View Full Version : The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread
http://blog.makezine.com/meat224.jpg
http://www.survival.gr/images/53204%5Enew.jpg
http://asset.tovima.gr/assetservice/data/tovima/D2003/D0608/1rey2b.jpg
Amnesiac.
11-02-2009, 10:53
Αυτό το θρεντ θα εξελιχθεί σε κάτι σημαντικό, το αισθάνομαι.
GuardianOfIvorytower
11-02-2009, 13:11
χαχαχα έχετε καεί
Djerdjelesh
11-02-2009, 13:41
στικυ ε?
ΣΤΙΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΠΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ
Ford Prefect
11-02-2009, 17:58
OK, τσάλεντζ αξέπτιντ.
Θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας.
jack the ripper
11-02-2009, 18:52
θα σας γαμησουμε οπως πρεπει...το φυλαγε το χατ τρικ ο λουκας
Magellan
11-02-2009, 19:26
θα μας κλασει ο λουκας
ο τασουλης θα βαλει 4 :pingpong:
Darkling
12-02-2009, 12:32
Ωρα να ξεθαψω κατι παλαια ποστς Μιτσμανν.
Οι αρχαιοι γιουζερς γιγνωσκουν.
υπομονη ως το ματσακιον.
paraharaktis
13-02-2009, 15:09
Link gia photos tis koris tou ten kate asap
Ford Prefect
18-02-2009, 22:55
Η ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΥ, ΑΤΑΡΑΧΗ, ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΗ, ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΑ........ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΣ ΑΡΓΕΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΔΙΣΜΟ, ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΥΣ ΕΚ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΞΕΠΝΟΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΛΟΦΟΡΩΝ ΠΣΤΔΩΝ ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΘΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ......
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΙΚΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΛΥΣΣΟΜΑΝΑΝΕ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΡΚΕΣ, ΘΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ ΣΑΝ ΒΙΑΣΘΕΙΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΡΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ.
By TAKOUNAS
Τεράστιος γιούζερ από άλλο φόρουμ.
jack the ripper
18-02-2009, 23:00
αχχαχαχαχαχαχαχα
Ον τοπικ τωρα--->>>> ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΛΟΥΚΑ ΒΥΝΤΡΑ :P
Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ VOLLEY ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Για να μην ξεχνιόμαστε.
freak brother
20-02-2009, 13:58
meta exei kypelo mpasket... kai meta ta kala! :p
ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΧΩΡΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ;
:P
πολυ ανοιγεστε λαγουδαρες μου και βλεπω να εξαφανιζεστε καμια βδομαδα στα λαγουμια σας και να το ριξετε στη τρελη παλ:"μας δωσανε αναποδο αραουτ"-"χαλασε το pc και δεν μπορουσα να μπω"
σαν τον επικοσαλιγκαρο γουορλορντ ενα πραγμα
Άνετο το κρέας ως τώρα; Κάθεσαι καλά;
τη τεταρτη εχει πολο
θες να δοκιμασεις εκτος απο κρεας και ψαρακι τζουτζουκα :?:
ΠΑΤΩΝΕΙΣ????? :pingpong:
freak brother
23-02-2009, 22:08
εχετε το πολο φετος ρε νταξει :wink:
Phantom Duck
23-02-2009, 22:11
ε όχι μόνο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
γεια σου ρε φρηκ τσακαλακο
μας καταλαβες-τοσα χρονια καλα που εχουμε το πολο και βλεπουμε καποια κουπα :|
σε τοπικ για τη μπαλιτσα ποσταρετε για βολει-μπασκετ-πινγκ πονγκ και κεντημα(πρωταθλημα σταυροβελονιας)
α ρε θειε ζημια που τους εχεις κανει...
freak brother
23-02-2009, 22:19
φετος στα μεταξυ μας ποσες πουτσες εχετε μετρησει? γιατι δεν θυμαμαι.. Η παικτουρα της τσελσι δεν σκοραρει τελευταια γιατι τα φυλαει για το ντερμπι?
Το τόπικ είναι για τα αναμεταξύ μας. Τα προηγούμενα ήταν τα δαχτυλάκια για την ΠΟΥΤΣΑ στο καραισκακη.
pitchfork
24-02-2009, 01:26
Νομίζω δεν θα έχουμε κάποια έκπληξη.
Το κοράκι θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τους γύφτους στις εξέδρες αλλά τελικά θα τον πιούνε όπως μόνο οι πελάτες ξέρουν.
Βιασμένοι αποκλεισμένοι και ξεφτιλισμένοι στην Ευρώπη από την σχεδόν υποβιβασμένη και αδιάφορη 17η ομάδα της γαλλίας, έχοντας ήδη πάρει τη πρόγευση σε όλα τα αθλήματα που φοριούνται ρούχα, νομίζω ότι ο αγώνας στο λυώμενο μπουρδέλο θα είναι το προοίμιο της ολοκληρωτικής ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑΣ που θα αρπάξουν λίγο αργότερα στο εξοχικό μας δίπλα.
Τα γνωστά δλδ.
Μέχρι κιαι ο γραφικότερος ηαρ γιούζερ το παραδέχεται και το έχει βουλώσει περιμένοντας το θαύμα.
Darkling
24-02-2009, 19:50
Εγω ειπα απλα οτι ευχη μου ειναι ο Σπαθας (ο πατερας του δεν ακουγοταν στις κασσετες??? ΡΟΦΛΟΛΟΛ, ετοιμαστειτε!!!) να παιξει 100-0, και απ τα 4 γκολ τα 3 να ειναι ανυπαρκτα.
Ο μπαμπάκας του ήταν ναι. Και ακόμα κάποιος του χρωστάει και οι βαθμολογίες του τζούνιορ είναι καλύτερες απόσο πρέπει. Αρκετά καλές για να σφυρίξει ντέρμπυ απότι φαίνεται. Άρχισε η ίντριγκα από τώρα. :D
Darkling
24-02-2009, 20:22
Μετα τον Εργοτελη, το Τζηνιους Πλανο Μιτσμανν παει κατα γραμμα.
Kelldorain
24-02-2009, 20:22
http://anticormorano.files.wordpress.com/2008/12/004.jpg
:pingpong:
Darkling
24-02-2009, 20:24
ε-ε-ε-ρχε-ται.
Kelldorain
24-02-2009, 20:33
Τώρα δηλαδή στην απίθανη περίπτωση που δεν παίξει έδρα θα του βρίζουν την οικογένεια;
αρχισε η καθιερωμενη κλαψα 5 μερες πριν
ε,ρε γλεντια
Darkling
24-02-2009, 20:34
ναι, γιατι? τον ξεραμε απο παλια?
αλλα θα παιξει εδρα ελπιζω.
105-0.
Kelldorain
24-02-2009, 20:36
ναι, γιατι? τον ξεραμε απο παλια?
Αυτόν όχι, την οικογένεια του ναι, από παλιά γνωστή είναι :!:
GuardianOfIvorytower
25-02-2009, 22:12
Για να οξύνω λιγάκι τα πνεύματα....
...τον ήπιατε στο πόλο βαζελάκια
:mrgreen: :tease:
ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΙΡΕΣ
freak brother
26-02-2009, 00:58
α και της γυναικας του... στο πολο η ομαδα χτιζετε ε!
Darkling
26-02-2009, 01:16
στο πατο σου το Χ μωρη αδερφαρα Γαλλιδα Πιρες.
στο πατο σου το Χ μωρη γαυρίνα Γαλλιδα Πιρες.
freak brother
26-02-2009, 01:47
ας μην την αναφερουμε εδω ε... δεν θελουμε ε?
και φετος η καθιερωμενη υγρη βρωμοπουτα στις πρασινες γοργονες
το νερο βαφτηκε κοκκινο απο την συνεχομενη ροη αιματος απο τις πρασινες κωλοτρυπες
κριμα που εχουμε ευρωπαικο ματς και μετα το 7-0, χαλαρωσαμε
αντε και του χρονου :)
Το σπορ που έγινε σημαντικό γιατί νικάει ο γαύρος.
ειπε ο χουλιγκαν του βολευ...
Raven Lord
26-02-2009, 02:29
τελικά, όντως, σταματήσατε να βλέπετε μπάσκετ...
To volley και θα το δω και έχω παίξει κάμποσο στα νιάτα μου. Μπάσκετ ακόμα περισσότερο. Ακόμα και όταν δεν παίρναμε τα πρωταθλήματα και στα δυο, τα παρακολουθούσα. Πόλο δε θα αρχίσω να βλέπω ακόμα και αν σας γεμίζουμε τον πάτο κρέας.
αρα δεν προκειτε να δεις ποτε :!:
Σα να λέμε το ίδιο :!: :!: :!:
freak brother
26-02-2009, 19:11
αντε ρε πουστη να ρθει η κυριακη... 8)
Οι γαύροι με έχουν απογοητεύσει πάρα πολύ. Δε γράφει κανείς εδώ, όλοι περιμένουν το ματς για να "μας δείξουν" (αν πάει καλά) ή να μας πουν για "έλλειψη κινήτρου" (αν στραβώσει) και δε δεσμεύονται από πριν για τα κιλά κρέας που θα γεμίσουν τον πάτο μας. :(
Kelldorain
01-03-2009, 01:55
Λετο εκτός αποστολής γιατί ο Βαλβέρδε μπορεί.
Ε λογικά ο Τζόλε θα έπαιζε επειδή είναι ντέρμπι, αλλά εκτός αποστολής ρε βαλβίδα? Σε χαλούσε στον πάγκο ε..
Παίζει να είναι όρος για να μείνει, να πάρει πόδι ο λετος.
Ford Prefect
01-03-2009, 13:25
Οι γαύροι με έχουν απογοητεύσει πάρα πολύ. Δε γράφει κανείς εδώ, όλοι περιμένουν το ματς για να "μας δείξουν" (αν πάει καλά) ή να μας πουν για "έλλειψη κινήτρου" (αν στραβώσει) και δε δεσμεύονται από πριν για τα κιλά κρέας που θα γεμίσουν τον πάτο μας. :(
Καλή προβοκατόρικη προσπάθεια εκμαίευσης ποστ! Αλλά το λέω τώρα: Είχα κάθε καλή διάθεση να ανταλλάξουμε παραδοσιακά μπινελίκια, αλλά μετά το ΟΥΕΦΑ και τις δηλώσεις, αν υπήρχε τρόπος να μην πάρουμε το πρωτάθλημα και να τρώμε τεσσαροπεντάρες, θα το ήθελα. Γαμώ τον Σώκο και το κωλοταβάνι του.
Σε άλλα νέα, σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι χάσαμε 2-0 από τον Λεβαδειακό.
