PDA

View Full Version : ipod φάση.

zihuatanejo
29-01-2009, 20:05
Λοιπόν, ψάχνω κάτι φορητό, ώστε να μπορώ να φορτώνω ταινίες, σειρές, αλλά και μπ3 ξέρωγω (και να μην είναι λάπτοπ :Ρ), για ταξίδια και τέτοια.

Το ipod θα ήταν καλή φάση, αλλά και τα 8 giga μου φαίνονται πολλά, αλλά και τα ~130 ευρώ πολλά για κάτι που δε μου είναι τόσο απαραίτητα απαραίτητο, ώστε να δώσω 130€.

Αν κάποιος έχει κάτι κατά νου, θα ήμουν υπόχρεος.

X
29-01-2009, 20:07
DVD-R? ^_^

Yanqui
29-01-2009, 20:11
εμ,με 8 γκιγκα μπορεις να βρεις και αλλων εταιριων μπ3-μπ4 κτλ στο ιποντ αγοραζεις την μαρκα και δυστυχως το εχω κανει το λαθος. και μερικες εταιριεσ εχει και πιο μεγαλη οθονη το πραμα τους..

zihuatanejo
29-01-2009, 20:16
Αφού ανέφερα, ότι τα 8 giga είναι πολλά!
Κάτι μικρότερο θα ήθελα. Και τα 4G δε θα με χαλούσαν δηλαδή.

Ανέφερα επίσης, ότι δε θέλω το ipod αυτό καθ'αυτό, για τους λόγους που είπες.

Ψάχνω ΚΑΤΙ ΣΑΝ i-pod, άλλης εταιρείας προφανώς, που να κάνει ό,τι και το i-pod. :P

Tώρα για οθόνη, πάνω από 2 ίντσες δε νομίζω να υπάρχουν και άπειρα players. Tεσπα, you never know.

Xtikio
30-01-2009, 02:59
iriver ΜΟΝΟ κατά την άποψη μου.

LokiTricksterGod
30-01-2009, 03:01
το creative zen γαμαει, 85 ευρώ, 4 giga, αξιόπιστο, μεγάλη οθόνη, εύχρηστο, καθαρό, ο πατέρας του είναι μορφωμένος, είναι δάσκαλος!

GuardianOfIvorytower
30-01-2009, 12:24
το παραπάνω χρησιμοποιώ κ γω εδώ κ 3 χρόνια κ είναι μια χαρά κ ωραίο :D

zihuatanejo
30-01-2009, 12:50
Αχά, καλή φάση.
Παίζει κανονικά ταινίες/βίντεα έτσι; Δεν εμφανίζει κάποιου είδους resolution problem;

Και μια obscure ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να υποστηρίζει εμφάνιση υποτίτλων;

Parasight
30-01-2009, 14:54
^Έχω το Creative Zen Vision:M 40GB εδώ και 2 χρόνια και είναι αξιόπιστο 100%. Όχι, δεν υποστηρίζονται υπότιτλοι δυστυχώς, η απεικόνιση video πάντως είναι άριστη. Αν και δεν το χρησιμοποιώ για αυτά εδώ και λίγους μήνες (από τότε που πήρα ένα PSP κοψοχρονιά), η χωρητικότητα και μόνο είναι υπεραρκετή.

Abruzzi
30-01-2009, 14:57
παντως μεινε μακρια απο τα πολυ φτηνα mp3/video player που υπαρχουν στο ebay,σε 2-3 μηνες θα σου ειναι off

Ingolemo
30-01-2009, 17:42
Egw pantws to zen x-fi exw, polu kalo genika, mia xara poiothta se tainies, alla ok, einai kapws mikrh h othonh e, an thes na vlepeis tainies kuriws psakse tpt me megalyterh othonh. A, kai gia ta formats klp, prepei na to kaneis reencode se sugkekrimenh analush (se divx, wmv kai diafora alla), alla den einai tpt duskolo, eidika an xrhsimopoieis etoima programmata, pairnei ligo xrono, alla mporeis na valeis kai upotitlous hardsubbed :)

zihuatanejo
30-01-2009, 20:43
Μάλλον για x-fi κλίνω καιγώ.
Εϊναι ακριβό γμτ. Αν υπήρχε έκδοση 4 ή 6 G, θα είχε αγοραστεί ήδη, αλλά με κρατάει το οχτάρι πίσω.
Αλλά παίζει άσχημα να το τσιμπήσω.
Από πού το πήρες εσύ και πόσο;
Στο ebay δεν το βρίσκω σε ιδιαίτερα καλή τιμή (σε σύγκριση δλδ με πλαίσια και τέτοια).
Στο play το βρήκα λίγο κάτω από 100 και με ψιλοέψησε.

