PDA

View Full Version : linkin park naiiiiiiii porwsi again

BURNIN AMBITION
16-03-2009, 21:56
Την Τρίτη 21 Ιουλίου οι LINKIN PARK στο Terra Stage του Τerra Vibe Park.

Οι Linkin Park επιστρέφουν «στον τόπο του εγκλήματος» που δεν είναι άλλος από το Terra Stage, στις 21 Ιουλίου. Μετά την συγκλονιστική περσινή τους εμφάνιση (αδιαμφισβήτητα μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία ever!), εκατομμύρια – πάνω από εξήντα για την ακρίβεια – πωλήσεις δίσκων και ενέργεια που δεν μετριέται, έρχονται για να μας πουν τα υπόλοιπα – που σίγουρα όλοι θέλουμε να ακούσουμε!

Links:
http://linkinpark.com/

Η προπώληση ξεκινάει στις 20 Μαρτίου.

Τα μέλη του Fan Club θα έχουν online πρόσβαση στα εισιτήρια από τις 18 Μαρτίου.

Τιμές εισιτηρίων:
45 euro όρθιων γενική είσοδος για τα πρώτα 1.000 στην γενική περιοχή, και 55 euro για την ίδια περιοχή μετά την εξάντληση των 1.000 πρώτων.
85 euro όρθιων στο PL1, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής. Με την αγορά 3 εισιτηρίων στο PL1, έχετε δωρεάν μία θέση Parking.
Την ημέρα της συναυλίας η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ θα κοστίζει 60 ευρώ στο ταμείο.

20 marti loipon vour gia 45 eurw gia linkin park pwww kapsimo kaula porwsi epos metal(kala oxi kai metal alla tespa)

egw den to xanw
oi alloi kraxte

Sotos_The_Tequiler
16-03-2009, 22:06
Μαλάκα Μπέρνι... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
γελάει ο κόσμος!!! :headbang::headbang:
τα σπασες όλα πάλι μωρή κουράδα! χεχε

funishment
16-03-2009, 22:07
Πέρυσι τα έδωσα και έδινα και περισσότερα. Και γούσταρα κιόλα. Και ήταν και πολύ καλό το λάιβ, και τρου πάνω απ' όλα.

Αλλά φέτος, δε θα με πιάσει μαλάκα η Ντίντι. Όχι πάλι.

Σκατά στο λάκο και της Ντίντι λοιπόν.

Καραγκιοζιλίκια πάλι, 1000 εισιτήρια 45 ευρώ, και μετά 55. Για μια συναυλία που κατά τα φαινόμενα θα μαζέψει πάλι πάρα πολύ κόσμο. Βρε δε γαμιέστε. Έμποροι.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

BURNIN AMBITION
16-03-2009, 22:09
sumfwnw
kai epeidh me to lab eixame wraia kouventa, tha thn epsaxna gia tsampe kiets re paidi mou, alla goustarw arketa polu para polu gia na riskarw.....
an kapoios mou pei oti exei ta kone gia tsampe vazw amaxia mpures ousikia kai oti allo alla de riskarw mwre dustuxws. giati etsi kanoume kalo ston karioli to lwrh alla de mporw na xekinhsw thn epanastash apo tous linkin park

FIXXXER
16-03-2009, 22:10
Χμ θαθελα να τους δω...

BURNIN AMBITION
16-03-2009, 22:12
Μαλάκα Μπέρνι... :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
γελάει ο κόσμος!!! :headbang::headbang:
τα σπασες όλα πάλι μωρή κουράδα! χεχε
hahahah
e nai to xerw de me pianeis pouthena
pws sunduazwtous gas giant me tous mansun tous fleurety tous lizzy borden ton karra ton triantafullo kai tous linkin park enas theos xerei
kai enas psuxiatros
lol

Sotos_The_Tequiler
16-03-2009, 22:16
πάντως μεγάλη κλεψιά τα εισιτήρια....

Phantom Duck
16-03-2009, 22:18
Και ήταν και πολύ καλό το λάιβ, και τρου πάνω απ' όλα.

μέτριο ήταν. λέω να επιχειρήσω το τσαμπέ μπας και ακούσουμε κανά place for my head.

antimusic
16-03-2009, 22:19
γενικά συνειδητοποιείτε οτι έχουμε 2009 έτσι;

Phantom Duck
16-03-2009, 22:23
τράβα άκου v.o.d. ρε scenester

εν τω μεταξύ με την εξεταστική έχω ξεθάψει κάτι LD50 και χαίρομαι μόνος μου. δε θα πεθάνουμε κουφάλες.

Kalt
16-03-2009, 22:24
oxi

edit mas prolave o papios
erikses idea gia trelo ksethaving re pousti

funishment
16-03-2009, 22:26
Θαρρώ πως το τσάμπα στο χωράφι είναι εύκολο, ακριβώς γιατί είναι χωράφι. Έχει μπει κόσμος και κόσμος από παραδίπλα χωράφια, έχει μπει κόσμος και κόσμος στη ζούλα κανονικά από την είσοδο, παρέες 5 ατόμων με 2-3 εισιτήρια και άλλα τέτοια.

Τεράστια κλεψιά τα εισιτήρια, και πάμε πάλι, θάνατος στους εμπόρους.

Μόνο ο αγιατολάχ ξέρει πόσο γούσταρα να ξαναπάω, αλλά όχι, δε θα γελάει μαζί μου ο κόσμος που τα έσκασα πάλι χοντρά.

μέτριο ήταν. λέω να επιχειρήσω το τσαμπέ μπας και ακούσουμε κανά place for my head.

Όχι, ήταν καλό. Αν τους έχεις εφηβικό απωθημένο, ήταν καύλα. Τσαμπέ όλέ εφέτος όμως.

γενικά συνειδητοποιείτε οτι έχουμε 2009 έτσι;
Φυσικά. Θα το θυμόμαστε πάντα ως τη χρονιά του reunion των FNM, Limp Bizkit και Crazy Town.

regularpaul
16-03-2009, 22:26
θα συμφωνήσω με τον αντμιουζικ εδώ
τι λινκινγκ παρκ ρε πούστη μου? πάτε καλά?

Sotos_The_Tequiler
16-03-2009, 22:28
ο Μπέρνι :pink: ο έμπορας φταίει για όλα! εγώ τα λέω αλλά δε μ'ακούτε...
:-D
κατάρα στο λαδέμπορα... το χε πει και η Μαλβίνα :dfinger:

antimusic
16-03-2009, 22:28
οχι μωρέ, κανένα πρόβλημα, αλλά να...το hybrid ήταν σχεδόν 10 χρόνια πριν, ε και είναι τόσο contemporary pop "χιτάκηδες" οι τύποι που ας πούμε μου φαίνεται περίεργο που γουστάρει κόσμος να τους δει να σκουντουφλάνε στη σκηνή και να παίζουν hands held high ξερωγώ και στο τέταρτο χοροπήδημα να φεύγουν γοφοί αριστερά-δεξιά.

εντάξει μια μπύρα ακόμα αν παίξει σε κανα μαγαζί το crawling να την πιούμε, δε λέω. αλλά πενηντάευρα; srsly;

Kalt
16-03-2009, 22:32
now you're talking

ama eixe kana 35ri pantws ta dina

k vsk to provlima mou den einai toso i timi oso to xorafi

Sotos_The_Tequiler
16-03-2009, 22:35
35 έδωσα για monster magnet που έχω αρρώστια και πάλι μου φάνηκε τσιμπημένο... (χώρια το ότι κατέβηκα από Σέρρες-Αθήνα και πάλι πίσω, αλλά είπαμε: αρρώστια)
δε νομίζω ότι αξίζουν πάνω από 5 ευρώ τούτα τα παιδιά πάντως, χωρίς παρεξήγηση, όπως και δεν αξίζουν 80 ευρώ οι AC DC και κάθε άλλοι δεινόσαυροι (ιερόσυλε!!!) της ροκ και δεν ξέρω εγώ τι...

regularpaul
16-03-2009, 22:35
α το παιρνω πισω αντι μιουζικ
εσεις εδω πραγματικα γουσταρατε-ετε αυτο το πραγμα

carry on

Phantom Duck
16-03-2009, 23:18
γούστα ρε παύλε, δεν ξεκινήσαμε όλοι με kyuss :|

Όχι, ήταν καλό. Αν τους έχεις εφηβικό απωθημένο, ήταν καύλα. Τσαμπέ όλέ εφέτος όμως.