Καμια σχεση! Εγω δε γραφω γιατι ο τιτλος του θρεντ ειναι γελοιος ακομα και γι αυτους που τους τη σπαει η σοβαροφανεια. Οχι οτι με ενοχλει, απλα ειναι συζητηση καφενειου (εστω και επιτηδευμενα ειρωνικα) και μου τη σπαει. Αναφορικα σε αυτο που λες, με λιγοτερο απο 2-0 θα νιωθω οτι η ομαδα μου ειναι τελειωμενη. :) Εστω και χωρις Λετο. Σας λυπηθηκε ο Βαλβερδε.
Ρε άστοδιαλο αμφότεροι, μου χαλάτε το τόπικ.
Kelldorain
01-03-2009, 16:03
Ίβανσιτς βασικός μάλλον
jack the ripper
01-03-2009, 16:08
ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ ΣΗΜΕΡΑ
Stormrider
01-03-2009, 16:11
πολύ κακό προαίσθημα για τα σημερινά ματς . :|
SpiritCrusher
01-03-2009, 16:13
ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ ΣΗΜΕΡΑ
To άφησες έτσι αδιευκρίνιστο ώστε ακόμα και αν χάσετε να πέσεις μέσα;
jack the ripper
01-03-2009, 16:27
:D :D
freak brother
01-03-2009, 18:34
Καλή προβοκατόρικη προσπάθεια εκμαίευσης ποστ! Αλλά το λέω τώρα: Είχα κάθε καλή διάθεση να ανταλλάξουμε παραδοσιακά μπινελίκια, αλλά μετά το ΟΥΕΦΑ και τις δηλώσεις, αν υπήρχε τρόπος να μην πάρουμε το πρωτάθλημα και να τρώμε τεσσαροπεντάρες, θα το ήθελα. Γαμώ τον Σώκο και το κωλοταβάνι του.
Σε άλλα νέα, σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι χάσαμε 2-0 από τον Λεβαδειακό.
πρασσινα φορανε αυτοι που σας γαμανε :P
Kelldorain
01-03-2009, 20:21
Βαρετό ως τώρα
jack the ripper
01-03-2009, 20:28
το γραψα και στο τοπικ πρωταθληματος αλλα καλυτερα εδω:
πωωω....2 ψοφιες στασιμες ομαδες....βαρεμαρα....
ααα επισης τσαμπουκας βυντρα-ντιογκο ------>>>>> .-
Kelldorain
01-03-2009, 21:24
Συγκινητικός ο Σπάθας, ειδικά το 3ο οφφσάιντ που έδωσε από αυτά που δεν ήταν μου προκαλεσε νευρικά γέλια. Κατά τα άλλα, αμυντικό σύστημα με αντίπαλους 10 παίκτες, chuck norris approves
Darkling
01-03-2009, 21:27
ο μαλακας δε δινει και το πεναλτυ στον Γκαλετι (που ηταν βεβαια) να κλαιμε απ τα γελια.
Χαβαλέ μας κάνει ο Τεν Κάτε. Άκου εκεί βασικοί Ρουκάβινα και Ίβανσιτς και αλλαγή οικοδόμο. Αν είχε και Μάτος θα τον έβαζε τέρμα ξερωγω.
Magellan
01-03-2009, 21:30
οχι ρε τι λες τωρα
σιγα το πεναλτι
του παιρνει απλα τα ποδια μεσα στην περιοχη
επισης το ουστ παει μονο για το οφσαιντ στο τελος η και για το αλλο στο γκαλετι στο α που εβγαινε τετ α τετ
τζαμπα το τοπικ παντως σιγα το ματς
με δεκα ο βαζελος και να μην μπορουμε να κανουμε μια φαση της προκοπης
αστο διαολο δηλαδη
Τίποτα το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο οριακά καλύτερος ο γαύρος, κέρδιζε πολλά φάουλ στο κέντρο και ανέβαινε. Στο δεύτερο ανεβήκαμε, γίναμε επικίνδυνοι, αλλά η αποβολή έσκασε την ομάδα που άφησε χώρους. Γενικά, σύμφωνα με τα αγωνιστικά, δε φαινόταν να μπει γκολ.
Ο Σπάθας προσπάθησε να κόψει το καρπούζι στη μέση, αλλά ξεγελάστηκε από την πτώση του Γκαλέτι. Κατά τη γνώμη μου δεν τον ρίχνει ο Βάσκος. Οι επόπτες από τη μεριά μας πάλι έκαναν ζωγραφιές, έκοψαν τετ-α-τετ στο πρώτο και τη φάση που σπρώχνει (καθαρά νομίζω) ο Πάντος στο δεύτερο. Το περίμενε κανεις; :P
Δεν ήταν πέναλτυ του Γκαλέτι,παίρνει το μπαλάκι ο Σπυρόπουλος. Επίσης το οφ σάιντ του Γκαλέτι ήταν. Οριακά, αλλά ήταν.
Magellan
01-03-2009, 21:34
ΟΚ
Darkling
01-03-2009, 21:35
Δεν ήταν πέναλτυ του Γκαλέτι,παίρνει το μπαλάκι ο Σπυρόπουλος.
ροφλζομτζι
Παρολο που δεν ειχε κρεας να βαλεις στον πατο μας φιλτατε Οντονιαν, δε χρειαζοταν να μαλακιστεις τοσες ωρες σημερα απο την καυλα, γιατι με αυτα που γραφεις μαλλον πρεπει να ΤΥΦΛΩΘΗΚΕΣ πριν ξεκινησει το ματς.
Δυο πουτσοειρωνιες και ενα κραξιμο σε μισο λεπτο, το λατρευω το ΕΡ.
Boris-san
01-03-2009, 21:37
Mpala pairnei
regularpaul
01-03-2009, 21:38
δεν ειδα τις φασεις που διαμαρτυρονται οι βαζελοι (οφσαιντ)
το πεναλτυ που λετε ειναι το σπυροπουλος-γκαλετι?
φαινεται και μπαλα να βρισκει και εξω να ειναι
νομιζω πως προσπαθησε να παιξει 50-50 παντως
τες πα, μετριο ματς, ο βαζελος επαιξε με το ευρωπαϊκό του στυλ
που του φερνει ευκολα το Χ αλλα δυσκολα το διπλο
ο γαυρος καλυτερος στο Α, λιγα πραγματα στη συνεχεια
Παιρνει μπαλα. Στο τακλιν στο οποιο κανει απο πισω στον Γκαλετι. Ο παικτης του ΠΑΟ. ΟΚ.
Kelldorain
01-03-2009, 21:38
Πάντως γενικά μοιρασμένο το ματς, στο πρώτο ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, στο 2ο, και ειδικά μετά την αποβολή , ο Παναθηναικός ανέβηκε πάρα πολύ, το χει ξανακάνει με Πανιώνιο. Καλύτεροι του ματς Ζιλμπέρτο, Αβράαμ νομίζω. Μπελούτσι σχεδόν άφαντος, Σαριέγκι κακός και πριν την αποβολή. Για τον Σπάθα την γνώμη μου την έγραψα και πάνω, συμφωνώ με τον Οντόνιαν στο θέμα του πέναλτυ του Γκαλέτι, διαφωνώ στην κόκκινη που για μένα μάλλον ήταν. Αδικαιολόγητο το αμυντικό στήσιμο του Ολυμπιακού μετά την αποβολή.
Βεβαίως, διότι όταν λέμε άποψη κατά του ΠΑΟ, λέμε απλά το προφανές, ενώ υπέρ, είμαστε τυφλοί. Σαφώς.
Το μεγαλύτερο λάθος ήταν η αποβολή, ναι ή όχι;
Με τον σαλτιμπάγκο που γελάει ας μην ασχοληθώ.
πεναλτυ λενε λολ,δεν ειστε για κοσμο
κατα ταλλα οτι ειπε ο ρεγκιουλαρ
Darkling
01-03-2009, 21:41
αφου καταφερνετε να βλεπετε σφαγες σημερα, τιποτα λιγοτερο δε σας αξιζει βασικα.
βεβαια τωρα που το σκεφτομαι βλεπετε σφαγες στα τελευταια 25 νταρμπυσαηρ μεταξυ μας.
ε.
χιχιχι.
Boris-san
01-03-2009, 21:42
H apovolh mporw na dextw oti o galleti ksegelase.Genika oi gauroi peftane me to mikrotero aggigma.
Giati oloi oi gauroi kanente san na milame me to Sarelako re paidia?Dhladh den evnoeiste potes eseis?
Εγω θα σου πω οτι και σημερα ευνοηθηκαμε. Αλλα το πεναλτυ ηταν, πως να το κανουμε δηλαδη. Πρεπει να εχεις προβλημα να μην το βλεπεις. Εγω τα οφσαιντ πως τα ειδα? Να το παιξω βαζελος Οντονιαν κι εγω και να δω ΟΛΕΣ τις φασεις του ματς υπερ μας, να σας αφησω με 7 παιχτες και 3 γκολ ακυρωμενα ξερω γω?
jack the ripper
01-03-2009, 21:45
Η γνωμη μου:
-Πεναλτυ στον γκαλετι δεν ηταν για κανενα λογο
-Ηταν κοκκινη στον Χριστοδουλοπουλο προφανως
-Εκοψε πολλες φορες με λανθασμενα οφσαιντ...επισης με φαουλ εκοβε αρκετες φασεις...προσπαθωντας υποθετω να μη χασει τον ελεγχο του παιχνιδιου....αλλα τα εκανε σκατα...
-Για την αποβολη σαριεγκι δεν μπορω να ξερω γιατι εκεινη τη φαση δεν την ειδα
Γενικα ο ολυμπιακος ευνοηθηκε περισσοτερο...
Σαπιες και οι 2 ομαδες..μου αρεσε οπως το πηγε γενικα ο τεν κατε...αυτα
παμε για το ματς της χρονιας με βιγιαρεαλ....
Entrancemperium
01-03-2009, 21:46
Egw de lew gia dolous kai papantzes, apla ta sfurigmata tou akatallhlou Spa8a-ki alliwsan to apotelesma pou
nomizw oti htan diplo, apla giati emeis to 8elame, oi gelwtopoioi apla katebhkan gia na mazepsoun ta eishthria apoto gemato
thganaki toys.. (kai skaei sxolio tou uperxrhsth kai epixeirhmata-ia Mitsmann pou leei me th gnwsth poutso-eirwnia tou,
"akoma kai touristes malakes vazeloi sas phrame to X")..
Για τη μόνη που δεν είμαι σίγουρος είναι το τετ-α-τετ που δίνει οφσάιντ στο πρώτο (όπου έδωσε και ένα που εντελώς καθαρά καλυπτόταν ο Αντρέας). Αλλά όπως είπα και πριν, δε βρίσκω δόλο, σφύριζε ακριβώς αυτά που έβλεπε. Για μένα η αποβολή ήταν η μεγάλη μαλακία, μαχεύεται ο Βάσκος, τον αποφεύγει και ο γκαλετις και μετά πέφτει. Ριπλέι από μπροστά παρακαλώ.
pitchfork
01-03-2009, 21:51
Καλά, ότι βλακεία θέλεις εδώ μέσα από γάβρους θα την ακούσεις.
