View Full Version : Αναρχισμός και αντιφάσεις
Έρχεται ένα τσουτσέκι και σου πετάει ένα μπουκάλι νερό. Ε φίλος σόρρυ αλλά εκνευρίζεσαι κι εσύ. Θα πυροβολήσεις για να το τρομάξεις, δε θα κάνεις κι έλεγχο αν θα εξοστρακιστεί η σφαίρα, αυτό συμβαίνει μία στις χίλιες. Εν τέλει δεν υπάρχει ΕΚΛΗΜΑΤΙΑΣ (με όποια ηθική έννοια μπορεί να το πάρεις αυτό, όχι του αστικού δικαίου) γονιός που θα άφηνε το παιδί του να τριγυρίζει στα Εξάρχεια ενώ γνωρίζει τον ΚΙΝΔΥΝΟ-ΘΑΝΑΤΟ που καραδοκεί.
Ρε παιδια σορρυ κιολας. Αυτος εδω τρολλαρει η ειναι ΤΟΣΟ μαλακας;
metamelia3
05-05-2010, 18:29
οχι, οχι, ειναι αγνα μαλακας
Δεν παιζει ρε. Γαμω το τρολλινγκ κανει!
metamelia3
05-05-2010, 18:32
τρολλαρισμα στο οικοσυστημα ενδεχομενως.
phthoggon
05-05-2010, 18:33
Κάλκι, να στο πω έτσι πιο απλά για να καταλάβεις, όταν πιάνεις κάτι στα χέρια σου κάτι που είναι δολοφονικό, που μπορεί να σκοτώσει, τότε πρέπει να είσαι ένας υπεύθυνος άνθρωπος. Δεν πάει να είναι πέτρα δε πάει να είναι φωτιά δε πάει να είναι γκλομπ δε πάει να είναι πιστόλι. Είναι το ίδιο πράγμα. Δε μετράει το τι σκεφτόσουν ή τι ιδεολογία έχεις ή πόσο καταπιεσμένος είσαι. Για αυτό και εγώ δεν εμπιστεύομαι ζώα που πετάνε φωτιές και πέτρες (και σφαίρες προφανώς) όπου να ναι, είναι ηλίθιοι, είναι επικίνδυνοι, είναι δυνητικοί δολοφόνοι. Θα τους έβαζα δέκα είκοσι χρόνια στο δικό μου σύστημα να σαπίσουν στη φυλακή είτε είναι μαύροι είτε πράσινοι είτε μπλε, επειδή είναι βλάκες, επειδή είναι ανεύθυνοι, επειδή γράφουν στα αρχίδια τους την ανθρώπινη ζωή. Και είμαι σίγουρος ότι για το Βγενόπουλο η πυρασφάλεια της τράπεζας είναι το λιγότερο από τα πράγματα που πιθανόν να τον βαραίνουν, ναι.
Οι υπάλληλοι ήταν στους πάνω ορόφους.Η τράπεζα ήταν ασφαλισμένη.Η τράπεζα φαινόταν άδεια.Στουπιά σε ασφαλισμένες τράπεζες πετάγονται σε κάθε πορεία.Ο Βγενόπουλος το γνώριζε και παρά τα δεδομένα τους υποχρέωσε να δουλέψουν.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
τώρα κάθομαι και επιμένω για ηλιθιότητες αλλά είναι προφανές ότι υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Εσύ μωρέ παπάρα, άμα αποφάσιζες να πας νύχτα και κάψεις το χι ψι κτήριο για τους τάδε λόγους, σε απέλυσαν με το έτσι θέλω, είναι μασονική στοά και κάνουν σανατιστικές τελετές δρακοειδή, είναι το υπουργείο οικονομικών, και ανακαλύπτεις στην πρωινή εφημερίδα ότι μαζί με το κτήριο κάηκε και ένας 60χρονος φύλακας που τον είχε πάρει ο ύπνος μέσα, τι λες στον εαυτό σου, ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΜΑΛΑΚΙΑ? Πως στο μπούτσο αναιρούν αυτά που έγραψες το ποστ μου που αφορά ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ?
Αυτό που θέλω να πω, για τους εγκεφαλικά νεκρωμένους τύπου Κάλκι, είναι ότι αν αναγνωρίσεις όλα αυτά τα ελαφρυντικά για τα φρηκς σήμερα θα πρέπει να κάνεις το ίδιο καρμπόν (σχεδόν) για τον Κορκονέα. Και το ένα και το άλλο είναι ηλίθια.
Για τους χαζούς μας φίλους: Δεν πιστεύω -προφανώς- αυτό που έγραψα. Το έγραψα γιατί με μια απλή αναλογία δείχνει τι μαλακίες γράφει ο Κάλκι.
ikonoklast
05-05-2010, 18:34
εχεις φτασει απο ιδεολογικη κατεργασια στο συμπερασμα οτι στα καθηκοντα σου ως επαναστατης ειναι το να πεταξεις μπουκαλι σε τραπεζα.
κλαίω μ' αυτή τη πρόταση, χτυπιέμαι χάμω σαν το οκταπόδι!
κοιτα, αμα θες να παιξεις με τις λεξεις ενω αναγκαζομαι να γραφω χιλια ποστ το λεπτο be my guest. το ζητημα ειναι το εξης: οποιος πεταει μπουκαλι εχει διαμορφωσει μια (δικη του και λανθασμενη ισως - δεν λεω οχι) αντιληψη για τον ρολο των τραπεζων στην υπαρχουσα κοινωνια. οταν την πεταει το θεωρει πολιτικη πραξη, οκ; οκ!
Πολιτική πράξη είναι και ο αρειανός που κατεβάζει μαδέρι στο κεφάλι του βάζελου οπαδού γιατι έχασε την κούπα. Η "ιδεολογική κατεργασία" όπως θες να την χρησιμοποιήσεις είναι μια έκφραση που προυποθέτει μερικά θεμελιώδη πράγματα όπως συνείδηση, σκέψη και περισσυλογή. Στον κυκεώνα του αυθόρμητου παροξυσμού που ρέει μέσα στο κεφάλι ενός χαζούλη βομβαρδιστή μολότωφ (σικ) δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, υπάρχει ένα μεγάλο ΟΥΓΚ και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι ρε καλκι. Εγώ δε μπορώ σε αυτό το ουγκ να προσάψω δολοφονικές προθέσεις γιατί έχει και ένα κάποιο ακαταλόγιστο λόγω βλακείας αλλά μην τρελαθούμε τώρα που θα εξηγήσουμε και τα ανεξήγητα. Μπορώ να προσάψω σίγουρα προκλητική αμέλεια στα αφεντικά της τράπεζας που απαγόρευσαν την απεργία την συγκεκριμένη μέρα και επέλεξαν να ανοίξουν την τράπεζα σε κόκκινη περιοχή αλλά αυτό δεν αλλάζει πολλά πράγματα.
Ακόμη ένα καπα μαρούση, απο μαλακία, σεβασμός στους νεκρούς και πάμε παρακάτω.
Ford Prefect
05-05-2010, 18:37
Έλα ρε Κάλκι, δεν χρειάζεται να υπερασπίζεσαι αυτή τη μαλακία. Η πολιτική κατεργασία αυτού του είδους είναι της καραπουτσακλάρας βρε αδερφέ, αν όταν μάθεις ότι με την μαλακία που έκανες πέθαναν 3 εργαζόμενοι και εσύ σκέφτεσαι πόσο φταίει πιο πολύ ή έστω εξίσου ο Βγενόπουλος. Να ξανακάνεις πολιτική κατεργασία από την αρχή γιατί ο Βγενόπουλος έχει χεσμένο το πολιτικό φαινόμενο που είσαι και μεθαύριο μπορεί να είναι και 5 και 15 οι νεκροί και ο Βγενόπουλος ακόμα εκεί θα είναι ζωντανός, οι τράπεζες θα υπάρχουν ακόμα εξίσου επιθετικές(!), άρα ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.
κατσε ρε να πουμε, εγω το εκανα; νομιζεις οτι το χαιρομαι; νομιζεις οτι ΕΣΤΩ στ' αρχιδια μου που πεθαναν; νομιζεις οτι αυτοι που θα το εκαναν θα ειναι τοσο μαλακες που δεν θα νιωθουν τιποτα τωρα; ακριβως γι' αυτο κανω την νηφαλια κριτικη σ' αυτο. ναι, μπορει να ειναι λαθος κατεργασια τιποτα δεν μπορει να την αποδειξει πιο λαθος απ' την δικη σου, την δικη μου κλπ. ενδειξεις προς την βεβαιοτητα ψαχνουμε, δεν μπορουμε να την κατεχουμε ποτε.
Όχι ρε Κάλκι, δε σε έχω για αναίσθητο, ίσα-ίσα παρόλο που είσαι ο πιο φόρα παρτίδα υπέρ των μπαχαλάκηδων, παρόλα αυτά σε έχω για πιο άνθρωπο και ψυχούλα από άλλους τυχαίους χρήστες και γι'αυτό ακριβώς δεν έχει κανένα νόημα να κάθεσαι να κάνεις νηφάλια κριτική, που δεν είναι νηφάλια με την καμία, γιατί έχεις επωμιστεί μόνος σου τον ρόλο της αντι-ισοπεδωτικής φωνής για το συγκεκριμένο γεγονός.
Η πολιτική κατεργασία σου φρονώ ότι τσινάει και προβληματίζεται όταν βλέπει 3 καημένους πεθαμένους από το χέρι αυτών που γενικά επικροτείς, έστω και άθελά τους. Δεν ξέρω αν την αποδεικνύει λάθος, ρε πούστη, βγες και πες όμως "οι παράπλευρες απώλειες είναι λυπηρές αλλά δεν αρκούν για να με αποτρέψουν" και κάτσε ρούφα το αυγό της κοινωνικής κατακραυγής, τα άλλα είναι καλαματιανός και έξυπνο παιδί είσαι, το ξέρεις. Εκτός και αν οι α/α θα κάνουν συστάσεις στο μέλλον να προσέχουν καλύτερα όταν εκσφεδονίζουν μολώτωφ και αυτό σε καλύπτει.
Του βικότνικ δεν την κατάλαβα την εναλλακτική του απάντηση, ούτε την βρήκα αστεία αλλά χαίρομαι που το διασκεδάζετε γενικά.
Αυτά τα περί βεβαιότητας που δεν μπορεί να την έχει ποτέ κανείς αλλά παρόλα αυτά την ψάχνετε, θα την κάνουμε κάποτε από κοντά την κουβέντα να σου πω την αποψάρα μου.
κοιτα, αμα θες να παιξεις με τις λεξεις ενω αναγκαζομαι να γραφω χιλια ποστ το λεπτο be my guest. το ζητημα ειναι το εξης: οποιος πεταει μπουκαλι εχει διαμορφωσει μια (δικη του και λανθασμενη ισως - δεν λεω οχι) αντιληψη για τον ρολο των τραπεζων στην υπαρχουσα κοινωνια. οταν την πεταει το θεωρει πολιτικη πραξη, οκ; οκ!
Πολιτική πράξη είναι και ο αρειανός που κατεβάζει μαδέρι στο κεφάλι του βάζελου οπαδού γιατι έχασε την κούπα.
:pink: , συνεχιστε
Ακόμη ένα καπα μαρούση, απο μαλακία, σεβασμός στους νεκρούς και πάμε παρακάτω.
Αυτό το παρακάτω να δω ποιός θα το στηρίξει πλέον. Μπάσταρδοι στόκοι φρικιά που λες κι εσύ.
metamelia3
05-05-2010, 18:38
Πολιτική πράξη είναι και ο αρειανός που κατεβάζει μαδέρι στο κεφάλι του βάζελου οπαδού γιατι έχασε την κούπα. Η "ιδεολογική κατεργασία" όπως θες να την χρησιμοποιήσεις είναι μια έκφραση που προυποθέτει μερικά θεμελιώδη πράγματα όπως συνείδηση, σκέψη και περισσυλογή. Στον κυκεώνα του αυθόρμητου παροξυσμού που ρέει μέσα στο κεφάλι ενός χαζούλη βομβαρδιστή μολότωφ (σικ) δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, υπάρχει ένα μεγάλο ΟΥΓΚ και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι ρε καλκι. Εγώ δε μπορώ σε αυτό το ουγκ να προσάψω δολοφονικές προθέσεις γιατί έχει και ένα κάποιο ακαταλόγιστο λόγω βλακείας αλλά μην τρελαθούμε τώρα που θα εξηγήσουμε και τα ανεξήγητα. Μπορώ να προσάψω σίγουρα προκλητική αμέλεια στα αφεντικά της τράπεζας που απαγόρευσαν την απεργία την συγκεκριμένη μέρα και επέλεξαν να ανοίξουν την τράπεζα σε κόκκινη περιοχή αλλά αυτό δεν αλλάζει πολλά πράγματα.
