PDA

View Full Version : Tank (Γαλλια)

00i00
31-03-2009, 20:45
Tank is the personal music medium of Christophe Mevel, a young fresh fellow from France who has been releasing his music for 9 years for some of the most influential independent labels of Europe (Earworm, Diesel Combustible Recordings, Noise Museum, Rocket Racer, Pop Art). Although his point of departure is kraut-rock, he does not stay intoned with the heritage of groups like Neu! And Can, but also enriches his music from modern electronic and ambient music, always keeping his melodies as a top priority in his sound.

2006 : The new album, to be released this spring is one of the most important kraut-rock stations of the new merguez millennium.

discography

Albums
66° nord (Diesel Combustible 97)
Gunnar 12'' 3 tracks ep (Earworm 98)
Upwards at 66° N (Earworm 99)
Mils/Tank/Snark live (Annexe 00)
Bedtime for rio (Earworm & Alice in Wonder 01)
Pulsar Headlights Mass dipped Eastwards live at VPRO (Alice in Wonder 01)
Rock to the top, rock will never stop (la crique où les phoques s'aiment) - new album : out may 24th 2006

Various
Split 7'' w/ Osaka(Diesel Combustible 98)
Troll on 'inside the chocolate coffin' - 2x12'' (Earworm 99)
The volcano show on 'Tell tale signs' - comp CD (Earworm 00)
Kino art (live) 'speakers keep speaking'LP (Rocket Racer 00)
La guerre de la morue'Beyond Beyond',comp(Alice in Wonder 01)
Twist/run/repulsion on 'Single Box' - 3x7'' (Rocket Racer 01)
Split 7'' w/ Drog-A-Tek (Pop Art, Greece 03)

Extra Bands :
The Craters, More Geometrico, Dale Cooper & the dictaphones, Color und climax, the Brothers, TF, Pamplemousse, Volcano team, Didier tourne disque, Maman Kusters...

----------------------------------------------------------------------------------

με επρηζε τ αρχιδια ενας φιλος για αυτους και λογο ονοματος επεφτα παντα στους βρετανους κρετινους...καποια στιγμη επεσα πανω στους Tank 86 αλλα αποδειχτικαν stoner του συρμου οποτε λεω χεστο μια ακομα ακυρη μουσικη προταση απο συναδερφο

τελικα επρεπε να παω απο το σπιτι ενως καλου σερραιου guru για να επελθει η αποκαλυψης

links δεν παιζουν οποτε οποιος ψηνετε τα κατεβαζει απο μενα στο slsk (msg me να σας βαλω λιστα)

εντιτ....Αθηνα γαμημενη το kraut δεν πεθαινει

00i00
31-03-2009, 21:37
κανεις???

μα τοσο μεταλαδες πια?

Razor
31-03-2009, 22:43
http://img530.imageshack.us/img530/4300/6fj1m38.jpg (http://img530.imageshack.us/my.php?image=6fj1m38.jpg)

:wave:

Marillion
31-03-2009, 22:53
καλά τα λέει ο σύντροφος razor. ωραία ακούγονται όλα αυτά αλλά όχι και κρετίνοι οι βρετανοί ρε.

00i00
31-03-2009, 22:56
το ''κρετινος'' ειναι credit καλε

Witchkiller
01-04-2009, 17:30
το ''κρετινος'' ειναι credit καλε

A, γιατί ήμουν έτοιμός να σε ξεβαφτήσω...........

Ra Pariah
02-04-2009, 02:51
HEAVY METAL Σ' ΑΓΑΠΩ, ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ: ΜΕΤΑΛΛΑ ΓΕΡΑ (censored)

00i00
02-04-2009, 03:01
θλιβερες οι ψευτικες στυσεις μπροστα σε μια μπανταρα....τεσπα βγαλτε κι αλλα τρουμεταλικαγκαυλοσπυρα

bon
02-04-2009, 03:06
[εντελώς ασχετο]βλέποντας το νικ σου ρε συ Ra Pariah , αναρωτήθηκα ξανά γιατί αυτοί οι γαμημένοι οι απόλλο ρα έβγαλαν μόνον έναν δίσκο ρε. γιατί γαμώ την κηδεία μου ? γιατι ? [/εντελώς ασχετο]

Ra Pariah
02-04-2009, 03:09
Κοίτα, οι Apollo Ra χρειάστηκαν έναν δίσκο κι οι Heathen's Rage τρία κομμάτια ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Ra Pariah
02-04-2009, 03:14
Φίλε Bon, σε κερνάω την τσιρίδα στο 3:35-3:44 του "Knights of Steel". Άκουσε την και χρέωσέ την σ' εμένα.

