View Full Version : Topic προβληματισμού
enitharmon
01-04-2009, 21:45
λοιπον
εχεις τη δυνατοτητα να ξαναδεις εναν τεραστιο καλλιτεχνη/μπαντα που σ'αρεσει παρα πολυ, αλλα τον/τους ειδες περυσι και το εισιτηριο εχει 80 ευρω πχ.
θα τα ξαναδινατε;
μην σκεφτειτε μπαντες/καλλιτεχνες που τους εχετε απωθημενο και δεν εχετε δει ή απ'αυτους που εχουν τεραστιο stage show, αλλα μια παντα που εχετε ξαναδει, γουσταρετε παρα πολυ, αλλα ειναι παλι 80 ευρω ρε γμτ (και φυσικα μιλαμε για αναλογο βεληνεκες)
πειτε, προβληματιζομαι εντονοτατα
Parasight
01-04-2009, 21:46
Όχι.
Και δεν τα δίνω ούτε για πρώτη φορά μάλιστα.
12 stars circle your brow
01-04-2009, 21:48
Όχι.
Μάλλον αυτό ακριβώς.
edit: Βασικά για δεύτερη φορά δεν τα έδινα σίγουρα, για την πρώτη είμαι λίγο αμφίβολος αλλά μάλλον δεν θα το έκανα (παρότι έχω δηλώσει σε στιγμές ενθουσιασμού για ορισμένα γκρουπς ότι θα το έκανα)
edit2: Σίγουρα όχι και για πρώτη.
regularpaul
01-04-2009, 21:53
κι εγω πολυ δυσκολα θα τα δινα και για κατι ακραια αγαπημενο μου και μεγαλο μονο
βλεπε στο λημμα Kyuss
στον λατρεμενο Cave πχ που σπανια χανω,
δεν εδωσα 60 για την ιδιαιτερη συναυλια του στο Λυκαβητο προπερσι
Boris-san
01-04-2009, 21:54
Ennoeitai pws oxi oute sthn prwth
morphine
01-04-2009, 21:58
εύκολα και χωρίς τύψεις μόνο άμα λέμε για μακάρτνευ ή σπρινγκστην.
οι υπόλοιποι να βάλουν τα 80άρια όπου θέλουν
enitharmon
01-04-2009, 22:02
εύκολα και χωρίς τύψεις μόνο άμα λέμε για σπρινγκστην.
αυτο ητανε χτυπημα πολυ κατω απο τη μεση
θα το σκεφτω ενα βραδυ ακομα (ελπιζω να μην αποφασισει το σολντ αουτ για μενα)
regularpaul
01-04-2009, 22:02
ωπ! για το αφεντικό κι εγώ :?
enitharmon
01-04-2009, 22:03
ελα Μοναχο!
και βσκ εχω δωσει 3 φορες απο 40-50 για mckennitt
ε
BURNIN AMBITION
01-04-2009, 22:09
an kaulwnw ta dinw alla prpei na kaulwnw polu gia na dwsw 80 eurw gia ena kalitexnh
enitharmon
01-04-2009, 22:13
μεχρι κι οι μεταλλικα 80 εχουνε....
(και να φανταστειτε, οτι οταν ειχαμε παει μπον τζοβι και δωσαμε 70, μας ειχαν φανει - και σε αλλους - παρα πολλα)
mrmaiden
01-04-2009, 22:19
Dos ta! Den ton prolavaino gia 1 mera ton boss re gamoto sto Londino teli Iouniou:-(
antimusic
01-04-2009, 22:29
(και φυσικα μιλαμε για αναλογο βεληνεκες)
αυτό πώς μετριέται;
τεσπα οντόπικ μέχρι να είμαι 60 χρονώ και να έχω δουλέψει μια ζωή (στην οικοδομή, ξέρεις) για να αγοράσω τη δεύτερη μου γυναίκα και να θέλω να ακούσω το γαλάζιο δούναβη την πρωτοχρονιά, όχι.
dopefiend
01-04-2009, 22:59
80 ευρώ είναι πάρα πολλά να τα δώσεις για δεύτερη φορά σε οποιονδήποτε (εδώ για πρώτη το σκέφτεσαι). αν ήταν 60 ευρώ θα το σκεφτόμουν να τα ξαναδώσω για σάμπαθ. μόνο.
Witchkiller
01-04-2009, 23:09
Όχι.