παρε ρε πουστη αυταρεσκεια. απολυτη αδρανεια: ωριμη αριστερη σταση. επιθεση σε καπιταλιστικο στοχο: ΟΥΓΚ και τιποτα αλλο. ε να πουμε ελεος ομως, ε.
Είσαι δραματικά βλαμμένος.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/24_05.html <---- Μελπω Κορωναιου Pt II
EyeOfTheVoiD
05-05-2010, 18:43
Κάλκι, να στο πω έτσι πιο απλά για να καταλάβεις, όταν πιάνεις κάτι στα χέρια σου κάτι που είναι δολοφονικό, που μπορεί να σκοτώσει, τότε πρέπει να είσαι ένας υπεύθυνος άνθρωπος. Δεν πάει να είναι πέτρα δε πάει να είναι φωτιά δε πάει να είναι γκλομπ δε πάει να είναι πιστόλι. Είναι το ίδιο πράγμα. Δε μετράει το τι σκεφτόσουν ή τι ιδεολογία έχεις ή πόσο καταπιεσμένος είσαι. Για αυτό και εγώ δεν εμπιστεύομαι ζώα που πετάνε φωτιές και πέτρες (και σφαίρες προφανώς) όπου να ναι, είναι ηλίθιοι, είναι επικίνδυνοι, είναι δυνητικοί δολοφόνοι. Θα τους έβαζα δέκα είκοσι χρόνια στο δικό μου σύστημα να σαπίσουν στη φυλακή είτε είναι μαύροι είτε πράσινοι είτε μπλε, επειδή είναι βλάκες, επειδή είναι ανεύθυνοι, επειδή γράφουν στα αρχίδια τους την ανθρώπινη ζωή. Και είμαι σίγουρος ότι για το Βγενόπουλο η πυρασφάλεια της τράπεζας είναι το λιγότερο από τα πράγματα που πιθανόν να τον βαραίνουν, ναι.
Οι υπάλληλοι ήταν στους πάνω ορόφους.Η τράπεζα ήταν ασφαλισμένη.Η τράπεζα φαινόταν άδεια.Στουπιά σε ασφαλισμένες τράπεζες πετάγονται σε κάθε πορεία.Ο Βγενόπουλος το γνώριζε και παρά τα δεδομένα τους υποχρέωσε να δουλέψουν.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
τώρα κάθομαι και επιμένω για ηλιθιότητες αλλά είναι προφανές ότι υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Εσύ μωρέ παπάρα, άμα αποφάσιζες να πας νύχτα και κάψεις το χι ψι κτήριο για τους τάδε λόγους, σε απέλυσαν με το έτσι θέλω, είναι μασονική στοά και κάνουν σανατιστικές τελετές δρακοειδή, είναι το υπουργείο οικονομικών, και ανακαλύπτεις στην πρωινή εφημερίδα ότι μαζί με το κτήριο κάηκε και ένας 60χρονος φύλακας που τον είχε πάρει ο ύπνος μέσα, τι λες στον εαυτό σου, ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΜΑΛΑΚΙΑ? Πως στο μπούτσο αναιρούν αυτά που έγραψες το ποστ μου που αφορά ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ?
Απλά ηλίθιος ή αγανακτισμένος πολίτης?
Αλληλουχία γεγονότων,τοποχρονικοί παράγοντες κλπ ΙΣΩΣ σε βοηθήσουν.
metamelia3
05-05-2010, 18:45
Όχι ρε Κάλκι, δε σε έχω για αναίσθητο, ίσα-ίσα παρόλο που είσαι ο πιο φόρα παρτίδα υπέρ των μπαχαλάκηδων, παρόλα αυτά σε έχω για πιο άνθρωπο και ψυχούλα από άλλους τυχαίους χρήστες και γι'αυτό ακριβώς δεν έχει κανένα νόημα να κάθεσαι να κάνεις νηφάλια κριτική, που δεν είναι νηφάλια με την καμία, γιατί έχεις επωμιστεί μόνος σου τον ρόλο της αντι-ισοπεδωτικής φωνής για το συγκεκριμένο γεγονός.
Η πολιτική κατεργασία σου φρονώ ότι τσινάει και προβληματίζεται όταν βλέπει 3 καημένους πεθαμένους από το χέρι αυτών που γενικά επικροτείς, έστω και άθελά τους. Δεν ξέρω αν την αποδεικνύει λάθος, ρε πούστη, βγες και πες όμως "οι παράπλευρες απώλειες είναι λυπηρές αλλά δεν αρκούν για να με αποτρέψουν" και κάτσε ρούφα το αυγό της κοινωνικής κατακραυγής, τα άλλα είναι καλαματιανός και έξυπνο παιδί είσαι, το ξέρεις. Εκτός και αν οι α/α θα κάνουν συστάσεις στο μέλλον να προσέχουν καλύτερα όταν εκσφεδονίζουν μολώτωφ και αυτό σε καλύπτει.
Του βικότνικ δεν την κατάλαβα την εναλλακτική του απάντηση, ούτε την βρήκα αστεία αλλά χαίρομαι που το διασκεδάζετε γενικά.
Αυτά τα περί βεβαιότητας που δεν μπορεί να την έχει ποτέ κανείς αλλά παρόλα αυτά την ψάχνετε, θα την κάνουμε κάποτε από κοντά την κουβέντα να σου πω την αποψάρα μου.
κατσε, γιατι αυτο εχει παρεξηγηθει. προφανως η ουσια ειναι οτι "λυπαμαι αλλα το δικαιολογω" (γιατι εν τελει αυτο κανω). ολη η υπολοιπη σαλτσα που γινεται χαος ειναι οταν ειναι να πουμε "τους μολοτωφακηδες στην κρεμαλα, ολα τα υπολοιπα σωστα". εκει ειναι που χανεται το ολο θεμα. κοινως, ειναι φρικτο το να πεθαινουν τρεις ανθρωποι, ειναι μαλακια καποιου, ας ψαξουμε να δουμε οχι μονο το πως αλλα και το ΤΙ φταιει. Και σιγουρα πιστευω η ριψη μολοτωφ θα σταματησει για καποιον καιρο. Ετσι κι αλλιως δεν ειναι η εποχη της τωρα. Αναγκαιο υποκαταστατο ηταν παντα, αυτο που υποκαθιστουσε ερχεται λιαν συντομως.
Τι ερχεται δηλαδη; Το ενοπλο;
nikolasfluxus
05-05-2010, 18:47
Πίσω από κάθε μολότωφ βρίσκεται ένας άντρας που έχει βαρεθεί να την πετάει.
metamelia3
05-05-2010, 18:49
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧ
λαϊκη εξεγερση σιγουρα. ενδεχομενως επανασταση. μην ανησυχειτε, θα το καταλαβουμε οταν ερθει. θα πινουμε, θα πηδαμε και θα πυροβολαμε.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧ
λαϊκη εξεγερση σιγουρα. ενδεχομενως επανασταση. μην ανησυχειτε, θα το καταλαβουμε οταν ερθει. θα πινουμε, θα πηδαμε και θα πυροβολαμε.
Δεν παιζει φιλος. Ειναι πολλες οι ισορροπιες που παιζονται!
Εσύ ειδικά θα τους κάνεις κόσκινα!
Σκάστε γαμώ το Χριστούλη. Είστε -πλέον- λυπηρά μαλάκες.
ikonoklast
05-05-2010, 18:51
απολυτη αδρανεια: ωριμη αριστερη σταση.
εκατόν πενήντα+ χιλιάδες άτομα σε μια δραματική πανελλαδική απεργία και μια απο τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις της μεταπολιτευσης που σε σημεία συγκρούστηκε για να φτάσει μέσα στη βουλή.
επιθεση σε καπιταλιστικο στοχο: ΟΥΓΚ και τιποτα αλλο. ε να πουμε ελεος ομως, ε.
τρείς νεκροί εργαζόμενοι άνθρωποι από ασφυξία λόγω φωτιάς.
σταμάτα για λίγο, σκέψου το και ξαναγράφεις αύριο.
οκ ο καλκι είναι τρόμπας και προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα (παρ' όλο που ένα "τεράστια μαλακία, κρίμα, κακώς" θα ήταν αρκετό αφού προφανώς μιλάμε για ατύχημα). οι υπόλοιποι, που σε κάθε ευκαιρία βγάζετε το σύμπλεγμα σας, επειδή το ΦΡΙΚΟΥΛΟ της γειτονιάς σας σας πήρε το γλειφιτζούρι όταν ήσασταν μικροί, τι ακριβώς παριστάνετε; τι ΤΣΟΥ-ΤΣΕ-ΚΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ;;; ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. γαμώ τη μάνα σας επιτέλους, γαμώ την ξεκωλιασμένη οσιομαρτυρική αριστερά σας. κάνετε λόγο και για αυτοκριτική γαμωτημπαναγίαμου. λίγη ντροπή πια.
π.σ. όταν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ του x-ray "κρυφοχαιρόταν για της 17 τις σφαίρες" εσείς πήγατε νερό στη λιπόθυμη μάνα του αξαρλιάν;
Ford Prefect
05-05-2010, 18:51
Τέλος πάντων, εγώ είμαι της γνώμης ότι αν είναι να βγει ο κόσμος να τα κάνει λαμπόγυαλο γιατί έφτασε στο αμήν, θα βγει και ας μην είχε βγει ποτέ και ας μην είχε πέσει μία πέτρα, όχι καν μολότωφ, υποκατάστατο και μάλιστα αναγκαίο δεν ήταν ποτέ. Αλλά το θέμα είναι άλλο, ότι κανείς από όσους κράζουνε το γεγονός δεν λέει ότι όλα τα υπόλοιπα σωστά. Οπότε έχει μείνει το γεγονός ότι στο ΤΙ φταίει για να πεθάνουν 3, *πρωτίστως* είναι ότι κάποιος πέταξε μολότωφ και πήρε φωτιά το κτήριο, δεν ξέρω πώς πας να το σώσεις ότι αυτό είναι βασικά μια διαδικαστική λεπτομέρεια, λες και αυτοί οι τρεις με αυτό το υπάρχον σύστημα χούντας και βγενόπουλου θα μπορούσαν κάλλιστα να πεθάνουν και αύριο.
Πάω σπίτι μου.
metamelia3
05-05-2010, 18:52
Συνεχιζε να βριζεις εσυ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ μου, κατσε να σε πετυχω απο κοντα.
εντιτ: @ Νταηθορ
metamelia3
05-05-2010, 18:54
Τέλος πάντων, εγώ είμαι της γνώμης ότι αν είναι να βγει ο κόσμος να τα κάνει λαμπόγυαλο γιατί έφτασε στο αμήν, θα βγει και ας μην είχε βγει ποτέ και ας μην είχε πέσει μία πέτρα, όχι καν μολότωφ, υποκατάστατο και μάλιστα αναγκαίο δεν ήταν ποτέ. Αλλά το θέμα είναι άλλο, ότι κανείς από όσους κράζουνε το γεγονός δεν λέει ότι όλα τα υπόλοιπα σωστά. Οπότε έχει μείνει το γεγονός ότι στο ΤΙ φταίει για να πεθάνουν 3, *πρωτίστως* είναι ότι κάποιος πέταξε μολότωφ και πήρε φωτιά το κτήριο, δεν ξέρω πώς πας να το σώσεις ότι αυτό είναι βασικά μια διαδικαστική λεπτομέρεια, λες και αυτοί οι τρεις με αυτό το υπάρχον σύστημα χούντας και βγενόπουλου θα μπορούσαν κάλλιστα να πεθάνουν και αύριο.
Πάω σπίτι μου.
αυριο θα πεθανουν αλλοι. ειναι δικτατορια λεμε.
12 stars circle your brow
και μια απο τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις της μεταπολιτευσης που σε σημεία συγκρούστηκε για να φτάσει μέσα στη βουλή.
ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ:!:
metamelia3
απολυτη αδρανεια: ωριμη αριστερη σταση.
εκατόν πενήντα+ χιλιάδες άτομα σε μια δραματική πανελλαδική απεργία και μια απο τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις της μεταπολιτευσης που σε σημεία συγκρούστηκε για να φτάσει μέσα στη βουλή.
επιθεση σε καπιταλιστικο στοχο: ΟΥΓΚ και τιποτα αλλο. ε να πουμε ελεος ομως, ε.
