PDA

View Full Version : thelw amesh voiteia TWRA

BURNIN AMBITION
20-03-2009, 15:13
loipon mou piran dwro auto edw

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&product=1210874

skeftomai na to allaxw gia ena apo autaedw

poio proteinete eseis vash paixnidiou kai vash kai konsolas.dhladh sta 2 links pou tha dwsw an katalava kala apla allazei to paixnidi(poio einai pio porotiko?)
kai sto allo o sklhros apo 60 einai 120 giga
peite ti proteinete

epoishs an kapou prepei na tsekarw kapoio serial number gia na xerw oti einai teleutaias xronais h konsola kai oxi kamia apo to 2003 xerw gw

ta links

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&product=1222996

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&product=1184474

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&product=1184458

gia peraiterrw plhrofories as pame kai sto epishmo thread ekana edw ena neo giati thelw sugekrimenh amesh apanthsh na paw shmera na to allaxw. thanx

Dythor
20-03-2009, 15:37
Την έκδοση με το Elite γιατί σιχαίνομαι τα FPS σε κονσόλες.

BURNIN AMBITION
20-03-2009, 15:44
ennoeis thn ekdosh meto sklhto 120 giga?
ti ennoeis me ta fps? i ekdosi 60 giga me thn elite den exoun loipon mono to megalutero sklhro san diafora? exoun kai kati akoma? pes gia ta fps sos grhgora thanx

BURNIN AMBITION
20-03-2009, 15:48
vrika kai ayto mhpws na parw ayto na kaylwsw?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=100&product=1227270

Dythor
20-03-2009, 15:51
FPS = First Person Shooters. Ξέρεις, σαν το Quake, το Unreal, το Crysis κτλ. Δεν τα μπορώ στις κονσόλες, να στοχεύω με την παπαρίτσα. Οπότε από τα 3 πακέτα που αναφέρεις σου προτείνω αυτό με το μαύρο (Elite) Xbox γιατί είναι το μόνο που δεν περιλαμβάνει FPS παιχνίδι(α) :P

BURNIN AMBITION
20-03-2009, 15:58
ara re paidi moy h ekdosh me to sklhro tvn 60 giga den exei kapoia diafora allah me to sklhro tvn 120 giga swsta?

e egw protimv re su na exw ena paixnidi na mpoumpounizw.ara na parw thn kokkinh konsola?(vevaia den eimai gauros isws nanai malakia auto)
na allaxw apla paketo na dwsw 20 eurw parapanw kai na exw pio wraio paixnidi? ti?

Dythor
20-03-2009, 16:00
Κοίταξε, η έκδοση με τον σκληρό των 120 (Elite) έχει κάποια παραπάνω στοιχεία απ' τις απλές των 60 (θεωρητικά πιο ομαλή εικόνα, πιο ισχυρό επεξεργαστή κτλ) αλλά απ' ό,τι έχω ακούσει τίποτα τραγικό.

Δεδομένου τώρα ότι θες παιχνίδι να την βροντάς με τα μπαμπουμ, πάρε αυτό:

Το παιχνίδι γαμάει μάνες.

locust
20-03-2009, 16:11
Κοίταξε, η έκδοση με τον σκληρό των 120 (Elite) έχει κάποια παραπάνω στοιχεία απ' τις απλές των 60 (θεωρητικά πιο ομαλή εικόνα, πιο ισχυρό επεξεργαστή κτλ) αλλά απ' ό,τι έχω ακούσει τίποτα τραγικό.

Δεδομένου τώρα ότι θες παιχνίδι να την βροντάς με τα μπαμπουμ, πάρε αυτό:

Το παιχνίδι γαμάει μάνες.

άμα δεν ξέρεις γιατι αραδιάζεις ενα σωρό μαλακίες? Η μόνη διαφορά είναι ο δίσκος.

Dythor
20-03-2009, 16:13
Τράβα γαμήσου ρε μαλάκα

locust
20-03-2009, 16:18
αφού μαλακίες λές , και τις παρουσιάζεις και σαν γεγονότα.

BURNIN AMBITION
20-03-2009, 16:20
enas anthrwpos na pei mwre ti na kanw amesa mporei ?na parv ton elite? de me noiazei na ta skasw parapanw. axizei o parapanw sklhros?
na parw me resident evil paixnidi i ton elite me kana alllo?
i premium xerw gw me call of duty? peite exw trelathei perimenw apanthsh kai paw plaisio swste to burni pou tha kaei

locust
20-03-2009, 16:21
αν δεν εχεις σκοπο να κατεβαζεις ντεμος ολη την ώρα, όχι δεν αξίζει η ελιτ.

Dythor
20-03-2009, 16:22
Μπορείς να μου πεις τι στον πούτσο ήταν λάθος απ' αυτά που είπα κατά τη γνώμη σου;

Μπέρνη να πάρεις αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&product=1184458

Τέλος.

Edit γι' απάντηση στο δικό σου edit: Το Elite έχει 1080p HD απεικόνιση, HDMI, καλύτερο επεξεργαστή και anti-aliasing, κατά το προσπέκτους τουλάχιστον.

ΑΠ' Ο,ΤΙ ΜΟΥ 'ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ πρακτικά έχει μηδαμινή διαφορά.

locust
20-03-2009, 16:24

όλο λάθος

BURNIN AMBITION
20-03-2009, 16:27
efosn loipon uparxei sthn premium kai hdmi kalwdio paw se ekeinh an de me noiazei o sklhros. allwste kai demo na katevazw ta svhnw meta siga

opote kalutera gods of war 2 lete apo call of duty 4 e?
ante paw gia kafe kai meta parti
kai siga siga 32ara tv kai meta guitar hero gia kavles

Dythor
20-03-2009, 16:30

όλο λάθος

# Xbox 360 Elite console: The console is equipped with an HDMI port, HDMI cable, a black wireless controller and black Xbox LIVE® headset. It also comes with three powerful core processors, 16:9 cinematic aspect ratio, anti-aliasing for smooth textures, full surround sound, and DVD playback with upscaling capabilities right outof the box.

# Games: Xbox 360 redefines what games look like, sound like, feel like, and play like to engage you like never before. Every Xbox 360 title supports a minimum of 720p, and up to 1080p high definition resolution or 480p standard definition resolution, in 16:9 widescreen, with anti-aliasing so you enjoy smooth, movie-like graphics and multi-channel surround sound. Vibrant characters display depth of emotion to evoke more dramatic responses, immersing you in the experience.

http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360elitesystem/

Το σπίτι σου μέσα καθυστερημένε.

locust
20-03-2009, 16:43
τα specs αυτα είναι του 2006, εμένα η κονσόλα μου έχει και hdmi port και παίζει 1080p, η μόνη τους διαφορά είναι οτι η μία είναι μαυρη και η άλλη άσπρη. να υποθέσω ότι δεν έχεις την κονσολα

Dythor
20-03-2009, 16:45
Όχι, δεν την έχω, έχω PS3. Κοίταξα σε 2-3 πηγές τα features του Elite που πλασάρονται ως καινούρια. Να λένε ψέμματα μου φαίνεται πολύ χλωμό.

locust
20-03-2009, 16:49
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox360

εκεί που λέει τα features, HDMI Port Yes (Included on models made after 2007)

BURNIN AMBITION
20-03-2009, 16:58
re ekei leei oti i premium ekdish den exei kalwdio hdmi me audio capabilities. alitheuei re locust?
se 5 efeiga peite....

locust
20-03-2009, 17:04
χέσε με ρε μπερνη, 10 ευρώ έχει ένα καλώδιο hdmi.

