View Full Version : re alitheuei?
BURNIN AMBITION
18-03-2009, 01:58
pane na poinhkopoihsoun thn koukoula?
pame kala?
kai kati elege kai ston alpha oti pane gia katarghsh asulou kiets
pio fasistikh ellada to 2009 den paei leme
eleos
sketh xounta
~ladykiller~
18-03-2009, 02:06
Βασικά αν άκουσα καλά γιατί δεν πολυπρόσεχα στις ειδήσεις αν γίνονται συγκρούσεις ή παίζει φθορά σε ξένη περιούσια, διατάραξη κοινής ειρήνης [που είναι στάνταρ πλημμέλημα] και κάποια άλλα που δεν τα έχω τώρα και ο κατηγορούμενος φοράει κουκούλα θα γίνεται απευθείας από πλημμέλημα κακούργημα.
Για το άσυλο λένε διάφορα καιρό τώρα αλλά δεν γίνεται να το κάνουν, δεν τους παίρνει.
Και μη μπούμε πάλι στην συζήτηση αν το άσυλο είναι για καγκελάκι ή όχι, ε!
είπε και το θεικό: "ο έλληνας πολίτης δεν κρύβει το πρόσωπό του όταν διαμαρτύρεται" :rofl:
BURNIN AMBITION
18-03-2009, 02:23
nai re diavasa thn teleutaia frash kai eliwsa
na sou pw kati?
na to kanoun. alla prwta na valoun sth stolh tou mpatsou pinakida me to onomatepwnumo tou kai ton arithmo mhtrwou
na fainetai
kai an to kanoun tha exoun dikaiwma na milane
tsoutsekia
ai sto dialo pia
ta xoun gamhsei ola
pali kala pou uparxoun kai ta exarheia
BURNIN AMBITION
18-03-2009, 02:23
nai re diavasa thn teleutaia frash kai eliwsa
na sou pw kati?
na to kanoun. alla prwta na valoun sth stolh tou mpatsou pinakida me to onomatepwnumo tou kai ton arithmo mhtrwou
na fainetai
kai an to kanoun tha exoun dikaiwma na milane
tsoutsekia
ai sto dialo pia
ta xoun gamhsei ola
pali kala pou uparxoun kai ta exarheia
~ladykiller~
18-03-2009, 02:54
έλα μωρέ και τα εξάρχεια σιγά. δεν λέω έχουν μία κάπια ιστορία αλλά κάθε γειτονιά έχει την ιστορία της.
και εδώ που τα λέμε έχουν γίνει πολλές μαλακίες από τους "εξαρχειότες" που σε έχουν βοηθήσει να έχουμε τώρα τους μπάτσους στην πλατεία και να μην κουνιέτε φύλλο -τρόπος του λέγειν-.
βασικά ευτυχώς που έγινε η εξέγερση του δεκεμβρίου και ξυπνήσανε μερικοί και συσπηρώθηκαν στις γειτωνιές τους.
γινόντουσαν και παλιότερα αλλά τώρα έχει παραγίνει το θέμα. κ να θες να τα παρακολουθήσεις όλα δεν μπορείς.
το μόνο πρόβλημα είναι που μπαίνουν οι αριστεροί στην μέση και αυτοί είναι αλήθεια το πανε το θέμα μέχρι εκεί που τους επιτρέπει ο αποπάνω τους και για αυτό πολλά χάνονται.
