PDA

View Full Version : SKA-P ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16/05/09

locust
26-02-2009, 12:13
2009 May 2 Toulouse. FRANCIA Le Phare
2009 May 14 Moscow. RUSSIA Roll-Hall
2009 May 16 Thessaliniki. GRECCE. (Grecia) Makedonikos Stadium, Nea Eykarpia
2009 May 27 Montpellier. FRANCIA Zénith
2009 May 29 Caen. FRANCIA Festival PAPILLON DE NUIT
2009 May 30 Lille. FRANCIA Zénith

ΚΑΒΛΩΤΙΚΟ?

X
26-02-2009, 13:42
Isws anevoume mia volta.

Nasum
26-02-2009, 13:47
Σιχαμενη μπαντα.

Razor
26-02-2009, 14:18
με κανα ντου θα εμπαινα μονο για να ακουσω το rayo vallecano

Pinatero
26-02-2009, 14:46
που θα πάει θα ανεβουμε του χρονου!!
(για βαγιεκανο μιλαω)

Razor
26-02-2009, 18:17
ραγιο ειναι για λιγους ρε κασιδα

Sotos_The_Tequiler
26-02-2009, 18:26
οχι ρε φίλε! SKA-P?
πόρωση! Και πρόσφατα αναρωτιόμουν αν ποτέ θα σκάσουν μύτη Ελλάδα γιατί έχουν αρκετό κοινό ναούμ. Κι είχαν έρθει ως την Ιταλία μια χρονιά και βλαστήμαγαν όλοι που δεν κάναν προς τα δω....
:pingpong:

Pinatero
27-02-2009, 19:22
ραγιο ειναι για λιγους ρε κασιδα

ποσους λιγους? αριθμητικα, οσες τριχες μου μειναν στο κεφαλι ή οσα δινεις στα μπουρδελα το μηνα?

Razor
27-02-2009, 20:17
100

Yanqui
27-02-2009, 20:18
αρα τις τριχες λες

hcpunksonacid
27-02-2009, 20:44
οντως,σιχαμενη μπαντα.
οπως και γενικα το 99,9% των ska συγκροτηματων...

Razor
27-02-2009, 21:02
ελα κεφαλα κατι ιντιφαντα μια χαρα τα εβαζες εκει που δουλευες

hcpunksonacid
27-02-2009, 21:07
τι να κανω....
α!
μαζι με Dropkick murphys,me first and the gimmie gimmies,rancid,ειναι απο τις αγαπημενες πανκοειδεις(γκουχου...γκουχου..) μπαντες του ελαιολαδοπουλου.φαντασου για τι κουλτουρα μιλαμε....

(ο οποιος χθες σουρωμενος εχασε ελεγχο και την επεσε στο καινουργιο αμορε)

Razor
27-02-2009, 21:09
χαχαχαχααχ λαδο γερα και γαμα τα μουνια
πρεπει να παω οπωσδηποτε μπουρδελοτσαρκα μαζι του , εχω πολλα να μαθω ακομα

hcpunksonacid
27-02-2009, 21:12
ναι οντως,εχεις να μαθεις πολλα για τις χυλοπιτες.πιστευω το σερι 0/14 δυσκολα θα σπασει....
ον τοπικ,οι σκαπε εχουν εκπληκτικους στιχους,αλλα αυτη η γαμωσκα μου τσακιζει τα νευρα.φερτε πισω την μελαγχολικη ή την πορωτικη μουσικη ρεεεεε!
Ηταν παντως να παιξουν το 2003 Θεσσαλονικη,τοτε εκεινη την ομορφη εποχη με την συγκεντρωση των G8 στην χαλκιδικη,και μαντεψε μαζι με ποιους...
ratos de porao.
δυστυχως δεν εγινε ποτε... :( :( :(

locust
01-03-2009, 16:56
χαχαχαχααχ λαδο γερα και γαμα τα μουνια
πρεπει να παω οπωσδηποτε μπουρδελοτσαρκα μαζι του , εχω πολλα να μαθω ακομα

μεγάλη εμπειρία, θα μάθεις πολλά

SPSProjects
03-03-2009, 14:06
http://i133.photobucket.com/albums/q50/rammmirez/SKA-P_Flyer.jpg

Η προπώληση στα δισκάδικα της Θεσσαλονίκης ξεκινάει από σήμερα 03/03 στα METROPOLIS, MUSICLAND, STEREODISC, JOINT, LOTUS RECORD SHOP, και στο bar ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ (Λώρη Μαργαρίτη 7)!
Η προπώληση στην Αθήνα ξεκινάει από Δευτέρα στο κεντρικό METROPOLIS της Πανεπιστήμιου.
Από βδομάδα ξεκινάει και η προπώληση στη Λάρισα (Discopolis, Νιρβάνα 11-13), στα Ιωάννινα (Giorgio, Στοά Ορφέα), και στην Ξάνθη, σε μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα.

SPSProjects
21-04-2009, 11:24
SKA-P [Madrid, ESP]
@ Γήπεδο Μακεδονικού (Νέα Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη)
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΪΟΥ 2009

Opening acts: 63HIGH(GR)
TICKETS: 25 (προπώληση) / 30 (είσοδος)
LIMITED DISCOUNT 20€ TICKETS @ http://ska-p.eventbrite.com
Μέσα Μαϊου και ήδη χιλιάδες Έλληνες ξεκινούν τις αποδράσεις τους σε παραλίες και όχι μόνο. H Self Preservation Society σε συνεργασία με την PostModern Productions προτείνουν απόδραση στο γήπεδο του Μακεδονικού της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης. Ο λόγος, η πρώτη και μοναδική εμφάνιση των θρυλικών Ska-P στη χώρα μας ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.
Ska-P (προφέρεται Ες Κα Πε), ίσως η πιο δημοφιλής μπάντα ska punk της Ισπανίας και της Ευρώπης που χαρακτηρίζεται από τους έντονα πολιτικοποιημένους και ενάντια στο κατεστημένο στίχους. Από το 1994 που πρωτοεμφανίστηκαν δειλά με τον ομώνυμο δίσκο τους, στο μπαμ του 1996 με το El Vals Del Obrero και το ακόμα ποινικοποιημένο Cannabis, και στην παγκόσμια καταξίωση των Eurosis, Planeta Eskoria, ¡Que Corra La Voz! Ακολούθησε ένα σύντομο διάλειμα για ξεκούραση και η επιστροφή τους λίγους μήνες πριν με το Lagrimas Y Gozos είναι γεγονός! Ένα απίστευτο ska punk πανηγύρι που θα μας παρασύρει σε έναν τρελό ρυθμό με τις μοϊκάνες τους να κινούνται πέρα δώθε και με στίχους μου ναι μεν ακούγονται ισπανικοί στα αυτιά μας αλλά μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα, κατάργηση της θανατικής ποινής, αποποινικοποίηση της κάνναβης, και τα δικαιώματα των ζώων. Απόδραση στο γήπεδο του Μακεδονικού το Σάββατο 16 Μαϊου για να αποδείξουμε πως οι φίλοι της Rayo Vallecano είμαστε πολλοί, να τραγουδήσουμε ανάποδα (Es Napa), και να φωνάξουμε Legalegalización!!!
Την βραδιά θα ανοίξουν οι 63 High, μία παρέα από την Θεσσαλονίκη που το 1997 αποφάσισε να παίξει μουσική ορμώμενοι από την αγάπη τους για το punk rock, το ska, και την συγκίνηση του να παίζεις γρήγορα! Αμέτρητα live τους συντροφεύουν σε σπίτια, πάρκα, σχολεία, πανεπιστήμια, καταλήψεις, camping, φορτηγά πλατφόρμες. Κομμάτια τους όπως το ‘Knotty generation kids’ και ‘World comes ending’ είναι στα play list μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας. Τα μέλη των 63 HIGH αποτέλεσαν βασικά μέλη σημαντικών ελληνικών συγκροτημάτων όπως οι Μπλε, Soulfire, One Drop, Animation, 9 ass’s days, Μωρά στη Φωτιά.
Χαρακτηριστικό της μουσικής τους οι γρήγοροι punk ρυθμοί μιξαρισμένοι με εξελιγμένες μελωδίες της Jamaica και αγγλικούς στίχους που με απλότητα αγγίζουν τον σύγχρονο σκεπτόμενο Έλληνα όπως ποτέ ξανά. Το πάρτυ είναι εδώ!!!

Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Metropolis (Τσιμισκή 33)
Musicland (Μητροπόλεως 102)
Stereodisc (Αριστοτέλους 4)
Lotus Record Shop (Σκρα 7)
Joint (Αγ. Σοφίας 1)

ΑΘΗΝΑ
Metropolis (Πανεπιστημίου 64)

ΛΑΡΙΣΑ
Δισκόπολις (Νιρβάνα 11-13)

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Giorgio Recordstore (Στοά Ορφέα)

ΞΑΝΘΗ
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Βασ.Σοφίας 08)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

SKA-P video: http://www.dailymotion.com/video/x8fg37_ska-p-cannabis_music
SKA-P Myspace: www.myspace.com/skap

http://i133.photobucket.com/albums/q50/rammmirez/SKA-PPosterA3.jpg

Sotos_The_Tequiler
02-05-2009, 18:48
πήρε κανείς εισιτήριο μέσω paypal?

Drumsick
02-05-2009, 18:57
Ερμ.. οχι μεσω πειπαλ, αλλα ιντερνετικά, ναι, εγω.

Reject
02-05-2009, 19:00
η χαρα του σκατοχιππη θα ειναι αυτο το κωλολαιβ...

Sotos_The_Tequiler
02-05-2009, 19:14
η χαρα του σκατοχιππη θα ειναι αυτο το κωλολαιβ...

αγάπη, έλα να κεράσω τεκίλα να ξεχάσεις τα πάντα ;-)

Reject
02-05-2009, 19:20
σωτο μαναρι,ολη η παρεα μου θα παει εκτος απο εμενα.τους σιχαινομαι τρελα τους ε σκαπε.

Sotos_The_Tequiler
02-05-2009, 19:23
σωτο μαναρι,ολη η παρεα μου θα παει εκτος απο εμενα.τους σιχαινομαι τρελα τους ε σκαπε.

το ξέρω... γι'αυτό σου λέω έλα να κεράσω να τα ξεχάσεις όλα, δε θα ξέρεις που βρίσκεσαι οπότε δε θα σε χαλάσει ;-)

rebelos
02-05-2009, 20:48
εκείνο το σαββατοκύριακο θα είμαι κι εγώ πάνω
να τις ποιούμε μαζί :D

υ.γ. δε θα ανέβω για σκατέ ε

Sotos_The_Tequiler
03-05-2009, 02:01
εκείνο το σαββατοκύριακο θα είμαι κι εγώ πάνω
να τις ποιούμε μαζί :D

υ.γ. δε θα ανέβω για σκατέ ε

έλα να τις πιούμε απ'έξω μαζί κι εγώ συνεχίζω μέσα :P

SPSProjects
08-05-2009, 17:06
Μια βδομάδα έμεινε για το live και είναι καλή ευκαιρία να σας ενημερώσω για μερικά πράγματα.. Αρχικά να σας πω πως τα φτηνά ιντερνετικά εισιτήρια των 20 ευρώ τελειώνουν από στιγμή σε στιγμή. Από κει και πέρα...
Ως γνωστόν οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6. Οι 63High θα ανέβουν στην σκηνή γύρω στις 8 για να ακολουθήσουν οι Ska-P λίγο πριν τις 9.30.
Θα υπάρχουν ειδικά εκδοτήρια για να προμηθευτείτε κουπόνια μπύρας, φαγητού και νερού. Μπύρες και φαγητό θα κοστίζουν 2.5 ευρώ – θα υπάρχουν και κουπόνια των 10 ευρώ με τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε 5 μπύρες. Το νερό θα κοστίζει 50 λεπτά. Όπως βλέπετε οι τιμές είνα ιδιαίτερα χαμηλές οπότε θα σας παρακαλούσαμε να μη φέρτε μαζί σας κουτάκια, τα οποία όπως και να χει θα κρατηθούν κατά τον έλεγχο στην είσοδο.
Καλό επίσης θα είναι να έρθετε στο γήπεδο όσο νωρίτερα μπορείτε για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός στην είσοδο. Για όσους ρθειτε στο γήπεδο με λεωφορείο

01 :CARREFOUR-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΚΤΕΛ - http://www.oasth.gr/routes/route.php?ml=75
28 :CARREFOUR -ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - http://www.oasth.gr/routes/route.php?ml=47
38 :Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - ΝΕΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑ - http://www.oasth.gr/routes/route.php?ml=56

Υπάρχει και χάρτης http://www.oasth.gr/maps/11l.html

Πιστεύω να σας κάλυψα!

http://i133.photobucket.com/albums/q50/rammmirez/makedonikosmap.jpg

Drumsick
08-05-2009, 17:34
Πες μας επίσης, ισχύει πως εμείς που προμυθευτήκαμε εισιτήριο ιντερνετικά θα έχουμε μαζί μας εκτυπωμένο το confirmation e-mail και όλα κομπλέ?

SPSProjects
08-05-2009, 17:39
Ακριβως, αρκεί μόνο ο κωδικός που σου εστάλει.

Drumsick
08-05-2009, 17:40
Sweet.

Sotos_The_Tequiler
08-05-2009, 17:42
X με πρόλαβες...

άμα φέρω τσίπουρο μαζί μου θα μου το κρατήσετε κι αυτό στην είσοδο;
όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι σπιτικό και κρίμα να πάει χαμένο...

SPSProjects
08-05-2009, 17:48
Δυστυχώς για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτρέπονται μπουκάλια, κουτάκια κτλ κτλ στο γήπεδο. Συγνώμη

Sotos_The_Tequiler
08-05-2009, 17:54
αυτό το "για λόγους ασφαλείας" τι το 'θελες; :-P αφού το πιάσαμε το υπονοούμενο...
:-D

SPSProjects
13-05-2009, 10:55
Έχει μείνει ΕΝΑ Limited Internet Discoun Ticket, προλάβετε! Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά σε όλες τις πόλεις, στη Θεσσαλονίκη έχουν εξαντληθεί σε Musicland/Ticket House και Stereodisc. Φυσικά θα υπάρχουν εισιτήρια και στην είσοδο του γηπέδου.

SPSProjects
13-05-2009, 12:36
Έχει μείνει ΕΝΑ Limited Internet Discoun Ticket, προλάβετε! Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά σε όλες τις πόλεις, στη Θεσσαλονίκη έχουν εξαντληθεί σε Musicland/Ticket House και Stereodisc. Φυσικά θα υπάρχουν εισιτήρια και στην είσοδο του γηπέδου.

INTERNET SOLD OUT!!

Razor
13-05-2009, 15:19
βουντου-βουντου να γινει ενας σεισμος την ωρα του λαιβ να εχουμε 5-6 χιλιαρικα νεκρους χιπηδες-κουμουνιστες

Sotos_The_Tequiler
13-05-2009, 16:57
βουντου-βουντου να γινει ενας σεισμος την ωρα του λαιβ να εχουμε 5-6 χιλιαρικα νεκρους χιπηδες-κουμουνιστες

για μένα που δεν ανήκω σε καμιά από τις δύο κατηγορίες κάνε ένα βουντού ρε θείο-Αζόρ να σωθώ! Όχι τίποτα άλλο αλλά το άλλο ΣΚ πρέπει να πάω Praise the Fuzz :P

Xtikio
13-05-2009, 18:20
Σώτο θες να πάμε μαζί πρέιζ δε φάζ;

Sotos_The_Tequiler
13-05-2009, 18:50
Σώτο θες να πάμε μαζί πρέιζ δε φάζ;

αν υποσχεθείς να μη μου την πέσεις...
:P

Xtikio
13-05-2009, 19:01
αν υποσχεθείς πως δεν θα βάλεις τα ξέκωλα.

