Log in

View Full Version : Warfare's punk metal ANARCHY

Marillion
15-03-2009, 20:43
Ακούω και πορώνομαι και είπα να κάνω ένα τόπικ.

Oι Warfare γαμάνε τα πάντα.

Witchkiller και πάνκη, αγαπηθείτε ρε (που αγαπιέστε αλλά λέμε)!!!

Reject
15-03-2009, 20:58
απλα συμπαθητικη μπαντα,ουτε κρυο ουτε ζεστη.

Razor
15-03-2009, 22:39
Yπερμπανταρα για λιγους,το Pure Filth και το Mayhem Fuckin Mayhem ισοπεδωνουν τα παντα.Ενας εξτρα λογος που γαμανε ειναι πως ειναι/ηταν κολληταρια με Venom.Ρε συ μαριλιον εκει που ακους ΦΟΥΛ πουστιλικια πετας και κατι Warfare κτλ και γλυτωνεις λιγο το κραξιμο :pink:

ΤΟΤΑL ARMAGEDDON

Reject
15-03-2009, 22:46
ποσους λιγους?15?20?
υπερμπανταρα?εγω θα ελεγα σουπερντουπερτεραγιγαμπανταρα.και ειμαι και φειδωλος σημερα.
και εσυ εισαι κολλητος με τους Ομιχλη.ποσο καλο ειναι αυτο?
ενω εσυ ακους ΑΝΤΡΙΛΙΚΙΑ.ελα,τσιριδες,κορωνες,δικασιδια.γυμνα αντρικα κορμια να τριβονται.αντριλικι στο φουλ.
πολυ μετρια μπαντα οι warfare.και οχι τοσο σκληρη,οχι τοσο γρηγορη.νεξτ.

Nasum
15-03-2009, 22:55
Δεν εχω ακουσει,παρα μονο insect warfare;)
Πανκη θελουμε και αλλους forca macabra.

Razor
15-03-2009, 22:58
μετριες μπαντες (οι περισοτερες μαπα) ειναι οι κραστοχαρντκοροπανκιες που μας προβαλεις σαν οι πιο βαβουριαρικες/γρηγορες/σκληρες/γαμαμεκαιδερνουμεκαιειμαστεοιμεγαλυτεροιαλητες
αλλα στην πραγματικοτητα ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ σε αλητεια,αρχιδιλα και βρωμια απο τις τις περισοτερες αν οχι ολες θρασιες/χεβι/ντεθ μεταλιες που ακουω.Ε ειναι μετα να μην ψοφησει η μουσικουλα σου και να εχουν μεινει 10 ατομα (πολλα εβαλα) στην πολη που τα ακουτε:?:Το μονο που παραδεχομαι ειναι οτι απλα εκαναν την αρχη αρκετες απο αυτες.
ας χωσω λιγο ομιχλαρα - mad boot boys

Reject
15-03-2009, 23:05
αζορ ναι ρε μαλακα.εχεις δικιο.ενφορσερ χαχαχαχαχα!
δυστυχως ειναι πιο βαβουριαρικες.τι να κανουμε ρε αζορ.χωσε τωρα ΟΜΙΧΛΑΡΑ-τα τρελα αγορια με τις μποτες και πωρωσου με καζουαλτις γ εθνικης(που οι ιδιοι οι καζουαλτις ειναι για σφαλιαρες και για πολλα γελια).
νεησουμ εχω να ετοιμασω διαφορα για σενα ρε. :)

Marillion
15-03-2009, 23:24
Παιδιά τι τσακώνεστε, όλα έχουν την ομορφιά τους (διπλωματική απάντηση).

Περίμενα να σου αρέσουνε ρε συ οι warfare. Πες καμμία μπάντα, αρχιδάτη και nwobhm να γουστάρουμε.

Razor έχω πολλούς κρυμένους άσσους στο μανίκι μου. Kάνω αλλαγή φύλλου ανάλογα το cd :-)

Reject
15-03-2009, 23:35
chainsaw-police and politicians 7"
punk metal φαση,του 1980.αγγλια.
ειπαμε ρε ομως,επομενη φορα σπιτι μου εχουμε αγγλια/σκανδιναυια/γερμανια/ιταλια.

Marillion
15-03-2009, 23:38
Nαι, βασικά το κανονίζουμε και γι'αυτό το Σάββατο αυτό το αφιέρωμα, μεχεχε. Τώρα αν βρω αυτό που μου προτείνεις καλώς!

nikolasfluxus
16-03-2009, 00:42
skitsystem,poison idea. τέλος.

Jim Dandy Mangrum
16-03-2009, 12:54
skitsystem,poison idea. τέλος.

terastioi oi Warfare
kai logiko na mhn tous goustarei o punkhs pisteuw

Razor
16-03-2009, 13:06
και με το πιο καυλωτικο ονομα συγκροτηματος εβερ

Marillion
17-03-2009, 20:40
Aντε ας μιλάμε για κροσσοβερ, πανκομεταλ και θρασοπανκ εδώ.

Acrophet γουστάρει κανένας; ; ;

Nasum
17-03-2009, 20:47
Aντε ας μιλάμε για κροσσοβερ, πανκομεταλ και θρασοπανκ εδώ.

