PDA

View Full Version : karas gonidis kai pantera

BURNIN AMBITION
12-03-2009, 07:00
pou ete ga,ieste. vasika sas gamanekai oi 3 pou anefera
alla allatha grapsw

prwth fora sth zwh ou (nai sovara) phga se magazi xwris na exw kapoio gnwsto

blind dte kiets
piga ri mat

mou xan pei oti swollen lab paulosthaanai ekei
mpainw loipon sto agnwsto kai mono paulo vlepw leme mia malakia xerw gw mo gnwrizei to cybernaut to gamw to paidia.
lme ekei gia (de thumamai ti) poronomaste
meta vlepw to swollen me kapelo lucky funeral(xerete to klasiko pou d evgazei pote. me harlem globtrotterts kinhsh tou to vgazw kai vlepew otiontws exeitrixes den eina karaflas. mpravo.
sto meta xu erxetai kai o labros, mou gnwrizeikai ton tragoudiari apo 100 mods gnwrizw kai ton paixtara ton boris pou mouekane kai test an erw tous boris pali kala pou akousa shmera to heavy roicks.
oloi GAW TA PAIDIA THEOI. kai mousikares e
kai gamw ta pareakia/.perasma esuper leme na timhsete to magazi egw ailli tetarti kei tha einai

gamhsna

,eta phga jasmin kaito ekleisa kai tina de
oute i morphine oure o aliagas oute o miuts o moonspelhein pou xe skopia oute o odonuia oute o o ingolemo oute kanenas. lew ton poulo allapaw sto gamato psych kai tou zalisa ta paparia mages 3 wres kai de paraponethike kai perase iwra super kai evale mousikare s kai perasmae gamata (ektos kai an mesa tou me evrize e)

prpei na sthrizete ola ta paidia mas. to swsto einqii vadya na xekina roi mat kaina ligei jasmin

kai na exoue kai mitsaman einaitupos gia ektropa goustaroume

epomenh tetrath e kaosniste gay poustarades oloi ekei
akouste?

metal

BURNIN AMBITION
12-03-2009, 07:12
νομζς τηα χερασς

psychotron
12-03-2009, 11:10
Γαμάει ο Καρράς

psychotron
12-03-2009, 11:37
Ναι. Και στο Jasmin Καρρά.

Razor
12-03-2009, 12:20
ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ:moutza:

Out Of The Body
12-03-2009, 17:27
Ρε μαλάκα, ηρέμησε και γράφε πιο σωστά. Ντάξει θα μας τα πεις. Πιο ήρεμα, πιο αργά. Τσέκαρε τι γράφεις. Δε βγάζουμε άκρη. Υπέρμετρος ενθουσιασμός. Θα πάθεις καρδιακή προσβολή.

BURNIN AMBITION
12-03-2009, 17:56
nai alla gurisa apo jasminaki sou lew souras ti perimenes? kai polu kala ta eipa....

razorako me pikranes.pisteua oti tha me evrizes pio porwtika.edw to fixxer ton eipes karaflo rinokero, asxoleithikes re paidi mou ligaki , emena kati pio sofistike de sou irthe? apla mia moutza?

telospantws reuomai kai mou anevainei to alkool kai me methaei pali skata

opws kai na exei thelw na dhlwsw ta exhs

aliagas
morphine
fixxer rinokeros
aderfia drakoi
ifinoi
blitzer
kai i loiph parea
eiste malakes pou den skasate jasmin
pali kala pou porwthikame wraia me psychotron.
next time naste ekei e eseis xasate

epishs

oloi ta tupakiatou monolith genikotera einai gamw ta atoma kai ematha oti exoun kai fanzine opote na mas enhmerwnete pote vgainei krtl goustarw sthrizoume fash

ok prwto post htan ligo kapws, pantws porrtikh er vradya

omws to klou einai oti mallon eimai keratas giati i 1 me phre to prwi katalave oti to gamhsa xtes mias kai 4 hmoun akoma sto krevati, kai den ekane moutra ws sunhthws
ara efaga kerato gia na mou to paizei klah kai na mh thn noiazei
u heard it here first
h apla goustarei ton poutso mou xerw gw....

a epishs oi lucky funeral gamane

kai epishs re cubernaut kai paule theloume kialles sulloges giati murizete eseis na poume

a kai euxaristw kai tous 2 dj gia ta tragoudia pou evalan gia parth mou e eiste mages

auta

mindscape
13-03-2009, 02:15
Aliagas???????

gtp!!!!

BURNIN AMBITION
13-03-2009, 03:22
o aliagas einai o alaiah apo edw re su
autos pou eixe to avatar sa to big sofo mauro an thumasai