View Full Version : Nurse With Wound
Kveldssanger
21-02-2004, 21:12
Η πρώτη μου επαφή με το συγκρότημα είναι το τελευταίο τους album, που 1ον δεν είναι ότι αντιπροσωπευτικότερο από όσο έχω καταλάβει και 2ον είναι πολύ περίεργο, οπότε δε μπορείς να το ακούς και συνέχεια... Μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα για κάποιο παλιότερο που να είναι ιδανικό για εισαγωγή στο group? Περισσότερο απευθύνομαι σε όσους ασχολούνται με τα industrial/ηλεκτρονικά/κλπ κλπ...
symposium_lexotanil
22-02-2004, 14:00
allo ena topik tou kveld pou tha parameinei anapantito
Kveldssanger
22-02-2004, 14:03
Είναι τα μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα της ζωής... Τελικά με βλέπω να καταλήγω στη σίγουρη λύση του "παίρνω ένα στην τύχη"...
to www.allmusic.com (http://www.allmusic.com) exei eparkeis plirofories.
min polyempisteuesai ta asterakia dipla sta albums omws, idiaitera osa exoun "buy now" dipla. gia eunoitous logous...
Kveldssanger
22-02-2004, 14:34
Ναι, το ξέρω... Το έχω δει το allmusic, αλλά με ενδιαφέρει κυρίως να μάθω ποιοι δίσκοι είναι οι καλύτεροι και όπως είπες δεν είναι να το πολυεμπιστεύεσαι το site... Δυστυχώς για το μόνο δίσκο που ξέρω ότι θεωρείται από τα καλύτερα τους, το Spiral Insana, δε μπορώ να το πετύχω πουθενά... Τέλος πάντων, κάποια άκρη θα βγάλουμε...
Egw aporw pou ta anakalupteis ola ayta re Kveld...Kai entaksei ta anakalypteis, apo pou ta agorazeis? Kai se rwtaw, giati epsaksa (sto internet kyriws) gia Ain Soph pou mouxes pei, kai den vrhka apolytws tpt.
Amnesiac.
23-02-2004, 01:26
skata einai oi ain soph.
Kveldssanger
23-02-2004, 02:21
Μια χαρά είναι οι Αin Soph καμμένε... Άσχετο... Εεεε, cloud, εδώ και εκεί... Forums, αναφορές από άλλα συγκροτήματα, zines, ξέρω γω... Σιγά σιγά μαζεύονται... Όσο για αγορές, είτε σε κάποια δισκάδικα εδώ στην Αθήνα, ή net ή downloading...
Chopped In Half
23-02-2004, 11:35
νομίζω πως τους έχω ακούσει σε μια συνεργασία με τους Current 93.
πάω να το ψάξω λίγο περισσότερο.
Mia mera tha tous anakalypsw. Kai tha anakalypsw kai kanena gamato sygkrothma pou esy den tha to ksereis. :mrgreen:
symposium_lexotanil
24-02-2004, 13:14
mexri na anakalypseis oti auta pou les einai ilithies paparies,mporeis na skaseis