Acrophet γουστάρει κανένας; ; ;

προφανως.

Marillion
17-03-2009, 21:32
Μόλις ετσίμπησα τις δύο επανεκδόσεις τους στο επτάευρω έκαστος.

Βασικά γαμάει που καθαρόαιμοι μεταλλάδες έχωναν hardcore στοιχεία στην μουσική τους. Προτείνετε μπάντες που το έκαναν αυτό, που είναι κατά βάση μεταλ δλδ (όχι gang green, corrosion of conformity, suicidal και τέτοια δλδ).

Nasum
17-03-2009, 21:37
Μόλις ετσίμπησα τις δύο επανεκδόσεις τους στο επτάευρω έκαστος.

Βασικά γαμάει που καθαρόαιμοι μεταλλάδες έχωναν hardcore στοιχεία στην μουσική τους. Προτείνετε μπάντες που το έκαναν αυτό, που είναι κατά βάση μεταλ δλδ (όχι gang green, corrosion of conformity, suicidal και τέτοια δλδ).

Εχουνε βγαλει και σε επανεκδοση το faded glory?7 euro?Ομφγ τα θελω!

Ε ξερω γω,τσεκαρε crumbsuckers,short sharp shock,municipal waste,toxic holocaust για αρχη.Καλα θα εισαι,θαρρω :headbang::touched:

Marillion
17-03-2009, 21:44
Μόλις τα πέτυχα στο site του Nephilim που έβγαλε μία λίστα με επτάευρες αγορές. Παίζει να πήρα και τα μοναδικά, σόρρυ αγόραρε.

http://www.nephilimstore.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=626&category_id=21&option=com_virtuemart&Itemid=1

Μuniciipal kai toxic άκουσα με τους δεύτερους να ρημάζουν τους πρώτους με χαλαρή διάθεση. Crumbsuckers & short sharp stock όχι όμως, οπότε θενκ γιου.
Πάνκη και ρέηζορ βοηθήστε τον άμοιρο μαρουλιον.

Reject
17-03-2009, 22:35
γενικα με το κροσσοβερ ειχα αριστες σχεσεις,μια και αποτελεσε μαζι με το γιουκευ 82 πανκ την αφετηρια των ακουσματων μου.
ειχα σκοπο να στα βαλω και σπιτι το σαββατο,αλλα δεν γαμεις...
οι crumbsuckers προερχοντουσαν απο την χαρντκορ πανκ σκηνη και αυτοι,αλλα απο νεα υορκη μερια.το πρωτο τους δισκακι (life of dreams-1986),ηταν κορυφαιο απλα,το επομενο (beast on my back 1988) ηταν τεραστιων διαστασεων μαλακια.ο γκαρυ μεσκιλ μετεπειτα εκανε τους heavy rain και ακομα πιο μετα τους pro pain.
excel-οι πρωτοι 2 δισκοι τους.split image,the jokes on you.η απολυτη μιξη dri+suicidal tendencies.φυσικα απο το βενις και αυτοι.
attitude adjustment(και μετεπειτα σαν attitude).κορυφαια καλιφορνεζικη μπαντα,εντελως τσιταρισμενη.ολα ειναι θεικα.προσωπικη λατρεια το american paranoia που βγηκε απο την εταιρεια του pushead,την pusmort το 1986.
beowulf-γευσου μωρο μου το ατσαλακι μεσα σου.ναι,ειναι στιχος τους.σουισαινταλ σταιλ κροσσοβερ απο το βενις,εποχη 1985.ολοι οι δισκοι απλα θεικοι.
τα acrophet τα εχω και τα 2 σε δισκους,μονο το corrupt minds μου αρεσε καπως.
lethal aggression.νεα υορκη,επικη μπαντα.ταχυτατοι. life sucks...lp 1986
leeway-νεα υορκη,τελη 80ς.πρωτοι 2 δισκοι 70% μεταλ,30% χαρντκορ.
και οι πολυαγαπημενοι μου murphy's law.ολοι οι δισκοι πανεμορφοι,με ροκ/μεταλ αλλα και ελαχιστα ρεγγε κομματια(στην παραδοση των μπαντ μπρεηνς).πρωτοι 2 δισκοι ανεπιφυλακτα,murphys law,back with a bong.
αυτα για την ωρα.μαρουλιε παω πανδαιμονιο,εχω ραντεβου θανατου.ακου το urban waste και δεν θα χασεις.:wink:

Marillion
17-03-2009, 22:38
ωραίος και κύριος όπως πάντα! άντε καλά να περάσεις και συ και γω με το μπλε πουλί εδώ
ισχύει ακόμα για το σάββατο εεε

Phantom Duck
17-03-2009, 22:47

τέλεια μπάντα, και οι δύο δίσκοι γαμάνε αλλά το desperate measures δέρνει τον κόσμο. πάρτε τύπους (http://www.youtube.com/watch?v=vQ26s2p3bGg).