και μην έρθει κανείς αριστερός να πει πως δεν πέρνει γραμμή ή δεν το πάνε μέχρι ένα σημείο, γιατί δεν παίζει
Ότιναναι. Μου είπε ο πατέρας μου (δεν ξέρω αν αληθεύει) πως άκουσε στις ειδήσεις ότι συγκροτήθηκε σώμα 500 μπάτσων με πολιτικά, μηχανές και βαν για να εμφανίζονται απ' το πουθενά... Κάτι σαν σούπερ-λίτες δηλαδή; :P
BURNIN AMBITION
18-03-2009, 03:26
nai kati pire kai emena to auti gia souper mpatsous asfalites i kai egw de xerw ti pou tha emfanizontai alla mpatman
kai oso gia ta exarheiakai thn plateia siga ok de mazeuontai oloi plateiaalla apenanti apo to stand twra
epishs as mh ginei ti topic pali anarxikoi vs aristerwn poios pairnei grammh kai apo pou
edw to thema einai oti milame pame na ginei nea xounta to prama astunomeush oso den paei kai h monh mas lush einai o snake plitsken
eleos dhladh
opoios de xerei snake plitsken einai gay
ta exarheia de niwthoun apo mpatsous
~ladykiller~
18-03-2009, 03:30
pou tha emfanizontai alla mpatman
θα έχουν και o.s.t. υπτάμενοι μπάτσοι πάνω απ' την πόλη
Ότιναναι. Μου είπε ο πατέρας μου (δεν ξέρω αν αληθεύει) πως άκουσε στις ειδήσεις ότι συγκροτήθηκε σώμα 500 μπάτσων με πολιτικά, μηχανές και βαν για να εμφανίζονται απ' το πουθενά... Κάτι σαν σούπερ-λίτες δηλαδή; :P
Ισχυει.
12 stars circle your brow
18-03-2009, 03:39
Odonian γιατί έχεις καρικατούρα του nothingman γι' άβαταρ;
Δεν ξερω για κουκουλες, αλλα εγω γυρνουσα κομματια (εννοω κουρασμενος οχι με 150 μιλια το δευτερολεπτο) χθες στις 2.30 τα ξημερωματα (βραδυ ειναι γμτ, γιατι ξημερωματα, ποιος μλκς, τεσπα) στην λεωφορο Πεντελης και μου εκανα φουλ σωματικο ελεγχο και ολο το αυτοκινητο, τρεις μπατσοι με αυτοκινητο σταματημενο και ειχαν εναν τυπο με ασπρη στολη και γαντια και μαλλακι μεχρι τον ωμο με ζελε κανονικα (σημανση το λενε στο ελλαντα, δεν ξερω, εγω μονο φορενζιξ το ξερω απο τα αμερικανικα που βλεπω) και δεν αντεξα και τους ρωτησα με σαρκαστικο γελακι "τι εγινε σας ξεφυγε κανεις?" γιατι μου τη σπασαν τα ζωα, ειχαν πολυ υφακι να πουμε. Μονο ενας ηταν "ο καλος μπατσος". Ασχετο απλα ηθελα να το πω μεσα στο ολο κλιμα "ειμαστε μπαστοι και γαμαμε" που εχει δημιουργηθει.
Κι όμως είναι ο Brunetti, του Schizo. Ο nothingman δεν του μοιάζει καθόλου, ο Ivan είναι μια ψυχή γεμάτη σκατά, ενώ ο αγαπημένος μας user μια ηλιαχτίδα, ένα ουράνιο τόξο και ο μπλε power ranger μαζί.
BURNIN AMBITION
18-03-2009, 04:19
re malaka an exei mploko dikaiountai na spaxoun to amaxi apoti xerw alla swmatiko elegxo? eimaste sigouroi oti epitrepetai? de theloun entalma i what the fuck xerw gw?
i lew malakies?
kai posh wra se stamathsan re giannh mh gamhsw?
egw me exoun mia 2 fores stamathsei gia elegxo, e psaxan ena pentalepto kai meta ton poulo apoti xerw den epitrepetai na sto gdusoun to amaxi r epaidi mou
alla entaxei den exw diavasei kana nomo kiets kanas pio eidhmwn as pei
BURNIN AMBITION
18-03-2009, 04:20
Κι όμως είναι ο Brunetti, του Schizo. Ο nothingman δεν του μοιάζει καθόλου, ο Ivan είναι μια ψυχή γεμάτη σκατά, ενώ ο αγαπημένος μας user μια ηλιαχτίδα, ένα ουράνιο τόξο και ο μπλε power ranger μαζί.
ti les re malaka einai o nothingman stade
~ladykiller~
18-03-2009, 04:28
απ' ό,τι ξέρω μπορούν να σου ψάξουν αμάξι και λοιπα -τα έχουμε περάσει όλοι λίγο πολύ- αλλά μπορείς να ζητήσεις να υπάρχει παρουσία εισαγγελέα.