Sotos_The_Tequiler
13-05-2009, 19:05
κάνε υπομονή...
αν φτάσεις μέχρι Σχοινιά θα σου κάνω κονέ με Swollen, είναι όμορφο και τριχωτό αγόρι. Παίζει και σε μπάντα, μπορεί να σε πάρει για γκρούπι :D

Θα κατέβεις ρε;

Xtikio
13-05-2009, 19:06
άμα βρώ παρέα γιατί όχι;

Reject
16-05-2009, 16:42
διοργανωτες,αργησατε.
ετοιμαζεται πεσιμο τρομου σε λιγες ωρες,θα χασετε τα αβγα και τα καλαθια.το ντου θα ειναι επικο.
πληροφορηθηκα οτι ο καλκη με την Χ θα ειναι στο λαιβ,πληρωνω οσο-οσο για να δω τα τρομαγμενα τους μουτρα οταν θα κανουμε το μπραφ ολοι οι ουγκαλοι. :touched:
σε επιφυλακη και οι δυτικες συνοικιες (σταυρουπολη,πολιχνη) για ψυριστικες.ολοι οι καγκαροι θα βρουν την χαρα τους σημερα,εχουν να κονομησουν πορτοφολια και κινητα για να αγορασουν καινουργιο παπακι.ξανα :touched:

locust
16-05-2009, 16:51
http://www.threepeasrattery.com/images/golfclap.gif

Reject
16-05-2009, 16:53
να σαι καλα.

Boom!
16-05-2009, 19:18
Ο Καλκης ετσι κι αλλιως στηριζει ντου, αρα.

Reject
17-05-2009, 01:17
απο τις πιο αθλιες συναυλιες που εχω δει.
βαρετοι ως εκει που δεν παει,νυσταξα μεχρι αηδιας.σε σημειο να γυρισω σπιτι απο τοσο νωρις,καπακι μετα το λαιβ.
6500 φυτα,μεταλλαδες που ακουν αμον αμαρθ και στρατοβαριους,τρεντηδες,κατσαπανκς,χιππηδες,"χουλιγκανια",αριστεροκουλτουρομαλακες και χαζογκομενιτσες.500 μπηκαμε χωρις εισητηριο,με ενα απο τα πιο ομορφα ντου που εχουν γινει(οι πορτιερηδες ετρεχαν να σωθουν).επικο σκηνικο να πηδαμε μεσα στα μπαρ και να ψυριζουμε ολοκληρες 20αδες με μπουκαλακια νερο(2 ευρω το ενα??αντε γαμηθειτε..).
στηριζω με παθος εναν μπαρμπα-αναρχα που μου ελεγε απ εξω "τι σκαπε και αναρχιες και ενα καρο μαλακιες.το anarchy for sale των dead kennedys σημερα ειναι πιο ζωντανο απο ποτε.παρτε παιδακια,σας πουλαμε αναρχια με σκηνικα σωου που δειχνουν πενταφυλλα(ουαααου!) και με τον διοργανωτη να τσεπωνει καμια 150 χιλιαρικα σημερα"
αναρχοχαζοχαρουμενοι ολου του κοσμου ενωθειτε υπο τους μαγευτικους ηχους των σκα πε.αχαχαχα

Step right up folks

Anarchy for sale!
T-shirts only 10 dollars
Badges only 3.50
I nicked the design, never asked the band
I never listen to them either

Buy Buy Buy from Circle A
Like hula hoops, it's a disposable craze
Another fast-food fad to throw away

Get your Anarchy For Sale
Anarchy For Sale
Anarchy For Sale

ι

antimusic
17-05-2009, 01:20
μπαρμπα-ανάρχες σας κανονίζουν τα ντου, αυτοί είστε μαλάκες. καταταλλα τσιπροκατάσταση, καλά τα λες. αλλά αν ήμουν θεσνίκη θα πήγαινα ε.

locust
17-05-2009, 01:30
2 ευρω πουλούσαν τις μπύρες, τα νερά 0,5

καλά ήταν, πλάκα είχε, ζήτω το charasch

Reject
17-05-2009, 01:33
ναι ε?μαλακια τοτε.να αγοραζαμε κανενα νερακι....

wom
17-05-2009, 11:39
επισης πες του μπαρμπα-βλακα (που standard ειναι δημοσιος υπαλληλος καπου) τα λεφτα τα τσεπωσαν οι SKA-P και οχι οι διοργανωτες :)

fromashesrise
17-05-2009, 12:06
επισης πες του μπαρμπα-βλακα (που standard ειναι δημοσιος υπαλληλος καπου) τα λεφτα τα τσεπωσαν οι SKA-P και οχι οι διοργανωτες :)

εσυ standard 12-2 καθε βραδυ ντυνεσαι νυφουλα και βγαζεις κανα χαρτζιλικι. ο καθενας κανει οτι μπορει για να τα βγαλει περα. επισης και τα παιδια της παπαρηγα πανε standard σε ιδιωτικο σχολειο εδω και 20 περιπου χρονια. κι επισης ειναι και standard τα λεφτα του μπαμπα και αλλα πρωτοτυπα επιχειρηματα

απο την αλλη γιατι να κανεις ντου σε μια συναυλια που δε γουσταρεις καθολου... μαλλον για τα εναλλακτικα γκομενακια των οποιων οι αρσενικοι ομοειδεις ειναι μαλακες φλωροι. αυτο ειναι το κλασσικο γλυφω εκει που φτυνω. στο νταλαρα πχ γιατι δε γινεται κανενα ντου; εγω ειμαι υπερ να γινονται ντου οταν ρε παιδι μου γουσταρω να τους δω αλλα δεν εχω να σκασω τα φραγκα.

ολα τα αλλα ειναι μαλακιες, μονο εγω εχω δικιο

wom
17-05-2009, 12:18
from-ASS-arise η αποψαρα σου, εαν δεν καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος η ρωτας η στο ΠΙΚΠΑ (για να την βγαζεις και περα ευκολα).

Εγω απλα ειπα οτι η αναρχογκρουπαρα που γουσταρεις ζητησε αντιστοιχα λεφτα με τους ACDC για να παιξει :)

locust
17-05-2009, 12:27
τότε γιατι το εισητίριο είχε 20 ευρώ?

wom
17-05-2009, 12:34
γιατι οι διοργανωτες δεν ειναι DIDI .. η ποιος ξερει?

Εαν σε ενδιαφερει ομως το θεμα (και το group), δεν κανεις πλακα κτλ, δεν σου φτανει οτι ειπα (και καλα κανεις) στην ιδια πολη εισαι ...ρωτησε να μαθεις.

Τεσπα μονο στον reject αναφερομουν, αρκετα ειπα ...φτανει.

edit: σχημα λογου ρε συ pinatero, τραγικα νουμερα ζητησαν λεω απλα δεν θελω να γραψω λεπτομεριες.

Pinatero
17-05-2009, 12:36
ποια ιδια λεφτα με τους ac/dc μη λεμε και Παπαριες? κι ουτε υποστηριζω ska-p, στ'αρκιδια μου! μπηκα και γω τζαμπε κανα τεταρτο αφου ξεκινησαν, πολυ χλιαροι σε σημειο που μου αγγιζαν το αδιαφορο και για μενα, αν και παλια ακουγα! αντιθετα πολυ κεφι απο τον υπολοιπο κοσμο!!! εναν κοσμο ετεροκλητο οπως πολυ πετυχημενα σχολιασε ο πανκης καποια συγκεκριμενα ειδη.. επιτελους βρηκε αυτη η ισπανοκαυλιαση καπου να ξεσπασει!!

locust
17-05-2009, 12:37
δεν είμαι στην ίδια πόλη, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι πήγα, πέρασα όμορφα, έφυγα, με λίγα λεφτά για εισητίριο, και λίγα λεφτά για τις υπηρεσίες μέσα στο live. Τώρα τα θεωρητικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, ποιος έβγαλε λεφτά, ποιος πήρε πόσα, αν είναι αναρχικοί ή κομμουνιστές, στην πούτσα μου λουλούδια.

fromashesrise
17-05-2009, 12:57
wom
κι εσυ μαλλον δεν καταλαβες καθολου αυτο που ειπα.

