PDA

View Full Version : [Cinema] Miller's Crossing (1990)

Ubu Roi
10-02-2009, 01:46
http://www.filmcatcher.com/uploads/img/product/millerscrossing.jpg

η καλύτερη γκανγκστερική ταινία που έχω δει και μάλλον η αγαπημένη μου ταινία απ' όσες έχουν κάνει οι κοέν.

Razor
10-02-2009, 02:02
μεγαλη κουβεντα λες,υπαρχουν και κατι γκουντφελας εκει ψηλα

Ubu Roi
10-02-2009, 02:22
ναι, το έλαβα υπόψιν, γενικά δεν ενθουσιάζομαι με τον σκορτσέζε, ωραίες ταινίες αλλά ως εκεί. ειδικά δε το γκουντφελλας δεν το θεωρώ τίποτα το σπουδαίο, το καζίνο πχ το θεωρώ πολύ καλύτερο.

τεσπά, οφφ τόπικ όλα αυτά, το μιλερζ κρόσινγκ τα πατάει κάτω όλα αυτά.

Mostos
10-02-2009, 02:37
το γκουντφέλλας είναι ανύπαρκτο μπροστά στο νονό 1,2,3. μεχρι και οι σοπράνος καλύτεροι είναι απο δαυτο.

BURNIN AMBITION
10-02-2009, 02:48
den exw dei pote th seira sopranos kai to goodfellas. gia peite wre

Ubu Roi
10-02-2009, 02:55
να πάτε να γαμηθείτε και να σβηστούν όλα τα ποστς πλήν του πρώτου, αλλιώς να γίνει σπλιτ σε "γκανστερικα" θρεντ.

12 stars circle your brow
10-02-2009, 03:22
Όντως φοβερό ταινιάκι κι από τα καλά των Κοέν, η ερμηνεία του Byrne άψογη (και usual suspects είναι εξίσου καλός). Κατα τ' άλλα όλοι συμφωνούμε ότι το καλύτερο φιλμ των αδερφών είναι το Barton Fink.

Raven Lord
12-02-2009, 10:55
κλασσικά το miller's crossing γαμάει... όσο κ το good fellas

casshern
12-02-2009, 19:34
Όντως φοβερό ταινιάκι κι από τα καλά των Κοέν, η ερμηνεία του Byrne άψογη (και usual suspects είναι εξίσου καλός). Κατα τ' άλλα όλοι συμφωνούμε ότι το καλύτερο φιλμ των αδερφών είναι το Blood Simple.

Έτσι.
Δε θ' άλλαζα ούτε λέξη :wave:

12-02-2009, 19:36
λολς!

casshern
12-02-2009, 19:46
Για την ακρίβεια,

Μόνο Αίμα,
Λεμπάουσκι και
Πέρασμα του Μίλλερ

είναι το αδιαφιλονίκητο τοπ-3, με την κάθεμια να έχει ισοδύναμο ποτένσιαλ για Νο1.

Προσωπικά ξεχωρίζω το Μόνο Αίμα γιατί είναι το Πρώτο Αίμα και παντοτινό.

12-02-2009, 20:06
Πάμε λίγο οφφτοπικ μιας και πιάσαμε τους Κοεν, και πες μου κι εσύ οτι συμφωνεις μαζί μου.
Το Fargo είναι η μοναδική μαλακία που έβγαλαν.

casshern
12-02-2009, 20:21
Αν δεν έχει αντίρρηση ο ΟΡ, η συζήτηση για Κοέν δεν είναι εις βάρος του τόπικ.

Το Fargo είναι δευτερότριτο για την κλάση των Κοέν, ναι.
Αλλά, μάλλον αγνοείς τις πομπές τους μετά το Ω!, αδελφέ, που είσαι?, και το Ο Άνθρωπος που δεν ήταν εκεί.

Θυμίζω:
Αβάσταχτη Ομορφιά
Λέηντικίλλερς

Το πρόσφατο Burn After Reading, διστάζω να το δω.

Phantom Duck
12-02-2009, 20:27

Κερδίζετε καρκίνο.

12-02-2009, 20:37
ah, yeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaah;

παίζει να μην έχω δει πιο κουραστική ταινία.

casshern
12-02-2009, 20:53
[quote="12 stars circle your brow":v87dortp]Το Fargo είναι η μοναδική μαλακία που έβγαλαν.

Κερδίζετε καρκίνο.[/quote:v87dortp]

Θενξ, αφήνω το όνομά μου στο κοντρόλ.

