Log in

View Full Version : [TV] The Shield

rincewind2k
17-02-2009, 03:44
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/080619/the-shield_l.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0286486/

σε αυτό το θρεντ θα συμφωνήσετε μαζί μου για το πόσο γαμάνε οι διεφθαρμένοι σκατόμπατσοι.

ξεκίνησε το 2002, τελείωσε πέρυσι το νοέμβρη. είμαι στη μέση της δεύτερης σαιζόν, προσοχή σε τυχόν σπόιλερς. δείτε το πρώτο επεισόδιο και θα σκαλώσετε.

Nodoordonotthereisnotry
17-02-2009, 10:55
dutch.- Όταν βολέψει το πρόγραμμα καλύτερα θα ολοκληρώσω τη σειρά, έχω μείνει κάπου στα μέσα της 3ης season or something.

Odonian
17-02-2009, 15:12
Έχει ίσως το καλύτερο κλείσιμο σειράς στην ιστορία των σειρών. Τα τελευταία επισόδεια είναι ασύλληπτα.

Shadowking
18-02-2009, 01:15
To ξεκίνησα σήμερα. Ωραίο φαίνεται. respect στον καραφλό λίτη.

BlackiE
25-02-2009, 03:12
Τέλειωσα την 1η σεζόν. Γαμάτο φαίνεται.

Kelldorain
25-02-2009, 11:00
Έχω διαβάσει αποθεωτικά πράγματα για τη σειρά, θα ξεκινήσω αυτή ή deadwood μετά το τέλος της εξεταστικής

Odonian
25-02-2009, 12:57
Τυχερέ, μπορείς να δεις Deadwood. :(

Θα έδινα λεφτά για να μπορώ να μπω στο Dollhouse, να ξεχάσω ότι έχω δει Wire και Deadwood και να τα ξανάβλεπα.

rincewind2k
25-02-2009, 13:04
το deadwood μιας και κόπηκε αφήνει storylines στη μέση και τέτοια;

Odonian
25-02-2009, 17:35
Δεν κλείνει όπως θα έπρεπε, όχι, αλλά είναι από τις ελάχιστες φορές που δε με πείραξε τόσο, με την έννοια ότι ταιριάζει λίγο στο ύφος της σειράς. Δε μπορώ να πω πολλά χωρίς σπόιλερς. Είναι πάντως ηλίθιοι που το κόψανε. Οι χαρακτήρες, οι διάλογοι (και οι μονόλογοι) είναι σεκσπιρικοί (!) και είναι τεράστιο κατόρθωμα αυτό, όταν οι μισές λέξεις είναι μαδερφάκερ.

BlackiE
25-02-2009, 18:25
Μιλήστε για Shield ρε :!:
Καλά ε, η σειρά τα έχει όλα ε, εκτός από ωραία γκομενάκια (μέχρι τη μέση της 2ης σεζόν).

rincewind2k
25-02-2009, 18:30
αυτό δεν αλλάζει αλλά δεν χρειάζεται

http://www.canmag.com/images/front/tv/shield3.jpg

είδα τη μπατσίνα που σε τραβά μ' αλυσίδα

BlackiE
27-02-2009, 02:12
Μήπως έχει κανείς ελληνικούς υπότιτλους για season 3 DVDRip SAiNTS ?

rincewind2k
02-03-2009, 01:40
http://www.youtube.com/watch?v=c57r3SOyWck

Shadowking
15-04-2009, 11:38
Το τέλειωσα χθες. Απίστευτο φινάλε.

Kelldorain
10-06-2010, 14:04
Βρήκα χρόνο επιτέλους και το είδα, άνετα το καλύτερο pilot σειράς που έχω δει και το καλύτερο φινάλε. Όλη η προσωπογραφία αυτού του τέρατος του Vic Mackey είναι συγκλονιστική, η ωμότητα σε σημεία της σειράς είναι πρωτόγνωρη για τηλεόραση και το σενάριο είναι τόσο μα τόσο πλήρες, πράγματα από τις πρώτες σεζόν έχουν το σκοπό τους ακόμα και στην τελευταία και συνεχίζουν να εμφανίζονται. Χωρίς να υπάρχει δικαιοσύνη, χωρίς να υπάρχει ανταμοιβή για όσους δεν είναι βικμάκιζ, χωρίς να υπάρχει τίποτα σχετικό με την έννοια της "θείας δίκης" σε κανένα σημείο της σειράς. Και μετά έχεις τις ερμηνείες, τον τεράστιο Chiklis ειδικά στα 2 τελευταία επεισόδια, τον Whitaker σε ερμηνεία ζωής σαν Kavanaugh (fuck your Last King of Scotland), την Glenn Rose, τον Walton Goggins που η βελτίωση στην ερμηνεία του κατά τη διάρκεια της σειράς είναι απίστευτη, τους Dutch και CCΗ Pounder να δίνουν ρέστα, ακόμα και τον Snell που ξεκινάει σαν ορισμός του κομπάρσου και καταλήγει βασικός χαρακτήρας.
Πολλοί το συγκρίνουν με Wire, το Wire έχει μια πιο "δημοσιογραφική" προσέγγιση και μάλλον είναι πιο πλήρες συνολικά, αλλά αυτό εδώ το αγάπησα περισσότερο, θα το έλεγα και σαν αγαπημένη μου σειρά γενικότερα αν δεν υπήρχε το Firefly. Τέλειο, απλά τέλειo.

