View Full Version : ΠΡΕΝΤΡΑΓΚ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ
Stormrider
30-03-2009, 16:51
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο μεγάλος αρχηγός των Πειραιωτών στα χρόνια της "ερυθρόλευκης" αυτοκρατορίας, ο παίκτης με 12 πρωταθλήματα στην πλάτη αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο!
Μετά από 20 και πλέον χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας στα γήπεδα, αποφάσισα, με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε, να τερματίσω την καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής.
Η απόφασή μου αυτή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη γιατί το ποδόσφαιρο, σε επίπεδο πρωταθλητισμού και όχι μόνο, μου έχει προσφέρει πολύ δυνατά και ιδιαίτερα συναισθήματα.
Από τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα στις προηγούμενες ομάδες μου έχω όμορφες αναμνήσεις, όμως τα 13 χρόνια που ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι πάντα ξεχωριστά, καθώς έζησα μοναδικές στιγμές , με τη συμμετοχή μου σε σημαντικούς αγώνες και τις κατακτήσεις πολλών τίτλων. Η χαρά που ένιωθα κάθε φορά που πανηγύριζα με τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι συναίσθημα που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην καρδιά και στη μνήμη μου, όπως και η τιμή που μου έγινε με το να είμαι ο αρχηγός της ομάδας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με βοήθησαν σε όλη την ποδοσφαιρική μου διαδρομή, όλους όσοι συνεργαστήκαμε, όσους συνάντησα σαν αντιπάλους και βέβαια τους φιλάθλους μας.
Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού να συνεχίζουμε να πανηγυρίζουμε τίτλους.
Αφιερώματα για τον "Τζόλε"
6WrDLjzr3VY
hMoatZPVHnQ
SZvvFTSWKGY
http://www.sport24.gr/html/ent/198/ent.284198.asp
Sotos_The_Tequiler
30-03-2009, 17:30
http://www.loc.gov/rr/main/images/diver2.jpg
Phantom Duck
30-03-2009, 17:48
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
:touched:
nothingman
30-03-2009, 17:54
αχαχαχαχαχ, ο ΕΛΔΥΚάριος λέει ο άλλος, μα τι νούμερα υπάρχουν στον κοσμάκη ρε γμτ
μαζί με το βαζέχα οι δυο καλύτεροι/σημαντικότεροι ξένοι που έπαιξαν σε ελληνικές ομάδες τα τελευταία 20 χρόνια. για το ρόλο του στα αποδυτήρια και για τις μεταγραφές που δεν έγιναν βέβαια έχουμε ακούσει πολλά, τα περισσότερα είχαν μια λογική βάση. τέλος πάντων.
είναι βέβαια ένα δείγμα κομπλεξισμού να ακούει κάποιος το όνομα τζώλε και το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό να είναι οι καταδύσεις, εκτός αν ας πούμε στο όνομα του ΜΗΤΣΑΡΑ του ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ του έρχεται η κάλυμνος με τους σφουγγαράδες της.
Για να μην παρεξηγηθώ, συμφωνώ με νάθινμαν περί σημαντικότερου ξένου-προσφοράς κλπ κλπ, αλλά τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν την πάλευα να τον βλέπω άλλο. Χίλιες φορές Λέτο κι ας μην δίνει ούτε στο δεξί.
Sotos_The_Tequiler
30-03-2009, 18:03
είναι βέβαια ένα δείγμα κομπλεξισμού να ακούει κάποιος το όνομα τζώλε και το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό να είναι οι καταδύσεις, εκτός αν ας πούμε στο όνομα του ΜΗΤΣΑΡΑ του ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ του έρχεται η κάλυμνος με τους σφουγγαράδες της.
έ όχι και κομπλεξικός, με πληγώνεις... λίγο χούμορ ρε πιτσιρίκο!
Κόμπλεξ σου βγήκε εσένα με τη μία αφού ανέφερες το Σαραβάκο (υποθέτωντας ότι είμαι Παναθηναϊκος). Στην προσπάθεια σου να βρείς το αντίπαλο δέος του μεγάλου βουτηχτή Τζόλε πήγες και ξέθαψες το Μήτσο ναούμ. Φαντάσου!!! Δεν υπάρχει άλλος "εν ενεργεία" ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα που να τον κοντράρει!
