PDA

View Full Version : Amorphis - Skyforger 2009

FIXXXER
09-04-2009, 04:51
http://www.amorphis.net/wp-content/uploads/2009/02/skyforger_kansi.jpg

1. Sampo
2. Silver Bride
3. From The Heaven Of My Heart
4. Sky Is Mine
5. Majestic Beast
6. My Sun
7. Highest Star
8. Skyforger
9. Course Of Fate
10. From Earth I Rose
11. Godlike Machine

Ψηθειτε οποιος βρει πρωτος λινκ οπουδηποτε στο ιντερνετ να μου στειλει ενα ΠΜ. Εννοειται το αγοραζουμε κι αυτο οπως τα πολυ καλα, αν οχι εξαιρετικα μπορω να πω Eclipse και Silent Waters, και η Τομι Γιουτσεν εποχη συμπληρωνεται με τριλογια.

jack the ripper
09-04-2009, 10:08
vlepw to thread kai to prwto pou skeftika einai: wp to vrike epitelous!!:razz:

Putin
09-04-2009, 15:01
Στείλτε κιαπεδώ κανα ΠιΕμ όταν βρεθεί λινκ πλιζ. :-D

Boom!
20-05-2009, 19:15
Ληκαρε mediaportal.

FIXXXER
20-05-2009, 19:19
Επιτελους, καθε μερα το ψαχνω. Παω να ψαξω.

Djerdjelesh
20-05-2009, 22:07
Υπάρχει και στους Τουρκους. Κατεβαίνει.

00i00
21-05-2009, 01:17
ρε μαναρια....sordomusic...τα χομε ξαναπει

Entrancemperium
23-05-2009, 01:04
Αυτό τελικώς είναι μέτριο! :|
Πολύ χλιαρό στα όρια του κακόγουστου!:(

FIXXXER
23-05-2009, 04:49
Γμσ τα, το ακουσα μια φορα και το αφησα για πιο μετα γιατι ισως να μην ειμαι στη φαση, αλλα εχω χαμηλες απαιτησεις μετα την πρωτη ακροαση. Κριμα και τα δυο προηγουμενα τα ειχα σχεδον λατρεψει (το Εκλιψ σιγουρα). Βασικα τα καφρικα του Γιουτσεν ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, ενω του Κοσκινεν τα λατρευα και αυτα, οπως και τα καθαρα, και γι αυτο λατρευω πλεον τους Αγιαταρα. Οου γουελ τι να γινει.

Entrancemperium
23-05-2009, 14:29
Γμσ τα, το ακουσα μια φορα και το αφησα για πιο μετα γιατι ισως να μην ειμαι στη φαση, αλλα εχω χαμηλες απαιτησεις μετα την πρωτη ακροαση. Κριμα και τα δυο προηγουμενα τα ειχα σχεδον λατρεψει (το Εκλιψ σιγουρα). Βασικα τα καφρικα του Γιουτσεν ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, ενω του Κοσκινεν τα λατρευα και αυτα, οπως και τα καθαρα, και γι αυτο λατρευω πλεον τους Αγιαταρα. Οου γουελ τι να γινει.

Όπως τα λες!;)

lebowski
23-05-2009, 19:09
Δ Ι Σ ΚΑ Ρ Α :dfinger:

Tyler_Durden
03-06-2009, 20:52
Αυτές τις μέρες το ακούω προσεκτικά, και προσωπικά εμένα με κέρδισε. Πολύ όμορφος δίσκος, που μοιάζει ανάμεσα σε Eclipse kai Αm Universum, και σαφώς καλύτερος για μένα απο τον προηγούμενο.

Επίσης ας το μεταφέρει κάποιος στο Albums. :P

animae
04-06-2009, 01:28

Από αυτά που είπαμε για Λαμπρή και μετά από αυτό, ε σίγουρα δεν έχουμε τα ίδια γούστα σε τραγουδιάρηδες.
Κλάσεις ανώτερος ετούτος σε καθαροβρώμικα. Ειδικά στα καθαρά ε.

Το νέο άλμπουμ δεν το χω πολυακούσει, αλλά μέχρι στιγμής, λίγο νύστα.

Tyler_Durden
04-06-2009, 14:46
Πήγα σήμερα, και το πήρα στην digipack έκδοση, κι ενώ κάθομαι να το ακούσω ήρεμα κι ωραία, έχω φτάσει στο "My sun" , και ξαφνικά ακούω όλη την ένταση του cd να πέφτει κατακόρυφα για ένα δευτερόλεπτο.Έ λεώ, κανένα στιγμιαίο κόλλημα του στερεοφωνικού θα είναι.Περνάει ένα κομμάτι, φτάνω στο τρίτο λεπτό του "Skyforger", και πάλι τα ίδια και πολύ πιο διαρκής και έντονη πτώση της έντασης. Λέω "τι στο διάολο;" Βάζω το cd στο pc, τα ίδια. Οπότε κοιτάω στο internet, και βλέπω τα εξής:

"Dear Fans,

As many of you may have noticed the "Skyforger" digipak - release includes two very little soundlevel-errors. We heard about this yesterday and you can imagine how we feel. As we don't have the actual copies ourselves, we as a band couldn't react this earlier which makes this more painful. The album for which we gave 100% percent of ourselves, a lot of time and work, shouldn't end up like this.

