PDA

View Full Version : Knock Out Fest VIII 20 & 21 Martiou

ThrashTestDummies
18-03-2009, 01:29
Στο φετινό Knock Out VIII:

Οι Plague Mass θα φέρουν καλό αυστριακό hardcoro-crust μεγάλων ταχυτήτων και θα το αμολύσουνε μέσα στο AN Club. (Σολωμού 13-15 μπας και δεν το ξέρει κανείς). Οι Endsight (Ex FWIW) πριν φύγουν για ολιγοήμερες διακοπές στα Βαλκάνια θα βοηθήσουν και αυτοί στο έργο τους τους Αυστριακούς ρίχνωντας 1-2 τοίχους του ΑΝ. Οι Censored Sound θα βάλουν για λίγο τα πράγματα στη θέση τους ρίχνοντας 80s oldschool-ιές ενώ οι Xlos μετά απο 1 χρόνο θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους χωρίς να έχω ιδέα τι ετοιμαζαν τόσο καιρό. Οι Mutt 37 θα ανοίξουν τη δεύτερη μέρα στο ήδη κατεδαφισμένο Αn και μετά θα βγουν οι Raindogs να μας επαναφέρουν απο το hangover με το μοναδικό αντίδοτο που είναι να πιούμε κιάλλο παρέα τους. Θα προσπαθήσουν μέσα από ska και punk ύπουλα να μας δώσουνε και λίγο jazz και soul ενώ αμέσως μετά θα βγουν οι Σκαγια για να μπει η ανοιξη και το καλοκαίρι με το νομο. Πλέον το hungover είναι παρελθόν δεν θυμάμαι καν ποιος κατεδαφισε το AN την προηγούμενη μέρα και χορέυω reggae. Πάνω στο ανέβασμα βγαίνουν οι Sugah Galore με funk-rock-soul-ίλες από τον καινούριο δίσκο τους «spacecakes» και ελπίζουμε να μας φτιάξουν μερικά με τα χεράκια τους για να ξεφύγει τελείως η κατάσταση. Στο τέλος θα βγούνε οι Skaribas απλά για τη χαριστική βολή και το αποτελείωμα. Δεν ξέρω ποιος τους είπε να ρθουνε αλλα προφανώς δεν νοιάζεται για τη σωματική μας υγεία. Πλέον βρίσκομαι σε πάρτυ παραλλήρημα και οι γύρω μου με δείχνουν και γελάνε. Κάποιοι περίεργοι εν μέσω οικονομικής κρίσης θα μοιράζουν πράγματα, άλλα free και άλλα όσο-όσο. Τζα Μπλες

5 Euro – 20 & 21 Μαρτίου στο ΑΝ Club

Ξέχασα ότι το Athens Noise θα προσπαθήσει να αναμεταδώσει όλο το Knock Out live από το www.athensnoise.gr Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει αλλά το AN είναι το τελευταίο μέρος τη Αθήνας που θα μπει Internet σύνδεση. Παρόλα αυτά οι τεχνικοί Cannonball/AthensNoise κάνουν macgyver πατέντες για να τα καταφέρουν... η προσπάθεια μετράει.

http://www.cballrec.com/k8.jpg