Ε απωθημένο τους είχαμε ρε φαν, δεν πήγα γιατί ήθελα να κοπανηθώ / βρω τον εσωτερικό μου εαυτό.

Φυσικά. Θα το θυμόμαστε πάντα ως τη χρονιά του reunion των FNM, Limp Bizkit και Crazy Town.

οι crazy town υποτίθεται έχουν κάνει reunion από πρόπερσι.

κανείς δε μου τη βγαίνει στο πραγματικά σκατένιο nu metal, yeaah.

Out Of The Body
16-03-2009, 23:29
Μην τα σκάτε ρε μαλάκες. Τσάμπα μόνο. Και επίσης το setlist της περσινής συναυλίας ήταν μια χαρά στην αρχή και μετά το γαμήσαν στις μπαλάντες. Με πήρε ο ύπνος βρε αδελφέ. Μαλάκα Burni, μόλις πάρω πτυχίο θα σε εξετάζω free.

funishment
16-03-2009, 23:44
γούστα ρε παύλε, δεν ξεκινήσαμε όλοι με kyuss :|

Ε απωθημένο τους είχαμε ρε φαν, δεν πήγα γιατί ήθελα να κοπανηθώ / βρω τον εσωτερικό μου εαυτό.

οι crazy town υποτίθεται έχουν κάνει reunion από πρόπερσι.

κανείς δε μου τη βγαίνει στο πραγματικά σκατένιο nu metal, yeaah.

Mόλις σε συμπάθησα. :|

(Επιμένω όμως ότι ήταν καλό λάιβ ε.)

Yanqui
16-03-2009, 23:51
αμαθεις.

Amnesiac.
17-03-2009, 00:44
Κάποιος να βρει την ανακοίνωση της ντίντι πριν τη δεύτερη συναυλία των Τουλ που με περηφάνια έλεγε ότι πλέον έχουν δικό τους χώρο και άρα μειωμένα έξοδα και άρα μπορούν να βάζουν φτηνά εισιτήρια και για το λαουτζίκο από δω και πέρα. Και μετά όλοι μαζί δύο μεγάλα λολ, ένα για τον ντιντή και ένα για την άλτεργκραουντ (μπόνους).

BURNIN AMBITION
17-03-2009, 02:54
pros porotiko paulo

kapote otan imoun 15aris 16aris me xaiti malli kapws kreatoriko ktl ktl akouga oti pio underground uphrxe. ixera ena palikari pio megalo to opoio eixe kone trela sto underground(to diskadiko e) dipla sth grotta(allh megalh agaph)

mou egrafe se kassetes(no cds akoma) oti demo evgaine apo souhdia ktl oti ma oti evgaine. me oso pio polla underground kamena akouga toso pio polu poronomouna kai ekana kati.
oraia ola eixa kavatzwsei kati demo fleuruty prin kan ta parei to metsal hammer kai to epaiza kai mouri kai kati akraia siuhdika death metal

kapoia mera irthe to palikari kai mou efere kati kamenies.
pira thn kaseta na valw kai suneidhtipoihsa oti de mporousa na ta xwnepsw eixa mpouxthsei apo thn underground fash re paidi mou apo to tripaki tou na eimai psagmenos.kai mporw na sou pw oti kulhse kai ena dakry apognwshs gia to louk isto opoio eixa pesei

kai eipa. h mousikh einai mousikh sto mpoutso mou to underground re paidi mou tha akouwkai ta mainstream oso kai flwrika i dhthen na thewrountai. auto pou thelw na pw einai mh katakrineis tous linkin park kai egw eixa mpei stotripaki auto .allwste evriza anekathen to nu metal alla tespa

mia xara einai oi linkin gia auto pou einai.

opws mia xara einai kai oi de xerw egw poioi underground agnwstoi porotikoi

as mh kolame se faseis kai tampeles kai katastaseis

at out of body
ti spoudazeis wre?

o amnesiac eipe megalh kouventa

regularpaul
17-03-2009, 11:38
μπερνιν' ασε τις ιστοριες για αγριους και τα αντεγκραου Vs μεινστρημ
ο σπρινγκστην πχ που ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου, μια χαρα υπερμεινστρημ ειναι
στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για άθλια μουσική από άθλια μπάντα
και σε αυτό δεν σε σώζει ούτε η τιμιότητα και η πόρωση, τέλος

στην τελική αυτό που λέει ο φαντομ ειναι σωστό, γούστα είναι
ε στην προκειμένη περίπτωση το γούστο σας είναι άθλιο, αυτό σχολιάζω :eek:

(ρε φάντομ τι κάιους ήμαρτον, 20 ήμουν όταν πρωτάκουσα κάιους
δεν ξεκίνησα με δαύτους!)

εχω πολλά περισσότερα και πιο σοβαρά να πω για τη σκηνή του νο μέταλ
και τι εκφράζει αυτή, και το πώς εκφραζει μια συγκεκριμένη γενιά ανθρώπων
της οποίας το πνεύμα ίσως δεν πιάνω, αλλά επειδή το κουράζω θα σταματήσω
αφήστε πάντως τα boy bands με κιθάρες και τα 45+αρια τις ντιντι
και μελετήστε λίγο τις κριτικές του πάνκη
ή τα DIY lives που ποστάρουν οι σαλονικείς φίλοι μας

antimusic
17-03-2009, 11:54
εχω πολλά περισσότερα και πιο σοβαρά να πω για τη σκηνή του νο μέταλ
και τι εκφράζει αυτή, και το πώς εκφραζει μια συγκεκριμένη γενιά ανθρώπων
της οποίας το πνεύμα ίσως δεν πιάνω, αλλά επειδή το κουράζω θα σταματήσω

όχι μην. do tell.

εντιτ: μόνο λίγο κράτει με τα νο-μεταλ και τα νη-μεταλ, καλό παιδί είσαι, λυπήσου μας. τραύματα, καταλαβαίνεις.

regularpaul
17-03-2009, 14:09
προσπερναμε σε 1η δοση το υφακι του edit
(καλο θα ναι να μην επαναληφθει)
και μπαινουμε στο ψητο

δεν μιλαμε προφανως για το θεμα γουστου παλι
ούτε και για την μουσική που γραφει η συγκεκριμενη μπαντα
(πραγματα που ηδη εχουν γινει πολυ καλυτερα στο παρελθον
και μαλιστα σε mainstream επιπεδο βλ. Judgement Night πχ)
γελαω στο μεταξυ με την προσπαθεια να χωσουν και ηλεκτρονικα
στον ηχο τους μπας και το σωσουν (ηχητικα, οχι εμπορικα)

ας πω ομως χοντρικα τι εννοω ότι εκφραζουν μια συγκεκριμενη γενια ανθρωπων
αυτου του τυπου οι μπαντες απο την αρχη βγαζουν
μια αγανακτηση να το πω, teenage angst να το πω?
που ομως ευθυς εξαρχης ειναι τιγκα στο δηθεν
μια κλαψιαρικη μαγκια :?, μια οργη που εξαντλειται μεσα στην ασφαλεια της
(με εκατομυρια πωλησεις με το καλημερα, τι αλλο να κανε?)
τελος παντων ενα εξαρχης δημιουργημα εταιρειών
που εκμεταλλευτηκαν ολα τα κλισε της νεολαιας
και πουλησαν ψευτο-αντιδραστικη σκληρη μουσικη με ευαισθησιες

τυχαιο που το τελος της ηρθε το ιδιο ξαφνικα με την δημιουργια της?
ποσο μπορεις να ξεγελασεις χωρις να χεις τιποτα πραγματικα να πεις?
ενα τυχαιο παραδειγμα (προσοχη ακολουθουν στιχοι λινκιν παρκ)

Everything you say to me
Takes me one step closer to the edge
And I'm about to break

ε αντε σπασε ρε μαλακα επιτελους, ακομα περιμενεις?
οι Wipers ξεπερασαν τα ορια απο τα 80's, εσυ ακομα?

locust
17-03-2009, 14:35
για τους νιρβάνα λές?

