:

GuardianOfIvorytower
18-04-2009, 11:25
Ε που, πως? Κάνα λινκ? Ξενέρα....

psychotron
18-04-2009, 11:51
Ευτυχώς άρα που προλάβαμε και τους είδαμε τρεις φορές τον καιρό που έπρεπε :D:D

GuardianOfIvorytower
18-04-2009, 11:53
Τι του λες τώρα....

mrmaiden
19-04-2009, 19:19
Ευτυχώς άρα που προλάβαμε και τους είδαμε τρεις φορές τον καιρό που έπρεπε :D:D

:evil:

Witchkiller
21-04-2009, 15:51

Δηλ πάτε καλά ρε?

poso pio METALZ

αποδειξούλα για το αντίθετο των λεγομένων μου?

άσ'το.................

Mία τρίχα από το δεξί παπάρι του angelripper είναι οι Slayer

GG για γέλια είναι το παπάρι που έχεις για avatar που τον κάνανε τσιμπούκι σε talk show αμερικανίδες νοικοκυρούλες. Αυτός είναι για το πούτσο Κοζάνη...........

sabbattack
21-04-2009, 17:09
Mia zwh komplex re...hahahahahaha....

Reject
21-04-2009, 17:17
witchie,καλα σε γαμαει ο Τζιτζι και το catastrophe-rock του.
προσκυναει και ο ψοφογερος που αγαπας,μην το ξεχνας.δηλωμενος οπαδος τζιτζι αλλην.
χαρντ καντυ ντικ.
αλλα τελικα...

Raven Lord
21-04-2009, 19:39
Mία τρίχα από το δεξί παπάρι του angelripper είναι οι Slayer

.

GG*
21-04-2009, 20:14
λοιπον να τα βαζουμε σε μια σειρα

slayer=αρχδιοτριχα angleripper
accept=κωλοτριχα angelripper
.

psychotron
21-04-2009, 20:20
Τώρα πρέπει να βρούμε και τις τρίχες απ' τα αυτιά και απ' τη μύτη.

GG*
21-04-2009, 20:24
αυτα τα αφηνω στον ρουχλες ειναι πιο τρου καταστασεις:dfinger:

mrmaiden
21-04-2009, 22:09
Τώρα πρέπει να βρούμε και τις τρίχες απ' τα αυτιά και απ' τη μύτη.

Ksexases masxales:fear:

Witchkiller
21-04-2009, 22:14
witchie,καλα σε γαμαει ο Τζιτζι και το catastrophe-rock του.
προσκυναει και ο ψοφογερος που αγαπας,μην το ξεχνας.δηλωμενος οπαδος τζιτζι αλλην.
χαρντ καντυ ντικ.
αλλα τελικα...

ναι,ναι χαχαχαχαχα

ντισκομέταλ ακομπλεξάριστοι, χαχαχαχα

και ακόμη περιμένω αποδειξούλα για το αντίθετο ,χαχαχαχαχα

κιθαριστικό παλτό, χαχαχαχα

γι'αυτό οι Sodom κάναν διασκευή i'm a rebel, χαχαχαχα

Παλτουδάκια, χαχαχαχα

sabbattack
22-04-2009, 01:53
np anal cunt - h epitomh ths mousikhs ekselikshs einai o Hoffman kai oi accept kai o kosmos peristrefetai gyrw apo to 80s metal twn accept kai o proswpikos tou Hoffman mas apedeikse poso gamane san ki8aristes oi true metal warriors from germany

(πάντα λάτρευα αυτούς τους τυπάδες και τους γαμηστερούς τίτλους τραγουδιών τους)

on topics, witch-άκο άκου Ομάρ Ροντρίγκεζ. Για τη φάση.

Witchkiller
22-04-2009, 08:09
np anal cunt - h epitomh ths mousikhs ekselikshs einai o Hoffman kai oi accept kai o kosmos peristrefetai gyrw apo to 80s metal twn accept kai o proswpikos tou Hoffman mas apedeikse poso gamane san ki8aristes oi true metal warriors from germany

np Anal Cunt - Ειληκρινά αν απ'όλα αυτά που είπα κατάλαβες αυτό τότε άκου να δεις τι γίνεται.

np Baal Sagoth - Τα forums (γενικά) έχουν ένα ΠΟΛΥ μεγάλο "καλό" και ένα πολύ μεγάλο "κακό" ,a) όλοι μπορούν να πουν τη γνώμη τους χωρίς να τους διακόψει κανένας, β)σχεδόν κανένας όμως δεν ΄διαβάζει τι γράφει ο άλλος ή απλά καταλαβαίνει αυτό που ο ίδιος θέλει......

Διάλεξα αυτό το κομμάτι από Sagoth γιατί είναι πιασάρικο και ,επειδή χωρίζεται και σε δύο μέρη, είναι τρελό epic............