τελοσπαντον δε μ αρεσουν καθολου οι σκαπε και εκει να ημουν και τζαμπα να παιζαν δε θα πηγαινα.

δεν πηγαιναν ολα αυτα που γραψα σε σενα. για σενα εγραψα μονο για το ποσο ευκολα εβγαλες συμπερασμα για το τι δουλεια κανει καποιος. εκτος αν δεν καταλαβα καλα.

μην αρπαζεσαι τοσο ευκολα, δεν κανει καλο

wom
17-05-2009, 13:04
δεν αρπαζομαι κουβεντα να γινεται,

Σαρκαστικο το σχολιο για το επαγγελμα , απλα ηθελα να πω (στον reject κυριως επειδη ανεφερε νουμερα εσοδων) οτι αυτο ηταν live σε σταδιο με 20ε εισητηριο, 2ε μπυρα την στιγμη που εγω υποστηριζω (οποιος θελει το ψαχνει) οτι το group ζητησε πολλλλΛΛΛΛΛα λεφτα.

Αυτα για συγκριση με τα αντιστοιχα live πχ του Gagarin.

Περι ντου, αναρχο-φημη που ισως εχει το group η/και οι ακροατες τους δεν εχω να πω κατι.

Drumsick
17-05-2009, 14:37
Γαμώ ήταν το λαιβ, παρ'ολο που δε με τρελαίνουν οι σκα-π. Τρελό κέφι.
Πάνκη είσαι μεγάλη τουβλάρα. Γαμημένε ελιτιστή του πανκ και της αναρχίας. Βλήμα.

Λόκαστ μαλακία που δεν κανονίσαμε να βρεθούμε :(

Περισσότερα απο Αθήνα.

H.
17-05-2009, 14:44
Η μαλακία ήταν που η σκοπιά τελείωσε στις 4 και το τηλέφωνο έσκασε στις 4:40 βασικά.

Reject
17-05-2009, 16:02
Χ ποιος ειναι ελιτιστης του πανκ και της αναρχιας μωρη μαλακισμενη γαμω τον θεο σου?θεωρεις ελιτισμο που παντου,ακομα και μεσα στο φορουμ μιλαω για μπαντες που γουσταρω τρελα και τις προτεινω,ενω αλλοι τις κρατανε μακρυα απο τους γυρω τους σαν "μαι φαβοριτ μπαντ που ακουω μονο εγω γιατι μονο εγω ειμαι τρου"?μιλας για ελιτισμο της αναρχιας ενω δεν κραζω για πολιτικες πραξεις ποτε αλλους συντροφους(μονο σε πριβε καταστασεις αυτα) ή επειδη δεν αποδεχομαι τον καθε βλακα που ονειρο ζωης του και στοχος της "αναρχιας" ειναι ενας κοσμος που θα μπορει ελευθερα να πινει χορτο-αντε να γνωριζει και καμια ισπανιδα απο ερασμους?ληγκαλαιζ ολλ ντραγκς ρε μουναρες,οχι μονο το χορτο.
αν θεωρεις ελιτισμο οτι κραζω τους σκαπε για την εμπορικη αναρχια που πουλανε,τα σκηνικα σοου που θυμιζουν προγκ μπαντες των 70ς στο μεγεθος(χαχαχα γαμω την παναγια σου,σου αρεσουν αυτες οι αρχιδιες) και στο μηνυμα(πενταφυλλα να αναβοσβηνουν,λε-γκα-λι-ζα-σιοοοοοον!) μοιραζουν επαναστατικοτητα σε ενα πολυ δυνατο κοινο που εχει ακρα τους "επαναστατες" πιτσιρικαδες και τις βλαχοφοιτητριες που κατεβηκαν πριν κανενα 6μηνο απου του χουριο,ε γαμησε μας κιολας.
οι σκα πε ειναι το ΠΛΕΟΝ ευκολο συγκροτημα για καποιον που θελει να το παιξει τζιβας,επαναστατης και τα αρχιδια μου κουνιουνται.και αυτο γιατι οι ιδιοι εχουν δωσει αυτο το δικαιωμα.
νταξει φιλεναδα,και για να συγκρινουμε την ποιοτικη διαφορα μουσικα(και οχι την ιδεολογικη),ας σκεφτουμε το κοινο που ειχε η ελλαδα πριν κανα 2 δεκαετιες,τον ισχυρο πυρηνα γυρω απο καποιες μπαντες στην ανεξαρτητη μουσικη σκηνη.dead moon(ισως μαζι με γερμανια ο ισχυροτερος πυρηνας οπαδων στον κοσμο),wipers,bauhaus,sisters of mercy.πιστευω πως καθε συγκριση πεφτει στο κενο.αλλα ξεχασα,αυτοι ειναι μιζεροι,ειναι η εποχη της ΧΑΡΑΣ!και αν θελουμε να μελαγχολησουμε υπαρχουν και οι μεγαλοι τζεημς.χαχα
οπως και να εχει,ο πινατερο ξεστομισε μεγαλη κουβεντα.χθες ικανοποιηθηκε η ισπανοκαυλιαση που επικρατει τα τελευταια χρονια στην ελλαδα.
τα νεα τα μαθατε?γαμιεται ολη η μεσογειος.
μουσικα τωρα,οι μεγαλες νυστες ηρθαν οταν ακουγαμε μεγαλεπιβολες μαλακιες με εισαγωγες των 3 λεπτων,βιολακια και πιπιζες και πραγματικα ενα καρο καριολικια.α ναι,επαιξαν και το αι φοτ δε λο με μεταλ γκαγκαγκα...χαχ...

Reject
17-05-2009, 16:15
απο την αλλη γιατι να κανεις ντου σε μια συναυλια που δε γουσταρεις καθολου... μαλλον για τα εναλλακτικα γκομενακια των οποιων οι αρσενικοι ομοειδεις ειναι μαλακες φλωροι. αυτο ειναι το κλασσικο γλυφω εκει που φτυνω. στο νταλαρα πχ γιατι δε γινεται κανενα ντου; εγω ειμαι υπερ να γινονται ντου οταν ρε παιδι μου γουσταρω να τους δω αλλα δεν εχω να σκασω τα φραγκα.

ολα τα αλλα ειναι μαλακιες, μονο εγω εχω δικιο

γιατι εκανα ντου?για το μπαχαλο ρε φιλε.για καμια ψυριστικη στο μπαρ,γτ δεν ηθελα να φαω στην μαπα την δικια μου δευτερο βραδυ σερι και επειδη ηρθαν φιλαρακια απο αθηνα που ηθελα να τους δω.
πιστευω οι λογοι ειναι αρκετοι.

freak brother
17-05-2009, 16:27
ενταξει μη βαζουμε ολα τα ισπανοφωνα στην ιδια μοιρα.. δεν συγκρινονται σκα π με οχος κλπ ασχετο αν τους ακουει μαλακισμενο κοινο .. παιζουν μουσικαρες. σκα π ρεγκε νταμπ σκαταμπ για διαφημηση της ναικ ..

Razor
17-05-2009, 16:44
η Χ ειναι σουπερ καυλιαρα απο κοντα παντως :malakia:

Reject
17-05-2009, 16:49
καλα,εσυ εισαι γνωστος πετσακιας και το γουστο σου ειναι αμφισβητουμενο ως εκει που δεν παει.
δεν ξερω αν στο ειπε,αλλα δεν δεχεται πληρωμη.πρεπει να βρεις αλλο τροπο..
χθες πετυχα και τον δικο σας,ξερεις ποιον,και "που εισαι ρε αλεξαρα,παιζεις σε κανενα μαγαζι?να ερθουμε να σε ακουσουμε" κτλ κτλ.παραξενευτηκα γιατι ηταν η πρωτη φορα που ηταν τοσο φιλικος.οι δικοι μου εβγαζαν αφρους που του μιλησα.χαχαχαχα

Razor
17-05-2009, 17:03
ποιον ρε κεφαλα?κιλλμπιλμπιλ?λογικα θα ρωτουσε για να ερθει να το καψει :!:

Reject
17-05-2009, 17:10
τσουκου.τον γερο.

