View Full Version : [TV] Caprica
antimusic
15-04-2009, 01:07
wtf leakαρε; κατεβάζω.
Δεν λήκαρε ακριβώς, θα βγει σε dvd αυτό σε λίγες μέρες, η σειρά θα αρχίσει κανονικά το 2010 όμως.
cyber_lingas
16-04-2009, 18:04
Our family name is Adama...
Κορυφή ήταν :D
Captain Howdy
19-04-2009, 02:54
Nai magkes to Pilot einai, to 2010 tha arxisei i seira. Twra anamenoume to The Plan na bgei.
Battlestar Galactica. Epos.-
Nodoordonotthereisnotry
19-04-2009, 23:13
Το'δα & μ'άρεσε! :D
Parasight
02-05-2009, 17:08
Επιτέλους το είδα. ΟΚ, ίσως μιλάει λίγο και το BSG-fanboyλίκι, αλλά μιλάμε για επική εισαγωγή. Αναμένουμε με αγωνία να αρχίσει η σειρά.
mrmaiden
03-05-2009, 00:22
Fainetai oti tha liosoume pali:-D Poios perimenei tora?
sabbattack
03-05-2009, 00:30
pantws egw ksenerwsa, prepei na sas to pw.
pali gamwto, pali o 8eos? Pali 8rhskeutikes malakies?
Sto BSG MOY?
antimusic
03-05-2009, 00:34
ναι αυτό είναι γενικά λίγο μαλακία αλλά τουλάχιστον τώρα το έχωσαν από το πρώτο επεισόδιο, δεν περίμεναν τρεισήμισι σεζόν.
ωραίο ήταν και περιμένω με ενδιαφέρον, θα αρχίσω όμως πολλά καντήλια (ότ)αν αρχίσουν τα retcons και τα "είδατε~!; αυτό εννοούσαμε~!~!"
Εμ, είναι από τα συστατικά στοιχεία του BSG, πραγματικά περίμενες να μην έχει :P?
Αυτά είναι για την ακρίβεια κάποια από αυτά που μου άρεσαν στο pilot. ΄Εδεσε αρμονικά με το BSG, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς χωρίς να δημιουργεί την απαίτηση στον θεατή του να περιμένει διαστημομάχες και πίου πίου. Μου έδωσε ελπίδες η σειρά όχι ότι μόνο θα δώσει νέες διαστάσεις στα perspectives του colony αλλά θα βουλώσει και τρύπες του BSG. Γενικά :thumbsup:
antimusic
03-05-2009, 00:40
Εμ, είναι από τα συστατικά στοιχεία του BSG
όχι, δεν είναι. τουλάχιστον δεν ήταν μέχρι τα τελευταία επεισόδια, όπου κάποιοι ανακάλυψαν οτι αν πετάς το ένα ουάου μετά το άλλο κάποτε δεν θα ξέρεις από που να αρχίσεις να μπαλώνεις.
εντιτ: αλλά μην τα ξαναλέμε (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=15115&highlight=battlestar+galactica&page=24).
Sorry αλλά θυμάμαι θρησκευτικές μαλακίες σίγουρα από την αρχή της 4ης season και αν δε με απατάει η μνήμη μου ΚΑΙ στην τρίτη. Για να μην πω από την αρχή του BSG με number 6 οράματα και φιλολογίες περί ενός θεού. Μήπως βλέπαμε άλλη σειρά or sth?
antimusic
03-05-2009, 01:11
#357 (http://www.electricrequiem.com/forum/showpost.php?p=832570&postcount=357)
Parasight
03-05-2009, 08:40
Ποια αρχή της 4ης season ρε παιδιά, αυτό δεν ήταν ένα εκ των κυρίων θεμάτων του BSG εξ αρχής (δλδ ο δωδεκαθεϊσμός των αποικιών εναντίον του μονοθεϊσμού των Cylons);
antimusic
03-05-2009, 15:41
Ποια αρχή της 4ης season ρε παιδιά, αυτό δεν ήταν ένα εκ των κυρίων θεμάτων του BSG εξ αρχής (δλδ ο δωδεκαθεϊσμός των αποικιών εναντίον του μονοθεϊσμού των Cylons);
ναι ρε, αλλά στο bsg κάποτε το πολιτικό+θρησκευτικό έγινε μεταφυσικό, εκεί κολλάω εγώ.