εμένα μια φορά με σταματήσανε 8 το πρωί -πριν κάτι χρόνια- που γύρναγα από ινταστριαλάδικο μπλα μπλα παρτι και ο μπάτσος όταν κατέβασα τζάμι και έβγαλα γυαλιά έκανε δυο βήματα πίσω από το βάψιμο και το όρθιο μαλλί.
καλά μετά μας βγάλανε έξω -με τα τούλια σαν τρελές 8:00 το πρωί στην πατησίων έλεος- και είχανε αρχίσει κατι κωλοερωτήσεις και μαγκιές αλλά δεν περνάνε αυτά.
αχ, αυθύμισα τώρα που τα θυμήθηκα
μπερνιν ο Σνεηκ που αναφέρεις είναι από Escape New York/LA; Νομίζω στην περιπτωσή τους ένας V τους ταιριάζει γάντι
Αποκλειστικό στον ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ: Πρώτες συνέπειες από την απαγόρευση της κουκούλας:
Σκάνδαλο!
Ποια διάσημη Ελληνίδα συνελήφθη πριν από λίγες ώρες με βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος της;
Η Γιάννα Αγγελοπούλου συνελήφθη πριν από λίγες ώρες γιατί, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της, προκάλεσε ζημιές σε ένα παρκαρισμένο όχημα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κυρία Αγγελοπούλου έχει αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και -σύμφωνα με τις σημερινές εξαγγελίες του υπουργού Δικαιοσύνης- κινδυνεύει με φυλάκιση από 2 έως 10 χρόνια.
-----------------------------------------------------
Για να αποφευχθεί η αλλοίωση χαρακτηριστικών, η κυβέρνηση -μετά την ποινικοποίηση της κουκούλας- αποφάσισε να ποινικοποιήσει και το Photoshop.
---------------------------------------------------
Η κυβέρνηση Καραμανλή κάνει επιτέλους την αυτοκριτική της. Αφού για πέντε χρόνια κουκούλωνε όλα τα σκάνδαλα, τώρα αποφάσισε να ποινικοποιήσει την κουκούλα.
---------------------------------------------------
Μετά την απόφασή της να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα με την ποινικοποίηση της κουκούλας, η κυβέρνηση σκοπεύει να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα προχωρώντας στην ποινικοποίηση της καπότας.
carheart
18-03-2009, 11:34
Ένα γνωστό μου παιδί (δεν ήξερα πως αλλιώς να το περιγράψω!) είχε πάει εχθές το πρωί με τη μητέρα του στο κέντρο σε ένα οδοντογιατρό, και το παιδί φορούσε σκούφο, και ήταν μέσα στο λεωφορείο όταν άκουσε 15 ματατζήδες απέξω να του φωνάζουν "έλα δω ρε μαλακισμένο να σου γαμήσουμε", και αυτό δεν είχε καν καταλάβει πως μιλούσαν σε αυτόν και δεν κατέβαινε, και ευτυχώς που δεν κατέβηκε.
Μία φίλη μου πήγε ΓΑΔΑ απλά επειδή φορούσε μαύρα ρούχα και την πέτυχαν σε κεντρικό σημείο, και γενικώς όποιος έχει κατέβει τελευταίως σε περιοχές πέριξ των εξαρχείων, μπορεί εύκολα να παρατηρήσει πως κάθε στενάκι και καημός, κάθε καημός και μπάτσος.
