PDA

View Full Version : NTM- Supreme NTM

irreligious
08-04-2009, 13:35
http://imageshack.gr/files/j0mry83i63ygekw1323y.jpghttp://imageshack.gr/files/31kfwwpsdrye2qrwiet3.jpg

Σου γαμώ τη μάνα. Δεν το λέω εγώ,το όνομα του συγκροτήματος είναι αφού το Nique Ta Mere, από όπου βγαίνει και η συντομογραφία NTM, σημαίνει ακριβώς αυτό.
Επιθετικοί και hardcore όπως το όνομα τους λοιπόν, οι παριζιάνοι χιπ-χοπάδες εκτός από μεγάλα κωλόπαιδα είναι και ένα από τα μεγαλύτερα hip hop ονόματα της Ευρώπης με πολυάριθμους οπαδούς παγκοσμίως.
Δημιουργήθηκαν το 89 και έβγαλαν το τελευταίο 'κανονικό' τους δίσκο(γιατί είχαμε και μπεστ και λαϊβ και απ'όλα) το 98. Αυτόν που αφορά και το τόπικ, το Supreme NTM δηλαδή, που προσωπικά θεωρώ και το καλύτερο τους.
Εδώ, το δίδυμο των μσήδων που αποτελείτε από τους Joeystarr(κάφρος του κερατά) και Kool Shen(πιο πιο ήπιος και εμπορικός), αποδίδει καλύτερα από κάθε άλλη φορά, και δημιουργεί ένα δίσκο γεμάτο με χιτάρες. Ξέρω μπορεί να μην ακούγετε θελκτικό για τους γιούζερς του ρέκβιεμ το 'χιτάρες' αλλά ντάξει για χιπ χοπ μιλάμε. Είναι προσόν σε αυτή τη μουσική. Ma Benz, Pose ton Gun, That's my People, Seine-Saint-Denis και (το προσωπικό κόλλημα) On est encore là (II) τα αγαπημένα του δίσκου, χωρίς να σημαίνει πως τα άλλα κομμάτια είναι fillers..μιλάμε άλλωστε για τον καλύτερο δίσκο ενός τεράστιου συγκροτήματος, η ποιότης δεδομένη.
Τώρα περαιτέρω περιγραφές δεν είναι αναγκαίες πιστεύω. Γουστάρεις χάρκορ ραπς?έγινες.
ντισκάς, πρευζ, και να μας πεί και ο φάντομ ντάκ τη γνώμη του.

pose ton gun (www.truveo.com/NTM-Pose-ton-gun/id/1198118914)

that's my people (www.youtube.com/watch?v=88tsEjceu78[url)

Phantom Duck
08-04-2009, 23:31
εγώ στηρίζω το j' appuie sur la gachette γιατί είμαι cop killer, y'all.

irreligious
09-04-2009, 14:46
μίλα για το άλμπουμ ρε πούστη.

irreligious
09-04-2009, 22:25
δεν χρειάζετε κιόλα.
η χροιά και το ραπάρισμα να κολλάνε και γίναμε.
γιάνκης και νάσουμ? κατέχουμε?

Yanqui
09-04-2009, 22:38
yaya, λεγαμε με φιλο αμα κερδιζαμε το τζοκερ να παμε στην συναυλια ρεγιουνιον τον προηγουμενο μαη.χαριτολογωντας εννοειτε.

that's my people,hardcore sur le beat ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ λιεμε

Nasum
11-04-2009, 10:24
Δεν κατεχω,μονο Keny Arkana ειχα ακουσει απο φρεντς χιπχοπ αλλα τσεκαρα το δισκακι και γουσταρα ασχημα.Ουτε εγω καταλαβαινω λεξω αλλα συμφωνω με τους προλαλησαντες.
Ηardcore sur le beat :pink:
Ωραιος irreligious,συνεχισε ετσι.;)