Aυτά.............
apla phgaine.mhn to skeftesai.An eisai sto swsto mood pas.
Drumsick
01-04-2009, 23:45
Για Roger Waters έσκασα το 60αρι και πήγα και ιταλία μετά από ένα δυμηνο να τον ξαναδώ (300-400eu). Οπότε ναι, αλλα σε τρελά ακραίες περιπτώσεις.
The Good Son
02-04-2009, 00:01
Είμαι ο μόνος που νιώθει οτι δεν θα ευχαριστηθεί την συναυλία με τέτοιο εισητήριο;
Στην τελική εαν το κάνεις είσαι τύπος που θα μπορεύσε να είxe nik mrmaiden και άβαταρ τον άηρον μαν.
Έννοείται όχι και στην πρώτη λοιπόν.
ή η x.
Drumsick
02-04-2009, 00:06
Φίλε θέμα προτεραιότητων είναι. Σκέψου πως όσο σε γεμίζει εσένα να ρίξεις μια παχιά με βιντεάκια της Jenna Jameson, εμένα με γεμίζει να δω μια καλή συναυλία.
Αξία ανεκτίμητη και τέτοια.
Τι να πω, τουλαχιστον να αξιζει και το σοου... αλλα το χω κανει για Μεταλλικα, βεβαια δεν μετρουσε γιατι η προηγουμενη ηταν πριν 9 χρονια, οποτε ξερω γω δεν ειναι το ιδιο. Αλλα γενικα οχι. Και αυτα τα μετανιωσα λιγο αφου θα μπορουσα να ειχα μπει στο ετσι
Φίλε θέμα προτεραιότητων είναι. Σκέψου πως όσο σε γεμίζει εσένα να ρίξεις μια παχιά με βιντεάκια της Jenna Jameson, εμένα με γεμίζει να δω μια καλή συναυλία.
Αξία ανεκτίμητη και τέτοια.
τι τζενα ρε , συλβια σαιντ στηριζουμε :malakia:
on topic , μονο για σλειερ,κριετορ,σοντομ καθε χρονο να ερχονταν και να ειχε MEXΡΙ ενα 40αρι το εισιτηριο θα το εδινα μονο και μονο για το νταβαντουρι και την αλητεια της υποθεσης (ηταν,ειναι και θα ειναι οι αγαπημενες μου μπαντες). Ξυδια,πεσιματα σε γκομενιτσες που καναν το λαθος να ερθουν στο λαιβ (:-D) και ενοειται μος/χεντμπανγκ/στειτζνταιβ μεχρι να μην μπορουμε να κουνηθουμε την επομενη μερα :headbang:.
Οι υπολοιποι μπορειτε να ακουσετε το ΑΦΕΝΤΙΚΟ
εγώ είμαι της άποψης ότι όταν ο άλλος το βλέπει σαν τρελή μπίζνα να κονομάει με πανάκριβα εισιτήρια από συναυλίες κανονικά θα πρέπει να τον γράφεις. Γιατί μπορεί η μουσική του αγαπημένου σου καλλιτέχνη να σε καυλώνει απίστευτα , όμως όταν ο άλλος είναι σαν να σε γράφει στα τέτοια του και είναι της αντίληψης "είμαι ο θεός τους" και άρα γουστάρει να κατευθύνει την τιμή όσο γουστάρει αυτός , είναι σαν να σε αναμπέζει που λέει και ο φιδέμπορας.. Είναι σαν να το εκμεταλλεύεται . εγώ έτσι το θεωρώ δν ξέρω και προσωπικά με ξενερώνει απίστευτα , γιατί μπορεί καλλιτεχνικά να σπέρνει ένας οποιοδήποτε καλλιτέχνης αλλά στο κομμάτι της ηθικής είναι καπιτάλας του κερατά .Θα μου πεις είναι κομμάτι των μανατζερς αυτό , αλλά και ο καλλιτέχνης φέρει ευθύνη για την τιμή ενός εισιτηρίου. Τώρα 80 ευρά δεν είναι και πάρα πολλά για μεγάλου βεληνεκούς μπάντες αλλά για δεύτερη φορά δν θα τα ξαναδινά ποτές εκτός και αν ήταν ο δαβιδ ο Γκιλμουρ και κανας Γουιλσον..