ΙΔΙΩΝΥΜΟ στην κουκούλα δεν έλεγε το καρατζαφέρη και γελούσαμε και τα παρδαλά κατσίκια;
Φάτε τα τώρα.
Για να ψωνίζουμε με ασφάλεια Luis Vitton στο Κολωνάκι.
Προβοκάτσια όμως και αυτό; Πείτε οι "άλλοι". Ήταν ή δεν ήταν;
stam and the witches
18-03-2009, 12:10
Η πλάκα είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπάρχει πραγματικός θόρυβος γύρω από το θέμα. Ξύλο και ιστορίες σε εξάρχεια ομόνοια σύνταγμα μεταξουργεία κλπ ήταν τόσο καιρό "ταραξίες" και τα σχετικά. Ένα ντου στο Κολωνάκι όμως και έχει θορυβηθεί το σύμπαν, η αστυνομία ξαφνικά έγινε παντελώς ανίκανη (από ελλειπής και χωρίς σχέδιο), η κυβέρνηση ανύπαρκτη, το Mega (που 5 χρόνια τώρα μιλάει μόνο για εκλογές) στήνει τα τηλεοπτικά του στρατοδικεία με την Τρέμη και τον Πρετεντέρη να πιέζουν για δηλώσεις αποκύρηξης της τρομοκρατίας και να αποκαθηλώνουν πρόσωπα και εξουσίες, ο Χρυσοχοΐδης και λοιποί ρουφιάνοι του αμερικανικού κόμματος βγάζουν κορώνες για κοινωνική ασφάλεια, και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.
Είναι από τις λίγες φορές που η ταξικότητα φαίνεται ολοκάθαρα (χτύπημα σε αστική περιοχή => πανικός άνευ προηγούμενου) παρα τους επικοινωνιακούς μανδύες που φοράει, και ασχέτως αν το παραπάνω χτύπημα ήταν τελικά προβοκατόρικο.
freak brother
18-03-2009, 12:57
το κερδος απο ολα τα μπαχαλα τα σπασιματα και αυτα μακροπροθεσμα.. θα ειναι η καμερες και η αστυνομοκρατια δυστυχως.. :x and it makes me wonder... ειναι διεθνης η τακτικη της αστυνομοκρατιας μετα απο τρομοκρατικεσ ενεργειες , μπαχαλα , εκρηξη εγκληματικοτητας , και προφανως την γιγαντωση ολων αυτων απο τους αλητε ρουφιανοι δημιοσιοψευτες.. γμς τα
metamelia3
18-03-2009, 13:54
εγώ το λέω συνέχεια τελευταία: έχουμε γίνει σχεδόν ευρωπαίοι. πάρτε τα όπλα μπας και το προλάβουμε.
~ladykiller~
18-03-2009, 14:20
μπαχαλα γινονται στο γυπεδο.
εδω μιλαμε για κοινονικοπολιτικες συγκρουσεις.
ευχαριστω:-)
αυτό ακριβώς φοβούνται. Αν αυτά περιορίζονταν μόνο στο γήπεδο τότε στα @@ τους όπως τόοοοσα χρόνια.
Phantom Duck
18-03-2009, 14:32
χαχαχα τελικά ποιος κέρδισε, εμείς ή οι βιτρίνες;!;!
metamelia3
18-03-2009, 14:41
τα πλαισια και τα συντονιστικα!
Phantom Duck
18-03-2009, 14:46
το ένοπλο αντάρτικο πού ήταν;;;
metamelia3
18-03-2009, 14:53
στην Ιορδανία για εκπαιδεύση
~ladykiller~
18-03-2009, 14:53
είχε πάει να ανοίξει το ΕΛΛΑΣ για δεύτερι φορά να πάρει τα ούζι που ξέχασε την προηγούμενη.