Razor
17-05-2009, 17:13
ααα μαλιστα.παντως εισαι κι εσυ μεγαλος λουμπινιαρης,εκει που κραζεις σκα πε ειχες δεν ειχες πηγες παλι και μην μου πεις για τα μπαχαλα,ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ.
αμα ηθελες να λουφαρεις επρεπε να σκασεις μυτη στο ρεγγε παρτυ , ειδα τουλαχιστον 3 μηχανακια να κλεβονται απο ρωσοποντιους (τον εναν τον ξερω)

εντιτ : περασες κατα τις 1 απο εγνατια-ναυαρινου χτες?ειδα εναν τυπα να περναει απο εκει που σου εμοιαζε,αλλα βαριομουν να φωναξω επειδη επινα τιν ΧΕΒΙΜΕΤΑΛΑΜΣΤΕΛ μου

Reject
17-05-2009, 17:25
ελα ρε μαλακα,ανεβηκαν 6 παιδια απο τον πανελληνιο για διημερο και ηθελα να τους δω.μεσα μαζεμενοι ολοι οι δικοι μου,ε ενταξει ρε συ.
και εκτος αυτου ειχε βγει βρωμα για μπαχαλα αφτερ.βαλε και το ντου για να μπουμε,θελει πολυ για να πας?ή νομιζεις πως ειχα καμια ιδιαιτερη ορεξη να βλεπω την καθε καμμενη και μπιχλογκομενα που εχω παει μαζι της?
πανεπιστημια εκτος βιολογικου/στρητ δεν παταω.μου γυρνανε τα αντερα με τα φοιτητοπαρτυ.
ναι εγω ημουν ρε.

Razor
17-05-2009, 17:27
ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑ ξαναφηνεις λωριδα? Ε ΠΟΥ ΠΑΜΕ
νομιζω ειδα και μπουλη φανταγκο

Reject
17-05-2009, 17:32
ε ναι ρε μαλακα,αφου ξεπερασα τα βασανα του ελληνικου στρατου ειπα να κανω μια αρτιστικη παρεμβαση στο μαλλι...
ελα αυριο στρητ αττακ.δεν θα σε πειραξει κανεις,απο την στιγμη που σταματησες να ασχολεισαι.
παιζει ωραιο λαιβ,brat attack.
http://www.youtube.com/watch?v=FvylCLjnMaU

Razor
17-05-2009, 17:37
χλωμο για αυριο μιας και το παιζω δουλειας,αλλα θα σου στειλει πριβε το μπιφτεκι να σου πει για χαιρι απο βδομαδα,να σκασουμε ολο το μπουγατσοer απο το μαγαζι σου να κανουμε ΣΑΜΑΤΑ-ΜΟΣ-ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

Reject
17-05-2009, 17:38
δεν εχει τοιχους ρε μαλακα.καραβι ειναι...αχαχαχαχαχαχα
ψηνεσαι για μπιφτεκι?σε κοβω να ψιλοπαιζεις το πουλακι σου,να τοσο δα....

Razor
17-05-2009, 17:43
ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ σε καραβι δουλευεις ρε? ΨΗΘΗΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ,δωσε πληροφοριες αιντε να γουσταρουμε.Ψηνω Χ που μου εκλεισε και το ματι και επαιξε με την ΓΛΩΣΣΑΡΑ της σε ανυποπτη φαση χτες το βραδυ

fandango
17-05-2009, 17:56
ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑ ξαναφηνεις λωριδα? Ε ΠΟΥ ΠΑΜΕ
νομιζω ειδα και μπουλη φανταγκο

αν τον ξαναπετύχεις αυτόν τον ''φαντάγκο" να του σπάσεις τα μούτρα του πούστη.

εγώ χθες ήμουν σε σπίτι κολλητού. 8-)

sabbattack
17-05-2009, 18:06
osoi lete gia psyristikes sas gamw to spiti arxidia, mou spasane to tzami tou autokinhtou kai mou phran 3 cd kai ena fortisth kinhtou.

autoi eiste. alex mh milhseis gia proklhsh kai malakies, gela o kosmos ena gamhmeno skoda sapio einai.

Xtikio
17-05-2009, 18:17
Αυτό με τις ψιριστικές έχει καταντήσει εμετός.

nikolasfluxus
17-05-2009, 21:02
μου εκλεισε και το ματι και επαιξε με την ΓΛΩΣΣΑΡΑ της σε ανυποπτη φαση χτες το βραδυ
φιλάκι στο μάγουλο φίλος.
έπαιξες κι έχασες.

Sotos_The_Tequiler
17-05-2009, 21:38
ο πάνκης λέει μαλακίες ότι έκανε ντου και πουλάει μούρη...
έχω φωτό του με γκομενάκι στην εξέδρα 1 ώρα πριν ξεκινήσει το live. Έκατσε κανονικά στην ουρά και περίμενε υπομονετικά με εισιτήριο στο χέρι...
όποιος δεν πιστεύει... με 5 ευρώ του στέλνω τη φωτό στο mail του :-D

Drumsick
18-05-2009, 01:15
Εμας οι καλοί και φιλόξενοι θεσσαλονικείς μας το σπάσανε ΔΥΟ φορες το αμαξάκι μας μέσα σε 20 ώρες. Την πρώτη σπάσανε κλειδαριά και λείπανε όλες οι τσάντες που είχαμε στο πορτ μπαγκάζ (ρούχα, σαπούνια, διαβατήριο, εισιτήριο συναυλίας κτλ), συμπεριλαμβανομένου φυσικά της ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ μου. Τελικά με δυό βόλτες εκεί γύρω βρήκα τις τσάντες πεταμένες κάτω από κάτι σκάλες, εκτός βεβαίως βεβαίως της φωτογραφικής.
Τη δεύτερη, σήμερα το μεσημεράκι μωρε στην αγίου δημητρίου, μας σπάσανε το τζάμι σαν να μην τρέχει τίποτα. Ξηλώσανε το cd player και γενικά όλο το ταμπλό και καβατζώσανε τα γυαλιά ηλίου μου.
Αυτό που έχω να πω είναι

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑΔΕΣ, ΖΟΥΓΛΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ. ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΨΟΦΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
ΟΥΓΚ.

Πολλά πινκ παρολαυτά στους ερίτες που γνώρισα. Είστε γλυκήτατοι.

R.I.P. Pause Photography

Boom!
18-05-2009, 01:27
Τελικα συναντηση Ρεηζορ-Χ εγινε; Χαστουκια πεσαν;

Xtikio
18-05-2009, 01:27
Δεν τους αφήσαμε. Τους βάλαμε και κάπνισαν την πίπα ( δεκαευράκι ) της ειρήνης

00i00
18-05-2009, 01:29
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑΔΕΣ, ΖΟΥΓΛΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ. ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΨΟΦΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
ΟΥΓΚ.

αυτο μονο...αρκει

..............

Drumsick
18-05-2009, 01:29
Τελικα συναντηση Ρεηζορ-Χ εγινε; Χαστουκια πεσαν;

Ήμουν πολύ κουρασμένη για να ασχοληθώ μαζί του.
Εννοείται βέβαια πως είναι κοτάρα απο κοντά.

sabbattack
18-05-2009, 02:26
ε ρε Μπάρμπαρα, αφού ΕΙΧΕΣ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΑΜΩ.

7 χρόνια οδηγώ ρε μλκ. Έχω παρκάρει με λάπτοπ (που λέει ο λόγος) μέσα, μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ φορά μου το σπάσανε. Τον κακό ψόφο και τον καρκίνο λοιπόν.

Να γίνει official αλλαγή του τόπικ σε "σας γαμάμε από κώλο εσάς και τις ψυριστικές σας"

Xtikio
18-05-2009, 02:29
Μου κάνει συχαμερά μεγάλη εντύπωση το τι έπαθε η Χ και οι κομπανία της. Παίζουν και αμάξια με λίζινγκ τα οποία έχουν αθηναικές πινακίδες αλλά πρώτη φόρα βλέπω τους καρκινιάριδες χασομέριδες γαμημένους ψυριστάκιδες να κάνουν τέτοιο χουνέρι.

distortionofperception
18-05-2009, 02:31
ε μπορει να μπανίσανε τη μηχανή ρε,
παιζει?