BlackiE
10-06-2010, 14:08
Γαμάει απλά. Απ' τις σειρές που ξανάβλεπα άνετα.
Ήδη έχω δει κάποια επεισόδια 2 και 3 φορές όταν έψηνα άλλους να το δουν.

LokiTricksterGod
10-06-2010, 15:31
υπάρχει κανά καλό dvdrip; όσα έχω βρεί σε full-screen σε 17άρα οθόνη είναι μεχ.

MaX Payne
11-06-2010, 00:42
Ειχα δει τις 2 πρωτες σαιζον shield πριν χρονια
λεω τωρα καλοκαιρακι να ξεκινησω μαραθωνιο μολις τελειωσω κατι αλλα που βλεπω

θα το έλεγα και σαν αγαπημένη μου σειρά γενικότερα αν δεν υπήρχε το Firefly.

κατι για το firefly
μπορεις να πεις οτι ειχε μελλον, αδικα κοπηκε κλπ κλπ

για μενα υπερβολη για μια σειρα μιας season να το βαζει καποιος number 1

το serenity γαμησε παντως για ναμαι δικαιος και φανηκε ποσο μαλακια κανανε που το κοψανε

Ingolemo
11-06-2010, 01:10
για μενα υπερβολη για μια σειρα μιας season να το βαζει καποιος number 1

Giati? Afou einai h kalyterh seira ever. :P

Kelldorain
11-06-2010, 12:06
υπάρχει κανά καλό dvdrip; όσα έχω βρεί σε full-screen σε 17άρα οθόνη είναι μεχ.

Μέχρι 3η σεζόν υπάρχει μόνο σε 4:3, γι αυτό και είναι λίγο χειρότερο από συνήθως, αλλά και πάλι δεν πρόσεξα τόσο μεγάλη διαφορά, σίγουρα dvdrip κατέβασες;

Max δεν το πάω με την έννοια ότι κόπηκε γενικά, όσο κράτησε το θεωρώ ό,τι καλύτερο έχω δει, τέσπα οφφτοπικ.

Parasight
18-10-2010, 08:57
Το Wire του LA;;

Είμαι στο 6ο επεισόδιο και...ό,τι έχουν πει οι παραπάνω. Hooked.

Shadowking
18-10-2010, 10:21
Το Wire του LA;;

Είμαι στο 6ο επεισόδιο και...ό,τι έχουν πει οι παραπάνω. Hooked.

ντάξει όχι, καμία σχέση.
αγαπάμε vic mackey και ας είναι σκατόμπατσος.
http://3.bp.blogspot.com/_V9RppewdUB8/SzOH0oKjA5I/AAAAAAAADAY/MF6wIWGyjOk/s320/VICK+MACKEY.jpg

Parasight
18-10-2010, 11:06
Ξέχασα να βάλω smiley :P
Εννοείται ότι το Wire είναι άφταστο, αλλά εδώ έχουμε με μια τουλάχιστον εξαιρετική περίπτωση. Και σίγουρα υπάρχουν και κάποιες ομοιότητες, πχ η γκρίζα ζώνη στην οποία κινούνται οι χαρακτήρες πολλές φορές, κανείς δεν είναι εντελώς καλός ή εντελώς κακός αφού τίποτα δεν έχει μόνο μία πλευρά.

rat_poison
18-10-2010, 11:19
Ούτε καν. Ανεξέλεγκτοι μπάτσοι τραμπουκίζουν ανεξέλεγκτα τον κόσμο και τους λέμε και "χαρακτήρες". Χαρακτήρες που αν τους ήξερα θα τους έφτυνα.