Reject
17-03-2009, 22:50
ωραίος και κύριος όπως πάντα! άντε καλά να περάσεις και συ και γω με το μπλε πουλί εδώ
ισχύει ακόμα για το σάββατο εεε

ισχυει ρε.
α,επισης μια μπαντα που ξεκινησε σαν ο ορισμος του κουφιοκεφαλισμου ηταν οι mucky pup,αλλα σε μετεπειτα δισκους τους θα βρεις συνθεσεις που θα σε ενθουσιασουν.
ον τοπικ,οι βασιλιαδες του κροσσοβερ θα ειναι για παντα οι θεοι των θεων d.r.i που με τους δισκους τους crossover,4 of a kind,thrash zone ορισαν απο μονοι τους ενα ολοκληρο ειδος.
συναισθηματικα και οχι μονο,εχουν το μεγαλυτερο ρησπεκτ απο ολο το κροσσοβερ κινημα.
αυτοι και οι discharge.οι πρωτες αγαπες και παντοτινες :pink::pink::pink:

επισης δοκιμασε αφοβα απο agnostic front-cause for alarm.το δευτερο τους δλδ.απο τους μεγαλυτερους κροσσοβερ δισκους και μεγαλος εφηβικος ερωτας(σε σημειο παρακρουσης).

Marillion
17-03-2009, 22:54
χεχε γερνάς ρε, σου έλεγα για το αγκνόστικ όταν το είχα αγοράσει και πόσο μου έκανε εντύπωση. αλλά για πες καμμία μέταλ μπάντα που πάνκεψε και σου άρεσε και όχι το αντίθετο, σαν τους acrophet που έγραψα πριν.

ας είναι και πρώιμη death metal σε φάση repulsion ή master δλδ.

η dsl παίρνει φωτιά!

rebelos
17-03-2009, 22:59

τέλεια μπάντα, και οι δύο δίσκοι γαμάνε αλλά το desperate measures δέρνει τον κόσμο. πάρτε τύπους (http://www.youtube.com/watch?v=vQ26s2p3bGg).

σα το Future τίποτα

Reject
17-03-2009, 23:04
χεχε γερνάς ρε, σου έλεγα για το αγκνόστικ όταν το είχα αγοράσει και πόσο μου έκανε εντύπωση. αλλά για πες καμμία μέταλ μπάντα που πάνκεψε και σου άρεσε και όχι το αντίθετο, σαν τους acrophet που έγραψα πριν.

ας είναι και πρώιμη death metal σε φάση repulsion ή master δλδ.

η dsl παίρνει φωτιά!

χαχ!
αυτοι που στα demo τους ηταν καργα μεταλ(σε βενομ φαση),αλλα οι δισκοι τους ηταν φουλ στο λοφιο ηταν οι μεγιστοι καφροι cryptic slaughter.ορμας ανεπιφυλακτα.στα πρωτα 3.
carnivore.ο πρωτος ηταν 70-30 αναλογιες μεταλ-χαρντκορ,ο δευτερος ομως "retaliation" ηταν το αντιστροφο.
rumble militia.που οσο πηγαιναν γινοντουσαν και πιο πανκ.
οι αψογοι τεχνικα rkl.2 κιθαριστες κλειδωμενοι επι 12ετιας σε ενα δωματιο να ακουνε ΜΟΝΟ εησιντισι,ενας επιληπτικος ντραμμερ και παιχταρας μπασιστας.
impulse manslaughter.το κροσσοβερ σχημα με τα πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φωνητικα στην ιστορια του ειδους.ο πρωτος δισκος (που βγηκε στην νιουκλεαρ μπλαστ!!!!!) "he who laughs.." ειναι μεγιστη καφριλα.
wrrecking crew απο βοστωνη.μεταλλαδες που επαιξαν χαρντκορ.αναλογια 50/50.
negazione-lo spirito continua 1986.απιστευτο τεχνικα,δεν περιγραφεται.εντελως αποδομημενο κροσσοβερ,με συνεχεις αλλαγες στους ρυθμους και χωρις χυμα ρεφραιν.

Marillion
17-03-2009, 23:10
πάλι με τετράδιο θα έρθω. θα βάλω την βανέσσα στην γραφομηχανή χαχα

Razor
17-03-2009, 23:51
ωραια και ομορφα τα περισσοτερα απο αυτα που ειπατε αλλα εγω θα παω με τους ΥΠΕΡΘΕΟΥΣ Genocide Superstars που τα εκμηδενιζουν ολα αυτα με χαρακτηριστικοτατη ανεση.

WE ARE BORN OF HATE ΚΑΙ ΠΗΔΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ

Reject
18-03-2009, 17:15
ωραια και ομορφα τα περισσοτερα απο αυτα που ειπατε αλλα εγω θα παω με τους ΥΠΕΡΘΕΟΥΣ Genocide Superstars που τα εκμηδενιζουν ολα αυτα με χαρακτηριστικοτατη ανεση.

WE ARE BORN OF HATE ΚΑΙ ΠΗΔΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ

την πεταξες την μαλακια σου.τι σχεση εχουν οι genocide ss με κροσσοβερ αφου:
α)οι Genocide Superstars ειναι crust punk.δεν εχουν μεταλ στοιχεια,εκτος απο μια πολυ ελαφρα μεταλλικη παραγωγη.
β)εχουν διασκευη joy division-they walked in line.καρα μεταλ δλδ αζορ

Razor
18-03-2009, 21:10
δεν ξερω τι ειναι, παντως γαμανε.

nikolasfluxus
18-03-2009, 21:50
και midnight παιδιά και midnight.
και αχ έρχονται και μπρούταλ νάιτς τι καλά.
edit:γιατί μπέρδεψα το midnight με το nightmare?

