PDA

View Full Version : Nova Rock festival

Dragonlord
15-03-2009, 14:55
http://www.downloadfestival.co.uk

Έχει πάει κανείς; Δώστε ίνφο, πώς συμφέρει να πας, πού να μείνεις (όχι κάμπινγκ με άγγλους, ευχαριστώ) κλπ. Επίσης λέει Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή αλλά τα εισιτήρια είναι "weekend", εννοούν και Παρασκευή μέσα ε. Παρασκευή παίζουν συγκροτήματα, τι γίνεται;

Dragonlord
15-03-2009, 15:46
Χμ, μάλλον δε θα χρειαστεί, μόλις ανακάλυψα το nova rock :D

Amnesiac.
15-03-2009, 15:58
Για πες.

Πάντως στο παρελθόν έχουν υπάρξει απείρως καλύτερα λαινάψ στο download που το κάναν με διαφορά το καλύτερο φεστιβάλ της εποχής μας.

Αλλά faith no more.

Dragonlord
15-03-2009, 16:06
εεε http://www.novarock.at/
για fnm κοιτάω κι εγώ, ψήσου.

funishment
15-03-2009, 16:08
Όποιος θέλει να δει FNM προς το παρόν πάει Novarock, ή έστω Hurricane. Μακριά από το Download. Φοβάμαι τη στιγμή που θα βγουν στη σκηνή μετά απο 42 χρόνια απουσίας, μπροστά σε τόσες χιλιάδες μεθυσμένους Αγγλάρες. Plus ο κωλόκαιρος και η υγρασία, κάνουν το κάμπινγκ σχεδόν απαγορευτικό.

Amnesiac.
15-03-2009, 16:14
wow.

Αλλά die toten hosen και placebo πάνω από τους fnm; Πού βαδίζουμε;

Επειδή βαριέμαι λιγάκι να ψάχνω για πες τιμή/μέρος κτλ.

Abruzzi
15-03-2009, 16:17
ας τους φερει καποιος απο δω γμτ

Tribe
16-03-2009, 02:41
ας τους φερει καποιος απο δω γμτ

+1

GuardianOfIvorytower
16-03-2009, 15:31
Εντελώς πληροφοριακά, ο χώρος που γίνεται το φεστιβάλ (Nova Rock) είναι αρκετά μακριά απο Βιέννη (καμιά ώρα), οπότε το καλύτερο είναι να πάτε για camping, νομίζω. Παίζουν κ λεοφορεία από κ προς το χώρο του φεστιβάλ, αλλά κ για αυτά πρέπει να κλείσετε εισητήριο. Βασικά το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ο γυρισμός, από ότι ξέρω (δεν έχω πάει ποτέ) φεύγουν μία συγκεκριμένη ώρα (χωρίς απαραίτητα να έχει τελειώσει το τελευταίο γκρουπ το βράδυ) - με επιφύλαξη πάντως αυτό το τελευταίο.

FIXXXER
16-03-2009, 15:39
wow.

Αλλά die toten hosen και placebo πάνω από τους fnm; Πού βαδίζουμε;

Το φεστιβαλ ειναι τριημερο, οποτε δε θα παιξουν ολα αυτα τα γκρουπ την ιδια μερα. Περα απο τους Faith No More οι οποιοι θα εχουν ζητηση λογω reunion, λες να επαιζαν Machine Head που αυτη τη στιγμη ειναι ισως το πιο καυτο μεταλ ονομα κατω απο τους Die Toten Hosen και τους Placebo που δεν εχουν καμια σχεση μουσικα? Ψαχνω να βρω προγραμμα για τις τρεις μερες αλλα δε βρισκω... παντως αν θυμαμαι καλα Placebo και Metallica ειναι οι headliners για 2/3 μερες.

Dragonlord
17-03-2009, 10:54
Λοιπόν, άλλαξα το όνομα του τόπικ και από download το έκανα nova rock. Δεν απάντησα νωρίτερα γιατί ήθελα να το ψάξω λίγο. Φαίνεται ότι όλα τα ξενοδοχεία στην περιοχή έχουν κλείσει εδώ και μήνες. Πλέον σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο της Βιέννης, 60 χλμ είναι. Απλά θέλω να σιγουρευτώ ότι θα υπάρχει τρένο από Nickelsdorf όταν τελειώνει το φεστιβάλ το βράδυ, καθώς και να μάθω λίγο τι παίζει από τιμές τρένων γιατί θα είναι τρία πηγαινέλα. Αεροπορικά κάπου 220 βγαίνει, εισιτήριο φεστιβάλ 115.