FIXXXER
17-03-2009, 14:38
Παυλε μια χαρα τα λες γενικοτερα αλλα φαουλ στο συγκεκριμενο (χωρις καρτα). Ολες οι μοδες καθε εποχης φαινονται εξαιρετικα θελκτικες και γαματες στους εφηβους της εποχης και εξισου σιχαμενες και ηλιθιες σε ανθρωπους που εχουν περασει τη δικη τους εφηβεια. Στη δικη σου εποχη ηταν το grunge και το stoner, πιο παλια ηταν το 80's heavy metal, μετα απο σενα ηρθε το alternative (δικη μου γενια, yeah) και πριν καμια 10αρια χρονια το nu metal, οπως επισης και το emo πριν 5 χρονια, κι ας μην βασιζεται τοσο στη μουσικη το τελευταιο οσο στο image. Σημασια εχει οτι αν τα βαλεις κατω, ειναι ολα συνθηκες της εποχης, χαιρω πολυ, μπορει τα τυπακια που ακουνε nu metal να ειναι λιγο πιο κακομαθημενα και κλαψιαρικα οπως λες, αλλα για οποιον ηταν 17 χρονων οταν μεσουρανουσαν οι Linkin Park του φαινοταν τοσο μαγικο οσο εσενα το Superuknown και το Dirt (υποθετω, δεν παιρνω κι ορκο, αν οχι εισαι αμπαλος :grin:) και σε μενα το Smash και το Without You I'm Nothing λιγο πιο μετα.

Τελος παντων, κουβεντα να γινεται, προσωπικα μαρεσει να ακουω τα καλυτερα απο καθε σκηνη και ολη αυτη η αναλυση περι συμβολισμων και μοδας και νεολαιας ειναι ανουσια λιγο πολυ, δε σε ειδα ποτε να γραφεις και για τους blackmetallers τιποτα, κι ας εχουν πιθανοτατα ενα απο τα πιο γελοια image.

FIXXXER
17-03-2009, 14:40
πως σβηνω ποστ?

antimusic
17-03-2009, 14:45
δεν διαφωνούμε σε τίποτα όσον αφορά το δήθεν και την ψευτιά του όλου θέματος. είναι βέβαια κάτι που παρατηρείται σε ολόκληρη σχεδον την εμπορική chart-oriented χαζοποπ, οι linkin park και το συνάφι τους δεν εξαιρούνται μόνο και μόνο επειδή είχαν κιθάρες. υπέροχο παράδειγμα ο papa roach να σκούζει για το διαζύγιο των γονιών του αν θυμάμαι καλά, και να είναι ξερωγω 35 χρονών. το infest ήταν ωστόσο ένας ωραίος δίσκος για την εποχή εκείνη. όλοι ξέρουμε (φανταζόμαστε, τέλος πάντων) λίγο-πολύ πώς δουλεύει η ποπ βιομηχανία, αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχουν προκύψει μερικά πολύ διασκεδαστικά και καλοκατασκευασμένα (λέξη κλειδί το κατασκευασμένα, φυσικά) τραγουδάκια. όπως επίσης, και για να εξηγήσω την ένστασή μου στο θρεντ, δεν σημαίνει και οτι εν έτει 2009 θα μας απασχολήσει ένα live των falco ας πούμε.

ε και γενικά μιας και είναι προδιαγεγραμμένο οτι ανα μερικά χρόνια θα βρίσκεται πάλι στα πάνω του κάποιας μορφής "σκληρός" ήχος δεν σημαίνει οτι ακόμα κι αν βλέπεις τις πραγματικές διαστάσεις του θέματος δεν μπορείς να το διασκεδάσεις τουλάχιστον.

και για το pour some sugar on me να ανοίξουμε κουβέντα, κάποιος θα βρεθεί να πει "ρε φίλε όποτε το ακούω σκάω χαμόγελο από αυτί σε αυτί."

και για να ξανάρθουμε στους λινκιν παρκ, όλοι για απωθημένο μίλησαν, όχι για ουσία και αξία.

(αρνούμαι να μπω σε χαζή αντιπαράθεση μαζί σου για υφάκια και μαλακίες, προσπερνάω λοιπόν κι εγώ αυτό το "να μην επαναληφθεί" και σε διαβεβαιώ οτι το θέμα είναι όχι λήξαν, μη υπάρχον)

regularpaul
17-03-2009, 14:53
"να μην επαναληφθει" ώστε να εχω διαθεση να απαντησω εννοουσα, ειμαστε ΟΚ
λοκαστ, νιωσε λιγο τι εγραψες
αν δεν τα καταφερεις, διαβασε το αρθρο του Harvestman (ας δωσει καποιος το λινκ)

θα επανελθω λιγο αργοτερα

Reject
17-03-2009, 14:53
στινκιν πορκ.

[πορωτικος παυλος]ε αντε σπασε ρε μαλακα επιτελους, ακομα περιμενεις?
οι Wipers ξεπερασαν τα ορια απο τα 70's, εσυ ακομα? [/μας καρακαυλωσες παυλο]
βεντουζα.
η αιτια που σιχαινομουν ολες αυτες τις μπαντες (με εξαιρεση τους deftones που απλα ειχαν ενα επιπεδο ρε παιδι μου) ηταν οτι μουσικα ειχαν το πιο αθλιο υποβαθρο(μιξη καθυστερημενου μεταλ με ακομα πιο καθυστερημενης ραπ) και στιχουργικα ηταν οτι πιο μπουλικο,δηλαδη να ακουω εναν 30φευγα να κλαψουριζει για την γκομενα του με το ιδιο στυλ που θα το εκανε και ενας 13χρονος ή να ακουω για μια γενια που προσπαθει να επαναστατησει το σαββατο το βραδυ για να δειξει κακια στην γκομενα μου γυρνουσε τα αντερα.
εκεινο ομως που μου γυρνουσε ΑΚΟΜΑ πιο πολυ το στομαχι ηταν η εξης στιχομυθια αναμεσα στους οπαδους τους.
-"τι ακους?"
-"α!εγω ακουω hardcore.limp bizkit,slipknot,korn,linkin park"
και εγω τα ακουγα αυτα και κατεβαζα χριστους.

και μην ακουσω μαλακιες περι grunge στα 90ς,μιας και αυτο το κινημα ειχε ΚΑΙ το υποβαθρο ΚΑΙ την παιδεια.ασχετα αν οι πολυεθνικες το ξεζουμισαν και το πηδηξαν.βρηκαν λεφτα και ορμηξαν.

πραγματικα,τα τελη 90ς/00ς ηταν η πιο μαυρη περιοδος.δεν μπορουσα να πιστεψω οτι υπηρχε ΤΟΣΟ πολυς κοσμος που να ακουει τετοιες τσιχλοφουσκες.
οκ,ακουω καζανακια και σαπιλα.συνεχιστε.

α!
και παυλο,θυμισου μια ποιες μπαντες ηταν τεραστιες στην Ελλαδα και εντελως υποτιμημενες σε ολο τον υπολοιπο κοσμο.και ειχαν εδω φανατικο κοινο.
tuxedomoon,wipers,dead moon.γεματα κλαμπ,οπαδοι μεχρι το κοκκαλο.
καποτε ο γραικος ηξερε να ακουει λιγη μουσικη,τωρα dead moon 150 ατομα.

locust
17-03-2009, 15:23
reguralpaul αυτό που έγραψε ο φιξξξερ εννοούσα. Η κάθε γενιά δεν μπορεί να καταλάβει τα γούστα της επόμενης, σε καμία περίπτωση δεν κάνω σύγκριση νιρβάνα με λινκινπαρκ.