Το μόνο πέναλντυ που έγινε ήταν στο 92 αλλά το κοράκι ανακάλυψε οφσάιντ.
Με 10 μας άφησαν χωρίς λόγο και φαινόταν σαν οι άλλοι να είναι με 10.
Τέσπα, έπρεπε να είχαμε νικήσει και θα χαιρόμουνα πολύ αν είχε γίνει, αλλά στο παραγκοπρωτάθλημα του κοκαλιστάν δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά, του χρόνου πάλι.
Darkling
01-03-2009, 21:52
..μου αρεσε οπως το πηγε γενικα ο τεν κατε..
σ αρεσε που κατεβηκε να παρει το Χ δηλαδη.
Tyler_Durden
01-03-2009, 21:53
--ανύπαρκτα οφσάιντ σε τελείως προφανή θεση για γκόλ
--ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Ντεθμέταλλο Βάσκο μας
--συνεχή σφυρίγματα στο πρώτο ήμιχρονο που έχωναν τους gay στην περιοχή μας, μήπως και η καραφλή λουλου βρεί το κεφάλι κανενός
γελάω
--με πτώσεις τοροβλάκα απο τον οικοδόμο, και της προαναφερθείσας καραφλής λουλουδούς
--με το και καλά πέναλτυ του σπυρόπουλου
--με τους παραπληγικούς εκφωνητές της ΝΕΤ
--με πόστς μίτς.φαντάζομαι και οι υπόλοιποι καρναβαλιστές που βρέθηκαν στο τηγάνι δεν ευχαριστήθηκαν αρκετά με τον γιο του παραγκάρχη και τις προσφορές του, γι αυτό και γιούχαραν στο τέλος.
ΥΓ: Στήστε άγαλμα στον γκαλέττι.σοβαρά. ακόμη και στην άμυνα ο καλύτερός σας είναι.
Entrancemperium
01-03-2009, 21:54
Eisai fantaros kai dikaiologeisai gia thn tuflwsh logw malakias :!:
Darkling
01-03-2009, 21:56
η αληθεια ειναι οτι ο παο επαιξε πολυ επιθετικα, απλα οντως εχω βαρδια στο ναυσταθμο και δεν προλαβα να δω πολλα.
jack the ripper
01-03-2009, 21:57
Κανεις πλακα ετσι? αν ηθελε το Χ πχ θα μπορουσε να κατεβαζε την ιδια ενδεκαδα με ισπανια....ουτε ιβανσιτς ουτε ρουκαβινα μεσα...και κυριως δε θα εκανε αλλαγες βαζοντας οικοδομο και κλειτον(εστω και στα τελευταια λεπτα τον δευτερο)
Ruthless
01-03-2009, 21:59
Γελάω πραγματικά με τους εμπειρογνώμονες του ποδοσφαίρου γαύρους. Που με όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια και έχουν συνηθίσει έχουν ξεχάσει τους βασικούς κανόνες του ποδοσφαίρου.
Εγώ μια απορία έχω. Αν η φάση με τον Γκαλέτι ήταν ανάποδα και ήταν σε επίθεση του Σαλπιγγίδη πχ τι θα λέγαν; Αν η φάση με τον Κλέιτον ήταν ανάποδα τι θα λέγαν;
Κατά τα άλλα, γούσταρα τρελά απόκρουση Γκαλίνοβιτς που πραγματικά θα έκανε όλα τα γαυράκια να τρίβουν τα μάτια τους(και όχι μόνο) και να αναθεματίζουν(το κάναν εκεί που είδα τον αγώνα). Δηλαδή οκ, όσο άχρηστος και αν είναι γενικά, ειδικά όταν η μπάλα είναι ψηλά, σήμερα με την απόκρουση αυτή έβγαλε τα λεφτά του για τη σεζόν.
ΥΓ: Πείτε του Ντιόγκο πως έχει γίνει χειρότερος από τον Καραγκούνη στο θέμα πτώσεις. Ειλικρινά. Δε μιλάω για το ματς μόνο, γενική διαπίστωση τους τελευταίους 2 μήνες είναι. Πρέπει να παίξει με αντίπαλο Ανρί να αρχίσει το σόου.
psychotron
01-03-2009, 22:12
Καλά, και γω προσπαθώ να γελάσω με τους μικρούς Γκέμπελς που ούτε ανατροπή του Γκαλέτι βλέπουν, ούτε αποβολή του βάσκου, ούτε αποβολή του οικοδόμου. Συνεχίστε τη δουλειά σας, αλλά δεν βγάζετε γέλιο τελικά, δυστυχώς. Ούτε η Μάρθα Βούρτση τόση κλάψα. (προφανώς δεν αναφέρομαι σε όλους, ε)
freak brother
01-03-2009, 22:14
κατεβηκε για το Χ ο τεν... με Σαλπι Ρουκα Ιβανσιτς και Καρα.. οκ
freak brother
01-03-2009, 22:17
Καλά, και γω προσπαθώ να γελάσω με τους μικρούς Γκέμπελς που ούτε ανατροπή του Γκαλέτι βλέπουν, ούτε αποβολή του βάσκου, ούτε αποβολή του οικοδόμου. Συνεχίστε τη δουλειά σας, αλλά δεν βγάζετε γέλιο τελικά, δυστυχώς. Ούτε η Μάρθα Βούρτση τόση κλάψα. (προφανώς δεν αναφέρομαι σε όλους, ε)
εγω πηγα να δωσω σε κατι αρωστους γνωστους γαυρους συγχαρητηρια για το ματς και αντι να μου πουν για το πεναλτυ την κοκκινη του χριστοδουλο και το σφαξιμο που φαγαν το μονο που ειπαν ειναι... +11 ψηλεεεεεεε +11 ... :roll: μαλλον ηταν τυφλοι. το οτι απο το 60 παιζαμε με 10 και δεν φανηκε το αναποδο ... για να μη πω για την φαση στο 90...
Dr. Death
01-03-2009, 22:19
δικιο εχεις..φανηκε αυτο οταν μειναμε με 10.
psychotron
01-03-2009, 22:32
εγω πηγα να δωσω σε κατι αρωστους γνωστους γαυρους συγχαρητηρια για το ματς και αντι να μου πουν για το πεναλτυ την κοκκινη του χριστοδουλο και το σφαξιμο που φαγαν το μονο που ειπαν ειναι... +11 ψηλεεεεεεε +11 ... :roll: μαλλον ηταν τυφλοι. το οτι απο το 60 παιζαμε με 10 και δεν φανηκε το αναποδο ... για να μη πω για την φαση στο 90...
Δεν ειπα ότι μας έσφαξε. Γενικά η διαιτησία δεν ήταν και η καλύτερη. Αλλά εσείς, οι περισσότεροι τουλάχιστον, βλέπετε μόνο τα δικά σας, για τις υπόλοιπες φάσεις κάνετε το άσπρο μαύρο. Επίσης μόλις ξαναείδα στην εκπομπή του Καραλή στη νόβα την ανατροπή Γκαλέτι-Σπυρόπουλου, αρχίδια μπάλλα παίρνει, πόδια μαζεύει.
freak brother
01-03-2009, 22:35
εκτος απο το προφανες του κλευτον επειδη εχω πιει κατι μπυρες και εχω και πρασινα γυαλια δεν θελω να μιλησω.. αλλα ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ χ.. δλδ ΕΛΕΟΣ.
Dr. Death
01-03-2009, 22:38
νταξει ας ξεπερασω τις γραφικοτητες ΟΛΩΝ των γαυρων χωρις καμμια εξαιρεση και ας μιλησω σοβαρα.
ο διαιτητης απαραδεκτος με τους πλαγιους να σιγονταρουν με ζηλο.
εχει σφυριξει 11 καρτες εκ των οποιων αντε να δικαιολογουντε οι 6.
εχει αδικησει σε φασεις και τις 2 ομαδες και αν ψαχνουμε ποιες ειναι φασεις για γκολ ειναι ΜΟΝΟ δικες μας με 2 οφσαιντ τετ α τετ.
για το πεναλτυ χεστηκα .. εχει σφυριξει ηδη οφσαιντ..μαλακια του κλειτον που δεν τελειωνει τη φαση ωστε να ειναι καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος.
το πεναλτυ του γκαλετι δεν το βλεπει ουτε ο βερνικος και το ειδανε οι επιστημονες..ενταξει περαιτερω δεν μιλαω.
η κοκκινη στο βασκο ειναι για γελια.ουτε ο πατερας του κορακιου δεν την εδινε._
η κοκκινη στον οικοδομο ειναι μαρς.
οι γαυροι αν καταλαβα καλα εχουν προβλημα που δεν πηρε πεναλτυ ο λουγκανης νο2 του γαυρου (ο 1 ειναι ο βραζιλιανος μαμακιας) και που δεν μας αφησε με 9 παικτες μπας και βαλουν κανα γκολ απο στημενη φαση.
ρε σεις..ξεφτυλα...
περιπου 40 λεπτα παιζεται με παικτη παραπανω και δεν μπορειτε να πατησετε περιοχη.
αντ αυτου κατα διαστηματα βγαζουμε επιθεσεις αβερτα και κανουμε φασεις αναζητωντας το γκολ. εχετε ενα βλαχοισπανο στον παγκο που κανει αλλαγη και βαζει μενδρινο και γκονζαλες για να σας λυσει το προβλημα. το μονο που κανετε σε ολο το ματς ειναι να πετατε γιομα κι αγιος ο σπαθας και ο κροκους.
μεχρι και ο νικολακοπουλος στο σπορεφες ειπε οτι στο τελευταιο μισαωρο που μειναμε με 10 παραλιγο να χασετε.
καθηστε στο μπεναλτυ εσεις και την 2η κοκκινη.
ο γαυρος επαιξε 15 λεπτα στο α' και τελος...τα φτυσε.
αντιθετα εμεις το καλο μας παιχνιδι βγαινει με 10 παικτες το τελευταιο μισαωρο.
ο τεν κατε απ τον παγκο εχει δει πολυ σωστα το παιχνιδι και κανει πολυ καλες κινησεις ανακατευοντας σωστα την ομαδα και χτυπωντας το παιχνιδι ως το τελος.
με δοκαρια , διαιτητη και πλαγιους ακομα ενα ματς στο τηγανι πηγε στραφι...γεια σας.
ποδοσφαιρικα το παιχνιδι δεν αντεχει κριτικης...ζητημα αν εχει παιχτει 15 λεπτα μπαλα( οχι καλη...ικανοποιητικη εστω)
οπως και να χει ευχαριστημενος ειμαι..παμε να δουμε αν θα πεσει η πουτσα στο μπασκετ τωρα.
