PDA

View Full Version : Up The Hammers Festival IV - 6-7/03/09

BURNIN AMBITION
08-03-2009, 04:45
variomoun alla ante pame
prwth mera de phga as pei allos
deuterh phga gia crush kai ton filo mas ton tyrant me tous theous

otan eskasa epaizan oi isole
vlepw boom ,arazoume se wraia thesi, sxoliazoume to giati exoun klepsei to at the gallows end kai akoume mousikares apo thn polu kalh mpanta

seira exoun o iemerald pou de tous ixera
tragoudistis pou edeixne san paiderasths belgos grafikos. omws me to pou arxhse na gtragouda stamathsa tis karagiozikes skepseis kai tous apolausa. polu kalh poweroepikh mpanta prpei na entrufhsw. kati eutrapela opws i toumpa tou tragoudisth kai to oti pnighke me nero entaxei, thelo na ta dw youtube

opws kai na exei wraia mpata. mpravo

seira exoun oi theoi
to apoluto cult group

agxwthika trela otan o theos targoudisths eipe oti perasan 7 xronia. apo thn teleutaia tous emfanish. pou profanws hmoun

mphkan me tragoudi afierwmeno ston alexandro. me xenise ligo pou kaneis de thumatai to onoma tou. fanhke oti de to thumotan. tespa kai mono pou grapsan tragoudi gia to palikari mpravo. oti neo tragoudi epaixan gamouse
omws h mpanta gia na eimaste antikeimwnikoi htan oligon aprovaristh r epaidi mou kapou o drumer to xane xerw gw se liga shmeia. liga e

entaxei umnoi kingod of the kings march of the saints run to te highway kai ta muala mixer. kai mas lene teliwsan.
omws o agaphmenos sas mpernis frontise gia esas. nai egw hmoun o malakas pou fwnaze unborn prin kan xekinhsoun. me akousan kai teleiwsan me ton umno opws kai oloi mas
ante na tous doume sutoma kai me neo album e

kai meta to telos

entaxei ti na pw. o prwtos diskos twn thewn einai toso aristourghma pou me painoun righ

ta gamhsan ola fwnh korona artio paiximo
to chase your dreams to eipan me to tragoudisth ellhna apo mia mpanat.entaxei to paidi ekane thn kaula tou alla emeis ti ftiame?
entaxei umnoi apo blaze of glory mexri master of disguise winenr loser, oti thelete leme epos kolasi atsali

kai sto telos eipan to chase your dreams kanonika
doxa to theo

variemai na grapsw alla sugxarhthria gia to fovero festival kai up the hammers na xereis exoume pleon apithseis e

fere lizzy borden kai skid row

thanx kai porwsi

a eida kai sabbatack ruthless

auta

munchkin
08-03-2009, 04:52
Λοιπόν, ας γράψω ελληνικά για να μη γίνει σα το μπέρνι που δε καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Έσκασα μύτη κατά τις 7 χαρούμενος και κουρασμένος και πρόλαβα τους Etrusgrave στα τελειώματα. Απιστευτοι :pink: παππούληδες, ο κιθαρίστας μεταλλικό κειμήλιο, ο τραγουδιστής άλλος_ένας_ιταλός_κλώνος. Ψιλοτίμιοι μα μονότονοι για τα μη underground_italic_epic γούστα μου (ο Στιλ Ασασιν μου σφύριξε πως ο κειμήλιο γούτσου παππούλης ήταν πρώην κιθαρίστας στους dark quarterer....Οι όρχεις μου εσείστηκαν για την δισκογραφία dark quarterer είναι η αλήθεια, με αφήνουν να χασμουριέμαι...Μετά Reflections τίμιοι μα με σκατά ήχο (τα keyboards τους μάραναν, ζήτημα αν ακούστηκαν 2 φορές οι νότες τους) και εγώ κόβω βόλτες ως το περίπτερο της πλατείας για να γλυτώσω 2 ευρώ σε κάθε μπυρόνι...Τοπ στιγμή ο ύμνος Μανογουορ και το αμέσως επόμενο κομμάτι, δε ξέρω αν ήταν δικό τους δεν παρακολουθώ τεκταινόμενα. Θα μου πείτε και τι ήθελες βρε μαλάκα στο απ δε χάμμερς? και θα σας πω ναι, δίκιο έχετε, πήγα ως παρείσακτος για Titan Force.

Στη συνέχεια οι Isole μας πόρωσαν/ξεκώλιασαν με τα Solitude Aeternus κομμάτια και τις ριφάρες τους (α ρε Σουηδία καταθλιψο-μάνα) και γενικά απόλυτα τίμιοι και πορωτικοί. Μπασίστας με μπλουζάρα, όποιος έχει αντίρρηση για το μεγαλείο αυτής της μπάντας/δίσκου παρακαλείτε να στείλει πμ για μαχαιριές κλπ κλπ από τη διεύθυνση. Ευχαριστώ.

Και είχε πλέον φτάσει η ένδοξη ώρα για τα μεγάλα όργια της βραδιάς, τους (σύμφωνα με έγκυρη πηγή που ήμουν λίιιιιγο πιωμένος για να θυμηθώ, νομίζω στιλ ασασιν πάλι) Ολλανδούς Emerald.....Οτι και να πω είναι λίγο.... Κακό με κάθε σημασία της λέξης NWOBHM, τσίτα και μονοτονία και ΗΓΕΤΕΣ, ρε πουστη μου ήταν όλοι τους ΗΓΕΤΕΣ! Ο κιθαρίστας δεξιά (κλώνος του Murray, απλά δεν παίζει), ο κιθαρίστας αριστερά:
http://www.s9.com/images/portraits/24713_Quaid-Randy.jpg
ο τραγουδιστής:
http://i22.photobucket.com/albums/b319/sabbattack/gayas.jpg
και τα υπόλοιπα παιδιά της μπάντας.

Για τον τραγουδιστή δέχομαι διαφωνίες, για τον κιθαρίστα όχι. Είναι ο Randy λέμε, πάει και τελείωσε (ο Burnin τον Παίρνειν, μην τον ακούτε). Κάπου εκεί έφυγα για σουβλάκια, μετά την επική σαβούρα του τραγουδιστή και τις τρου αγκαλιές/χαιδέματα/γλωσσόφιλα στους οπαδούς....ΠΟΣΟ χάλι λέμε...