Marillion
19-03-2009, 09:25
Nightmare οι ιάπωνες japcoraδες; Έχει κανένας το σπλιτ με burial να ανεβάσει;
Επίσης τι σχέση έχουν οι brutal knights με μέταλ βρε νικόλα, σαν να τα μπέρδεψες λίγο.

Kαι μιας και είπαμε για Νightmare, το Bet on the Possibility των επίσης Ιαπωνέζων DeathSide ξεσκίζει!!! Πάνκη εγκρίνεις;;;

nikolasfluxus
19-03-2009, 14:24
μμμ καλά.
αλλά επιτρέψτε μου να κάνω μια μνεία για τους μεγάλους
BARBATOS!!!!!
we are rocking metal motherfucker!we don't give a fuck!

Nasum
19-03-2009, 14:34
Uncle Slam - Say Uncle

Must δισκαρα.

Razor
19-03-2009, 15:12
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ
Αν και μου κανει περισοτερο για θρας παρα οτιδηποτε αλλο, γαμαει μαναρες ο συγκεκριμενος δισκος. The Ugly Dude αφιερωμενο σε μενα

Reject
19-03-2009, 16:41
Nightmare οι ιάπωνες japcoraδες; Έχει κανένας το σπλιτ με burial να ανεβάσει;
Επίσης τι σχέση έχουν οι brutal knights με μέταλ βρε νικόλα, σαν να τα μπέρδεψες λίγο.

Kαι μιας και είπαμε για Νightmare, το Bet on the Possibility των επίσης Ιαπωνέζων DeathSide ξεσκίζει!!! Πάνκη εγκρίνεις;;;

nightmare+deathside ειναι κλασσικα japcore,η σχεση τους με μεταλ ειναι επιφανειακη,δεν μπορω να τους πω κροσσβερ με τιποτα.
περισσοτερα μεταλ στοιχεια εχουν μπαντες οπως οι concrete sox,η οποιοι πραγματικα ακουγονται μεσα απο το πηγαδι...αλλα πολυ μας αρεσει!
unlce slam-say uncle το εχω αυτο το δισκακι,ποτε δεν μου φανηκε σαν κατι το ιδιαιτερο...και ας επαιζαν μελη απο σουισαινταλ(αν θυμαμαι καλα..)

Witchkiller
19-03-2009, 19:06
Warfare ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπάντα. όχι αρκετά γρήγορη? Στο μπούτσο μου κιόλας! Αρκετά βρώμικη σίγουρα...

Εlectric Mayhem ,Rapid Metal ,Noise Filth And Fury, Metal Anarchy, Military Shadow, Rose Pedals Fall From Her Face μερικοί από τους λόγους που αγόρασα κιθάρα

. και κάβλα!

edit...........

Marillion
19-03-2009, 19:26
ρε καμμένε αν εγκρίνεις γενικά λέω όχι υπό την ταμπέλα του crossover :-p

Reject
19-03-2009, 20:55
εγκρινω ρε φιογκο,καλοι ειναι,αν και οχι η καλυτερη μου φαση γενικα το τζαπκορ.
πανε παρε απο τον ασθμα την ελληνικη εκδοση του fucked up-two snakes 7",300 κοπιες...το βλεπω να πηγαινει σε κανενα χρονο στα 50ε και να κλαιμε...
τζιμ νταντυ τι εννοεις οταν λες οτι "καταλαβαινω γιατι δεν του αρεσουν του πανκη οι warfare"?
επισης τσεκαρετε civilised society-violence sucks+scrap metal (σχεδον σπηντμεταλ)
kazjurol(σουδοι,μεταλλικο πανκ)
Deviated instict-rock n roll conformity(σε πιο αργες και καταχθονιες φορμες)

Nasum
21-03-2009, 08:50
Αν και πολυ nyhc,αρα δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση στο συγκεκριμενο τοπικ
τσεκ Spudmonsters.
Εντιτ:Και τους θεουληδες Killaman απο τη σουηδια που παιζουν death/thrash με μπολικη πανκιλα στα ριφφς.

Phantom Duck
21-03-2009, 14:36
Αν και πολυ nyhc,αρα δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση στο συγκεκριμενο τοπικ
τσεκ Spudmonsters.

χαχα ε παραείναι πίθηκς αυτοί ΙΜΟ αλλά το Moment of Truth είναι τεράστια στιγμή του nyhc.

Marillion
07-04-2009, 20:54
Πάνκη ρίξε μία τις γνώσεις σου για τους Γιάπωνες Selfish. Μου τους πρότειναν όταν γινόταν κουβέντα για Burial σε φάση : οι Burial γαμούν αλλά αυτή είναι η καλύτερη Ευρωπαική japcore μπάντα. Τι προτείνεις;

Επίσης ας ρίξουμε ενα ultimate respect σε αυτό :
http://www.emi.fi/kuvat/julkaisut/u_nuclearassaultgameoverdeluxe.jpg

αυτό :
https://www.interpunk.com/itemimages2/28019.jpg

και τέλος :
http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/B/Barbatos/Rocking%20Metal%20Motherfucker/Rocking%20Metal%20Motherfucker.jpg

edit : γιαπονωπρεπείς εννοούσα!