Ά και που σαι... και θρεντ για το Σαραβάκο να έκανε κάποιος, κάποια φωτό θα έβρισκα να ποστάρω ;-)
nothingman
30-03-2009, 18:13
"εντάξει."
καιρος ηταν
τωρα με αλλοθρησκους απογονους του τζολε δεν ασχολουμαστε
Kelldorain
30-03-2009, 20:25
Μπορεί να είναι ρουφιάνος των αποδυτηρίων και να ακούγονται ένα σωρό αλλά μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της τελευταίας εικοσαετίας στην Ελλάδα. Respect.
Darkling
30-03-2009, 20:28
E και μετα τη ληξη της καριερας του, αυτο θα ειναι, χεχ.
Ον τοπικ, εστω κι αν επρεπε σχεδον να βριστει στο τελος, ο σημαντικοτερος ποδοσφαιριστης του Ολυμπιακου στην συγχρονη ιστορια του.
αν δεν εκανε και 40 πακετα τη μερα, θα την παλευε λιγο καλυτερα, αλλα.
GuardianOfIvorytower
30-03-2009, 20:32
Respect
irreligious
30-03-2009, 20:41
τεραστιότατος. έπρεπε να έχει σταματήσει πιο νωρίς πάντως.
αν δεν εκανε και 40 πακετα τη μερα, θα την παλευε λιγο καλυτερα, αλλα.
πωπω, αρδ του πρωταθλητή, μου είχε πει ότι καπνίζει 2 πακέτα εδώ και δέκα χρόνια.
δεν ξέρω για το ακριβές της δήλωσης, αλλά αν ισχύει απορώ πως την πάλευε.
psychotron
30-03-2009, 21:08
Τεράστιος ποδοσφαιριστής, σίγουρα ο σημαντικότερος του Ολυμπιακού στην σύγχρονη ιστορία του, όπως έγραψε κι ο Μιτς.
πωπω, αρδ του πρωταθλητή, μου είχε πει ότι καπνίζει 2 πακέτα εδώ και δέκα χρόνια.
δεν ξέρω για το ακριβές της δήλωσης, αλλά αν ισχύει απορώ πως την πάλευε.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι τα 2 πακέτα ισχύουν από εποχές πανηλειακού, άρα παραπάνω από 10 χρόνια..
Darkling
30-03-2009, 21:15
Στον πειραια τον βλεπανε παντως να κανει το ενα μετα το αλλο, επι εποχης 2002 ξερω γω. Απο τοτε τα ξεραμε.
Και ακομα ενα κους κους, παρεακι στα παφα πουφα Μιχαλης Κωνσταντινου, χαχα.
psychotron
30-03-2009, 21:22
Και Γκρέγκορυ Γεωργάτος νομίζω.
freak brother
30-03-2009, 22:31
μεγαλος παιχτης , τιμησε τα γηπεδα... αλλα να παει να ψοφησει τωρα!!
Entrancemperium
31-03-2009, 01:36
Δισκάρα . & -
Και Γκρέγκορυ Γεωργάτος νομίζω.
ο γεωργατος σνιφαρε κοκα με τον βιερι στην ιντερ
Blindgeo
01-04-2009, 00:31
Mhn ksexnate oti htan panta mesa stous prwtous skorer tou Olumpiakou kai merikes xronies o prwtos skorer ths omadas. Elew penalty bebaiws...
jack the ripper
01-04-2009, 01:50
Μπορεί όλοι να μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που έχουν αντίθετη άποψη. Ένας από αυτού είναι και ο Γρηγόρης Γεωργάτος ο οποίος όταν ρωτήθηκε να πει δύο λόγια για την αποχώρηση του αρχηγού του Ολυμπιακού ξάφνιασε πολλούς με τα λεγόμενά του.
Αναλυτικά τα όσα είπε o άλλοτε άσος της Ίντερ για τον πρώην συμπαίκτη του στο www.gavros.gr.