Άργησαν τα σουβλάκια, 2-3 μπύρες στην πλατεία και φτάνω με τους Crush να έχουν ξεκινήσει (μπήκα με RUUUUUUUUUUN TOOOOOOO THE HIGHWAAAAAAAAAY) και δάκρια συγκίνησης τρέχαν απ τα μάτια μου... O Siren Records (κάτα κόσμον σκύλος) να έχει πέσει σε παραλίρρημα στις κουίντες, ο κόσμος να ουρλιάζει, μια αδερφούλα που κάνει tae-kwon-do να μη βρίσκεται εκεί που είχε υποσχεθεί, μπροστά στο κάγκελο για βία ιδρώτα και αίμα, όμορφη ατμόσφαιρα, σε καλή φόρμα ο τραγουδιάρης των Crush (ακολουθεί φωτογραφία)
http://www.cinemablend.com/images/news_img/3903/3903.jpg
ο τραγουδιστής των Crush

και ενώ τα κομμάτια φεύγουν πιό γρήγορα από τις μπύρες και 5 μάστοροι και 60 μαθητάδες προσπαθούν να φτιάσουν το κρας που πήρε παραμάζωμα ο των emerald, βγαίνουν τα ΚΑΜΑΡΙΑ στη σκηνή...ααααααααααααααααχ καύλες καύλες....δε θα πω πολλά για το set τους, θα αφήσω κάποιον καλύτερο να τα πει, πάντως μου την έσπασαν οι παπαριές του θείου Harry λίγο (απίστευτος παρλαπίπας) και το ίδιο πρόβλημα όπως και με τους Panzer το '03, το δεν_έχουμε_encore_πάρτε_το_χαμπάρι_ας_σας_φιλέψουμε_με_ένα_στην_τύχη_απ_όσα_παίξαμε, ευτυχώς εδώ ΔΕΝ ήταν το BATTLEZONES για να φύγουν μποκάλια.

All in all, ήταν ωραία βραδιά...είχε celebrities (τραμπάκουλας που δεν πρόλαβα να χαιρετίσω γιατί κατέβαζα την μπύρα μου σαν παιδί και εγώ, ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΥΤΟΥ ΑΤΣΑΛΙΟΥ warlordy), ER-ίτες (Boom, JDM, Boris, Πορωτικός και Steel Assassin και δεν ξέρω αν έχασα κάποιον άλλο) και περιέργως (ίσως επειδή έχω να πατήσω σε live από το καλοκαίρι) ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ, πολλά από τα οποια διάλαγα δίχως τύψεις και με υπερβάλλοντα ζήλο... :mrgreen:

Άντε και εις άλλα με υγεία

Witchkiller
08-03-2009, 13:39
Πήγε κανείς Witchfynde να μας πει τι έγινε ?

Και για Paradox να πει που έμαθα ότι αναιβάσαν λατρεία Bλάχο (aka Verdict Denied)......................

eleventh guardian
08-03-2009, 13:49
Αντε γεια, απλά...

Θα το ξαναπώ με κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός, αλλά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Όποιος δεν ήρθε, απλά έχασε. Τι να λέμε τώρα.

Ισοπέδωση και τις δύο μέρες, με Titan Force να ειναι η απόλυτη μυσταγωγία. Τα έπαιξαν σχεδόν όλα (εκτός από Will o the Wisp, One And All, Dreamscape, Wrong Side in) και τέλεια, ο Tyrant είναι ο απόλυτος θεός και... Δεν περιγράφω άλλο, δεν έχω κάτι να πω.

Και οι Witchfynde σπείρανε, δεν είχα ενθουσιαστεί, είναι αλήθεια, όταν έμαθα ότι έρχονται μια και έχω μόνο το Give 'em Hell και δεν τρελαίνομαι κιόλας. Αλλά μ' άρεσαν πολύ, είχαν απίστευτη ενέργεια και με πολύ κόσμο που τα έσπασε μαζί τους.

Paradox επίσης πολύ καλοί και φυσικά η σύμπραξη με Billy Coumreau ήταν από τα highlights του διήμερου. Επρέπε να είναι και ο Witchy να το δει αυτό ρε γμτ... :D

Ολες οι μπάντες έσπειραν όμως και πραγματικά όποιος δεν ήρθε έχασε. Πλέον μου φαίνεται ανόητο να αγωνιά κόσμος για το ποιοι θα ερθουν στο Rockwave και να αδιαφορεί για ένα αυθεντικό heavy metal festival, το οποίο γίνεται μες στα πόδια μας και έχει φτηνότατο εισιτήριο. Ειδικά οι Αθηναίοι που μπορούσαν να έρθουν (Witchy εξαιρείσαι, έμαθα ότι είχες τρεχάματα) και απουσίασαν, είναι εντελώς αδικαιολόγητοι.

Αντε και του χρόνου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μανώλη για τη διοργάνωση.

Ra Pariah
08-03-2009, 14:34
Αν θυμάμαι καλά, το νόημα των λόγων του τραγουδιστή Crush ήταν ότι δεν είχε νόημα να μνημονεύσει για ακόμη μια φορά το όνομα του παιδιού, όχι πως δε το θυμόταν.
Ιστορική μνήμη δε σημαίνει να θυμάμαι τα ονοματεπώνυμα όλων των ιστορικών (με την κυριολεκτική σημασία και όχι με τη μεταφορική του "αξιομνημόνευτος") φιγουρών, π.χ. το δολοφ'ονο του Λίνκολν.

Οι Titan Force τα γαμήσανε όλα, ασύλληπτοι.

Όσο για Reflection τα σπάσαν!

jack the ripper
08-03-2009, 14:38
Επειδη δεν μπορεσα να ερθω απο χανια να δω Ereb Altor που κωλοηθελα μπορει κανεις να πει τπτ για αυτους? γαμησαν λογικα αλλα ποσο? :P

BURNIN AMBITION
08-03-2009, 15:28
Αν θυμάμαι καλά, το νόημα των λόγων του τραγουδιστή Crush ήταν ότι δεν είχε νόημα να μνημονεύσει για ακόμη μια φορά το όνομα του παιδιού, όχι πως δε το θυμόταν.
Ιστορική μνήμη δε σημαίνει να θυμάμαι τα ονοματεπώνυμα όλων των ιστορικών (με την κυριολεκτική σημασία και όχι με τη μεταφορική του "αξιομνημόνευτος") φιγουρών, π.χ. το δολοφ'ονο του Λίνκολν.

Οι Titan Force τα γαμήσανε όλα, ασύλληπτοι.