Ra Pariah
02-04-2009, 03:16
http://img530.imageshack.us/img530/4300/6fj1m38.jpg (http://img530.imageshack.us/my.php?image=6fj1m38.jpg)

:wave:

Ό,τι καλύτερο έχω δει στο forum! Εύγε!

Razor
02-04-2009, 03:28
δεν κανει τιποτα, απο χιδενς ρειτζ στηριζουμε και σιτυ οφ χελ :dfinger:
ωραια το καναμε κι αυτο το τοπικ μπουρδελο, παμε σε αλλο

bon
02-04-2009, 03:31
Φίλε Bon, σε κερνάω την τσιρίδα στο 3:35-3:44 του "Knights of Steel". Άκουσε την και χρέωσέ την σ' εμένα.

την άκουσα . καυλωσα \m/ και στην χρεώνω παλικάρι μου
επίσης να κεράσω και γω κάτι . Ενα κομμάτι που δν ξέρω ρε πούστη άλλα έχω φάει τρομερό κόλλημα μαζί του τώρα μερικές βδομάδες

Κreator - Demon prince

Tρομερό κόλλημα {3.41 - 5.16} ρε φίλε , δν ξέρω ρε δν είμαι καλά

ΗΑΙL \m/

Razor
02-04-2009, 03:37
TΡΕΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ο μπον, το αγαπημενο απο το τελευταιο κρασειτορ :headbang:

Ra Pariah
02-04-2009, 03:44
Είναι το κομμάτι που είχα ξεχωρίσει σε μία ανύποπτη στιγμή όταν πρωτοάκουγα το δίσκο. Τα απίστευτα leads θα ευθύνονται για την κατάστασή σου :-D. See you around, να αγαπάτε τους http://www.brandsoftheworld.com/brands/0009/2694/brand.gif

bon
02-04-2009, 03:59
http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/manowar-blow-your-speakers.jpg

Nasum
02-04-2009, 04:04
http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/manowar-blow-your-speakers.jpg

Προσκυνω ταπεινα.
Εντιτ:Ειναι ηδη Backround στο ντεσκτοπ.

Razor
02-04-2009, 04:05
μοντερατορα κλειδωσε το λεμε

Boom!
02-04-2009, 05:16
Μεγαλες στιγμες.

Witchkiller
02-04-2009, 19:15
Μιας και μιλήσαμε για Heathen's Rage εννοείται ότι στιρίζουμε και εννοείται ότι προσκυνάμε ταπεινά το City Of Hell που είναι και το αγαπημένο μας (όχι ότι Knights Of Steel και Dark Storm δεν κόβουνε κώλους, ειδικά K.O.S. ).

Και εννοείται οτι Tank αξίζει να λέγεται μόνο μία μπάντα (Shellshock και Walkin' barefoot over glass ρε μνια) και άλλα τέτοια "ρομαντικά" παλιών καλών εποχών.

Πειράζει που δεν μου αρέσουν οι Apollo Ra με τη καμία?

Ra Pariah
02-04-2009, 20:46
Μία τελευταία ευκαιρία: άκουσε το "March of Fire", εάν δε σ' αρέσει ούτε τώρα, θα έχεις προσπαθήσει τουλάχιστον!

Και ρε Witcie, φυσικά και δεν πειράζει, επειδή γουστάρεις το "Genesis" από Running Wild που ανασκολοπίζει γενικώς και αορίστως. :touched:

Witchkiller
03-04-2009, 13:31
Και ρε Witcie, φυσικά και δεν πειράζει, επειδή γουστάρεις το "Genesis" από Running Wild που ανασκολοπίζει γενικώς και αορίστως. :touched:

Καλά, το Genesis ισοπεδώνει ότι έχει ηχογραφίσει το ανθρώπινογένος.....

Firestorm will rage on the day of falling...............

