PDA

View Full Version : ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ-ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ

Sotos_The_Tequiler
25-03-2009, 02:05
Σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα πακετάκι πληκτρολόγιο-ποντίκι.
για πείτε...
Έχει κανείς χρησιμοποιήσει κάτι συγκεκριμένο;
Εντυπώσεις, προτάσεις, τι κυκλοφορεί; τι αποφεύγουμε;
και γενικά βγάλτε τα 'σώψυχα σας :D

Dragonlord
25-03-2009, 02:22
oxi microsoft.

Sotos_The_Tequiler
25-03-2009, 02:36
oxi microsoft.

αυτά τα είχα αποκλείσει ούτως ή άλλως γιατί παλιότερα που είχα τσεκάρει τιμές ήταν κωλοπιασέ.
Αυτά που κυκλοφορούν είναι με υπέρυθρες ή RF?
Με ενδιαφέρει η εμβέλεια βασικά, μην τυχόν και στα 2 μέτρα πατάς "Α" και γράφει "Ω"

Dythor
25-03-2009, 02:40
Όχι ασύρματα.

Nasum
25-03-2009, 02:44
Σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα πακετάκι πληκτρολόγιο-ποντίκι.
για πείτε...
Έχει κανείς χρησιμοποιήσει κάτι συγκεκριμένο;
Εντυπώσεις, προτάσεις, τι κυκλοφορεί; τι αποφεύγουμε;
και γενικά βγάλτε τα 'σώψυχα σας :D

Eιχα παρει πριν 1 χρονο πακετακι τετοιο της μαικροσοφτ αλλα δε θυμαμαι τιμη(φτηνο παντως).Το ποντικι ειναι απλο και ευχρηστο.

Abruzzi
25-03-2009, 04:20
ΑΝ παιζεις games να τα αποφυγεις τα ασυρματα

Dragonlord
25-03-2009, 10:43
Τώρα που μπορώ να γράψω κατιτίς παραπάνω, εγώ δεν έχω εμπειρία από ασύρματα microsoft αλλά από σκέτα. Λοιπόν, πήρα ένα από τον Κωτσόβολο, αν θυμάμαι καλά είχα δώσει 35 ευρώ γιατί ήταν μεγάλο και μάρεσε. Μετά από δυο μήνες είχε ξεφτίσει το χρώμα, ενώ πολλά κουμπιά δεν ανταποκρίνονταν. Το πάω στον Κωτσόβολο, μου λένε πρέπει να το στείλεις στην αντιπροσωπία στην Αθήνα, εμείς δεν ανακατευόμαστε. Τέσπα, αφού μετά από λίγο πρήξιμο δεν κατάφερα τίποτα, παίρνω τηλέφωνο στην Αθήνα, όπου μου λένε ότι πρέπει να το στείλω με δικά μου έξοδα (!). Ευτυχώς δε χρειάστηκε πολύ πρήξιμο, τους είπα ότι είναι απαράδεκτο και οφείλουν να πληρώσουν αυτοί τα πάντα και έστειλαν κούριερ. Το καινούργιο που μου έφερε το κούριερ δουλεύει ακόμα καλά, αλλά το χρώμα ξέφτισε πάλι στο δίμηνο. Που είναι λίγο ξεφτίλα για πληκτρολόγιο μάρκας και τέτοιας τιμής, όταν βλέπεις του δεκάευρου από e-shop να μην ξεφτίζουν. Έκτοτε το συζήτησα και με φίλο κομπιουτερά και μου είπε μακριά από microsoft, μόνο logitech, γιατί η microsoft παίρνει βου ποιότητας πράματα και τα πουλάει λόγω ονόματος.

Sotos_The_Tequiler
25-03-2009, 11:30
είχα τσεκάρει μερικά που κυμαίνονταν στα 20-25 ευρώ (δε θυμάμαι μάρκα) αλλά όταν είχα ρίξει πιο προσεκτική ματιά στο κουτί, κάπου στο πλάι έγραφε ότι έχει εμβέλεια 1.5 μέτρο!!! Μάλλον είχα πέσει στην περίπτωση τότε λογικά.
Παραπάνω ρώτησα αν είναι με υπέρυθρες ή RF (ραδιοκύματα) αυτά που κυκλοφορούν γι'αυτόν ακριβώς το λόγο. Γιατί όσα gadget στηρίζονται σε τεχνολογία υπερύθρων αν δεν είναι καλοφτιαγμένα έχουν εμβέλεια της πλάκας και συνήθως θέλουν άμεση οπτική επαφή. Ενώ π.χ. αν στηρίζονται σε τεχνολογία bluetooth κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο και χτυπάνε και εμβέλειες γύρω στα 10 μέτρα.