Dragonlord
17-03-2009, 11:40
Μαλακία, το τελευταίο τρένο από Nickelsdorf για Βιέννη είναι πριν τις 11. Να τολμήσω να σκεφτώ ενοικίαση αυτοκινήτου;

FIXXXER
17-03-2009, 14:29
Εχω 3 φιλους Αυστριακους που θα πανε, δωσε μου 24 ωρες να επικοινωνησω μαζι τους να δω αυτοι πως θα πανε, που θα μεινουν, κτλ, και στην χειροτερη σου προσφερουν και βολτα με το αμαξι πισω στη Βιεννη αν δεν υπαρχει καλυτερη λυση, εκτος κι αν θες να πας 100 ατομα παρεα. :grin:

GuardianOfIvorytower
17-03-2009, 14:33
Όπως είπα κ πριν, τσεκάρετε κ το ενδεχόμενο λεοφορείου για το βραδυ.

Dragonlord
17-03-2009, 16:14
φίξξξ, θενκς αλλά είμαστε ήδη 2 οπότε δύσκολο να μας βολέψουν σε αμάξι, άσε που προτιμώ μάλλον να είμαι πιο ανεξάρτητος.
Πάρη, δεν έχουν κανονίσει κάτι από το φεστιβάλ ακόμη για Βιέννη. Υπάρχει λεωφορειάκι που σε πηγαίνει στο σταθμό του τρένου, όμως κανονικά το τελευταίο φεύγει πριν τις 11. Πέρσι είχαν κανονίσει και υπήρχε και πιο αργά τρένο για Βιέννη, φέτος φαντάζομαι θα το κάνουν πάλι αλλά δε βασίζομαι και 100% εκεί. Σκέφτομαι να το τολμήσω για Βιέννη και στη χειρότερη να νοικιάσω αμάξι.

GuardianOfIvorytower
17-03-2009, 16:23
Κατανοητό. Θα έχεις κ μεγαλύτερη επιλογή για ξενοδοχεία έτσι, λογικά. Κ μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων με το αμάξι σαφώς.

Dragonlord
17-03-2009, 16:36
Πού ψάχνω για ξενοδοχείο; Μου είπαν για 4th district για τρένα. Ισχύει; Γιατί είδα 3 σιδηροδρομικούς σταθμούς στη Βιέννη και δεν ξέρω σε ποιον θα πρέπει να είμαι κοντά για Nickelsdorf. Για λεωφορεία που λες, αν υπάρχουν, πού κοντά πρέπει να είμαι; Αν θυμάσαι από πού ξεκινούσαν πέρσι δηλαδή.

GuardianOfIvorytower
17-03-2009, 17:02
Απο ότι ξέρω, στο Nickelsdorf πάει η S7 (τρένο κάτι σαν προαστειακός), κ μπορεί να περνάει κ Regionalzug (κανονικό τρένο δλδ που εκτελεί μεγαλύτερες διαδρομές σε όλη τη χώρα). Ο πιο κοντινός σταθμός που θα σε βόλευε είναι ο Südbahnhof, που είναι στο 10 διαμέρισμα, στα σύνορα με το 4. Δλδ σε εκείνες της περιοχές είναι καλά να βρεις ξενοδοχείο. Απλά να προσέξεις ότι είναι κοντά στο σταθμό για το 10, καθώς είναι ψιλομεγάλο διαμέρισμα (στη χειρότερη με ρωτάς). Παίζει σε αυτά κ γραμμή μετρό που σε συνδέει άμεσα με το κέντρο, αν τυχόν έχεις παραπάνω χρόνο για καμιά τσάρκα. Επίσης το παραπάνω τρένο (S7) περνάει κ από τον σταθμό Praterstern (στο 2ο διαμέρισμα).
Τα λεωφορεία, χωρίς να είμαι σίγουρος, πρέπει να ξεκινούσαν από Schwedenplatz (στο πρώτο, στα σύνορα με το δεύτερο), αλλά παίζει να υπάρχουν κ από άλλα σημεία της πόλης - παίζει από Südtirolerplatz.
Επίσης, δίπλα στον Südbahnhof υπάρχει κ μέρος που νοικιάζουν αυτοκίνητο. Το μόνο πρόβλημα με τον εν λόγο σταθμό είναι ότι τον ανακαινίζουν αυτήν την εποχή, αλλά τα δρομολόγια θα γίνονται κανονικά πιστεύω. Θα περάσω κ γω από κει τις επόμενες μέρες, οπότε θα δω κ θα ξέρω να σου πω.

funishment
17-03-2009, 18:06
Γιατί το λες αυτό;

funishment
17-03-2009, 20:12
Α.

Καθόμουν και τα κοίταζα σήμερις τα FNMικά λάιβ, και το Southside είναι στην ίδια ευθεία με το Nova Rock στο χάρτη. Αλλά πιο μακριά από μας.

Επίσης, ξέρει κανείς να μου εξηγήσει με απλά λόγια (λόλα να ένα μήλο) τι συμβαίνει με Hurricane και Southside; Ίδια λάιναπζ, ίδιες μέρες, διαφορετικοί χώροι. Δίδυμα φεστ ορ σάμθεν;