Parasight
18-10-2010, 11:41
Ο ορισμός της οτιναναι αιτιολόγησης όμως.

rat_poison
18-10-2010, 12:54
Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω την άποψή μου στο προηγούμενο ποστ, αλλά ας το κάνω τώρα.

1.) Ηλίθια κουνημένα πλάνα. Αυτή η ανίδεη κουραστική τεχνική δείχνει ότι δεν ξέρεις να τραβήξεις ένα πλάνο της προκοπής, από μία σωστή γωνία με μία σωστή κίνηση. Τζιμάνια οι οπερατέρ τους, δε λέω, αλλά σκηνοθέτη, πού είσαι; Το σασπένς είναι κάτι πολύ πιο περίπλοκο από μια νευρική κάμερα που πάει πέρα δώθε σαν κοκάκιας.
2.) Υποκριτική;
3.) Το σενάριο με τους μπάτσους που "πετάνε τις σωστές διαδικασίες απ' το παράθυρο" (χεχ) είναι χιλιοπαιγμένο και αν δε γίνεται στο όνομα της παρωδίας, του ρεαλισμού ή της καλτιάς, το βρίσκω κακόγουστο κι επικίνδυνο.

Γενικά σκουπίδι. Το να το συγκρίνετε με το wire... ΟΧΙ.

Parasight
18-10-2010, 13:14
"Επικίνδυνο";; Τιλεειαυτοσρε

Kelldorain
18-10-2010, 13:40
Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω την άποψή μου στο προηγούμενο ποστ, αλλά ας το κάνω τώρα.

1.) Ηλίθια κουνημένα πλάνα. Αυτή η ανίδεη κουραστική τεχνική δείχνει ότι δεν ξέρεις να τραβήξεις ένα πλάνο της προκοπής, από μία σωστή γωνία με μία σωστή κίνηση. Τζιμάνια οι οπερατέρ τους, δε λέω, αλλά σκηνοθέτη, πού είσαι; Το σασπένς είναι κάτι πολύ πιο περίπλοκο από μια νευρική κάμερα που πάει πέρα δώθε σαν κοκάκιας.
2.) Υποκριτική;
3.) Το σενάριο με τους μπάτσους που "πετάνε τις σωστές διαδικασίες απ' το παράθυρο" (χεχ) είναι χιλιοπαιγμένο και αν δε γίνεται στο όνομα της παρωδίας, του ρεαλισμού ή της καλτιάς, το βρίσκω κακόγουστο κι επικίνδυνο.

1) Λολ. Εντελώς πρόχειρα κοιτάω την 7η σεζόν μόνο και μιλάμε για σκηνοθέτες που έχουν σκηνοθετήσει ολόκληρο το Sons of Anarchy, μερικά απ' τα καλύτερα επεισόδια του BSG, το Black Snake Moan και καμιά 10ρια επεισόδια του Wire. Άσχετοι όλοι.
2) H ερμηνεία του Vic Mackey είναι από τις καλύτερες που έχουν υπάρξει σε σειρά (εκτός αν μιλάς για ερμηνεία και θες τρομερές αντιδράσεις, φωνές και τέτοια για να την χαρακτηρίσεις καλή), ο Whitaker δεν έχει παίξει ποτέ καλύτερα, η Glenn Close το ίδιο, ο Goggins στο τέλος ήταν εξαιρετικός, μέχρι και ο O'Loughlin παλευόταν, σκέψου δηλαδή.
3) Κακόγουστο και επικίνδυνο είναι όταν μιλάμε για παρακμιακές ταινίες με Μπρους Γουίλις και Νίκολας Κέιτζ και γενικά όταν το σενάριο είναι "παιδιά είμαστε βρώμικοι μπάτσοι και γαμάμε". Εδώ ούτε ισχύει τίποτα τέτοιο, ούτε η σειρά το επιβραβεύει ούτε είναι αυτό το κύριο θέμα της. Γενικά το 'χεις δει όλο η σκόρπια επεισόδια;

rat_poison
18-10-2010, 14:09
Είδα 4-5 επεισόδια στο MEGA όταν το 'δειχνε αργά το βράδυ και δεν ξαναπροσπάθησα, γιατί δεν ήθελα να το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Ειδικά ο πρωταγωνιστής, χαρά-λύπη ένα σχέδιο. Δεν καταλαβαίνω τι σας αρέσει σε ένα μονοδιάστατο τραμπούκο. Όσο για τους σκηνοθέτες, δε λέω ότι είναι άσχετοι, δεν έχω ιδέα ποιοι είναι, λέω ότι η επιλογή που κάνανε στον τρόπο που παίρνουν τα πλάνα είναι imo κακόγουστη.

