View Full Version : trippin
το λοιπόν
με αφορμή αυτό
Θέλω να διασχίσω την Αριζόνα με μια Κάντιλλακ, ένα μπουκάλι τζακ και ψυχεδέλειες στο στερεο.
και την υπόλοιπη κουβέντα που θα παρακαλούσα κάποιον αντμιν να την χώσει δω πέρα,
πείτε soundtrack για ένα τέτοιο επιχείρημα
όχι μόνο για αριζόνα. συνδιάστε βσκ τοποθεσίες,μέρη,καταστάσεις με μουσικές,δίσκους,τραγούδια κ λοιπά κ γενικότερη κατάσταση που επικρατεί. γιου γκετ δε ποιντ..
όλα είναι καλοδεχούμενα προφανώς, δεν είναι ανάγκη ουτε να έχει ταξίδι μέσα η κατάσταση, ούτε να είναι τριπαριστό με την έννοια της ψυχεδέλειας αν καταλάβατε κάτι τέτοιο δλδ
καταστάσεις που ζήσατε ή θα ζήσετε ή θέλετε να ζήσετε στην τελική, όπου κ να είναι αυτές, συνδιασμένες με μουσικές, όποιες κ να είναι αυτές
μη γίνει now κσίσε.. τα χαιρόμαστε αυτά στα κανονικά τους θρεντ
ότι σας κάνει να "ταξιδεύετε" λοιπόν
για να δούμε..
hcpunksonacid
26-01-2009, 16:39
ροουντ τριπ απο νεα υορκη σε καλιφορνια,με κατεστραμμενο αυτοκινητο,σπηντ+τρελοχαπα,μουσικη υποκρουση:
1)dri-dirty rotten lp
2)offenders-i hate myself/bad times 7"
3)koro-700 ep
4)zeke-dirty sanchez
5)jerry's kids-is this my world?
Jefferson Airplane - "Takes Off"
Κάνει και για τη διαδρομή Αθήνα-Καλαμάτα και τούμπαλιν :lol:
πλάκα κάνεις.. άπειρες φορές αυτή η διαδρομή έχει γίνει με Jefferson Airplane
αυτά είναι
εγώ πάντως θα'θελα να ήμουνα σ'αυτό (http://www.festivalexpress.com/index2.html) το τρένο..
irreligious
26-01-2009, 16:47
με άλλους δυο τρεις ρεμαλαίους, πολλά καύσιμα, πολύ ζέστη, πολύ ασυνεννοησία, γυαλιά ηλίου, junk food
μπύρες,πολλές μπύρες, πολλές μπύρες, μουδιασμένα κεφάλια, βραχνές φωνές, πολλές μπύρες, ένα ουισκ πότε πότε
να ανάβουν τα αίματα κιάλλο, σκόνη, stoner, pink floyd, SONIC YOUTH, SONIC YOUTH, SONIC YOUTH.ε..και τα άλλα που είπα πριν.
metamelia3
26-01-2009, 16:47
εγώ θέλω να βρω μια βρωμιάρικη 70ς χαρντροκιά που είχα ακούσει πριν χρόνια στο βίνυλαστ που απ' ότι μου είπε ο τύπος ήταν απο κάτι γερμανούς ονόματι χακενσακ ή κάπως έτσι και το ρεφραιν έλεγε "i'm comin' up the highway". να βρεθεί και αυτό να παίξει.
Επίσης Electric Ladyland.
1. autokinito stin ethniki adeios o dromos kai motorhead sti diapaswn
2. treno me pustrok enw pernas apo dasi kai lagkadia
metamelia3
26-01-2009, 16:52
πλακα-πλακα αυτο το νέα υόρκη - καλιφόρνια του πάνκη είναι γαμώ τις ιδέες για διαδρομή.
hcpunksonacid
26-01-2009, 16:58
φρομ δε ιστ κοουστ του δε γουεστ κοουστ φιλε καλκι :)
αυτά είναι
εγώ πάντως θα'θελα να ήμουνα σ'αυτό (http://www.festivalexpress.com/index2.html) το τρένο..
:shock: Εννοείς οτι έχεις κάνει αυτή τη διαδρομή με τρένο?!?! Χαράς το κουράγιο σου...
Όσο για το festival express... :wink:
metamelia3
26-01-2009, 16:59
το αθήνα-καλαμάτα με τρένο κι εγώ το έχω κάνει. ωραία ήταν. βασανιστήριο κι έτσι.
BURNIN AMBITION
26-01-2009, 17:01
molno garazies
mono
kai an einai nuxta oi sulloges pou kapote eixa anevasei me tis shmadies i to cd twn moofs pou gameuei
metamelia3
26-01-2009, 17:02
ροκ εν ρολ ρε, τι γκαραζιές; οι γκαραζιές θα κοπούν με την έξοδο απ'την νέα υόρκη. αν μας έχουν αφήσει χρόνο οι velvet underground βέβαια.