Darkling
01-03-2009, 22:38
το προφανες = το μη οφφσαιντ η τη βουτα?
γενικα ο Μπορις σαν τα εχει πετυχει ολα σημερα!!!~1`
freak brother
01-03-2009, 22:43
το προφανες = το μη οφφσαιντ η τη βουτα?
γενικα ο Μπορις σαν τα εχει πετυχει ολα σημερα!!!~1`
καλα εκανε και το σφυριξε αφου επεσε και μονος του ο βουτηχτης ο κλευτον... την ειχε μυρισει την φαση ο εποπτης.. μονο στην Ελλαδα εχουμε διορατικους εποπτες και μονο στο καραισκακη!
Ruthless
01-03-2009, 22:45
Ρε παιδιά, κάνετε λες και έχει δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα ο γαύρος :!:
Σε λίγο θα μας πείτε πως αυτή η υπερομάδα που στέκεται τόσο καλά και στας Ευρώπας δεν δικαιούται να είναι εκεί που είναι στο πρωτάθλημα :!:
Πραγματικά, γελά ο κόσμος όλος με τους οπαδούς του γαύρου.
ΜΠΟΝΟΥΣ: Είστε πιο αστείοι από παγωμένα καυλιά Ταάκε. :dfinger:
Boris-san
01-03-2009, 22:48
Poia ola exw petuxei egw shmera?
psychotron
01-03-2009, 22:50
και γω προσπαθώ να γελάσω με τους μικρούς Γκέμπελς
Συνεχίστε, τώρα κάτι πάτε να κάνετε από άποψη γέλιου.
Entrancemperium
01-03-2009, 22:52
ΩΩωωωωωωω παρακαλώωωωω μετά από σας, εσείς είστε συνεργάται του αξεπέραστου Μάρκου Σεφερλή χρόνια τώωωωωρα.. 8)
psychotron
01-03-2009, 22:53
Προηγείστε αξιότιμε κύριε, ο Σεφερλής δεν πιάνει μία μπροστά σας
(πλάκα πλάκα, είμαι ο μόνος που βρίσκω το Σεφερλή γ.τ.π;;)
freak brother
01-03-2009, 22:56
επειδη το εβλεπα χωρις φωνη , τωρα καταλαβα για την κοκκινη που λενε στον οικοδομ.. δεν νομιζω να επεσε ο αλλος απο το σπρωξιμο ... νομιζω οτι τον χτυπησε το σναιπερ του Πατερα που βρισκοταν με παραλαγη στις σουιτες.
Entrancemperium
01-03-2009, 23:00
(πλάκα πλάκα, είμαι ο μόνος που βρίσκω το Σεφερλή γ.τ.π;;)
όχι ρε συ πας καλά ο άνθρωπας είναι οτι πιο εμετικό έχει κυκλοφορήσει στο είδος στη χώρα, απλά για το τζέρτζελο το έκαμα το σχόλιο :!:
psychotron
01-03-2009, 23:07
:D
Entrancemperium
02-03-2009, 00:13
Λολ, σύμφωνα με τον υπάλληλό σας καθηγητή μαλακίας Βαρούχα, πεναλτυ στον Γκαλέτι δεν υπάρχει, κομμένα 2 λάθος οφσάιντ δικά μας, λάθος η 2η κίτρινη στον μεταλλά,
λάθος το οφσάιντ στον Κλέιτον..
Το μόνο που δικαιάστε να μιλάτε απάτες γελωτοποιοί είναι η κόκκινη στον οικοδόμο που λανθασμένα δε δόθηκε!
Κονγκράτσ!
Επειδη το ειπε ο Βαρουχας.
Ο υπαλληλος.
meta apo to man utd - totenham vazw na dw auto.
kala na pa8w!
Raven Lord
02-03-2009, 05:53
ευτυχώς δεν είδες αεκ. (αν και χτες "βλεπόταν"... κάπως) :P
Τώρα, άσχετα με τις διαιτητικές χαζομάρες, αυτή είναι η κόκκινη αρμάδα που θα μας έδειχνε πόσο αξίζει το πρωτάθλημα; Στο "απόρθητο" καραισκακη και με 10 παίκτες, να κάνουμε εμείς τις καλύτερες ευκαιρίες;
http://www.sportdog.gr/UserFiles/Image/0001%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B92009-07.jpg
Ruthless
02-03-2009, 12:12
Γελάω διαβάζοντας δηλώσεις (http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/232311.html) Κόκκαλη. Δεύτερος στόχος το κύπελλο λέει, ενώ γαύροι κόβαν το πουλί τους(λέμε τώρα) πως δεν τους νοιάζει καθόλου. Η ομάδα δεν περνάει κρίση λέει, όταν τους πάει πίπα κώλο ο Θρασύβουλας της Γαλλίας, όταν πάνε να χάσουν στην έδρα τους από τους μισητούς αντιπάλους που παίζουν με 10 και τους γαμάνε οι λάινσμεν.
Αθάνατος γαύρος, ποτέ δεν σταματά να μας προσφέρει γέλιο και χαρά. :mrgreen:
Phantom Duck
02-03-2009, 13:43
όταν τους πάει πίπα κώλο ο Θρασύβουλας της Γαλλίας
PANATHINAIKOS 2- 3 ERGOTELIS
ERGOTELIS 1- 0 PANATHINAIKOS
ο εργοτέλης της ελλάδας!~
ο οντόνιαν κάτι ήξερε και δεν ονόμασε το 8ρεντ "The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο ΣΕΦ thread"!!!
freak brother
02-03-2009, 13:59
http://img216.imageshack.us/img216/6323/diving.jpg
Ruthless
02-03-2009, 14:13
Εντάξει φάντομ ντακ, μου την λένε οι οπαδοί του ευρωθρήνου(που όμως θα γαμήσει στο ουέφα, γιατί είναι στόχος, δέσμευση και άλλες πίπες).
Τι να απαντήσεις σε αυτά; :mrgreen:
Phantom Duck
02-03-2009, 14:46
http://www.forthnet.gr/media/PHOTO_GALLERY/Vivlia_Dhmotiko/470xN/1.jpg
pitchfork
02-03-2009, 15:07
Η αμπαλοσύνη των γάβρων έχει χτυπήσει κόκκινο.
Είναι για λύπηση οι φουκαράδες.
psychotron
02-03-2009, 15:24
Μιλάνε για βουτιές οι οπαδοί της ομάδας στην οποία παίζει ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ. Πόσο πιο χαμηλά δηλαδή..
freak brother
02-03-2009, 15:32
djole
psychotron
02-03-2009, 15:33
Καλά, τραγούδα. Ο Μπαρμπα-Γιώργος δεν συγκρίνεται με ΚΑΝΕΝΑΝ.
freak brother
02-03-2009, 15:52
νομιζω οτι ανετα ο τζολε εχει κερδισει τα 15 πλασια πεναλτυ απο βουτιες αποτι ο Καρα...παντως ο ντιογκο εχει τα φοντα για να κανει καριερα Λουγκανης.. εμεις εχουμε και εναν Σαλπι που για να πεσει πρεπει να τον βαρεσει ο αλλος με μπαζουκας :P
psychotron
02-03-2009, 15:55
Προφανώς, αλλά αυτό είναι επειδή πέφτει στην περιοχή. Ο Καραγκούνης βουτάει κυρίως έξω, από το χώρο του κέντρου ως τη μεγάλη περιοχή.
Kelldorain
02-03-2009, 15:57
http://www.sport-fm.gr/videos/394 αρχίσαμε
Ford Prefect
02-03-2009, 15:58
Μάπα ματς.
Στο πρώτο είχαμε ελαφριά υπεροχή που δεν έγινε τίποτα σπουδαίο καθώς ο Μπελούτσαρος προσπαθούσε να εγκλιματιστεί ακόμα. Αν δεν τον δεις να τρέχει σαν δαίμονας έξω από την περιοχή του αντιπάλου σημαίνει ότι δεν είναι καλά το παιδί ακόμα.
Ντιόγο βαρύς για να κάνει τίποτα, Τζόλε λίγος. Λέτος μας έλλειψε πάρα πολύ.
Στο δεύτερο ανέβηκε ο Μπελούτσαρος, αλλά πέσανε όλοι οι άλλοι. Ο Πατσατζόγλου σχεδόν διασώθηκε αν και έκανε τις γκέλες. Ζεβλάκωφ επικίνδυνες γκέλες και πάσες, μας έλειψε ο Άντζας (και θα μας λείψει).
Ο βάζελος στήθηκε καλά, στο β' ημίχρονο σαφώς και παίρνει τις εντυπώσεις, αλλά αυτές τις πίπες για αλλοίωση αποτελέσματος μην τις πείτε παραέξω και μάλιστα "επειδή εσείς το θέλατε το διπλό". Και εγώ είπαμε θέλω σκούτερ. Ένα δοκάρι είχατε, μια κεφαλιά είχαμε, 2 σουτ μακριά από το δοκάρι είχατε, ένα που το έγλυψε εμείς. Αυτά από φάσεις.
Για την διαιτησία. Εκνευριστικός στο να δίνει απίθανες κάρτες και μετά επειδή ίσως τις είχε φρέσκες να χαρίζει άλλες.
Το πέναλτι είναι 50-50. Βρίσκει μπάλα με το τακουνάκι καθώς κλαδεύει τα πόδια, γνώμη μου είναι πως πρώτα γκρεμίζει και μετά βρίσκει, εγώ το έδινα, ικανοποιημένοι να είστε γι'αυτό. Το οφσάιντ φυσικά δεν ήταν στο τέλος, αλλά εμένα μου φάνηκε να συνεχίζει κανονικά ο Κλέιτον και να παίρνει τα αρχίδια του Τάσου. Κατά τ'άλλα τα οφσάιντ για χιλιοστά δεν τα σχολιάζω, και εμείς είχαμε ένα καλό κομμένο, τι να γίνει. Εκνευριστικά πολλά φάουλ σας έδωσε έξω από την περιοχή μας στο δεύτερο (τρία μέτρησα κοντά-κοντά, το ένα ήταν του Καραγκούνα).
Ο Ντιόγο πέφτει εύκολα και εκνευριστικά αλλά χτες δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο.
Η αποβολή του Βάσκου για μένα δεν ήταν, φυσικά ήταν του οικοδόμου+κίτρινη στον Τοροσίδη. Προσωπικά πιστεύω σας ευνόησε η αποβολή, άλλαξε προς το θετικό το σχήμα σας αναγκαστικά. Ο Ερνέστος τρόμπαρε ασύστολα. Ούτε παρακολουθούσε το ματς, με δέκα οι άλλοι, κρατάει έναν επιθετικό μέσα που φανερά δεν κάνει τίποτα, εγώ θα πέρναγα τουλάχιστον τον Λεονάρντο στη θέση του τζόλε να αποκτήσουμε λίγη ταχύτητα και θα σκεφτόμουν σοβαρά να περάσω Ντάρμπυ στη θέση Γκαλέτι. Όσκαρ πάντως τον ανύπαρκτο, ήθελα να 'ξερα τι σκατά παίζει με αυτήν την ιστορία.