Drumsick
02-04-2009, 04:07
Πιο μεγάλη υπογραφή.
casshern
02-04-2009, 20:46
Στενάχωρες απόψεις διαβάζω, με πιάσαν και τα ψυχολογικά μου, στο διάολο όλοι asdf!
Γιατί τέτοια άρνηση αδέλφια μου χρήστες πουλιά!?
Βάζετε την αποστροφή σας για το κέρδος του σατανικού μεσάζοντα πάνω από την καύλα σας για τη μουσική? Είναι τα 80 € ένα τόσο υπέρογκο ποσό που δεν μπορείτε με καμία δύναμη να εξοικονομήσετε, κόβοντας ίσως από κάποια άλλη ζωτική δραστηριότητα όπως τσιγάρα ΞΥΔΙΑ πουτάνες προφυλακτικά you name it?
Τη ΔΣΛ ποιος την πληρώνει?
Πόσες ώρες βλέπετε τηλεόραση μέσο όρο τη μέρα?
Ποιους σταθμούς προτιμάτε συνήθως?
Έχετε σχέση αυτό τον καιρό?
Πότε αγοράσατε CD τελευταία φορά?
Ποιος σας φταίει που δεν γεννηθήκαται βυζαρού ΔΑΠίτισσα?
Μ?
...Και απαντάω:
80€ ίσον με 2 μεροκάματα κουβάλημα τελάρα.
Αλλά βέβαια!, εσείς(΄μεις) έχετε πτυχία. How convenient!
psychotron
02-04-2009, 21:01
εχεις τη δυνατοτητα να ξαναδεις εναν τεραστιο καλλιτεχνη/μπαντα που σ'αρεσει παρα πολυ, αλλα τον/τους ειδες περυσι και το εισιτηριο εχει 80 ευρω πχ.
θα τα ξαναδινατε;
Ναι. Χαλαρά και χωρίς πολλές πολλές σκέψεις. Και δεύτερη και τρίτη φορά, αν είχα την ευκαιρία (από τη στιγμή που μιλάμε για έναν καλλιτέχνη/μπάντα που μ'αρέσει πάρα πάρα πολύ όπως λες). Χμ, το έχω ήδη κάνει εξάλλου.
mrmaiden
02-04-2009, 21:25
Ola einai thema proteraiotiton. An kapoios protimaei na pinei ksydia kathe Savvato kai na tou feugei ena 50 euro mazi me mases, tsigara ktl me geia tou me xara tou. Ego protimao synaylies pantos.
Kai na thymiso oti se epoxes pou erxontousan elaxista group live,pali ta skasame kai goustarame, kai eno tote den epaizan fraga (Rock of Gods p,x, 7.000 draxmes to 1996). Ta teleutaia xronia pou ta oikonomika einai kala logo douleias, den yparxei periptosi na xaso mpanta pou goustaro eite paizei edo eite stin Europi.
Ta teleutaia xronia pou ta oikonomika einai kala logo douleias
ξηγησου 300ε να πεταχτω μεχρι ιταλια να δω social distortion.
εσεις που κλαιγεστε για τις τιμες των εισητηριων των μεηνστρημ ονοματων,καλα να παθετε και να πληρωνετε και τα τριπλα.να μαθετε να μην κατεβαζετε τους δισκους τους σαν υστερικοι,μειωμενα εσοδα απο πωλησεις δισκων=αυξημενες τιμες εισητηριων.
fandango
02-04-2009, 21:35
το έκανα με Maiden, έδωσα 55ευρώ στις 11/5/2007, και 70ευρώ στις 2/9/2008.
και θα το ξαναέκανα. κοροϊδία είναι, ξέρω, αλλά ξέρω επίσης ότι αν ερχόντουσαν φέτος οι Metallica με support DOWN ξέρω γω, άνετα έδινα 80ευρώ για να τους ξαναδώ.
mrmaiden
02-04-2009, 21:48
Ta teleutaia xronia pou ta oikonomika einai kala logo douleias
ξηγησου 300ε να πεταχτω μεχρι ιταλια να δω social distortion.
Paizoun sto Rock In Idro sto Milano e?:-P
stam and the witches
02-04-2009, 22:00
Δε θα τα δινα ακόμη και αν έρχονταν οι Sisters με το line-up του First and Last and Always, αν έρχονταν οι Kyuss για 3ωρο show, οι Ved Buens Ende και πάει λέγοντας. Η μουσική είναι θέμα διάθεσης τη στιγμής κατα μεγάλο ποσοστό, και όταν έχουνε φύγει τόσα φράγκα απλά αυτή η διάθεση δεν υπάρχει.