αυτά είναι
:shock: Εννοείς οτι έχεις κάνει αυτή τη διαδρομή με τρένο?!?! Χαράς το κουράγιο σου...
Όσο για το festival express... :wink:
όχι όχι, με αυτοκίνητο..
την τελευταία φορά μάλιστα κάθώς κατεβαίναμε το τελευταίο βουνό πριν "τα χωριά" (αλαγή, τσουκαλέικα κ λοιπά), κόβεται ντίζα γκαζιού κ μένουμε στη μέση του πουθενά να ακούμε jefferson airplane και lynyrd skynyrd..
ωραία ήτανε
nikolasfluxus
26-01-2009, 17:15
Εμένα δώστε μου το βαλιτσάκι που είχαν στο fear&loathing και ας ακούω και Θέμη Αδαμαντίδη,δεν πειράζει.
:disco: :disco: :disco:
Πές μου οτι σπουδάζεις στα ΤΕΙ κιόλας...
on topic(και έχοντας πάντα στο μυαλό τη διαδρομή Αθ-Καλ): The Byrds - "Fifth Dimension", Pentagram - "Relentless", Flower Travellin' Band - "Satori"
όμορφα πράματα
όχι απλά υπάρχει χωριό κ καταγωγή από αυτό σα πέρα έξω από μεσσήνη
ον τόπικ τώρα:
περιοχή στραβά, κάπου κει πιο πέρα από σχοίνο, ήλιος ντάλα, αλλά όχι ζέστη, δροσιά μάλιστα απ'το απίστευτα πυκνό πευκοδασος, μέσα σε αυτοκίνητο σε χωματόδρομο, η ταχύτητα κολλημένη στα 15 το πολύ 20 km/h, άλλα 2 άτομα μαζί, τελευταίο colour haze.
Griffith
26-01-2009, 17:27
I'm sittin' aloooone on the cliffs of the woooorld..
I'm sittin' aloooone on the cliffs of the woooorld..
:lsd:
Griffith
26-01-2009, 17:33
ας γίνωμεν τώρα λίγο πιο δημιουργικοί και ας κάνει ο καθένας συλλογές για ένα ωραίο ταξιδάκι όπως το περιέγραψε ο φίλος χρήστης γιάννης κάλκης αντί να πετάτε δίσκους σα τούβλα διότι γενικά κι εγώ έχω κάνει ωραία τριπς με θανάση, jeffrey lee pierce και chocolate watchband αλλά δεν έχει νόημα να το αναφέρω απλά...
Κώς
Κατάστρωμα πλοίου
δε σε παίρνει ο ύπνος
At Daffy's συλλογή του Παύλου
ή Use
ας γίνωμεν τώρα λίγο πιο δημιουργικοί και ας κάνει ο καθένας συλλογές για ένα ωραίο ταξιδάκι όπως το περιέγραψε ο φίλος χρήστης γιάννης κάλκης αντί να πετάτε δίσκους σα τούβλα διότι γενικά κι εγώ έχω κάνει ωραία τριπς με θανάση, jeffrey lee pierce και chocolate watchband αλλά δεν έχει νόημα να το αναφέρω απλά...
το θέμα εδώ δεν είναι μόνο το playlist
το θέμα εδώ είναι πως το έζησες το playlist
τεσπα.. όπως του βγαίνει του καθένα
Πριν απο εναμησι χρονο ταξιδι προς Ελαφονησο. Ξεκινησαμε 4 η ωρα μιας και δεν μας επαιρνε ο υπνος για να ξυπνησουμε στις 7 και δεν ειχε νοημα.
Το ταξιδι πηγε καπως ετσι:
Μεχρι Κορινθο με ξυπνιο τον εναν συνεπιβατη Jimi Hendrix - Are you experienced οχι πολυ δυνατα και σχολιασμος πανω στην ιστορια του και στο παιξιμο του!
Απο Κορινθο μεχρι Τριπολη με τον συνοδηγο να χει κοιμηθει Sleep-Dopesmoker δυνατα ωστε να απολαυσω την διαδρομη και να βλεπουν τα κωλοπαιδα που με αφησαν μονο μου εφιαλτες! :P
Απο τριπολη και μετα αφου ειχε ξημερωσει για τα καλα παιξανε:
Brant Bjork- Sabbia με το El Rolo ισως το καλυτερο κομματι για οδηγηση
Colour haze- s/t ο αγαπημενος μου δισκος colour haze που ειδικα οδηγωντας κυλαει υπεροχα
και μετα δεν θυμαμαι με ποια σειρα:
Jefferson airplane loves you νομιζω το cd 2
και Led zeppelin- I
LokiTricksterGod
26-01-2009, 20:48
οσέ αθήνα-θεσσαλονίκη, cult of luna - somewhere along the highway.