Όσο για Reflection τα σπάσαν!isws na kanw lathos allwste goustarw crush kai gia mousikh kai san morfes alla ekeinh th stigmh mou fanhke re sa na kompiase kai sa na prospathouse na thumithei to onoma alla to xehnage. isws na kanw kai lathos kai na lew pipes....opws kai na exei respet kai mono gia to tragoudi pou egrapsan e

Boris-san
08-03-2009, 16:04
Dustuxws burni xairtethses to jdm sthn exodo alla mou epe meta oti eis esu re gmt.Porwtikos kinhsh xeriwn gamhsou me \m/ glwssa eksw kavla!

BURNIN AMBITION
08-03-2009, 16:08
Dustuxws burni xairtethses to jdm sthn exodo alla mou epe meta oti eis esu re gmt.Porwtikos kinhsh xeriwn gamhsou me \m/ glwssa eksw kavla!
tha ta poume allh fora re su dont worry

pithanotata soulfly...

Eagleheart
08-03-2009, 16:46
to chase your dreams to eipan me to tragoudisth ellhna apo mia mpanat.entaxei to paidi ekane thn kaula tou alla emeis ti ftiame?

Είναι ο τραγουδιστής των Final Answer. Έβγαλαν πέρισυ το αρκετά καλό Visual Maze. Περιέχει την κομματάρα Voyager In Red.

Τσέκαρε τους: http://www.myspace.com/finalanswer

BURNIN AMBITION
08-03-2009, 17:10

Είναι ο τραγουδιστής των Final Answer. Έβγαλαν πέρισυ το αρκετά καλό Visual Maze. Περιέχει την κομματάρα Voyager In Red.

Τσέκαρε τους: http://www.myspace.com/finalanswertha tous tsekarw sigoura gia na pei o tyrant sto palikari na tragoudisei, de tha htan tuxaio. alla xanalew emeis ti ftiagame?
pali kala pou to xanapan e
se kati tetoies stigmes den exw katholou katanohsh upomonh kai oti allo thes...

eleventh guardian
08-03-2009, 17:14
Εντάξει ρε Μπέρνιν, δεν έγινε και τίποτα. Το ακούσαμε και μετά το Chase Your Dreams.

Κι εγώ με το πού κατάλαβα ότι ανεβάζει τον Γιάννη πάνω ψιλοξενέρωσα, αλλά αμέσως μετά σκέφτηκα πόσο ωφέλιμη θα είναι η εμπειρία για το παλικάρι - το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, παίζει σε μία από τις πιο ταλαντούχες μπάντες εν Ελλάδι αυτήν τη στιγμή (δεν εννοώ τους Final Answer που έκαναν τη διασκευή, αλλά τους Dark Nightmare). Οτι δεν συγκρίνεται με Tyrant είναι δεδομένο και από το τρακ που είχε εκείνη την ώρα (λογικό) δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου, αλλά σκεφτείτε τι φτερά του δίνει για τη συνέχεια αυτή η κίνηση. Τα ίδια ισχύουν και για την περίπτωση του Βασίλη των Verdict Denied και μπράβο στους διοργανωτές που είχαν αυτήν την ιδέα.

BURNIN AMBITION
08-03-2009, 20:29
Εντάξει ρε Μπέρνιν, δεν έγινε και τίποτα. Το ακούσαμε και μετά το Chase Your Dreams.

Κι εγώ με το πού κατάλαβα ότι ανεβάζει τον Γιάννη πάνω ψιλοξενέρωσα, αλλά αμέσως μετά σκέφτηκα πόσο ωφέλιμη θα είναι η εμπειρία για το παλικάρι - το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, παίζει σε μία από τις πιο ταλαντούχες μπάντες εν Ελλάδι αυτήν τη στιγμή (δεν εννοώ τους Final Answer που έκαναν τη διασκευή, αλλά τους Dark Nightmare). Οτι δεν συγκρίνεται με Tyrant είναι δεδομένο και από το τρακ που είχε εκείνη την ώρα (λογικό) δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου, αλλά σκεφτείτε τι φτερά του δίνει για τη συνέχεια αυτή η κίνηση. Τα ίδια ισχύουν και για την περίπτωση του Βασίλη των Verdict Denied και μπράβο στους διοργανωτές που είχαν αυτήν την ιδέα.apo thn apopsi auth sumfwnw
απο τη γαμημενη αποψη οτι (χωρις να ξερω οτι θα το ξαναπαιξουν) γαμηθηκε το ισως πιο πορωτικο ασμα τους μαζι με το blaze of glory) ε σταρχιδιαμ

οπως και να εχει το θεμα ειναι οτι το φεστιβαλ γαμησε και ο τραγουδιστης ειχε σιγουρα ονειρωξη το βραδυ λολ

Ruthless
08-03-2009, 21:24
Πριν λίγο γύρισα στην πατρίδα και δεν θα τα πω και αναλυτικά για όλα, είναι πάρα πολλά.

Πάμε από την αρχή. Παρασκευή ξεκινά με τους Portait, που εμένα μου είναι συμπαθητικοί μεν, όχι τόσο θεοί όσο τους παρουσιάζουν άλλοι. Τα φωνητικά τους(τα πρώτα τα "καλά") δεν τα θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο εγώ, και σίγουρα όχι κάτι το ωραίο. Ο νέος τους τραγουδιστής ήταν πιο κοντά σε αυτά, αλλά και πάλι δεν ήταν για μένα. Πάντως ως άτομα είναι πολύ μορφές και είχαν ενέργεια στην σκηνή, ότι έπρεπε για να αρχίσει καλά το φεστιβάλ.

Μετά βγήκαν οι Isole ως Ereb Altor, και ο βασικός λόγος που ήμουν εκεί την Παρασκευή. Εντάξει, σπείραν και ισοπεδώσαν τα πάντα λέμε. Και ωραία διασκευή στο Home of Once Brave. Αν και δεν είναι ότι πιο δυνατό για live, έγινε της πουτάνας από κάτω.

Μετά είχε Dream Weaver. Που εμένα ποτέ δε με τρελάναν, ούτε καν όταν τους είχα πρωτοδεί τότε με Brocas Helm. Βέβαια όσοι γουστάραν τα παλιά τους μείναν ικανοποιημένοι, γιατί παίξαν μόνο αυτά(σε όσο από το setlist τους ήμουν μέσα τέσπα).