Που το ξέρεις ρε παλικάρι τι σεβντά κουβαλάω για το Genesis? Γνωριζόμαστε?

Ra Pariah
03-04-2009, 13:35
Δε μου 'λεγες για Running Wild και Accept; Πώς θα μπορούσε να μη σου αρέσει;

Witchkiller
03-04-2009, 13:43
Δε μου 'λεγες για Running Wild και Accept; Πώς θα μπορούσε να μη σου αρέσει;

Σωστό σε βρίσκω. Που να μιλήσουμε δηλ και για το τι κάνει το Objection Overuled και η 81 - 86 περίοδος των Accept στο σύμπαν όλο.........

cybernaut
04-04-2009, 04:21
xaxax ρε μαλιά σου γαμησανε το θρεντ οι μεταλαδες . . αναμενομενο !
κ σιγα την μπαντα δηλαδη!
(τους γαλλους ακομα να τους ακουσω)

cancer
04-04-2009, 04:22
TUUUUUUUUUUUUUUUURN YO HEAD AROUUUUUUUUUUUUND

Witchkiller
05-04-2009, 16:47
κ σιγα την μπαντα δηλαδη!
(τους γαλλους ακομα να τους ακουσω)

Με μεστά επιχειρήματα του τύπου "καλά σου γαμάνε τη δισκοθήκη" oι Tank a) είναι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΩ τις μπάντες και b) έχουν επιρεάσει και κοσμάκη που έχει κάνει πάταγο..........

Reject
05-04-2009, 23:04
cybernaut αν θελεις να νιωσεις σαν 45αρης παλιοροκας που πινει φθηνες μπυρες σε βλαχοροκ μαγαζια,και φοραει πολυ κοντα τζην σορτσακια με πεδιλα και ασπρη καλτσα,οι (αγγλοι) Τανκ ειναι για εσενα.

LokiTricksterGod
06-04-2009, 01:18
οι τανκ που λέει ο μινμίν γαμάνε καλά ε. και τα παιχνιδίσματα με τα delay και τα pitchshifter καιδενξερωγωτι, και οι ατέλειωτες μπασογραμμές. τα κουβαδάκια σας και σ'άλλη παραλία μεταλλάκια του κακού χαλβά και του χειρότερου μποναμά.

Marillion
06-04-2009, 02:00
καλα σας γαμάνε οι βρετανοι τανκ ρε! και δεν σας το λέει μεταλάς :pink:

ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΣΣΟΣ

Razor
06-04-2009, 02:08
ισα μωρη κυρια λοκι

00i00
06-04-2009, 02:09
καλα σας γαμάνε οι βρετανοι τανκ ρε! και δεν σας το λέει μεταλάς :pink:

ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΣΣΟΣ

κοιτα κι εμενα με αρεσουν οι αγγλεζοι Τανξ...αλλα καποια στιγμη πρεπει να διαχωριζομε το cult-ιλικι απο την μουσικη απολαυσις

τεσπα σταματιστε οι ατσαλαδες να χωνεστε...οκ οι Τανξ ειναι καλυτεροι αλλα αφηστε και καποιους να γνωρισουν μια απο τις πιο αξιολογες μπαντες σημερα

bon
06-04-2009, 02:16
νταξ καλά τα λεει ο 00i00 !
του γαμήθηκε το τοπικ του ανθρώπου !
ρε μαλάκες υπάρχει κανά τόπικ για το NWOBHM ?
να πάμε να προτείνουμε καμια μπάντα εκτός από τις γνωστές του είδους ?
αντε ρε και ενδιαφέρομαι δλδς :spin:

Witchkiller
06-04-2009, 13:00
κοιτα κι εμενα με αρεσουν οι αγγλεζοι Τανξ...αλλα καποια στιγμη πρεπει να διαχωριζομε το cult-ιλικι απο την μουσικη απολαυσις

Aυτό λέμε και εμείς γι'αυτό ψιφίζουμε-στιρίζουμε Filth Hound Of Hades και οι δικοί σου Tank αλλάζουν όνομα χαλαρά........

Υ.γ. Αγαπάμε 00i00 και γι'αυτό σε τσιγλάμε βρε αδερφέ..........