Γενικά εντυπώσεις υπέρ του βάζελου, με δέκα στο Καραϊσκάκη και να μην χάνει είναι αποτυχία εννοείται. Πέναλτι και πίπες αν είναι δυνατόν, είναι ντροπή να τα ζητάς κιόλας αφού είσαι ανίκανος να σκοράρεις.
Αυτά. Δυο-τρεις βάζελοι είστε υπέρμετρα κομπλεξικοί ε; Δεν λέω και κάτι καινούργιο βέβαια.
ωραια, αποσπασατε το χ
αλλαγες βαλδερδε καραλολ
καραγκουνης κλασικη αξια γελωτοποιου,ρεσιταλ γκριματσας απο το πρασινο χομπιτ,ουτε να τον βρισεις πια δεν σε εμπνεει
τουλαχιστον αφου το ματς ηταν σκατα,ειχαμε με κατι να γελασουμε
Ως συνήθως (!) ψιλοσυμφωνώ με τον Φορντ, όσο γίνεται δηλαδή. :P
Αφιερωμένο στους γαύροι που νομίζουν ότι ο Οντόνιαν περιμένει καυλωμένος, έτοιμος να γράψει για διαιτησίες και άλλες τέτοιες πίπες. Ορίστε πώς έζησε ο Οντόνιαν τη μεγάλη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου:
http://i236.photobucket.com/albums/ff25/Odonian/DSC01309-1.jpg
Raven Lord
02-03-2009, 22:09
αν και γενικά τα λέει καλά ο φορντ (για τα κόκκινα γυαλιά που φοράει δηλαδή - μην ξεχνιόμαστε :P ), νομίζω πέναλτυ δεν υπάρχει με την καμία στη φάση του γκαλέτι με το σπυρόπουλο. βέβαια αν σκεφτούμε ότι ο ντιόγο έχει πάρει πολύ πιο άκυρο, όλα δίνονται στον gayρο :?
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ τους γαύροι που τελευταία κόπτονται για τη νομιμότητα (!). Οι 2 κροτίδες που έσκασαν στη μούρη του Γκαλίνοβιτς, πρέπει να τιμωρηθούν; Τι προτείνετε;
Ford Prefect
02-03-2009, 22:41
Χαφιεδιλίκι από τις κάμερες και μπαν εισόδου για 1 χρόνο στο Καραϊσκάκη.
εγω προτεινω αλλη φορα ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
οποιος θελει χαφιεδιλικι να κανει αιτηση να παρουμε προεδρα τον βανδη
Darkling
02-03-2009, 23:47
οτι προβλεπεται.
Darkling
03-03-2009, 15:20
http://pepper.redplanet.gr/wp-content/uploads/2009/03/galemegali.jpg
Μαλακιες ελεγα, ειναι κανονικο κοψιμο,
συγγνωμη σε ολους.
συγνωμμη.
:(
Jim Dandy Mangrum
03-03-2009, 15:42
h alh8eia einai oti ton gkremizei oxi mlkies
alla me to aristero tou tsimpaei ligo th mpala ka ths allazei poreia
dyskolh apofash....
Τι λες ρε παιδί μου, άποψη για τη φάση από φωτογραφία. Έχεις καμιά τέτοια που να βγάζει και τον Κλέυτον οφφσάιντ;
Darkling
03-03-2009, 16:17
απ τη φωτο οντως φαινεται για πεναλτυ, στην πραγματικοτητα παιζει το ποδι του Σπυροπουλου να ειναι 34 μετρα μακρυα απ του Γκαλετι.
ε?
Παίζει να έχει πάρει μπάλα πρώτα όμως :!: :!: :!:
Ford Prefect
03-03-2009, 16:37
Αλλά δεν παίρνει πρώτα. Στην καλύτερη το ένα πόδι παίρνει ελάχιστα μπάλα και το άλλο γκρεμίζει. Αλλά γενικά είναι ντροπή ρε Μιτς να μιλάμε για το πέναλτι.
Ρε μλκς, ειλικρινα, ειμαι ετοιμος να δεχθω οτι επρεπε και να χασουμε, απο αποψη αποδοσης (δοκαρι Καραγκουνη κτλ) μεχρι και απο διαιτησια (ανυπαρκτα οφσαιντ και κοκκινη τραβηγμενη στον Σαριεγκι) αλλα πραγματικα θελω ενας βαζελος με ΑΡΧΙΔΙΑ να μπει και να ποσταρει οτι ο Σπυροπουλος κλεινει με τα δυο ποδια τον Γκαλετι απο πισω, ακουμπαει ελαχιστα μπαλα ΑΦΟΥ εχει μαζεψει τα ποδια του Γκαλετι, και ριχνει με φαουλ τον παικτη κατω ΜΕΣΑ στην περιοχη (δεν υπαρχει ουτε ενα μοριο του Γκαλετι εκτος περιοχης).
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
stam and the witches
03-03-2009, 17:13
Ρε Darkling γιατί γράφεις σα μαλάκας;
Χωρίς παρεξήγηση και τα σχετικά.
Darkling
03-03-2009, 17:14
ναι αλλα που?
ελα μωρε "πηρε μπαλα πρωτα"...λεπτομεριες
που κολλας και συ ρε οντονιαν...
Ford Prefect
03-03-2009, 17:21
...λάθος μου Μιτς. Αποσύρω το σχόλιό μου.
Ρε μλκς σοβαρα τωρα, αν ειχε γινει αυτο στην αντιπαλη περιοχη θα λεγατε να λοβοτομηθει ο Γκαλετι και αλλα τετοια. Ειναι τακλιν απο πισω με τα δυο ποδια, ελεος.
Darkling
03-03-2009, 17:25
ο καθε παναθηναικος εδω μεσα, δε μπορει να καταλαβει (καλα για μετεωριτες τυπου σταμ, δεν υπαρχει συζητηση ετσι κι αλλεως) οτι στ αρχιδια μου το πεναλτυ, να μη το δωσει και ποτε, δε τρεχει και καμμια, εμεις ετσι κι αλλεως ειμασταν κακοι στο ματς και δε χρειαζεται να λεμε και πολλα.
Οποιοι λενε για εντεταλμενες υπηρεσιες ομως και τα σχετικα, απλα τη σκεψη του αμα θελει, απλα το δινει (που ειναι κιολα) και τελευει η υποθεση δε ψηνονται να την κανουν γιατι χαλαει και τα μπινελικια εναντια στην κοκκινη χουντα κλπ κλπ.
αλλα ειναι μια αποψη που δε βολευει καθολου.
Πιστεύω ότι δεν ήταν μπέναλτυ. Επίσης πιστεύω ότι ο Σπάθας προσπάθησε να παίξει 50-50. Δεν καταλαβαίνω γιατί αν δε βλέπει κάποιος μπέναλτυ εκεί πρέπει να μιλάει ταυτόχρονα για στημένο διαιτητή, αυτά ειναι τα σύνδρομα καταδίωξης των γαύρων. Δε μιλάω πουθενά για αλλοίωση αποτελέσματος, μια διαιτησία με σκοπό να παίξει καθαρά, αν κάνει λάθος είναι μέσα στο παιχνίδι όσο είναι και οι λακούβες στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσε να δώσει τέτοια κάρτα σε σας (σαν αυτή του Βάσκου), το πιστεύω με βάση τα σφυρίγματά του στο ματς.
Η άποψή μου είναι ότι μια τέλεια διαιτησία δε θα το έδινε το δικό σας, όπως και θα έδινε αυτό στον Κλέυτον. Το μεγαλύτερο λάθος παραμένει η κόκκινη, που πήδηξε όλο το σχέδιο του ΠΑΟ, να χτυπήσει στο τελευταίο μισάωρο που ο γαυρος πέφτει. Σχέδιο που είχαν σκεφτεί και οι πέτρες δλδ. :P
Πέρα από αυτό, από όσα είδαμε στο ματς, το 0-0 είναι λογικότατο και πήραμε μια εύκολη ισοπαλία με υπεροχή στο καραισκακη, παρά τους 10 παίκτες.
Τα ματς του γαύρου για τα οποία φωνάζω, τα έχουμε ξαναπεί.
Darkling
03-03-2009, 17:40
ναι ας μας πει και ο σταμ!
Ο σταμ νομίζω για τον τρόπο που γράφεις είπε, όχι για το μπέναλτυ.
Η άποψή μου είναι ότι μια τέλεια διαιτησία δε θα το έδινε το δικό σας, όπως και θα έδινε αυτό στον Κλέυτον.
Η άποψή μου είναι ότι μια τέλεια διαιτησία δε θα το έδινε το δικό σας, όπως και θα έδινε αυτό στον Κλέυτον.
freak brother
03-03-2009, 17:48
ρε ειπαμε το πεναλτυ το δινεις δεν το δινεις ακομα και στην σπορντευ οι γαυρεισιον δημοσιογραφοι λενε οτι δεν ειναι πεναλτυ , το οφσαιντ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ? ηταν επινοηση κανονικα ο Κλευ καλυπτοταν τουλαχιστον μισο μετρο δεν γινεται να κανεις λαθος σαυτη την φαση , δεν ειναι καν αμφισβητούμενη φαση .
Darkling
03-03-2009, 17:49
μετα και το ματς με τον Αστηρ Τριπολεως στην πρεμιερα του β γυρου, το υφος μου δεν ειναι ιδιαιτερα σοβαρο, και το ξεκαθαρισα. Οταν υπαρχει κοσμος εδω μεσα που λεει οτι ειναι μουφα του Ντιογο και ο σεντερ μπακ του αστερα λεει εκανα πεναλτυ, δε γινεται να μιλαμε και πολυ πολυ σοβαρα α?
απο κει και περα εχω πει π.χ. οτι πρεπει να δωκουμε ματς σε οποια ομαδα παει να πεσει για να πεσει ο ΟΦΗ μεταξυ σοβαρου και αστειου (που πλακα πλακα, δεν ειναι και τραγικη σαν αποψη μια που η Πολιτεια δε λεει να επεμβει) και επισης μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι θα θελα μια διαιτησια 100-0 στο Καραισκακη, αφου (οπως κι εγινε) κλαινε που κλαινε οι αλλοι, ας υπαρχει τεσπα και κανας λογος.
