PDA

View Full Version : Bambix-What's in a Name lp (2001)

Reject
17-03-2009, 16:06
http://img19.imageshack.us/img19/4814/whatsinanamefront.jpg

Και τωρα,ωρα για κατι πολυ-πολυ διαφορετικο!
μετα τις σαπιλες που ποσταρα τις τελευταιες μερες,ηρθε η ωρα για κατι πολυ πολυ μελωδικο!
Οι Ολλανδοι Bambix ειναι μια μπαντα που ανηκει στην d.i.y σκηνη εδω και μια δεκαετια και σε αντιθεση με την μπαχαλη βαβουρα (που μας αρεσει,πολυ) αυτοι εδω ειναι μια μελωδικη μπαντα που συνδυαζει ουσιαστικα το μελωδικο(οχι ξενερωτο σε φαση Nofx) πανκ με τον ανεξαρτητο ηχο.
η επιλογη του δισκου εγινε εντελως τυχαια,ολοι οι δισκοι τους ειναι ισαξιοι.απλα αυτος ειναι ο πρωτος δισκος που ακουσα απο το εν λογω σχημα.
πολυ ομορφα γυναικεια φωνητικα,ηχογραφηση που ακουγονται ολα τελεια και δεν εχει να ζηλεψει απο "πολυεθνικες" παραγωγες (μηπως ειπε κανεις οτι d.i.y παει να πει και "κακη παραγωγη"?),τραγουδια ενα και ενα.
δισκος που θα προτεινα ανετα σε μαριλλιον,παυλο αλλα και μπερνιν αμπισιον.

Marillion
17-03-2009, 16:11
αυτά είναι. μία μπάντα που μ'εψηνε να ασχοληθώ αφού είχα δει ότι ήταν δεύτερη στο λαστ.φμ σου.

Ήρθε η ώρα! Γιεεεε

Reject
17-03-2009, 16:15
δεν θα χασεις.τον ξανακουω τωρα,και ειναι σαν την πρωτη φορα ρε συ.ειναι καταπληκτικος ρε γμτ....
και τον εχω ακουσει παρα μα παρα πολλες φορες.

Nasum
17-03-2009, 16:15
Μολις επιστρεψω θα τσεκαρω οτι εχεις ανεβασει πανκη και θα πω γνωμη.;-)

Reject
17-03-2009, 16:16
χεχ!θενκς νεησουμ!
προσοχη,αυτος ο δισκος ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολυ μελωδικος.

BURNIN AMBITION
17-03-2009, 16:40
me ennoeis flwro?
pousti
hahahaha

Marillion
17-03-2009, 19:17
Ουάου, τι ωραία φωνητικά είναι αυτά. Βρίσκομαι στην πρώτη ακρόαση και μου έχουν κάνει τρομερή εντύπωση.

Πολύ γερές μελωδίες μέχρι στιγμής, θα κλάψω.

Πωπω σήμερα είναι πάνκης ντέι θα κατεβάσω όλα τα υπόλοιπα και γω μαζί με τον σύντροφο νεησουμ.

Γράφε και άλλα τέτοια όχι μόνο κραστ απ΄την κόλλαση!!!!!!!

Pinatero
17-03-2009, 20:31
αγαπημενο αλμπουμ, οχι απο Bambix ετσι κι αλλιως μονο αυτο εχω! ειχα πει φιλο που ηταν Ολλανδια να μου φερνε αν εβρισκε τιποτα, μου φερε αλλα κατι που εβρισκε συνεχεια! παιζει να χα βαλει σε μια συλλογη που ειχα κανει προσφατα στο φορουμ. πανκη αν εχεις κατι σε παραπλησιο με Bambix προτεινε και γενικα γυναικεια φωνητικα!

Reject
17-03-2009, 22:45
αγαπημενο αλμπουμ, οχι απο Bambix ετσι κι αλλιως μονο αυτο εχω! ειχα πει φιλο που ηταν Ολλανδια να μου φερνε αν εβρισκε τιποτα, μου φερε αλλα κατι που εβρισκε συνεχεια! παιζει να χα βαλει σε μια συλλογη που ειχα κανει προσφατα στο φορουμ. πανκη αν εχεις κατι σε παραπλησιο με Bambix προτεινε και γενικα γυναικεια φωνητικα!

la fraction-και τους 2 δισκους.
the kowalskis.
the epoxies ΤΑ ΠΑΝΤΑ
the soviettes.
ενταξει,τα κλασσικα οπως the bags,x ray spex,vice squad,penetrators,vktms,plasmatics,avengers,nuns εννοειται οτι τα ψαχνεις ανετα.

BURNIN AMBITION
17-03-2009, 23:21
papara panki to album pou postares de to vriskw re papara
akouw omws twrato album tous apo to 2008
mono auto vrika

gamaei omws polu wraia

maresei pounai eupepto

eimai flwros e?
re kana link paizei gia dautous de vriskw mono to teleutaio vrika mi gamhsw

genika nomizw ta punk einai duskolo na ta vrw ektos an xereis kana kalo site na katevazw

euxaristoume e eisai wraios

flwros vevaia me auta pou akous ta aderfistika al;la sagapame kietsi

Razor
18-03-2009, 00:04
plasmatics και πιο συγκεκριμενα wendy williams ο ορισμος της αηδιας (το ξερω τους διασκευασαν και οι Destruction)

Nasum
18-03-2009, 02:56
Ωραιο δισκακι,αλλα επειδη ειμαι περισσοτερο της βρωμιας και λιγοτερο της μελωδιας,το ακουω ευχαριστα αλλα δεν θα τα σπασω οπως με wolfbrigade ξερω γω.:pink:
Ιδεα μου ειναι η μοιαζουν σα να ειναι μια μιξη bad religion,pennywise με buzzcocks?(μαλλον ιδεα μου):P
Razor,ουτε εμενα μ'αρεσουν οι plasmatics αλλα (σχεδον) ολοι οι ολντ σκουλ μεταλχεντς τους προσκυνανε.Μεχρι και ορο epic punk εχω ακουσει για δαυτους.
Tσεκαρες Lazarus η τελικα τους ακουω μονο εγω?:-?

Pinatero
18-03-2009, 14:53

la fraction-και τους 2 δισκους.
the kowalskis.
the epoxies ΤΑ ΠΑΝΤΑ
the soviettes.
ενταξει,τα κλασσικα οπως the bags,x ray spex,vice squad,penetrators,vktms,plasmatics,avengers,nuns εννοειται οτι τα ψαχνεις ανετα.

will check, la fraction κατεχουμε!

Krux
30-08-2011, 15:29
το αγαπώ, ειλικρινά.
κάθε μέρα, όλη μέρα, παντού.
άλεξ, ευχαριστώ.

regularpaul
30-08-2011, 19:36
μπραβο στον κρουξ για το μπαμπ
κ στον αλεξ που μας κακομαθαινει με τις προτασεις του

δισκος κολλημα με το καλημερα

Reject
30-08-2011, 20:39
θενκς Χάρη και Παυλίτο.
Τσεκάρετε την επόμενή μου κριτική, έρχεται σύντομα :)