Reject
06-04-2009, 13:34
εγω παντως οποτε εχω ακουσει Τανκ ή τετοιες παρομοιες μεταλ μπαντες νιωθω καπως ετσι....

http://www.ibizaholidays.com/stick-man/ibiza-stickman-1.jpg

500 ετων,με το ενα ποδι στον ταφο.ε ρε κουραση...

Witchkiller
06-04-2009, 15:43
εγω παντως οποτε εχω ακουσει Τανκ ή τετοιες παρομοιες μεταλ μπαντες νιωθω καπως ετσι....

http://www.ibizaholidays.com/stick-man/ibiza-stickman-1.jpg

500 ετων,με το ενα ποδι στον ταφο.ε ρε κουραση...

Ενώ το hardcore/punk που ακούς πριν τρεις μήνες "έσκασε" μύτη. Δεν πειράζει, είναι λογικό σε γεράκους σαν κι εσένα να μην λένε τίποτα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό, είναι η ηλικία σου παπούλη.

Εμένα πάλι μου τη σηκώνουν τη "διάθεση".

Reject
06-04-2009, 16:41
δεν ειναι θεμα ποτε βγηκε το καθενα ρε,ειναι τι σε κανει να νιωθεις μεσα σου..οταν ακουω χαρντκορ πανκ νιωθω μονιμως 15 ετων.και εκει πιστεψε με,εκει μου σηκωνεται γενικως.
κατι τετοιες φασεις ομως μου φερνουν στο μυαλο μπαρμπα-μεταλλους που πινουν μπυρες και φτιαχνουν την καραφλοχαιτη.
να λεγαμε σοντομ ας πουμε θα ενιωθα εφηβος,αλλα αυτες οι κλιμακες,τα σολο,τα μιντ τεμπο κομματια και τα φωνητικα σε μπαντες φαση τανκ μου φερνουν στον νου κωλογερους του κερατα...
να στο δωσω να το καταλαβεις και αλλιως.
βαζω εναν δισκο πχ judas priest/saxon στο πικαπ.παω να φτιαξω κανεναν καφε.γυρναω,ο δισκος συνεχιζει να παιζει...περναει η ωρα,και πριν τελειωσει η πρωτη πλευρα εγω χασμουριεμαι.για δευτερη πλευρα δεν το συζηταμε,κοιμηθηκα κιολας.
βαζω εναν δισκο πχ sodom απο τα πρωτα 2.δεν χασμουριεμαι.χαμογελαω.εχω ευθυμη και σκατοψυχη διαθεση ταυτοχρονα.ασχετα αν εχω διαθεση για κατι πιο απλο και με πιο συντομη διαρκεια,δεν μου σπαει και τα νευρα.εκπεμπει μια τιμιοτητα.
βαζω εναν δισκο wipers.ολα μαυριζουν,ολα ειναι σκατα,αλλα ειναι τοσο εντονα.ξερεις,ακους καποιον που μιλαει για την ζωη σου χωρις να σε ξερει.
βαζω εναν δισκο πχ doom. μου γαμαει τα παντα,θελω να βγω εξω να σπασω κεφαλια.
αυτα.ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Witchkiller
06-04-2009, 17:21
κατι τετοιες φασεις ομως μου φερνουν στο μυαλο μπαρμπα-μεταλλους που πινουν μπυρες και φτιαχνουν την καραφλοχαιτη.
,αλλα αυτες οι κλιμακες,τα σολο,τα μιντ τεμπο κομματια και τα φωνητικα σε μπαντες φαση τανκ μου φερνουν στον νου κωλογερους του κερατα...

Για το "παππούς" σε πείραζα ρε, είμαι μεγαλυτερός σου οπότε για χαβαλέ το έλεγα.

Μπαρμπαμέταλλοι που χτενίζουν "καραφλοζέτη"? Γαμώ, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο.

Τις κλίμακες άστες στη μπάντα. Αυτά που ακούς με αυτά που ακούω τις ίδιες κλίμακες παίζουν και τις αυτές τις ίδιες, απλά με άλλο τρόπο ο καθένας.

Τώρα το τι σε κάνει να αισθάνεσαι το κάθε άκουσμα, περί χαλβά το σιμιγδάλι.