Το αστείο με τον φιξξξερ, δεν είναι ότι πιστεύει σοβαρά ότι ήταν μπέναλτυ του γαυρου, αλλά ότι δεν ήταν του ΠΑΟ. :lol:
Ruthless
03-03-2009, 17:51
Ρε παιδιά αφού ο βάζελος ήταν ταμπουρωμένος σε όλο τον αγώνα. Εύκολα ο γαύρος κράτησε το +11. Αυτοί είναι, τέτοιους στόχους έχουν. :thumbsup:
Αντε και εις ανώτερα βρε :!:
Κάντε το ελληνικό ποδόσφαιρο περήφανο :!:
ΥΓ: Αφού μιλάμε για εξώφυλλα εφημερίδων κλπ.
Το αστειο με τον Φιξξξερ ειναι οτι ακομα να δει βαζελο με αρχιδια και ανησυχει.
Darkling
03-03-2009, 17:54
Ρε παιδιά αφού ο βάζελος ήταν ταμπουρωμένος σε όλο τον αγώνα. Εύκολα ο γαύρος κράτησε το +11. Αυτοί είναι, τέτοιους στόχους έχουν. :thumbsup:
Δυσκολα παντως το +11 δεν το κρατησε. Ναι, μαλλον ευκολα.
Στοχους, τι εννοεις στοχους?
Οσον αφορα την κατακτηση του πρωταθληματος (δεν εννοω Ουεφα, κυπελλα, θεαμα, κρεατα σε πατους) ο στοχος μια χαρα πηγε. τα προβληματα του ολυμπιακου ειναι αλλα και οχι η διατηρηση του στοχου. ουτε τι γραφετε δεν ξερετε.
freak brother
03-03-2009, 17:59
Το αστειο με τον Φιξξξερ ειναι οτι ακομα να δει βαζελο με αρχιδια και ανησυχει.
:yoyo:
Ruthless
03-03-2009, 18:00
Στόχος σας λοιπόν στο ντέρμπυ ήταν το Χ για να κρατήσετε το +11, έτσι; Αυτό ήταν το πλάνο εξαρχής του Βαλβέρδε.
Αυτός είναι ο γαύρος; Αυτές τις απαιτήσεις έχει ο λαός του; Αυτή είναι η φλογισμένα έδρα του Καραϊσκάκη;
Μπράβο σας ρε γαύροι. Πραγματικά χαίρομαι που βλέπω τέτοια ειλικρίνεια, ακόμα και από τις φυλλάδες σας. :thumbsup:
ΥΓ: Πάλι καλά που δεν ξέρω γαλλικά, σκέψου πως θα απαντούσε ο γάλλος οπαδός της Σεντ Ετιέν στο τελευταίο ερώτημα. :mrgreen:
http://www.glossynews.com/artman/uploads/testicles_removed.jpg
Darkling
03-03-2009, 18:05
Στόχος σας λοιπόν στο ντέρμπυ ήταν το Χ για να κρατήσετε το +11, έτσι; Αυτό ήταν το πλάνο εξαρχής του Βαλβέρδε.
Oχι. Στοχος ηταν η νικη. λανθασμενα δεν την κυνηγησε στο τελος, αλλα αποφασισε να μη χασει.
Αυτός είναι ο γαύρος;
Oχι.
Αυτές τις απαιτήσεις έχει ο λαός του;
Οχι, αλλα να χαρεις, μη μας πιανετε εσεις στο στομα (η το πληκτρολοη) τι απαιτησεις εχει ο λαος του Ολυμπιακου, πραγματικα δε σας ενδιαφερει. Αυτο που θελετε αλλωστε ειναι να χανουμε συνεχεια, το τι απαιτησεις εχει ο κοσμος, δε σου πεφτει κανενας λογος.
Αυτή είναι η φλογισμένα έδρα του Καραϊσκάκη;
εχω δει και καλυτερα ντερμπυ απο πλευρας εξεδρας. Για το τι ειχε ορεξη ο κοσμος το ειδες φανταζομαι απ την εξεδρα του ΣΕΦ.
Μπράβο σας ρε γαύροι. Πραγματικά χαίρομαι που βλέπω τέτοια ειλικρίνεια, ακόμα και από τις φυλλάδες σας. :thumbsup:
Φχαρστουμε.
jack the ripper
03-03-2009, 18:05
Η γνωμη μου:
-Πεναλτυ στον γκαλετι δεν ηταν για κανενα λογο
-Ηταν κοκκινη στον Χριστοδουλοπουλο προφανως
-Εκοψε πολλες φορες με λανθασμενα οφσαιντ...επισης με φαουλ εκοβε αρκετες φασεις...προσπαθωντας υποθετω να μη χασει τον ελεγχο του παιχνιδιου....αλλα τα εκανε σκατα...
-Για την αποβολη σαριεγκι δεν μπορω να ξερω γιατι εκεινη τη φαση δεν την ειδα
Γενικα ο ολυμπιακος ευνοηθηκε περισσοτερο...
Σαπιες και οι 2 ομαδες..μου αρεσε οπως το πηγε γενικα ο τεν κατε...αυτα
παμε για το ματς της χρονιας με βιγιαρεαλ....
κοκκινη στον οικοδομο ηταν...το ειπα στο πρωτο ποστ μου μετα το ματς...(δε θυμαμαι σε ποιο τοπικ απο τα 2 :P ) .... αλλα πεναλτυ στον γκαλετι δεν ειναι πως να το κανουμε τωρα....για τη φαση του σαριεγκι επαναλαμβανω δεν μπορω να εχω αποψη....
Γενικα δεν λεω οτι ειχε προθεση να μας σφαξει ο σπαθας...σφυραγε οτι να ναι για να ελεγξει και καλα το παιχνιδι και εκανε και αυτος και οι βοηθοι ενα ματσο λαθη....γενικα τα περισσοτερα ευνοησαν εσας...αλλα οχι σε σημειο να μιλαμε για σφαγη και τετοια...τοσο απλα....
hcpunksonacid
03-03-2009, 18:06
Στόχος σας λοιπόν στο ντέρμπυ ήταν το Χ για να κρατήσετε το +11, έτσι;
ξυπνα μπουφο.+9 ειναι απο τον δευτερο(που δεν εισαι εσυ κομπλεξαρα,δλδ αν ησουν τελευταιος τι θα ελεγες ρε?+56?),και απο την κυριακη θα ειναι +6.αλλα η ομαδα σου θα ειναι και παλι στο -11.
@ φιξξξερ: Αυτά φλωράκι πριν το ντέρμπυ δεν τα έκανες, που το σκατό ήταν στην καλτσοδέτα. Τώρα με άλλοθι το ψευτοπέναλτυ, προσπερνάμε κόκκινες, οφφσάιντ και υπεροχή με 10 παίκτες και ποστάρουμε αρχιδιές :?:
Βλαμμενος εισαι????
Ρε μλκς, ειλικρινα, ειμαι ετοιμος να δεχθω οτι επρεπε και να χασουμε, απο αποψη αποδοσης (δοκαρι Καραγκουνη κτλ) μεχρι και απο διαιτησια (ανυπαρκτα οφσαιντ και κοκκινη τραβηγμενη στον Σαριεγκι) αλλα πραγματικα θελω ενας βαζελος με ΑΡΧΙΔΙΑ να μπει και να ποσταρει οτι ο Σπυροπουλος κλεινει με τα δυο ποδια τον Γκαλετι απο πισω, ακουμπαει ελαχιστα μπαλα ΑΦΟΥ εχει μαζεψει τα ποδια του Γκαλετι, και ριχνει με φαουλ τον παικτη κατω ΜΕΣΑ στην περιοχη (δεν υπαρχει ουτε ενα μοριο του Γκαλετι εκτος περιοχης).
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Οριστε, και για την κοκκινη εγραψα, και για τα οφσαιντ και για ολα, ακομα και για την υπεροχη. Τι θες τωρα δηλαδη. Αυτο που δεν καταλαβαινετε ως ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ειναι οτι ακομα κι αν παραδεχτειτε οτι ηταν πεναλτυ, εγω προσωπικα δε θα γυρισω να πω "οριστε, μας αδικησε κι εμας" ή ξερω γω οτι η ισοπαλια αρα ηταν δικαια και αλλες τετοιες πιπες. Απλα μου τη σπαει που μια φαση πεντακαθαρη την εχετε κανει αμφισβητουμενη και μαλιστα καθαρη κιολας απο την αλλη μερια μονο και μονο γιατι ξερω γω "ειναι ο Ολυμπιακος". Στην αντιπαλη περιοχη θα ξερναγατε αιμα και θανατο.
Darkling
03-03-2009, 18:10
να σας πληροφορησω λιγο, οτι παρα την ντεφορμε κατασταση της ομαδας, και οτι θα μπορουσε και να ειχε χασει 0-1 το ματς ο Ολυμπιακος (για παραπανω, λολ), με οσους μιλησα πριν το ματς, δεν μου ειπε κανεις οτι φοβαται.
εντος και εκτος φορουμ.
ξυπνα μπουφο.+9 ειναι απο τον δευτερο(που δεν εισαι εσυ κομπλεξαρα,δλδ αν ησουν τελευταιος τι θα ελεγες ρε?+56?),και απο την κυριακη θα ειναι +6.αλλα η ομαδα σου θα ειναι και παλι στο -11.
Πάμε μωρή μπαοκ, πέρασέ τους να τους ξεπατώσουμε στα πλέι οφ. :P
Darkling
03-03-2009, 18:11
ε δε τους δωκατε το ματς στο ΟΑΚΑ και σεις.
πρεπει να γινω παο μου φαινεται να γραψω κανα τοπικ στρατηγικης της προκοπης.
freak brother
03-03-2009, 18:11
fixxxer ειναι μαλακας ρε μη ψαρωνεις ... πηγαινε τον πιπα κωλο αρχιδατα απο δω http://www.tas-cas.org/ αντε με τους μαλακες.
hcpunksonacid
03-03-2009, 18:12
για πες ρε βαζελουγκρα οντονιαν,ποτε θα ξεφουσκωσει ο Παοκ?ελα ρε μαντη,δωσε μας τα φωτα σου!
να σας πληροφορησω λιγο, οτι παρα την ντεφορμε κατασταση της ομαδας, και οτι θα μπορουσε και να ειχε χασει 0-1 το ματς ο Ολυμπιακος (για παραπανω, λολ), με οσους μιλησα πριν το ματς, δεν μου ειπε κανεις οτι φοβαται.
εντος και εκτος φορουμ.
Τι να φοβηθούν δηλαδή, το πιο αδιάφορο ντέρμπυ της δεκαετίας ήταν. Άντε και το χάνατε, τι έγινε. Πιο πολύ φοβούνται (λολ) οι γαυροι για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και δίκαια μάλλον.
Darkling
03-03-2009, 18:14
τι θα γινει το καλοκαιρι?