????
Σίγουρα δεν βλέπαμε την ίδια σειρά. Η πολιτική ήταν πολιτική και το θρησκευτικό ήταν αλλουνού παπά ευαγγέλιο. ΄Ασχετα που έγινε σε κάποια μόνο φάση ένα mix τους, σε χαλαρή φόρμα όμως, χωρίς να συμπορεύονται ποτέ για καιρό μαζί. Η μεταφυσικότητα υπήρχε σχεδόν από την αρχή και επεισόδιο με το επεισόδιο και ιδίως σεζόν με τη σεζόν έγινε ένα από τα major plots της σειράς.
Και σε αυτήν την βάση δρα το caprica. Μόνο που δείχνει την πρόθεσή του να επεκταθεί στο θέμα και να βουλώσει τις όποιες τρύπες άφησε ανοιχτές ο προκάτοχος. Και γι' αυτό γουστάρουμε εν μέρει.
Εδιτ: Α και η θρησκεία ΕΙΝΑΙ μεταφυσική. Δεν άλλαξε κάτι λοιπόν..
SpiritCrusher
03-05-2009, 16:46
Ναι οκ αλλά αυτό που εννοεί ο rince είναι ότι άλλο να έχεις διαβάσει κάποιες γραφές προφητείες κτλ. - που στη τελική είναι κάτι το φυσικό και μπλαμπλα - και άλλο να βλέπεις την άλλη να ανυψώνεται. Κι εγώ πχ δε περίμενα ότι θα μπλέξει με "πρακτικά μεταφυσικά" η σειρά. Γενικά πάντως το όλο θέμα με τη Starbuck είναι θολό.
Σύμφωνοι απόλυτα γι' αυτό με την Starbuck. Μέχρι τώρα ένιωθα μόνος μαλάκας που δεν κατάλαβα εν τέλει τι έπαιζε με την πάρτη της. Θεωρώ πιθανότατο όμως ότι θα το διαπραγματευθεί αυτό η νέα σειρά, γιατί δε νομίζω ότι δεν είναι ένα προγενέστερο life form (είτε αυτό είναι άγγελος, ή cylon ή whatever else). Γι' αυτό και μιλάω ενθουσιαστικά γι' αυτήν :)
Parasight
04-05-2009, 14:25
^Μαζί σου εγώ, καλά τα λες.
Parasight
17-11-2009, 12:46
http://lh3.ggpht.com/_G10nAZKIXE4/Sv71jfWvmvI/AAAAAAAAAZw/WH7ng7whfeU/s640/6a00d83451d69069e20120a6905a93970b-800wi.jpg
Look alive, people 8)
enitharmon
17-11-2009, 12:51
αυτή μοιάζει με την κόρη της προέδρου
Parasight
17-11-2009, 13:04
Δες τον πιλότο και δε θα σου μοιάζει πια :razz:
Πειτε λιγο, αν καποιος δεν εχει δει Battlestar Galactica μπορει να δει αυτο δεδομενου οτι ειναι prequel? Η ειναι μαλακια φαση? Αν ειναι να κατσω να δω ολα τα BSG δηλαδη, οχι τιποτα αλλο. Τα εχω, απλα βαριεμαι να κατσω να δω 3,5 σεζον ΤΩΡΑ, δεν ειμαι σε φαση, ειμαι σε φαση να βλεπω ενα ενα επεισοδια σειρων, αντε 3-3 το πολυ.
Parasight
24-01-2010, 01:36
Το να δεις το BSG έτσι κι αλλιώς δεν παίζει; Τι σε κάνει να θες οπωσδήποτε να δεις το Caprica, με τέτοια κάψα δλδ που μόνο αυτό θα συνιστούσε λόγο να δεις το BSG;
Οχι ρε απλα ειδα οτι ξεκινησε η σειρα και παιχτηκε το πρωτο επεισοδιο χθες, οποτε ε για τη φαση ελεγα να ξεκινησω να τη βλεπω. Αλλα ξεροντας οτι προεκυψε απο αλλη σειρα που μαλιστα πρεπει να ειναι παρα πολυ καλη απο οτι ακουω απο ολους τους οπαδους της σαι φαι οπως και απο μερικους ασχετους με αυτην, ρωταω αν ειναι υποχρεωτικο κατα τη γνωμη σας να κατσω να δω ολα τα BSG πριν δω τα Caprica. Αλλιως θα το δω καποια στιγμη αργοτερα το BSG ουτως η αλλως.