τρείς νεκροί εργαζόμενοι άνθρωποι από ασφυξία λόγω φωτιάς.
σταμάτα για λίγο, σκέψου το και ξαναγράφεις αύριο.
η αριστερα τους εφερε τους εκατον πενηντα χιλιαδες, ε;
metamelia3
05-05-2010, 18:59
τους υποσχεθηκαν την μανα σου λεω'γω.
nikolasfluxus
05-05-2010, 19:17
νομίζω οτι ο κάλκις είναι ψιλοχτικιάρης,ο εβραίος τον έχει,εκτός αν ο άλλος ΜΠΙΣΤΗΞΕΙ και του δαγκώσει τίποτα.
freak brother
05-05-2010, 19:19
τον εχει ανετα ο ντυθορ σε one on one :headbang:
metamelia3
05-05-2010, 19:22
ΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΡΕ;
metamelia3
05-05-2010, 19:32
παρε δω τα κωλογουρουνα. δειτε το τελος του βιντεο με το χοιρινο.
hkQ4YsRlFxI
freak brother
05-05-2010, 19:38
ΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΡΕ;
εγω οχι !!
Στο ίντυ έγραψαν γι' αυτό το συγκεκριμένο από κάτω "ΜΠΑΤΣΟΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ".
metamelia3
05-05-2010, 19:41
ΝΤΑΪΖΩ!
scarecrow
05-05-2010, 19:46
Έχουν λυσσάξει τα ΜΜΕ όχι τόσο για τον θάνατο των ανθρώπων αλλά για την αλλοίωση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό,για το οτι έπεσε το χρηματιστήριο και για το οτι δεν θα έρθουν τουρίστες το καλοκαίρι..
προσωπικά βαριέμαι να διαβάζω τα ποστ του κάλκι οπότε θα ήθελα κάποιος άλλος που δε μιλάει για σεξ και επανάσταση να μου εξηγήσει πως ακριβώς αυτό το γεγονός αποτελεί απλά ένα "ατύχημα". πως ακριβώς όποιος το έκανε δεν φέρει την ευθύνη για τον θάνατο τριων ανθρώπων (έστω κι αν αυτή την μοιράζεται με την εργοδοσία) και πως όλο αυτό δεν αποτελεί φόνο εξ αμελείας. ευχαριστώ.
metamelia3
05-05-2010, 19:50
κι εγω ποτε θα γαμησω ισπανιδα επιτελους;
εντιτ: χαχ, θρυλικη συμπτωση με ποστ ουμπου.
carheart
05-05-2010, 19:51
μολότωφ σε ανοιχτό μαγαζί λοιπόν, ενάντια σε άοπλους, μάλιστα.
Κάλκι, είναι κάπως αστείο να σε ενοχλεί σήμερα ένας x μπάτσος που κλέβει ένα ψ κατάστημα.
Βαλτε ολα τα αναρχικα ζωα σε ενα νησι με ολα τα πολιτικα ζωα και τα γουρουνια ζωα (χμ, πλεονασμος) σε φαση Battle Royale να ησυχασουμε απο την παρανοια επιτελους
scarecrow
05-05-2010, 19:58
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/marfin-bank.html
carheart
05-05-2010, 20:08
Βαλτε ολα τα αναρχικα ζωα σε ενα νησι με ολα τα πολιτικα ζωα και τα γουρουνια ζωα (χμ, πλεονασμος) σε φαση Battle Royale να ησυχασουμε απο την παρανοια επιτελους
και να μείνουμε με σένα; δεν θα το λεγα.
Αυτό που θέλω να πω, για τους εγκεφαλικά νεκρωμένους τύπου Κάλκι, είναι ότι αν αναγνωρίσεις όλα αυτά τα ελαφρυντικά για τα φρηκς σήμερα θα πρέπει να κάνεις το ίδιο καρμπόν (σχεδόν) για τον Κορκονέα. Και το ένα και το άλλο είναι ηλίθια.
Για τους χαζούς μας φίλους: Δεν πιστεύω -προφανώς- αυτό που έγραψα. Το έγραψα γιατί με μια απλή αναλογία δείχνει τι μαλακίες γράφει ο Κάλκι.
Οτι ο κορκονεας (και ο καθε κορκονεας) εκπαιδευεται και ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ωστε να μην ριξει στην τυχη, το σκεφτηκες ποτε εξυπνε μας φιλε;
Κωλοτρολλς ...
Αρα ο Κορκονέας είναι ενας κακός επαγγελματίας.
Αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να την κάνουμε σιγά σιγά.Που πάει όλο αυτό; Τι θα κάνουμε;
carheart
05-05-2010, 20:21
κακός επαγγελματίας;
δεν θα το έλεγα.
metamelia3
05-05-2010, 20:22
οντως. αντιθετα, η δολοφονια του γρηγοροπουλου σαν συστατικη επιστολη ειναι για μπατσο.
σχολίασα αυτό που είπε ο ρωχάμης, για να μη παρεξηγηθώ.
προσωπικά βαριέμαι να διαβάζω τα ποστ του κάλκι οπότε θα ήθελα κάποιος άλλος που δε μιλάει για σεξ και επανάσταση να μου εξηγήσει πως ακριβώς αυτό το γεγονός αποτελεί απλά ένα "ατύχημα". πως ακριβώς όποιος το έκανε δεν φέρει την ευθύνη για τον θάνατο τριων ανθρώπων (έστω κι αν αυτή την μοιράζεται με την εργοδοσία) και πως όλο αυτό δεν αποτελεί φόνο εξ αμελείας. ευχαριστώ.
επειδή εγώ έκανα λόγο για "ατύχημα" μάλλον αναφέρεται σε μένα η ερώτηση. ναι, θεωρητικά είναι φόνος εξ' αμελείας (υποθέτω δηλαδή, βασιζόμενος σε απλά νομικά) και ναι αυτός που το έκανε φέρει κάποια ευθύνη (αν και σίγουρα όχι με τόσο απλοϊκό τρόπο όπως το θέτεις με την ερώτηση). από κει και πέρα τί προτείνεις; αυτός που πέταξε τη μολότοφ να φάει ας πούμε την ίδια ποινή με κάποιον που περνάει ένα κόκκινο φανάρι από απροσεξία και σκοτώνει έναν πεζό; μεγαλύτερη; μικρότερη;
όσο γραφικός κι αν είναι ο κάλκι, αυτό το πράγμα ΕΙΝΑΙ μια πολιτική πράξη. μπορεί στα δικά σου μάτια να είναι μια ουγκ "πολιτική" πράξη, αλλά αυτό δε λέει τίποτα. το δικαστικό και σωφρονιστικό σύστημα, με το οποίο φαντάζομαι διαφωνείς γενικά, με τί κριτήρια νομίζεις ότι θα αντιμετώπιζε τη συγκεκριμένη πράξη;
αν θυμάμαι καλά ήσουν ο πρώτος που διαχώρισε πολύ σωστά το φόνο του γρηγορόπουλου από τη φάση με τον μικρό αφγανό και γενικά νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι πολύ σωστά ότι κάθε πράξη και οι επιπτώσεις της ή οι αντιδράσεις σε αυτή είναι θέμα context. πιστεύεις λοιπόν ότι αυτός του οποίου το χέρι πέταξε τη μοιραία μολότοφ θα πρέπει να δικαστεί ως (σαν) κοινός ποινικός;
γενικά, είμαστε οκ (ακόμα κι αν το θεωρούμε ανούσιο πολιτικά) να καίγονται τράπεζες, μέχρι να παιχτεί μαλακία και να σκοτωθεί κάποιος; γιατί αυτό καταλαβαίνω πάνω κάτω ε.
και ακόμα πιο γενικά, όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου, είναι ασύλληπτα αναξιοπρεπές να στέκεσαι στη γωνία περιμένοντας στραβοπάτημα του άλλου με τον όποιον έχεις κόμπλέξ και ψάχνεσαι για να τον βγάλεις άχρηστο, ενώ ταυτόχρονα η δικιά σου δράση δεν έχει να επιδείξει κανένα αποτέλεσμα. (inb4 "η δικιά σου σκοτώνει τρεις ανθρώπους, αποτελεσματικότατη λολ")
nikolasfluxus
05-05-2010, 20:37
ο φόνος εξ αμελείας δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τον σκοπό του δράστη και εξετάζεται μόνο το αποτέλεσμα.
μπορείς βέβαια να κάνεις λόγο για Φασισμό του Ποινικού Δικαίου,αλλά έτσι είναι.
μια πολιτική πράξη,όταν μετατραπεί σε φόνο,είναι ακόμα πολιτική?
ikonoklast
05-05-2010, 20:38
τρείς νεκροί.
σπυρέτο, απορώ πως δεν έγινε νωρίτερα αυτό το ποστ. το περίμενα πως και πως για να γελάσω λίγο.
νικόλα, σε παραπέμπω στο πρώτο γενικά του προηγούμενου ποστ μου.
μη με φτάσετε σε σημείο να με ενοχλεί περισσότερο η υποκρισία και λιγότερο οι τρεις νεκροί άνθρωποι όμως ε. κρίμα είναι.
nikolasfluxus
05-05-2010, 20:48
επίσης υποκριτικό όμως είναι το να ψάχνεις να φορτώσεις ενοχές και δειλία με την πρώτη ευκαιρία σε όποιον για σενα 'δεν τον παίρνει να μιλάει.',έτσι?
Amnesiac.
05-05-2010, 20:50
Να ρωτήσω μιας και τόχα απορία και δε το κατέχω το Ποινικό Δίκαιο.
Προβλέπεται διαφορετική δικαστική αντιμετώπιση σε αδικήματα (φόνοι, στην προκειμένη) που έχουν πολιτικό τατς ή το όλο θέμα είναι "ηθικό";. Εννοώ, υπάρχει πρόβλεψη κάποιος που σκότωσε (με δόλο ή αμέλεια, δεν έχει σημασία) με πολιτικά κίνητρα, να έχει διαφορετική αντιμετώπιση και ενδεχόμενα ελαφρυντικά κατά τη δίκη του;
Με άλλα λόγια, νομικά υπάρχει διαχωρισμός "κοινού ποινικού" με "πολιτικού ποινικού";
Ή το όλο θέμα έχει να κάνει με το πώς θα μείνει στη συνείδηση του κόσμου κτλ.
ε; αν για κάποιο μυστήριο λόγο αναφέρεσαι σε μένα, δε θυμάμαι να έχω επιχειρήσει ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. όλους τους παίρνει να μιλάνε, αρκεί να μην κλείνουν τα μάτια στις δικές τους μαλακίες.
edit : @ νικόλα το παραπάνω
όσο γι' αυτό που λέει ο αμνήζιακ νομίζω ότι θά 'πρεπε η αντιμετώπιση να είναι διαφορετική με την περίπτωση. είναι άλλο πράμα να θες να βάλεις μια φωτιά σε μια τράπεζα και για χ,ψ λόγους να κάψεις τους ανθρώπους μέσα, άλλο πράμα να σκοτώσεις έναν πολιτικό, άλλο πράμα να σκοτώσεις έναν περαστικό προσπαθώντας να σκοτώσεις έναν πολιτικό, άλλο πράμα να σκοτώσεις έναν άνθρωπο εκ προμελέτης ενώ είσαι μπάτσος κ.ο.κ. (οκ, το δεύτερο και το τρίτο ίσως να είναι το ίδιο πάνω κάτω).
stam and the witches
05-05-2010, 21:05
όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου, είναι ασύλληπτα αναξιοπρεπές να στέκεσαι στη γωνία περιμένοντας στραβοπάτημα του άλλου με τον όποιον έχεις κόμπλέξ και ψάχνεσαι για να τον βγάλεις άχρηστο, ενώ ταυτόχρονα η δικιά σου δράση δεν έχει να επιδείξει κανένα αποτέλεσμα. (inb4 "η δικιά σου σκοτώνει τρεις ανθρώπους, αποτελεσματικότατη λολ")
Η δικιά σου δράση τι έχει να επιδείξει; Γενικά θες να καταλήξεις κάπου;
Amnesiac.