εννοω απο πριν
να είδαν να την κρατας.
και τεσπα καποιος να σε ειδε να τη βαζεις εκει.

Reject
18-05-2009, 02:34
μην λετε οτι δεν σας προειδοποιησα.
το σ/κ ειχαν ξαμοληθει δυτικοι καγκουρες και ρωσοποντ και ψυριζαν τα παντα παντου και ολα.
και κεντρο γενικα,πανω απο καμαρα,ειναι βρωμα εδω και αρκετο καιρο.
εμεις επειδη γυρισαμε ποδαρατοι απο ευκαρπια--->κεντρο,τρακαραμε στα δυτικα πολλες τρεντυ και φρεσκες φατσουλες οι οποιες ειχαν στηθει σε γωνιες για ψυρισματα πασης φυσεως.
και δεν εχει να κανει με αθηναικες πινακιδες κτλ κτλ.

kontan
18-05-2009, 02:43
Το οτι προειδοποίησες για αυτά δεν τους αναιρεί το οτι αξίζουν χολέρα τα τυπάκια όμως

Drumsick
18-05-2009, 02:47
ε μπορει να μπανίσανε τη μηχανή ρε,
παιζει?

εννοω απο πριν
να είδαν να την κρατας.
και τεσπα καποιος να σε ειδε να τη βαζεις εκει.

Ήταν όλα στο πορτ μπάγκαζ..
Τώρα αν τα είδαν απο πριν ενώ έβγαζε κάτι ο φίλος μου απο μέσα, δεν ξέρω. Δεν ήμουν παρούσα όταν παρκάρανε και αφήσανε το αμάξι κτλ.

Agoraphobic_S.I.
18-05-2009, 02:47
Αντί να ψυρίσουνε καμιά πορσε, την πέφτουν σε αμαξάκια του λαού.
ΟΥΣΤ ΖΩΑ.

Razor
18-05-2009, 02:52
Εννοείται βέβαια πως είναι κοτάρα απο κοντά.
:(

:spoiler:
:spoiler:
κατα τ'αλλα σημερα αγορασα μια φωτογραφικη μηχανη απο εναν ρωσοποντιο στην τσιμισκη που δεν μιλουσε πολυ καλα ελληνικα ,50 ευρα.Ειχε και κατι φωτογραφιες απο το live των SKA-P μεσα , τζαμπα πραμα:!:

Reject
18-05-2009, 02:56
ψεμα.
οι ρουπου που πουλανε ψυρισμενα την πεφτουν στον βαρδαρη.

Razor
18-05-2009, 03:05
ε απο ρουπου στον βαρδαρη την αγορασα,αλλα δεν ηθελα να το πω γιατι θα με περασουν για μπουρδελιαρη

Reject
18-05-2009, 03:06
:moutza:

sabbattack
18-05-2009, 03:36
blaka azor, afou leei thn klepsane prin to live.

oute swsto troll de mporeis na kaneis

Reject
18-05-2009, 03:40
Ska-P has been criticized (by anarchists and non-anarchists alike) vis-à-vis their political stance. The most common criticism[who?] is that there is an irreconcilable gap between their words and their deeds. The reason for this criticism is that although they call themselves anarchists and anti-capitalists and support autogestion, they themselves do not practice self-management but are rather on RCA Records, a part of multinational corporation Sony/BMG, and that they have participated in festivals put on by big business, such as the Pepsi Music festival, which critics charge is inconsistent with their ideas. To this charge, the group answers that they are participating in the system in order to destroy it, and that is impossible today to be completely consistent with anti-capitalist ideas.(αχαχαχα τις ιδιες μαλακιες που λενε και οι chumbawamba)

They also claim that all the money they earned participating in the Pepsi Music festival was donated to Mapuche groups. However, critics charge that these ends do not justify the means and are inconsistent with anarchist ideals, given that even if they are helping a persecuted people, they are also helping the very entities responsible for the persecution. Some say[who?] the donations are nothing more than an effort to save face, besides being contradictory to what they themselves say in their lyrics.

Others[who?] have called them hypocrites, and claim that they have never been anarchists, and simply posture for commercial success and to earn more money. Self-managed anarchist groups such as Los Muertos de Cristo and Sin Dios have attacked them directly or indirectly, claiming that Ska-P is taking advantage of anarchist ideas to line their own pockets.

In spite of claiming to be anarchists before their "indefinite hiatus," on their first disc released since, Lágrimas y Gozos, a controversial song "El Libertador" ("The Liberator"), which details the Bolivarian Revolution of Venezuelan President Hugo Chávez and firmly supports his reformed socialist government, was included.

ομορφιες.λεγκαλεγκαλιζασιον

00i00
18-05-2009, 03:45
ποιοι ειναι αυτοι οι Σκα Πι τελικα?

εγω απο χωριο

Reject
18-05-2009, 03:52
ποιοι ειναι αυτοι οι Σκα Πι τελικα?

εγω απο χωριο

παρε και γελα.μουσικη "αναρχικης" εμποροπανηγυρης.
αντε με το καλο να δουμε περιοδεια με γκογκολ μπορντελο και λοιπες μαλακιαρες.
τσιμπα τους βλακες (http://www.youtube.com/watch?v=OurGZr5EGLY)

00i00
18-05-2009, 03:54
δεν αντεξα το κλεισα στο 0.20...και καλα πηγαν τοσα ρομποτς στους Colomondo της ισπανιας?

Reject
18-05-2009, 04:03
και επειδη ειναι γνωστο ποσο καλος ανθρωπας ειμαι,και δεν θελω να σε αφησω χωρις γελιο σημερα,τσιμπα και ενα ακομα,απο αλλη φαση,αλλα και αυτοι ειναι αγαπημενοι των "εναλλακτικων".
ορσε (http://www.youtube.com/watch?v=3Jv3b0VKec8)

τζιπσυ πανκ.ετσι αποκαλουνται.εγω ομως ξερω κατι αλλους,δενδροποταμιωτες τελειως.και τσακαλακια (http://www.youtube.com/watch?v=fK7i1pSBlvI).οχι "πουλαμε λαικη κουλτουρα".

00i00
18-05-2009, 04:07
εχω και το Filth & Wisdom ντιβιντι με τον λαιφσταιλ μουστακια...καλα αυτους τους ειδα και σε ντιβιντι για την νεα γενια No Wave...μαζι με Yeah Yeahs LOL

ε ρε Μαναβη που θελετε

Reject
18-05-2009, 04:12
μην σου πω και πασχαλακη κιολας.
τον ειδα στο "λαιβ".εχεις χαιρετισματα.

Nasum
18-05-2009, 04:13
Ω ρε φιλε,ζημια οι Union 13.

Reject
18-05-2009, 04:16
εσυ βαζελα στο στοιχειο σου.αχαχαχα
καμια σχεση(λογικο δοου),το 13 ειναι νουμερο απο συμμοριες τσικανο και λατινων στο βενις της καλιφορνια.
οι σουισανταλ εχουν γραψει και κομματι emotion number 13,και γενικα ειχαν φαει πολυ κραξιμο για τους δεσμους τους με συμμοριες.το 1982 βγηκαν οι μαλακες της χρονιας στο flipside.

00i00
18-05-2009, 04:18
αχχαχα πασχαλακος...ειχα τον ξαδερφο του εδω νωριτερα και λεγαμε θα πηγε στανταρ

ρε ολα αυτα εγω τα λεω ''τουριστικο πανκ''...μπομπρεκια...μουσικη για παρτ ταιμ χασικλες και αντιεξουσιαστες με αδεια απο τον μπαμπα...σκα-πανκ μαι χεηρη αςς

Reject
18-05-2009, 04:22
μην μιλας για τριχωτους κωλους,γτ εχω ασχημες εμπειριες.
εκει που εχεις δει ενα μπουμπουκι και πας να χωσεις την μουρη σου σε ενα λαχταριστο κωλαρακι,να πεταγεται η μισοσκατωμενη φουντα.
απαραδεκτο για προκτωρες.