Και βγήκαν οι Crystal Viper. Πολύ καλύτεροι από όσο τους περίμενα, και ας παίξαν μόνο 2 από το πρώτο. Και μπορούσαν να παίξουν και ένα Nightprowler αντί για τη διασκευή στο Agents of Steel. Ωραία και η ατμόσφαιρα με την πειρατική σημαία, ωραίο και το καπνογόνο μέχρι που γέμισε καπνό το Αν και σκάσαμε.

Shadowkeep μετά ήταν για μένα η καλύτερη μπάντα της βραδιάς. Δεν περίμενα να δω τέτοια ενέργεια και τέτοιο live από αυτούς. Μπορεί ότι παίζουν να μην είναι και το αγαπημένο μου(υπάρχουν άλλες προτεραιότητες), αλλά γουστάρω τις δουλειές τους και πραγματικά τους ευχαριστήθηκα.

Paradox ήταν η ώρα για το 2ο διάλειμμα αφού ήταν η πιο αδιάφορη μπάντα της βραδιάς μάλλον. Οσο είδα στο τέλος ήταν καλό βέβαια, με πολύ stagediving, crowdserfing και λοιπά κατάλοιπα. :P Αρα οι οπαδοί τους γούσταραν.

Witchfynde τους ακούσα σχεδόν με το ζόρι, μέχρι να βρω την ευκαιρία να την κοπανήσω έξω χωρίς ΜΑΤ, καπνογόνα και μαλακίες της ημέρας(περισσότερα παρακάτω). Ροκάραν πολύ για τα γούστα μου, σε βαθμό που υπήρχε τρελή αδιαφορία από τη μέση και πίσω γι'αυτούς. Το γιατί πήγαν αυτοί ως το μεγάλο όνομα της πρώτης μέρας δεν το κατάλαβα ποτέ.

Και πάμε στο Σαββάτο. Η βασική μέρα, η μέρα ισοπέδωση, που από την αρχή ως το τέλος γάμησε. Δεν προλαβαίνω να τελειώσω το μπυράκι έξω και ακούγεται η αρχή του return of the avenger. Με συνοπτικές διαδικασίες κατεβαίνει η μπύρα και τρέχω μπροστά μπροστά(που ήταν άλλοι 10 νοματαίοι). Είχα ακούσει πως live ο Τρύφωνας φαλτσάρει πολύ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Και storrmbringer και heathen cry και μερικά ακόμα, και οι Storrmbringer από τον Βόλο μας ισοπέδωσαν. Καυτό ατσάλι βγαλμένο για συναυλίες, τα φωνητικά όπως πρέπει να είναι, και beware of the one, his name is the avenger. Ανετα από τις πλέον ελπιδοφόρες μπάντες για το μέλλον, περιμένουμε το full length πως και πως. :dfinger:

Μετά η σειρά των Darkest Era. Ωραίο το EP τους, αλλά μετά τους Storrmbringer τι να μας πουν. Παίξαν πολύ ωραία τα κομμάτια του EP τους και ήταν κλασσικοί Ιρλανδοί, πιωμένοι σταθερά. Ρισπέκτ στην Weighell που κατέβαζε το ουίσκι non stop από το μπουκάλι.

Ε και βγήκαν μετά οι θεοί. Μόλις έμαθα πως θα είναι στο UTH περάσαν τους Titan Force ως την μπάντα που περιμένω να δω live. Ιταλοί άλλωστε, έχοντας βγάλει ένα μνημειώδες album στα χνάρια των πρώτων Dark Quarterer(δεν είναι τυχαίο άλλωστε). Μπροστά πάνω κάτω οι ίδιοι που ήμασταν και πέρυσι Dark Quarterer. Και να τα σπάμε, μέχρι την ώρα του solo που ξαφνικά όλοι χαζεύαμε τον Serena να ζωγραφίζει. Και ο τραγουδιστής τους είναι ακριβώς ότι πρέπει για τον darkquartererικό ήχο. Πουτάνα Ιταλία επικομεταλομάνα!

Μετά η ώρα των Reflection. Που περίμενα να μας σκοτίζαν με το καινούριο, αλλά ευτυχώς παίξαν αρκετά από τα παλιά. Με αρκετή ενέργεια, και η πρώτη μπάντα της μέρας που έκανε όλο το μαγαζί να γουστάρει. Στα συν η διασκευή Battle Hymn για να ζεσταθεί ο κόσμος και να κλείσουν κλασσικά με When Immortals Die και να γίνει της πουτάνας.

Isole αργότερα ήταν λίγο εκτός κλίματος της μέρας και πολλοί ήταν απ'έξω την ώρα που παίζαν. Παίξαν όμως απίστευτα και όσοι ήταν εκεί για το doom μέρος του φεστιβάλ χύναν.

Και αφού έγινε μια αρκετά μεγάλη διακοπή, και παίζει και η εισαγωγή, ξεκινά η μάχη. It's like the beating of the hammer on the anvil, iron on iron on iron... και της πουτάνας στο μαγαζί. Εντάξει, λίγο τα ξύδια(κι όχι μόνο) είχαν πειράξει τον Kivits και παραπατούσε και έπεφτε κάτω στην ώρα του live, αλλά η φωνή του ήταν σαν τότε. Απίστευτες τσιρίδες και χαμός κάτω, μέχρι το τέλος. Που παίζουν το DDay και χάνονται τα πάντα τριγύρω του.

Crush πιο μετά, που τα είπατε οι περισσότεροι ήδη, άρα δεν τα επαναλαμβάνω.

Και μετά βγήκαν οι Titan Force. Που παίξαν τα πάντα(σχεδόν). Στην αρχή η φωνή του Conklin να χάνεται, μετά όμως έστρωσε ο ήχος. Εντάξει, εγώ μόνο chase your dreams και blaze of glory να παίζαν χαρούμενος θα ήμουν. Παρ'όλα αυτά ήταν ένα τεράστιο setlist που κράτησε ως πολύ αργά(τόσο αργά που δεν μπορούσα να κάτσω ως το τέλος). Πραγματικά δεν πίστευα τι έβλεπαν τα μάτια μου. Ενα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε.

Γενικά μιλώντας, αυτό ήταν το φεστιβάλ:
1) Της μνήμης των νεκρών(σχεδόν όλες οι μπάντες αφιερώσαν κάπου ένα τραγούδι)
2) Της επανάληψης. Και πέρυσι και φέτος διασκευή σε Battle Hymn, και πέρυσι και φέτος Lady Scolopendra. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε για να ακούσουμε live ένα Colossus of Argil; :(

Στα εκτός του μουσικού μέρους του φεστιβάλ τώρα:
1) Γαμώ τα ΜΑΤ που μας είχαν αποκλεισμένους την Παρασκευή και δεν μπορούσαμε να φύγουμε.
2) Γαμώ και τους άλλους πιο πάνω που πήγαν τόσο κάτω τους καμένους κάδους κλπ, με αποτέλεσμα να είμαστε ακριβώς στη μέση των δακρυγόνων.