05-05-2010, 21:08
ε; αν για κάποιο μυστήριο λόγο αναφέρεσαι σε μένα, δε θυμάμαι να έχω επιχειρήσει ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. όλους τους παίρνει να μιλάνε, αρκεί να μην κλείνουν τα μάτια στις δικές τους μαλακίες.
edit : @ νικόλα το παραπάνω
όσο γι' αυτό που λέει ο αμνήζιακ νομίζω ότι θά 'πρεπε η αντιμετώπιση να είναι διαφορετική με την περίπτωση. είναι άλλο πράμα να θες να βάλεις μια φωτιά σε μια τράπεζα και για χ,ψ λόγους να κάψεις τους ανθρώπους μέσα, άλλο πράμα να σκοτώσεις έναν πολιτικό, άλλο πράμα να σκοτώσεις έναν περαστικό προσπαθώντας να σκοτώσεις έναν πολιτικό, άλλο πράμα να σκοτώσεις έναν άνθρωπο εκ προμελέτης ενώ είσαι μπάτσος κ.ο.κ. (οκ, το δεύτερο και το τρίτο ίσως να είναι το ίδιο πάνω κάτω).
Χμ θα έπρεπε όντως να είναι διαφορετική η αντιμετώπιση; Βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό δε θα ήταν να σχηματιστούν κατηγορίες ανθρώπων (π.χ. πολιτικοί όπως είπες) για τους οποίους η δολοφονία τους θα επέφερε ελαφρυντικά στους δολοφόνους; Ποιός θα τις καθόριζε τις κατηγορίες αυτές;
Αν από την άλλη θεσμοθετούνταν η "ποινική πράξη με πολιτικά κίνητρα", η πράξη και όχι ο στόχος δηλαδή, δεδομένου ότι δε θα μπορούσε ποτέ να θεσμοθετηθεί ειδικά για συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες (π.χ. μόνο οι αναρχικοί μπορούν να έχουν πολιτικά κίνητρα), αυτό δε θα σήμαινε ότι και η δολοφονία ενός αναρχικού ή ενός μετανάστη από χρυσαυγίτη θα έπρεπε να δικαστεί διαφορετικά (με ελαφρυντικά);
Γενικά, θέλουμε όντως να το πάμε προς τα κει το πράγμα;
ikonoklast
05-05-2010, 21:08
Κοίτα, μανωλέτο, δε με αντιπροσωπεύει τόσο αυτού του τύπου η αντιπαράθεση αλλά αφού κι εσύ στο παρελθόν έχεις αποφασίσει να κάνεις καταιγιστικά ποστ του τύπου "εφτά ευρώ", είπα να το δοκιμάσω το "τρείς νεκροί" μπας και συγκινήσω. Τελικά γέλασες, κι αυτό καλό είναι. Κι οι νεκροί νεκροί βέβαια. Και η μύγα μακριά απο το σπαθί σας, μη μας πούνε και αδερφές ότι συζητήσαμε στα σοβαρά τι συνεβή και πώς και γιατί μακριά απο μαλακίες και ξεράσματα. Όταν πηδιούνται τέτοιες πορείες για τέτοιες μαλακίες, όταν σκάει το κάθε λοβοτομημένο να τα γαμήσει τη μάνα εκεί που λες ότι ανοίγει μια χαραμαδίτσα για πράγματα μεγάλα, και πολύ ειδικά όταν αυτό το μαλακισμένο στέλνει και τρείς εργαζόμενους (όχι μπάτσους, όχι βουλευτές, όχι τραπεζίτες) ανθρώπους στο χάρο, ε τότε ό,τι μου καβλώσει θα λέω και δε θα ζητάω και τα ρέστα από κανένα μαλάκα, μην ξοδεύεις το χρόνο σου να με/μας νουθετήσεις για τα κομπλεξ μας. Και επειδή αναφέρθηκε προηγούμενα από τον κάλκι ή τον άλλο τον γλέιφτη, δεν υπερασπίζομαι καμμία αφηρημένη "αριστερά" σε αυτή τη κουβέντα, υπερασπίζομαι αυτόν τον αριθμό, που είναι η πλειοψηφία, που απήργησε η/και κατέβηκε στο δρόμο ή που είναι δυνητικά μαζί μου ενάντια στη χούντα, στον πούτσο μου η αναρχία σας ή όποια άλλη μαλακία.
προσωπικά δεν έχω καμία δράση. και δε θέλω να καταλήξω κάπου. γι' αυτό και δεν εμπλέκομαι σε συζητήσεις συνήθως. συνεχίστε.
Κοίτα, μανωλέτο, δε με αντιπροσωπεύει τόσο αυτού του τύπου η αντιπαράθεση αλλά αφού κι εσύ στο παρελθόν έχεις αποφασίσει να κάνεις καταιγιστικά ποστ του τύπου "εφτά ευρώ", είπα να το δοκιμάσω το "τρείς νεκροί" μπας και συγκινήσω. Τελικά γέλασες, κι αυτό καλό είναι. Κι οι νεκροί νεκροί βέβαια. Και η μύγα μακριά απο το σπαθί σας, μη μας πούνε και αδερφές ότι συζητήσαμε στα σοβαρά τι συνεβή και πώς και γιατί μακριά απο μαλακίες και ξεράσματα. Όταν πηδιούνται τέτοιες πορείες για τέτοιες μαλακίες, όταν σκάει το κάθε λοβοτομημένο να τα γαμήσει τη μάνα εκεί που λες ότι ανοίγει μια χαραμαδίτσα για πράγματα μεγάλα, και πολύ ειδικά όταν αυτό το μαλακισμένο στέλνει και τρείς εργαζόμενους (όχι μπάτσους, όχι βουλευτές, όχι τραπεζίτες) ανθρώπους στο χάρο, ε τότε ό,τι μου καβλώσει θα λέω και δε θα ζητάω και τα ρέστα από κανένα μαλάκα, μην ξοδεύεις το χρόνο σου να με/μας νουθετήσεις για τα κομπλεξ μας. Και επειδή αναφέρθηκε προηγούμενα από τον κάλκι ή τον άλλο τον γλέιφτη, δεν υπερασπίζομαι καμμία αφηρημένη "αριστερά" σε αυτή τη κουβέντα, υπερασπίζομαι αυτόν τον αριθμό, που είναι η πλειοψηφία, που απήργησε η/και κατέβηκε στο δρόμο ή που είναι δυνητικά μαζί μου ενάντια στη χούντα, στον πούτσο μου η αναρχία σας ή όποια άλλη μαλακία.
να, αυτό είναι που με εξοργίζει κάθε φορά. πρσωπικά δεν υπερασπίζομαι καμιά αφηρημένη αριστερά, ούτε καμιά αφηρημένη αναρχία. αλλα με βγάζει από τα ρούχα μου βρε αδερφέ, που κάθε φορά που ο κόσμος βγαίνει μαζικά στους δρόμους για σοβαρούς λόγους, τρέχετε να φανείτε οι ταγοί της επανάστασης. ε γάμησε με, αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να στο πω πιο απλά. είπα μια φορά καλά αποτελέσματα, δεν το ξαναλέω. αν δεν καταλαβαίνεις γιατί εγώ που είμαι σοβαρός άνθρωπος νιώθω πιο κοντά στο βλάκα ούγκανο απ' ο,τι σε σένα, δεν έχει νόημα άλλη κουβέντα.
metamelia3
05-05-2010, 21:17
δεν υπερασπίζομαι καμμία αφηρημένη "αριστερά" σε αυτή τη κουβέντα, υπερασπίζομαι αυτόν τον αριθμό, που είναι η πλειοψηφία, που απήργησε η/και κατέβηκε στο δρόμο ή που είναι δυνητικά μαζί μου ενάντια στη χούντα, στον πούτσο μου η αναρχία σας ή όποια άλλη μαλακία.
η πλειοψηφία που απήργησε και κατέβηκε στον δρόμο ήταν κι η δική μου βάση αν κοιτάξεις μερικές σελίδες πίσω btw την οποία όμως - αντιθέτως με σένα - αντιτάσσω και στην αριστερά και στην αναρχία. απλά ο χώρος επιτρέπει περισσότερο την ελεύθερη δράση, εν αντιθέσει με σας που θέλετε να είστε ομπρέλα στα πάντα.
freak brother
05-05-2010, 21:41
ας μας ενημερωσει μια το αντικειμενικο ιντιμιντια , υπαρχουν τελικα νεκροι?
Kαλχι, μόνο 1 ερώτηση: πιστεύεις ότι όντως αυτός ο χώρος (η τεσπα οι μπαχαλάκηδες)κάνει ότι κάνει στις πλάτες αλλων , ναι ή ου?
~ladykiller~
05-05-2010, 21:46
φαντάζομαι εσύ που έχεις κατέβει κ σε κάποιες πορείες κ ξέρεις εκ των έσω, έχεις την απάντηση έτσι??
Δεν είπα ποτέ ότι ξέρω εκ των έσω. Ότι έχω δει και ότι έχω συζητήσει.
ikonoklast
05-05-2010, 21:51
αν δεν καταλαβαίνεις γιατί εγώ που είμαι σοβαρός άνθρωπος νιώθω πιο κοντά στο βλάκα ούγκανο απ' ο,τι σε σένα, δεν έχει νόημα άλλη κουβέντα.
Η σοβαρότητα δεν είναι κάτι με το οποίο αυτοβαπτίζεσαι. Ούτε εγώ λοιπόν μπορώ να αυτοχριστώ σοβαρός αλλά αν παρ' όλα αυτά εσύ νιώθεις ότι συνεννοείσαι καλύτερα με κάποιο τυπάκι που φοκόνει την τράπεζα και καίει και τρείς στο πέρασμα του αμετανόητος και επαναστάτης απο ότι με μένα (όχι εμένα τον ναρ-εαακ-ανταρσυα, εμένα τον απλό διαδηλωτή), τότε έχεις στα σοβαρά σοβαρό πρόβλημα σοβαρότητας.
~ladykiller~
05-05-2010, 21:52
ναι, ήταν ειρωνικό το σχόλιο μου.
Kανενα σοβαρό ποστ θα κάνεις?
~ladykiller~
05-05-2010, 21:57
κοίτα κ εγώ πιστεύω πως τόση ώρα γράφεις βλακείες αλλά βλέπεις πως έχω μια έμφυτη ευγένεια.
έτσι κ αλλιώς τα περισσότερα ειπώθηκαν -προς το παρών.
carheart
05-05-2010, 22:01
Η αναζήτηση - κωλοτούρτα - δε βρήκε κάποιο έγγραφο. Επαναφορά επιλογών αναζήτησης
Υποδείξεις:
* Βεβαιωθείτε ότι η ορθογραφία όλων των λέξεων είναι σωστή.
* Δοκιμάστε άλλες λέξεις-κλειδιά.
* Δοκιμάστε πιο γενικές λέξεις-κλειδιά.
metamelia3
05-05-2010, 22:03
Kαλχι, μόνο 1 ερώτηση: πιστεύεις ότι όντως αυτός ο χώρος (η τεσπα οι μπαχαλάκηδες)κάνει ότι κάνει στις πλάτες αλλων , ναι ή ου?
όχι. έκφραση μιας γενικευμένης και πολυμορφικής κινητοποίησης είναι.
Δεν είναι. Δεν έχεις καμία πλειοψηφία μαζί σου. Δεν είναι δυνητικά ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΑ στο 50% το ποσοστό των ανθρώπων ενάντια στα μέτρα. 150.000 κόσμος στο έσχατο σημείο ΔΕΝ είναι και τόσο πολύς πια.
FaithFails
05-05-2010, 22:40
γενικευμένης και δολαριακής κινητοποίησης θες να πεις
ikonoklast
05-05-2010, 22:41
Dythor, εσύ σκάσε.
Δε σκάω. Για 'μένα αυτή η συγκυρία είναι εκτός από δραματική και μια καλή ευκαιρία να χρεοκοπήσει το αστείο που λέγεται α/α χώρος στην Ελλάδα και το ακόμα αστειότερο πλην όμως επικίνδυνο κοινωνικό υποκείμενο "μπάχαλος" και να προσδιοριστεί ξανά εκ θεμελίων αυτό το συνονθύλευμα αφήνοντας απέξω τους εγκληματικά ηλίθιους που για κάποιο λόγο θεωρούν ευατούς και αλλήλους εξουσιοδοτημένους να χρησιμοποιούν ασύδοτη βία. Κρίμα που πήρε και τρεις νεκρούς για να παρουσιαστεί η ευκαιρία αυτή.
Kaserinos
05-05-2010, 22:59
Ποσο ρομπα ειναι αμα θελει (χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια), αυτο το θρεντ. Με τις υγειες σας οι αποψαρες σας.
είναι φοβερό το ότι πάντα υπάρχει ο Κύριος Αδιάφορος, εν προκειμένω ο ΚΑΣΕΡΙΝΟΣ, που θα πεταχτεί γενικόλογα και με μπλαζέ υφάκι σε ένα θρεντ και θα κράξει τους πάντες και τα πάντα, γενικά κι αόριστα, χωρίς στο ελάχιστο να πάρει θέση ή έστω να προσθέσει κάτι αξιόλογο στην κουβέντα.