Parasight
26-10-2010, 10:48
Τέλος 1ου κύκλου. Ομορφιές.

asimoulis
27-10-2010, 00:02
γαμώ είναι.

ρε σεις:

στον πιλότο πως καταλαβαίνει ο mackey ότι ο καινούριος στην ομάδα είναι ρουφιάνος? επειδή είναι πολύ μάγκας?

BlackiE
27-10-2010, 00:08
γαμώ είναι.

ρε σεις:

στον πιλότο πως καταλαβαίνει ο mackey ότι ο καινούριος στην ομάδα είναι ρουφιάνος? επειδή είναι πολύ μάγκας?

Αν θυμάμαι καλά, δεν καταλαβαίνει οτι είναι ρουφιάνος, απλά δε θέλει παραπάνω άτομα στη Strike Team για να μην μπλέκονται στα πόδια τους.

Parasight
27-10-2010, 01:22
Όχι βρε, του το σφυρίζει ο Gilroy.

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20091110034143/theshield/images/thumb/1/18/Ben-gilroy.jpg/220px-Ben-gilroy.jpg

Parasight
24-06-2011, 19:06
Πολύμηνη αποχή εδώ αφού είχαν προκύψει άλλες σειρές, αλλά με το τέλος του Game of Thrones έπιασα από 2ο κύκλο και θυμήθηκα πόσο στεγνά γαμάει η σειρά. Είμαι ήδη στη μέση του 3ου και λατρεύω τη δουλειά που γίνεται με τους χαρακτήρες. Κανένας δεν είναι στο τέλος αθώος ή ανέγγιχτος από όλα τα σκατά που γίνονται γύρω του. Ακόμη και οι νέοι χαρακτήρες (Tavon, decoy team) σπέρνουν χαλαρά. Χαίρομαι που έχω άλλους 4 κύκλους μπροστά μου από αυτό το καφροέπος.

enitharmon
29-06-2011, 12:09
στο FX network δίνουμε λεφτά;

Ethereal
29-06-2011, 12:50
αποσο ξερω παντου συνδρομητικο ειναι (ελλαδα connx/nova)

enitharmon
29-06-2011, 13:03
εκφραστηκα λαθος. για το dvd εννοουσα

toolre
13-07-2011, 01:15
μπαινω 3η σαιζον τωρα,πολυ καλο αλλα οι συγκρισεις με wire ατοπες.
Με ξενερωσεστο επεισοδιο copilot της 2ης που δειχνει το τμημα οτι φτιαχτηκε τοτε και η στραικινγκ τιμ ειχε κανει μονο μια αποστολη,πριν την εναρξη.Ποσο τραγικο ειναι αυτο,ξεροντας οτι ο μακι σκοτωσε συναδελφο του γτ δεν μπορουσε να τον εμπιστευτει?ασε που δεν κολλαει στο χαρακτηρα του οπως τον βλεπουμε στη συνεχεια...νομιζω οτι χρησιμοποιηθηκε για να κανει εντυπωσιακη αρχη και μετα σαν να σβηστηκε

Parasight
13-07-2011, 09:09
Μπορεί να είχαν κάνει μια αποστολή μόνο ως strike team, αλλά δεν ήταν άγνωστοι μεταξύ τους, ειδικά Vic και Shane ήταν χρόνια παρέα (για τους άλλους δύο δε θυμάμαι τώρα λεπτομέρειες από το συγκεκριμένο επεισόδιο). Όσο για το αν απλά ξεχάστηκε ο φόνος του Terry και αν κολλάει στον χαρακτήρα του Vic, απλά συνέχισε να βλέπεις. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Αυτό το γεγονός μαζί με το ξάφρισμα της αρμένικης χρηματαποστολής ουσιαστικά οδηγούν τη σειρά ως το τέλος.
Για τη σύγκριση με Wire, το είπαμε ότι ήταν πλάκα, ηρεμήστε :P

Parasight
20-07-2011, 19:24
Θριαμβευτικό φινάλε, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο!!
Επίσης, έζησα για να δωτον VIC MACKEY με κοστούμι :!:
Συνολικά, απλά :touched: Παραπάνω από ικανοποιητική η κατάληξη, δεν έμεινε κανένα κενό. Φράφο φράφο

BURNIN AMBITION
11-09-2011, 03:21
to xekinhsa kai egw.seantithesh me to wire mas gamhse apo to prwto deuterolepto.alla to wire einai oti kalutero exei vgei se seira ever

meta to knight rider vevaia

BURNIN AMBITION
27-09-2011, 22:16
molis to teleiwsa. 16 meres 7 sezon. den einai kai asxhma

gamhsi stenaxwria kai mesa stis top 5 seires ever. me arxh mesh telos

me stenaxwrhse ligo h prodosia sto theo alla kai ths karias. de lew onomata gia na mh nexoume spoiler, alla entaxei. teleiothtes
lew na xekinhsw to oz twra
ektos kai an me pshsete gia kati allo

funishment
25-10-2011, 16:31
Είχα γράψει ποστ κόλαφο και με έκανε λογκαουτ και πάει, χάθηκε για πάντα.