Εγώ με Septic Death έχω ένα στυλ "οκ, δεν μπορεί να τους απαγορεύσει κανείς να παίζουν μουσική, έτσι δεν είναι? Γαμώ βαράνε, καλοί για πλάκα αλλά μέχρι εκεί". Κατάλαβες τι θέλω να πω? Δεν μου βγάζουν "δύναμη", "τσαγανό", "σύνθεση", "μελετημένη" καφρίλα (και καλά) που μου βγάζει το Live Like An Angel, ούτε μου βγάζουν το "street fightin' gang" συναίσθημα αληταμπουριάς που έχουν οι Saxon. Γι'αυτό και μου δίνουν την εντύπωση ότι παίζουν μουσική κατσαρίδες. Ασπόνδυλο, αδιάφορο και αδύναμο, απλά ένα "ότι να'ναι" και κάτι τρέχει δηλ........

Reject
06-04-2009, 20:33
απο οσο εχω καταλαβει,δεν εισαι της ταχυτητας...θελεις πιο μεστα και συγκεκριμενα πραγματα,η ριφφολογια να ειναι απο μιντ τεμπο εως λιγο γρηγορη,οχι δλδ ΠΟΛΥ γρηγορη...θελεις να ακους το ριφφ,οχι να ειναι ολα τιγκα μπερδεμενα και μπαχαλο.
γτ μια φορα φασεις οπως σεπτικ δεν ειναι αδυναμες,αλλα δεν εχουν αυτο το "συγκεκριμενο" που σου αρεσει.
εγω ειμαι ψοφιος για το μπαχαλο.δλδ ο πρωτος d.r.i ή ακομα και ο πρωτος cryptic slaughter ειναι απο τις καλυτερες μου...να πεταγονται ημιτελη ριφφ το ενα πισω απο το αλλο,και η αδρεναλινη να βαραει κοκκινα...

Razor
06-04-2009, 22:49
βαζω εναν δισκο πχ sodom απο τα πρωτα 2.δεν χασμουριεμαι.χαμογελαω.εχω ευθυμη και σκατοψυχη διαθεση ταυτοχρονα.ασχετα αν εχω διαθεση για κατι πιο απλο και με πιο συντομη διαρκεια,δεν μου σπαει και τα νευρα.εκπεμπει μια τιμιοτητα.

εχω δηλωσει οτι το get what you deserve παταει για την πλακα του ΟΛΑ τα υπολοιπα σοντομ εκτος απο το περσεκιουσιον μανια (και εχω φαει παμπολες μουτζες αλλα το πιστευω)

Ra Pariah
07-04-2009, 01:11
http://www.bestrockpics.com/data/media/77/Judas%20Priest%20wallpaper%20(9).jpg

Ra Pariah
07-04-2009, 02:09
http://musicwallpapers.net/s/wallpapers/Saxon/big/Saxon_1.jpg

:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

Ra Pariah
07-04-2009, 02:10
Πάνε στοιχήματα για το τι θα συζητιέται σ' αυτό το thread σε δυο ημέρες;

00i00
07-04-2009, 02:27
ασΚετικο....ειστε πολυ μπουνταλαδες ε?

οκ διαβαζετε ολα τα τευχη ατσαλ χαμμερ...οκ ειστε πιστοι Στεφα-Στεργιου

οκ ειστε τρεντορετρομεταλλαδες....οκ μας 8υμισατε οτι ακουγαμε στα 13 μας

οκ τωρα να φυγετε???

αιντε το ραζορ ειναι και αγαμητο ....οι αλλοι γιατι ρε?

Razor
07-04-2009, 02:31
εγω φταιω που πηγα να σε υποστηριξω φαλακρο πονυ για να ηρεμησουν να γαμανε το τοπικ σου

Ra Pariah
07-04-2009, 02:34
Στη μεταλλική μου τιμή θα ξαναποστάρω εδώ, μόνο εάν βρίσουν Adams ή Tsamis.
(κάνω crossfingers :D)

Witchkiller
07-04-2009, 12:05
απο οσο εχω καταλαβει,δεν εισαι της ταχυτητας...θελεις πιο μεστα και συγκεκριμενα πραγματα,η ριφφολογια να ειναι απο μιντ τεμπο εως λιγο γρηγορη,οχι δλδ ΠΟΛΥ γρηγορη...θελεις να ακους το ριφφ,οχι να ειναι ολα τιγκα μπερδεμενα και μπαχαλο.
γτ μια φορα φασεις οπως σεπτικ δεν ειναι αδυναμες,αλλα δεν εχουν αυτο το "συγκεκριμενο" που σου αρεσει.
εγω ειμαι ψοφιος για το μπαχαλο.δλδ ο πρωτος d.r.i ή ακομα και ο πρωτος cryptic slaughter ειναι απο τις καλυτερες μου...να πεταγονται ημιτελη ριφφ το ενα πισω απο το αλλο,και η αδρεναλινη να βαραει κοκκινα...