υπάρχει μοτίβο πίσω από αυτό, συμβαίνει σε όλα τα θρεντς στα οποία υπάρχει έντονη κουβέντα και διαφωνίες και πάντα πρόκειται για τύπο που δεν έχει κάνει ενδιαφέρον ποστ περίπου ποτέ.
Agoraphobic_S.I.
05-05-2010, 23:16
Δε σκάω. Για 'μένα αυτή η συγκυρία είναι εκτός από δραματική και μια καλή ευκαιρία να χρεοκοπήσει το αστείο που λέγεται α/α χώρος στην Ελλάδα και το ακόμα αστειότερο πλην όμως επικίνδυνο κοινωνικό υποκείμενο "μπάχαλος" και να προσδιοριστεί ξανά εκ θεμελίων αυτό το συνονθύλευμα αφήνοντας απέξω τους εγκληματικά ηλίθιους που για κάποιο λόγο θεωρούν ευατούς και αλλήλους εξουσιοδοτημένους να χρησιμοποιούν ασύδοτη βία. Κρίμα που πήρε και τρεις νεκρούς για να παρουσιαστεί η ευκαιρία αυτή.
Αστείος είσαι εσύ και η εβραϊκή μάπα σου ηλίθιε.
stam and the witches
05-05-2010, 23:33
5-5-2010: Τα φρικιά δε μιλάνε, συλλογίζονται.
Πολυμορφική κινητοποίηση ήταν πριν 2-3 χρόνια στις πορείες για το νόμο πλαίσιο?
Ειδικά στις τότε πορείες, αυτό που γινόταν ήταν να υπάρχει ένα τάδε μπλοκ, στο οποίο έμπαιναν 4-5 άτομα και εκεί που δεν γινόταν τίποτα, ξαφνικά πέταγαν τις μολότωφ και της καριόλας.
Ε αυτό όμως δεν λέγεται αρχίδια. Παίρνεις στο λαιμό σου ένα μπλόκ, το οποίο φαίνεται ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι, κάνεις 500 άτομα να μην ξέρουν τι να κάνουν από τα δακρυγόνα γύρω γύρω και ω τι εκλπηξη, αυτοί που είχαν πετάξει τις μολοτωφ την είχαν κάνει.
Θες να το κάνεις(όχι εσύ προσωπικά)? Απόκτησε τα αρχίδια να το κάνεις μόνος σου. Να μην το κάνεις όπου βλέπεις ότι δεν μπορούν να σε πιάσουν.Αυτό λοιπόν δεν λέγεται γενικευμένη κινητοποίηση, λέγεται "αρπάζω την ευκαιρία να κάνω αυτό που θέλω".
Γενικά δεν θέλω να πω κάτι για αυτή την μορφή "πάλης". Μπορεί εν τέλει και να συμφωνώ σε κάποια σημεία. Δεν γίνεται όμως να εκμεταλλεύεται κανείς καταστάσεις εις βάρος άλλων για να κάνει το κομμάτι του.
Kaserinos
05-05-2010, 23:40
είναι φοβερό το ότι πάντα υπάρχει ο Κύριος Αδιάφορος, εν προκειμένω ο ΚΑΣΕΡΙΝΟΣ, που θα πεταχτεί γενικόλογα και με μπλαζέ υφάκι σε ένα θρεντ και θα κράξει τους πάντες και τα πάντα, γενικά κι αόριστα, χωρίς στο ελάχιστο να πάρει θέση ή έστω να προσθέσει κάτι αξιόλογο στην κουβέντα.
υπάρχει μοτίβο πίσω από αυτό, συμβαίνει σε όλα τα θρεντς στα οποία υπάρχει έντονη κουβέντα και διαφωνίες και πάντα πρόκειται για τύπο που δεν έχει κάνει ενδιαφέρον ποστ περίπου ποτέ.
Οοοοοοοο, μου ραγισες την καρδια μεγαλε..Μας τα εχουνε πει αυτα κατα καιρους και αλλοι που τους ειχαμε και σε μεγαλυτερη υποληψη.
Επειδη επιβεβαιωνω απλα τον κανονα, δεν σημαινει οτι δεν με απασχολει η φαση. Αλλα δεν εχω να αποδειξω και κατι σε κανεναν. Ειδικα σε σενα.
Κατσε τωρα, βγαλε εξω την κοινωνικη ευαισθησια σου και μετρα την με τους υπολοιπους.
Καποιοι εδω μεσα σωστα τα λενε, αλλα δεν ειναι ωρα για να κανω την κερδικιτσα καποιου.
P.S.: Οι κλισε χαρακτηρισμοι που μου αποδιδεις και τα βιαστικα συμπερασματα τα οποια βγαζεις, δεν προσθετουνε κατι στην ολη γενικολογια την οποια μου προσαπτεις?
Εψαχνες τον αποδιοπομπαιο τραγο, μαλακα μου? Μπραβο σου, τον βρηκες.
Agoraphobic_S.I.
05-05-2010, 23:42
Πάντως είναι πολύ ώριμο και σοβαρό να κρίνει ο καθένας σας πρακτικές και λογικές μέσα σε ένα μουσικό φόρουμ, σας φαντάζομαι τους περισσότερους με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και το άλλο στη σακούλα του ποπκορν.
Ειδικά όταν μερικοί μπορούν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ να συζητήσουν μόνο για μουσική, ίσως ούτε και γι' αυτή. Κασερίνοι και ντάηθορς σα να λέμε.
ψιτ παιδες
εδω μαλωνει ο ικονοκλαστ με τον ντυθορ
να φυγετε να πατε αλλου
τελικα με ποιους ειμαστε?
εγω ακουσα για επεισοδια και νομιζα οτι ειχαν συγκεντρωση αγανακτισμενοι φιλαθλοι του ολυμπιακου με αιτημα την προσληψη αλεφαντου,μαλακιες μου λεγανε...
Amnesiac.
05-05-2010, 23:47
Εγώ πάντως όταν κρίνω πρακτικές και λογικές μέσα σε φόρουμς, συνήθως χαϊδεύω το πουλάκι μου, προσθέτει αρκετά στη γενικότερη ικανοποίηση που λαμβάνω.
Κασερίνο θα μας σκοτώσεις από βαρεμάρα, πάρε το μπούλο.
ikonoklast
05-05-2010, 23:49
αγοραφο, τοποθετήσου με αρχίδια για το σημερινό.
Agoraphobic_S.I.
05-05-2010, 23:51
Δεν έχω αρχίδια, είμαι μικρό παιδί ανήλικο ακόμα σου λέω!
Kaserinos
05-05-2010, 23:54
Ειδικά όταν μερικοί μπορούν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ να συζητήσουν μόνο για μουσική, ίσως ούτε και γι' αυτή. Κασερίνοι και ντάηθορς σα να λέμε.
Οτι θές με ρωτάς, πάντως.
Kaserinos
05-05-2010, 23:56
Κασερίνο θα μας σκοτώσεις από βαρεμάρα, πάρε το μπούλο.
Ας ειναι..You miss the point.
ikonoklast
06-05-2010, 00:03
πες ρε σκατόφλωρε δυο κουβέντες, μόνο εξυπνάδες ξέρετε, μαλακισμένα.
FaithFails
06-05-2010, 00:13
Τους πρόγκηξες
δε μιλάει κανένας
scarecrow
06-05-2010, 00:14
εγω ακουσα για επεισοδια και νομιζα οτι ειχαν συγκεντρωση αγανακτισμενοι φιλαθλοι του ολυμπιακου με αιτημα την προσληψη αλεφαντου,μαλακιες μου λεγανε...
:touched:
Agoraphobic_S.I.
06-05-2010, 00:29
Οκ, δε χαλάω χατήρια.
Φαινόταν εδώ και αρκετούς μήνες ότι θα γίνει κάτι άσχημο από την "άγρια νεολάια του Δεκέμβρη" και δυστυχώς όσοι το έλεγαν (-με) επιβεβαιώθηκαν σήμερα. Εκτος από την τραγωδία της Μαρφιν, σύντροφοι και διαδηλωτές κινδύνευσαν να τραυματιστούν από διάφορες μαλακίες που έκαναν τα εν λόγω άτομα, δε χρειάζεται να πω λεπτομέρειες νομίζω. Το θέμα είναι ότι σήμερα είχαμε 3 θύματα που τα ΜΜΕ και τα κόμματα θα καταλογίσουν στον αναρχικό χώρο οπωσδήποτε. Γι' αυτό το λόγο ο συγκεκριμένος χώρος πρέπει να δράσει ώστε αυτά τα φαινόμενα να σταματήσουν μαχαίρι και στις πορείες και στα εξάρχεια, από άτομα που οικειοποιούνται τους τρόπους δράσης του αλλά συνεχίζουν να δρουν καπελωτικά για να "ξεσπάσουν τη βία που - πράγματι - υφίστανται καθημερινά".
Βέβαια τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Βγενόπουλος και η διοίκηση της Μαρφιν, να, εδώ (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1163959) τα λέει άριστα ένας εργαζόμενος. Απ' ότι φαίνεται οι εργαζόμενοι θα σκοτώνονταν ακόμη κι αν έπαιρνε για κάποιο άλλο λόγο φωτιά το κτήριο, χωρίς να υποβαθμίζω το γεγονός εννοείται.
Ελπίζουμε όλοι νομίζω να μη φοβηθεί ο κόσμος και πάψει να βγαίνει στο δρόμο.
Phantom Duck
06-05-2010, 00:41
ορίστε, ωραίο κι όμορφο ποστ, δεν ήταν πολύ δύσκολο. αν τα 'λεγαν αυτά πιο εύκολα οι "του χώρου" και δεν υπήρχαν μόνο κάλκηδες και παρατρεχάμενοι θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να στοχοποιηθεί ο αναρχικός χώρος, κι επαγωγικά το κίνημα. (και inb4 κι εσείς τι λέτε, η ανακοίνωση του ναρ πχ που αναφέρεται ελάχιστα στο γεγονός και μόνο πλέκει το εγκώμιο της πορείας είναι γτπ, στην πάτρα η νεολαία έβγαλε πολύ ωραία και ξεκάθαρη ανακοίνωση που καταγγέλει την κτηνώδη ηλιθιότητα των επικίνδυνων απολίτικων γελοίων φρίκουλων [εγώ τα λέω αυτά, όχι η ανακοίνωση]). κι όχι, οι εργαζόμενοι δε θα σκοτώνονταν τόσο εύκολα- κρεμάλα στο δολοφόνο διευθυντή και το βγενό, σίγουρα, αλλά σε μια random φωτιά δε θα βγαίναν οι τρόμπες να πετροβολούν το γαμημένο πυροσβεστικό επειδή "ΑΟΥΑ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ", κι όσο καλή διάθεση κι αν έχω να μην το πιστέψω αυτό, τα πετρίδια σε κωλοφάκιν ασθενοφόρο τα είδα μπροστά μου.
τεσπα, το ζήτημα είναι πράγματι τι θα γίνει από δω και πέρα, άυριο 5.30 προπύλαια και πάμε βουλή για τη συζήτηση των μέτρων, να δούμε διαθέσεις κόσμου και μπάτσων.
metamelia3
06-05-2010, 00:50
ρε δεν γαμιεστε.
ZGMDBppWBOo
freak brother
06-05-2010, 01:56
Οκ, δε χαλάω χατήρια.
Φαινόταν εδώ και αρκετούς μήνες ότι θα γίνει κάτι άσχημο από την "άγρια νεολάια του Δεκέμβρη" και δυστυχώς όσοι το έλεγαν (-με) επιβεβαιώθηκαν σήμερα. Εκτος από την τραγωδία της Μαρφιν, σύντροφοι και διαδηλωτές κινδύνευσαν να τραυματιστούν από διάφορες μαλακίες που έκαναν τα εν λόγω άτομα, δε χρειάζεται να πω λεπτομέρειες νομίζω. Το θέμα είναι ότι σήμερα είχαμε 3 θύματα που τα ΜΜΕ και τα κόμματα θα καταλογίσουν στον αναρχικό χώρο οπωσδήποτε. Γι' αυτό το λόγο ο συγκεκριμένος χώρος πρέπει να δράσει ώστε αυτά τα φαινόμενα να σταματήσουν μαχαίρι και στις πορείες και στα εξάρχεια, από άτομα που οικειοποιούνται τους τρόπους δράσης του αλλά συνεχίζουν να δρουν καπελωτικά για να "ξεσπάσουν τη βία που - πράγματι - υφίστανται καθημερινά".