Nodoordonotthereisnotry
24-01-2010, 02:02
Fixxxer κάνε ένα καλό πράμα στη ζωή σου, τώρα. Δες όλο το bsg, τώρα. Απόλαυσε το avatar μου, τώρα! :cool:
antimusic
24-01-2010, 05:48
εγώ σου λέω μην το δεις και ξεκίνα κατευθείαν καπρικα, να έχουμε και την άποψη ενός τέτοιου. για το καλό της επιστήμης βρε αδερφέ. βέβαια είσαι ο φιξξξερ...
Φιλε αντιμιουζικ, θα το κανω οπως το λες γιατι υπηρετω την επιστημη πανω απο ολα. Υποσχομαι να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω και κυριως να μην αντιδρω στις απο τωρα βεβαιες μαλακιες μπηχτες του Παρασαιτ και να μην ειμαι οσο αντιδραστικος ειμαι συνεχεια, κυριως επειδη σε θεωρω γαμω τα ατομα και τον λιγοτερο ουρακοταγκο απο τους ομοιους με σενα πιθηκους, ισως και μηδενικα πιθηκο τωρα που το σκεφτομαι. Να σαι σιγουρος οτι οποτε θελω μπορω να γινομαι γαμω τα παιδια φυσιολογικοτατος, απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΣΗ. Πες μου ομως τωρα μιας και με εχει πιασει κριση ειλικρινειας, πριν το πρωτο επεισοδιο που ηδη εχω κατεβασει, παιζει και pilot φαση την οποια πρεπει να δω?
ΥΓ. Το ξερω οτι μπορει να ειναι μαλακια για μενα, αλλα το επιχειρημα σου με κερδισε κανονικοτατα και θα αποτελεσω το πειραματοζωο σας για να βλεπετε και την αποψη καποιου που δεν ξερει τι εστι Σαιλονζ και Μπατολσταρ Γκαλακτικα. Αλλα αν ειναι να με γαμησεις εντελως και να μου κοψεις την απολαυση πεστο τωρα ωστε να μην το κανω, ολοι αδερφια ειμαστε καταβαθος
Parasight
24-01-2010, 11:46
Πάντως, αυτό που προβλήθηκε χτες ήταν ο πιλότος που έχουμε ήδη δει εδώ και μήνες. Απλά τότε είχε κυκλοφορήσει σε digital μορφή για download και τώρα το πρόβαλλαν πριν την έναρξη του πρώτου κύκλου.
Άντε επιτέλους, πολύς καιρός πέρασε χωρίς ούτε ένα BSG υποκατάστατο:!:
Sotos_The_Tequiler
24-01-2010, 11:55
ξαναδές τη σειρά του '78 :D
enitharmon
25-01-2010, 00:03
Fixxxer κάνε ένα καλό πράμα στη ζωή σου, τώρα. Δες όλο το bsg, τώρα. Απόλαυσε το avatar μου, τώρα! :cool:
το αβαταρ σου ειναι ο λογος που σιχαθηκα τη σειρα και δε μπορω να ξεκινησω να δω 2η σηζον
αυτη κι ο αλλος ο μαλακας που γλυφει συνεχεια
regularpaul
25-01-2010, 17:41
βασικά η ψυχεδελικιά σχέση No 6 me Gyuss \m/
ήταν ο λόγος που κόλλησα με τη σειρά εξαρχής
αν και δεν ενθουσιάστηκα με την εξέλιξη της σχέσεως τελικώς
regularpaul
30-01-2010, 20:42
δεν το ειδα ακομα αλλα βγηκε το 2ο ε?
Parasight
01-02-2010, 10:40
Βγήκε. Μπερδεύτηκα λίγο βασικά ως προς το τι ακριβώς σειρά θα είναι. Καθαρά κοινωνική; Θα δέσει με το Galactica χρονικά στον πρώτο πόλεμο με τους Cylons ή όχι; Υπομονή και βλέπουμε. Επίσης, έχω μια ψιλοένσταση με την προβολή της εικόνας της Zoe αντί του robot σε σημεία, μου φαίνεται ότι η συχνότητα που γίνεται αυτό είναι αταίριαστη. Τεσπα, δίνουμε χρόνο προς το παρόν.