The sound level-errors occur for little seconds on two tracks: “My Sun” (piano fill) and “Skyforger” (middle part).

Why did this happen? Due to a mastering error. We can't blame anyone for this as it seems that it has really been a technical problem and at this point it makes no difference anyways.

The good news is that Nuclear Blast are working hard to get replacement CDs for people who want to exchange their copy. Another good fact is that all other formats (jewel-case, US- & JAPAN editions, all digital versions, vinyl) work perfectly.

One thing on which we also work now in this moment is something that can't replace the actual CDs but is at least a little relief: Nuclear Blast is offering free downloads for “My Sun” and “Skyforger”.

Beside all this mess I really hope and believe you can enjoy the album! You can also regard this digi-pack as a rare collector's item. :)

Warmest regards,

Esa Holopainen & Amorphis fellows"

Contact us:
amorphis@nuclearblast.de (amorphis@nuclearblast.de)

:?:?:?

FIXXXER
04-06-2009, 18:13

Από αυτά που είπαμε για Λαμπρή και μετά από αυτό, ε σίγουρα δεν έχουμε τα ίδια γούστα σε τραγουδιάρηδες.
Κλάσεις ανώτερος ετούτος σε καθαροβρώμικα. Ειδικά στα καθαρά ε.

Το νέο άλμπουμ δεν το χω πολυακούσει, αλλά μέχρι στιγμής, λίγο νύστα.

Τα καθαρα του Joutsen ειναι οντως καλυτερα, απλα με του Koskinen επισης γουσταρουμε πολυ, γιατι αυτον ξεραμε, αυτον αγαπησαμε (χωρις πλακα τη λατρευω τη φωνη του). Στα βρωμικα, ε αν σαρεσει ο Joutsen εχεις προβλημα ε!! :P Ακου λιγο τα βρωμικα του Pasi Koskinen στους Ajattara και μετα μου λες αν ειναι καλυτερος ο βοθρος που εχουν τωρα και δεν πιανεις ουτε λεξη,.

Antonisjk
22-06-2009, 09:29
Υπέροχος δίσκος, τρομερές συνθέσεις! Δεν περίμενα κάτι μέτριο από τους Amorphis, αλλά αυτό ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Δεν ξεκολλάει από το cd-player!

Ίσως αν ήταν ένα κλικ ποιο πάνω οι κιθάρες, αλλά και τα death φωνητικά που είναι γτπ (θα προτιμούσα να μην υπήρχαν καν, παρά να είναι έτσι) να ήταν καλύτερα, τώρα θα μιλούσαμε για ένα αριστούργημα, αλλά η τελειότητα των υπολοίπων υπερκαλύπτει αυτά τα 2 "προβλήματα".

H.
23-06-2009, 00:04
΄Οχι. Αν οι κιθάρες ήταν έστω και λίγο ψηλότερα απ' ότι είναι ήδη τότε δε θα ακούγαμε ούτε καν τη μετριότητα που ακούμε τώρα. Καλές ιδέες, ωραία κομμάτια, χαντάκωμα από την πανάθλια παραγωγή. Πιθανότατα το "κρίμα" του 2009..

GuardianOfIvorytower
28-09-2009, 14:35
Αυτό εδώ εμένα μ' αρέσει πολύ. Το προηγούμενο δεν το έχω κούσει ακόμα καλά, αλλά τούτο συγκρίνεται άνετα με Eclipse. Πολύ καλή κυκλοφορία για το στυλ τους. Κ διέκρινα ορισμένα πραγματικά πολύ καλά κομμάτια μέσα, όπως το ομώνυμο με πολύ δυνατό ρεφρέν, το τελευταίο "From Earth I Rose", το "Sky Is Mine". Γενικά, συνεχίζουν στο ίδο στυλ εδώ κ καμιά 10αριά χρόνια, με μικρές αποκλίσεις, αλλά βγάζουν ποιοτικούς δίσκους. Τρέφω κ εγώ μία συμπάθεια περισσότερη στον προηγούμενο Pasi, αλλά κ ο dreadlocks έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στα 3 αυτά άλμπουμ.

κ θα τους δω επιτέλους ζωντανά στις 20.10

BURNIN AMBITION
28-09-2009, 22:20
Υπάρχει και στους Τουρκους. Κατεβαίνει.tous rwsous tous xerw. kapoio kalo paidi na me enhmerwsei kai gia tourkous please?

Entrancemperium
28-09-2009, 22:28
http://en.wikipedia.org/wiki/Turkey

BURNIN AMBITION
29-09-2009, 02:09
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:

H.
29-09-2009, 02:12
bunalti.

BURNIN AMBITION
29-09-2009, 02:19
thanx re su