Τα περί αυθεντικών δίσκων μάλλον θα τανε ειρωνικό.
Τα περί προτεραιοτήτων είναι επίσης αστείο. Λες και ο οπαδός των maiden πχ έχει "ευγενικότερες" προτεραιότητες από τον "κλασσικό μαλάκα έλληνα" που θα τα σκάσει για μπύρες και όχι για να στηρίξει την Τέχνη.
καθολου ειρωνικο.
οι "καλλιτεχνες" ειναι που κλαιγονται οτι δεν εχουν εσοδα απο πωλησεις δισκων,εξ ου και οι ακριβες τιμες εισητηριων.
stam and the witches
02-04-2009, 22:30
Ε ναι αλλά το δίλλημα εκτός του ότι είναι εκβιαστικό, δεν τίθεται καν γιατί οι τιμές διαμορφώνονται αποκλειστικά από τους βλαχαδερούς που την είδανε διοργανωτές και από τους εβραίους των δισκογραφικών, και σίγουρα όχι από τις μπάντες.
Κάτι άλλο εννοείς και δεν το πιασα!
χμ,
αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι "μεγαλες" μπαντες δεν σεβονται καθολου τους οπαδους τους,δεν τους ενδιαφερει αν π.χ ο μεσος μισθος ειναι 700ε σε ενα κωλομερος που θα παιξουν,και το εισητηριο της συναυλιας θα ειναι 100ε.και μην νομιζεις οτι οι μπαντες δεν ξερουν τις τιμες των εισητηριων σε καθε τους συναυλια.και αν δεν τις ξερουν,με τις ακριβες αμοιβες που επιβαλλουν στους (καριοληδες) διοργανωτες,γνωριζουν οτι και η τιμη του εισητηριου θα παει προς τα πανω.δλδ οκ,θα ερθουν οι εισιντισι στην ελλαδα,λες να ζητησουν κατω απο 500.000ε αμοιβη?θα μου πεις,αυτοι και καλα την εχουν δει σοου,οι αλλοι οι ξεφτιλες οι μοτορχεντ που ηρθαν με 45ε εισητηριο τι αμοιβη αραγε να ζητησαν?
εγω δεν θα εδινα τοσα λεφτα για κανεναν.οχι γιατι μπορει(κατα 99%) να μην τα ειχα,αλλα επειδη θα χαλιομουν.οσο και να μου αρεσε η μπαντα.θα το εβλεπα σαν ξεζουμισμα.
και πως μπορουμε να μιλαμε ακομα για τους καριοληδες των δισκογραφικων,οταν πλεον ειναι πολυ ευκολο να κυκλοφορησει και να στηριξει μια μπαντα την δουλεια της χωρις μεσαζοντες?οι ιδιες οι μπαντες φταινε που αφηνουν τον απολυτο ελεγχο σε τριτους,με απωτερο φυσικα σκοπο το γρηγορο κερδος.οι χοντροι με τα πουρα παντα θα υπαρχουν,το ζητημα ειναι να τους αφησουμε εμεις χωρις δουλεια!
mrmaiden
02-04-2009, 22:41
Τα περί προτεραιοτήτων είναι επίσης αστείο. Λες και ο οπαδός των maiden πχ έχει "ευγενικότερες" προτεραιότητες από τον "κλασσικό μαλάκα έλληνα" που θα τα σκάσει για μπύρες και όχι για να στηρίξει την Τέχνη.
Den eipa oti osoi pane se synaylies den kraipaliazoun, alla oti yparxoun atoma pou protimoun na ta skasoun se kraipales i ' otidipote allo, apo to na pane se live me akrivotero eisitirio
enitharmon
02-04-2009, 22:51
σπρινγκστιν ρε μουνια :touched:
μολις τα εδωσα. και νιωθω μια χαρα
α!
τα εισιτηρια για U2 ξεκινανε απο 100€ !
οχι οτι εψαχνα να παω, απλα το πετυχα στο σαιτ
εντιτ: και θενξ σε οσους ειπαν ναι, μετρησε :touched: παμε μωρη american land!
α!