Γνώρισα και διάφορους από εδώ(JDM, Boom, burnin, sabbatack etc), είδα και άλλους που ήξερα, και την έβγαλα χωρίς να φάω ξύλο, ε JDM; :P

ΥΓ: Ποια μου μίλησε στους Paradox ρωτώντας ειρωνικά για τις γυναίκες και το heavy metal;
ΥΓ2: Της απάντησε ο Conklin την επόμενη μέρα πριν το Master of Disguise. :P
ΥΓ3: Εχει πολύ φάση να προσπαθείς να μιλήσεις με Ιταλούς που δεν ξέρουν καμιά γλώσσα πέρα από ιταλικά(που εσύ δεν ξέρεις). :mrgreen:

Ra Pariah
08-03-2009, 22:59
Jack, λοιπόν πιστεύω ότι οι Ereb Altor αρέσαν πιο πολύ στο κοινό απ' ό,τι οι Isole. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ένας Αγρινιώτης πριν αρχίσουν οι Isole: "είσαι τελευταία σειρά", στην πραγματικότητα ήμουν τέταρτη, που τύγχανε να είναι κι η τελευταία. Ξέρεις τέσσερις πολύυυυυυ χαλαρές σειρές. Πολλοί χρησιμοποίησαν εκφράσεις τύπου "ύπνος", "ψάλτης" κ.ά., εμένα μου άρεσαν ωστόσο πολύ-πολύ!
Στους Ereb οι αντιδράσεις ήταν πιο καυτές, ενώ στο "Home..." πανδαιμόνιο! Μεγάλο κρίμα που παίξαν 2οι. :(
Γενικά, οι Σουηδοί μας διδάξανε καλοπαιγμένη μουσική, τα λόγια του Φώτη στο ντοκυμαντέρ βγήκαν αληθινά. Το έχουν μπόλικο!

Τέλος, στο CD των Ereb παίζει drum-machine (κι αυτό στο πνεύμα του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ), και η σωστή προφορά είναι Ίζολε.

Ra Pariah
08-03-2009, 23:13
Munchkin, για το καυτό mid-tempo epic/heavy (τελοσπάντων, ας μην κολλήσουμε στο χαρακτηρισμό) των Reflection τα keys ήταν σε σωστή ένταση. (Δε μιλάμε για 90's power για να είναι στο θεό).
Και να σου πω κ' κάτι άλλο, το ότι τα "φέρανε" μόνο και μόνο για το κόψιμο της ύψιστης διασκευής τούς ΤΙΜΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ!

GuardianOfIvorytower
10-03-2009, 00:01
Μπράβο ωραία πράγματα διαβάζω κ χαίρομαι - κ ζηλεύω προφανώς, μακάρι να μπορούσα να ήμουν εκεί αλλά δεν έπαιζε για πολλούς κ διάφορους λόγους.

mrmaiden
10-03-2009, 00:21
Proti mera pithanotata den tha pigaina alla piga gia na do ton filo mou ton Vlaxo na paizei kithara me tous Paradox sto Search For Perfection!!! Mpravo Bill!!!!!

Ki oso gia ti deuteri e ta eipate prin!! Tyrant mas arrostise, epaiksan sxedon ta panta kai elpizo tin epomeni fora tin mia mera na einai headliners oi Jag Panzer kai tin alli oi Titan Force!!!!:pink:

GuardianOfIvorytower
10-03-2009, 00:28
Μια φορά γίνονται αυτά :P

BURNIN AMBITION
10-03-2009, 04:24
file up the hammers fere riot kai lizzy tou xronou na akoume restless breed kai blood strets kai na thn petame exw kai na xunoume metallika spermata eisai theos

Eagleheart
10-03-2009, 04:29
Οι Lizzy Borden ήρθαν πριν κανα δίμηνο. Riot ναι, πρέπει να δούμε οπωσδήποτε με line up Thundersteel/Privilege.

12 stars circle your brow
10-03-2009, 04:41
Ωχ.

BURNIN AMBITION
10-03-2009, 04:42
kai epeidh irthan? thel;oume pio kalo xwro me kalutero ixo kai pio polla e=aimata
kai na paixoun ta zwa epitelous love you to pieces mi gamisw kai psychopath
milaw O opados thel;w sevasmo

auta

ante pounai oi moutzes? viasteite

Witchkiller
10-03-2009, 19:50
Του χρόνου Riot και να ροκάρουμε. Όχι όμως με Tony Moore. Θα κάνουμε κλονοποίηση του Forrester για να έρθει να γαμεύσει με βρώμικο rock'n'roll τύπου loanshark.........

BURNIN AMBITION
11-03-2009, 01:36
im a loanshark collecting payments overdiew? goustarw alla thelw na akousw kai opwsdhpote ena thneyride through town ktl ktl katalavate e ti lew
restless breed re mounia

Eagleheart
11-03-2009, 12:38
Αυτήν την εποχή έχει γίνει reunion με Tony Moore όμως, οπότε κατα πολύ μεγάλο ποσοστό με αυτόν θα τους δούμε (είτε μόνους, είτε στο Up the Hammers) Πείτε ότι σας χαλάει κιόλας! :D

Ruthless
11-03-2009, 13:24
Και όσο σκέφτομαι πως είδαμε Witchfynde αντί για κάτι τέτοιο ξενερώνω. :?

Live_by_honour
14-03-2009, 12:41
Και όσο σκέφτομαι πως είδαμε Witchfynde αντί για κάτι τέτοιο ξενερώνω. :?

Asxeta an maresoun oi witchfynde pio poli apo riot, pisteyeis oti einai to idio kostos gia ta 2 group?

Ruthless
14-03-2009, 15:16
Φυσικά και όχι. Απλά επειδή στην αρχή ακούγονταν φήμες περί Riot ως το άλλο μεγάλο όνομα(και κάτι άλλες παρεμφερείς), ε όσο να το πεις οι προσδοκίες ήταν περισσότερες και το φάγαμε το ξενέρωμα(ειδικά εγώ που ποτέ δε με τρελάναν οι Witchfynde).