μετά απ'αυτό σταμάτησα να τους πολυακούω, και δεν τους εκτιμώ πλέον τόσο όσο αρχικά, αλλά αυτή την αίσθηση της μετάβασης και του περάσματος και της γλυκιάς μελαγχολίας δεν την έχω ξαναζήσει έτσι.
Να προσθεσω και τα δυο κυρια σαουντρακ οδηγησης του καλοκαιριου που μας περασε!
http://oranchak.com/dub_side.jpg
http://www.sweetslyrics.com/poze/assemble%20head.jpg
carheart
26-01-2009, 22:29
λοιπόν ωραίες οι καλιφόρνιες, αλλά πείτε κάτι που έχετε στα αλήθεια κάνει, να είστε έγκυροι και όλα.
βράδυ, περπάτημα από κατεχάκη ως νεκροταφείο παπάγου, με "The Drift" και "Tilt" και ξανά "The Drift" από Scott Walker, ένα τσιγάρο στη δεξαμενή, δεν κοιτάς τη θέα όμως, κοιτάς το βουνό, κρύο, ψιλόβροχο, δεύτερο τσιγάρο, επιστροφή.
BURNIN AMBITION
26-01-2009, 22:47
λοιπόν ωραίες οι καλιφόρνιες, αλλά πείτε κάτι που έχετε στα αλήθεια κάνει, να είστε έγκυροι και όλα.
βράδυ, περπάτημα από κατεχάκη ως νεκροταφείο παπάγου, με "The Drift" και "Tilt" και ξανά "The Drift" από Scott Walker, ένα τσιγάρο στη δεξαμενή, δεν κοιτάς τη θέα όμως, κοιτάς το βουνό, κρύο, ψιλόβροχο, δεύτερο τσιγάρο, επιστροφή.kai re papari de perases na peis ena geia? aisxos
carheart
26-01-2009, 23:00
που στο διάολο να περάσω να πω γειά;
ας π(ροσποιηθ)ούμε πως το "γιατί" δεν έχει σημασία.
Phantom Duck
26-01-2009, 23:26
αίσθηση της μετάβασης και του περάσματος και της γλυκιάς μελαγχολίας
~> ακούγοντας tool - lateralus, διαβάζοντας high fidelity, από Καλαμάτα (χεχ, δημοφιλής στο θρεντ) προς Αθήνα.
Ιδανικό, κάπου στο μεχικο (Cancun μάλλον) προς καλιφόρνια (LA, SF, San Jose, Fresno, όπου να 'ναι). Με Delinquent Habits, QOTSA και Faith No More, με αυτή τη σειρά.
~> ακούγοντας tool - lateralus, διαβάζοντας high fidelity, από Καλαμάτα (χεχ, δημοφιλής στο θρεντ) προς Αθήνα.
Katarxhn mhn diavazeis otan odhgeis, den einai oti pio asfales.
Twra pou eipa to kakogousto asteio mou na pw pws kovesai eksarxhs. Otan taksideveis akous mousikh kai koitas ta dash kai ta potamia pou pernane ap'eksw san video clip me mousikh upokroush auto pou akous, DEN diavazeis.
On topic, kati Russian Circles kai Red Sparowes exoun uparksei fantastikh taksidiarikh parea sthn athhnwn-lamias kata to fthhnopwro k meta apo vroxh. Otan to edafos einai kalumeno me xortari, o ouranos skouros me olwn twn tonwn gri sunnefa, ta dentra gumna kai katamaura kai o aeras murizei freskada.
House Of Low Culture
26-01-2009, 23:42
ας π(ροσποιηθ)ούμε πως το "γιατί" δεν έχει σημασία.
" giati ti les twra re pit oura itan imoun menw ppaapgou apsou
alla dem imoun ekei tote, porwsi?
imoun me ti 2! kai prospa8ousa na riksw tin 3^2 sto kkan vatso, porwtikos?
alla eprepe na peraseis na peis en ageia aisxos
tha se pethanw stis mpyres kai sto johnny cash kai se luca turill i ama se dw
eksalla porwtiko eeeeeeeee? (ti na kani afth h 0 arageeeeeeeeeeeeeeeee :headbang: ??????) "
House Of Low Culture
26-01-2009, 23:47
"
egw lew to topic na onom a s t ei 'burnin' pros timhn ths no.8
porwnw???
"
irreligious
26-01-2009, 23:48
κάτι που έχομε κάνει?
φανταστική 3άδα σε punto, Νάυπακτος-Αθήνα με ώρα αναχώρησης 4:00 το πρωϊ λόγω μέθης και αυθορμητισμού,
μπύρες στα στομάχια μας, σκανκ στα πλεμόνια μας και κατόπιν στην κεφάλα μας και κάτι παλαβωμενα σαϊκεντέλια
να ξεπετάγονται τέρμα από τα ηχεία. δεν τη μπορώ πολύ αυτή τη μουσική αλλά για τη διαδρομή ήταν αυτό που έπρεπε.