πάνκη πάς να γίνεις ο ρουθλες του πανκ

regularpaul
17-03-2009, 15:30
μια χαρά καταλαβαίνω τα γούστα της επόμενης γενιάς και της μεθεπόμενης
δεν ειμαι κολλημενος στα παλια
οι αμενρα και οι καθαρσις
(που εμαθα εδω απο πιτσιρικαδες, αρα ειμαι ανοιχτος στο νεο και ωραιο)
αυτης της γενιας ειναι, οχι των προηγουμενων

απλα τυχαινει να εχω και γουστο :-D

Reject
17-03-2009, 15:31
λοκαστ νιωθεις?που αναφερθηκα στο πανκ ρε συ στο προηγουμενο ποστ μου?διαβασε το μια καλα.ελα παμε.αλλη μια.
"η καθε γενια δεν μπορει να καταλαβει τα γουστα της επομενης".πιστευω πως αυτο ειναι πολυ ευστοχο σχολιο.
η καλη μουσικη ειναι καλη μουσικη.στα αρχιδια μου τι ακουν τα πιτσιρικια,αν μου αρεσει θα το ακουσω και εγω.
ας κανουμε ομως μια λογικη συνδεση.
nirvana->korn->my chemical romance.oi πιο μεηνστρημ μπαντες στο ειδος τους στην εποχη τους.
ποια να ηταν η πιο σοβαρη?(και εποχη αλλα και μπαντα).

Kalt
17-03-2009, 15:31
to swstotero post tharrw pws htan (to prwto) tou pavlou, parolo pou diafwnw katheta. oson afora to deutero

''αυτου του τυπου οι μπαντες απο την αρχη βγαζουν
μια αγανακτηση να το πω, teenage angst να το πω?
που ομως ευθυς εξαρχης ειναι τιγκα στο δηθεν''

nai ok apla uparxei kai to eks isou megalo pososto to opoio doesn't really give a shit about teenage angst kai koitaei na goustarei me ta kommatakia tous. les kai prepei na dinoume enan anwtero skopo se oti akoume

p.s. logw apwthimenou tha ithela kai gw na tous dw, alla auto den simainei pws den apolamvanw akoma tous palious tous diskous. & gnk, ean arxiza na spazomai me ti mousiki pou akouei o diplanos mou tote mallon tha prepe na epaneksetasw ta kritiria pou diepoun ta gousta mou ki akoma perissotero to giati diamorfwthikan etsi ta gousta mou. pragma pou den isxuei gia atoma tupou pavlos alla you catch my drift oson afora tis gnkoteres gkrinies pou paizoun apo dw ki ap ekei

locust
17-03-2009, 15:38
λοκαστ νιωθεις?που αναφερθηκα στο πανκ ρε συ στο προηγουμενο ποστ μου?διαβασε το μια καλα.ελα παμε.αλλη μια.
"η καθε γενια δεν μπορει να καταλαβει τα γουστα της επομενης".πιστευω πως αυτο ειναι πολυ ευστοχο σχολιο.
η καλη μουσικη ειναι καλη μουσικη.στα αρχιδια μου τι ακουν τα πιτσιρικια,αν μου αρεσει θα το ακουσω και εγω.
nirvana->korn->my chemical romance.oi πιο μεηνστρημ μπαντες στο ειδος τους στην εποχη τους.

Ε μην κολλάς , ενοούσα αυτή την νοοτροπία με τους πιτσιρικάδες, λές και αν αυτός θεωρεί τους λιμπισκιτ χαρντκορ, εσύ πρέπει να σταματήσεις να ακούς απο τη ντροπή σου.

Έχω την εντύπωση ότι δίνετε στη μουσική που ακούνε οι άλλοι περισσοτερη σημασία απ'οσο θα έπρεπε

Reject
17-03-2009, 15:42

Ε μην κολλάς , ενοούσα αυτή την νοοτροπία με τους πιτσιρικάδες, λές και αν αυτός θεωρεί τους λιμπισκιτ χαρντκορ, εσύ πρέπει να σταματήσεις να ακούς απο τη ντροπή σου.

Έχω την εντύπωση ότι δίνετε στη μουσική που ακούνε οι άλλοι περισσοτερη σημασία απ'οσο θα έπρεπε

οχι ρε συ λοκαστ,καμια σχεση!
δεν μου την σπανε οι οπαδοι τους,η μουσικη που βγαζουν ειναι που μου την δινει.και το γεγονος οτι αυτη η μουσικη για μια 5ετια βρισκοταν ΠΑΝΤΟΥ.

BURNIN AMBITION
17-03-2009, 16:20
to nu metal to suxainomai
group tupou limp bizkit kai ta sxetika ta eixa aforisei
no mousiki apla prospathisan sta 00kai 90s feuga na kanoun oti ekane to metal sta 80s. apetuxan stis kardies mas petuxan oson afora tis pwlhseis. linkin park den eixa akousei pote alla tous pire to kazani opws ola ta nu metal
prwth fora linkin akousa persu to mai tuxaia
den exetazw stixous genika sta agglika spania exw tautistei me exoun agixei stixoi.stixoi me agizan otan eperna original cd me ta vivliarakia kai diavaza stixous. twra paparia sunhthws
an thelw na me agixou nstixoi vazw karra(nai gelate gelate malakaes)
i mousiki twn linkin park einai eupepti mexri ahdias
emena omws san mainstream mousiki pou einai mou aresei
de mporw na toussugrinw me kanena apo ta pragm,atika porwtika kai agahmena group. tha xasoun oi lp hands down
omws gia to na pernaw euxarista pou kai pou th wra einai mia xara
e kai gia na dw live goustarw

a tha kanw kai kontomaniko gia na xtupaw mounakia
sovara
auto

kai paule

to post to ekana gia na to paixw intellectual psagmenos. einai alhthinh istoria omws

esu paule sunexise na mas mathaineis mammoth volume ktl kai eisai theos

regularpaul
17-03-2009, 18:14
burnin' το ποστ σου μου αρεσε πολυ
τρελλαινομαι να ακουω για ιστοριες μουσικοφιλων
ανεξαρτητως ειδους
απλα εθεσες το θεμα σε βαση mainstream Vs underground
που δεν ειχε να κανει με αυτο που ελεγα

τωρα σε αυτο που λετε μερικοι περι σχολιασμου του γουστου του αλλου
και μην τα βλεπουμε ολα τοσο σοβαρα
και σχολιασμου του τι ακουει ο διπλανος κλπ
ε μην νομιζετε οτι εχουμε βγει εγω ή ο πανκης με τσεκουρια
και παιρνουμε κεφαλια απο οπαδούς λινκιν παρκ (αυτα ούτε ο ρουθλεςς δεν τα κανει)
θελω να πω οτι επειδη λεμε κανενα σχολιο εδω μεσα για την κακογουστια μερικων =p
δεν σημαινει τπτ περισσοτερο

εδώ με τον μιτσμανν μαλακιζομαστε διαρκως επειδη ειναι γαυρος
αυτο δεν σημαινει οτι μολις βρεθουμε δεν θα πιουμε 28 μπυρες
και δεν θα κατσω να τον ακουω επι ωρες να μου μιλαει για τους αναϊλειτορ

αλλα δεν μπορω και να μην σκεπτομαι ποσο πιο ωραιος θα ηταν ο κοσμος
αν 10χιλ κοσμου πηγαιναν στους τρατζεντυ
και αγνοουσαν λαιβ των λινκιν παρκ ή των take that (!)