Για μένα το ιδεατό οικονομικό φεστιβάλ άλλωστε θα περιείχε την μισή ιταλική σκηνή, αλλά μάλλον 20 άτομα όλα κι όλα στην Ελλάδα θα το γουστάραμε αυτό. :P

VirusXI
15-03-2009, 01:05
Η πρώτη μέρα ήταν πολύ καλύτερη των προσδοκιών μου.

Οι πρώτοι βαρετοί.
Οι Ereb Altor χάναν μεν ατμόσφαιρα όπως ήταν φυσικό αλλά μια χαρά γαμήσανε.
Τους Dreamweaver έτσικιαλλιώς τους θεωρώ απ'τις πιο βαρετές power μπάντες που χω ακούσει (πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ να μιλήσω έτσι για ελληνική μπάντα αλλά δυστυχώς...), o αισχρός τζιτζικωτός ήχος τους αποτελείωσε - εγκαταλείψαμε για λίγο...
επιστρέψαμε στα τέλη των Crystal Viper. Δε χάσαμε τίποτα. Το τελευταίο κομμάτι (ή 2 τελευταία) ήταν χάλια.
Shadowkeep, ε αυτοί μάλιστα. Τους απόλαυσα. Power metal με λόγο ύπαρξης και βάλε.
Paradox, πολύ παλιά αγάπη, είχα πάρα πολύ (μα πάρα πολύ) καιρό να ακούσω κ τους χάρηκα (αν κ περίμενα να τους χαρώ περισσότερο).
Στο δεύτερο κομμάτι Witchfynde υπέκυψα στην κούραση της μέρας, δε μπορώ να πω ότι όσο πρόλαβα δεν ήταν ωραία άλλα ούτε ότι με χάλασε κιόλας που τους έχασα.

Anyway, χωρίς να έχει σημασία το πόσες μπάντες άρεσαν σε εμένα, αυτή η διοργάνωση γιαυτούς που είναι σε αυτά τα ακούσματα είναι τέλεια. Δλδ να πετάγονται κάτι Ruthless και να έχουν παράπονα ακόμα και γιαυτό είναι απλά λόγω νοοτροπίας Ruthless.

btw η κιθαρίστρια των Shadowkeep μέτραγε, γυναίκες και metal λοιπόν. hoho.

Ruthless
15-03-2009, 01:31
Μάλιστα, μέτραγε ως γυναίκα η Robson. Αθάνατο ER, σε πολλούς τομείς τα γούστα σου με αφήνουν έκπληκτο. Αν εννοείς ως μουσικός, είναι η εξαίρεση για την επιβεβαίωση του κανόνα και αν διαφωνείς κάτσε βάλτα κάτω, πάρε ένα αριθμητάρι και μέτρα αναλογία.

Ακόμα περιμένω να μάθω πάντως πια μου μίλησε στους Paradox και μου είπε ειρωνικά το ίδιο πράγμα. Αλλά όπως είπα, ο Tyrant απάντησε σωστά πριν το Master of Disguise.:D

VirusXI
15-03-2009, 01:43
E εννοείται ως μουσικός.
Δεν είπε και κανείς ότι είναι γυναικοκρατούμενο το μέταλ ε, μόνο ότι είσαι κομπλεξάκι, αυτό.
goo outta here.

Hogarth
15-03-2009, 01:57
Ακόμα περιμένω να μάθω πάντως πια μου μίλησε στους Paradox και μου είπε ειρωνικά το ίδιο πράγμα. Αλλά όπως είπα, ο Tyrant απάντησε σωστά πριν το Master of Disguise.:D

Κι εγώ ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις Ruthless. Πίσω από την οθόνη ξέρεις να κριτικάρεις και να τη λες, από κοντά μούγγα.

Και δεν ήταν ειρωνεία, ήταν μια πικρή διαπίστωση :P

Ruthless
15-03-2009, 02:21
Εσύ ήσουν; Ε τι να σου πω; Είδες γυναικοκρατούμενο UTH και δεν το κατάλαβα; 1/10 αναλογία(και πολύ λέω) και με αρκετές να αγνοούν τις μισές και μπάντες(αν θες να το πάρουμε και στο πόσο σχέση έχουν με τον χώρο - και δεν μιλάω για σένα που δεν ξέρω, μιλάω για κοπέλες που μίλησα μαζί ή τυχαία άκουσα μαργαριτάρια που λέγαν).

Η μήπως δεν τα είπε καλά ο Tyrant ξαναλέω;

Hogarth
15-03-2009, 02:29
Δεν έχω ιδέα τι είπε ο Tyrant.

Όχι δεν είδα γυναικοκρατούμενο UTH. Είδα εσένα να είσαι σε ένα φεστιβαλ με 7 μπάντες, εκ των οποίων οι 2 είχαν γυναίκες στο line-up, και όχι σε "μειονεκτική" θέση. Θυμήθηκα τα ποστς και τις απόψεις σου και αναρωτήθηκα πως νιώθεις.

Ruthless
15-03-2009, 02:34
Και τη 2η μέρα είχε 1 γυναίκα όλη κι όλη στις 8 μπάντες.

Και σε όλα τα προηγούμενα φεστιβάλ ήταν ελάχιστες οι γυναίκες αν τα αρθροίσεις.

Αρα σόρι κι όλας που εγώ μπορώ και κάνω μια απλή διαπίστωση που εσείς αρνείστε να δεχτείτε, αλλά εγώ βλέπω και κρίνω.

Οσο για το τι μπορεί να είπε ο Tyrant, δες μια στίχους του Master of Disguise και μάντεψε(χιντ: ήταν για γκρούπις - ή ούτε καν με αυτόν τον χαρακτηρισμό).

Phantom Duck
15-03-2009, 02:39
και όλοι οι σεφ είναι άντρες, τράβα πιάσε καμια κουτάλα και άστο να ψοφήσει επιτέλους ρε κακομοίρη.

Ruthless
15-03-2009, 02:41
Πω πω, με ισοπέδωσες τώρα.

Αλλά τι λέω; Κι εσύ έχεις τόση σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο όσο μια ΧΨΖ τυχαία γκομενίτσα.

:moutza:

Phantom Duck
15-03-2009, 02:48
στ΄αρχίδια μου το χέβι μέταλ σου ρε ruffles, το ζήτημα είναι ότι οι συλλογισμοί σου είναι άκυροι, όχι γιατί τα μαλλιά σου είναι ένα πουλί, αλλά γιατί έχεις τσακωθεί με τη λογική. όχι άλλη βλακεία- όχι στο χέβι μέταλ, γενικά. στη γη μας.