Phantom Duck
25-03-2009, 14:34
Τώρα που μπορώ να γράψω κατιτίς παραπάνω, εγώ δεν έχω εμπειρία από ασύρματα microsoft αλλά από σκέτα. Λοιπόν, πήρα ένα από τον Κωτσόβολο, αν θυμάμαι καλά είχα δώσει 35 ευρώ γιατί ήταν μεγάλο και μάρεσε. Μετά από δυο μήνες είχε ξεφτίσει το χρώμα, ενώ πολλά κουμπιά δεν ανταποκρίνονταν. Το πάω στον Κωτσόβολο, μου λένε πρέπει να το στείλεις στην αντιπροσωπία στην Αθήνα, εμείς δεν ανακατευόμαστε. Τέσπα, αφού μετά από λίγο πρήξιμο δεν κατάφερα τίποτα, παίρνω τηλέφωνο στην Αθήνα, όπου μου λένε ότι πρέπει να το στείλω με δικά μου έξοδα (!). Ευτυχώς δε χρειάστηκε πολύ πρήξιμο, τους είπα ότι είναι απαράδεκτο και οφείλουν να πληρώσουν αυτοί τα πάντα και έστειλαν κούριερ. Το καινούργιο που μου έφερε το κούριερ δουλεύει ακόμα καλά, αλλά το χρώμα ξέφτισε πάλι στο δίμηνο. Που είναι λίγο ξεφτίλα για πληκτρολόγιο μάρκας και τέτοιας τιμής, όταν βλέπεις του δεκάευρου από e-shop να μην ξεφτίζουν. Έκτοτε το συζήτησα και με φίλο κομπιουτερά και μου είπε μακριά από microsoft, μόνο logitech, γιατί η microsoft παίρνει βου ποιότητας πράματα και τα πουλάει λόγω ονόματος.

Λοιπόν, εγώ είχα πάρει αυτό (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575576). Δυομισι χρόνια μετά δεν έχει ξεφτίσει τίποτα, τα πάντα αποκρίνονται τέλεια παρά τους εφτά τόνους ψίχουλα, το ποντίκι κυριλέ, και έκανε 18.28€. Άρα συμπεραίνω ότι η Microsoft ΓΑΜΑΕΙ.

irreligious
25-03-2009, 15:26
θα βαρεθείς να φορτίζεις μπαταρίες.

Sotos_The_Tequiler
25-03-2009, 15:27
θα βαρεθείς να φορτίζεις μπαταρίες.

τόσο συχνά θέλουν αλλαγή ρε;

irreligious
25-03-2009, 15:46
ε καλά μην φανταστείς, αλλά εκεί που θα δουλεύεις ήρεμα κι ωραία στο πισι θα πακετώνεσε..
αν είσαι άνθρωπος που θα έχεις αλλαξά μπαταριών στο σπίτι κομπλέ..εγώ που είμαι κόπρος ούτε καν.

Sotos_The_Tequiler
25-03-2009, 15:53
βασικά δεν παίζω παιχνίδια αλλά είμαι αρκετές ώρες online.
To παλιό μου πληκτρολόγιο κοντεύει να κλείσει 8ετία και τότε το είχα πάρει 7 ΕΥΡΩ :P δεν είναι και στην καλύτερη του κατάσταση χεχε αν και ακόμα την παλεύει άνετα! Πλέον έχει αναγνώριση αποτυπωμάτων... μόνο εγώ μπορώ να το δουλέψω :P
Οπότε αν είναι να πάρω καινούριο λέω να τσιμπήσω κάτι ασύρματο να το δουλεύω κι από τον καναπέ. Με τις μπαταρίες δε είναι πρόβλημα, έχω ένα σκασμό επαναφορτιζόμενες.

Dragonlord
26-03-2009, 00:15
Λοιπόν, εγώ είχα πάρει αυτό (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575576). Δυομισι χρόνια μετά δεν έχει ξεφτίσει τίποτα, τα πάντα αποκρίνονται τέλεια παρά τους εφτά τόνους ψίχουλα, το ποντίκι κυριλέ, και έκανε 18.28€. Άρα συμπεραίνω ότι η Microsoft ΓΑΜΑΕΙ.
Εγώ όμως δεν έχω μόνο τη δική μου μαρτυρία αλλά και του κομπιουτερά φίλου μου οπότε τον ήπιες.