α,και φανταστικό χάραμα όξω απ'τα μέγαρα.
κόλαση επιστροφή όμως.
Phantom Duck
26-01-2009, 23:54
Otan taksideveis akous mousikh kai koitas ta dash kai ta potamia pou pernane ap'eksw san video clip me mousikh upokroush auto pou akous, DEN diavazeis.
Δεν έκανα το ταξίδι του μάρκο πόλο ρε διαφήμιση soupline, από Τρίπολη και Μεγαλόπολη πέρναγα.
nothingman
27-01-2009, 00:42
η αγέρωχη Ρομίλντα έπιασε στο Λακκί (Λέρος) λίγο μετά τις δέκα το βραδάκι. σύμφωνα με το αρχικό πλάνο θα έπιανε πολύ νωρίτερα. είχα φύγει από το στρατόπεδο περίπου εφτά ώρες νωρίτερα, τη συντριπτική πλειονότητα των οποίων πέρασα σε ένα πλαστικό μπεζοειδές καθισματάκι στην οικογενειακή καφετερΊα παύλα ψητοπωλείο παύλα überντισκοτέκ παρέα με πεντέξι καφέδες και εφταχτώ μπύρες. καταστρώματα/σαλόνια/τραπεζαρίες/χωλ/φουγάρα όλα άδεια, ούτε καν πλήρωμα, θυμάμαι μα το θεούλη και την παναζίτσα τον νυσταλέο τυπά που τσεκάρει τα εισιτήρια όταν μπήκα να μου λέει "καλωσορίσατε, καλό ταξίδι και καλή τύχη" και να χαμογελά πριν κατέβει και αυτός από το πλοίο. το μπ3 πλέυερ όμως γεμάτο, ΜΟΝΟ με στέρεο νόβα καθ'ότι βιαζόμανε την τελευταία φορά που ήμανε σπίτι να προλάβω το άλλο πλοίο που με πήγαινε Ηράκλειο και πρόκαμα να του βάλω μόνο το πρώτο πράμα που είδα μπροστά μου. πάλι καλά. μέχρι να βγούμε από το απάνεμο λιμάνι (φυσικός κόλπος γαρ), είχα βρει απάνεμο λιμάνι (. . .) σε ένα νέο πανέμορφο πλαστικό μπεζοειδές καθισματάκι. κατεβήκαμε πρώτα μία στα γρήγορα Κάλυμνο και μετά πιάσαμε την ανηφόρα. Λέρος ξανά, σκατά στα μούτρα σας, θα διασχίσω ένα πρωινό τον κόσμο, Λειψοί, μα ωραίοι όλοι τους, Πάτμος, Άστραλον, πολαρόιντ πεταμένα στην έναστρη νύχτα, Ικαρία, δεν αλλάζω τα ηχεία μου, Μύκονος, κάπου εκεί πρέπει να με πήρε ο ύπνος, Τήνος, Σύρος, φήμες αναφέρουν και Κύθνο, δεν είμαι σίγουρος για αυτό, και το αναπόφευκτο τέλος των πάντων σε αυτή την πλάση, Πειραιάς. τέσσερις και μισή απόγιομα. χρειάστηκα βοήθεια για να απεγκλωβιστώ από το μπεζοειδές τερατάκι που με είχε καταπιεί αλλά τελικώς κέρδισα. η πρώτη άδεια.
stam and the witches
27-01-2009, 01:08
Κόλαση της μεσογείων, αρχές σεπτέμβρη, 2 το μεσημέρι, 40 βαθμοί (ναι ρε, αυτό είναι ταξίδι, όχι εθνική οδός και γλυκό αεράκι), λευκή σχεδόν κόλλα στην εξεταστική, σκατά στην ψυχή και γεύση φραππέ στο στόμα, με το στερεοφωνικό να παίζει το soundtrack του O Brother Where Art Thou.
You are my sunshine
my only sunshine
you make me happy when skies are grey
you'll never know dear
how much I love you
please don't take my sunshine away
:touched:
funishment
27-01-2009, 02:14
Ιδανικό, κάπου στο μεχικο (Cancun μάλλον) προς καλοφόρνια (LA, SF, San Jose, Fresno, όπου να 'ναι). Με Delinquent Habits, QOTSA και Faith No More, με αυτή τη σειρά.
You're my hero of the week.
Όν τόπικ, δεν έχω άποψη, δεν ακούω μουσική.
