View Full Version : Ηλίθια απορία
The Good Son
14-04-2009, 00:26
Ποιό το νόημα να μην επιτρέπονται λίνκς για δίσκους αλλά αντι αύτού να λέει κάποιος "ανεβάστε το τάδε και στείλτε το μου πιεμ";
antimusic
14-04-2009, 02:36
ηλίθια απορία.
Amnesiac.
14-04-2009, 09:28
Ποιό το νόημα να μην επιτρέπονται λίνκς για δίσκους αλλά αντι αύτού να λέει κάποιος "ανεβάστε το τάδε και στείλτε το μου πιεμ";
Απόσο ξέρω, όταν ο άλλος δηλώνει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί να κατεβάσει ένα άλμπουμ, είναι πιο εύκολο για την αστυνομία να απαγγείλει κατηγορίες όταν πάρει στα χέρια της τη λίστα που ετοιμάζουμε.
Ενώ με ένα σκέτο λινκ είναι διαδικασία ολόκληρη να βρει ποιος το χρησιμοποίησε και ξέρεις πώς είναι αυτά. Γαμημένο ελληνικό δημόσιο.
Επειδή τα pms δεν είναι ορατά στον καθένα, ούτε φαίνονται στις μηχανές αναζήτησης άρα το forum είναι "καθαρό".
Dragonlord
15-04-2009, 20:20
Επειδή τα pms δεν είναι ορατά στον καθένα, ούτε φαίνονται στις μηχανές αναζήτησης άρα το forum είναι "καθαρό".
Mitsmann
16-04-2009, 16:15
αμα ομως η ΕΛ.ΑΣ. μπει να διαβασει το φορουμ απο περιεργεια, (αν προλαβει απ την δουλεια που εχει, εδω και δυο μερες προβαινει σε συνεχομενες καταδιωξεις και συλληψεις κινητων του Παλαιοκωστα) δε θα πρεπει να σβησουμε και αυτο το τοπικ???
Ληβ νο τρεης μπηχαηντ.
SpiritCrusher
18-04-2009, 17:01
Και το αθλέτιξ γιατί έχει αδιάσειστα στοιχεία που θα ρίξουν τον Κόκκαλη.