Boris-san
18-03-2009, 15:24
De gnwrizw g afto alla to dekemvrh oi mpatsoi eixane OLOI panw tous entalma na zhthsoune tautothta kai na psaksoune tsantes
BURNIN AMBITION
18-03-2009, 16:29
De gnwrizw g afto alla to dekemvrh oi mpatsoi eixane OLOI panw tous entalma na zhthsoune tautothta kai na psaksoune tsantes
isxuei? pou to xereis
malakesa ahdiazw me thn koukoula
ennoeitai oti pleon tha foraw sunexeia to mpoufan me thn koukoula kai tha th vazw sunexeia
e ti na kanoume kruwnei to kefali mou
alhtheia twra oi asfalites otan kanoun mpaxala tha foran koukoula?
Boris-san
18-03-2009, 16:32
E to 3erw giati phgane na me eleg3oun.Megaluteros leei sto mpatso:Giati exeis kapoia apofash na sou dinei dikaiwma na eleg3eis tsanta k tautothta.Kai apanthsei tsoup to xarti k exoume oloi entalma
freak brother
18-03-2009, 16:54
εκτος απο εκτονωση δεν ειδα κανεναν αγωνα... αγωνας θα ταν αμα καιγαν αυτανδρες τις βιλες στην εκαλη και στην κηφισσια. :P
ωραια πραγματα.
και σε κανενα διμηνο απο τωρα θα γινει και ενα καλο στημενο πεσιμο σε βουλευτη κατα την νυχτερινη του εξοδο και θα ενισχυσουν ολοι μαζι την ηδη επικρατουσα αστυνομοκρατια.
μεγαλη μαλακια παντως,δεν εχω ουτε μια μακρυμανικη φουτερ χωρις κουκουλα.
Εμεις τα χιπχοποχαρντκορια με τα φαρδια και τα φουτερ με τις κουκουλες τι θα κανουμε?
δεν ξερω φιλε μου,αλλα εγω σαν μουσουλμανοβιτς θα φοραω μπουρκα απο εδω και περα :)
rage for order
18-03-2009, 18:24
Όπως την έχω καταλάβει μέχρι τώρα την φάση, αν σε πιάσουν τότε εκτός από τα στάνταρ (εξύβριση, διατάραξη ειρήνης, αντίσταση, σωματικές βλάβες) σου βάζουν και το "κουκούλα" που προσθέτει 2-10 χρόνια. Δηλαδή θα γίνεται επίσημα ότι γινόταν ανεπίσημα τόσα χρόνια. Μέχρι τώρα αν σε έπιαναν καβατζομένο ανάλογα με το πόσο "σε ήξεραν", πόσο χοντρή ήταν η φάση και το αν ήσουν κουκουλομένος ή έκαναν τις άλλες ποινές πιο "βαριές" πχ απλές σωματικές βλάβες - βαριές σωματικές ή πρόσθεταν κάποιο κακούργημα ακόμα. Το θέμα είναι ότι αυτά έπεφταν πιο εύκολα στο δικαστήριο. Επίσης είναι πολύ εύκολο να σου ¨φορτώσουν"¨κουκούλα γιατί όπως τώρα σου φορτώνουν ότι παλούκι βρουν στο δρόμο έτσι θα λένε φορούσε μαντήλι και τον είδα να το πετάει και τσουπ αυτόματα 2 χρονάκια!
Τα νέα σώματα ασφαλιτών δεν νομίζω να μπορούν να κάνουν και πολλά από την άποψη της άμεσης καταστολή (όχι ρουφιανιλίκια και τέτοια) όπως δεν έκαναν και οι ζητάδες μέχρι τώρα (ακόμα ξάπλα πρέπει νάναι ο άλλος από την νομική πριν μια βδομάδα) και όπως δεν έκαναν οι πεζές περιπολίες. Καλά προφανώς μπορούν να γαμήσουν μια ομάδα 3-4 ατόμων άνετα αλλά ποτέ δεν είναι 3-4. Είπαν και για παραπάνω μπάτσους στο κέντρο (300 νομίζω) έχουν ήδη εγκρίνει σκυλιά σε περιπολίες με την εντολή να μην εμπλέκονται σε πορείες (@@ μια χαρά θα τα κατεβάζουν με κάποιο πρόσχημα) ενώ τα σκυλιά για τα γήπεδα τα έχουν επιτρέψει και έχουν βάλει μπροστά παραγγελία αύρες που πετάνε νερό που άντε να το αντιμετωπίσεις το τεθωρακισμένο τώρα.