βράδυ 1-1:30 μετά από μια μέρα γεμάτη διάβασμα.έχω φρικάρει κ θέλω απλά να βγω απ'το σπίτι. ούτε δείγμα ανθρώπου να θέλει να πάει καμιά χαλαρή βόλτα.το παίρνω απόφαση(δεν ήθελα κ πολύ), μπαίνω στ'αμάξι κ οδεύω, δεν ξέρω για που. βγαίνω ποτάμι, φτάνω αττική, χώνομαι κ με τα πολλά φτάνω στα γνώριμα μέρη της ραφήνας. άραγμα στο κρύο στην παραλία.τσιγαράκι μπυρίτσα. κ συνειδητοποιώ ότι απ'την ώρα που έφυγα απ'το σπίτι δεν έχω ακούσει μουσική! φέρνω κοντά το αμάξι.γυρίζω διακόπτη κ μπαίνει ost από τον καιρό των τσιγκάνων..
ederlezi κ έφυγα λέω.. @@! τελείωσε πρώτα το cd.μπαίνω μέσα να φύγω αφού δεν ένιωθα απ'το κρύο πλέων, ξανά το cd για όλη την επιστροφή.
στα kustino oro κ borino oro ήμουνα σίγουρος ότι όταν κοίταζα τον μεσαίο καθρέφτη, έβλεπα καρπούζια στην καρότσα!
το δευτερόλεπτο που έφτασα σπίτι, τελείωσε κ το ederlezi κ με αυτό τον σκοπό κολλημένο στην κεφάλα μου.. έπεσα στα ζεστά παπλωματάκια
eleventh guardian
27-01-2009, 03:21
Ωραίο τόπικ. :mrgreen:
Το κορυφαίο που μου είχε συμβεί ήταν πέρυσι που πήγα Ολλανδία. Και το παλιό, μικρής χωρητικότητας mp3 player χωρούσε λίγα άλμπουμ. Και θυμάμαι ότι για κάποια αδιευκρίνιστη αιτία είχα επιλέξει να ριπάρω το "Κing of the Dead" των Cirith Ungol και το "Open the Gates" των Manilla Road. Και είχα κρατήσει από πριν το demo των Hexx, το "Chariots of Iron" των Apostle και το "Anarchia" των Ούγγρων Omen.
Θυμάμαι ότι στη διαδρομή με το Μετρό για το αεροδρόμιο, γύρω στις 5-6 το πρωί, είχα βάλει το demo των Hexx, μετά μπήκε το Apostle, αργότερα πρόλαβε και έπαιξε λίγο το Omen, αλλά έτσι αγουροξυπνημένος που ήμουν δεν μου κάθισε καλά τίποτα απ' όλα αυτά. Και αποφάσισα να βάλω (στο αεροπλάνο πια) το "Open the Gates". Το αγαπώ αυτό το άλμπουμ, αλλά για κάποιον λόγο ούτε αυτό μου κάθισε καλά εκείνη την ώρα και το έκλεισα πριν τελειώσει. Και αναθεμάτιζα τον εαυτό μου που δεν είχα πάρει μαζί μου κανένα πιο μελωδικό και ανάλαφρο αλμπουμάκι.
Επειδή βέβαια το 'χω συνηθίσει πλέον να ακούω μουσική στη διαδρομή με το λεωφορείο, το τρένο κ.λπ. αποφάσισα να ξαναβγάλω το mp3 player μόλις έφτασα στο Schiphol και ετοιμαζόμουν να μπω στο τρένο για το Αλκμααρ. Και φυσικά έβαλα το "King of the Dead", το μόνο που δεν είχα ακούσει πιο πριν. Αυτό ήταν! Ενώ δεν το περίμενα, βρήκα την ηρεμία που έψαχνα. Έβλεπα τα πανέμορφα τοπία της διαδρομής υπό τους ήχους του "Atom Smasher" και του "Master of the Pit". Είχα κολλήσει. Στις δύο ημέρες που έμεινα εκεί, χρειάστηκε να κάνω τη διαδρομή με το τρένο πέντε ή έξι φορές και όλες άκουγα το "King of the Dead".
Νομίζω ότι έχω να ακούσω τον δίσκο από τότε, αλλά είμαι βέβαιος πως άμα τον ξαναβάλω θα μου έρθουν στο μυαλό εικόνες από καταπράσινα λιβάδια με ανέμελες αγελάδες και πρόβατα, γραφικά ολλανδικά επαρχιώτικα σπιτάκια, κανάλια και ανεμόμυλους.
rincewind2k
27-01-2009, 04:05
strofes megalopolh idanikes gia diavasma kai kafto xevimetal. ontopic craig armstrong miracle kai na koitaw apo to parathyro en aprama san pyraulo na apogeiwnetai katakoryfa panw pou skaiei to kresento me tis fwnhtikares ths poutanaras ekei meta th mesh. se fash mas th mpeftoune, tous th mpeftoume, den exei kammia shmasia, ola edw.
Στις δύο ημέρες που έμεινα εκεί, χρειάστηκε να κάνω τη διαδρομή με το τρένο πέντε ή έξι φορές και όλες άκουγα το "King of the Dead".
