PDA

View Full Version : Les Thugs-As happy as possible dlp (1991)

Reject
03-04-2009, 12:33
http://img19.imageshack.us/img19/2488/ashappyaspossiblefront.jpg
ok,ιμο οι γαλλοι les thugs ειναι πολυ μεγαλυτεροι απο τους husker du,βρισκονται στην καρδια μου σχεδον στα ιδια επιπεδα με τους wipers.ειναι μια απο αυτες τις μπαντες που ΠΟΤΕ δεν εβγαλαν κακη δουλεια,ΠΟΤΕ δεν παρεκλιναν απο τον αρχικο τους ηχο,και κυριως βρισκονται χωμενοι εκει στο αντρεγκραουντ ετοιμοι να τους ανακαλυψεις και να σοκαριστεις.
ολες οι δουλειες τους ειναι ισαξιες-ειναι κορυφαιες.επηρεασμενοι απο τους μελωδικους πανκ ηχους των προαναφερθεντων γιγαντων,ξεκινησαν απο το 1983 και μεχρι το 1999 αποτελουσαν το καλυτερα κρυμμενο μυστικο της πανκ σκηνης.
ο συγκεκριμενος δισκος δεν θα αρεσει μονο σε οσους γουσταρουν μελωδικο πανκ,ή σε αυτους που αρεσκονται σε ανεξαρτητους ηχους.οσο παραξενο και αν φαινεται αυτος ο δισκος βγαζει κατι τοσο το "παγωμενο",που μπορει να το συναντησει κανεις σε νορβηγικους black metal δισκους,οπως πχ το filosofem.
η διαφορα ερχεται στα φωνητικα που ειναι μελωδικα και συναισθηματικα,οπως και φυσικα στους στιχους.αλλα αυτη η μουσικη ειναι τοσο μα τοσο μονοτονη και επιληπτικη.φυσικα και ειναι κορυφαιος ο δισκος,και επιλεκτικα καποια κομματια οπως το biking,harpo's theme,horror toys,dreamer's song αποδεικνυουν τα λεγομενα μου.
και ειναι η πρωτη φορα που θα προτεινω δισκο και για τον καρχαρτ,αλλα και τον βικοτνικ.

Marillion
05-04-2009, 18:54
μαλάκα τι υπέρτατη δισκάρα είναι αυτή. θέλω να κάνω τα παιδιά σου, σου φτιάχνω χυμούς, να αφήσουμε την βαν και να κλεφτούμε μαζί σε συνθήκες ελεύθερης σχέσης όμως. γάμα τα μουνιά, βάλε σε κούτα τα σιντιά και πάμε να μας παντρέψει ο κοντός απο τρολαλιτά(ρ).

σε θέλω αποκλειστικά, σε γλύφω αποκλειστικά!!!

irreligious
05-04-2009, 20:46
oε, ό,τι έχω ακούσει από αυτούς (όχι πολλά είναι η αλήθεια) μ'άρεγε, οπότε γιέα.

κ

οσο παραξενο και αν φαινεται αυτος ο δισκος βγαζει κατι τοσο το "παγωμενο",που μπορει να το συναντησει κανεις σε νορβηγικους black metal δισκους,οπως πχ το filosofem.

μιαμ μιαμ!

Reject
05-04-2009, 22:01
μαλάκα τι υπέρτατη δισκάρα είναι αυτή. θέλω να κάνω τα παιδιά σου, σου φτιάχνω χυμούς, να αφήσουμε την βαν και να κλεφτούμε μαζί σε συνθήκες ελεύθερης σχέσης όμως. γάμα τα μουνιά, βάλε σε κούτα τα σιντιά και πάμε να μας παντρέψει ο κοντός απο τρολαλιτά(ρ).

σε θέλω αποκλειστικά, σε γλύφω αποκλειστικά!!!

ελευθερη σχεση?με σκοτωνεις...εγω θελω δεσμευση μαναρε,ειναι γνωστο αυτο :pink: :pink: :pink:

Marillion
08-04-2009, 03:39
Eντάξει είναι πασιφανές πως οι Γάλλοι παίζουν ότι πιο κοντινό υπάρχει στον όρο shoegaze-hardcore. Και επτάλεπτα τραγούδια και 2λεπτοι δυναμίτες με αιθέρια φωνητικά, ατμοσφαιράρα και Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ κιθάρες.

Είχα μόνο το IABF που το έβρισκα πολυυυυύ καλό αλλά πιστεύω πως αυτό θα το ξεπεράσει. Tι γαμάτο που είναι το Αugust!!! Με έπιασαν τα ζουμιά βραδυάτικα.

Επίσης :

http://www.youtube.com/watch?v=y9iR2vTO0ss&feature=related

:-o

irreligious
10-04-2009, 14:04
γαμάτος δίσκος.
ήμουν έτοιμος να σε βρίσω για την 'φιλόσοφεμ ατμόσφαιρα', καθότι περίμενα απομεταλοποιημένους amesoeurs και δεν, αλλά μετά μπήκε το biking και εσοκαρίσθη ευχάριστα.

Nasum
11-04-2009, 10:39
Και γαμω τα δισκακια.;)

12 stars circle your brow
14-04-2009, 17:32
Γειά σας κι από δω, κατέβηκε, ακούσαμε μια και δυο, ξανακούμε και τρίτη ας γουι σπικ και δηλώνουμε γοητευμένοι με τον δίσκο και την μικρή ποικιλομορφία που παρατηρήσαμε στα κομμάτια!

παίζει το admen να 'ναι αγαπημένο κομμάτι ως τώρα.

Pinatero
16-04-2009, 12:52
λοιπον και γαμω τα αλμπουμ, εχει λιγες μερες που το ακουω και μπορω να πω οτι ειναι το πιο ομορφο πραμα που ακουσα τον τελευταιο καιρο! thankz!!

edit: και λες ρε πουστη μου μετα, ασχολεισαι αρκετα με τη μουσικη και φτανεις κι ακους κατι που ενταξει δεν ειναι και κανα αντεργκραουντ, και λες ειναι δυνατον να μην το χα ουτε καν ακουστα μεχρι τωρα...

Keeper Of The Seventh Son
16-04-2009, 16:50
to xa parei apo metaxeirismenadiko prin kana dimino. prin kan iparksei auto to thread diladi. poutsa?!?

Neuroscar
17-04-2009, 13:34
Τερμα αλητεια αυτο.
Biking θειλα.
Δωσε στο λαο και αλλα huskerduφασικα περικαλω.

rebelos
22-04-2009, 17:12
απίστευτη δισκάρα
το άκουγα συνέχεια στη Κω
και στο πλοίο
αγαπημένα κομμάτια Pa Pa Pa, Monkey 58 Sonics Fly και You Wanna Die
αν και από το πέμπτο κομμάτι και μετά ο δίσκος είναι τελειότητα και ακούγεται μονορούφι

mourning apocalypse
09-11-2011, 21:12
Δισκάρα.