Βέβαια τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Βγενόπουλος και η διοίκηση της Μαρφιν, να, εδώ (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1163959) τα λέει άριστα ένας εργαζόμενος. Απ' ότι φαίνεται οι εργαζόμενοι θα σκοτώνονταν ακόμη κι αν έπαιρνε για κάποιο άλλο λόγο φωτιά το κτήριο, χωρίς να υποβαθμίζω το γεγονός εννοείται.
αμα ηταν υπαλληλος του βγενο και ειχε τα αρχιδια και τον σεβασμο στους νεκρους συναδελφους της να βγαινε με ονομα να τα πει αυτα.. και οχι στο τρωκτικο που χανουν την σοβαροτητα τους γιατι ο καθε παπαρας γραφει την παπαρια του. δλδ
Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
freak brother
06-05-2010, 02:03
οι θεουληδες στο ιντιμιντια ακομα μιλαν για προβοκατσια και οτι δεν υπαρχουν νεκροι...!!
ημουν εκει
από παρων 9:24μμ, Τετάρτη 5 Μαΐου 2010
αφου εκκενωθηκε η περιοχη μεχρι τη γωνια της Χρήστου Λαδά περιμέναμε καμποσες ωρες και κατα τις 6.30 βγαζουν ενα φορείο με μια δεμένη σακουλα πτωματων πανω γυρισμενη στο πλαι και με μια ανεση σαν να μην σηκωναν βαρος. Σε λιγο βγαζουν κι αλλο φορειο με παρομοιο τροπο Την ιδια ωρα βγαινουν δυο πυροσβέστες απο το κτηριο (ταυτοχρονα με τα φορεια) περνανε αναμεσα απ τους συγκεντρωμένους και στην ερωτηση δημοσιογράφων "σε τι κατασταση ηταν οι νεκροι?" η απαντηση ηταν "εμεις παιδια πτώματα δεν ειδαμε" Νωριτερα γυρω στις 3-3.30 που μπορουσαμε ναμαστε κοντα ΟΣΟΥΣ πυροσβεστες κι αν ρωτησαμε μας ειπαν το ιδιο.Οι δημοσιογραφοι (ασχετο με το τι ειπαν τελικα στις ειδησεις) ειχαν απηυδήσει με οσα συνεβαιναν κι εκραζαν. Ακομα και τα χοιρινα που καναν την περιμετρο ηταν αμηχανα και λεγανε "δικιο εχετε" και "εμας αυτο μας ειπαν να κανουμε" κι οτι κι αυτοι δεν ειχαν ακουσει απ τους πυροσβεστες να μιλουν για νεκρους. Προκοκατσια επιπεδου Γκαιμπελς μυριζει
Kaserinos
06-05-2010, 02:54
οι θεουληδες στο ιντιμιντια ακομα μιλαν για προβοκατσια και οτι δεν υπαρχουν νεκροι...!!
ημουν εκει
από παρων 9:24μμ, Τετάρτη 5 Μαΐου 2010
αφου εκκενωθηκε η περιοχη μεχρι τη γωνια της Χρήστου Λαδά περιμέναμε καμποσες ωρες και κατα τις 6.30 βγαζουν ενα φορείο με μια δεμένη σακουλα πτωματων πανω γυρισμενη στο πλαι και με μια ανεση σαν να μην σηκωναν βαρος. Σε λιγο βγαζουν κι αλλο φορειο με παρομοιο τροπο Την ιδια ωρα βγαινουν δυο πυροσβέστες απο το κτηριο (ταυτοχρονα με τα φορεια) περνανε αναμεσα απ τους συγκεντρωμένους και στην ερωτηση δημοσιογράφων "σε τι κατασταση ηταν οι νεκροι?" η απαντηση ηταν "εμεις παιδια πτώματα δεν ειδαμε" Νωριτερα γυρω στις 3-3.30 που μπορουσαμε ναμαστε κοντα ΟΣΟΥΣ πυροσβεστες κι αν ρωτησαμε μας ειπαν το ιδιο.Οι δημοσιογραφοι (ασχετο με το τι ειπαν τελικα στις ειδησεις) ειχαν απηυδήσει με οσα συνεβαιναν κι εκραζαν. Ακομα και τα χοιρινα που καναν την περιμετρο ηταν αμηχανα και λεγανε "δικιο εχετε" και "εμας αυτο μας ειπαν να κανουμε" κι οτι κι αυτοι δεν ειχαν ακουσει απ τους πυροσβεστες να μιλουν για νεκρους. Προκοκατσια επιπεδου Γκαιμπελς μυριζει
Και μετα μου λετε εμενα, οτι λεω KAI μαλακιες ας πουμε (για να πω κι εγω τον πονο μου).:P
Shadowking
06-05-2010, 03:41
Δεν είναι. Δεν έχεις καμία πλειοψηφία μαζί σου. Δεν είναι δυνητικά ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΑ στο 50% το ποσοστό των ανθρώπων ενάντια στα μέτρα. 150.000 κόσμος στο έσχατο σημείο ΔΕΝ είναι και τόσο πολύς πια.
ρε μαλάκα dythor, είσαι σιχαμερό τυπάκι γενικά, αλλά από τότε που κάποιος σου πε ότι ειναι cool να ασχολείσαι με την πολιτική, στο προσυπογράφω εγώ ότι αν σε πετύχω πουθενά θα φάς μαπίδια. Βούλωστο πια μαλακισμένο, δεν αντέχεσαι σκατομίζερε. Πες για τους νεκρούς άμα θες να κλαφτείς, μην ασχολείσαι με την μεγαλύτερη πορεία (και σε πόλεις εκτός αθηνών) που έχει γίνει τα τελευταία δεν ξέρω και γω πόσα χρόνια. Ή ποσο βεβήλωσε το ΚΚΕ την ακρόπολη. Α, στο διάολο.
Kaserinos
06-05-2010, 03:44
Είναι τελικά cool να ασχολείσαι με την πολιτική? Και δεν ειρωνεύομαι.
Shadowking
06-05-2010, 03:50
Σαν μωρό με καπότα στο κεφάλι του.
Kaserinos
06-05-2010, 03:51
Θα εκτιμουσα μια πιο σοβαρη απαντηση.
http://img228.imageshack.us/img228/7139/marfin01.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=marfin01.jpg)
ρε μαλάκα dythor, είσαι σιχαμερό τυπάκι γενικά, αλλά από τότε που κάποιος σου πε ότι ειναι cool να ασχολείσαι με την πολιτική, στο προσυπογράφω εγώ ότι αν σε πετύχω πουθενά θα φάς μαπίδια. Βούλωστο πια μαλακισμένο, δεν αντέχεσαι σκατομίζερε. Πες για τους νεκρούς άμα θες να κλαφτείς, μην ασχολείσαι με την μεγαλύτερη πορεία (και σε πόλεις εκτός αθηνών) που έχει γίνει τα τελευταία δεν ξέρω και γω πόσα χρόνια. Ή ποσο βεβήλωσε το ΚΚΕ την ακρόπολη. Α, στο διάολο.
ki emena ligoi mou fainontai pantws, eidika gia na plisiazoume me tosous stin epanastasi pou leei o klaki.
ego vasika den asxoloumai pleon, auto ton kairo toulaxiston, dioti psifises malaka mou ellina pasok (kai nea dimokratia prin to pasok?)? lousou ta tora.
alla estw oti mia kivernisi paralamvanei xwra me elleima kai anagkazontai na daneistoun kai na 8esoun tin oikonomia sta xeria tritwn. otan mas bazoun oi alloi orous to mpatsok ti na kanei dld?
Kaserinos
06-05-2010, 04:25
Ακόμα κι έτσι, δυσκολα θα επέλθει το χάος.
Απολαύστε υπεύθυνα.
Οκ, δε χαλάω χατήρια.
Τι διαφορετικό είπα ρε ηλίθιε που με βρίζεις τρεις σελίδες πίσω, θα με τρελάνεις τελείως;
Κάνω έντιτ για να υπερθεματίσω. Όπου σταθώ κι όπου βρεθώ όλη μέρα παίζει να λέω καρμπόν τα ίδια. Όχι με σακούλα ποπ κόρν στο χέρι φάση, στο Παράρτημα Πάτρας. Τι πάει λάθος μ' εσένα.
Agoraphobic_S.I.
06-05-2010, 08:23
Πόσο λολ να έγινε στην οδό "Χρήστου Λαδά" εντωμεταξύ.
inb4 κκε να το μαθαίνει και να καταγγέλει προβοκάτσια.
Για καλη σου τυχη λοιπον, εγω την εχω κανει ηδη. Και ο λογος ειναι ολοι αυτοι που αναφερω, συν ατομακια σαν εσενα που νομιζεις οτι εισαι και καποιος, επειδη κανεις που και που κανα αστειο και πετυχημενο ποστ. Πεθαναν τρεις ανθρωποι σημερα, η μια κοπελα εγκυος, η οικογενεια τους θα αναρωτιεται τι σκατα συνεβη και γιατι πεθαναν τα κοντινα τους προσωπα απο τη μαλακια του ανθρωπινου γενους, κι εσεις το μονο που καθεστε να κανετε ειναι να παιρνετε πλευρες εδω μεσα λες και υποστηριζετε καποια ομαδα στο τοπικο ντερμπυ. Και μεσα σε ολα εχεις τον καρχαρτ να πασχιζει να πεταξει και το "post of the day" γιατι ειναι και πολυ μουρη.
VacuumInsulationPanels
06-05-2010, 08:34
ο χαρακτηρισμος "φρικια" που χρησιμοποιειται κατα κορον προκυπτει λογω ελλειψη φαντασιας? γιατι ουτε καν σε αυτη την περιπτωση δεν ειναι δοκιμος.
τραγικο το γεγονος που εγινε, απο πολλες πλευρες, ομως. δεν θα διατυπωσω μια αποψη, αφου αποσπασματικα συμφωνω με προηγουμενους χρηστες. αλλωστε δεν θελω να τροφοδοτησω μια κουβεντα εκ νεου-δεν εχω τοσο χρονο για το ιαρ.
ιδιαιτερα τραγικο ειναι η αναθαρρυνση των μμε και οι βλακειες που εκτοξευουν. βρηκαν πατημα και θα μας κατακλυσουν οι γενικοτητες και οι τρομολαγνεια.
Amnesiac.
06-05-2010, 09:19
Γάμησε τα φίλε. Σκότωμα θέλουν κι αυτοί.
Αρα ο Κορκονέας είναι ενας κακός επαγγελματίας.
Αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να την κάνουμε σιγά σιγά.Που πάει όλο αυτό; Τι θα κάνουμε;
Κατ' ελαχιστο (και εντελως απολιτικα), ΝΑΙ, ο Κορκονεας ειναι ενας κακος "επαγγελματιας", οπως κακοι επαγγελματιες ειναι το 90% των Σωματων Ασφαλειας. Ενοπλες Δυναμεις εικαζω εχεις παει, τα εχεις δει και μονος σου. Οταν μια κοινωνια σου δινει ενα οπλο, Χ λεφτα και μια ΕΥΘΥΝΗ και τη βλεπεις καμποης "παρκαρε λιγο να κατεβω να τα γαμησω τα κωλοπαιδια" η αφηνεις τα κομματικα σου/πολιτικα σου να ανακατευονται με τη δουλεια σου (βλεπε σχεσεις ΕΚΑΜτζηδων/Χρυσης Αυγης π.χ.), τοτε ναι ρε φιλε, εισαι κακος "επαγγελματιας".
κακός επαγγελματίας;
δεν θα το έλεγα.
οντως. αντιθετα, η δολοφονια του γρηγοροπουλου σαν συστατικη επιστολη ειναι για μπατσο.
Τωρα οποιος ονειρευεται "οργανωμενα σχεδια" ,"διατεταγμενη αποστολη ο Κορκονεας" κτλ, ΟΚ. Ας μην εκτροχιασουμε την κουβεντα αλλο ομως.
Α, Καλκι, λαικιζεις.
ιδιαιτερα τραγικο ειναι η αναθαρρυνση των μμε και οι βλακειες που εκτοξευουν. βρηκαν πατημα και θα μας κατακλυσουν οι γενικοτητες και οι τρομολαγνεια.
Και να μην ειχαν πεθανει οι 3 ανθρωποι, παλι θα εβγαιναν τα ΜΜΕ να ελεγαν τις πιπες τους.
Γάμησε τα φίλε. Σκότωμα θέλουν κι αυτοί.
Παπαδοπουλος που τους χρειαζεται!
