View Full Version : [Cinema] Che (2008)
Το ειδε κανεις?Εμενα με κρατησε ολο το βραδυ.
Συγκλονιστικη ερμηνεια απο Benicio Del Toro,πραγματικα πιστευω οτι αξιζε να χασω τον υπνο μου.
discuss
θελω να την δω οπωσδηποτε
Not_saved
20-02-2009, 16:18
Lol.
Nasum ποιό από τα 2 είδες; Έχει βγει αυτό σε κανά torrent; Στα σινεμα πότε βγαίνει;
Και τα 2 ειδα.Σε τορρεντ τα βρηκα και συγκεκριμενα στον greek-tracker.
Ειναι pt1 και pt2.Νομιζω οτι εδω εισαι.
http://www.imdb.com/title/tt0374569/
http://www.imdb.com/title/tt0892255/
eida kai ta dyo....to deutero stin Bolivia me arese perissotero
~ladykiller~
21-02-2009, 03:07
na kanw m ia eroti3i egw, an k o Del Toro, m'arezei... tespa, i tenia ine propagandistiki, provokatoriki 'i leei ta istorika k politika gegonota opos akrivos exoun ginei xoris na "pernei" 8esh?
istorika xanei polla xiliometra...alla ok kalh einai...diaskedastikia
o del toros kala paizei se genikes grammes
na kanw m ia eroti3i egw, an k o Del Toro, m'arezei... tespa, i tenia ine propagandistiki, provokatoriki 'i leei ta istorika k politika gegonota opos akrivos exoun ginei xoris na "pernei" 8esh?
Απο ποια αποψη το εννοεις?Την αμερικανικη η την αριστερη?Γενικα αυτο που παρατηρησα(επειδη η ταινια απ'οσο ξερω προβληθηκε και στην Αμερικη)ειναι να τον αναφερουν πολυ περισσοτερο με τη λεξη μαρξιστης παρα κομμουνιστης.Η ταινια περνει θεση παντως,ουσιαστικα παρουσιαζει γιατι ο Che εγινε επαναστατικο συμβολο,παρουσιαζει τις σημαντικες διαφορες του με τον Φιντελ και πιστευω οτι το γενικοτερο θεμα που θελει να θιξει ειναι,οτι τα ιδανικα του επαναστατη ειναι εντελως διαφορετικα απο τα ιδανικα ενος καιροσκοπου,πολιτικου η ξερω γω εξουσιαστη στη τελικη.Τωρα για αυτο που λεει ο μινμιν,για ιστορικες και πολιτικες ανακριβειες ομολογω οτι δεν το παρατηρησα μιας και ορισμενα πραγματα στα οποια εστιαζει η ταινια ειναι υπαρκτα ιστορικα γεγονοτα(π.χ. σαμποταζ στο τραινο στην Σαντα Κλαρα).Συμφωνω παντως οτι το pt2 στη Βολιβια ηταν καλυτερο.
Not_saved
21-02-2009, 19:28
Τη συμμετοχή του στην ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ τη δείχνει;
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=958690
~ladykiller~
21-02-2009, 19:47
Απο ποια αποψη το εννοεις?Την αμερικανικη η την αριστερη?
8a to 8esw pio sigkekrimena.
ta stratopeda sigkentrosis gia tous omofilofoulous k ton afanismo 100-200 anarxikwn otan autoi idan ligo pio "pera" k antilif8ikan tin melontiki grafiokratiki politiki tou, lew, ta dixnei?
freak brother
21-02-2009, 19:59
δεν την εχω δει την ταινια.. αλλα σιγουρα! δειχνει και τον τσε να κανει τριολε με 2 λεσβιες και μετα να της πεταει σαν στημένες λεμονοκουπες στα πουμα του αμαζονιου .
Oχι,δεν δειχνει κατι τετοιο.Αλλα μηπως αυτα που αναφερεις εχουν να κανουν ισως με την μετεπειτα πολιτικη του Καστρο και οχι τα guerilla wars του Τσε Γκεβαρα?Διοτι απ'οσο ξερω(διορθωσε με αμα ειμαι λαθος)ο Τσε εκτος των αλλων ειχε μελετησει Μπακουνιν και Κροποτκιν και επιπλεον ενας απο τους συντροφους του,ο Καμιλο,ηταν αναρχικος.
~ladykiller~
21-02-2009, 20:17
Αυτο που λες δεν εχει τιχει να το έχω ακούσει ή διαβάσει σε κάποια από τα βιβλία που είχα μελετήσει στο παρελθόν αλλά κρατάω επιφυλάξεις γιατί τα χρόνια είναι πολλά όπως κ τα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα μου. Θα το ψάξω πάντως όταν βρω λίγο παραπάνω χρόνο.
Πάντως χωρίς να το έχω σε κάποιο βιβλίο αλλά έχοντας συζητήσει με συντρόφους κ μη, δεν μου έδωσε κανείς να καταλάβω πως δεν είχε σχέση με την μετέπειτα πολιτική "καριέρα" του.
τελος, αν υπάρχουν ορθογραφικά λάθη στο παραπάνω κείμενο δεν πειράζει, μπορεί να είμαι πανέμορφη και πανέξυπνη αλλά έχω κ εγώ τα ελλατώματά μου!
Karmakosmic
21-02-2009, 23:42
"πολιτική καριέρα"...
Μηδέν και πάτος μαζί.
~ladykiller~
22-02-2009, 00:52
μαθε να διαβάζεις τα εισαγωγικά!
:midfinger:
vasika mhpws prepei na to voulwnoume merikoi???
ainte grafomaste se ena mantri kai apoktame epanastatikh syneidhsh meta apo dyo alvanous kai 4 konserves amstel???
ion_storm
22-02-2009, 01:05
hehe post of the day.
Karmakosmic
22-02-2009, 01:05
γραφειοκρατική πολιτική.
Phantom Duck
22-02-2009, 02:10
8a to 8esw pio sigkekrimena.
ta stratopeda sigkentrosis gia tous omofilofoulous k ton afanismo 100-200 anarxikwn otan autoi idan ligo pio "pera" k antilif8ikan tin melontiki grafiokratiki politiki tou, lew, ta dixnei?
χαχαχα ντάξει, για το πρώτο (με τους γκάιη) έχουν ακουστεί διάφορα, αλλά για την κούβα, όχι προσωπικά για τον τσε απ' όσο ξέρω.
αυτό με τους αναρχικούς όμως ελπίζω να το 'γραψες για πλάκα.