Reject
08-04-2009, 12:12
selfish δεν το κοβω να σου αρεσουν,ειναι αρκετα θορυβωδεις....

Jim Dandy Mangrum
08-04-2009, 12:47
game over, skotwnei! :dfinger:

Marillion
26-04-2009, 15:39
έφερε ο σκερκραου τον δίσκο των the brats.

καυτό πανκ ατσάλι λέει. ακούω τώρα. ξεσκίζει και είναι ταμάμ για τρουμέταλους.

BRATS "1980" (Fan Club)

Σχηματίσθηκαν το 1977 και κυκλοφόρησαν ένα δίσκο και δύο singles. Οι δύο κιθαρίστες τους αργότερα δημιούργησαν τους MERCYFUL FATE!!! Και οι Brats; Κάπου ανάμεσα σε punk, NWOBHM, glam και powerpop! Όλα αυτά φαίνονται άσχετα μεταξύ τους, αλλά πρέπει να τους ακούσετε για να καταλάβετε για τι είδους ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ μιλάμε! Τραγούδια όπως τα «Punk Fashion», «Fuel» «Sense my Boy» και «Complex (Don't destroy me)» είναι και σήμερα εξ ίσου συναρπαστικά όσο και την εποχή που γράφτηκαν, συνδυάζουν άψογα το Pop και το Punk, ενώ λοξοκοιτάζουν και προς την παράξενη ατμόσφαιρα των μετέπειτα Mercyful Fate και προς τους. Dead Boys!

Reject
26-04-2009, 17:02
μαρ,το εχω ακουσει και ειναι ψιλομαλακια.ειναι αρκετα μπερδεμενο.και βασικα εγινε γνωστο μονο και μονο για το οτι ηταν η πρωτη μπαντα των μετεπειτα μεταλλαδων.
απο χθες ποναω για το ανγκρη σαμοανς...ειναι η τριτη φορα που το χανω μεσα απο τα χερια μου.

Marillion
26-04-2009, 17:11
sorry για τους σαμοανούς ρε, η επανέκδοση βλέπω παίζει σε πολύ φτηνές τιμές στο ebay (αυτήν είχε εννοείται).

Μια χαρά μου φάνηκε εμένα ρε με πόρωσε (είμαι και emo-metal αρνολντ βέβαια).

οbsessed γουστέρνεις;

Reject
26-04-2009, 17:13
τσουκου.
βεβαιως αν εχω προβλημα υπνηλιας,ενα δισκακι ομπσεσσντ ειναι οτι πρεπει...
πως σου αρεσε το μπρατς τωρα....αποριας αξιον...
δεν με νοιαζει ρε.εγω ηθελα να το παρω στην καταληψη και να χορευω σπιτι σημερα το μεσημερι.ακομα ποναει....

bon
26-04-2009, 17:16
αφήστε τους οbsessed και πιάστε τους The Oppressed που είναι και λεφτ γουίνγκ πανκ να ουμ
http://userserve-ak.last.fm/serve/252/2173848.gif

Reject
26-04-2009, 17:17
οπρεσσεντ,η μονη σοβαρη σκινχεντ μπαντα.

bon
26-04-2009, 17:18
εγώ ακούω και λίγο oxymoron και Angelic Upstarts.. οι τελευταίοι είναι ο ορισμός του oi!

θαυμάστε

RUZhYGLkxd8

Reject
26-04-2009, 17:20
τσουκου.
στρητ πανκ και οι 2-οχι οι!.οι πρωτοι απολιτικοι,οι δευτεροι κομμουνιστες.μεγαλη μπαντα οι δευτεροι,μεγαλοι ποζεραδες οι πρωτοι(οσο και αν εχουν καλη μουσικη).

bon
26-04-2009, 17:24
τους βάζουν στο oi! όμως . δεν ξέρω δεν είμαι και τόσο σχετικός από εκεί

Reject
26-04-2009, 17:25
τους ακουν οι σκιναδες,απλα δεν ειναι χαρακτηριστικες οι! μπαντες.και αυτοι οι ιδιοι προτιμουν να αποκαλουνται στρητ πανκ.πιο πολυ για εμπορικους λογους,μιας και το οι! εχει ταυτιστει και με αλλα πραγματα...

bon
26-04-2009, 17:26
αχα.. ε τότε street punk .. δεν μας πειράζει καθόοοολου

Reject
28-04-2009, 00:16
εννοειται στηριζουμε τις girlschool,που ειχαν και μεταλ,και πανκ,και ροκ εν ρολλ στοιχεια.
πρωτοι 3 δισκοι ειναι τζιτζι.
plasmatics,μεταλλικο πανκ που εγραψε ιστορια.

Witchkiller
28-04-2009, 00:18
εννοειται στηριζουμε τις girlschool,που ειχαν και μεταλ,και πανκ,και ροκ εν ρολλ στοιχεια.
πρωτοι 3 δισκοι ειναι τζιτζι.
plasmatics,μεταλλικο πανκ που εγραψε ιστορια.

