Log in

View Full Version : προβλημα με το hotmail!!1

imported_neurotic
10-04-2009, 02:35
εδω και καμποσο καιρο οταν βαζω κωδικους και παω να τσεκαρω τα μεηλ με πεταει σε αυτο το link

http://www.hotmail.msn.com/cgi-bin/sbox?t=9nIwCYBlZG**Cwcec*HU8RhYXaH4PSwwYX8lml1WbjfphApSCuzPRqHiHDFgcZDS19u5oN9EJqclLmEei7k1YsZDlaFL7AkWZI829d4tfdbRAe2QVT*W!ygIlXGa4rNF8R&p=96J1KnFYsA5xo5uEYJVrYNhFXg4Ij8NExtdZ9APQ4F03D9LFQ7vbXsf*VD59WQ1UBqQvfseLlktrEspbZTxSebY1fk9uzT*UQ7GKCnHChlFy9lCjIL1UDpkB4EkMvreMbg8U4l96yUabrBHCJTZQmTe1JI*r4AlPt63quxI6VtVsPlcQeEjlR7kzOTyD1hqVtt&lc=1033&id=2

πιθανοτατα ειναι απο γαμημενο κωλο-ιο αλλα αν εχει κανεις ιδεα πως να το διορθωσω χωρις να αλλαξω μεηλ ας πει γιατι δεν εχω και τρομερες γνωσεις στο θεμα

danke προκαταβολικα

Ingolemo
10-04-2009, 03:22
An aspoume kaneis auta pou sou leei to link ti ginetai?

Djerdjelesh
10-04-2009, 03:46
np Anal Cunt - You still use hotmail

imported_neurotic
12-04-2009, 02:31
δεν γινεται!!!με βγαζει σε μια αλοπροσαλη σελιδα που δεν εχει τις αντιστοιχες επιλογες που δινουν οι οδηγιες!!!

imported_neurotic
15-04-2009, 17:42
ρε ψηλεε,λιγο βοηθεια ζηταω....εχω αρρωστη μανα και ο πατερας μου εχει πεθανει απο καρκινο,δεν ζηταω πολλα,λιγο την προσοχη σας ζηταω, τα αδερφια μου λειπουν στο αμερικη και δεν μπορω να επικοινωνησω γιατι το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΗΟΤΜAIL ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟ

Ingolemo
16-04-2009, 15:41
Koita, to thema einai oti opws sou leei to link pou egrapses sth prwth selida mallon sou xoun kleisei to account gia violation tou TOU.

Den mporeis na kaneis kati, para na steileis kana mail sto hotmail ( abuse@hotmail.com ) apo allo mail account, kai na tous enhmerwseis gia to provlhma.

Mhn elpizeis polla pantws, mpes ftiakse kana mail sto gmail na teleiwneis.

imported_neurotic
16-04-2009, 18:05
αυτο εκανα και ησυχασα (gmail)

Parasight
15-09-2009, 09:13
ΟΚ λοιπόν, αρχικά ναι, έχω ακόμη hotmail.

Είχα κάτι περιπέτειες με έναν trojan αλλά τελικά οκ. Θορυβημένος από αυτό, είπα να αλλάξω τα passwords από τα πάντα. Όλα καλά, εκτός από το hotmail, όπου μου συμβαίνει το εξής: Ενώ κάνω κανονικά login και βλέπω τα μηνύματά μου κλπ, όταν πηγαίνω στην οθόνη αλλαγής password και προσπαθώ να το αλλάξω (εκεί όπου δίνεις μία φορά το παλιό και δύο φορές το καινούριο), μου βγάζει μήνυμα "ο κωδικός πρόσβασης δεν είναι έγκυρος". Με τον οποίο κωδικό πρόσβασης έχω κάνει κανονικά login πριν λίγα δευτερόλεπτα! Αυτό έχει συμβεί πάνω από 10 φορές από χτες το βράδυ με άπειρους καθαρισμούς cookies, σε διαφορετικούς υπολογιστές, και με διαφορετικούς browsers. Τι σκατά συμβαίνει; Είναι δυνατόν να έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο hotmail service από χτες το βράδυ ή να τα μαζέψω και να φύγω και να μην κοιτάξω πίσω;

Πριν μου προτείνετε το τελευταίο, πείτε και καμιά γνώμη περί των υπολοίπων ε :P

enitharmon
19-09-2009, 11:12
μου χε συμβει κι εμενα αυτο μια φορα (να μη με βαζει, ενω ο κωδικος ηταν σιγουρα σωστος), ειχε κολλημα. Μια φορα μου ειχε ερθει και μεηλ, οτι η αλλαγη password που ζητησα ειναι επιτυχημενη :fear:
Ξαναδοκιμασε σημερα να μπεις, μπορει να εχει ξεκολλησει

το hotmail δε γαμαει, αλλα μου δινει απειρο χωρο και με τα μεηλ που λαμβανω καθε μερα (και πολλα σαπιζουν αδιαβαστα μεχρι να σβηστουν) βολευει