Amnesiac.
20-03-2009, 17:06
Καλά ρε Μπέρνι, 30 χρονών μαντράχαλος και ασχολείσαι με video games; :rofl: :rofl:

Abruzzi
20-03-2009, 17:37
πετα το στα σκουπιδια και παρε ενα ps3

Dythor
20-03-2009, 17:41
+1

Kelldorain
20-03-2009, 17:56
Σοβαρά περιμένω να μου εξηγήσετε γιατί να προτιμήσει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ το ps3 από το 360. Σοβάρα όμως. Εκτός αν περιμένετε ο Burni να λιώσει με LittleBigPlanet οπότε παρατάω το θρέντ και γράφτε ότι θέλετε

Dythor
20-03-2009, 18:05
MGS 4, PSN, LBP (στα εκτός Μπέρνη)

Kelldorain
20-03-2009, 18:09
Οκ, μου αναφέρεις ως πρόταση αγοράς κονσόλας ένα παιχνίδι του 8 (πάνω από 8 είναι για φανατικούς της σειράς και, guess what, o Burnin προφανώς δεν είναι), όταν μπορώ ξέρω γω να σου πω halo 3 και fable 2 . Και παρατήρηση επειδή ακούω συνέχεια για το mgs: μην παρασύρεστε τόσο όταν ένα παιχνίδι έχει την υπεργαμάτη ιστορία, γιατί αυτό οδηγεί σε 1 ώρα cut scenes για κάθε ώρα gameplay. Πάντως εγώ προσωπικά σαν λόγω αγοράς του ps3 το LittleBigPlanet θα έλεγα, οχι msg, killzone 2 (lol) κλπ. Αλλά στην παρούσα κατάσταση , μη κοροιδευόμαστε, το 360 έχει πολύ πιο πλούσια γκάμα

Dythor
20-03-2009, 18:12
Ναι, αλλά πλέον είναι παλιό... Το PS3 έχει πολύ δρόμο ακόμα. Εξάλλου τα επιχειρήματα σου (Halo & Fable) θα τα δούμε στο PC σε λίγο καιρό.

On a different note, ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ χάθηκαν τα καλά offline multiplayer παιχνίδια για κονσόλες; Παίρνω ένα ράλι, ΡΑΛΙ ρε μαλάκες, και μου λέει ότι multiplayer έχει μόνο online. Ε άντε γαμηθείτε ρε.

Abruzzi
20-03-2009, 18:17
δεν θα αγοραζα κονσολα και ουτε θα ειχα αν δεν την καναν δωρο στον αδερφο μου,αλλα και παλι : bluray player,δωρεαν online gaming,exclusives μεγεθους mgs4,το δυνατοτερο hardware σε κονσολα νεας γενιας το οποιο αποτι λεγεται δεν εχει καν εκμεταλευτει ακομα στο επακρο(aka μελλον)

δεν αρκουν;

προσωπικα να τη βρασω τη μεγαλυτερη γκαμα οταν τα παιχνιδια imo ειναι αδιαφορα

Kelldorain
20-03-2009, 18:17
Ναι, αλλά πλέον είναι παλιό... Το PS3 έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Σε ικετεύω πες μου ή ότι κάνεις πλάκα ή ότι απλά δεν έχεις ιδέα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά 360 και ps3. Μιλάμε για 2 μηχανήματα που εκτός ελαχίστων διαφορών είναι ΙΣΑ.
Όπως επισης κάνεις πλάκα και όταν συγκρίνεις τις pc εκδόσεις του Halo με τις κανονικές χμ;

On a different note, ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ χάθηκαν τα καλά offline multiplayer παιχνίδια για κονσόλες; Παίρνω ένα ράλι, ΡΑΛΙ ρε μαλάκες, και μου λέει ότι multiplayer έχει μόνο online. Ε άντε γαμηθείτε ρε.

Project Gotham Racing 4 και Forza 2 είναι παιχνίδια του 9. Οh wait, είναι στο 360

Kelldorain
20-03-2009, 18:19
δεν θα αγοραζα κονσολα και ουτε θα ειχα αν δεν την καναν δωρο στον αδερφο μου,αλλα και παλι : bluray player,δωρεαν online gaming,exclusives μεγεθους mgs4,το δυνατοτερο hardware σε κονσολα νεας γενιας το οποιο αποτι λεγεται δεν εχει καν εκμεταλευτει ακομα στο επακρο(aka μελλον)

δεν αρκουν;

προσωπικα να τη βρασω τη μεγαλυτερη γκαμα οταν τα παιχνιδια imo ειναι αδιαφορα

Bluray συμφωνούμε και είναι δυνατό επιχείρημα αλλά δεν έχει να κάνει με τις gaming δυνατότητες της κονσόλας ε; Για το online που λες, το live είναι κατά πολύ ανώτερο του PSN. Όπως και τα καλά exclusives είναι περισσότερα στο 360 για κάποιον που ασχολείται με όλα τα είδη παιχνιδιών. Αυτό που λες με τα αδιάφορα το δέχομαι αλλά ρε συ είναι καθαρά προσωπική σου εκτίμηση και δεν μπορείς να την χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα για το τι κονσόλα θα πάρει ένας 3ος :P

Dythor
20-03-2009, 18:20
Είπα ξανά, δεν παίζω FPS σε κονσόλες. Δεν είναι θέμα αρχής, είναι θέμα γούστου :P Επίσης ποιό Forza και μαλακίες ρε, εγώ έπαιζα με το ξαδερφάκι μου Dark Alliance 2 και με την παρέα Crash Bash στο PS2 και γουστάραμε τη ζωή μας, γιατί δεν βγάζουν πια τέτοια παιχνίδια;

Γενικότερα μόνο Action (ειδικά αυτά), Shooter και Simulators βγαίνουν πλέον. Καμία ποικιλία, καμία φαντασία.

Υ.Γ.: Το Live ΔΕΝ είναι τζάμπα.

Kelldorain
20-03-2009, 18:23
Επίσης ποιό Forza και μαλακίες ρε, εγώ έπαιζα με το ξαδερφάκι μου Dark Alliance 2 και με την παρέα Crash Bash στο PS2 και γουστάραμε τη ζωή μας, γιατί δεν βγάζουν πια τέτοια παιχνίδια;
Γενικότερα μόνο Action (ειδικά αυτά), Shooter και Simulators βγαίνουν πλέον. Καμία ποικιλία.

Συγχώρα με για το Forza, για κάποιο λόγο είδα ότι είπες "καλά racing offline", λάθος μου. Αλλά όχι και το Dark Alliance 2 εξαιρετικό παιχνίδι. Στα είδη που λές, rpgs (και ειδικά jrpgs) βγαίνουν ακόμα με το κιλό

Είπα ξανά, δεν παίζω FPS σε κονσόλες. Δεν είναι θέμα αρχής, είναι θέμα γούστου :P

Τώρα πες μου τι θες να σχολιάσω εδώ;:P Θέμα γούστου λες, έχεις παίξει halo ή gears πριν καταλήξεις στο γούστο σου;

Dythor
20-03-2009, 18:25
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΧΛΟ ΑΣΔΑΣΔΑΣΔ

Επίσης, ξέρεις κανένα με co-op απ' αυτά που λες ότι βγαίνουν με το κιλό; Εγώ μόνο το Marvel Ultimate Alliance, αν έχεις υπόψη κανένα άλλο πες.