θα (ξανα)παρετε τον γαλαξια αστερων που πηρατε φετος (προ κρισης και πρωτη χρονια για να καυλωσει ολος ο πρασινος λαος)
απο τον παναθηναικο εννοουσε λογικα,οχι απο τον δευτερο...αλλα για το κομπλεξαρα μαλλον εχεις δικιο αφου η ομαδα του παιζει την αλλη τεταρτη την εισοδο στους 8 του cl,ok δειξε κατανοηση
freak brother
03-03-2009, 18:17
θα παρουμε Ντιογκο γιατι εχουμε προβλημα στο σκοραρισμα.
hcpunksonacid
03-03-2009, 18:17
βαζελες,
πουλαω μπαλαφα στα 3 μυρια
και ηλιαδη στα 4.
ψηθειτε.
εναλλακτικα δωστε 20 και παρτε μουσλι/κοντρερας.μπορειτε,το ξερω.και πολυ γουσταρω που ο δηλωμενος γκευβρος οικοδομος σας πουλαει παναθηναιλικι.αυτα ειναι...
Εχουμε που εχουμε ενα σωρο τυφλους χωρις αρχιδια, καποιος μπορει να διωξει σας παρακαλω τα παοκια? Η επιστημη εχει βρει laser και θεραπειες ορμονων για τα παραπανω προβληματα, για τη λοβοτομη ειναι πισω ακομα...
jack the ripper
03-03-2009, 18:20
και επειδη μου πουλαει οπαδιλικι το βλαμμενο κατι με ετρωγε τωρα..λες και ο πρωτος θα ναι....που ζητημα αν θα παιξει πανω απο 1 ωρα μεχρι το τελος του πρωταθληματος
hcpunksonacid
03-03-2009, 18:21
μιλησε ο μπαγεβιτσικος ο φιξξξερ :!: :!: :!:
ελα μωρη οπαδικη κουλτουρα να μας τα αναλυσεις ολα με το i.q σου που χτυπαει υψομετρα εβερεστ :!:
Να με την πουν οι γαυροι αμπαλοι για τον Μπαγεβιτς, να το καταλαβω. Να με την πουν τα αεκακια να το καταλαβω. Εσυ το μπαοκι με εναν τιτλο τα τελευταια 100 χρονια τον οποιο στο χαρισε ο Μπαγεβιτς, γιατι να με την πεις ρε φιλλαρακι σε λεω?
hcpunksonacid
03-03-2009, 18:25
"φιλαρακι σε λεω" ο μπαγεβιτς δεν μου χαρισε κανεναν τιτλο.αν θυμασαι καλα η ομαδα μου ηταν κωλοχανειο σε εκεινη την φαση και το μονο που μου χαρισε το κυπελλο ηταν η αλαζονεια η δικια σας ζωα,που ειχατε κλεισει και μπουζουκια για να γιορτασετε το νταμπλ ΖΩΑ.
και αν θελεις βλακαμα να παρουμε τα τελευταια 10 χρονια,εχω τους ιδιους ποσοτικα τιτλους με την βαζελα και εναν παραπανω απο το χανουμι(2 κυπελλα εγω,απο ενα βαζελα/χανουμι,1 πρωταθλημα η βαζελα).
ελα,μοκο σερβολαγνε.
Το βουλωνω. Η ομαδα σου εχει περισσοτερους τιτλους απο οτι η ΑΕΚ και ισους με οσους εχει ο ΠΑΟ. Με εκανες τη μουρη κρεας.
freak brother
03-03-2009, 18:28
διαβαζω σπορντευ (απο το νετ φυσικα) και διαπιστωνω οτι το πεναλτυ στον γκαλετ το ειδε μονο ο φιξξξερ...
1) H διαιτησία είναι (ως συνήθως) το κυρίαρχο ζήτημα στο ντέρμπι
Οι δύο φάσεις των βοηθών, αυτή του πρώτου ημιχρόνου με τον Σαλπιγγίδη κι αυτή των καθυστερήσεων με τον Κλέιτον, είναι φανερό ότι είναι δύο λανθασμένες υποδείξεις σε βάρος του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως, δεν ισχύει το ίδιο για τη φάση των Γκαλέτι, Σπυρόπουλου, κατά την οποία ο αμυντικός του Παναθηναϊκού πρώτα βρήκε την μπάλα και την απομάκρυνε και μετά τα πόδια του Γκαλέτι.
Τσοχος
απέμεινε μόνο ο Γκαλέτι, που θα μπορούσε να πάρει ένα πέναλτι από τον Σπυρόπουλο, αλλά ο μπακ του ΠΑΟ στη μία και μοναδική στιγμή που ο Αργεντινός του ξέφυγε έκανε σωστά το τάκλιν και βρήκε μπάλα.
Καρπετοπουλος
αν και τον καταλαβαινω το φιξξξερ γιατι τα τελευταια 10+ χρονια τα παιρνει αερα η ομαδα του αυτα τα πεναλτυ στην σουπερ λιγκ.
θα (ξανα)παρετε τον γαλαξια αστερων που πηρατε φετος (προ κρισης και πρωτη χρονια για να καυλωσει ολος ο πρασινος λαος)
Αν αυτό ήταν με κάποιον τρόπο απάντηση σε μένα που είπα για καλοκαίρι, είσαι αστείος. Κι εσύ έχεις διαπιστώσει προβλήματα τεράστια στο ρόστερ σας, αλλά αν το πει κάνας άλλος, υπάρχει κουμπί στο πισί που λέει πάνω "πουτσοειρωνεία".
Κατατάλλα, κάποιες μεταγραφές δεν έπιασαν και το πληρώσαμε (κυρίως του φορ) αλλά μπορείς να δεις τι έκανε και ο μπελουτσις τον πρώτο χρόνο. Μια χαρά νεανική ομάδα έχουμε, με ταλέντο και βάθος στον πάγκο. Λίγες γερές προσθήκες από τον γαλαξία αστέρων και είμαστε οκ.
Kelldorain
03-03-2009, 18:30
Πέρα από τη πλάκα, δημοσιογράφος που να είπε ότι είναι πέναλτυ αυτό στον Γκαλέτι δεν υπάρχει (με εξαίρεση φως , πρωταθλητή).
hcpunksonacid
03-03-2009, 18:31
Το βουλωνω. Η ομαδα σου εχει περισσοτερους τιτλους απο οτι η ΑΕΚ και ισους με οσους εχει ο ΠΑΟ. Με εκανες τη μουρη κρεας.
εισαι τρελος καθυστερας ε?
δεν σου ειπα αυτο ρε βλακα,σου ειπα οτι τα τελευταια 12 χρονια που εσυ κυριαρχεις,δεν απεχω πολυ απο τους αλλους 2.αυτο.
Darkling
03-03-2009, 18:31
Αν αυτό ήταν με κάποιον τρόπο απάντηση σε μένα που είπα για καλοκαίρι, είσαι αστείος. Κι εσύ έχεις διαπιστώσει προβλήματα τεράστια στο ρόστερ σας, αλλά αν το πει κάνας άλλος, υπάρχει κουμπί στο πισί που λέει πάνω "πουτσοειρωνεία".
Κατατάλλα, κάποιες μεταγραφές δεν έπιασαν και το πληρώσαμε (κυρίως του φορ) αλλά μπορείς να δεις τι έκανε και ο μπελουτσις τον πρώτο χρόνο. Μια χαρά νεανική ομάδα έχουμε, με ταλέντο και βάθος στον πάγκο. Λίγες γερές προσθήκες από τον γαλαξία αστέρων και είμαστε οκ.
πλακα με κανεις? (σικ)
Οτι ο Ολυμπιακος θελει ακριβως 4 εντεκαδατους φουλ και περιπου 8 αναπληρωματικους μεταγραφες, τα χουμε πει προτου αρχισετε τα πανηγυρια.
Οσο για το τι ειπα εγω ειναι οτι, σορρυ, αλλα δε φοβομαστε ουτε το καλοκαιρι. Το τι θα κανει ο παο εννοω. Το τι θα κανουμε εμεις, ειναι αλλο θεμα.
(αχ, ειμαι αλαζονικος!)
freak brother
03-03-2009, 18:32
Πέρα από τη πλάκα, δημοσιογράφος που να είπε ότι είναι πέναλτυ αυτό στον Γκαλέτι δεν υπάρχει (με εξαίρεση φως , πρωταθλητή).
θα εχει πεσει σημα απο Πατερα.
[καθυστερημενος mode off]Φρικ μπρο, αν ποσταραμε χαρτι και καλαμαρι αυτα που γραφοιυν οι εφημεριδες τοτε αστο καλυτερα... οποτε μας συμφερει βαζουμε Καρπετοπουλο και οποτε οχι, λεμε ποσο μαλακας γαυρος ειναι.[/καθυστερημενος mode off]
[καθυστερημενος mode on]Τι θα γινει, βαζελος με αρχιδια ακομα να φανει? Κατσε, περιμενουμε και warlord μπορει να κανει την εκπληξη, αν και νομιζω τα σαλιγκαρια αναπαραγονται με τις κεραιες, μπορει και να κανω λαθος, συνηθως ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤ[/καθυστερημενος mode on]
@ Μιτσ: Για τις δικές σας μεταγραφές μιλούσα ρε ταγάρι, αμάν πια να έχεις το μυαλό στον ΠΑΟ συνέχεια. :P
Επειδή θέλετε πολλούς και ο θειος δεν έχει κέφια (λένε, δεν ξέρω).
Kelldorain
03-03-2009, 18:35
εισαι τρελος καθυστερας ε?
δεν σου ειπα αυτο ρε βλακα,σου ειπα οτι τα τελευταια 12 χρονια που εσυ κυριαρχεις,δεν απεχω πολυ απο τους αλλους 2.αυτο.
Διαφωνώ εδώ, δεν μπορεία να το πας με βάση μόνο τους τίτλους (και ειδικότερα τα κύπελλα) γιατί με τη λογική σου η Λάρισα είναι ισάξια τα τελευταία 12 χρόνια με την άεκ. Ο Πάοκ τα τελευταία χρόνια πήγαινε χειρότερα και από τον Άρη, μην κοιτάς φέτος που βρήκε επιτέλους διοίκηση και κάνει εξαιρετική πορεία
Αυτο ειναι επιχειρημα? Να ξερω στο μελλον να επικαλουμαι δημοσιογραφους οποτε με συμφερει ε.
[κρισμπος mode on] φιξξξερ δε δουλεύουν τα tags [κρισμπος mode off]
freak brother
03-03-2009, 18:36
με συμφερει γιατι ο καρπετοπουλος και ο τσοχος ειναι γνωστοι βαζελοι και αντικειμενικοι!