...και επειδή μετά τις κραυγές για το 7, είμαι κοντά στο να ολοκληρώσω το σινεφιλικό σου προφίλ, θα ήθελα στα γρήγορα να μου πεις κατά πόσο σου άρεσαν τα:

- Μή αναστρέψιμος
- Ένταση
- Μάτια Ερμητικά Κλειστά

Kelldorain
12-02-2009, 20:58
Phantom Duck τυχερός είσαι, 3 μονολεκτικές απαντήσεις και θα κερδίσεις ένα πλήρες σινεφελικό προφίλ σου.
Ον τόπικ, Lebowski και No Country ΡΕ κλπ

Phantom Duck
12-02-2009, 21:12
...και επειδή μετά τις κραυγές για το 7, είμαι κοντά στο να ολοκληρώσω το σινεφιλικό σου προφίλ, θα ήθελα στα γρήγορα να μου πεις κατά πόσο σου άρεσαν τα:

- Μή αναστρέψιμος
- Ένταση
- Μάτια Ερμητικά Κλειστά

Συγχαρητήρια, δεν έχω δει καμμία από τις τρεις ταινίες εκτός από το βιασμό στο μη αναστρέψιμος στο youtube για να τσεκάρω τα βυζιά της μπελούτσι. Το γεγονός ότι το se7en και το fargo εκτός από υπερταινιάρες εγιναν και hits δε σου δίνει κανένα ελαφρυντικό, επίσης δε σε κάνει αρκετά διορατική για να καταλάβεις τις κινηματογραφικές μου προτιμήσεις. Οπότε ~> πετάς ένα τραμπαρίφικο υποννοούμενο ό,τι γουστάρω μόνο mainstream χολυγουντ, επιστρέφω με φάλτσο, σου κολλάω ένα spgtss στο κούτελο και φεύγω ουρλιάζοντας yo homes, smell you later. Looked at my kingdom I was finally there, to sit on my throne as the prince of Bel-Air.

Εν ολίγοις, σάλτα ξύσε καμιά πατσά ρε fan του transformers, που θα κράξεις και το φάργκο...

Phantom Duck
12-02-2009, 21:20
Α επίσης το αγαπημένο μου anime είναι το teknoman (πώς λέγεται ο παιδεραστής στα γιαπωνέζικα;). Έχω δώσει όλες τις πληροφορίες, περιμένω πλήρη αναφορά.

casshern
12-02-2009, 22:07
Με μπέρδεψες τώρα. Fresh Prince Λατρεία.

Μία οντόπικ σφήνα εδώ - το Fargo ψιλογαμάει(τέλος σφήνας), το ίδιο και το Se7en.
Για να κάνουμε ποιοτικό φλέημ και να κοροϊδέψουμε τα γούστα μας καλό θα ήταν να διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος. Όταν δεν το έκανα εγώ, το διόρθωσα. Βε α γκουντ μπόη και κάνε κι εσύ το ίδιο.

Τώρα, αν όχι πλήρες σινεφιλικό προφίλ,
η γνώμη(η δική σου και του καθενός) για 5-10 πασίγνωστες+αμφιλεγόμενες ταινίες, μπορεί να βοηθήσει στο να βγει ένα συμπέρασμα ή δυό. Οπότε, άσε τον πρόλογο, μπορείς καλύτερα τίγρη.

rincewind2k
12-02-2009, 22:19
χασχερν ποια η γνώμη σου για το μη αναστρέψιμος;

Phantom Duck
12-02-2009, 22:24

το Fargo ψιλογαμάει

SAY WHAT NOW BITCH?

casshern
12-02-2009, 22:56
SAY WHAT NOW BITCH?

"...μπλαμπλα για την κλάση των Κοέν μπλαμπλα..."

τι δεν κατάλαβες από αυτό?!
...μη με κάνεις να πατάω postreply για μαλακίες, ρε φίλε :!:

MaX Payne
14-02-2009, 13:52
καλα η συγκριση miller's crossing με goodfellas ειναι λιγο αστεια ε

ουτε καν σοβαρο gangster/mafia φιλμ δεν ειναι το Miller's
σε ρεαλισμο,σεναριο παιρνει τη βαση (και πολυ του ειναι)

το fargo τοχα βρει καλο σχετικα

LokiTricksterGod
14-02-2009, 14:11
μεγάλη ταινία

αλλά καμιά σχέση με goodfellas, τελείως διαφορετική προσέγγιση και εύρος

"what heart?"

dopefiend
14-02-2009, 14:32
thelw na tin ksanadw mias kai tin ksethapsate. kaliteri gangsteriki tainia den ti les kai sigoura den einai i kaliteri twn coen (iparxei ena lebowski kai barton fink). episis to imdb leei 1990.

Ubu Roi
16-02-2009, 13:24
σωστό, έγινε έντιτ.

Fireknight
16-02-2009, 13:56
poly poly orea tainia .