00i00
18-05-2009, 04:26
και που να σε τυχει πιπιτσα με μαλλι μουνι-αφαλος σερι κι εσυ ντιρλα να προσπαθεις επι ενα τεταρτο να τον ζμπρωξεις στον αφαλο...

καντε μια συμμαζα ρε κουριτσα και για εμας που δεν εστιαζομε καλα

Nasum
18-05-2009, 04:26
Χαχαχα μαλακα πανκη,ουτε καν μου περασε απο το μυαλο αυτο.Καλα ενταξει τωρα,μη συγκρινεις πραγματα που δεν εχουν ουδεμια σχεση μεταξυ τους.Αλλοι μιλανε για ανθρωπινα δικαιωματα και αλλοι για χασισι.

Ενα τελευταιο και σταματαω το off topic.Οι Non Servium τι σου λενε?Σαν ισπανοφωνοι Pennywise μου ακουγονται.

Reject
18-05-2009, 04:30
ε μετριοι.
οχι ρε συ,ειναι πολυ πιο στρητ πανκ οριεντεντ απο τους πεννυγουαιζ.σχεδον στρητ πανκ.ελαχιστες επιρροες εχουν απο καλι-πανκ.
ισα μωρη λουγκρα που δεν σου περασε απο το μυαλο.σε καμια βδομαδα δεν βλεπω να ποζαρεις με τισερτ γιουνιον 13 και να κανεις πασαρελα στην 13 και να τους λες "εεε μαλακες,πανκ αμερικανοι.βαζελακια απο μικρα παιδια" :) :) :) :) :)
φυσικα στηριζουμε τους plugz απο τα 80ς,και τους los crudos απο 90s.αυτα ειναι τσικανο πανκ κυριοι,οχι τπτ γυφτιες...

Nasum
18-05-2009, 04:40
Εχεις ενα δικιο,αλλα αυτο (http://www.youtube.com/watch?v=0NDhnZ4g0qg) εδω μου θυμιζει μπρο χιμν.
Επισης νοσταλγω τις εποχες που ανακαλυπταμε Union 13 σε κατι punk-o-rama.Μετα μπλεξαμε και γιναμε μεταλλαδες.Ναι φαντασου,Union 13 ρε μαλακα,ποσο πιασαρικο θα ηταν για τιποτα καμμενα τυπακια οπως ο αλλος ο θεουλης που φοραγε μπλουζα Φυσσας,αλλα της Μπενφικα.To πιο κλασσικο μπλουζακι ειναι Dropkick Murphys ε.Κραξε τωρα!
Επισης Los Crudos ρε φιλε,τι θυμηθηκες...:touched:

sabbattack
18-05-2009, 04:45
auth th stigmh bazw ta xeria mou na bgalw ta matia mou, alla mia xara einai oi Gogol Bordello e?

epeidh kapoios ebale th leksh punk mprosta mh ksespa8onoume e?

ante giati mas blepoun k ap to rokin kai to hammer kai gelane! ;)

Reject
18-05-2009, 04:49
χαχα,αυτο μου θυμιζει τους καζουαλτις να πινουν μπυρες με καναδυο μελη απο τους πεννυγουαιζ!
εγω να δεις τι δουλεμα ριχνω σε δικους μου(καρακαμμενους ομως) με ενα μπλουζακι που εχει αυτο το λογοτυπο.
http://www.skinniesrecords.com/imgs/shirts/battalion.jpg
τωρα αν δεν τα ακουσεις,θα χαλασω την φημη μου.ε βαζελες,τι θα ακουγατε,τπτ σωστο?απο μεταλ ακουτε ποζερ και απο πανκ τα κοριτσιστικα...αχαχαχα
οτιδηποτε που απλα εχει την παραμικρη συνδεση με λος κρουντος,ειναι θεικο...limp wrist,i attack,punch in the face,charles bronson,mk ultra και φυσικα η δισκογραφικη του μαρτιν που βγαζει εκπληκτικα χαρντκορ και πανκ...Lengua Armada

Nasum
18-05-2009, 05:03
Φανταζομαι να τους λες οτι ειναι ο δικεφαλος,οπως τον ειχε δει στο ονειρο του o χ,ψ γραφικος ζακιας που θα ειναι γνωστος στα μερη σας.Και να προσκυνανε.Charles Bronson και Limp Wrist εχω ακουσει και εννοειται τα σπαω(almost powerviolence),θα τσεκαρω και τα υπολοιπα.Μαζι με τον τονο απο μπριτκορ.Α,εξαλλου ακουω κρυφα και λιγο ποζερ.Κρυφα ομως.Ειμαι λιγο φολς ρε.

Swollen
18-05-2009, 10:23
χειρότεροι κ από τα νέα μας τρολ
αυτοί είστε

κ ανοίχτε ένα γαμημένο τόπικ στο ριπόρτς

δεν δαγκώνει
έλεος

Phantom Duck
18-05-2009, 13:34
Επίσης πάνκη δε σε όρισε κανένας μουσικό καθοδηγητή, αν ο άλλος γουστάρει σκα-π και γκόγκολ μαγκιά του, δε χρειάζεται την άδεια κανενός πολιτικού γραφείου της αναρχίας για να τα ακούει. Ούτε φαντάζομαι ότι όσοι ακούνε τους σέβονται και για το πολιτικό.

Reject
18-05-2009, 13:36
αρχισαμε τις liberal πιπες?

Phantom Duck
18-05-2009, 14:02
όχι ρε παιδάκι μου στην πούτσα μου, απλά ένα πράγμα να κράζεις την μπάντα που κάνει μαλακίες κι άλλο το κοινό που απλά γουστάρει τη φάση.

Phantom Duck
18-05-2009, 14:03
ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ VEGAN REICH ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΖΑΚΙ ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ.

Reject
18-05-2009, 14:07
σωστος!ετσι οπως τα λες ειναι για βεγκαν ραιχ.
μα και οσοι ακουν ολ αουτ γουορ εχουν μανες κωλομπαρουδες που τρωνε δαχτυλακια απο βρωμονυχα σουβλατζη!
μα δεν κραζουμε μονο την μπαντα.κραζουμε και το κοινο τους.ουπς,αυτο δεν κανεις και εσυ με τους τρουμεταλλους φαση ρουθλεςς?πως θα γινει αλλιως μπαχαλο?ή μηπως επειδη το καντηλι πλησιασε τον κωλο μας θιχτηκαμε?

Phantom Duck
18-05-2009, 14:12
χαχαχ έχω να βρίσω επικά από τη δευτέρα λυκείου, δεν έχει πλάκα. γενικά σέβομαι όποιον γουστάρει πραγματικά τη μουσική που ακούει και δεν το κάνει "στη φάση".

και καμμία σχέση με τον κώλο μου, δεν ακούω ούτε σκαπ, ούτε google bordello.

μόνο αδυσώπητο σκληρό FAGCORE.

sabbattack
18-05-2009, 14:17
gamw to xristo mou :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

molis diabasa ta tags.

like a burnin, touched4thevery1sttime re malaka....

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

emena mia fora mou aregoun oi google mpourdela... :oops:

STH FASH ENTIT:

ataka apo random eksarxeiwtiko gkomenaki pou mou gnwrisan se ena magazi prin kapoio kairo (ekeinh th stigmh epaize na tous dw na trexoun, kana 2 ERites xtypiomastan kai o Ringo apofasise na gamhsei)

peftoulas: giati ksenerwneis? esy ti akous dhladh?
gkomenaki: egw akouw pragmata pou den prosbaloun th nohmosynh mou (me nohma gia ta hxeia kai tous TXC)
peftoulas: nai, ok, gine ligo pio safhs omws e?
gkomenaki: e mwre, pragmata pou de prosbaloun th nohmosynh mou, pou de me kanoun hli8ia. P.x., ska punk.

ekei o grafwn epese sto patwma, hpie allo ena mpyroni kai ebgale 2 nea sykwtia ap ta gelia. omorfies Ska-p loipon...