Πέρα από το χαβαλέ και τα πειράγματα που κάνουμε ο ένας στον άλλο δεν θα μπορούσα να το θέσω πιο σωστά για τις διαφορές στην αντίληψη περί μουσικής που έχουμε οι δυό μας.

Σωστός η αγάπη μου ο πάνκης για μία ακόμη φορά και δείχνει ότι όταν μιλάει σοβαρά είναι άπαιχτος.

Της ταχύτητας είμαι αλλά σε συγκεκριμένες φάσεις. Δηλ τις κόβω για ένα Tortured Skull (Razor) ή για ένα Locomotive (Motorhead) ή για ένα Obssesed By Cruelty βρε αδερφέ, αλλά και αυτά τα παραδείγματα έχουν "δομιμένη" (σε σχέση με αυτά που γουστάρεις εσύ πάντα) ριφολογία οπότε καταλαβαινόμαστε αγάπη.

Reject
07-04-2009, 16:35
επειδη σε αγαπαω ξερεις ποσο σε καταλαβαινω...
χμμ..και παω στοιχημα πως τα κομματια σοντομ/μοτορχεντ που γουσταρω εγω,εσυ δεν θα τα πας μια.πχ bite the bullet,the hammer,r.a.m.o.n.e.s και παει λεγοντας.
γενικα,εμενα μου αρεσουν τα πιο loose πραματα στην μουσικη (και οχι μονο).η συγκεκριμενη/δομημενγ ριφφολογια με αποθαρρυνει...
ας μην γαμαμε ομως αλλο το τοπικ του μινμιν.

Witchkiller
07-04-2009, 17:10
επειδη σε αγαπαω ξερεις ποσο σε καταλαβαινω...
χμμ..και παω στοιχημα πως τα κομματια σοντομ/μοτορχεντ που γουσταρω εγω,εσυ δεν θα τα πας μια.πχ bite the bullet,the hammer,r.a.m.o.n.e.s και παει λεγοντας.
γενικα,εμενα μου αρεσουν τα πιο loose πραματα στην μουσικη (και οχι μονο).η συγκεκριμενη/δομημενγ ριφφολογια με αποθαρρυνει...
ας μην γαμαμε ομως αλλο το τοπικ του μινμιν.

όλα τα κομμάτια που έγραψες τα έχω προσκινίσει από την πρώτη φορά που τα άκουσα.........

Reject
07-04-2009, 17:11
χμμμ...ναι αλλα ειναι τιγκα πανκ ρε συ αυτα.ουτε καν σολο δεν εχουν.τεσπα,δεν βγαζω ακρη μαζι σου,απλα σε αγαπαω για αυτο που εισαι....

Witchkiller
07-04-2009, 17:22
χμμμ...ναι αλλα ειναι τιγκα πανκ ρε συ αυτα.ουτε καν σολο δεν εχουν.τεσπα,δεν βγαζω ακρη μαζι σου,απλα σε αγαπαω για αυτο που εισαι....

Oύτε εγώ θυμάμαι να είπα ότι είναι metal...... καραπανκιές είναι αλλά προσκυνώ. Και το Mountain Man punk τσίτα είναι αλλά το προσκυνώ. Απλά αυτά όλα είναι πιο "συμπικνωμένα" αν με πιάνεις και όχι ότι να'ναι

p.s. και το Iron Death ,punk είναι ντε :p

cybernaut
07-04-2009, 18:09
ρε δικιο εχει ο πανκης απλα αν εχεις μεγαλωσει με αυτα τα πραματα στανταρ τα ακους διφορετικα σημερα.. αν δεν ειχα ακουσει candlemass,helloween,warlord,manowar klp klp τοτε που βγαινανε σημερα θα μου φαινονταν ψιλο-γελοια.. αλλα τα χω αγαπησει οποτε τα ακουω ακομα με ευχαριστηση. παραμενουν γραφικα ομως.. αθτο δεν αλλαζει.. σαν την ζαντα στο εξωφυλλο saxon μια σελιδα πριν.. k kala wheel of steel k den einai ουτε για bmx.. akribws h idia antistoixia