Btw ο πιλότος που προβλήθηκε την περασμένη βδομάδα έχει κάποιες μικροαλλαγές στο τελείωμα σε σχέση με αυτόν που είχαμε δει πέρσι, προφανώς για να δέσει με τη συνέχεια. Όχι τίποτα φοβερό, αλλά χριεαζόμουν το φρεσκάρισμα anyway και το ξανάδα.
Ruthless
07-02-2010, 15:22
Τα ελληνικά τα σπάνε. Και τα προφέρουν καλύτερα από την Ντάναμ στο Fringe.
Nodoordonotthereisnotry
07-02-2010, 15:30
Ο σωτήρας της ανθρωπότητας ήταν Έλληνας.
KoiliaSamprela
07-02-2010, 16:14
γιατί είναι ακατάλληλο για ανήλικους?
Nodoordonotthereisnotry
07-02-2010, 20:03
Είναι; Δεν το πρόσεξα.
Parasight
07-02-2010, 21:20
Σε αισθητά καλύτερη κατεύθυνση το 3ο επεισόδιο, σε αντίθεση με το 2ο που με είχε αφήσει με ανάμικτες εντυπώσεις. Σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για επίπεδα πώρωσης ή τίποτα τέτοιο βέβαια, προς το παρόν δίνουμε χρόνο ακόμα.
MaX Payne
27-03-2010, 14:51
τι λεει αυτο τελικα?
το βλεπει κανεις?
Parasight
27-03-2010, 15:32
Καλό είναι. Καλογυρισμένο και καταπιάνεται με ενδιαφέροντα θέματα. Εννοείται πως συστήνεται ανεπιφύλακτα σε fans του Galactica.
Η μαλακία που μόλις συνειδητοποίησα είναι ότι μετά το χτεσινό επεισόδιο έχει διακοπή και συνεχίζεται τον Οκτώβρη :-?
katwrimos
27-03-2010, 16:34
το αβαταρ σου ειναι ο λογος που σιχαθηκα τη σειρα και δε μπορω να ξεκινησω να δω 2η σηζον
ELA MIN AKOUO VLAKEIES, MIA XARA EINAI TO GKOMENAKI!!!
Parasight
12-10-2010, 07:05
Ξυπνάτε, βγήκε το 1x10 8)
Fireknight
13-10-2010, 15:16
kaloutsiko to 10 , eida kai to 11 ,alla poly arga paei to pragma . perimena kalitera meta to dialima .
kseroume poses seasons 8a paiksei synolika ?
kseroume poses seasons 8a paiksei synolika ?
Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα υπογράψει το Syfy για δεύτερη σεζόν, και το 10 δε ξεκίνησε καλά (~20% λιγότεροι θεατές).
Δεν είδα ακόμη το 11 (τώρα βλέπω SGU και μετά θα το δω), αλλά ως τώρα έχω πολύ μέτριες εντυπώσεις. Έχει μερικές πάρα πολύ καλές ιδέες, αλλά καμία συνοχή ή κατεύθυνση στο βασικό σενάριο.
Parasight
14-10-2010, 10:34
[QUOTE=Fireknight;1044862]καμία συνοχή ή κατεύθυνση στο βασικό σενάριο.:?:
Εχμ ποιο ακριβώς είναι το "βασικό σενάριο" το οποίο δεν ακολουθείται;
Μια χαρά το πάει και το ενδιαφέρον είναι αμείωτο, άλλωστε από την αρχή character-based drama ήταν (πέρα από το sci-fi background βέβαια).
regularpaul
14-10-2010, 13:39
εμένα δεν με έχει ψησει πάντως, ειδικά το 10 ήταν κακό επ
το όλο θρησκευτικό θέμα το προσεγγίζει από απλοϊκά ως γελοία
(καμία σχέση με την ψυχεδέλεια του Galactica και μιλάμε για την απαρχή της ίδιας θρησκείας)
οι σκηνές στον Tauron μου φάνηκαν κακογυρισμένες και αστείες
στο 11 τουλάχιστον προχώρησε λίγο η δράση
το συνεχίζω χωρίς πολύ ενδιαφέρον
Parasight
14-10-2010, 13:58
Ε καλά κι εγώ δεν είμαι φανατικός και ο κύριος λόγος που το παρακολουθώ είναι το Galactica. Αλλά δεν είχα και ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες ποτέ. Με βάση αυτό, η τροπή που έχουν πάρει πια οι χαρακτήρες είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα.