Ruthless
15-03-2009, 02:54
Για πες μας τότε ρε παπαράκο, γιατί είμαι λάθος σε αυτό που λέω; Εγώ βλέπω και κρίνω, και αυτό το UTH απλά επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι λέω.

Αλλά ξέχασα, εσύ ο παντογνώστης ξέρεις. Διαφώτισέ μας λοιπόν. Θα το διασκεδάσω.:-)

Phantom Duck
15-03-2009, 02:59
http://img6.imageshack.us/img6/610/polliticalyneutraldog.jpg

Ruthless
15-03-2009, 03:02
Μα οι συλλογισμοί μου είναι άκυροι. Το λέει ο φαντομντάκ:!:

Γιουνιβέρσαλ τρουθ κι έτσι. :thumbsup:

GuardianOfIvorytower
16-03-2009, 15:16
Τελικά ο Tyrant τι είπε?

Ruthless
16-03-2009, 15:38
Πως δεν βλέπει τόσες γυναίκες πλέον όσες στα τέλη των 80s. Πως οι περισσότερες στο UTH είχαν πάει με τους γκόμενους ή συζύγους. Τα γνωστά δηλαδή που κάποιοι αρνούνται να δεχτούν πως ισχύουν. Και πως τότε στα 80s, μετά τα live, όταν υπογράφαν αυτόγραφα και έπεφτε ο πούτσος...

He was the master of disguise.

Και μετά ζήσαμε μια από τις ομορφότερες στιγμές του διημέρου.

GuardianOfIvorytower
16-03-2009, 15:40
Μάλιστα

Ruthless
16-03-2009, 16:13
Ας βάλω και μερικά vids από το youtube με τις καλύτερες στιγμές του διημέρου. Να δουν όσοι δεν ήρθαν τι χάσαν. :P

Titan Force - Master of disguise
hLxikkv3m_A

Titan Force - Chase your dreams
cSSFxYw3R1g

Titan Force - Fool on the run
wUlyigzni1w

Emerald - D-Day
zRM8ZmJa3qI

Crystal Viper - Shadows on the Horizon
bYrYLM-smgg

Shadowkeep - Incisor
ju2PUiacm2Q

Crush - March Of The Deads
mNU00-6bYt8

Etrusgrave - Wax Mask
9wWtJy_trJk

Ereb Altor - Awakening
G_Bfuktz-38

PS: Εσύ ο αποπάνως, μίλα μου σε κανά msn να σου δώσω υλικό να χύσεις.

GuardianOfIvorytower
16-03-2009, 16:28
Μπορεί να μπω το βράδυ :smile:

Buddy Lackey
17-03-2009, 00:05
Kala Ruthless asxoliastos milame, ta 2 prwta Witchfynde einai theomourla aristourghmata pou stelnoun tous Italous sou gia mpanaki ston Tiverh, xwris mpratsakia.

Paraskeyh:

Dystyxws prolava miso (?) tragoudi Ereb Altor kai spastika kapws. Tous Dream Weaver tous theorousa anekathen mia apla kalh mpanta ara to na tous akouw gia poly wra den htan kai oti pio eyxaristo, oi Crystal Viper eixan plaka me thn kalh kai thn kakh ennoia me highlight thn "diaskeyh" sto "Ride The Sky". Fovero kai tromero live apo Shadowkeep an kai ksenerosa elafrws pou eklasan epeidiktika to agaphmeno mou "A Chaos Theory" alla kai to "Corruption Within" afou prepei na epaiksan mono 2 tragoudia ("Dark Tower" kai "A Distant Paradox") apo ayta ta albums. Epishs oso kalos kai na einai o neos tragoudisths, o Rogue fainetai anantikatastatos, toulaxiston sta dika mou aytia. Oi Paradox ekopsan kwlous gia ta kala, krima pou megalh pleiopshfia tou koinou tous snompare kapws kai akoma pio krima gia mena pou se mia fash afhrhmadas exasa thn Vlaxikh guest emfanish pou ematha oti htan h kalyterh stigmh tou dihmerou. Twra oi Witchfynde einai periptwsh. Apo th stigmh pou h mish mageia tou group kryvetai sth megalh fwnh tou Bridges, einai anapofeykto pleon na xanoun. Afhste pou sthn arxh h kithara tou Montalo den akougotan kala - kala, kai eftiakse oloklhrwtika mono sto "Wake Up Screaming", sto telos dhladh. Opws kai na xei to karadiaskedasa to live, alla MONO kai MONO epeidh akousa kapoia sygkekrimena agaphmena tragoudia. Antikeimenika h emfanish tous htan apla kalh, kai ta koryfaia lives ths hmeras htan sigoura ayta twn Paradox kai Shadowkeep.

Savvato:

Eytyxws prolavainw ISOLE dhladh mia apo tis kalyteres emfaniseis tou dihmerou me makran ton kalytero hxo se olo to fest, eytyxws giati anadeiknye plhrws th mousikara tous. Apsogo setlist, kolash se "Deceiver" kai "Throne Of Void", spoudaia emfanish genika, prepei na erthoun ksana sthn Athina san headliners. Oi Emerald einai kai gamw tis paliatzoures, to "Iron On Iron" poly wraio album, alla me kourasan. Mporei na epaikse rolo to oti kollhsa sthn entelws antitheth atmosfaira twn ISOLE, 'h to oti perimena kyriws tous Titan Force alla apo ena shmeio kai meta apla perimena na teleiosoun. A, kai an oi tsirides tou tragoudisth akougontai gamw sto album, live htan mexri kai enoxlhtikes. Crush - eggyhsh, exoun tis tragoudares exoun th fwnara, exoun to koino pou me tis ekswfrenikes (kai dikaiologimenes gia pollous logous) antidraseis voithaei sto na dhmiourgithei h swsth atmosfaira, ara kai gamw. To klou omws tou dihmerou htan fysika oi Titan Force se mia emfanish yperanw sxoliwn pragmatika, toso apo thema texnikhs katartishs twn mousikwn (to ligotero shmantiko) oso kai apo pleyras sygkinhshs kai synaisthimatos (to pleon shmantiko). Gia Tyrant ta gnwrizame hdh, alla einai fovero to pws mporei o anthrwpos na se ekplhssei kathe ma kathe fora pou ton vlepeis, h fwnh tou einai kathe fora kai kalyterh les kai gia to larrygi tou oi kanones tou xronou leitourgoun antistrofa. Terastia stigmh to agaphmeno mou "Toll Of Pain".