αυτα

antimusic
17-03-2009, 18:21
ε τότε θα είμασταν αυτοί (http://www.youtube.com/watch?v=yX38dNneIiU) ρε παύλο. θα χορεύαμε στα κρυφά σε αχυρώνες και αποθήκες να πούμε.

regularpaul
17-03-2009, 18:32
υπαρχουν κι αλλες λυσεις ρει
http://www.youtube.com/watch?v=mqlWw6uqbd0

(αν καταλαβα τι εννοεις :-?)

Phantom Duck
17-03-2009, 21:59
οκ, όσο ακούω για "κακό γούστο" και "φωλς τύποι που δημιουργήθηκαν από πολυεθνικές άρα είναι σκατά" μου ρχονται στο μυαλό οι τρουμεταλλάδες (και γενικά οι τρου-*random μουσικό είδος, απλά για να καταλαβαινόμαστε) και δε θέλω να σκέφτομαι τέτοια για άτομα που εκτιμώ (μουσικά και μη).

δλδ ΟΚ, πιστοποιητικά αυθεντικότητας θα ζητάμε τώρα για να ακούμε λίγη μουσική που γουστάρουμε; το καταλαβαίνω ότι οι LP είναι "μέταλ" για έφηβους και δε διεκδικούν δάφνες "αντικειμενικής ποιότητας", εγώ χωρίς να έχω ακούσει το πρώτο τους lp μάλλον τώρα θα άκουγα ακόμα darude και goin' through, τι να κάνουμε. αν ο ακροατής δεν είναι στόκος, από κάθε μουσική θα πάρει τα καλά και θα προχωρήσει, αν είναι χλιμίτζουρας θα ακούει κάθε εποχή ό,τι είναι τρεντυ, από νιρβάνα μέχρι πρόντιτζυ μέχρι τερζή μέχρι ρουσλάνα. θέλω να πω, κι εγώ για πλάκα θα δουλέψω κάποιον που ακούει the used επειδή "έτσι πρέπει", αλλά κακό γούστο; τι είμαστε, αισθητική αστυνομία;

και επειδή είπε ο Παύλος για μπάντες που με το καλημέρα πούλαγαν εκατομμύρια: το πρώτο korn έχει πουλήσει στην Αμερική μέσα σε 15 χρόνια και μετά από την έκρηξη που είχαν 2 μύρια, ενώ το πρώτο deftones δεν μπήκε καν στα charts. Φυσιολογική φάση- αποθήκες, προβάδικα, lives 100 ατόμων, ε τι να κάνουμε που γούσταραν οι πολυεθνικές και υπέγραφαν ό,τι ατάλαντο άμουσο παλτό έβρισκαν που ραππάρει με κιθάρες.

Δεν είμαι ο τύπος που υπερασπίζεται τα mainstream σκατά για να φανεί ανοιχτόμυαλος, ξέρω ότι ακούω και πραγματικά ΣΚΑΤΑ (για διάφορους λόγους- πχ point (http://www.youtube.com/watch?v=2x7frrL29lY)), αλλά έχω ξεπεράσει προ πολλού τη φάση "ντρέπομαι γιατί ακούω ότι γουστάρω" κι έχω καταλήξει ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά κακή μουσική, αλλά κακοί ακροατές- αν ακούς κάτι επειδή δεν το γουστάρεις αλλά γιατί "πρέπει", τότε και μόνο είσαι ένας τέτοιος.

γιατί πόσο διαφέρουν κάτι guerilla radio από το μιαρό nu metal;

Phantom Duck
17-03-2009, 22:01
ε ρε πούστη, σαν τοποθέτηση σε συνέλευση είναι το τελείωμα.

Yanqui
17-03-2009, 22:17
αυτο πλεον ειναι ενα θεμα για το νουμεταλσ.

http://www.youtube.com/watch?v=dOO4VZeH4-g

00i00
17-03-2009, 22:24
γιατι κουραζετε τα δαχτυλα σας για ενα απλα κακο συγκροτημα?

BURNIN AMBITION
17-03-2009, 22:33
o paulos einai gamw ta paidia

allh mia istoria

pentahmerh
egw totenes hmoun kollhmenos me metal kai maiden sugekruimena

mono metal
mono

evriza ta pantaskuladika pop rock ktl

ela pou sthn pentahmerh vazan sunexeia ena sugrothma pou legotan xulina spathia

kai san hxos de me xalage

otan edwsa panellhnieskai meta skeftomoun to groupaki

alla h kapsa tou metala na aforisei ta panta de me afhne

enw mou arese elega den einai metal. ara kako

mexri pou katalava oti eimai malakas kai i sunexeia gnwsth

pou thelw na katalhxw?
mou arsesei h mousiki twn lp
otan lew mou aresei ennow akouw kati euxarista
de tous thewrw profanws oute to kalutero group tou kosmou oute tipota. apla mou arsesei.
kai otan mou arsesei kati to lew
kai goustarw pou tha paw sunaulia

nai to xerw oti einai emporikoi oti den paizoun papades oti de den den den den

alla mou arsei

emena

auto

an mou arsei kati apo triantafullo karra burzum ved buens ende maiden i michael jackson, tah to akousw

dika mou einai ta autia

auto

....
pantws wraio thrad exelixthke

propsathoun oloi na psisoun olous me intellextual ufaki

porotiko

Amnesiac.
17-03-2009, 22:34
Δε κάνετε ένα σπλιτ το τόπικ και να συζητήσουμε αυτά τα πράγματα αλλού; Είναι κρίμα να χαθούν σε λίνκινπαρκ θρεντ, αν και λίγο πολύ τα ίδια θα ξαναπούμε όλοι μας.

Α, εννοείται πως δεν αγγίζουμε τους deftones ε.

BURNIN AMBITION
17-03-2009, 22:36
o paulos einai gamw ta paidia

allh mia istoria

pentahmerh
egw totenes hmoun kollhmenos me metal kai maiden sugekruimena

mono metal
mono

evriza ta pantaskuladika pop rock ktl

ela pou sthn pentahmerh vazan sunexeia ena sugrothma pou legotan xulina spathia

kai san hxos de me xalage

otan edwsa panellhnieskai meta skeftomoun to groupaki

alla h kapsa tou metala na aforisei ta panta de me afhne

enw mou arese elega den einai metal. ara kako

mexri pou katalava oti eimai malakas kai i sunexeia gnwsth

pou thelw na katalhxw?
mou arsesei h mousiki twn lp
otan lew mou aresei ennow akouw kati euxarista
de tous thewrw profanws oute to kalutero group tou kosmou oute tipota. apla mou arsesei.
kai otan mou arsesei kati to lew
kai goustarw pou tha paw sunaulia

nai to xerw oti einai emporikoi oti den paizoun papades oti de den den den den

alla mou arsei

emena

auto

an mou arsei kati apo triantafullo karra burzum ved buens ende maiden i michael jackson, tah to akousw

dika mou einai ta autia

auto

....
pantws wraio thrad exelixthke

propsathoun oloi na psisoun olous me intellextual ufaki

porotiko

BURNIN AMBITION
17-03-2009, 22:37
btw giati ta kanei auta to forum? pataw mia fora postarei 2?

Phantom Duck
17-03-2009, 22:39
οκ, φέρτε και retaliator και rockavlon να τελειώνουμε, δεν πάει άλλο. inb4 ζαχαρόπουλος MOTHERFUCK.

πάω να ακούσω λίγο '90s holy terror από cleveland και περίχωρα να ανακτήσω τους χαμένους scene points μου.

Yanqui μη με προκαλείς και φέρω τπτ τέτοια (http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=2604840).

Amnesiac.
17-03-2009, 22:48
εδώ. (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?p=830807#post830807)

phthoggon
17-03-2009, 22:53
Γαμάνε ρε οι Nonpoint, αυτούς να ακούτε όχι τους σκατογκέι. Εντάξει, άντε να σας αρέσει καμιά από τις άψυχες λουστραρισμένες μισό εκατομμύριο $ μπάτζετ παραγωγές τους, δε σας έρχεται να τους σαπίσετε τις πρίτιμποϊ βου που παίζω λάιβ είμαι επαναστατημένος νέος και παίρνω το βράδυ τηλ τον ακκάουνταντ να τσεκάρω πως πάνε οι μετοχές φάτσες τους όταν τους βλέπετε?