:thumbsup:

Reject
28-04-2009, 00:24
γουιτσι,
θα θελα να ξερα,οι τρουμεταλλοι τις θεωρουν "γκεη" τις girlschool? αν συμβαινει αυτο πραγματικα θα γελασω,μιας και τα κοριτσια κουβαλανε περισσοτερα αρχιδια απο καθε υψιφωνουλα.ασε που θα τους μοιραζαν και σφαλιαρες με το τσουβαλι.
αλητεια ρε.

Witchkiller
28-04-2009, 00:29
γουιτσι,
θα θελα να ξερα,οι τρουμεταλλοι τις θεωρουν "γκεη" τις girlschool? αν συμβαινει αυτο πραγματικα θα γελασω,μιας και τα κοριτσια κουβαλανε περισσοτερα αρχιδια απο καθε υψιφωνουλα.ασε που θα τους μοιραζαν και σφαλιαρες με το τσουβαλι.
αλητεια ρε.

Kαλά, για το αν κουβαλάνε περισότερα "αρχίδια" από κάθε υψίφωνο το συζητάμε. Άκου το Under The spell από Hexx (1986) και πες μου.

Το θέμα είναι ότι αυτή η μπάντα (οι Girlschool δηλαδή) μπόρεσαν και γράψαν μερικά από τα πιο απλά/πορωτικά κομμάτια στο metal/rock'n'roll γενικά. Τις τύπησες τις πήγαινα γιατί πουλάγαν μουσική που γάμαγε και όχι "μπούτι".

Demolition, Hit'n'Run ,Blue Murder τα θεωρώ απαράιτητα σε μία old school metal/rock δισκοθήκη..............

bon
28-04-2009, 00:41
ωραίοι είστε ρε κερατάδες :)

δεν είχα ξανακούσει και δει κάτι τέτοιο (για τις schoolgirl εννοώ )! πορωτικό λέμε !

\m/

Reject
28-04-2009, 00:43
εχω αυτα που προειπες συν το play dirty σε βινυλιο.μαλλον το καλυτερο ειναι τα πρωτα 2...
απο χεξξ εχω το quest for sanity,που εχει μια δοση πανκ(τραγουδιστης στο οπισθοφυλλο με μπλουζα ντεντ κεννεντυς,κιθαριστας με μιλλιονς πφ ντεντ κοπς!) και δεν εχει ψηλα φωνητικα.μια χαρα ειναι.
plasmatics ροκαρουν τον κοσμο μου,new hope for the wretched,beyond the valley of 1984 μεγαλες δισκαρες...μπον,τσεκαρε τους και αυτους!
και οσο αφορα το στρητ πανκ,σου προτεινω μερικες μπαντες/δισκους που εγραψαν ιστορια στο ειδος.
1)blitz-voice of a generation
2)one way system-all systems go!
3)swingin utters-s/t
4)partisans-police story
5)abrassive wheels-when the punks go marching in
6)anti heroes-thats right
7)menace-glc
8)cockney rejects-greatest hits 1 kai 2
9)stiff little fingers-inflammable material
10)infa riot-in for a riot

bon
28-04-2009, 01:01
εχω αυτα που προειπες συν το play dirty σε βινυλιο.μαλλον το καλυτερο ειναι τα πρωτα 2...
απο χεξξ εχω το quest for sanity,που εχει μια δοση πανκ(τραγουδιστης στο οπισθοφυλλο με μπλουζα ντεντ κεννεντυς,κιθαριστας με μιλλιονς πφ ντεντ κοπς!) και δεν εχει ψηλα φωνητικα.μια χαρα ειναι.
plasmatics ροκαρουν τον κοσμο μου,new hope for the wretched,beyond the valley of 1984 μεγαλες δισκαρες...μπον,τσεκαρε τους και αυτους!
και οσο αφορα το στρητ πανκ,σου προτεινω μερικες μπαντες/δισκους που εγραψαν ιστορια στο ειδος.
1)blitz-voice of a generation
2)one way system-all systems go!
3)swingin utters-s/t
4)partisans-police story
5)abrassive wheels-when the punks go marching in
6)anti heroes-thats right
7)menace-glc
8)cockney rejects-greatest hits 1 kai 2
9)stiff little fingers-inflammable material
10)infa riot-in for a riot

σσσωραίος... τώρα που είδα cockney reject θυμίθηκα Cock Sparrer που κατέβασα προσφάτως ένα δίσκο , τον red roses for me , ιρλανδέζικο φολκ πανκ , όχι θόρυβος , αλλά τσαμπουκαλεμένος . ωραίος δίσκος όμως. και εδώ έχει μπόλικο πράμα http://www.last.fm/tag/working%20class%20punk/artists , αλλά ασφαλώς θα κατεβάσω ότι βρω από αυτό που πόσταρες .