οι μπάτσοι άραγε σε επιχειρήσεις σκούπα θα βγάλουν τις κουκούλες; Ή δεν ισχύει για όλους το μέτρο;
~ladykiller~
19-03-2009, 01:27
πάντως πέρα από την πλάκα αυτοί ήταν νόμοι που είχαν δωθεί από την ευρωπαική ένωση και ψαχνανε τρόπο να τα φορτόσουν.
φτια3ανε και δυο οργανωσεις παρακρατικων/προβοκατορων που το μονο που μας έχουν δώσει ειναι τραυματίες και μικροζημιές σε ΑΤ... α ναι και απειλές. πολλές απειλές.
εδώ μιλάμε για καμία ελευθερία του λόγου.
δεν μ πορείς να πεις το αγαπημένο κατα τα άλλα "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι" γιατι πας αυταπαγκελτα.
ακα. ουτε ενα "αντε ρε" δεν 8α μπορείς να πεις όταν σε σταματανε και σου κανουνε μαγκιες.
:bang:
έλα μωρή χουντα!
rage for order
19-03-2009, 02:12
καλά δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα δεν γινόταν αυτό και με τον νόμο κιόλας. για την εξύβριση λέω.
να σας πω εγω τι αληθευει....εξακριβωση στοιχειον και μπουζουριασμα στην Δωδεκανησου για τα φαρμακα μου ρε.....για κορτιζονες ρατσας Prezolon
να σας πω για φιλο παραπληγηκο που τον εσυραν εξω απο το αμαξι....επειδη απλα δεν μπορουσε να υπακουσει στο ''βγες εξω πουστη''
Phantom Duck
19-03-2009, 02:25
για κορτιζονες ρατσας Prezolon
ε ήσουν κι εσύ λίγο προκλητικός νομίζω.
για κορτιζονες ρατσας Prezolon
ε ήσουν κι εσύ λίγο προκλητικός νομίζω.
εγω φταιω που δε με γραψαν Medrol?
~ladykiller~
19-03-2009, 02:28
καλά δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα δεν γινόταν αυτό και με τον νόμο κιόλας. για την εξύβριση λέω.
ναι μωρε, δεν λεμε πως μας ήρθαν από κει που είχαμε την απιστευτη ελευθερία αλλά το παραγάμησαν.
ειναι εξωφρενικα γελοιο αυτο που λες...δειχνει αγνοια ε?
στα 80ς εγιναν χειροτερα πραματα
...τεσπα πισω στιν Κροστανδη και στην αποκωδικωποιηση της...και το indymedia παραμασχαλα
Μεγάλη καρδιά ο Μαρκογιαννάκης... είχε χάσει την καρέκλα λόγω ενός Ξεκουκουλάκη και αποφάσισε να τον δικαιώσει. Τώρα όλοι θα είναι ξεκουκουλάκηδες.
Εκτός από τις κουκούλες θα πρέπει να απαγορευτούν οι ομπρέλες, τα σκέπεστρα στις στάσεις, τα μαντήλια, τα χαρτομάνδηλα, οι τσίχλες, το redbull (για να μην πετάνε οι αναρχικοί), τα πέτσινα μπουφάν, τα φουλάρια, τα μάλλινα γάντια, και οι σερβιέτες με φτερά.
υγ Πληροφορίες λένε ότι η απαγόρευση της κουκούλας έγινε επειδή υπήρξε έλλειψη στην αγορά και η κυβέρνηση δεν έβρισκε για να κουκουλώσει τα επόμενα σκάνδαλα.
