fandango
30-03-2009, 09:54
Τσιμπήσαμε 3 μπλουζάκια από το σταντ, και μπήκαμε στο πρινσιπαλ που είχε χαμηλωμένα τα φώτα για την "ώρα της γης", ελάχιστος κόσμος, μετά ευτυχώς ήρθαν κι άλλοι και δεν γίναμε τελείως ρόμπες.
Οι senseless μου φάνηκαν τελείως αδιάφοροι, δεν μπορώ να ακούω συνέχεια panterοειδή ριφάκια και τον κιθαρίστα να μην προχωραει μετά το 5ο τάστο, αλλά that's me και τα γούστα μου. Oι bios ήταν πιο ενδιαφέροντες, και ο κιθαρίστας πρέπει να ήταν ο δίδυμος αδερφός του νεκροπεθαμένου. :P
Και στις 23:00 βγήκαν οι θεοί. Τι να λέμε τώρα, τι σετλιστ να θυμηθώ, τι να γράψω. Χάος και όλεθρος. Ο Dolving Μ-Ο-Ρ-Φ-Η, ανυπέρβλητη σκηνική παρουσία, απίστευτο λαρύγγι, χιλιοευχαρίστησε τους οπαδούς, μετά το τέλος κατέβηκε στην πρώτη σειρά και έκανε χειραψία με όλους, και μετά από 10' βγήκε μπροστά για υπογραφές και φωτογραφίες. Αν είχε και λίγο περισσότερο κόσμο ρε γαμώ. :|
σετλιστ όπως το έγραψε κάποιος στο rocking.gr, νομίζω ότι το bullet hole δεν το έπαιξαν, αλλά μπορεί και να ήμουν τελείως ζαλισμένος :oops:
Little Cage
The Drowning
Trespass
Intro: The Premonition
The Flood
The Medication
Moronic Colossus
Intro : Boots
D.O.A
All Against All
In Vein
Trenches
Dark Intentions
Bury Your Dead
Faultline
99
Encore:
No Compromise
The Fallout
Bullet Hole
Hate Song
THIS IS THE FIRST TIME I'M NOT LYING WHEN I SAY I'M FIIIIIIIIIIIIIIIIIIINE!!!
Οι senseless μου φάνηκαν τελείως αδιάφοροι, δεν μπορώ να ακούω συνέχεια panterοειδή ριφάκια και τον κιθαρίστα να μην προχωραει μετά το 5ο τάστο, αλλά that's me και τα γούστα μου. Oι bios ήταν πιο ενδιαφέροντες, και ο κιθαρίστας πρέπει να ήταν ο δίδυμος αδερφός του νεκροπεθαμένου. :P
Και στις 23:00 βγήκαν οι θεοί. Τι να λέμε τώρα, τι σετλιστ να θυμηθώ, τι να γράψω. Χάος και όλεθρος. Ο Dolving Μ-Ο-Ρ-Φ-Η, ανυπέρβλητη σκηνική παρουσία, απίστευτο λαρύγγι, χιλιοευχαρίστησε τους οπαδούς, μετά το τέλος κατέβηκε στην πρώτη σειρά και έκανε χειραψία με όλους, και μετά από 10' βγήκε μπροστά για υπογραφές και φωτογραφίες. Αν είχε και λίγο περισσότερο κόσμο ρε γαμώ. :|
σετλιστ όπως το έγραψε κάποιος στο rocking.gr, νομίζω ότι το bullet hole δεν το έπαιξαν, αλλά μπορεί και να ήμουν τελείως ζαλισμένος :oops:
Little Cage
The Drowning
Trespass
Intro: The Premonition
The Flood
The Medication
Moronic Colossus
Intro : Boots
D.O.A
All Against All
In Vein
Trenches
Dark Intentions
Bury Your Dead
Faultline
99
Encore:
No Compromise
The Fallout
Bullet Hole
Hate Song
THIS IS THE FIRST TIME I'M NOT LYING WHEN I SAY I'M FIIIIIIIIIIIIIIIIIIINE!!!