Sunadelfe... :touched:
Perpatas stous dromous tis Athinas 1 h wra to vradu kai to psofokruo sou exei ftasei ws to kokkalo. Sunexizeis omws na goustareis epeidh xionizei adiakopa tin teleutaia miamisi wra. O skoufos sou exei ginei kataspros kai ta daktula sou pagwmena. Akolouthei to ftw twn kanadwn Sword to opoio xalara mpainei sta teleiotera backgrounds gia ena tetoio skiniko. Kai teleionei. Kai xezeis tin upoloipi lista kai vazeis auto to kolokommato sto repeat.
BURNIN AMBITION
27-01-2009, 16:06
ας π(ροσποιηθ)ούμε πως το "γιατί" δεν έχει σημασία.hahah plakitsa re epeidh aneferes oti pernages apo papagou
metamelia3
27-01-2009, 16:17
rearviewmirror κάπου στο διάολο, μ;
Shadowking
27-01-2009, 17:33
1) Tρένο για Θεσσαλονίκη μετά από βράδυ με πολλά ξύδια, 6 το πρωί, χαράζει, στο mp3 Ιn the woods - Omnio, κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, γαλήνη.
2) Αεροπλάνο για Λονδίνο, κενά αέρος, ταρακούνημα, Beatles, απόλυτη ευτυχία, ακόμα αν πέφταμε τότε θα πέθαινα χαρούμενος! (στην προσγείωση όμως βουλώσαν τα αυτιά μου και είχα πονοκέφαλο και δεν μπορούσα να συνενοηθώ :p)
3) Βράδυ μετά από ξύδια στην επιστροφή για σπίτι, το αμαξι δονείται από τακι τσαν ζιτανιτα τιεξσι ντραιβμπαις και τέτοια.
Virgin Mary
27-01-2009, 18:19
1-Kalokairi,ploio gia naxo k meta koufonhsia.
Kommatia apo ouza,vrady,katastrwma,kollhtoi remalia(oloi).
Summer hits 2006(aytosxedia syllogh pou ftiaxnoume kathe xrono),apo Madonna mexri Anal Cunt!
2-Exetastikh Iouniou,katevainoume na grapsoume,allazoume gnwmh sth diadromh k pame Nea Makrh.
Bonobo,Snog,Hallucinogen k Drum n Bass...
3-(Psema)Route 66,Ksekiname apo Chicago,antroparea,psygeio me ksydia,koutes tsigara,
Staseis se parakmiaka on the road bars.
Motorhead,Acdc,Muddy Waters,Howlin wolf...Plhsiazoume Texas.Ypnos se parakmiaka motels.Ypnos sto amksi.
Sixteen Horsepower,Denver gentlemen.
Synora me Mexico.Pername.TENHI.
Kaneis den akouse gia mas apo tote...
nikolasfluxus
27-01-2009, 23:30
Autobahn-ανατολική Γερμανία-200 km/h-όλντσκουλ τζανγκλιές ?
LokiTricksterGod
28-01-2009, 00:54
Autobahn-ανατολική Γερμανία-200 km/h-autobahn ?
ναι.
House Of Low Culture
28-01-2009, 00:58
θεϊκό το τελευταίο.
έδιτ:
το nikolasfluxus.
carheart
28-01-2009, 13:45
Καθόμουν στον υπολογιστή και άκουγα ένα εφτάρι των Nothing People σε mp3. Ξαφνικά χρειάστηκε να πάω στο μπάνιο για να κάνω την ανάγκη μου, οπότε διέσχισα : το σαλόνι, το διάδρομο, την κουζίνα, πήγα, και μετά καθώς γυρνούσα οι νότες των Nothing People είχαν αντικατασταθεί με το "Chemical Chords" των Stereolab. Νομίζω μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωθα στη διάρκεια αυτού του trip.
Neuroscar
28-01-2009, 15:20
1,5 κιλο πιο αλαφρυς; =ρ
regularpaul
28-01-2009, 22:35
επειδή δεν έχω καμια ιστορία πρόχειρη
έσιαξα μια συλλογή για τις μελλοντικές μας ιστορίες
http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/covers/va-turnyoureyeballsintocraters.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/covers/va-turnyoureyeballsintocraters-in.jpg
http://rapidshare.com/files/190786596/turn_your_eyeballs_into_craters.zip
Η συλλογη παρα πολυ ωραια! Θα μπει σιγουρα στο αμαξι πριν το επομενο ταξιδι!
freak brother
30-01-2009, 00:51
Η συλλογη παρα πολυ ωραια! Θα μπει σιγουρα στο αμαξι πριν το επομενο ταξιδι!