υγ2 Προσοχή, προσοχή ζαρντινιέρες με στολή. Αυτό είναι εξύβριση;
υγ3 Απάτσι σαπούνια μικρά μου πόνι... (όπως στην χούντα, άλλα θα λέμε άλλα θα εννοούμε)
υγ4 Είχα στο μυαλό μου την ίδια ατάκα με τον Ασημώνη : Νέα Δημοκρατία: Η χαρά του μπλόγκερ
υγ5 Καταργούνται οι αποκριές. Από την μια απαγορεύονται οι μάσκες και από την άλλη οι μασκαράδες είναι κάθε μέρα εδώ
http://mikrosfokion.blogspot.com/
metamelia3
19-03-2009, 15:31
...τεσπα πισω στιν Κροστανδη και στην αποκωδικωποιηση της...και το indymedia παραμασχαλα
γενικα την λεηντικιλλερ την εχεις κοψει να ειναι της θεωρίας και του ιντιμήντια, ετσι;
να σας πω για φιλο παραπληγηκο που τον εσυραν εξω απο το αμαξι....επειδη απλα δεν μπορουσε να υπακουσει στο ''βγες εξω πουστη''
Τρελη μουφα σιγουρα
Pinatero
19-03-2009, 22:12
σωστος η ι ειναι!
Τρελη μουφα σιγουρα
ακουγετε παραλογο ε? οπως και η δολοφονια του νεαρου
αλλα οκ χεστο...απο το μυαλο μου το βγαλα ετσι για την φαση
Pinatero
20-03-2009, 00:25
μπατσος δε θα το κανε ποτε αυτο! εκτος αν φορουσε κουκουλα!
Pet_Virus
20-03-2009, 02:24
O periandros mazi me enan mpatsofrouro espase sto 3ylo ton Dimitraki.Pe8ane mia fylakismenh kata thn metagwgh ths enw htan sto ploio (traymata sto proswpo klp).O iatrodikasths dilwse oti 8a argisei na bgalei porisma.
O periandros mazi me enan mpatsofrouro espase sto 3ylo ton Dimitraki.Pe8ane mia fylakismenh kata thn metagwgh ths enw htan sto ploio (traymata sto proswpo klp).O iatrodikasths dilwse oti 8a argisei na bgalei porisma.
apokleiete....lol
έχω τόπικ ειδικά για αυτό: Νέα Κούνεβα! Χθες στα Πάλιουρα βρέθηκε νεκρός κάποιος στο αυτοκίνητό του. Σε χρόνο μηδέν έγινε ιατροδικαστική έρευνα και βγήκε πόρισμα. Η συγκεκριμένη φυλακισμένη ήταν αγωνίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών στις φυλακές και μάχονταν για την κατάργηση της κολπικής και πρωκτικής εξέτασης των γυναίκων για ναρκωτικά.
Raven Lord
22-03-2009, 16:08
όλα όμορφα. η "κοινή γνώμη" συντριπτικά υπέρ των ποινικοποιήσεων κ της κατάργησης του ασύλου. το σχέδιο λειτουργεί μια χαρά.
όλα όμορφα. η "κοινή γνώμη" συντριπτικά υπέρ των ποινικοποιήσεων κ της κατάργησης του ασύλου. το σχέδιο λειτουργεί μια χαρά.
Ρε φιλε Raven Lord,εσυ δηλαδη τι περιμενες?Αμα ειναι να περιμενω απο την λεγομενη "κοινη γνωμη" προκοπη,παει καταστραφηκα.Ραγιαδες μια ζωη θα ειναι.Αβουλα ζωα του ελεος.
Amnesiac.
23-03-2009, 00:22
ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ
Pinatero
23-03-2009, 01:04
μπα τους εχουνε τρελανει αλλοι στο ΓΑΜΗΣΙ!