Ε σόρυ ρε παίδες, εγώ το μηχάνημα το πήρα για να παίζω με τα φιλαράκια μου, πλέον δε μου λέει και τίποτα να κάθομαι να παίζω μόνος μου κάτι, εκτός αν είναι Adventure που το βιώνεις σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο με τη διαφορά ότι έχει και γρίφους μέσα.

Kelldorain
20-03-2009, 18:31

Ρε πλάκα μου κάνεις; Πως δεν μπορείς αφού δεν το 'χεις δοκιμάσει;

Επίσης, ξέρεις κανένα με co-op απ' αυτά που λες ότι βγαίνουν με το κιλό; Εγώ μόνο το Marvel Ultimate Alliance, αν έχεις υπόψη κανένα άλλο πες.
Ε σόρυ ρε παίδες, εγώ το μηχάνημα το πήρα για να παίζω με τα φιλαράκια μου, πλέον δε μου λέει και τίποτα να κάθομαι να παίζω μόνος μου κάτι, εκτός αν είναι adventure

Περιμένω να μου εξηγήσεις πως θα φτιαχτεί ένα καλο coop jrpg, από τη στιγμή που έχουν διάρκεια 40+ ώρες το καθένα. Γενικά coop βγαίνουν είτε παιχνίδια μικρής διάρκειας (fable 2 πχ) είτε παιχνίδια που να μπορείς αν θες να λιώσεις, αλλά και να μπορείς να παίξεις μόνο ένα 10λεπτο (racings, sport games)

locust
20-03-2009, 18:33

Ε σόρυ ρε παίδες, εγώ το μηχάνημα το πήρα για να παίζω με τα φιλαράκια μου, πλέον δε μου λέει και τίποτα να κάθομαι να παίζω μόνος μου κάτι, εκτός αν είναι Adventure που το βιώνεις σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο με τη διαφορά ότι έχει και γρίφους μέσα.

L4D? lego? rb, ghwt? scene it ?

Dythor
20-03-2009, 18:35
Λέγκο. ΛΕΓΚΟ. Άη μην, ρίλυ.

L4D = FPS AAAAAAAAAARGH, αλλά και στο PC που το παίξαμε ψιλοβαρετό zerging ήταν.

RB = Δεκτόν αλλά πρέπει να σκάσεις τη 230άρα σου για να πάρεις όλο το πακέτο. Μπορεί και να το κάνω κάποια στιγμή.

Scene It = Xbox 360 (damn :P)

Ρε πλάκα μου κάνεις; Πως δεν μπορείς αφού δεν το 'χεις δοκιμάσει;

Ε σόρυ ρε παίδες, εγώ το μηχάνημα το πήρα για να παίζω με τα φιλαράκια μου, πλέον δε μου λέει και τίποτα να κάθομαι να παίζω μόνος μου κάτι, εκτός αν είναι adventure

Περιμένω να μου εξηγήσεις πως θα φτιαχτεί ένα καλο coop jrpg, από τη στιγμή που έχουν διάρκεια 40+ ώρες το καθένα. Γενικά coop βγαίνουν είτε παιχνίδια μικρής διάρκειας (fable 2 πχ) είτε παιχνίδια που να μπορείς αν θες να λιώσεις, αλλά και να μπορείς να παίξεις μόνο ένα 10λεπτο (racings, sport games)

1) Το 'χω δοκιμάσει.

2) Τα μοντέρνα RPGs έχουν διάρκεια από 10-20 ώρες το καθένα, στο PS3 τουλάχιστον. Το τελευταίο 50άρι που έριξα ήταν στο NWN 2. Κι εν πάση περιπτώση δεν βλέπω τι σχέση έχει η διάρκεια με το co-op.

Kelldorain
20-03-2009, 18:37
2) Τα μοντέρνα RPGs έχουν διάρκεια από 10-20 ώρες το καθένα, στο PS3 τουλάχιστον. Το τελευταίο 50άρι που έριξα ήταν στο NWN 2. Κι εν πάση περιπτώση δεν βλέπω τι σχέση έχει η διάρκεια με το co-op.

Λολ, τι μοντέρνα rpg και πίπες, αν θες δυτικά rpg πάρε 360. ps3 έχεις, στα jrpg αναφέρομαι προφανώς. Και δεν βλέπεις καμιά δυσκολία αν πρέπει να μπορούν 2 άτομα να έχουν τις ίδιες 60 ώρες διαθέσιμες για ένα game;
edit: σου απάντησε και ο locust

Dythor
20-03-2009, 18:42
Ε ναι, άμα θες να το τελειώσεις σε μια 'βδομάδα μέσα όντως δεν έχουν! Τι ξενέρωτοι που είστε βρε αδερφέ.

Kelldorain
20-03-2009, 18:45
Ε ναι, άμα θες να το τελειώσεις σε μια 'βδομάδα μέσα όντως δεν έχουν! Τι ξενέρωτοι που είστε βρε αδερφέ.

Ποιος δεν έχει τι;

BURNIN AMBITION
20-03-2009, 18:48
uparxei thread gia 360 kai ps3. ithe;la sugekrimenh grhgorh apanthsh kai 2 selidesz twra eiste offtopic. paw na to allaxw as we speak
alla prpei na vrw jasper...

Dythor
20-03-2009, 18:49
Πάμε ξανά: Εμένα απλά μου φαίνεται ωραίο αυτό, το να παίζεις με 1-2 φίλους ένα παιχνίδι πολύ καιρό, κι ας παίζεις μόνο κάθε Σ/Κ κι ας σου πάρει 2 μήνες ρε παιδί μου.

Αμόλα ρε Μπέρνη, σου 'πα, πάρε το πακέτο με το GoW 2 :P

Kelldorain
20-03-2009, 18:56
Πάμε ξανά: Εμένα απλά μου φαίνεται ωραίο αυτό, το να παίζεις με 1-2 φίλους ένα παιχνίδι πολύ καιρό, κι ας παίζεις μόνο κάθε Σ/Κ κι ας σου πάρει 2 μήνες ρε παιδί μου.

Έχεις πσ3, το οποίο δεν έχει όυτε.ένα.αξίολογο.δυτικό.rpg και θες να βγουν αξιόλογα δυτικά rpg, μεγάλης διάρκεις, με δυνατότητα coop καλοφτιαγμένη. Ε σόρρυ ρε φίλος δεν ζείς στον παράδεισο. Για μη rpg σου απάντησε ο Locust κατατοπιστικότατα, τώρα αν θεωρείς τον εαυτό σου υπερβολικά cool για lego star wars είναι δικό σου θέμα, εγώ μια χαρά το έλιωσα πάντως.
Βurni, gow 2

Dythor
20-03-2009, 18:59
Μα μόνο για αρπιτζης μιλούσα εξ' αρχής. Τέλος πάντο.

BURNIN AMBITION
20-03-2009, 20:05
epestrepsa

me xbox 360 elite limited edition kokkino me to resident evil
kai mallon kai me jasper parakalw. to anoigw twra

as kleidwthei to thread kai elpizw ena kalo paidi na paei sto allo epishmo thread kai na pei ti kanoume twra sasn arxh. flasharisma? ti
epishs kana site pou katevazw ti na prosexw ktl sumvoules genika. euxaristw

Abruzzi
20-03-2009, 20:13
και που σε μπερνι
hdmi καλωδιο
γελαει ο κοσμος

SpiritCrusher
20-03-2009, 22:20
E; Αν δεν κάνω λάθος έχει μέσα.

Dythor ούτε εγώ συμπαθώ να σημαδεύω με pads αλλά κακά τα ψέμματα το GoW σου παίρνει, τι, 30 λεπτά για να το συνηθίσεις;

To L4D γαμάει, εκτός και αν α) το παίζεις στο εύκολο β) όλοι οι παίχτες είναι άμπαλοι γ) both. Αν ισχύει κάτι απο αυτά τότε είναι zerging. (c wat i did thar?)

Εφόσον σου αρέσουν co-op, party games και όχι FPS, σκέφτηκες ότι ίσως το Wii να ήταν καλύτερη επιλογή;

Dythor
20-03-2009, 22:44
Το Wii είναι ωραίο concept, (το έχει ο -σχεδόν- συγκάτοικος, 2 σπίτια δίπλα, και το λιώνουμε) αλλά η εφαρμογή του (delay) με χαλάει και τα παιχνίδια του τα βαριέμαι. Γενικώς αυτός ο διαχωρισμός (δυτικά/ανατολικά-γιαπωνέζικα) RPGs είναι αρκετά εύστοχος κι αν το Xbox είναι κατ' εξοχήν πλατφόρμα των πρώτων τότε μάλλον έκανα μαλακία που πήρα PS3.

Δεν πειράζει καλά να 'μαστε.

cynic
20-03-2009, 23:05
Burnin to kokino elite pou pires apo oso exw akousei prepei na ne jasper opote eisai ok.
Flasaronte ola ta drive pleon, an kai to liteon pou exei sini8os panw to 360 tora 8elei kai kati endiameso prin to flash.Vevea mias kai den exw asxoli8ei, para mono otan to xa parei to 2006 de xerw ti pezei tora.Genika einai eukolo pantws.Akoma kai stin periptosi tou liteon.
Apeu8insou sta http://forums.xbox-scene.com/index.php?showforum=169
kai sto antistixo thread sto insomnia.gr .8a deis akrivws ti pezei, apla rixe diavasma, exei poli.
Na xereis genika oti iparxei risko gia ban apo to xbox live logw kopias, an kai an eisai idietera prosektikos me tis kopies pou 8a valeis mesa klp eisai ok.Genika to xbox live axizei ta 32-36e to xrono (apo ebay) pou kostizei.To ps3 einai arketa pisw kai parolo to tzaba, to community den plisiazei. 11miria cod4 sto 360, giro sta 4 sto ps3.Episis den exei default headshet, ara to xehname.

Kai mias kai to thread exei kai ps3 vs 360 xaraktira :D
Exontas dosei akrivos ta idia lefta kai gia ta 2 mixanimata, sinexizw na gelaw me to ps3.Diladi se periptosi pou den eixa 360 kai eixa skasei 450 8a klega. Bluray , oute kan, psaxtin me MKV einai to idio.Sigrine ena diskaki me to antistixo mkv kai des.Eidika sta 1080p, an kai se 32'' (logika 1080i ) tv eisai koble.Kai me srt, kai tzaba, kai de 8a perimeneis kai to eliniko sistima dianomis sta video clubs pou den iparxei kan.
Games pou vgenoun kai sta 2 mixanimata, tsekare kai des monos sou , ti kala pou pezoun ta perisotera sto ps3 :D Bioshock kai eidika orange box , 0 sto ps3.Aneta.?Framerate ?
Dual shock 3 gia fps ,patos apla.Voi8ise ki auto sto killzone2.To pio overhyped game aneta.An sini8iseis cod4 tsekare kai gela me ton xirismo tou.

Genika meta to mgs4 (o logos pou to pira), perimena killzone.E pleon de perimenw oute exclusive ,an de to nikiasw prin. 7ores game, senario full anousio, xromata ta idia, kafe/skouria se olo to game kai xirismos argos, kai ante simadepse.E nai exei gamata gfx me autes tis proipo8eseis.Tech demo. Kata ta alla to ps3 exei ena pleonektima.Nikiasma pantou, se ola ta vc pou xw paei exei stand. 2e to 3imero, kali fasi.Auto.

Xtikio
21-03-2009, 11:54
Phra kai Ace achievment kai Booty master sto LBP. gamaw. twra ti? nomizw elikse to paixnidi gia mena :(

locust
21-03-2009, 12:57
enjoy your paperweight

BURNIN AMBITION
21-03-2009, 17:15
mages paei me xanete
loipn einai jasper parhgeila apo net mpataria plake kai deutero xeiristhrio, liwnw.
sto live evalana katevazw polla arcade kai alla trial games kala de kanw/? to conan trial xwnei
peite ti na katevasw twra pou eimai gold member gia ena mhna. ti na ekmetaleutv

epishs

lew na flasharw thn konsola afou p[erasei o mhnas o free ti lete?
epishs

pote tha ginei neo update sto live? giati leei meta apo update peftoun ta megala ban...
euxaristw
oti sumvoules se ena nooba einai euprosdektes e

pote den eixa konsola den asxoliomoun me games

BURNIN AMBITION
21-03-2009, 17:20
epishs re paw na katevasw kati demos kai mou leei not available in my current location. ti ennoei thn ireland pou dhlwsa oti eimai sto live, i tou email mou pou eixa dwsei to opoio exei defailt usa?
pws to allazw kai tha diorthwthei ama to allaxw? thanx

Abruzzi
21-03-2009, 17:36
δεν ξερω αν ειναι το ιδιο αλλα στο psn απλα κανεις νεο account δηλωνεις usa,japan κτλ και κατεβαζεις τα demo

cynic
21-03-2009, 17:42
mages paei me xanete
loipn einai jasper parhgeila apo net mpataria plake kai deutero xeiristhrio, liwnw.
sto live evalana katevazw polla arcade kai alla trial games kala de kanw/? to conan trial xwnei
peite ti na katevasw twra pou eimai gold member gia ena mhna. ti na ekmetaleutv

epishs

lew na flasharw thn konsola afou p[erasei o mhnas o free ti lete?
epishs

pote tha ginei neo update sto live? giati leei meta apo update peftoun ta megala ban...
euxaristw
oti sumvoules se ena nooba einai euprosdektes e

pote den eixa konsola den asxoliomoun me games

Lipon, Gia to to flash meta ton mina, de pezei idietero rolo pote 8a to kaneis.Ase pou an se endiaferei to online gaming prepei na agoraseis sindromi kapia stigmi. Sto 8ema tou flash , auto pou se endiaferei gia arxi einai i eggiisi.To faceplate brosta vgenei an prosexeis.Apo kato exei ena autokolito pou stin ousia einai i egiisi.Otan er8ei i ora prepei na prosexeis me auto na vgei sosta.Apo katw exei mia tenia metaliki pou sini8os sto gamaei afou menei panw sto mixanima an de vgei sosta kai fenete oti exei anoixtei.Tespa, oso psaxneis sta forum gia flashing 8a vreis kai tropous na minei panw auto (zestenontas me pistolaki as poume).Pantws egw ti mia fora pou epixirisa na to kanw psiloxestike to autokolito, kai stin poria to metaniosa ki olas :D. Mias kai to diko mou einai tou 2005, to rrod tou to fage, alla sti ms de dosane idieteri vasi apo oti fenete, kai mou to ftiaxan tzaba.

Update sto live genika ginonte mia dio fores to xrono.Pantws den einai anagastiko to ban panta meta apo update.Borei na simvei epidi pezeis mia kopia 2-3vdomades prin vgei kai fenete online.Borei i kopia na min einai sosta riparismeni, stealth patched kai tetia pos ta lene.Genika vgenoun sinexia firmwares alla peftoun kai sixna ban. 3 xronia auti i douleia.An de se endiaferei ka8olou to online pantos eisai ok me tin oli fasi.Na ki an ginei na ki an de ginei.Xondrika ta games pou leakaroun noris opos Gears 2, cod5 klp (kraxtes genika)einai propobos ban.Vgike kai prosfata neo fw giati nea games opos to HAWX exoun kati diaforetiko mesa.Genika pantos sta petaxta oti exw diavasei.Psaxto me tin isixia sou.

Telos gia auto pou les me ta klidomena demo , einai gtp oi tipoi genika.Den sozete.Mias kai i ellada den exei episima live ,gia kapio logo isxioun oi nomoi tis germanias.Pou genika viea games de katevenoun.Pistes gia to gears ,cod5, demos, to umk3 apo arcade klp.Yparxei tropos na to prosperaseis auto mesw Vpn, alla den axizei ton kopo, eidika gia demo pou les.Stin poria 8a deis ti pezei panw katw.

An exeis orexi kai apofasiseis na mi flasareis, games mtx pezoun pantou se kales times.Px to conan pou les to xe to plaisio new 25e.An vreis exidikeumena magazia xekinane apo 15e.Episis ebay.co.uk, kai genika forum me agelies.Den exw dwsei pote 70e gia game.

BURNIN AMBITION
21-03-2009, 19:20
mages sas euxaristw olous liwnw paw na liwsw ta leme

me xaneteeeeeeeeeeeeee

Kelldorain
22-03-2009, 16:22
cynic να σε ρωτήσω, επειδή θα το φλασάρω μες στη βδομάδα: δηλαδή αν δεν βάζω games πριν κυκλοφορήσουν επίσημα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος;

cynic
22-03-2009, 16:59
xm glitoneis sigoura ena endexomeno etsi.Episis prepei na prosexeis an einai stealth checked.Genika ta releases pou katevazeis na nai apo groups ki oxi torrent p2p apo do ki apo kei.Vevea exoun anafer8ei kai se auta bad rips, beta builds klp pou odigoun se ban.Mias kai den eimai (amesa) endiaferomenos de to xw psaxei para poli omws genika.

Paradeigma apo nfo. Wheelman.PAL.XBOX360-REV0

NOTICE: DO NOT PLAY THIS UNTIL MARCH 27TH UNLESS U WANT TO BE BANNED FROM LIVE. CHEERS"

Episis sto hawx kai kapia alla vlepw se comments peri "3rd wave" stracture sto dvd.Apo oti katalava kati exei allaxei sti domi tou dvd i m$.Kati pou afora ena vid folder pou iparxei se ola ta games.Den pezane ka8olou auta , alla tora nomizw vgike to version 1.52 pou ta pezei i kati tetio.

Pantos exontas parakolou8isei tin oli fasi apo tin arxi, 100% lisi gia to ban den iparxei.8ema prolipsis kai tixis einai.Se ka8e fw release lene oti vrikane to pos vriskei ta iso i ms online kai to ftiaxane , alla @@. 1-2 fores to xrono exei standard ban waves kai neo fw sti sinexia.

Tipota , to kalitero pou exw skeftei poles fores ,alla den apofasizw :) einai 1 xbox me austira ta games pou pezeis online original, kai ena gia iso oti vgenei kai 8es gia sp.
Me 150e kainourgia konsola, se periptosi pou mou xalasei auto pou exw, mias kai einai 3+ xronwn pleon, standar 8a to kanw.

Anyway, se periptosi pou to kaneis monos sou, kai exeis kai liteon drive (8elei endiameso hardware auto), pes kai pos pige.Pio diskolo mou fenete to anoigma tis konsolas tin proti fora para to flashing :)

Gia analitika guides klp des xbox-scene.com. Eixa kanei vides to xbox1 me ti voi8ia tou :D

Amnesiac.
22-03-2009, 21:52
Μπέρνι τσέκαρε και το play-asia.com. Ειδικά τις προσφορές.

Abruzzi
22-03-2009, 22:37
This item is not available for shipping to
# European Union
# Iceland
# Liechtenstein
# Norway

Loader
22-03-2009, 23:32
GEARS OF WAR 2 ΧΩΝΕΙ

antimusic
22-03-2009, 23:55
ΓΡΑΦΤΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ.

cynic
23-03-2009, 02:59
This item is not available for shipping to
# European Union
# Iceland
# Liechtenstein
# Norway

Auta isxioun mono gia ps3, logw tis gamatis politikis tis sony. Region Free ola ta games tou ps3, alla den epitrepei i sony to importing.Eixe klisei kai site pou estelne original games psp apo asia stin evropi.Ame :)
Xbox360 kanonika.Ka8e triti game me 15e.Tin proigoumeni eixe Tomb Raider Underworld.To nou sas mono na einai region free (to 90% diladi).

Dythor
23-03-2009, 20:04
ΓΡΑΦΤΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ.

χαχαχαχαχ

Πάντως και το play.com και το amazon έχουν πολύ καλές τιμές. 20-25 λίρες τα έχω πάρει όλα, η μόνη μαλακία είναι ότι τα παλιά συνήθως δεν τα στέλνουν Ελλάδα (π.χ. Ninja Gaiden Sigma).

Abruzzi
23-03-2009, 20:41
βασικα δε δινω πανω απο 40euro για game...συνηθως κοιταω τιμες μεχρι 30euro βασικα(πχ πηρα το gta4 απο play.com για ps3 20 euro και το mgs4 απο ebay 30euro region free δωρεαν μεταφορικα both)
αλλα παραδειγματα,lost via domus για ps3 12 euro απο play.com και orangebox,crysis για pc 11 euro εκαστως απο eshop...γενικα eshop,play.com και ebay μπορεις να βρεις πολυ πραμα σε τιμες gg με free shipping

ερευνα θελει και να μενεις μακρια απο τους εξυπνους που ψαχνουν για μαλακες

Kelldorain
13-04-2009, 17:49
Locust και λοιποί, επειδή φλάσαρα το 360 σήμερα, για πείτε από που κατεβάζετε. Φανταζόμουν ότι θα έβρισκα τα πάντα στο warez-bb για rs, αλλά κάποια δεν τα 'χει

locust
13-04-2009, 17:51
piratebay

Kelldorain
13-04-2009, 17:54
Θένκιου =)

Amnesiac.
17-04-2009, 14:37
1) Λοιπόν βρήκα ένα ωραίο προγραμματάκι, το connect360 που λύνει όλα τα προβλήματα μου σχετικά με το να βλέπω απλές/hd ταινίες που έχω κατεβάσει, στην τηλεόραση μου μέσω του εξμποξ. Ό,τι έχω στο σκληρό του Μάκη (ταινίες, μουσική, ότιναναι) εμφανίζεται ως δια μαγείας στην τηλεόραση μου μέσω του wifi και παίζει τέλεια, χωρίς κολλήματα, χωρίς τίποτα. Όλα τα προβλήματα που λέτε, εκτός από ένα : τους υπότιτλους. Εκεί που έριχνα το ψάξιμο της ζωής μου για να το σιάξω και να μην αναγκάζομαι να συνδέω το λάπτοπ με την τηλεόραση, σκάλωσα στο πιο εύκολο πράγμα.

Ψάχνω λοιπόν ένα προγραμματάκι για Μακ που να ενσωματώνει υπότιτλους σε αρχεία βίντεο ΓΡΗΓΟΡΑ. Δε θέλω να κάνει τίποτα convert, μόνο να ενσωματώνει τους υπότιτλους στην ταινία χωρίς πολλά πολλά. Είχα βρει κάποια που λέγαν ότι το κάνουν αλλά είτε δε δούλευαν είτε το κάναν σε μια ώρα.

2) Μπορώ να συνδέσω στο χβοχ ηχεία; Δύο απλά ηχεία με ενδιαφέρουν, δε θέλω 5.1 και τέτοια πράγματα. Χρειάζομαι και ενισχυτή; Αν ναι, να πα να γαμηθεί. Αν όχι, τι ηχεία μπορώ να συνδέσω;

Ευχαριστώ.

3) thelw amesh voiteia TWRA

Amnesiac.
21-04-2009, 09:05
Παιδιά όταν λέμε TWRA εννοούμε TWRA. Και καλά για την πρώτη ερώτηση, πες ότι είστε πουστάκια των windows και δε ξέρετε, αν μπορώ να βάλω ηχεία (χωρίς ενισχυτές και μαλακίες) κατευθείαν στο χβοχ δε ξέρεις κανείς; λόκαστ γιατί κάνεις την ΚΟΤΑ;

locust
21-04-2009, 10:18
έλα μωρέ, έχω δουλειά :P

μπορείς να συνδέσεις ηχεία, αρκεί να έχουν είσοδο για line in και εσύ να έχεις ένα τέτοιο βύσμα

http://www.flickr.com/photos/shaymus22/212661023/

Amnesiac.
21-04-2009, 10:44
Λοιπόν και τώρα που απότι βλέπω έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο (...), πες.

Πού το βρίσκω αυτό το κωλόβυσμα;

Επίσης, πρότεινε τίποτα καλούτσικα 2.1 ηχεία, με μάξιμουμ μπάτζετ 60-70 €.

Πείτε και οι υπόλοιποι, δε θα παρεξηγηθούμε!

locust
21-04-2009, 23:42
θεωρητικά όλα τα ηχεία κάνουν αν χρησιμοποιήσεις τους κατάληλους μετατροπείς. Πχ, αν τα ηχεία βγάζουν το νορμαλ βύσμα που μπαίνει στην κάρτα ήχου του πηση, χρειάζεσαι μια μούφα που θα συνδέσει αυτό το βύσμα με το μετατροπέα που σου έδειξα στην φώτο παραπάνω.

Εγώ έχω αυτά : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597

Amnesiac.
21-04-2009, 23:45
Βρες μου αν μπορείς 2.1 ηχεία γύρω στα 70 ευρώ που να κάνουν ΚΑΛΑ τη δουλειά τους. Επίσης αυτή τη μαλακία-βύσμα του χβοχ πού τη βρίσκουμε;

locust
21-04-2009, 23:50
παντού θα τα βρείς , το πρώτο θα το ζητήσεις RCA σε stereo και το άλλο σαν στέρεο μούφα . Το πολύ 2 ευρώ και τα 2 μαζί. Να σου ψάξω ηχεία τώρα δεν γίνεται γιατί στρίβω για να πάω στο κρεβάτι και τα χέρια μου είναι απασχολημένα

Ingolemo
21-04-2009, 23:54
Btw, me 70e mporeis na pareis kai 5.1, 7.1 hxeia. Thes anagkastika 2.1 logw xwrou klp?
A, kai 2.1 arketa kala vriskeis kai me pio liga lefta, thes ta kalutera me 70e, h symbibazesai kai me fthnotera?

Amnesiac.
21-04-2009, 23:57
Γενικά μου τη σπάνε τα 5.1 ηχεία, είναι ψυχολογικό το θέμα.

Χμ δεν έχω και τις τρελές απαιτήσεις, αλλά αφού με παίρνει να δώσω τόσα πρότεινε μου κάτι αντίστοιχο.

Ευχαριστώ!!!

SpiritCrusher
22-04-2009, 00:41
Ε κοίτα, πηγαίνοντας στη κατηγορία 2.1 ηχεία του e-shop και αποκλείοντας ότι μοντέλο δεν ξέρουμε (λολ) έχουμε

Logitech:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501652
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501599

Creative:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500709

Από τα Logitech το 2ο έχει πιο πολλά Watt αλλά εσύ ακούς και λίγο GAY μουσικές οπότε μπορεί να μην τα χρειάζεσαι. Το μόνο πλεονέκτημα του 1ου logitech είναι α) η τιμή β) αυτή η πίπα με το mp3 player/κινητό όπου το συνδέεις απευθείας και παίζει.
Το Creative το έβαλα κυρίως γιατί λέει ότι έχει RCA-to-stero adapter οπότε μπορεί να σε ενδιαφέρει σαν πακέτο. Αλλά είναι πιο ακριβό από τα 2 Logitech.

Amnesiac.
22-04-2009, 09:31
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυκατάλαβα πώς θα ζητήσω τα καλώδια που χρειάζομαι αλλά θα αυτοσχεδιάσω!

Βρήκαμε μήπως και απάντηση στο πρώτο ερώτημα (τώρα που γυρνάει);

cloud
22-04-2009, 13:25
Βρήκαμε μήπως και απάντηση στο πρώτο ερώτημα (τώρα που γυρνάει);

Για mac λίγο δύσκολο, αλλά δοκίμασε αυτό http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php
Είναι για πισί αλλά λέει εκεί ότι δουλεύει μια χαρά με το Crossover ή το Darwin.

Ingolemo
22-04-2009, 15:37
dokimase kai auto:
http://www.apple.com/downloads/macosx/video/submerge.html

Amnesiac.
22-04-2009, 19:46
Αυτό το submerge μου τόχες ξαναπεί και ήταν το πρώτο που δοκίμασα, είναι τέλειο, κάνει ακριβώς αυτό που θέλω και πολύ γρήγορα, με τη διαφορά ότι μετατρέπει τα αρχεία σε .mov τα οποία δεν υποστηρίζει το xbox και όταν πάω να κάνω export σε .avi μου βγάζει πάντα κάποιο error.

Χθες κατέβασα την 4η σαιζόν του λοστ με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους και αναπτερώθηκαν λίγο οι ελπίδες μου, τελικά μάλλον θα καταλήξω να ψάχνω ταινίες που έχουν ήδη τους υπότιτλους ενσωματωμένους για να τελειώνω.

Για ξαναπείτε μου λιγάκι, τι ακριβώς ζητάω όσον αφορά στα καλώδια/βύσματα για να συνδέσω τα ηχεία με το xbox;

locust
22-04-2009, 22:43
Για ξαναπείτε μου λιγάκι, τι ακριβώς ζητάω όσον αφορά στα καλώδια/βύσματα για να συνδέσω τα ηχεία με το xbox;

7 ποστς πιο πάνω. Γελάει ο κόσμος:!:

Amnesiac.
22-04-2009, 22:58
παντού θα τα βρείς , το πρώτο θα το ζητήσεις RCA σε stereo και το άλλο σαν στέρεο μούφα .

Είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω.

antimusic
22-04-2009, 23:05
εκτύπωσε το θρεντ και δώστο στο μαγαζάτορα σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών, όχι απαυτά με τα στρητ φάιτερ, τα άλλα με τα καλώδια.

Amnesiac.
22-04-2009, 23:07
Απλά φοβάμαι να ζητήσω στέρεο μούφα γιατί μπορεί να καταλήξω με κανα κορεάτικο ραδιοκασετόφωνο. :(

locust
22-04-2009, 23:09
παντού θα τα βρείς , το πρώτο θα το ζητήσεις RCA σε stereo και το άλλο σαν στέρεο μούφα .

Είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω.

http://www.flickr.com/photos/shaymus22/212661023/

αν τα ηχεία που αγοράσεις έχουν καλώδιο που έχει βύσμα στέρεο σαν αυτό στην φωτογραφία τοτε θα χρειαστείς 2 βύσματα

α) RCA σε stereo είναι αυτό που βλέπεις στην φώτο
β) Στέρεο μούφα. Με αυτό θα συνδέσεις το καλώδιο των ηχείων με βύσμα α

Πιο απλά δεν μπορώ να το εξηγήσω

αν δεν μπορείς να το ζητήσεις σαν στέρεο μούφα πές ότι θές να ενώσεις 2 καλώδια στέρεο με αυτό

Amnesiac.
22-04-2009, 23:20
Το "θα ήθελα ένα καλώδιο RCA σε stereo. Α και μιας και το θυμήθηκα, θα ήθελα κι άλλο ένα για να συνδέσω το παραπάνω καλώδιο με το καλώδιο των ηχείων, ξέρετε, στέρεο μούφα, το γνωστό" πώς σου φαίνεται; Θα πιάσει;

locust
22-04-2009, 23:23
αν δεν έχεις μπει μέσα στο μαγαζί γυμνός, φορώντας μόνο ένα άσπρο σλίπ μινέρβα στο κεφάλι σου, τότε σίγουρα

Kelldorain
05-05-2009, 11:25
rrod

:/

ιδέες;

SpiritCrusher
05-05-2009, 16:15
owned.

Κατηγορώ τον Μαρίλλιον που είχε πει πως το "ΧΒΟΧ 360 μας ενώνει" στο άλλο θρεντ.

Kelldorain
05-05-2009, 18:00
Λοιπόν 2 ώρες μετά ξανάνοιξα την κονσόλα και το rrod είχε εξαφανιστεί και έπαιζε μια χαρά (!!!!). Την άφησα ανοιχτή μια ώρα, θα τεστάρω κι άλλο τώρα.

Πως γενέν αυτό; Locust;

(μην μου πείτε τίποτα του στυλ ήταν 4 φωτάκια, στάνταρ rrod ήταν)

Abruzzi
05-05-2009, 18:08
http://img508.imageshack.us/img508/4903/redringofdeath.png

Xtikio
05-05-2009, 18:28
:thumbsup:

cynic
05-05-2009, 18:45
Ntax stile microsoft exoun 3xronia eggiisi gia rrod.Fevgei Germania, stelnoun courrier kai girnaei se peripou 10meres me nea motherboard kai drive sini8ws.Dorean einai.Se periptosi pou exei imerominia kataskevis 2005 nomizw exei ef orou zois egiisi gia rrod.

Kelldorain
05-05-2009, 18:50
Ναι από την πρώτη παρτίδα είναι, του 05. Το έχω φλασάρει, δεν θα υπάρξει πρόβλημα; Και γιατί τώρα δουλεύει κανονικά;

cynic
05-05-2009, 19:05
xm me to flashing de xerw, palia leei de tous eniaze tora akougete oti to psilokitane.An exeis pantws to autokolito panw akoma mallon eisai ok.Egw to xa psilovgalei kai ligo otan elega na flasharw alla ola ok telika.To giati pezei den to xerw.Emena vasika egine os exis.Persi tetia epoxi kai enw eixa molis teliwsei to gta4 , allazw game tin epomeni mera 8imame, kai enw to mixanima den eixe pexei gia kana 24oro.E sto 10lepto kolage to pexnidi teiliws, kai meta apo 2-3 restart evgale rrod.Meta apo kapia fasi epanil8e kai se mena, alla sinexize na kolaei mexri kai sto dashboard kai to stila.

Gia info genika: http://myxbox.gr/forum/showthread.php?t=3300

Twra se periptosi pou den eisai se lifetime egiisi, giati px to diko mou me mfd 28-12-05 eixe 3xronia kai to ftiaxan oriaka, dokimase na to anoixeis kai na kaneis to xclamp fix.Den exeis na xaseis tipota kai einai sxetika eukolo apo oti lene.E meta to klasiko.Agorazeis arcade paketo tou petas ton dikso panw kai eisai ok.An pouliseis ta diafora xeiristiria, trofodotika kai isws kai to rrod 360 (kana 30-50ari) gia antalaktika, 8a sou r8ei kana 100ariko gia neo mixanima.
Ntax skepsou oti to ps3 meta ton 1xrono egiisis kostologei to repair 150-230e, opote simferei to arcade mia xara.

Kelldorain
05-05-2009, 19:24
Οκ θενκς για τη βοήθεια. Θα το αφήσω αφού προς το παρόν δεν έχει πρόβλημα και αν ξαναπαρουσιάσει θα δω τι θα κάνω

Xtikio
14-05-2009, 18:16
οκ δεν ανοίγω νέο θρεντ. Στο άλλο που ήθελα συμβουλή για αγορά με κλάσατε τώρα όμως κάντε ένα κόπο. Ο εξτέρναλ που αγόρασα λοιπόν όλα μια χαρα δουλεύει και τα λοιπά. Όταν όμως ανοίγω το πισι ενώ είναι καρφομένος στη USB το σύστημα δεν περνάει την αρχική οθόνη ποτέ. Σκέφτηκα ( !!!! ) ότι ίσως κάνει κάποιο είδος σκάν. Τέσπα ξέρετε κάποιον τρόπο να το ξεπεράσω; ο σκληρός είναι σίγκειτ 1TB

Ingolemo
15-05-2009, 01:13
οκ δεν ανοίγω νέο θρεντ. Στο άλλο που ήθελα συμβουλή για αγορά με κλάσατε τώρα όμως κάντε ένα κόπο. Ο εξτέρναλ που αγόρασα λοιπόν όλα μια χαρα δουλεύει και τα λοιπά. Όταν όμως ανοίγω το πισι ενώ είναι καρφομένος στη USB το σύστημα δεν περνάει την αρχική οθόνη ποτέ. Σκέφτηκα ( !!!! ) ότι ίσως κάνει κάποιο είδος σκάν. Τέσπα ξέρετε κάποιον τρόπο να το ξεπεράσω; ο σκληρός είναι σίγκειτ 1TB

Loipon, genika den pernaei to post, den emfanizei kan ta drives, ta emfanizei alla den sunexizei? More info plzkthnx.

Dokimase pantws ta ekshs apo to bios:

disable usb legacy support (h kai enable an einai disabled)
des an exei kapou sto bios gia boot from usb, h genika boot from other device kai kanto disable.

Tha to spaksw ligo kai epistrefw an vrw tpt.

Xtikio
15-05-2009, 04:13
oxi re. den mou grafei kati. kollaei sthn prwth prwth fash tou ekei pou sou vgazei to logo ths motherboard kai sou leei press del gia ta BIOS.

apta bios tapsaksa ola, den exei boot apo USB ktl. exw mia upopsia oti isws skanarei ton disko kanei wra, alla kathisa perimena 5-6 lepta kai den proxorise.

se efxaristw prokatavolika.

SpiritCrusher
15-05-2009, 04:18
Μήπως παίζει τίποτα με boot priorities ή κάποια τέτοια μαλακία;

Xtikio
18-05-2009, 14:36
λοιπόν άπντέιτ για να κάνω πιο συγκεκριμένο το πρόβλημα. Απενεργοποίησα από τα μπάιος την αρχική εικόνα για να δω λεπτομερώς τι κάνει, και κολλάει στην φάση που κάνει Detect USB devices. Βρίσκει όλα τα USB πού έχω πάνω, και κολλάει όταν μου γράφει Detecting USB external drive ή κάτι τέτοιο.

locust
18-05-2009, 15:09
βγάλε όλα τα usb που έχεις, μου το κάνει και εμένα αρκετά σπάνια όμως

Xtikio
18-05-2009, 15:28
εμένα δεν μου το κάνει ποτέ. τώρα με τον εξωτερικό άρχισε και μου το κάνει και πάλι μόνο οταν ο εξωτερικός είναι καρφωμένος όταν ανοίγω το πισι. και το κόλλημα το τρώει όταν πάει να τον αναγνωρίσει.

Ingolemo
18-05-2009, 19:15
E, kai dokimases na kaneis auta pou egrafa prin?
Kuriws disable support for legacy usb apo to bios?

*edit* analoga th mb paizei na to grafei alliws auto, opws usb mouse support h kati tetoio.
Genika grapse mia edw poia motherborad exeis, h akoma kalutera oles tis epologes sto bios pou exoun sxesh me usb.

Xtikio
19-05-2009, 14:20
edit: ντάξι δούλεψε με την μαγκιά με το λέγκασι. Ινγκολεμο αν δεν βαριέσαι ρίξε μια μπρίφ εξηγησούλα για το τι είναι αυτο. απο το ντισκρίπτιον των ΜΠΑΙΟΣ δεν κατάλαβα και πολύ τι ρόλο βαραει

Ingolemo
19-05-2009, 14:58
Me to usb legacy on mporeis na xrhsimopoieis usb devices sta dos/boot (sta windows mporeis etsi kialliws).

Opote an exeis usb keyboard mporei na einai provlhma (kai thes px na pathseis f8 prin arxisoun ta windows, exeis grub h otidhpote tetoio)
Genika pantws uparxoun usb->ps2 adaptors an ontws dhmhourgisei provlhma auto, h mporeis na psakseis kalutera to bios sou, mpas kai exei kana sugkekrimeno option gia keyboards, emena px exei kai gia usb legacy support genika, kai ksexwristo gia usb keyboards.

Pantws tha mporeis kai me disabled to usb legacy na pathseis del na mpeis bios kai na to ksanallakseis.

Xtikio
19-05-2009, 16:11
τώρα που έκανα ντισέιμπλ το λέγκασι και δουλεύει το USB wireless μου να νοιώθω καλά;

Ingolemo
19-05-2009, 18:14
an ennoeis sta windows, tote oxi, tha douleue etsi kialliws.
an ennoeis sta dos/boot, dhl patas f8 prin bootaroun ta windows kai douleuei tote nai :)

Xtikio
19-05-2009, 19:20
δεν το τσέκαρα το δεύτερο. άλλα και να μην δουλεύει στο πέος μου γιατί αμα το χρειαστώ θα πατήσω del θα μπω BIOS ενεργοποιώ και είμαι κομπλέ.

Xtikio
18-06-2009, 18:17
ωραία. τώρα που έβαλα λίνουξ κατάλαβα γιατί πρέπει να δουλεύει το πληκτρολόγιο μου όταν κάνει μπουτ το πισί.

ανακεφαλαιώνω.

αν έχω ινέιμπλντ λέγκασι κάτι μπερδεύει με τον εξωτερικό μου και δεν ξεκινάει. αν κάνω ντισέιμπλ δεν μπορώ να επιλέξω μπουτ ΧΠ. τσέκαρα για ξεχωριστή επιλογή να βλέπει μόνο το κίμπορντ και δεν έχει.

φωτήστε με με γνώση

Ingolemo
18-06-2009, 19:35
E, twra mallon to mpoulo. :p

Pes pantws poia mb exeis (montelo, kai bios an mporeis, me cpuz logika to vlepeis) mpas kai uparxei kamia lush (tpt se bios update klp).

Xtikio
18-06-2009, 19:39
Asus P5GD2 Premium Wireless Edition h mb,

gia ta upoloipa pes pws na ta tsekarw

rage for order
19-06-2009, 03:18
Εμένα το bios version μου το δείχνει στα γρήγορα με το που ανοίγει το pc. Μπες στα windows κατέβασε το cpu-z και κάπου θα σου το λέει.

Ingolemo
19-06-2009, 03:44
Asus P5GD2 Premium Wireless Edition h mb,

gia ta upoloipa pes pws na ta tsekarw

Ela, twra eida oti apanthses :P

Epsaksa ligo kai den polupaizei lush.

Auto pou mporeis na kaneis, an exeis aplo usb plhktrologio kai oxi tpt me polla lampakia klp, einai na pareis ena usb->ps/2 adaptor, wste na syndeeis to plhktrologio sth ps/2 thyra kai na eisai komple.
Paizei na xeis kai kapou kana tetoio adaptor (paliotera erxotan mazi me usb mice/keyboards), alla kai na mhn exeis 1-2 e exoun. :)

MoRmEnGiL
19-06-2009, 09:35
egw akoma xrhsimopoiw fanatika usb to ps2 adaptors kai gia to mouse k gi to keyboard.

why occupy usb slots?

Xtikio
19-06-2009, 11:44
μπικοζ έχω γουάιρλες και πληκτ/μάους είναι σε 1 γιου ες μπι σλοτ. ΚΟΙΝΩΣ τον ήπια.

cloud
19-06-2009, 13:09
Δλδ το bios δεν έχει επιλογή που να κάνει enable usb keyboard;

Xtikio
19-06-2009, 13:19
να του γαμήσω τη μάνα;

cloud
19-06-2009, 13:38
ναι

Xtikio
19-06-2009, 13:43
πλήρωσε η πουτάνα.