Ayta, kai tou xronou me Agent Steel pou tous exo axti apo th "mish" emfanish tous propersi kai prepei na tous doume OPWS PREPEI, dhladh gia kana triwro kai vlepoume.

HEAVY METAL DRILL
26-04-2009, 13:57
LOIPON ENTIPOSEIS APO TO KALYTERO (KAI MONADIKO) HEAVY METAL FESTIVAL STIN ELLADA AYTH TI STIGMH.

PROTH MERA :
PORTRAIT : MEGALH GROUPARA OI SOUIDOI. AGNO, ANOTHEYTO HEAVY METAL GIA TOUS LIGOUS POU KSEROUN NA AKOUN KAI NA EKTIMOUN.
EREB ALTOR : TIMIO EPIK APO TOUS SOUIDOUS. OI LIGOI POU TOUS TIMISAN DEN EXASAN.
DREAM WEAVER : ADIAFOROI.
CRYSTAL VIPER : EPITELOUS TI THA GINEI ME TIS GOMENES STO HEAVY METAL?
SHADOWKEEP : GAMHSANE. H TYPISSA H MONH DIKAIOLOGOUMENH GYNAIKEIA PAROUSIA STO FESTIVAL.RIFFARES POU KANOUN KATI KLWNOUS TWN DREAM THEATRE SKONH
PARADOX : MPYRES KAI SOUVLAKIA
WITCHFYNDE : YPNOS STO HOTEL GIATI EIXAME KAI DEYTERH MERA.

DEYTERH MERA :
STORRMBRINGER : ANERXOMENH DYNAMH OI PITSIRIKADES. BRAVO BRAVO. GAMISANE.
DARKEST ERA : GOMENES KAI HEAVY METAL? DYO GOMENES KAI HEAVY METAL? MPYRES
ETRUSGRAVE : POLY GOUSTARA TOUS ITALOUS.PERIMENA PWS KAI PWS NA DW APO KONTA TON FILO MOU TON FULBERTO POU ALLHLOGRAFOUME APO TO 1989.TAXIDIARIKO HEAVY/EPIK.
REFLECTION : VARETOI.APORW TI TOUS BRISKETE.
ISOLE : AGNO DOOM METAL APO TOUS SOUIDOUS APANTHSH STA STONEROMANITARIA KAI OLOUS TOUS XASIKLHDES POU TI VRISKOUN ME BAFOSTONERIES.
EMERALD : TI NA POUME GIAUTO TO THAYMA POU OI THEOI AFISAN EPI GHS???? GROUPARA! VRWMIES MEGALES! ME GYRISAN EIKOSI XRONIA PISW..
CRUSH : H KALYTERH MPANTA TOU FESTIVAL KAI O VASIKOTEROS LOGOS POU PHGA.H MEGALYTERH ELLHNIKH HEAVY METAL MPANTA.TAKI EISAI THEOS MEGALOS. BRAVO RE PAIDIA BRAVO XANA!
TITAN FORCE : MAGEIA OI AMERIKANOI. TYRANT THEOS OPWS PANTA. ANTE KAI SATAN’S HOST TOU XRONOU POU APOTI MOU EIPE ENAS FILOS PAIZOUN STHN GERMANIA

Phantom Duck
26-04-2009, 14:01
LOIPON ENTIPOSEIS APO TO KALYTERO (KAI MONADIKO)

.

Mitsmann
26-04-2009, 15:50
LOIPON ENTIPOSEIS APO TO KALYTERO (KAI MONADIKO) HEAVY METAL FESTIVAL STIN ELLADA AYTH TI STIGMH.

PROTH MERA :
PORTRAIT : MEGALH GROUPARA OI SOUIDOI. AGNO, ANOTHEYTO HEAVY METAL GIA TOUS LIGOUS POU KSEROUN NA AKOUN KAI NA EKTIMOUN.
EREB ALTOR : TIMIO EPIK APO TOUS SOUIDOUS. OI LIGOI POU TOUS TIMISAN DEN EXASAN.
DREAM WEAVER : ADIAFOROI.
CRYSTAL VIPER : EPITELOUS TI THA GINEI ME TIS GOMENES STO HEAVY METAL?
SHADOWKEEP : GAMHSANE. H TYPISSA H MONH DIKAIOLOGOUMENH GYNAIKEIA PAROUSIA STO FESTIVAL.RIFFARES POU KANOUN KATI KLWNOUS TWN DREAM THEATRE SKONH
PARADOX : MPYRES KAI SOUVLAKIA
WITCHFYNDE : YPNOS STO HOTEL GIATI EIXAME KAI DEYTERH MERA.

DEYTERH MERA :
STORRMBRINGER : ANERXOMENH DYNAMH OI PITSIRIKADES. BRAVO BRAVO. GAMISANE.
DARKEST ERA : GOMENES KAI HEAVY METAL? DYO GOMENES KAI HEAVY METAL? MPYRES
ETRUSGRAVE : POLY GOUSTARA TOUS ITALOUS.PERIMENA PWS KAI PWS NA DW APO KONTA TON FILO MOU TON FULBERTO POU ALLHLOGRAFOUME APO TO 1989.TAXIDIARIKO HEAVY/EPIK.
REFLECTION : VARETOI.APORW TI TOUS BRISKETE.
ISOLE : AGNO DOOM METAL APO TOUS SOUIDOUS APANTHSH STA STONEROMANITARIA KAI OLOUS TOUS XASIKLHDES POU TI VRISKOUN ME BAFOSTONERIES.
EMERALD : TI NA POUME GIAUTO TO THAYMA POU OI THEOI AFISAN EPI GHS???? GROUPARA! VRWMIES MEGALES! ME GYRISAN EIKOSI XRONIA PISW..
CRUSH : H KALYTERH MPANTA TOU FESTIVAL KAI O VASIKOTEROS LOGOS POU PHGA.H MEGALYTERH ELLHNIKH HEAVY METAL MPANTA.TAKI EISAI THEOS MEGALOS. BRAVO RE PAIDIA BRAVO XANA!
TITAN FORCE : MAGEIA OI AMERIKANOI. TYRANT THEOS OPWS PANTA. ANTE KAI SATAN’S HOST TOU XRONOU POU APOTI MOU EIPE ENAS FILOS PAIZOUN STHN GERMANIA

Mη γραφεις με καψ λοκ, γιατι δειχνει σαν να φωναζεις!!!!!!!!1111`111`11

old_charlie
26-04-2009, 21:45
H san na milas gia MANOWAR