Nodoordonotthereisnotry
29-03-2009, 12:30
Να πω και γω την εμπειρία μου:
Παρασκευή προς Σάββατο (04:00) έχουν περιπολικό οι μπάτσοι σε "γνωστό" σημείο κοντά στο σπίτι μου σχετικά (εγώ βέβαια πρώτη φορά τους πέτυχα εκεί!). Φακός αναβοσβήνει, κόβω δεξιά και πάω να βγω από το αμάξι.. "μείνετε μέσα κύριε, κατεβάστε το παράθυρο μόνο", "άδεια & δίπλωμα οδήγησης", "που μένετε;" "στο καλό κύριε". Ούτε αλκοολtest ούτε τίποτα. Και ευγενικός μπάτσος!!
Την Πρωταπριλιά Ημέρα Κουκουλοφορίας:
42rFFhIgTn0
~ladykiller~
31-03-2009, 17:53
έλα μωρέ "ημέρα κουκούλας" κανόνισαν οι αριστεροί και θα τους κλάσουν τα αρχίδια.
άντε κάντε κάτι σοβαρό λέω εγώ!
Phantom Duck
01-04-2009, 01:02
ποιοι αριστεροί μωρή κομπλεξικιά πάλι;
~ladykiller~
01-04-2009, 06:04
έλα μη μου πεις πως δεν έχουν καθόλου αριστερίστικες τάσεις/πρακτικές αυτοί που διοργανώνουν τέτοιες "εκδηλώσεις"!
ο σαρκασμός είναι πολύ πιο αποτελεσματικός από χίλιες μολότωφ.
άσχετο: πιο γκέη εμφάνιση δεν μπορούσε να γινει στο ER, βάλτε και λουλουδάκια με "Μεταλουδίτσες" να χορεύουν εδώ κι εκεί :lol:
ά στα διάλα! Πρωταπριλιάτικο μάλλον:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
psychotron
01-04-2009, 09:18
:rofl::rofl::rofl:
Phantom Duck
01-04-2009, 20:40
έλα μη μου πεις πως δεν έχουν καθόλου αριστερίστικες τάσεις/πρακτικές αυτοί που διοργανώνουν τέτοιες "εκδηλώσεις"!
http://www.perizitito.gr/images/T/b65116.jpg
τσέκαρέ το, ίσως βρεις κάπου τον ορισμό.
κι επειδή ξέρω ό,τι πέταξες τη λέξη όπως να 'ναι, να σου απαντήσω πως όχι, δεν έχουν σχέση με ο,τιδήποτε αριστερό κάτι happy κουκούλα πάρτυ που διοργανώνονται από το facebook, ξεπέρασέ το.
Ακομα και σήμερα εξάγουμε πολιτισμό. Μπορούμε να έιμαστε εθνικά περήφανοι
Στις φοιτητικές διαδηλώσεις του 19ου αιώνα είχαν απαγορέψει στην Ελλάδα τις ομπρέλες! Χωρίς πλάκα.
Τα τότε ΜΑΤ ήταν έφιππα, άνοιγαν απότομα τις ομπρέλες οι διαδηλωτές μπροστά στα ζώα, τα έπιανε πανικός και το έβαζαν στα πόδια.
από σχόλια στο:
http://www.tvxs.gr/v9201
Human Evolution declined:chinchilla:
Brazen_Bull
14-04-2009, 02:17
Χαχα τους ασφαλίτες δεν τους κοιτάνε. Κι αυτό είδος κουκουλοφόρου είναι. Βάλτε μέσα τις γιαγιάδες, είναι επικίνδυνες.
Ladykiller, έχεις πιάσει την αναρχία επάγγελμα και όχι μόνο αυτό, αντιμετωπίζεις τα πράγματα τελείως φανατικογραφειοκρατικά, ακόμα και στον τρόπο που γράφεις. Τι πρόβλημα έχεις μ' αυτήν την πρωτοβουλία δηλαδή;
Όχι και να το κάνουμε Ολυμπιακός-Παναθηναικός επειδή δεν το σκέφτηκε η κλίκα μας.