Kelldorain
03-03-2009, 18:37
Fixxxer, δεν είναι επιχείρημα, αλλά δεν μπορείς να απαιτείς από οπαδούς του παναθηναικού να πουν ότι είναι πέναλτυ όταν ούτε ένας που να μην υποστηρίζει Ολυμπιακό δεν λέει ότι είναι. Βασίζεις ολόκληρη επιχειρηματολογία πάνω σε δική σου αποκλειστική άποψη
Ρε μαλακα Οντονιαν, ξεκαρδιστηκα στα γελια. Γαμηθηκα. Να, τωρα κυλιεμαι στο πατωμα. Σταματα σε παρακαλω. Πω πως θα διαβασω τωρα. Λοιπον, αρκετα εγινα καθυστερημενος και προκλητικος, χρησιμοποιησα καθε τροπο να αποσπασω γραφικες δηλωσεις και μαλακισμενες αποψεις και δεν τα καταφερα και πολυ καλα, παω να διαβασω τωρα. 2 Κουντος απο μενα!!!
Fixxxer, δεν είναι επιχείρημα, αλλά δεν μπορείς να απαιτείς από οπαδούς του παναθηναικού να πουν ότι είναι πέναλτυ όταν ούτε ένας που να μην υποστηρίζει Ολυμπιακό δεν λέει ότι είναι. Βασίζεις ολόκληρη επιχειρηματολογία πάνω σε δική σου αποκλειστική άποψη
Καταρχας δεν εχω επιχειρηματολογια. Κατα δευτερον θελω εναν βαζελο με αρχιδια, οχι εναν βαζελο που να παει κοντρα στους δημοσιογραφους ενω αυτο ειναι παραλογο. Θελω καποιον να μυ εξηγησει επισης πως ακριβως πηρε πρωτα μπαλα ο Σπυροπουλος που ειναι ακριβως απο πισω απο τον Γκαλετι. Να μου εξηγησει γενικως πως δεν ειναι αυτο πεναλτυ και ειναι τα 15 που ζηταει καθε βδοαμδα ο Οντονιαν. Και γενικα θελω το φαινομενο αυτο να εξηγηθει.
Για να σου τα εξηγήσουμε αυτά που ζητάει ο Οντόνιαν πρέπει να τα δεις πρώτα.
Darkling
03-03-2009, 18:44
βασικα ενα σημειο του φιξξξερ που εχει πλακα ειναι οτι οντως το 90% των πεναλτυ που εχει ουρλιαξει η πρασινη αδικημενη γενια των 700 βαθμων διαφορα, με το ζορι πλησιαζουν το πεναλτυ στον Γκαλεττι.
Κατα πρωτο λογο για να τα δω πρεπει να υπαρχουν. Βασικο. Αλλα ξεχασα, εισαι και μαθηματικος εσυ. Εστω πεναλτυ.
jack the ripper
03-03-2009, 18:50
kala egw epanalamvanw oti penalty den einai gia kanena logo alla auto tou fixxxer itan kalo :rofl:
Ο ένας λέει για το 90% των πέναλτυ του ΠΑΟ, χωρίς να έχει δει τους αγώνες και ο άλλος κάνει "μαθηματικά αστεία" για να αποδείξει το πόιντ του. Το τόπικ μου ενηλικιώθηκε και ήρθε η ώρα να το αφήσω να φύγει από το σπίτι και να του κόψω το χαρτζιλίκι.
ρε ειπαμε το πεναλτυ το δινεις δεν το δινεις ακομα και στην σπορντευ οι γαυρεισιον δημοσιογραφοι λενε οτι δεν ειναι πεναλτυ .
εσενα σε χαλασε ο στρατος παραπανω απο το μεσο ορο
Ontonian, ναι ρε, το "εστω πεναλτυ" το εγραψα για να αποδειξω οτι εχω δικιο. Γιατι να μην εγραφα τοτε "εστω δικιο" και να τελειωνα?
Darkling
03-03-2009, 19:08
Ο ένας λέει για το 90% των πέναλτυ του ΠΑΟ, χωρίς να έχει δει τους αγώνες και ο άλλος κάνει "μαθηματικά αστεία" για να αποδείξει το πόιντ του.
ναι, φασεις βλεπουμε ομως. χαχα.
πρεπει να εχεις λογκ με το τι λεει ο καθενας και το χρησιμοποιεις ξερω γω. Οχι, φασεις δε θα καθομασταν να δουμε.
Raven Lord
03-03-2009, 19:39
1. να δω ποιος gayρος με ΑΡΧΙΔΙΑ θα βγει να πει ότι δε θα μας τα κάνατε τσατάλια αν έδινε τέτοιο πέναλτυ σε εμάς.
2. επαναλαμβάνω ότι συγκριτικά με το τι έχετε πάρει φέτος, μπορούσε να δωθεί, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΤΑΚΛΙΝ.
Ruthless
03-03-2009, 19:41
Ρε πάνκη
1) Δες το ΥΓ στο ποστ μου που κουόταρες.
2) Δες το εξώφυλλο της φυλλάδας των πρωταθλητών.
Αλλά μάλλον και οι δημοσιογραφίσκοι της παράγκας έχουν γραμμένο τον ΜΠΑΟΓΚ στην καραπουτσακλάρα τους(σικ).
Darkling
03-03-2009, 19:54
1. να δω ποιος gayρος με ΑΡΧΙΔΙΑ θα βγει να πει ότι δε θα μας τα κάνατε τσατάλια αν έδινε τέτοιο πέναλτυ σε εμάς.
2. επαναλαμβάνω ότι συγκριτικά με το τι έχετε πάρει φέτος, μπορούσε να δωθεί, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΤΑΚΛΙΝ.
Εγω λεω οτι δε θα φωναζα αν το εδινε την ιδια φαση πεναλτυ υπερ του παο. Εδω στις πρωτες αγωνιστικες μεσα στο Καραισκακη δινανε οτι να ναι πεναλτυ κατα εμας, και γενικα δεν ειπαμε και τιποτα.
Χωρια που περσι ο Εντοη εκοβε βολτες εξω απ τις γραμμες και σκοραρανε αλλα παλι δεν ειδα κανενα Μπορις Σαν (που δεν ειναι παο ουτε οσφπ, αρα..) να σκουζει.
γενικα η αντικειμενικοτητα εχει ενα προβλημα εδω μεσα.
Εγώ θέλω έναν γαύρο με ΑΡΧΙΔΙΑ, να πει ότι ο ντιογο στη φάση που συνεχίζει και σουτάρει ενώ ο διαιτητής έχει διακόψει το παιχνίδι, έπρεπε να πάρει κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη.
Darkling
03-03-2009, 19:58
θα επρεπε να τηνε δωσει και θα γκρινιαζα αν την εδινε.
απλο.
nothingman
03-03-2009, 20:05
get a room.
stam and the witches
03-03-2009, 20:22
ναι ας μας πει και ο σταμ!
Καταρχάς, μου την λες ή κάτι επειδή δεν είμαι θαμώνας στο athletics και τόσο σχετικός ή είναι ιδέα μου;
2ον Σου πα ότι γράφεις σα μαλάκας, όχι ότι δεν κέρδισες πέναλτυ.
Darkling
03-03-2009, 20:26
ε αυτο ειναι γνωστο. οτι γραφω ετσι εδω και ενα διμηνο.
αυτο ητανε το θεμα?
stam and the witches
03-03-2009, 20:28
Ναι. Μίλα σαν άνθρωπος :teddy:
Raven Lord
03-03-2009, 20:29
Εγω λεω οτι δε θα φωναζα αν το εδινε την ιδια φαση πεναλτυ υπερ του παο. Εδω στις πρωτες αγωνιστικες μεσα στο Καραισκακη δινανε οτι να ναι πεναλτυ κατα εμας, και γενικα δεν ειπαμε και τιποτα.
Χωρια που περσι ο Εντοη εκοβε βολτες εξω απ τις γραμμες και σκοραρανε αλλα παλι δεν ειδα κανενα Μπορις Σαν (που δεν ειναι παο ουτε οσφπ, αρα..) να σκουζει.
γενικα η αντικειμενικοτητα εχει ενα προβλημα εδω μεσα.
ααχχαχαχαχαχαχαχ
για τον εντόη να σε διορθώσω και να σε ενημερώσω ότι ο σαλπι βγήκε εκτός και νομίζω όλοι το παραδέχθηκαν.
pitchfork
03-03-2009, 20:47
Άχου τα μωρέ τα φουκαριάρικα τελικά αδικούνται και στο ποδόσφαιρο τα καημενούλικα.
Τέτοια αδικία δεν την θέλει ούτε ο θεός πια, αμαρτία είναι....
Darkling
03-03-2009, 21:06
τα καθυστερημενα ποστς πανε κι ερχονται, αλλα το θεμα ειμαι εγω.
γιέα.
Raven Lord
03-03-2009, 21:11
μάλλον το γεγονός πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις
:P
Ρειβεν και Οντονιαν, οριστε, και δεν το λεω για να το πω. Εγω αν γινοταν τετοια φαση με συγκινητικο Τασουλη Παντο να κλαδευει απο πισω με τα δυο ποδια Σαλπιολα θα ελεγα οτι ειναι αναμφισβητητο πεναλτυ και θα το χαιρομουν κιολας αν τραυματιζοταν ο μαλακακος που δεν μπορει να πλασαρει. Επισης, του Ντιογκο ηταν δευτερη κιτρινη εννοειται γιατι συνεχισε τη φαση κι ενω ειχε σφυριξει πιο νωρις, αλλα εδω δεν εδωσε αλλα κι αλλα. Δε θα μπορουσαν να πω τιποτα ομως, τι να ελεγα δηλαδη?
The official ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ thread
freak brother
04-03-2009, 05:47
αντε καλα τα βρηκαμε... λοκ
αρχιδατο ποστ.
τι λοκ ρε? χωρις να εχει ποσταρει ο αρχοντας της καθυστερησης?
Λοιπον, για το πεναλτυ στον γκαλετι δεν εχω αποψη, μου φαινεται να παιρνει μπαλα με το τακουνακι του αριστερου ποδιου ο σπυρο αλλα δεν ξερω τι κανει με το δεξι, δεν ειχα εκει τη προσοχη μου.
Ο Τεν Κατε του πηρε τη ταυτοτητα του μυτογκα. Θεϊκη τακτικη και αν ειχε παιχτες που να μπορουν να την αποδοσουν και καλυτερα στο χορτο (ή εστω να εχουν το ελαχιστο μυαλο που απαιτειται για να μετρας για homo sapiens - sariegi fail) τα πραγματα θα πηγαιναν καλυτερα. Τελος παντων, αλλη μια φορα που ο ΠΑΟ επαιξε καλα σε ντερμπυ αλλα δεν κερδισε. Πρεπει να μας προβληματισει...
GuardianOfIvorytower
04-03-2009, 14:39
Πολύ κουβέντα ρε σεις για πολύ σούπα ματς...
Darkling
04-03-2009, 15:15
ηταν κρεατοσουπα.