"Με έχετε ζαλίσει. Δεν σταμάτησε και ο Μαραντόνα. Δεν έχω να πω τίποτα"
:touched::touched:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ ΠΟΣΟ ΘΕΟΣ
Χμ ξενερωσα, ειναι πρωταπριλια εδω και δυο ωρες, μακαρι να το ειχε πει αληθεια.
jack the ripper
01-04-2009, 02:03
xthes itan i dilwsi anevasmeni sto gazeta
Kelldorain
01-04-2009, 10:34
Χμ ξενερωσα, ειναι πρωταπριλια εδω και δυο ωρες, μακαρι να το ειχε πει αληθεια.
Χμ , όντως το 'πε
freak brother
03-06-2009, 16:31
SportDay / Βαϊμάκης Κώστας
03/06/2009, 16:02 | Διαβάστηκε 266 φορές Αποστολή
Gillette
Eshop ad Eshop ad
Ερώτηση: ποιος τίτλος είναι ο πιο χαραγμένος και ποιο γκολ; Απάντηση: «Οι τίτλοι είναι πολλοί. Νομίζω ότι το πρώτο ήταν το πιο σημαντικό. Το ξεκίνημα της ομάδας του 1997. Από κει και πέρα, το 7ο που σπάσαμε το ρεκόρ, σε συνδυασμό με το ματς της Ριζούπολης με τον Παναθηναϊκό, που θα μείνει για πάντα στις μνήμες μας». Και όχι μόνο στη δική σου μνήμη, φίλτατε, αλλά στις μνήμες όλων των ανθρώπων που βλέπουν το ποδόσφαιρο ως άθλημα, ως διασκέδαση, ως χαβαλέ, ως εκτόνωση, ως έναν τρόπο να κάνουν καζούρα σ' ένα φίλο, ως το πρώτο από τα πιο ασήμαντα πράγματα στη ζωή.
Παρ' όλο που είμαι Παναθηναϊκών φρονημάτων, αναγνωρίζω πόσο σπουδαίος υπήρξες για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πόσο έλειψε από τον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια ένας Τζόρτζεβιτς. Θυμάμαι πόσα ντέρμπι καθάρισες (όπως τότε που η κλοτσιά του Μόρις σε πρόλαβε αφού είχες βάλει το γκολ κι όχι πριν), πόσο πολύ ξεσήκωνες την εξέδρα, πόσο εμψύχωνες τους συμπαίκτες σου, πόσο καλά λειτούργησες σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους πάλιουρες και τα νεούδια. Αν ενώσει κανείς τις κούρσες που έκανες από τα αριστερά, φτιάχνει γέφυρα τεσσάρων λωρίδων από τον Πειραιά μέχρι την Κρήτη. Και φυσικά είχες και τις κακές σου στιγμές, θα μπορούσες ενδεχομένως να έχεις σταματήσει 1-2 χρόνια πριν, να σε θυμόμαστε πιο τρεχαλατζή, θα μπορούσες να είχες αποφύγει μερικά θεαματικά πεσίματα για να πάρεις ένα σφύριγμα, αλλά είναι τόσες πολλές οι καλές στιγμές που έχεις προσφέρει, που σχεδόν παραγράφονται τα στραβά.
Ενα πράγμα μου χτυπάει άσχημα και θέλω να σου το πω: αυτό το ματς της Ριζούπολης «που θα μείνει για πάντα στις μνήμες σας». Διότι το παρουσιάζεις σαν μαγκιά, σαν κάτι άξιο θαυμασμού κι επιβράβευσης, ένα σπουδαίο επίτευγμα που θα πρέπει να θυμούνται με δάκρυα στα μάτια οι επόμενες γενιές Ολυμπιακών. Δεν μιλάω φυσικά γι' αυτά που έγιναν μέσα στο γήπεδο, αλλά κυρίως για όσα προηγήθηκαν και λιγότερο όσα ακολούθησαν. Τότε που ακόμα ο κ. Τσιρώνης δεν είχε κάρτα μέλους και υποτίθεται πως ήταν επιφορτισμένος με την ασφάλεια όλων των αθλητών, όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από το χρώμα του κασκόλ και τα διακριτικά στο στήθος.