τα εισιτηρια για U2 ξεκινανε απο 100€ !
οχι οτι εψαχνα να παω, απλα το πετυχα στο σαιτ
το παιδι του λαου απο την μια,και ο μεγαλος ανθρωπιστης σεηβ δε φορεστς απο την αλλη.γελαει ο κοσμος με την παρτυ τους.
πιο ακριβα..πιο ακριβα...πιο ακριβαααααα...
morphine
02-04-2009, 22:59
:pink:
για τους u2 δε σχολιάζω, σιχαμένοι, ντροπή του νησιού κλπ, άσχετα από τις τιμές τους
Amnesiac.
02-04-2009, 23:14
Σύμφωνα με το νόμο 154/2001 παρ. 3α, δε δίνουμε ποτέ λεφτά σε ντίντι - άλτεργκραουντ, όποια μπάντα και να φέρουν.
80 ευρώ για μια και μόνο μπάντα που με ενδιαφέρει, ούτε για πλάκα. Για φεστιβάλ με 5 συγκροτήματα, ούτε για πλάκα. Για φεστιβάλ στο εξωτερικό με άπειρες μπάντες και τουλάχιστον 6-7 μπάντες που θέλω να δω ΠΟΛΥ, άνετα, αν και δε τοχω κάνει ακόμα.
enitharmon
02-04-2009, 23:42
wacken 100 ευρω, 3 μερες, δεν ξερω ποσα γκρουπ, αλκοολ, ΘΡΑΣ και κυλισματα στη λασπη
Amnesiac.
02-04-2009, 23:52
Ρίχνεις το επίπεδο τώρα.
carheart
03-04-2009, 00:10
Δεν σε έτρεχε εσένα αυγουστιάτικα με ντάλα ήλιο να δεις Nevermore, για αυτό το λες!
enitharmon
03-04-2009, 00:38
δεν ειχε ουτε ηλιαχτιδα, σε κερασα μπυρα και παρ'ολα αυτα την εκανες στα μισα!
ανταποκι
stam and the witches
03-04-2009, 02:03
Δεν σε έτρεχε εσένα αυγουστιάτικα με ντάλα ήλιο να δεις Nevermore, για αυτό το λες!
Κι εσύ τι δουλειά είχες στο Wacken :?:
carheart
03-04-2009, 11:54
γαμάει το Wacken!
Darkling
03-04-2009, 13:33
Εδω που φτασαμε (ηλικια, εμπειρια, μπαστουνακι) δεν εχει μεινει και καποιος να δωκω 80 ευρω για να δω.
οι ACDC ειναι φτηνοτεροι ετσι κι αλλεως.
μονο αν ξαναρθει ο ΖΙΟΒΑΝΝΙ στα 27 του πριν του σπασει το γονατο ο Σεμος τα εδινα.
ΧΟΥΑ. (ινσαηντ τζοουκ)
GuardianOfIvorytower
03-04-2009, 13:43
Μπορεί να το σκεφτόμουν για 1-2 μπάντες που έχω δει (πχ AC/DC) κ άξιζε πολύ, θα το σκεφτόμουν σοβαρά όμως. Αυτό που δε θα σκεφτώ καθόλου είναι όταν θα τα σκάσω για Rush!!!
Pinatero
03-04-2009, 15:06
εγω εχω παρατηρησει οτι σε μεγαλες συναυλιες δεν περναω οσο καλα περναω σε μικρα κλαμπς ή σε αλλα diy lives! το να παω acdc και να μαι 250m μακρια απο τη σκηνη δεν μου κανει τοσο κλικ και να χω σκασει 80-100ευρω! ισως και λεω ισως, αφου πολυ δυσκολα θα υπαρξει περιπτωση αυτων των live,να δωσω αρκετα λεφτα θα'ταν σε kyuss και Tom Waits!
Boris-san
03-04-2009, 15:08
S afto pou lees gia ta mikrotera lives sumfwnw apoluta mazi sou.Me rwtane tosoi filoi mou an 8a paw rockwave kai otan lew oti de me suginoune tetoia megala live me koitane sa xano
εγω πλεον παταω το ποδι μου σε 4, μαξιμουμ 5 λαιβ το χρονο χωρις να ειναι οικονομικο το θεμα
αλλα τις τελ μερες που εχω καυλωσει με soilent green ανετα εδινα σαρανταρακι για παρτη τους:pink: