PDA

View Full Version : Ostrogoth - Ecstasy And Danger (1984)

eleventh guardian
18-03-2009, 17:50
1984 - Mausoleum

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/O/Ostrogoth/Ecstasy%20And%20danger/Ecstasy%20And%20danger.jpg

1. Queen Of Desire
2. Ecstasy And Danger
3. A Bitch Again
4. Stormbringer
5. Scream Out
6. Lords Of Thunder
7. The New Generation
8. Do It Right

Έτσι για να σπάσει η μονοτονία από τα αλλεπάλληλα πάνκικα χτυπήματα. :D
Και για να ακούσουν 2-3 άτομα παραπάνω αυτήν την μπάντα, αν ένα σεμνό και ταπεινό thread σαν αυτό δεν αρκεί για να αποκαταστήσει την αδικία που έχει διαπραχθεί εις βάρος της.

Πολλοί τους ξέρετε βέβαια, οπότε ας μην το εκλάβετε ως παρουσίαση του δίσκου (που είναι ο πρώτος full length των Ostrogoth, ύστερα από το εκπληκτικό "Full Moon's Eyes" EP), αλλά ως appreciation thread. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτοί εδώ οι ταλαντούχοι Βέλγοι παίζουν ποιοτικότατο χεβιμέταλζ με βάση τον NWOBHM ήχο. Τα πάντα θα βρείτε εδώ. To σχεδόν επικό "Queen of Desire", τα πιο γρήγορα "Ecstasy And Danger" και "A Bitch Again", το μελωδικό "Scream Out", το συναυλιακό "The New Generation", την ωραία μπαλάντα "Do It Right". Φοβερό και το instrumental "Lords of Thunder", όπως και το πιο κλασικό NWOBHM "Stormbringer". Για να μην χάνουμε χρόνο με ανούσιες αναλύσεις ο δίσκος δεν έχει μέτρια στιγμή και για μένα θα έπρεπε να θεωρείται ισάξιος με τα δημιουργήματα των θεωρούμενων "μεγάλων" του είδους.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της μπάντας είναι η εντυπωσιακή φωνή του Marc De Brauwer, αλλά και η κιθάρα του Rudy Vercruysse. Οι Ostrogoth συνέχισαν το 1985 με το "Too Hot", στο οποίο έπαιζαν πιο απλό και straight-forward heavy metal αλλά εξακολουθούν να γαμάνε και διαλύθηκαν μετά το 1987, όταν με εντυπωσιακά αλλαγμένο line up κυκλοφόρησαν το επίσης πολύ καλό "Feelings of Fury". Κάποιοι τυχεροί τους είδαν και live πριν κάτι χρόνια, όταν επανασυνδέθηκαν και πέρασαν κι από εδώ.

Αυτά τα ολίγα από μένα. Αποθεώστε κι εσείς με τη σειρά σας μία από τις κορυφαίες μπάντες του ευρωπαϊκού heavy metal.

GuardianOfIvorytower
18-03-2009, 19:59
Συμφωνώ με τον παραπάνω. Μιλάμε για υψηλής ποιότητας heavy metal, ειδικότερα στο παραπάνω δίσκο κ στο EP που έχω ακούσει κ καλύτερα. Άξιοι κ αδικοχαμένοι...

Raven Lord
18-03-2009, 20:35
ω ρε φίλε τι ξέθαψες τώρα!!!! αλμπουμάρα :dfinger:

Razor
18-03-2009, 21:11
ας τους τσεκαρουμε κι αυτους

Marillion
19-03-2009, 09:15
Ωραία φάση. Περνάω και μια ψιλοnwobhm κρίση τώρα άρα μάλλον θα κάτσει ωραία. Θενκ γιου! :-)

GuardianOfIvorytower
19-03-2009, 12:22
Ακούστε οι 2 αποπάνω κ πείτε γνώμες :wink:

Nasum
19-03-2009, 12:31
Εγω το ακουσα το αλμπουμακι.Not bad at all.Και αν εχετε τιποτα αλλο να προτεινετε εποχης 2 πρωτα maiden,holocaust κλπ κλπ καντε το ελευθερα,ετσι;:wink:

GuardianOfIvorytower
19-03-2009, 12:35
Αν κ Αμερικανοί, τα 3 πρώτα Riot είναι πολύ καλά, σε πρώιμο heavy metal ύφος (ιδίως το Fire Down Under τα σπάει).

Ruthless
19-03-2009, 13:40
Ανετα η κορυφαία βελγική μπάντα.

Buddy Lackey
19-03-2009, 14:42
... meta tous Acid kai ayto epeidh oi Ostrogoth exoun ena YPERaristourghma, nai to "Full Moon's Eyes" ennow kai sorry alla ayto theorw pws einai to magnum opus tous, enw oi Acid einai gematoi theiles apo thn arxh ws to telos ths yparkshs tous, akoma kai sto "Engine Beast" opou exasan ligo apo ton xarakthra tous me kati "She Loves You".

Kai gia na mh vgoume off topic, kai gamw tous diskous fysika to "Ecstasy And Danger", den tithetai thema.

eleventh guardian
19-03-2009, 14:45
Α, όλα κι όλα, ίσως να μην το κατέστησα σαφές αλλά κι εγώ το Full Moon's Eyes θεωρώ ως το κορυφαίο τους!

Τους Acid τους ξέρω, θυμάμαι και κάτι εξώφυλλα δίσκων τους, αλλά δεν έχω ακούσει.

Razor
19-03-2009, 15:18
Α, όλα κι όλα, ίσως να μην το κατέστησα σαφές αλλά κι εγώ το Full Moon's Eyes θεωρώ ως το κορυφαίο τους!

Τους Acid τους ξέρω, θυμάμαι και κάτι εξώφυλλα δίσκων τους, αλλά δεν έχω ακούσει.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ , Acid γαμανε τα παντα ολα

ΑCID IS THE NAME
HEAVY METAL IS THE GAME

προσκυνω την ΚΑΤΕ

Marillion αλλαξε επειγοντως την τραγικη σου υπογραφη
ακου emocore commando
γελαει ο κοσμος

Reject
19-03-2009, 16:35

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ , Acid γαμανε τα παντα ολα

ΑCID IS THE NAME
HEAVY METAL IS THE GAME

προσκυνω την ΚΑΤΕ

Marillion αλλαξε επειγοντως την τραγικη σου υπογραφη
ακου emocore commando
γελαει ο κοσμος

βλαμμενο πλασμα,
αλλα τα σκατοεμο πιτσιρικια που πηγαινουν στην σκουλικοραστωνη και ακουνε μαλακιες και αλλο το κινημα του αμερικανικου emocore που ξεκινησε γυρω στο 1984.μην εισαι φελλος.

Witchkiller
19-03-2009, 16:37
... meta tous Acid kai ayto epeidh oi Ostrogoth exoun ena YPERaristourghma, nai to "Full Moon's Eyes" ennow kai sorry alla ayto theorw pws einai to magnum opus tous, enw oi Acid einai gematoi theiles apo thn arxh ws to telos ths yparkshs tous, akoma kai sto "Engine Beast" opou exasan ligo apo ton xarakthra tous me kati "She Loves You".

Kai gia na mh vgoume off topic, kai gamw tous diskous fysika to "Ecstasy And Danger", den tithetai thema.

αυτό..................

Marillion
19-03-2009, 19:29
τουλάχιστον βελτιωθήκαμε, δεν κράζει το indie rock :-p
ρε καμμένε αζορέε για χαβαλέ είναι η υπογραφή τι κομμάντο ο άνθρωπος που δεν πειράζει μύγες

Razor
09-04-2009, 04:06
μολις το ακουσα :yawn:

μονο τα φωνητικα μου αρεσαν, αλλα οι συνθεσεις υπερβολικα κοινοτυπες/μετριες /ψοφιες

@μεταλχετζ του φορο, :pink: παντως, καντε κι αλλα τετοια ριβιουζ να ξεστραβωνομαστε οι οχι και τοσο χωμενοι στο χεβι/NWOBHM,επικ,παουερ κτλ

GuardianOfIvorytower
09-04-2009, 11:52
Θα κάνουμε μόνο αν αλλάξεις την παραπάνω άποψή σου

πλακίτσα :pink:

Witchkiller
09-04-2009, 15:11
Θα κάνουμε μόνο αν αλλάξεις την παραπάνω άποψή σου

Razor
09-04-2009, 19:49
ΠΑΙΔΙΑ ΓΑΜΗΣΕ,ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ :!:

Raven Lord
09-04-2009, 19:49
έτσι :!:

mrmaiden
09-04-2009, 21:57
Terastio album

Razor
10-04-2009, 01:30
αντε ας ανοιξει τωρα καποιος ενα τοπικ για το EP των Heathen's Rage να το αποθεωσουμε ολοι μαζι και στα καπακια να ανεβασει το demo του 85 ? (:pink:)