Δεν έζησες ούτε εσύ ούτε κανένας συμπαίκτης σου (πλην του Νικοπολίδη και του Κωνσταντίνου) κάτι παρόμοιο και ειλικρινά εύχομαι να μην το ζήσει στο μέλλον κανείς. Να έρχεσαι απροστάτευτος με το πούλμαν, να σε χτυπάνε την ώρα που προσπαθείς να μπεις στα αποδυτήρια, να σ' την πέφτουν στη φυσούνα, να σε σημαδεύουν μόλις βγαίνεις στο γήπεδο με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς (φωτοβολίδες, κέρματα, πέτρες, αναπτήρες), να προσπαθούν να σε λιντσάρουν μετά το τέλος του ματς. Διότι δεν ξέρω πώς θα μπορούσες να παίξεις κι εσύ, αν είχες περάσει τέτοιον εφιάλτη, αν φοβόσουν για την ίδια σου τη ζωή. Διότι στη Λεωφόρο μπορεί να έγιναν απαράδεκτα πράγματα, κυρίως όμως σε βάρος του Ευθυμιάδη και όχι σε βάρος των παικτών του Ολυμπιακού. Εκτός αν κάποιοι εξακολουθούν να βάζουν στην ίδια ζυγαριά τα αίσχη της Ριζούπολης με τον καφέ στο πρόσωπο του Μαυρογενίδη ή τις χειρονομίες του Ολισαντέμπε και νομίζουν ότι με κάποιον τρόπο μπορεί να επέλθει ισορροπία ασχήμιας.
Συγγνώμη κιόλας, αλλά το να δηλώνεις ότι αυτό το ματς έμεινε για πάντα στη μνήμη, αντί να πεις ότι θα ήθελες να μην είχε υπάρξει ποτέ ή ότι μακάρι να το ξέχναγες μια μέρα, είναι σαν να βγει ο Νέντβεντ και να πει ότι «τα παιχνίδια που μου έχουν μείνει για πάντα στη μνήμη είναι αυτά που είχε μοντάρει ο Μότζι». Ή να βγαίνει ο Ζιντάν και να λέει πως «δεν θα ξεχάσω ποτέ τις υπέροχες μέρες στο Τορίνο, που μας έδιναν κάτι μπλε, πράσινα και κόκκινα χάπια με τις χούφτες». Να πει ο Μέσι ότι «θυμάμαι πολλές υπέροχες στιγμές, αλλά σαν τα τρία πέναλτι που δεν σφυρίχτηκαν στον ημιτελικό με την Τσέλσι φέτος δεν βάζω τίποτα». Για κάποια πράγματα δεν γίνεται, ρε γαμώτο, να καμαρώνεις. Απλώς τα βάζεις κάτω απ' το χαλί, μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια, ελπίζοντας ότι με το πέρασμα των ετών κανείς δεν θα τα θυμάται.
Μετά τιμής, Κώστας Βαϊμάκης.
ακομα του τσουζει η σουφρα του βαιμακη....
Δικιο εχει, αλλα υπερβαλλει για τη Ριζουπολη, στον αγωνιστικο χωρο ουτε ντοπαρισμα υπηρχε, ουτε πεναλτυ ανυπαρκτα, ουτε ψευτικες καρτες, αλλα το κλιμα ηταν τρομοκρατια.
Mitsmann
03-06-2009, 18:38
o Βαιμακης (γνωστον οτι τον παω) αλλα νταξ, μιλησε στην καρδια του αγνου πρασινου οπαδου.
στη Λεωφορο τρωγαμε μπουκαλοπολεμο, αλλα ο Τζολε σκοραρε στο 89΄ με το πεναλτυ που γι αυτο δειρανε τον ευθυμιαδη και μετα τα ριχνανε στα αναποδα πλαγιο, (οταν η καμερα εδειξε το προφανες ρηπλεη, οτι ο Κωνσταντινου επεσε σαν το κατσικι πανω στο Βενετιδη) και -ω τι περιεργο- εδωκε ενα πρωταθλημα στον ολυμπιακο.
και γι αυτον μπορει να ειναι σκουπιδι το 3-0. (το 0-3 μαλλον, χοχοχ). Προβλημα του. τα νουθετικα κειμενα ομως ειναι για να τα διαβαζουν οι αλλοι.