Το καλύτερο πρώτο επεισόδιο σειράς έβαρ, παραδόξως δεν έπεσε η ποιότητα από εκεί και μετά, σε κράταγε να δεις όσα περισσότερα αντέχεις. Με ένα διάλειμμα κάπου στη 2η σεζόν λόγω εξεταστικής, έφυγαν νεράκι μέχρι το τέλος της 5ης.

Θρηνώ ακόμα και σήμερα την δολοφονία του Λεμ και θα έγραφα για δεύτερη φορά το σεντόνι που είχα ετοιμάσει αλλά δεν μπορώ, ΠΟΝΑΩ. Θα μισώ για πάντα τον Σέην σε ό,τι ρόλο κι αν παίξει, τουλάχιστον σαν χαρακτήρας είχε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να αυτοκτονήσει και να πάρει μαζί του και την πουτάνα του. Ψόφο.
Για Cavanaugh έχουμε πει τίποτα;

Η 7η μου φάνηκε κάπως κουραστική σε σχέση με τις άλλες (μέχρι και λίγο βαρετή σε σημεία), τουλάχιστον μέχρι τα τελευταία 3-4 επεισόδια, για να έρθει και πάλι στα σωστά επίπεδα πχοιότητας στα δύο τελευταία.
Θα ήθελα κάτι πιο οριστικό στο φινάλε βέβαια, αλλά δε βαριέσαι.
Γενικά, must watch που λένε.

Kelldorain
25-10-2011, 16:38
Θα μισώ για πάντα τον Σέην σε ό,τι ρόλο κι αν παίξει

Να δεις Justified.

Συμφωνώ για καλύτερο πρώτο επεισόδιο και προσθέτω μάλλον και καλύτερο φινάλε, γενικά εμένα η 7η μου φάνηκε στα επίπεδα της 5ης και το σερί των 4-5 τελευταίων επεισοδίων ήταν απίστευτο.

funishment
25-10-2011, 16:56
Να δεις Justified.

Βασικά διάβασα ότι η γυναίκα του αυτοκτόνησε το 2004 και αυτόματα αισθάνθηκα άσχημα και τον συμπάθησα.

12 stars circle your brow
08-11-2012, 15:34
Θα μισώ για πάντα τον Σέην σε ό,τι ρόλο κι αν παίξει, τουλάχιστον σαν χαρακτήρας είχε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να αυτοκτονήσει και να πάρει μαζί του και την πουτάνα του. Ψόφο.
Λοιπόν, πριν καν ξεκινήσει τις χοντρές μαλακίες ο Shane, ευχόμουν ψόφο κακό (από την πρώτη σεζόν κιόλας, που πας ρε μαλάκα μ'αυτή τη φάτσα καταρχήν). Δεν το συζητάω καν τι ευχόμουν μετά τον Λεμ. Αλλά αυτό το πράμα στο τέλος ήταν συγκλονιστικό και δεν του το ευχόμουν =/

Για Cavanaugh έχουμε πει τίποτα;

HEY I FUCKED YOUR WIFE
Μεγαλείο η σειρά, φλώρε rat poison δες το.

Rwxamhs
08-11-2012, 16:19
:moutza:

supermachoman
08-06-2013, 17:57

2.) Υποκριτική;

http://gifs.gifbin.com/1234778541_lol.jpg

ειδικά για το #2
βέβαια πέρασαν 3 χρόνια και μπορεί να έχεις αλλάξει γνώμη

το τέλειωσα, μια ταλαιπώρια όλη αυτή η σκατίλα, αλλά θα μου λείψει
ούτε ένας με χάππι εντ? ούτε ένας?

Λεκές
25-06-2014, 21:20
Bump

Φοβερή σειρά φαίνεται. Είμαι δεύτερη σεζόν και νιώθω πως πρέπει να αναφέρω τα παρακάτω:

http://cdn.pickchur.com/wp-content/uploads/2011/07/Armadillo.png
http://www.electroshop.gr/images/products/%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B9-grill-pyrex-sspbt21--6411.jpg?w=800&h=800