FaithFails
06-05-2010, 10:47
Οκ, δε χαλάω χατήρια.
Ειλικρινά το πιστεύεις ότι γι' αυτούς τους λόγους έγιναν όλα? Και ότι είναι ιδεολογικά τοποθετημένοι ως αναρχικοί αυτοί που έκαψαν τη Marfin? Και ότι ήταν τυχαίο που κάηκε η ενλόγω τράπεζα κι όχι άλλη ή ότι έφταιγε ο Βγενόπουλος έστω και λίγο για το συμβάν?
edit: Αν και δεν είμαι του χώρου, πρέπει να παραδεχτώ ότι τελευταία μόνο η Αλέκα πάει να πει καμιά αλήθεια στο λαό
Nothingface
06-05-2010, 10:53
ο βγενό γιατί να φταίει καλέ? μέρα που σταντέ θα γίνουν επεισόδια άφησε τους υπαλλήλους (οι οποίοι λέει παρακάλαγαν να φύγουν απ'τις 12) μέσα. καμμία ευθύνη.
ηλίθια.
FaithFails
06-05-2010, 10:55
Να σκεφτόμαστε τα αληθινά γεγονότα λέω, αν μπορούμε βέβαια. Όσο μπορεί καθένας (δε σε λέω ηλίθιο)
edit: παγκοσμιοποίηση μάγκες, λουστείτε δολάριο, όποιος τα λέει στο λαό καίγεται, χύμα τα λέει ο Γιωργάκης αλλά δε χαμπαριάζουμε
carheart
06-05-2010, 11:04
Φίξξξερ με συγκίνησε το ποστ σου, έγραψα και μια απάντηση αλλά κόπηκε στιγμιαία το ρεύμα και oυπς!
Faithfails και εγώ μαζί σου είμαι, καμία απολύτως ευθύνη ο Βγενόπουλος.
Δες και ένα φανταστικό άρθρο (http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=75&smid=400&ArticleID=2409&reftab=37&t=%C2%AB%CE%93%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%83%27-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD%C2%BB-*) που βρήκα.
Να σκεφτόμαστε τα αληθινά γεγονότα λέω, αν μπορούμε βέβαια. Όσο μπορεί καθένας (δε σε λέω ηλίθιο)
edit: παγκοσμιοποίηση μάγκες, λουστείτε δολάριο, όποιος τα λέει στο λαό καίγεται, καλά τα λέει ο Γιωργάκης αλλά δε χαμπαριάζουμε
Ποια ειναι τα αληθινα γεγονοτα;
Απορια. Πως γινεται να τα λεει καλα ΚΑΙ ο ΓΑΠ και η Αλεκα;
Απορια 2: Γιατι να καει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ η Μαρφιν;
FaithFails
06-05-2010, 11:12
carheart
δεν είπα ότι δε φέρει καμία ευθύνη αλλά δε θα γίνει στο μυαλό κανενός ο θύτης αυτή τη στιγμή. Έλεος.
Και όλα ξεκίνησαν από τον Παπαχελά και το χώσιμο που έριξε ο Βγενόπουλος στους κυβερνητικούς της Ελλάδας που ανήκουν στη Bildeberg. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις, αυτό λέω.
Και αν είμαστε λίγο κοινωνικά και ανθρώπινα ξύπνιοι κράζουμε αυτούς που σκότωσαν. Σε δεύτερο λόγο τους ηθικούς αυτουργούς ή κάθε άλλον.
FaithFails
06-05-2010, 11:15
edit: παγκοσμιοποίηση μάγκες, λουστείτε δολάριο, όποιος τα λέει στο λαό καίγεται, καλά τα λέει ο Γιωργάκης αλλά δε χαμπαριάζουμε
Ποια ειναι τα αληθινα γεγονοτα;
Απορια. Πως γινεται να τα λεει καλα ΚΑΙ ο ΓΑΠ και η Αλεκα;
Απορια 2: Γιατι να καει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ η Μαρφιν;
διόρθωσα το "καλά" σε "χύμα τα λέει ο Γιωργάκης", λάθος εκφράστηκα αρχικά sorryzz. Καλά δεν τα λέει, ούτε εννοώ ότι συμφωνεί με την Αλέκα, απλά μας λέει χύμα τις προθέσεις τους κι εμείς βουλώνουμε τα αυτάκια μας.
edit: για να είμαι πιο σαφής είπε επί λέξη και 1000 φορές σε διάφορες ομιλίες του:
"Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα."
στο pasok.gr και στο primeminister.gr στο youtube και παντού διεθνώς υπάρχει να το δείτε στις ομιλίες του παντού και πάντα.
Δες και ένα φανταστικό άρθρο (http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=75&smid=400&ArticleID=2409&reftab=37&t=%C2%AB%CE%93%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%83%27-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD%C2%BB-*) που βρήκα.
To φανταστικο ειναι ειρωνικο η καταλαβα λαθος;
διόρθωσα το "καλά" σε "χύμα τα λέει ο Γιωργάκης", λάθος εκφράστηκα αρχικά sorryzz. Καλά δεν τα λέει, ούτε εννοώ ότι συμφωνεί με την Αλέκα, απλά μας λέει χύμα τις προθέσεις τους κι εμείς βουλώνουμε τα αυτάκια μας.
edit: για να είμαι πιο σαφής είπε επί λέξη και 1000 φορές σε διάφορες ομιλίες του:
"Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα."
στο pasok.gr και στο primeminister.gr στο youtube και παντού διεθνώς υπάρχει να το δείτε στις ομιλίες του παντού και πάντα.
Δηλαδη που το πας; Σε NWO, λεσχες Μπιλντενμπερκ κτλ
Α που σαι, και ο Χιτλερ ειχε δηλωσει "χυμα και τσουβαλατα" τι θα κανει. Τον απαλλασει απο κατι αυτο;
Pinatero
06-05-2010, 11:25
150,000 κοσμος στην Αθηνα δεν ειναι καθολου λιγοι παντως, και ισως να ηταν ακομα πολλοι περισσοτεροι αυριο μεθαυριο,αν δεν γινοταν το σκηνικο της Μάρφιν που ελπιζω και μακαρι να μην επηρεασει τον κοσμο κι ατονισει η ολη φαση γιατι θα ειναι ενα ακομα μεγαλυτερο κριμα. οσο να ναι οταν ακους τοσες χιλιαδες "ή τωρα ή ποτε εξεγερση λαε" σε σηκωνεται η τριχα
σε αλλα,.. ας αναλαβουν ομως οι "οποιοι" αναρχικοι την οποια "ευθυνη", γιατι οπως και να το κανουμε για ενα συμβολικο (παπαρια πολιτικη πραξη και συγνωμη δηλαδης) λαμπαδιασμα μιας τραπεζας, ε και με Ω τι εκπληξη σταση της τραπεζικης διευθυνσης να κρατησει μεσα προσωπικο με μηδεν πυρασφαλειες πυροπροστασιες σε τετοια μερα κλπ γνωστα, εχουμε 3 νεκρους και Ω δεν ειναι ουτε βουλευτες ουτε τραπεζιτες ουτε βιομηχανοι.
παρτε το χαμπαρι, το σπασιμο βιτρινας και ατμ, το τσιγαρισμα τραπεζας και πολυκαταστηματων, των ειδικα ασφαλισμενων για τετοια σκηνικα, το μονο που ουσιαστικα προσφερει ειναι μια εκτονωση που ανετα την παρομοιαζω με το μπινελικι 20χρονης ξανθιας στο ντερμπι παναιτωλικος-βυζας μεγαρων.
αλλο η απαλλοτριωση ενος σουπερμαρκετ, αλλο το λαμπαδιασμα ενος τραπεζιτη, χοιρινου κ.α, αλλο αλλο.
ηταν μια κακια στιγμη σιγουρα για τους μπουκαλολαμπαδηδοδρομους, αλλα ελπιζουμε οχι για το κινημα.
FaithFails
06-05-2010, 11:26
@ Rwxamhs
εγώ δεν το πάω πουθενα, πάντως χτες ανέβηκε το δολάριο, τα αμερικανικά ομόλογα κ.λπ κ.λπ. Μόνο ο ΣΚΑΙ το είπε (σύμπτωση και ο πόλεμος εναντίον του τελευταία???) και τα διεθνή μέσα (μπες youtube), τα άλλα δικά μας κανάλια τίποτα.
Είπα ότι φταίει 1 τρις/%, όχι ότι απαλλάσσεται ο Γιωργάκης και κάθε Γιωργάκης με παρόμοιες φιλοδοξίες και διακηρύξεις.
Και πιο πολύ φταίμε εμείς που δε χαμπαριάζουμε τι μας γίνεται και κράζουμε άλλους από αυτούς που πρέπει...
ξαναματαedit: δεν υπάρχουν κακές στιγμές και συμπτώσεις πια, δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια
@ Rwxamhs
Είπα ότι φταίει 1 τρις/%, όχι ότι απαλλάσσεται ο Γιωργάκης και κάθε Γιωργάκης με παρόμοιες φιλοδοξίες και διακηρύξεις.
Και πιο πολύ φταίμε εμείς που δε χαμπαριάζουμε τι μας γίνεται και κράζουμε άλλους από αυτούς που πρέπει...
Παλι επιλεκτικες απαντησεις.
Κατ' εσε ποιον θα επρεπε να κραζουμε;
[edit] μας εχεις γαμησει με τα εντιτ. Αν δεν ειναι σκοπιμο, για δημιουργια εντυπωσεων, σταματα το. Σκεψου λιγο παραπανω πριν γραψεις και γραφτα μια και καλη. Ιντερνετικη διαλεκτικη 101.
Kaserinos
06-05-2010, 11:32
Ποιος θα ορισει ομως τα "αληθινα γεγονοτα"?
Ας καθίσουμε τωρα να ποδοσφαιροποιήσουμε το όλο στορυ, να χωρίσουμε σχετικούς απο άσχετους (γιατι παντα ετσι γινεται απο τους "πολιτικοποιημένους"), να πούμε ποσο κριμα που πεθάνανε νεοι ανθρωποι και οπως βλεπω τωρα να παμε να αφήσουμε λουλουδακι εξω απο την τράπεζα ετσι γιατι δεν ειμαστε γαιδουρια.
Μεχρι και το πρωινο του ΑΝΤ1, εριξε μπλερεζες και ειναι λεει 'μια διαφορετικη εκπομπη σημερα'. Καλεσε ομως Βελοπουλο και μια οτιναναι 'δημοσιογραφα' απο το Τηλεαστυ οπως και ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟ για εμπεριστατωμενη πολιτκη αποψη, προς τερψη ολων που στελνουν προβληματισμενα mails.
P.S.: Καποια πραγματα ειναι αυταποδεικτα, βασει κοινης λογικης. 'Ανεβαινει' η μυωπια, με ολο αυτο το ανακατεμα.
Γιατί πρέπει κάποιον να κράξουμε απο την άνεση του καναπέ μας και της οθόνης του υπολογιστή μας, έτσι για να δείξουμε οτι ασχολούμαστε και είμαστε κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι.
Τρεις αθώοι ή μάλλον καλύτερα τέσσερις έπεσαν νεκροί χτες.
Σιγή.
FaithFails
06-05-2010, 11:35
rwxamh
Και αν είμαστε λίγο κοινωνικά και ανθρώπινα ξύπνιοι κράζουμε αυτούς που σκότωσαν. Σε δεύτερο λόγο τους ηθικούς αυτουργούς ή κάθε άλλον.
krux καθένας όπως μπορεί κράζει, τουλάχιστον ας στοχοποιήσει σωστούς ενόχους επιτέλους, πρόοδος θα είναι
Kaserinos
06-05-2010, 11:36
Α που σαι, και ο Χιτλερ ειχε δηλωσει "χυμα και τσουβαλατα" τι θα κανει. Τον απαλλασει απο κατι αυτο;
Τον απαλλασει απο την πουστια που δειξανε οι υπολοιποι. Τα ειπε τοσο χυμα που και ο πλεον καθυστερημενος τα αντιληφθηκε. Τιμιος, το διχως αλλο.
Για καλη σου τυχη λοιπον, εγω την εχω κανει ηδη. Και ο λογος ειναι ολοι αυτοι που αναφερω, συν ατομακια σαν εσενα που νομιζεις οτι εισαι και καποιος, επειδη κανεις που και που κανα αστειο και πετυχημενο ποστ. Πεθαναν τρεις ανθρωποι σημερα, η μια κοπελα εγκυος, η οικογενεια τους θα αναρωτιεται τι σκατα συνεβη και γιατι πεθαναν τα κοντινα τους προσωπα απο τη μαλακια του ανθρωπινου γενους, κι εσεις το μονο που καθεστε να κανετε ειναι να παιρνετε πλευρες εδω μεσα λες και υποστηριζετε καποια ομαδα στο τοπικο ντερμπυ. Και μεσα σε ολα εχεις τον καρχαρτ να πασχιζει να πεταξει και το "post of the day" γιατι ειναι και πολυ μουρη.