Για το "ιδεολογικό" τμήμα, όντως παραδέχομαι ότι θα έπρεπε/μπορούσαν(?) να κάνουν καλύτερη δουλειά.
Kelldorain
24-10-2010, 14:15
Holy frak!
Syfy has just ordered a new "Battlestar Galactica" series pilot.
The two-hour backdoor pilot chronicles a young William Adama's adventures during the first Cylon war.
BSG executive producer David Eick is back on board, though visionary showrunner of Syfy's first reinvention of the series, Ron Moore, is not.
The title is the very Spartacus-esque: Battlestar Galactica: Blood & Chrome
Official description: Battlestar Galactica: Blood & Chrome takes place in the 10th year of the first Cylon war. As the battle between humans and their creation, a sentient robotic race, rages across the 12 colonial worlds, a brash rookie viper pilot enters the fray. Ensign William Adama, barely in his 20’s and a recent Academy graduate, finds himself assigned to the newest battlestar in the Colonial fleet… the Galactica. The talented but hot-headed risk-taker soon finds himself leading a dangerous top secret mission that, if successful, will turn the tide of the decade long war in favor of the desperate fleet.
“The ‘Galactica’ universe as re-imagined by Ron Moore and David Eick is rich with possibilities and backstory,” said Syfy programming head Mark Stern. “We jumped at the chance to revisit the William Adama character and explore this exciting chapter in the BSG narrative which falls between the events of the original series and the prequel, ‘Caprica,’ currently airing on Syfy.”
“While maintaining the themes of politics, social propaganda, and the timeless question: what does it mean to be human? – ‘Blood & Chrome’ will also return us to the authentic, relentless depiction of combat and the agony and ecstasy of human-Cylon war, which was the hallmark of ‘Battlestar Galactica's’ early seasons,” said David Eick.
Still no word on whether Syfy's other BSG series, Caprica, will get a second season. Syfy says they have not yet decided, and stressed that the Blood & Chrome order will not impact the fate of Caprica (obviously with the Stargate franchise Syfy showed they're willing to have overlapping titles from the same creative universe as long as each pulls its weight).
http://www.hollywoodreporter.com/blogs/live-feed/syfy-orders-new-battlestar-galactica-32184
Οκ λογικά άσχημα νέα για το Caprica αλλά αν γίνει :touched:
Parasight
24-10-2010, 15:37
Ε ναι, μακάρι να γίνει και ποιος γαμάει το Caprica τότε :P
SpiritCrusher
02-11-2010, 05:59
Τι τότε; Πάει από τώρα:
via @Syfy on twitter:
I'll pass along Mark Stern's note about Caprica:
We appreciate all the support that fans have shown for Caprica and are very proud of the producers, cast, writers and the rest of the amazing team that has been committed to this fine series. Unfortunately, despite its obvious quality, Caprica has not been able to build the audience necessary to justify a second season. The remaining first run episodes of Caprica will be removed from the schedule as of next Tuesday, November 2. The final 5 eps will be re-scheduled to air at a to be announced time in the first quarter of 2011, & will conclude the run of the series.
Thanks again to all the awesome fans who watched and supported the show, and to the AMAZING cast and crew.
regularpaul
13-11-2010, 13:23
τα 5 τελευταία επεισόδια που θα προβάλλει το SyFy μέσα στο 2011
για κάποιο λόγο ήδη προβάλλονται από ένα καναδέζικο κανάλι
είδα το 1ο (E14 Blowback) και ήταν αρκετά καλό
κατεβάζω το 2ο (E15 Dirteaters) για το οποίο διαβάζω ακόμα καλύτερα σχόλια
parasight είσαι ενήμερος?
Parasight
13-11-2010, 13:46
Τσου :eek:
regularpaul
13-11-2010, 13:51