Reject
28-04-2009, 01:06
cock sparrer ηταν απο τις πρωτες πανκ μπαντες της αγγλιας.να φανταστεις,ο μαλκομ μακ λαρεν ειχε να διαλεξει αναμεσα στους σεξ πιστολς και σε αυτους,και τελικα επελεξε πιστολς επειδη οι κοκ δεν δεχτηκαν την στυλιστικη παρεμβαση του(που επεβαλε τελικα στους πιστολς...).
οι ριζες τους ομως βρισκονται πιο κοντα στο παμπ ροκ,και δη σε μπαντες οπως οι dr feelgood,101ers.
αν και δεν μου αρεσουν(πλεον),μπορω να πω πως το shock troops και το running riot in 84 ειναι πολυ καλοι δισκοι.

bon
28-04-2009, 01:09
και πέταξα τούβλο πριν. Ο red roses for me είναι από τους The Pogues τους ιρλανδούς. ΟΙ άλλοι πρέπει να άγγλοι. Συγχώραμε άλλα τώρα τους μαθαίνω μιας και ετοιμάζω φωτιά δίσκο compilation λεμε.

Reject
28-04-2009, 01:11
και τι ειμαι να σε συγχωρεσω,ο ιερωνυμος? :)
pogues μεγαλη μπαντα.πιο φολκ βεβαιως.αλλα μεγαλη μπαντα.

bon
28-04-2009, 01:12
και είχες ποστάρει κάπου έναν compilation δίσκο με dr.know και severed head of state αν θυμάμαι καλά. και οι δύο αμφότεροι μου είπαν πράγματα. ειδικά οι δεύτεροι που βαράγανε ποιο μελαγχολικά να το πω ?

edit : βάλαμε να δούμε Severed head of state στο γιουτιουμπ και είδα ότι μιλάμε για ανάρχια.. τρελή ξενέρα ρε πούστη μου χχαχα μην με παρεξηγείς .. κολλήματα είναι αυτά : ) αλλά αυτό ~~> severed head of state - Dust To Dust τα σπάει όμως .

Witchkiller
28-04-2009, 15:18

Το Under The Spell έχει πολύ καλύτερα κομμάτια αδερφέ. Βέβαια είναι σα ν'ακούς άλλη μπάντα αλλά σου προτείνω να τον τσεκάρεις. Είναι US power αλλά δεν νομίζω να έχεις ξανακούσει τόσο κολασμένη άποψη για το είδος...............

Jim Dandy Mangrum
04-05-2009, 09:49
"Terrorizer: Sort of like a sausage machine, you feed the music in one end and the label makes a string of individual sausages?

Fenriz: Oh, but that sounds really soulless. [Laughs] We're really doing something important these days with the direction and the whole metal-punk thing. Now I'm writing songs that are like... you can imagine a mix of metal-punk and AGENT STEEL in 1985 and MOTÖRHEAD in '79 to '83 — awwwwww, yeah! There're a lot of people out there that're really into old-style stuff, but with DARKTHRONE I'm really nervous now for doing too much out of the metal-punk thing, and suddenly that's a trend, because I've been through the thrash and death, and certainly the black metal thing. It's the slowest style of music [to pick up] since MOTÖRHEAD and MOTÖRHEAD are really the only famous band for doing that style and what'll happen now we're tied up to it? We shall see! I hope we won't destroy it! Or [defunct British speed metallers] WARFARE will reform and kick our asses."

\m/

Reject
24-05-2009, 21:03
[ακουλουθει ποστ αντικουλτουρας,σπευσατε]

ειπα να πω 2-3 κουβεντες για την oi! σκηνη,μηπως και ενδιαφερθει κανενας μεταλλος μιας και δεν ειναι ουτε τοσο χαοτικη μουσικα οσο το πανκ και ειναι πιο κοντα στο ροκ εν ρολ.
νταξει,βασιλειαδες ειναι οι cock sparrer οι οποιοι ειναι πιο κοντα στο παμπ ροκ παρα στο πανκ,με δισκαρες απο το 1979 ως και σημερα.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/w9j26ik1XbY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/w9j26ik1XbY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ακολουθουν στα πολυ κοντα οι-γαμησε-με-και-αφησε-με cockney rejects,τα χουλιγκανια της icf firm(west ham) στις αρχες των 80ς,με φωτο στον πρωτο δισκο(greatest hits ol 1-1980) μαζι με τον cass και τον αλλο τον τυπα που εγινε η ζωη του ταινια(rise of the footsoldier) και αυτοι που εδωσαν το ονομα στο μουσικο αυτο κινημα.πιο κοντα στο πανκ της εποχης τους και δη στους γιουκει σαμπς.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0yJRVgIjYvI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0yJRVgIjYvI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

οι αλλοι μπαχαλοι,παλι απο το ανατολικο λονδινο και οπαδοι και αυτοι της west ham,εμειναν ως μια απο τις πιο σημαντικες μπαντες του οι!4 skins το ονομα τους.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/u5xInUlkjYA&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/u5xInUlkjYA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

και για επιδορπιο,οι the business.μια απο τις πιο ροκ εν ρολ μπαντες της ολης φασης.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7R6xe-7bmWc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7R6xe-7bmWc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

και φυσικα μια απο τις μεγαλυτερες επιρροες του ολου κινηματος,οι sham 69
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6utdlMvuD74&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6utdlMvuD74&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

μαριλλιον μην εισαι ντιντης και αρτιστικο βοστονεζακι,δωστα μια ευκαιρια.