Ra Pariah
07-04-2009, 18:33
(Πολύ φιλικά και πολιτισμένα) Εάν σου φαίνεται γελοίο το "Ride of Valkyries" του Wagner, τότε είναι λογικό να σου φαίνονται γελοία και τα "Mountains" και "Secret of Steel". Ίδια αίσθηση μεγαλείου που ισοπεδώνει! Επίσης η εκάστοτε στυλιστική νόρμα δε νομίζω ότι πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο στη μουσική. Εξίσου τραγικά είναι τα ντυσίματα του Messiah, όπως και όλων ανεξαιρέτως των hippies.

cybernaut
07-04-2009, 19:00
αυτην την αισθηση που λες μου προκαλουν ακομα κ γιαυτο ακριβως κατα καιρους βαζω κ ακουω διαφορα τετοια. ακομα ! πως να μην εχεις για παντα στην καρδια σου (σικ) το battle hymns k to deliver us..αλλα δεν θα ψαρωσω ουτε με την υποτιθεμενη 'τραχυτητα' των haunted ουτε την 'βαρυτητα' των nevermore. tyxaia ta παραδειγματα, ψιλο καλες μπαντες κ οι δυο. απλα σε αλλα ειδη υπαρχουν πολυ καλυτερα πραματα na ακουσεις κ να γουσταρεις!
απο την αλλη ουτε λεει να αποκυρηξεις το μεταλ οπως ο μινμιν αλλα ουτε κ να μεινεις στασιμος.. κακα τα ψεματα το μεταλ ειναι για νεαρες ηλικιες ! αν κ ακομα μεταλας δηλωνω !

Ra Pariah
07-04-2009, 19:05
απλα σε αλλα ειδη υπαρχουν πολυ καλυτερα πραματα na ακουσεις κ να γουσταρεις!
Για Haunted κ.λπ. ορθότατο σε βρίσκω. Σχετικά με το αποπάνω για ρίξε καμιά πρόταση. :-P

cybernaut
07-04-2009, 19:25
den ειχα κατι στο μυαλο μου οταν το γραφα αυτο αλλα ας πουμε για τραχυτητα ακου fugazi, poison idea, bad religion .
Για βαρυτητα sleep - dopesmoker kai electric wizard - come my fanatics !

edit : για ολα αυτα μαζι κ ον τοπ ψυχεδελεια τρελλο αλλα 'σοβαρο' χαβαλε κ απιστευτες συνθεσεις ακου Linus Pauling Quartet

Marillion
07-04-2009, 20:17
στο θέμα τραχύτητας μόνο poison idea παίζει να του αρέσουν πιστεύω.

άκου αυτό αγόραρε :

http://g-ec2.images-amazon.com/images/G/09/ciu/38/d7/401046020ea0b77e79784110.L._AA240_.jpg
DeathSide - Bet on the possibility

To είχα γράψει και στο warfare's punk metal anarchy thread

(δώσε και συ μία αυτιά ρε αζορέε)

00i00
29-06-2009, 20:30
ανεβασα 3 Tank για εναν slsk-er...οποτε τα βανω κι εδω

http://www.sordomusic.com/db/search.php?q=Tank

pass: quack

Reject
29-06-2009, 20:44
http://www.tankfilthhounds.net/epbimages/stormtrooper2.jpg
ΣΟΠΕΔΩΣ'
λοκ το τοπικ.

00i00
29-06-2009, 20:49
λεμε οσοι γουσταρουν Neu! με CAN και κολπακια Faust να ορμησουν σαν λευκοι καρχαριες

οταν ομιλαω να με ακουτε...ειμαι ο Μαναβης του ER να πουμε να πουμε

Witchkiller
29-06-2009, 22:49
http://www.tankfilthhounds.net/epbimages/stormtrooper2.jpg
.