Amnesiac.
17-03-2009, 22:55
Πες και γι'αυτούς που μετά βρίσκουν γκόμενα και γίνονται σκυλάδες!!

Phantom Duck
17-03-2009, 23:08
Γαμάνε ρε οι Nonpoint, αυτούς να ακούτε όχι τους σκατογκέι. Εντάξει, άντε να σας αρέσει καμιά από τις άψυχες λουστραρισμένες μισό εκατομμύριο $ μπάτζετ παραγωγές τους, δε σας έρχεται να τους σαπίσετε τις πρίτιμποϊ βου που παίζω λάιβ είμαι επαναστατημένος νέος και παίρνω το βράδυ τηλ τον ακκάουνταντ να τσεκάρω πως πάνε οι μετοχές φάτσες τους όταν τους βλέπετε?

Τι nonpoint ρε αποτυχημένε raggacore τύπε.

(ωραίο το πρώτο)

phthoggon
17-03-2009, 23:13
χαχα, δεν ξέρω από άλμπουμς και τέτοια, 2-3 βιντεοκλίπς τσέκαρα μετά από το λινκ του πόσταρε ο γίανκι και μου άρεσαν όλα, ένα και ένα ήταν. raggacore? ωραίο ακούγεται, να το τσεκάρουμε! (το ποστ θέλει move στο νιου μέταλ τόπικ στο μεταξύ αλλά σιγά μη ποστάρω εκεί, ντροπής πράγματα)

metamelia3
18-03-2009, 00:04
το γκεριλλα ρεηντιο ακουγεται και δεκα χρονια αργοτερα. επισης, ηταν ενας ηχος που ηταν μοναδικος και μπορουσε να ξεσηκώσει τους πάντες

εγω δεν συμφωνώ ακριβώς με τον παύλο, θεωρώ υπερκακόγουστο να ακους λινκιν παρκ αλλά γίνομαι για λίγο δημοκρατικός και λέω ότι δεν έχω δικαίωμα να το πω αυτο. το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι όλοι εδώ πέρα λένε ότι θα πάνε επειδή τους άκουγαν πιο μικροί*. Η απορία μου εμένα είναι αν η νοσταλγία για τα εφηβικά χρόνια κοστολογείται 50 ευρώ και ενεργοποιείται με συναυλία λινκιν παρκ.

* λογικό συμπέρασμα: σε 5 χρόνια κανείς δεν θα τους θυμάται. Νιρβανα και ρατμ συζητιούνται και σήμερα και θα συζητιούνται για καιρό ακόμα.

Razor
18-03-2009, 00:07
κι έχω καταλήξει ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά κακή μουσική, αλλά κακοί ακροατές- αν

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΦΙΛΟΣ :!:

Amnesiac.
18-03-2009, 00:26
Αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με τόνομα τους, το γκερίλλα ρέιντιο δεν ήταν καθόλου μοναδικός ήχος, ήταν κλασικός ρατμ ήχος που [ελίτ]για όσους τους ήξεραν απτο πρώτο τους άλμπουμ[/ελίτ] είχε αρχίσει να ψιλοκουράζει. Δηλαδή δε μπορώ να φανταστώ κάποιον που έζησε τους ρατμ στην εποχή τους να τα σπάει με μπατλ οφ λος αντζελες. Αλλά εσείς πού να τα ξέρετε αυτά, είστε ΜΙΚΡΟΙ λολ.

(δε το εννοώ έτσι)

funishment
18-03-2009, 00:27
το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι όλοι εδώ πέρα λένε ότι θα πάνε επειδή τους άκουγαν πιο μικροί*. Η απορία μου εμένα είναι αν η νοσταλγία για τα εφηβικά χρόνια κοστολογείται 50 ευρώ και ενεργοποιείται με συναυλία λινκιν παρκ.

* λογικό συμπέρασμα: σε 5 χρόνια κανείς δεν θα τους θυμάται. Νιρβανα και ρατμ συζητιούνται και σήμερα και θα συζητιούνται για καιρό ακόμα.

Όχι, το συμπέρασμά σου δεν είναι λογικό. Προσωπικό παράδειγμα, στο εμτιβί τους έμαθα, 2001 ήτανε τότε, 2009 έχουμε σήμερα, και αν δεν είχα σημαντικότερα λάιβζ για να επενδύσω τα λεφτά μου, μια χαρά θα πήγαινα πάλι, και θα γούσταρα. Δεν τους ξέχασα δηλαδής, εκεί θέλω να καταλήξω. Καλώς ή κακώς λοιπόν, έχουν δύο ειδών ακροατές προς το παρόν. Αυτούς που στην χειρότερη είναι κάπου στα 27 τώρα και πήγαιναν γυμνάσιο-λύκειο στο hybrid, κι αυτούς που είναι ακόμα στο σχολείο. Δεν μπορούμε να ξέρομε λεπόν πόσο θα κρατήσει η μπογιά τους, amirite;

Και ελάτε τώρα, όλοι ακούτε μια μπάντα που ντρέπεστε να παραδεχτείτε ότι ακούτε. Get out of the closet, we have cookies.

Και ναι, "η νοσταλγία για τα εφηβικά χρόνια κοστολογείται 50 ευρώ και ενεργοποιείται με συναυλία λινκιν παρκ.".

metamelia3
18-03-2009, 00:32
Αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με τόνομα τους, το γκερίλλα ρέιντιο δεν ήταν καθόλου μοναδικός ήχος, ήταν κλασικός ρατμ ήχος που [ελίτ]για όσους τους ήξεραν απτο πρώτο τους άλμπουμ[/ελίτ] είχε αρχίσει να ψιλοκουράζει. Δηλαδή δε μπορώ να φανταστώ κάποιον που έζησε τους ρατμ στην εποχή τους να τα σπάει με μπατλ οφ λος αντζελες. Αλλά εσείς πού να τα ξέρετε αυτά, είστε ΜΙΚΡΟΙ λολ.

(δε το εννοώ έτσι)
Σ'ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ;

ναι, αλλα μονο οι ρατμ παιζαν τετοιον ηχο

Όχι, το συμπέρασμά σου δεν είναι λογικό. Προσωπικό παράδειγμα, στο εμτιβί τους έμαθα, 2001 ήτανε τότε, 2009 έχουμε σήμερα, και αν δεν είχα σημαντικότερα λάιβζ για να επενδύσω τα λεφτά μου, μια χαρά θα πήγαινα πάλι, και θα γούσταρα. Δεν τους ξέχασα δηλαδής, εκεί θέλω να καταλήξω. Καλώς ή κακώς λοιπόν, έχουν δύο ειδών ακροατές προς το παρόν. Αυτούς που στην χειρότερη είναι κάπου στα 27 τώρα και πήγαιναν γυμνάσιο-λύκειο στο hybrid, κι αυτούς που είναι ακόμα στο σχολείο. Δεν μπορούμε να ξέρομε λεπόν πόσο θα κρατήσει η μπογιά τους, amirite;

Και ελάτε τώρα, όλοι ακούτε μια μπάντα που ντρέπεστε να παραδεχτείτε ότι ακούτε. Get out of the closet, we have cookies.

Και ναι, "η νοσταλγία για τα εφηβικά χρόνια κοστολογείται 50 ευρώ και ενεργοποιείται με συναυλία λινκιν παρκ.".
σημαντικοτερα λαιβζ, μεγαλη κουβεντα. τα οποια ειναι και πολυ λιγα στην ελλαδα ενω υπαρχουν εκατομμυρια μπαντες σημερα.

μου φαινεται πολυ αθλιο αυτο για το 50ευρο, σοζ.

stam and the witches
18-03-2009, 00:34
Σε ποιο τοπικ μιλάμε γαμώ.