Marillion
24-05-2009, 21:23
σιγά το αριστικό βοστονεζάκι ρε γμτ, τρεις μπάντες γουστάρω απο κει. και ποια κουλτούρα, οι μπάντες που μ'αρεσουν πανκ η ποστ πανκ είναι!
ποτέ δεν είπα ότι χαλιέμαι με τέτοια, έχω ακούσει sham 69 & cockney rejects, τα υπόλοιπα θα τα τσεκάρω.

Reject
24-05-2009, 21:40
ok,τσιμπα μια μικρη λιστα με τα αγαπημενα μου οι! δισκακια..
cock sparrer-shock troops/running riot in 84
cockney rejects-greatest hits vol 1/2/3,power and the glory
the business-suburban rebels
infa riot-in for a riot
anti heroes-thats right/dont tread on me
peter and the test tube babies-pissed and proud
angelic upstarts-we git to get out of this place
red alert-we ve got the power
4 skins-the good the bad and the 4 skins
the opressed-more noise for the boys
menace-glc
the blood-false gestures(σε αυτους επαιζε και ο evo των warfare)

και μην κοιτας που κραζω περι "αρτιστικων διαθεσεων",οπως μου την δινουν αυτοι που ακουν κατσαπανκ και αποδοκιμαζουν αμερικη(επειδη ο μικρος τους εγκεφαλος δεν μπορει να πιασει το αμερικανικο/αμερικανικου στυλ πανκ) ετσι κραζω και ολα τα ελιτιστικα αρχιδακια που κοιτουν υποτιμητικα ολο αυτο το κινημα του μπαχαλο-πανκ.
ειπαμε,σκατα στον ελιτισμο και στην κουλτουρα.

Marillion
24-05-2009, 21:48
ναι ρε δεκτό, σκατά αλλά δεν γίνεται να μας αρέσει όλο το πανκ ροκ (εμένα δλδ).

η ντισι πάντως είχε καλή αρτσυ σκηνή!

εδιτ : btw αυτοί οι angelic upstarts σε κάποια φάση δεν το γύρισαν σε εντελώς new wave πράγματα; δεν έχω ακούσει τα πρώτα νομίζω

Reject
24-05-2009, 21:50
ολο ρε!χαχα!
ε λογικο δεν ειναι...ολα τα κολεγιοπαιδα εκει ηταν μαζεμενα.που θα ηταν,στο ανατολικο λονδινο?
και θα μου κανει πολυ εντυπωση αν δεν σου αρεσουν,μιας και ειναι πολυ πιο μελωδικα απο πολλα πανκ που σου εχω πασαρει.
δλδ αν ακουσω την εκφραση "ε μαλακα ειναι πολυ καφροι σαν ατομα και οι στιχοι τους περι βιας με απωθουν" θα ειναι τραγικο.
γιαπ,και οι αντζελικ αλλα και οι σαμ 69 το γυρισαν,και εφαγαν πολυ κραξιμο.
οι μονοι που γυρισαν την φαση και το εκαναν πληρως επιτυχημενα ειναι (φυσικα) οι blitz...

Marillion
27-11-2010, 20:31
μπαμπ και τσεκάρετε battletorn

http://www.myspace.com/battletorn

διάβασα συνέντευξη σε mrr και ψήθηκα. οι επιρροές γάμησαν. ήταν να τους πάρει η ματαντόρ και κατέληξε στους early man αφού έφαγαν την πιστόλα (μη ρωτάτε περισσότερ είναι γελοίο το ξέρω).

Marillion
23-01-2011, 18:37
bump στο bump.

Ο Mike Scalzi όπως γνωρίζετε αρθρογραφεί που και που για λογαριασμό του invisible oranges.
Ενα πολύ ενδιαφέρον κείμενο του σχετικό με το thread (για punk metal γενικότερα, όχι για warfare) θα το βρείτε στο link που σας παραθέτω.
Θα κανει μερικούς ''true'' να αγανακτήσουν και πιθανολογώ το ίδιο θα συμβεί και σε μερικούς ''punks''.
Εμένα μ'αρεσε αν και διαφωνώ σε σημεία. Γενικά παίρνει το thumbsup για την πρόθεση αλλά και το insight που δίνει για την προσωπικότητα του (και κατεπέκταση για την μουσική του) μέσω των κειμένων του.

http://www.invisibleoranges.com/2010/12/bullpen-bulletins-3-metal-hardcore-regurging-the-merging/

GG*
23-01-2011, 21:13
εχει πολυ ψωμι το thread,θα πεσει μελετη

και ας με βρισει ο αλεξ πιο ευκολα ξεχωριζω αρσενικο με θηλυκο κουνουπι παρα street punk απο oi,μπερδεμα:-?

και εννοειται οτι οι warfare ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΛΑ

Reject
20-12-2011, 21:34
Witchkiller, εδώ είσαι....

waUs29MOV5g

Witchkiller
20-12-2011, 23:03
έχω τσεκάρει λεβέντη μου. Σίγουρα όχι κακό ,βρώμικο και σάπιο ,μια χαρά....

αγόραρε εγώ τον τελευταίο καιρό λιώνω άσχημα αυτό

OQ4dFM-o1Xw