House Of Low Culture
31-01-2009, 17:25
ontopic,
Είχα περάσει εκπληκτικά και είχα διασκεδάσει φοβερά στην τελευταία βραδινή μου πτήση, συνδυάζοντας τις ανακοινώσεις του πιλότου, τον θόρυβο των κινητήρων, το σπασμωδικό κλάμμα των μωρών και το "πτήση 201" στο ριπίτ. Μιλάμε για μία από τις πιο φεύγα και trippin' εμπειρίες. Οκ, ήταν και τιγκαριζμένος ο εγκέφαλος μου, αλλά πάρτε στίχους και κακό:
Πτήση 201 απο Βουδαπέστη
διακόσια μπλε φωτάκια κι ένα πορτοκαλί
και τα διακόσια ένα με φέρνουνε σε σένα
που με περιμένεις πίσω απ' το γυαλί
Εσύ δεν είσαι σαν τους άλλους
είσαι απο εκείνα τα παιδιά
που μέσα στο μυαλό τους έχουν
ένα σπασμένο πύργο ελέγχου
κι ένα ραντάρ μες στην καρδιά
Πτήση 201 απο Βουδαπέστη
διακόσιες πεταλούδες κι ένα χρυσό πουλί
και τα διακόσια ένα με φέρνουνε σε σένα
Πετάς κι εγώ μονάχα ξέρω
τι σ' έχει κάνει να κρατάς
την πιο τρελλή γραμμή πορείας
χωρίς μια ζώνη ασφαλείας
χωρίς να σκέφτεσαι που πας
Πτήση 201 απο Βουδαπέστη
διακόσιες μπαλαλάικες κι ένα μικρό βιολί
και τα διακόσια ενα με φέρνουνε σε σένα
δεν ξερω για ταξιδακια σε καλιφορνιες και αρχιδιες τριπατες
αλλα
στη διαδρομη σπιτι/συνδεσμος-γηπεδο ακουμε ΑΥΣΤΗΡΑ revenge
στο αμαξι για τη δουλεια blood for blood και knuckledust για τραμπουκισμους με ταριφες :evil:
στη διαδρομη για καταγωγια στη περιφερεια πειραιως αγνο παρθενο sludge-τις τελ.μερες κhanate
hcpunksonacid
02-02-2009, 01:01
εγω τζιτζιαλλην απο χολαργο μερια εμαθα οτι χθες στην διαδρομη γηπεδο-νοσοκομειο ακουγατε descendents-hurtin crue :-o
A.μην εχεις οραματα?
β.δεν μου αρεσουν οι descendents
γ.τη τεταρτη θα μου τραγουδας το σκισε με να αλλαξω ραφτη :P
hcpunksonacid
02-02-2009, 02:01
A.μην εχεις οραματα?
β.δεν μου αρεσουν οι descendents
γ.τη τεταρτη θα μου τραγουδας το σκισε με να αλλαξω ραφτη :P
α)δεν εχω οραματα,τηλεφωνο επεσε το οποιο ανεφερε καποια γεγονοτα στυλ "μλκ πουλησαν 20 δικους τους και κλειδωθηκαν".
β)κακως :(
γ)δυσκολα,η χοντρομπουτα δεν ανεβαινει εντουμπα.ουτε ο γκαλετι.
θα το βαλω εδω γιατι κατα μια εννοια κολλαει!
http://www.stonerrock.com/store/images/covers/ath-4304.jpg και http://www.google.com/sky/
απολαυση.
imported_neurotic
22-04-2009, 14:43
λοιποοοοοόν... δεν ξερω πως αλλα έχω τρυπώσει σε ενα διαστημοπλοιο που εχει ως αποστολή να εξερευνήσει ξερω γω τον αρη κ ακόμα παραπέρα το διάστημα και αφου εχω καβαντζώσει στα κρυφα ένα μπουκαλάκι σταγόνες (lsd) και εχω μαλακιστει κανα μηνα με την ελλειψη βαρύτητας σε μια φαση μανιοκατάθλιψης ανοίγω το μαγικό μπουκαλάκι και καταπίνω το περιεχομενο κατευθυνόμενος προς την πορτα/πυλη/πωςστοπουτσολεγεται και υπο ηχους monkey3 εγκαταλείπω την διαστημικη ανθρωποκουραδα,κολυμπωντας στην κυριολεξια στο κενο μεχρι να μου τελειωσει το οξυγονο.
αυτα ειναι ταξιδια....
metamelia3
22-04-2009, 17:48
εξακολουθω να προτιμω τον γυρο της αμερικης με καντιλλακ.
θα το βαλω εδω γιατι κατα μια εννοια κολλαει!
http://www.stonerrock.com/store/images/covers/ath-4304.jpg και http://www.google.com/sky/
απολαυση.
ναι ρε lab! ναι! κατα πολλες.