Κάντε τα κάποιος merge split ό,τι να ναι.

funishment
18-03-2009, 01:11
σημαντικοτερα λαιβζ, μεγαλη κουβεντα. τα οποια ειναι και πολυ λιγα στην ελλαδα ενω υπαρχουν εκατομμυρια μπαντες σημερα.

μου φαινεται πολυ αθλιο αυτο για το 50ευρο, σοζ.

Ε φυσικά, δεν είπα ποτέ ότι θα είναι σημαντικό λάιβ. Ούτε και κανένας άλλος το είπε νομίζω. Εφηβική (ή μετεφηβική στην περίπτωση του Μπέρνη) καύλα ρε παιδί μου, εντ οφ στόρι.

(Και δεν αναφερόμουν σε λάιβζ επί ελληνικού εδάφους, γιατί τα σημαντικά <για τα γούστα μου πάντα> λάιβ εδώ δεν πάνε πάνω από 30 ευρώ.)

'Αθλιο, μαζί σου. Όχι επειδή είναι οι λίνκεν παρκ όμως. Επειδή η ντίντι και η κάθε ντίντι μας κάνει τον νταβατζή, και χτυπάει αβέρτα στο εισιτήριο. Αν μιλάγαμε για εισιτήριο 30 ευρώ, δεν νομίζω ότι θα γινόταν όλη αυτή η συζήτηση. Θα μας αφήνανε να πάμε με την ησυχία μας στο φολς λάιβ μας, και θα γελάγανε χωρίς να μπουν στον κόπο να ποστάρουν "ΓΕΛΑΩ". :dfinger:

'Αλλα τα 45 και τα 55 ευρώ να τα φάνε στους γιατρούς. ΈΜΠΟΡΟΙ.

Σε ποιο τοπικ μιλάμε γαμώ.

Κάντε τα κάποιος merge split ό,τι να ναι.
Μιλάμε μόνο για λίνκεν παρκ τώρα τελευταία, καλά είμαστε εδώ θαρρώ.

Phantom Duck
18-03-2009, 02:59
funishment άσε τους γελοίους ρε μωρό, πότε θα έρθεις να ακούσουμε dope και p.o.d.;

btw κάτι ξέρουμε που πάμε linkin park, μοναδική teenie bopper εμπειρία.

funishment
18-03-2009, 03:21
Αν δεν έχει Otep δεν πάω πουθενά. Ill Niño ΕΣΤΩ. :dfinger: :touched:

Α γκατ α λόλιποπ πορν μπιοτς.

FIXXXER
18-03-2009, 03:24
Εχετε χασει τον ελεγχο μου φαινεται, μονο τα ποστς του Φαντομ Ντακ βγαζουν νοημα στο θρεντ.

Phantom Duck
18-03-2009, 03:33
Α γκατ α λόλιποπ πορν μπιοτς.

αχαχα το χοντραίνει.

για (http://www.youtube.com/watch?v=JI5soO-XNvU) να (http://www.youtube.com/watch?v=F6sQp0OPUvQ) δούμε (http://www.youtube.com/watch?v=HWKkrTCGzqs).

X
18-03-2009, 08:23
εγώ χωρίς να έχω ακούσει το πρώτο τους lp μάλλον τώρα θα άκουγα ακόμα darude και goin' through

Ενώ τώρα ακούς πολύ σοβαρές και ποιοτικές μουσικές. ΚΟΜΗ ξέρω γω.

stam and the witches
18-03-2009, 11:56
Παίζει ότι το Hed PE είναι το γελοιότερο όνομα μπάντας στην ιστορία.

Marillion
18-03-2009, 12:01
Υπάρχoυν !!! και The The

antimusic
18-03-2009, 12:02
Υπάρχoυν !!! και The The

άψογα αμφότερα.

Phantom Duck
18-03-2009, 14:23
ωραίο το chk chk chk όντως.

Ποιος είναι ο ΚΟΜΗΣ μωρή φώκια με μόνιμη περίοδο;

funishment
18-03-2009, 14:34
αχαχα το χοντραίνει.

για (http://www.youtube.com/watch?v=JI5soO-XNvU) να (http://www.youtube.com/watch?v=F6sQp0OPUvQ) δούμε (http://www.youtube.com/watch?v=HWKkrTCGzqs).

That was lulz worthy. :-)

Σου έδωσα ένα από τα πιο cheesy quotes, ενός από τα πιο νγκέι νου μέτσαλ συγκροτήματα, yet, κατάφερες να βγεις από πάνω παραθέτοντας κάτι πιο νγκέι. Στο αναγνωρίζω. Το βίδεο από 3rd Strike μ' έκανε να συνειδητοποιήσω γιατί δεν το σεβάστηκε ποτέ κανείς αυτό το είδος.

Και μόνο γι' αυτό αξίζει να συνεχιστεί το ντίςςινγκ.

See, I can be g (http://www.youtube.com/watch?v=G7LNWX3pU74)a (http://www.youtube.com/watch?v=4KWsk5PAznc)y (http://www.youtube.com/watch?v=rXz5ST36VJU)e (http://www.youtube.com/watch?v=nnhgAk7PJZM)r (http://www.youtube.com/watch?v=FjHmC1bTnRk).

This thread is now about gay singers in nu metal videos. Oh wait.

Phantom Duck
18-03-2009, 14:42
ok λήγει γιατί αυτούς δεν τους ξέρω και τον ήπια και γιατί το youtube έχει κατεβάσει τα πάντα και δεν μπορώ να δώσω flaw και κάτι taproot.

Ας καταλήξουμε λοιπόν ontopic ότι θα πάμε linkin park για να θυμηθούμε τα παλιά, θα το κάνουμε τσαμπά, και ακόμα πραγματικά σεβόμαστε μόνο τους ποιοτικούς deftones...

funishment
18-03-2009, 15:24
Νε, νε και αούα.

A place for my head, Hit the floor και πάει κάπως έτσι.

X
18-03-2009, 15:31

Ποιος είναι ο ΚΟΜΗΣ μωρή φώκια με μόνιμη περίοδο;

Έλα τώρα..

Και στην τελική, με ή χωρίς κόμη, είσαι απ'τους πιο κακόγουστους μουσικά users εδώ μέσα. Fact.

locust
18-03-2009, 15:50
NO U

Pinatero
18-03-2009, 16:11
ασχετα απο μουσικα γουστα κλπ. (και γω ειχα περασει ξωφαλτσα απο τη φαση nu-metal), το να εχεις δει linkin park και να θες να δωσεις 45-55 ευρω για να τους ξαναδεις, Ε οσο να'ναι..! κυριως για το χρηματικο δηλαδης!

freak brother
18-03-2009, 16:17
ερωητηση.. υπαρχει underground nu metal?

BURNIN AMBITION
18-03-2009, 16:34
re toso sigouroi eiste gia to tzampe?
pws tha katsei stante?
anagastika anamonh exw apo thn eisodo h mantraphda?

funishment
18-03-2009, 16:44
Ακούγεται πολύ αστείο πάντως.

Απάντηση δεν έχω, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να θεωρηθεί αντεργράου nu metal.

Σιγουριά για το τσαμπέ έχεις μόνο αν ξέρεις κάποιον στον έλεγχο, ή έχεις βρει σίγουρη αλεπότρυπα. Αλλά νταξ, αν έχεις αμάξι, κάνεις τη βόλτα σου, κι αν μπεις μπήκες. Αλλιώς πας Σείριο, παίζεις στα ηλεκτρονικά, και γελάς με τους μαλάκες που θα φάνε 2 ώρες κίνηση για να φύγουν από το χωράφι.

metamelia3
18-03-2009, 16:47
χο, flaw είχαν ενα πολυ φλωρικο χιτακι που λεγοταν καπως λαστ μαν σταντινγκ η κατι τετοιο.