Reject
18-05-2009, 14:17
εισαι λιγος.
την εκφραση "στη φαση" την χρησιμοποιουν οι γιγαΘΡΑΣΕΡΣ,εσυ τραβα ακου προντιτζυ.
εσυ οχι ρε,αλλα αλλοι εδω μεσα το κανουν.ψοφιοι για να βρισουν ρουθλεςς και ρα παρια.
ο πρωτος μπορει να ειναι μεγας κοπανος,αλλα αξιζει να αντιμετωπιζεται με σεβασμο.μην το ξεχνας,αν το ατσαλι το σεβαστεις,θα σε σεβαστει και αυτο.

Phantom Duck
18-05-2009, 14:19
Έχω την άδεια των γιγαΘΡΑΣΕΡΣ, έχω βάλει το Shotgun Justice για ξυπνητήρι.

Reject
18-05-2009, 14:21
ξαναεισαι λιγος.
αυτα τα βαζουμε για νανουρισμα ρε.μπουλντοζερ για ξυπνητηρι.ουαχ ουαχ,οπως θα ελεγε και ο αιωνιος εχθρος σου ο μαυρος πητ.

Phantom Duck
18-05-2009, 14:22
ο αιωνιος εχθρος σου ο μαυρος πητ.

NOOB

12 stars circle your brow
18-05-2009, 14:26
χαχαχαχ, φέηλ.

Razor
18-05-2009, 15:00
Έχω την άδεια των γιγαΘΡΑΣΕΡΣ, έχω βάλει το Shotgun Justice για ξυπνητήρι.

κομπλε ειναι το παιδι :thumbsup:

nikolasfluxus
18-05-2009, 16:25
ντιβιντι για την νεα γενια No Wave...μαζι με Yeah Yeahs LOL

τι σκατά είναι αυτή η αηδία?
αξίζει να το δω?

00i00
18-05-2009, 16:41

αξίζει να το δω?

νομιζω ειναι το Likk Your Idols...δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ομως,περασε καιρος που το ειδα και το εγραψα σε ντενεκε οποτε που να ψαχνω τωρα

ναι γενικα αξιζει...απλα στην αναφορα για την νεα σκηνη τα καναν λιγο μανταρα

mrmaiden
18-05-2009, 16:52
απαραδεκτο για προκτωρες.

klaio:dfinger:

00i00
19-05-2009, 01:18

αξίζει να το δω?

στο απο πανω κουοτ εκανα λαθος...Llik Your Idols εννοουσα και εχει να κανει με το transgression cinema

http://www.prefixmag.com/news/llik-your-idols-dvd-thurston-moore-lydia-lunch-ric/26700/

το dvd περι No Wave ειναι το Kill Your Idols

εδω το τορρεντ
http://www.greylodge.org/gpc/?p=855

metamelia3
19-05-2009, 06:49
λοιπον, μιας και ειμαι αναρχοπατερας θα τα πω εγω και μοκο.

σκα-π δεν ακουγα ποτε, αρκετοι φιλοι μου ακουγαν, ενηγουεη μου θυμιζουν σχολειο.

κατα τ'αλλα ναι, παπαρια αναρχικοι ειναι.

κατα τα πιο αλλα, επισης ναι, ελαχιστοι τους ακουν για το πολιτικο περιεχομενο.

αφορμη για σαλονικα ηταν για μενα.

ενα μπουκαλι ουισκι, δυο μικρα κονιακ, κατι μπυρες και δεν ξερω κι εγω ποσα γαρα να γυριζουν γενικοτερα και το λαηβ μου κατσε τζετ.

ξενερωσα που δεν προλαβα το ντου, προλαβα μονο την ανοιγμενη διαπλατα πορτα.

αυτα που λετε.

α, ψαχνω ευκαιρια να μετακομισω σαλονικη

nikolasfluxus
19-05-2009, 13:18
ντάνκε σον και τα σχετικά μνι - μνι

Marillion
28-05-2009, 12:19
ρε μλκς, τι επικό θρεντ έχασα.
κρατάω δύο πράγματα.
x τι σου φταίμε όλοι εμείς. είμαι γλυκύτατος σαλονικιός με σερραική ΚΑΡΔΙΑ, δεν αξίζω τέτοιο τέλος. ούτε τα παιδιά μου.
καλκη δεν απάντησες στο μήνυμα ποτέ. το βράδυ κοιμόμουν γιατί είχα εγερτήριο στις 6:30. ε και οδηγούσα το πρωι, μην πείτε για ξενύχτια και τέτοια.
μινμιν ωραίο το ντοκ μ'αρεσει που για να τα ανακαλύπτω αυτά πρέπει να είστε ον τόπικ ρε κωλάρες!!!!!!

ωραίο ον τόπικ ποστ και αυτό!!!

Drumsick
28-05-2009, 12:24
Οξω βούλγαρε.

Marillion
28-05-2009, 12:31
ε καλά μην φτάνουμε και στα όρια της χαζομάρας επειδή σε έκλεψαν δύο φορές. του παπου μου στην νάπολι του έκλεψαν ολόκληρο φορτηγο, ενώ εμένα στο μπερλίν κάποιος έβαλε το δερμάτινο μου και έφυγε!
είχε και τσεντε proimsed land μέσα γαμώ!!!!!!!!!!!!!!!

ξέσπασε λίγο πιο κόσμια πληζ.

αυτά σε περίπτωση που σοβαρολογείς δλδ.

Reject
28-05-2009, 12:32
σκασε ρε βουλγαρε μουστακια.

Drumsick
28-05-2009, 12:34
Προφανώς δεν εννοώ πως είσαι βούλγαρος.
Σίγουρα όμως απο'δω και περα θα είμαι πολύ προκατειλημένη με τη θεσσαλονίκη αλλά και με αυτή την ηλίθια ψευτομαγκιά/χουλιγκανίκι που διακατέχει τους σαλονικιούς.

Reject
28-05-2009, 12:35
δεν ξερω τι λες ντραμσικ,εγω ειμαι πολυ φιλοξενος.

Marillion
28-05-2009, 12:47
ε κοίτα απλώς μερικά χτυπούν άσχημα και δεν το λέω τοπικιστικά ή κάτι. προφανώς και αυτό που σου συνέβη είναι μαλακία αλλά μην γενικεύεις τόσο και συγκρατήσου λίγο στις εκφράσεις σου ρε παιδίμ. μπορεί να καραδοκεί κανά χουλιγκάνι στο φόρουμ ποτέ δεν ξερεις!

κατα τ'αλλα τι να με πειράξει το βούλγαρος, έχω αδερφή βουλγάρα (σοβαρά ε)

Drumsick
28-05-2009, 12:55
Ναι, δεν εννοούσα βούλγαρος κυριολεκτικά. Προφανώς δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους. Το είπα με τη γνωστή μεταφορική έννοια που χρησιμοποιείται και τεσπα αστειευόμουν. Δεν έχω κάτι με σένα.
Επίσης προφανώς ότι είπα, το είπα σε φάση που ήμουν έξω φρενών με το σκηνικό (δε νομίζω πως μπορείς να αντιληφθείς πόσο μου στοίχησε η απώλεια της μηχανής) και προφανώς δεν εύχομαι να πεθάνει όλη η σαλονίκη. Χαλάρωσε.
Χάσατε άπειρους πόντους πάντως και πολύ δύσκολα θα ξανανέβω πάνω (χεστήκατε).

Razor
28-05-2009, 12:55
οσοι γαμησαν,γαμησαν δηλαδη :-(

Reject
28-05-2009, 12:58
εσυ παλι με το πετσακι στο χερι θα μεινεις ρε αζορ,τι κλαιγεσαι που δεν θα ξανανεβει?
Χ ειναι ωραια πολη ρε,ερωτικη και πουτανιαρα.απλα πρεπει να προσεχεις λιγο,κυκλοφορουν κλεφτοκοταδες.
ειμαι λιγο γιουγκοι,τι να κανουμε.

Drumsick
28-05-2009, 12:59
Μεχρι πριν μερικές βδομάδες τη συμπαθούσα ιδιαίτερα.

Phantom Duck
28-05-2009, 17:09
έχω αδερφή βουλγάρα (σοβαρά ε)

inb4 razor.