επισης το τσεκαραμε αυτο;
http://img19.picoodle.com/img/img19/3/4/9/zarkas/f_assheadm_b39dcc9.jpg
επισης το τσεκαραμε αυτο;
Το ακουω τωρα για δευτερη φορα. Απο αυριο θα χω αποψη!
Griffith
22-04-2009, 21:15
να σταλεί πμ άμεσα για το assemble.
Griffith
22-04-2009, 21:31
3 πμ σε ένα λεπτό.
:teddy::teddy::teddy:παντού !!
sabbattack
22-04-2009, 21:38
kanena apo dw mporeite na riksete?
an sas periseuei dhladh.
sabbattack
24-04-2009, 00:17
e to loipon, to ασέμπλ gamhse.
eimai klasmenos stenoxwrhmenos zoxadiazmenos kai spaw pramata sto dwmatio xoreuontas.
toagapw
8elw na tous yio8ethsw
είναι μεγάλη μπάντα τελικά
αν δεν το'χεις κάνει να ακούσεις κ τα προηγούμενα εε
ειδικά αυτό το ekranoplan είναι άλλο πράμα
Τους αγαπαω για πολλους λογους!
Ενας ακομα:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=56284582
Griffith
24-04-2009, 02:30
χαχ, το ακούω τώρα πρώτη φορά και ενώ είχα ανησυχήσει που δεν είχα συγκλονιστεί με το δίσκο όπως είχα πάθει με το πολυαγαπημένο μου Ekranoplan (ο δίσκος που έχω ακούσει περισσότερο από τότε που βγήκε), μπήκε το τραγούδι που πόσταρε ο τύπος αποπάνω και ήταν γαμάτο.
τέλος πάντων, παρότι δεν είναι στο ίδιο στυλ με το Ekranoplan (που είναι το καλύτερο στυλ στην παγκόσμια μουσική) φαίνεται πολύ όμορφο.θα δείξει παρόλαφτα.φκιάχτε κάνα θρεντ, έχουν πολλούς φαν εδώ πέρα.
Ra Pariah
24-04-2009, 02:36
Δεν πολυδιάβασα το thread, αλλά μάλλον κατάλαβα...
Λοιπόν
http://1.bp.blogspot.com/_BlmugiSt4os/SF91U8kcixI/AAAAAAAAAH4/XrJpJJoinIc/s320/nocternity+-+fallen+unicorn.jpg
(Nocternity "A Fallen Unicorn")
Και πού να πάτε; Φυσικά στη Φενεό (Κορινθία, αν δεν απατώμαι) και στη θεϊκή λίμνη της!!! Τέτοιο μέρος, Βορειοελλαδίτες, δεν έχετε ρε!
(info: εκεί έγινε κι η φωτογράφηση του δίσκου) :headbang: :headbang:
Σιγα το μερος! Παριαταμα σας!
Drumsick
24-04-2009, 14:46
Λοιπόν εμένα αυτο
μ'αρέσει πολύ περισσότερο απο αυτό
http://www.stonerrock.com/store/images/covers/ath-4304.jpg
μπαμπ που είναι κ της μόδας
650 χλμ. 6,5 ώρες οδήγηση. 3 καφέδες. καλή κ κακή νικοτίνα. ήλιος ντάλα. κάηους.
http://www.soundmagazine.it/wp-content/blogs.dir/1/files/2010/03/kyuss-cover-2.jpg
ίσως ο καλύτερος δίσκος για οδήγηση κάθε είδους, με ότι συνθήκες κ να επικρατούν.
πς. ναι δεν είχα άλλο σιντί μαζί. μόνο αυτό στο ριπίτ. χωρίς να αλλάζει καν η σειρά ή το χίντεν.
χάλια
rat_poison
12-06-2010, 14:46
Ταξιδεύοντας με psychedelia? Μεταφορικά, κυριολεκτικά ή ταυτόχρονα;
Country Joe and the Fish - Electric music for the mind and body.
http://www.well.com/%7Ecjfish/electric.gif
ρίξε μια ματιά στο πρώτο ποστ
rat_poison
12-06-2010, 15:03
Ας αφήσω τη λακωνικότητα στην άκρη λοιπόν.
Για μας που νοσταλγούμε βρωμιάρηδες χίπηδες του '60.
Για μας που χανόμαστε σε αμερικάνικες ηλεκτρικές βλαχοψυχεδέλειες.
Για μας που ονειρεύμοαστε ταξίδια στο L.A. που ξεκινούν κάπως έτσι:
I'm stuck on the L.A. freeway,
Got rain water in my boots,
My thumbs done froze, can't feel my toes,
I feel a little destitute.
Wheels throwing water all over my axe
And Mr. Jones won't lend me a hand.
Up come two cats in a Cadillac
And they say, "Won't you hop in, man ?"
I went flying high
All the way — all the way.
Και για μας που δεν ξεχωρίζουμε τη γυναίκα απ' τη φύση