Α, κάτι κρίσιμο.
Απαιτείται software για τη φόρτωση των media αρχείων, ή το βλέπει το pc σαν usb;
Και η μπαταρία υποθέτω φορτίζεται με usb, έτσι;

Για τα ταξίδια και τέτοια το θέλω κυρίως, που δεν περνάνε οι ώρες με τπτ.
Ενώ πχ αν είχες 3-4 επεισοδιάκια mad men να δείς, θα ήσουν άρχοντας.
Δεν το θέλω δηλαδή για "σοβαρή" θέαση.

Ingolemo
30-01-2009, 22:10
Koita to aplo zen einai sxedon to idio me to x-fi mono pou den exei kapoia extra, opws premium akoustika (pou siga, ok, me 10-20 e pairneis) megafwnaki (pou den aksizei polu mikrh entash), kai wi-fi ta 16gb kai 32gb. A kai to x-fi kai crystalize pou exei ta exw disabled egw, genika den aksizoun.

Egw 120e to xa parei apo ena magazi athina kapou to oktovrio an thymamai kala.

Exei software gia upload klp, alla mporeis na to kaneis kai mesw media player (pou xreiazetai an thes na peraseis kai album art), h apo windows explorer me drag and drop (mono se windows omws). A, kai den exei na vlepeis ta arxeia se folder view, anagkastika me id3 tags, opote prepei na katseis na ta ftiakseis, yparxoun programmatakia pou voithane.

H mpataria me usb, nai, kai uparxei kai usb->mpriza fortisths (pou omws prepei na to pareis extra).

SpiritCrusher
30-01-2009, 22:27
Τα Creative πως πάνε σαν ποιότητα ήχου σε σχέση με τα ipod;

zihuatanejo
30-01-2009, 22:33
Το crystalize τι ακριβώς κάνει;
Μλκια αυτο με το folder view, αλλά οκ, δε χαλιόμαστε. Έτσι και αλλιώς τα περισσότερα mp3 μου τα έχουν καλά τα tags.
Γίνεται με drag and drop; Ένας φίλος έχει το απλό Zen και λέει μόνο με το software της creative γίνεται (κάτι που με είχε ξενερώσει, γιατί οκ, την creative την αγαπήσαμε λόγω αυτού του feature που είχαν τα mp3 players της). Καλή φάση αν ισχύει.

Γενικότερα δεν είναι πολλές οι διαφορές, το ξέρω, απλά το design του x-fi είναι κλάσεις πάνω κατά τη γνώμη μου και αυτό μετράει πολύ σε τέτοια gadgets.

Ingolemo
30-01-2009, 23:36
Τα Creative πως πάνε σαν ποιότητα ήχου σε σχέση με τα ipod;
To zen x-fi (kai elaxista ligotero to zen) exoun polu kalh poiothta hxou. Genika ta mona kalutera einai merika sony walkman, kai kana iriver clix2. Ola auta vevaia me kala akoustika e. Ta ipod genika apo hxo einai metria sth kaluterh.

Το crystalize τι ακριβώς κάνει;
Μλκια αυτο με το folder view, αλλά οκ, δε χαλιόμαστε. Έτσι και αλλιώς τα περισσότερα mp3 μου τα έχουν καλά τα tags.
Γίνεται με drag and drop; Ένας φίλος έχει το απλό Zen και λέει μόνο με το software της creative γίνεται (κάτι που με είχε ξενερώσει, γιατί οκ, την creative την αγαπήσαμε λόγω αυτού του feature που είχαν τα mp3 players της). Καλή φάση αν ισχύει.

Γενικότερα δεν είναι πολλές οι διαφορές, το ξέρω, απλά το design του x-fi είναι κλάσεις πάνω κατά τη γνώμη μου και αυτό μετράει πολύ σε τέτοια gadgets.

To crystalize upotithetai anaplhrwnei kapoies suxnothtes pou xanontai sta mp3, kati tetoia, opws kai na xei to apotelesma den einai kalo. Elpizw na ta ftiaksoun kapws me kana firmware update.
Nai drag n drop ginetai, alla opws eipa mono se windows. To pio voliko pantws einai apo media player, me sync.

A kai ena pragma akoma, to design nai men einai wraio alla tha protimousa ta koumpia tou zen, auta tou x-fi einai polu mikra.

zihuatanejo
30-01-2009, 23:49
Ωραίος, χίλια ευχαριστώ.

Πήγα στο πλαίσιο το απόγευμα και το δούλεψα λίγο το x-fi. Nταξ, δεν είχα τόσο δύσκολο πρόβλημα με τα πλήκτρα, αλλά οκ.
Η μαλακία ήταν όχι δεν είχε το απλό ζεν για να το τσεκάρω και αυτό.

fandango
31-01-2009, 14:19
πήρα ένα iPod τον Οκτώβριο του 2007 και σε 6μήνες η μπαταρία γαμήθηκε, κάθε 5 ώρες ήθελε να την φορτίζω, πλέον θέλει κάθε 3 ώρες, ε, όχι, όσο γαμάουα και να είναι, και ντιζάιν και δεν ξέρω τι άλλο, δεν θα το πρότεινα σε κανέναν.