αυτό κάποια στιγμή θα το κάμνω τατουάζ. δεν θα μου γλυτώσει

00i00
29-06-2009, 22:57
σαλτα και γαμησου ισως?? κι εσυ κι ο πανκης?

ανεβασα 3 ντενεκεδες μη με το γαματε γαμς την λαμαρινα στον εγκεφαλο σας ρε πορδηλοι

Reject
29-06-2009, 23:27
μια πλακα σου εκανα ρε μινμιν ωωωχ....

00i00
29-06-2009, 23:28
να μην κανεις πλακες και να κατεβαζεις...και να ρθεις καποια στιγμη...γαμω το μουνακι σου

Reject
29-06-2009, 23:38
θα ερθω ρε μλκ,θα ερθω.νομιζεις δεν θελω να κανω το μπραφ?
απλα τελευταια τυχαινουν διαφορα.

UC.Hammer
30-06-2009, 01:28
Λοιπον κατεβασα το gunnar και το rock to the top,rock will never stop και απο μια γρηγορη πρωτη ακροαση μπορω να πω πως ψηθηκα τρελλα.Τι αλλο παιζει σε παρομοιο υφος;

casshern
30-06-2009, 12:23
Πρώτα άκουσα το gunnar(όλε) και πέρασε απαρατήρητο. Μου δημιούργησε όμως την επιθυμία να πανακούσω κάνα έπος Hawkwind, οπότε χαλάλι το bandwidth που αφιέρωσα. DILIT ASAP όμως. Λυπάμαι.

Το σπλιτ με ΟΣΑΚΑ με είχε αρέσει αρκετά, αλλά λίγο βρε παιδί, πωω.

Συνεχίζουμε. Ανέβαζε.

00i00
30-06-2009, 12:25
τι σΚεσις εχει το motorik krautrock τους με τους Hawkwind καλε?

casshern
30-06-2009, 12:36
Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πωςοι δεύτεροι γαμάνε τη μανούλα του πρώτου.

Συγγνώμη αντμίνς, δεν ξέρω τι μ'έπιασε.

Μινμίν, σε κάποιες φάσεις μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως με την κατάλληλη χρονική καμπύλωση, οι 9λεπτες συνθέσεις του gunnar θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ιντρο ενός Born to go, ενός Hurry on sundown ktl.

Πες με παλιόπαιδο, πες με αλήτη, μέχρι και ληστή. Εμένα έτσι μου φάνηκε.

00i00
30-06-2009, 12:39
αλλες τουρμπινες οι Tank ρε...ειναι χαμηλης πτησεως μη σε πω και Ekranoplan...οι Hawkwind ειναι σε διαφορετικη διαστασις

casshern
30-06-2009, 12:40
_εντάξει_

00i00
16-07-2012, 21:28
μπαμπ...ζητηθηκαν και μπηκαν τα παρακατω...

http://4.bp.blogspot.com/-hb1MPbeFd8Y/UAMPyYRuA3I/AAAAAAAACGA/oX3Bav48ao4/s400/R-589078-1266051762.jpeg

http://4.bp.blogspot.com/-9dmeuX42SnQ/UAMQECnogfI/AAAAAAAACGI/k_WUmzn276Y/s400/Tank+-+Upwards+At+66%C2%BA+N.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-tb76AIihfhM/UAMQWH6noMI/AAAAAAAACGQ/lF_kra5W93g/s400/R-1849934-1247695322.jpeg

http://1.bp.blogspot.com/-dPtwI690DKo/UAMQhBjiCBI/AAAAAAAACGY/cy8KnsQjxUY/s400/R-1824106-1245794420.jpeg

http://4.bp.blogspot.com/-3OrQds0oDGU/UAMQ5VUtlbI/AAAAAAAACGg/2GlEvgy_gOI/s400/1021790526-1.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-eZ8Z8Bsc-IA/UAMREih6-dI/AAAAAAAACGo/tOFV8Ip5WZg/s400/cover.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-wku3nHvnVvU/UAMRTpK_EOI/AAAAAAAACGw/791bliCSbMk/s400/R-1849960-1247736888.jpeg

εντιτ...φχαρισταμε τον Νευρο για το ''χαμενο'' Gunnar