Log in

View Full Version : [Cinema] Valkyrie (2008)

enitharmon
26-01-2009, 18:45
http://www.imdb.com/title/tt0985699/

ωραια ταινια

ελαχιστες αμερικανιες και ανοησίες (απ'αυτές σχεδόν καθόλου) και σχεδόν πιστά τα γεγονότα όπως τα περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες

κι ο κρουζ δεν ειναι ασχημος

LokiTricksterGod
26-01-2009, 19:39
άστο διάολο, είχα δεί ένα τρέηλερ αρκετό καιρό πριν και πρόσφατα έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομα

αντί για κρουζ όμως θυμόμουν τον ντικάπριο :S

θα επιστρέψω με γνώμη σύντομα.

Dragonlord
27-01-2009, 01:14
Είδα τρέηλερ πρόσφατα. Ρε γαμώτο, παίζει ο Τομ Κρουζ. Ο Τομ. Κρουζ.

Kelldorain
27-01-2009, 01:41
Υπονοείς κάτι για τον Τομ Κρουζ; (http://www.youtube.com/watch?v=QoL2S2R_v0I&feature=related)

FIXXXER
27-01-2009, 03:27
Αμα δεν εχει αμερικανιες μαλακια θα ειναι, ανοιγω κι ενα βιβλιο και τα διαβαζω αν θελω.

Mostos
23-02-2009, 19:00
Δεν είμαι σίγουρος αν μου άρεσε η ταινία ή η ιστορία αλλα εφυγα εντυπωσιασμένος απο το σινεμά. επιπλέον ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΡΟΛΟ Ο EDDY IZZARD!!

Nodoordonotthereisnotry
23-02-2009, 20:02
Δεν παίζει!!! :D

Razor
01-03-2009, 03:16
πολυ καλη ταινια, στην αρχη λιγο κουραστικη αλλα απο την μεση και μετα απογειωνεται.Τομ κρουζ ηθοποιαρα

bon
13-03-2009, 02:34
Πολύ καλή ταινία με πολύ καλό καλό σασπένς. Θα προτιμούσα λίγο περισσότερη συζήτηση στο έργο διότι επικεντρώθηκε πάρα πολύ στην μεθοδολογία της δολοφονίας και στην διαδικασία της ανάλυψης της εξουσίας και όχι στην ουσία της κίνησης της δολοφονίας. Να γίνει μια κουβέντα ρε παιδί μου. Με ξενέρωσε πολύ το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος στρατηγός που οργάνωσε την δολοφονία τιμήθηκε ως αντιστασιακός , και πιος μου λέει εμένα ότι δεν θα γινότανε βασιλικότερος του βασιλέως.
Τέσπα , το στόρυ δικαιολογείτε για να έχει κάποιο ανθρωπιστικό μήνυμα η ταινία. Κατα άλλα ωραία πλάνα στην ταινία , καλή εσωτερική φωτογραφία με φωτισμό μουντό όπως αρμόζει να είναι ο φωτισμός στο ησυχαστήριο του Φύρερ... Αυτές οι λεπτομέριες είναι που με τρελένουν ρε πούστη μου σε μια ταινία ! Η μουσική καλή αλλά σε μερικά πλάνα θα πρέπει να ήταν νεκρά πιστεύω χωρίς μουσική.
Ο Κρούζ πάντα μου άρεσε . Σε κάποια πλάνα γάμαγε , ειδικά εκεί στο τέλος που τοποθέτησε την τσάντα. Όποιος είδε την ταινία ας μου εξηγήσει για ποιο λόγο έδειξε πλάνα από το κόψιμο του Κρουζ την ώρα που ξυριζόταν και ότι λέρωνε σιγά σιγά το γιακά. Αυτό δεν το πιασα . Κατεβάζω τώρα την Πτώση . Σήμερα την "είδαμε" γερμαναράδες και φασιστόμουτρα :nj:

Out Of The Body
13-03-2009, 02:47
Το αίμα στο γιακά, το χρησιμοποίησε σαν αφορμή για να αλλάξει στολή (λίγο πριν τη σύσκεψη, όπου έφτιαξε τη βόμβα).

bon
13-03-2009, 02:51
α.. μα'ι'στα.. το "έχασα" εντελώς αυτό το σημείο...
θενξ man

Dragonlord
26-09-2009, 00:52
Δεν το έχω τελειώσει ακόμα αλλά, εκτός του ξενερώματος των αγγλικών (αναμενόμενο), κανείς σ'αυτή την ταινία δεν κάνει ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ; Ούτε μπροστά στον ίδιο; Φοβόντουσαν μήπως δούμε τον ΤΟΜ να κάνει ναζιστικό χαιρετισμό και μας πέσει το παιδί απ'τη φρίκη;