PDA

View Full Version : [Cinema] Dogma (1999)

dopefiend
08-04-2009, 10:34
σχεδόν απίστευτο οτι είναι ταινία του Kevin Smith.
μιλάμε για Τον Πάτο. με το ζόρι την τελείωσα.
παίζουν και οι 2 -ίσως- πιο σιχαμένοι ηθοποιοί έβερ, κομπλέ.

δε θα έκανα καν τόπικ, αλλά υποθέτω από τη βαθμολογία στο imdb, υπάρχουν όντως άνθρωποι που τους άρεσε έστω και λίγο? ανάμεσά μας?

antimusic
08-04-2009, 11:43
:mouse:

Fireknight
08-04-2009, 11:43
Παρών !

Nodoordonotthereisnotry
08-04-2009, 11:56
Στρατιώτης Διαβιβάσεων No do or do not there is no try. Χειριστής Ψηφιακών & τερματικών Συσκευών-Κρυπτομηχανών. :grin:

Drumsick
08-04-2009, 12:38
Απαίσια ταινία πραγματικά. Κι εμένα με το ζόρι με βάλανε να τη δω.

Nodoordonotthereisnotry
08-04-2009, 13:06

Όχι όχι όχι!! :grin: Ταινιάρα ήταν, και τη βάζω κι αυτή πλέον στη λίστα με τις ταινίες που θα σε βάλω με το ζόρι να τη δούμε ξανά.. και θα σου ανοιγοκλείνω το στόμα για να γελάς σε σημεία! ;-)

Harbinger of Death
08-04-2009, 13:20
Πράγματι, απαίσια ταινία. Τι να πρωτοθυμηθείς, τον Κρις Ροκ να λέει ατάκες για το Χριστό; Τον Άλαν Ρίκμαν ως άγγελο; Τον Silent Bob; Το Θεό (όλες τις εκδοχές); Τον Jay να ζητάει από την τελευταία απόγονο το αυτονόητο; Τίποτα, μηδέν, καμία έμπνευση.

Οι δύο ηθοποιοί είναι φιλαράκια του Smith, και παίζουν σχεδόν σε όλες τις ταινίες του. Μπας και τον έχεις μπερδέψει με κανέναν τέτοιο; (http://www.imdb.com/name/nm0808981/)

Drumsick
08-04-2009, 13:22

Όχι όχι όχι!! :grin: Ταινιάρα ήταν, και τη βάζω κι αυτή πλέον στη λίστα με τις ταινίες που θα σε βάλω με το ζόρι να τη δούμε ξανά.. και θα σου ανοιγοκλείνω το στόμα για να γελάς σε σημεία! ;-)

Λύσαξες να δούμε ταινία μαζί ρε παιδί μου... Φιλαράκο μήπως μου την πέφτεις? :-o

Buddy Lackey
08-04-2009, 13:44
:mouse:

Kai liga les

dopefiend
08-04-2009, 13:48
Πράγματι, απαίσια ταινία. Τι να πρωτοθυμηθείς, τον Κρις Ροκ να λέει ατάκες για το Χριστό; Τον Άλαν Ρίκμαν ως άγγελο; Τον Silent Bob; Το Θεό (όλες τις εκδοχές); Τον Jay να ζητάει από την τελευταία απόγονο το αυτονόητο; Τίποτα, μηδέν, καμία έμπνευση.

Οι δύο ηθοποιοί είναι φιλαράκια του Smith, και παίζουν σχεδόν σε όλες τις ταινίες του. Μπας και τον έχεις μπερδέψει με κανέναν τέτοιο; (http://www.imdb.com/name/nm0808981/)

λέω για αυτόν που έγραψε μια τόσο τέλεια ταινία όσο το clerks, βλάκα !!

προφανώς μιλάμε για τους Matt Damon και Ben Affleck. έτσι εξηγείται λοιπόν.

όσο για τα υπόλοιπα και τους υπόλοιπους, όλοι έχουν δικαίωμα στο κακό γούστο και χιούμορ!

Razor
08-04-2009, 14:20
μετρια

Nodoordonotthereisnotry
08-04-2009, 14:23

Λύσαξες να δούμε ταινία μαζί ρε παιδί μου... Φιλαράκο μήπως μου την πέφτεις? :-o

Όχι, όχι, όχι!!! :grin: Απλώς μου κάνει εντύπωση που δεν σου αρέσουν συγκεκριμένες ταινίες και υπερβάλλω ευατόν για να σου δείξω κάποια πράματα. Ε, κι δε θα την έπεφτα έτσι σε μία γυναίκα... γιατί ρωτάς; Πιάνει; :-P

Dythor
08-04-2009, 14:28
Κακόγουστοι;

ΣΤΟ ER ΜΟΥ;

Razor
08-04-2009, 14:29
παρε 10 ρε πουστονεο

Drumsick
08-04-2009, 14:50

Όχι, όχι, όχι!!! :grin: Απλώς μου κάνει εντύπωση που δεν σου αρέσουν συγκεκριμένες ταινίες και υπερβάλλω ευατόν για να σου δείξω κάποια πράματα. Ε, κι δε θα την έπεφτα έτσι σε μία γυναίκα... γιατί ρωτάς; Πιάνει; :-P

Oxι :-P
Επίσης, είμαι πολύ ξεροκέφαλη για να με μεταπείσεις αν κάτι δε μ'αρέσει. Δε μ'αρέσει και τέλος.

atom_smasher
08-04-2009, 15:39
πλακα ειχε..