Κομμουνοσκυλο, για ΓΚΑΝΤΣΜΑΚ δεν λεμε;

Phantom Duck
18-03-2009, 22:17
Είναι φίρμες αυτοί, εδώ ποστάρουμε μόνο κλασμένα πράματα >=]

X, δεν ξέρεις καν τι ακούω να πούμε ξέρω γω και τέτοια. Όταν έχεις κόμπλεξ για άσχετα πράγματα προσπάθησε να μην τα βγάζεις σε θρεντς για συναυλίες linkin park και τραγελαφικούς, είναι κακό για τη φύση.

00i00
18-03-2009, 22:48
ερωητηση.. υπαρχει underground nu metal?

λολ

Drumsick
18-03-2009, 22:53
X, δεν ξέρεις καν τι ακούω να πούμε ξέρω γω και τέτοια. Όταν έχεις κόμπλεξ για άσχετα πράγματα προσπάθησε να μην τα βγάζεις σε θρεντς για συναυλίες linkin park και τραγελαφικούς, είναι κακό για τη φύση.

Φυσικά και ξέρω τι ακούς. Αν όχι όλα, αρκετά ώστε να μπορώ να κρίνω πάνω κάτω το μουσικό σου γούστο. Το οτι σου μάθανε οι πιτσαδόροι κάτι Arkangel και Tragedy, δε σε σώζει.
'Οταν δεν έχεις να πεις κάτι για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, μην κάνεις αναφορές σε φανταστικά κόμπλεξ τον γύρω σου, απλώς για να πεις κάτι, είναι κακό για τη φύση.

munchkin
18-03-2009, 23:12
εγώ χωρίς να έχω ακούσει το πρώτο τους lp μάλλον τώρα θα άκουγα ακόμα darude και goin' through

LEYTERHS PANAGIWTIDHS GAMW THN POUTANA MOU

Phantom Duck
18-03-2009, 23:59
'Οταν δεν έχεις να πεις κάτι για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, μην κάνεις αναφορές σε φανταστικά κόμπλεξ τον γύρω σου, απλώς για να πεις κάτι, είναι κακό για τη φύση.

έχω, με άλλα λόγια, μανία καταδίωξης. χχμμμμμμμμ...

Pali h X thn plhrwnei fusika. Pali h X ksefuge, pali h X prokalese. E den pate na gamhtheite.

Ok re, pali h X ftaiei pou arpaxthke xwris logo e? [...] Oxi oxi, mono h X einai toso upervolikh k kompleksw.

Ela ok, as ta valoume oloi me thn X pali apla kai mono epeidh einai h X, par'olo pou exei dikio. Autoi eiste.

O kathenas leei oti malakies thelei edw mesa, mono me tis dikes mou kollate.

Drumsick
19-03-2009, 00:15
Mε κολακεύει το πόσες ώρες ψάξιμο θα έφαγες για να τα βρείς αυτά. I feel SPESHUL! ^_^

Η μανία καταδίωξης που κολλάει όμως? Εγώ αυτό που είπα, είναι πως αναζητάς καταφύγιο στα κόμπλεξ του συνομιλιτή σου, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα που συζητάμε, για να στρέψεις την προσοχή εκεί, αφού δεν έχεις επιχειρήματα για να αντιπαραθέσεις σε κάτι που λένε για σένα. Και αυτό έκανες ξανά μόλις τώρα, και με ω τόσο low τρόπο.

Παραμένεις άμουσος και βλακάκος, όσο κι αν με "ξεμπροστιάσεις" Τασούλη ;-)

Phantom Duck
19-03-2009, 00:19
http://3.bp.blogspot.com/_7x5K90ryOyg/RzcpeGLNRiI/AAAAAAAAAHI/QUB5evwNdxY/s320/as.jpg

00i00
19-03-2009, 01:24
εχετε πλακα ομως....ασπα λολ

stam and the witches
19-03-2009, 03:22
Δε θα ανεχτώ την απουσία του copyright.

Nasum
19-03-2009, 03:34
Σοβαρα ρε Χ,τι παει να πει του εμαθε ο πιτσαδορος και ο καθε πιτσοδορος τους tragedy και τους arkangel?Πραγματικα γαμω τη μπαναγια μου,χειροτερο επιχειρημα εβερ.Και εμενα αυτος που μου εμαθε τους dying fetus τωρα χορευει στη Μυκονο sasha.Δεν ειναι τσιφλικι του καθενος η μουσικη,υπαρχει για να την ακουμε,να τη μεταδιδουμε,να τη προτεινουμε.Και επειδη εχω καταλαβει οτι εισαι κοντα στην ηλικια μου,δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να ακουγες εσυ το 97 ξερω γω.Δεν θελω μαλλον.Παρολα αυτα μια χαρα σε χωνει οτι ακουει ο phantom duck.Τσουρεκια με την ψευτοκουλτουρα σου.Ειλικρινα.

Ποτε δεν καταλαβα τον ορο nu metal.Πως ειναι δυνατον να εχουν σχεση ξερω γω οι limp bizkit με τους slipknot και οι linkin park με τους coal chamber.Γενικευμενη ταμπελα του κωλου.Ορισμενα παντως ειναι συμπαθητικα,αλλα ξερω γω προτιμω να ακουσω slayer.

BURNIN AMBITION
19-03-2009, 05:18
Σοβαρα ρε Χ,τι παει να πει του εμαθε ο πιτσαδορος και ο καθε πιτσοδορος τους tragedy και τους arkangel?Πραγματικα γαμω τη μπαναγια μου,χειροτερο επιχειρημα εβερ.Και εμενα αυτος που μου εμαθε τους dying fetus τωρα χορευει στη Μυκονο sasha.Δεν ειναι τσιφλικι του καθενος η μουσικη,υπαρχει για να την ακουμε,να τη μεταδιδουμε,να τη προτεινουμε.Και επειδη εχω καταλαβει οτι εισαι κοντα στην ηλικια μου,δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να ακουγες εσυ το 97 ξερω γω.Δεν θελω μαλλον.Παρολα αυτα μια χαρα σε χωνει οτι ακουει ο phantom duck.Τσουρεκια με την ψευτοκουλτουρα σου.Ειλικρινα.

Ποτε δεν καταλαβα τον ορο nu metal.Πως ειναι δυνατον να εχουν σχεση ξερω γω οι limp bizkit με τους slipknot και οι linkin park με τους coal chamber.Γενικευμενη ταμπελα του κωλου.Ορισμενα παντως ειναι συμπαθητικα,αλλα ξερω γω προτιμω να ακουσω slayer.
de mas xezeis kai esu me tous slayer?
eprpe na to pw re malaka

re mousikh einai
ante spaste twra
to gamhsate

etsi o burni nna xespathwnei

Nasum
19-03-2009, 12:03
Εχεις ακουσει ποτε σου πιο πορωτικο και τιμιο ριφφ απο το black magic?
Τεσπα,δικιο εχεις.Τη πουλευω απο το τοπικ.:headbang:

carheart
19-03-2009, 12:14
X, επειδή με μάλωσες στο άλλο θρεντ, θέλω να σε ενημερώσω πως δεν θα μπεις στην ελίτ απλά αν βρίζεις τον φάντομ ντακ.

Θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια!

Kalt
19-03-2009, 13:02
etsi o burni nna xespathwnei

klaiw

eisai morfi se pousti

Εχεις ακουσει ποτε σου πιο πορωτικο και τιμιο ριφφ απο το black magic?:headbang:

To pio sovaro pragma pou eipwthike edw mesa

Decade of Aggression leme :headbang:

Yanqui
19-03-2009, 16:02
αμα δεν εχεις μαθει τους αμενρα μονος σου εισαι φλωρος,τασουλης και δεν ξερεις μουσικη.

Drumsick
19-03-2009, 16:12
Nasum, post pix στο γνωστό θρέντ για να ξέρω πως να ανταποκριθώ στο ασταμάτητο άγριο ερωτικό σου κάλεσμα.