Για πες μας ρε ΦΙΞΞΞΑ, εραστή του ορθολογισμού να 'ουμ τι ΣΚΑΤΑ συνοχή έχει η μαλακιάρα που μόλις έγραψες.
Kaserinos
06-05-2010, 11:40
τουλάχιστον ας στοχοποιήσει σωστούς ενόχους επιτέλους, πρόοδος θα είναι
Kαι ποιοι ειναι δλδ οι "σωστοί ενοχοι" ? Ολο στο περιπου χτυπαμε, χρονια τωρα. Στο ψαχνο ποτε.
Γιατί πρέπει κάποιον να κράξουμε απο την άνεση του καναπέ μας και της οθόνης του υπολογιστή μας, έτσι για να δείξουμε οτι ασχολούμαστε και είμαστε κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι.
Τρεις αθώοι ή μάλλον καλύτερα τέσσερις έπεσαν νεκροί χτες.
Σιγή.
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ. Δυστυχως ομως επρεπε να μας το λεγες μερικα χρονια πριν, να χαμε γλυτωσει απο το Web 2.0
edit: Αν και δεν είμαι του χώρου, πρέπει να παραδεχτώ ότι τελευταία μόνο η Αλέκα πάει να πει καμιά αλήθεια στο λαό
Ναι, γιατί η Ελλάδα μπορεί να στηριχθεί στις δικές της παραγωγικές δυνάμεις για να βγει από την κρίση και να παράγει και τις μισές προμήθειες της Ευρώπης σε υλικά και υπηρεσίες αρκετά σύντομα.
FaithFails
06-05-2010, 11:47
@ Rwxamhs
Παλι επιλεκτικες απαντησεις.
Κατ' εσε ποιον θα επρεπε να κραζουμε;
[edit] μας εχεις γαμησει με τα εντιτ. Αν δεν ειναι σκοπιμο, για δημιουργια εντυπωσεων, σταματα το. Σκεψου λιγο παραπανω πριν γραψεις και γραφτα μια και καλη. Ιντερνετικη διαλεκτικη 101.
Έχεις δίκιο, σορρυζ για τα εντιτ, απλά δουλεύω και γράφω υπερβολικά βιαστικά,ξανασορρυζ
FaithFails
06-05-2010, 11:51
Ναι, γιατί η Ελλάδα μπορεί να στηριχθεί στις δικές της παραγωγικές δυνάμεις για να βγει από την κρίση και να παράγει και τις μισές προμήθειες της Ευρώπης σε υλικά και υπηρεσίες αρκετά σύντομα.
δεν εννούσα αυτό. Καλά τα λέει για προβοκάτσιες των corporate elit και των συντηρητικών με στόχο την αποδυνάμωση των λαϊκών αντιδράσεων και των αγώνων, καλά τα λέει για μεγαλύτερο σχέδιο και ανάγκη να εξεγερθούμε και πολλά άλλα τέτοια.
MaX Payne
06-05-2010, 11:54
δηλ FaithFails υπαρχει παγκοσμιο σχεδιο οτι σπαζοντας την μαρφιν και βαζοντας φωτια θα γινοταν οτι εγινε?
FaithFails
06-05-2010, 11:58
δεν είπα αυτό
Στοχοποιήθηκε συγκεκριμένα η Μαρφίν όμως.
Αμαυρώθηκε ο λαϊκός αγώνας για άλλη μια φορά.
Ο κόσμος κράζει τον Βγενόπουλο και όχι τους δολοφόνους.
ΕΛΕΟΣ!!!!!!
Δυο συμβουλές, τότε.
α) Correlation does not imply causation (http://en.wikipedia.org/wiki/Correlation_does_not_imply_causation).
β) Post hoc ergo propter hoc (http://en.wikipedia.org/wiki/Post_hoc_ergo_propter_hoc).
Αυτά περί συμπτώσεων.
FaithFails
06-05-2010, 12:04
συμφωνώ απολύτως και με τα δύο, στην πράξη
Είπα μόνο connect the dots... για να καταλάβουμε τις αλλαγές που επέρχονται και που δεν είναι τυχαίες
edit: (sorry τελευταίο) είμαστε ante hoc, δεν το είδαμε ακόμα
Είπα μόνο connect the dots... για να καταλάβουμε τις αλλαγές που επέρχονται και που δεν είναι τυχαίες
Πες σε ΠΜ nickname στο abovetopsecret.com και στο pravda.ru
FaithFails
06-05-2010, 12:11
Πες σε ΠΜ nickname στο abovetopsecret.com και στο pravda.ru
αχαχαχαχ
Δεν τα λέω εγώ αυτά, κυκλοφορούν ευρύτατα στα διεθνή μέσα, στα συνέδρια κλπ κλπ
Συγγνωμη, αλλά δε γίνεται και να συμφωνείς και να εκφράζεις την άποψη ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις, είναι αντιφατικό.
Δεν πετυχαίνεις τίποτε ερμηνεύοντας συμπτώσεις, για τον απλούστατο λόγο ότι γεμίζεις με την φαντασία σου και την προκατάληψη σου το προφανές κενό του συσχετισμού τους. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη τράπεζα ταιριάζει σε έναν συλλογισμό που την ενώνει με τον Βγενόπουλο ή τον εκφυλισμό των λαϊκών αγώνων δε λέει τίποτε απολύτως, χωρίς να είσαι ικανή να αποδείξεις, με επαληθεύσιμα τεκμήρια κι όχι με υποθέσεις, την σχέση τους.
FaithFails
06-05-2010, 12:26
Συγγνωμη, αλλά δε γίνεται και να συμφωνείς και να εκφράζεις την άποψη ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις, είναι αντιφατικό.
Δεν πετυχαίνεις τίποτε ερμηνεύοντας συμπτώσεις, για τον απλούστατο λόγο ότι γεμίζεις με την φαντασία σου και την προκατάληψη σου το προφανές κενό του συσχετισμού τους. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη τράπεζα ταιριάζει σε έναν συλλογισμό που την ενώνει με τον Βγενόπουλο ή τον εκφυλισμό των λαϊκών αγώνων δε λέει τίποτε απολύτως, χωρίς να είσαι ικανή να αποδείξεις, με επαληθεύσιμα τεκμήρια κι όχι με υποθέσεις, την σχέση τους.
1ον) σορρυ αλλά γράφω βιαστικά και μάλλον δε γίνομαι σαφής
2ον)δεν τα λέω εγώ ούτε είναι θέμα προσωπικής φαντασίας, τα λένε όλοι οι αναλυτές του εξωτερικού Αμερικάνοι και μη (βλ. youtube), ο Τσαπμαν, ο Τσόμσκι, το Αλτζαζίρα, τα ευρωπαικα κανάλια, δημοσιογραφοι, στις διαλέξεις, στα συνέδρια και γενικά παντού εκτός της Ελλάδας και των δικών μας μίντια
3ον) ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ και πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, τουλάχιστον σε επίπεδο κατανόησης όσων συμβαίνουν
4ον) εξήγησα ότι επικαλέστηκες λογικά σφάλματα που αναφέρονται σε post hoc συσχετισμούς γεγονότων ενώ εδώ μιλάμε για κάτι που κυοφορείται και έχει δρομολογηθεί για το άμεσο μέλλον (όπως είπε κι ο πρωθυπουργός μας το χρειαζόμαστε γρήγορα)
5ον) δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, καθένας έχει τις απόψεις του κι εγώ απλώς είπα τη δική μου
Ford Prefect
06-05-2010, 12:32
O Τσόμσκι είπε ότι η Μαρφίν ήταν στοχοποιημένη; Γιατί για αυτό σου κοτσάρει ο Ντέγκιαλ τα λινξ. Αν πάμε για NWO και τέτοια είναι άλλο ζήτημα το οποίο προφανώς αφορά τα γενικά που ζούμε αλλά εσύ επικεντρώθηκες στους 3 νεκρούς, τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, γενικά για τα χτεσινά.
FaithFails
06-05-2010, 12:40
O Τσόμσκι είπε ότι η Μαρφίν ήταν στοχοποιημένη; Γιατί για αυτό σου κοτσάρει ο Ντέγκιαλ τα λινξ. Αν πάμε για NWO και τέτοια είναι άλλο ζήτημα το οποίο προφανώς αφορά τα γενικά που ζούμε αλλά εσύ επικεντρώθηκες στους 3 νεκρούς, τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, γενικά για τα χτεσινά.
Αααα οκ νόμιζα γενικότερα το είπε.
Πολλοί ξένοι αναλυτές έλεγαν πάντως προ αρκετών μηνών ότι θα στοχοποιηθεί ο Βγενόπουλος (από Έλληνες) και άλλα ονόματα που δε θυμάμαι (του εξωτερικού) ώστε να μην εκφράσουν πολιτικές φιλοδοξίες, γιατί είναι αντίθετοι με το όλο πλάνο της παγκοσμιοποίησης. Είχαν προβλέψει μάλιστα και την εκλογή του συγκεκριμένου υποψήφιου στη Βρετανία (Cameron) επειδή ανήκει στην ομάδα των ευρύτερα ρεπουμπλικανών και συμμερίζεται το σκοπό τους. Δεν έχω κρατήσει λινξ αλλά υπάρχουν στο youtube και γενικά ονλάιν όλα όσα ανέφερα στο προηγούμενο ποστ.
Για να δούμε. Συμπτώσεις κατά τα άλλα...
edit (τελευταίο): Αν θυμάμαι καλά ο Τσάπμαν είχε πει σε ξένο κανάλι ότι η κυβέρνησή μας θεωρεί τον ελληνικό λαό μωρά που δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Τσεκάρετε youtube.
Αααα οκ νόμιζα γενικότερα το είπε.
Πολλοί ξένοι αναλυτές έλεγαν πάντως προ αρκετών μηνών ότι θα στοχοποιηθεί ο Βγενόπουλος (από Έλληνες) και άλλα ονόματα που δε θυμάμαι (του εξωτερικού) ώστε να μην εκφράσουν πολιτικές φιλοδοξίες, γιατί είναι αντίθετοι με το όλο πλάνο της παγκοσμιοποίησης. Είχαν προβλέψει μάλιστα και την εκλογή του συγκεκριμένου υποψήφιου στη Βρετανία (Cameron) επειδή ανήκει στην ομάδα των ευρύτερα ρεπουμπλικανών και συμμερίζεται το σκοπό τους. Δεν έχω κρατήσει λινξ αλλά υπάρχουν στο youtube και γενικά ονλάιν όλα όσα ανέφερα στο προηγούμενο ποστ.
Για να δούμε. Συμπτώσεις κατά τα άλλα...
Και ως γνωστον, το youtube ειναι εγκριτη πηγη.
Καλα τρολλαρεις τωρα; Περα απο τις κλασσικες συνομοσιολογικες πιπες, πληγηκε χθες ο Βγενοπουλος;
Ford Prefect
06-05-2010, 12:52
Σιγά τον ανεπιθύμητο τον Βγενόπουλο. Καλός απατεώνας και αυτός. Και πολύ καλώς τονίζεται ότι φέρει ΚΑΙ αυτός ευθύνη για τα χτεσινά.
FaithFails
06-05-2010, 12:55
rwxamh
στο youtube και γενικά ονλάιν τα δελτία των ξένων καναλιών και τις διαλέξεις στα συνέδρια εννοώ
jack the ripper
06-05-2010, 12:56
http://static.news247.gr/data/content/0/n25/166727_b.jpg
EIMASTE DIPLA SAS MALAKA MOU...
skata kai se autous pou kapsane tin trapeza kai se autous pou den eixan pronoisei gia pyrasfaleia klp klp
rwxamh
στο youtube και γενικά ονλάιν τα δελτία των ξένων καναλιών και τις διαλέξεις στα συνέδρια εννοώ
Δεν δινει κανενα κυρος αυτο. Και ο David Irving κανει διαλεξεις, τι παει να πει? Οτι δεν εγινε το Ολοκαυτωμα π.χ.?
Δυστυχώς Vic βλέπω οτι μια χαρά σας εμφυτεύεται ιδεολογικά η προβοκάτσια κάποιων.
Σταματήστε να σκέφτεστε όπως οι καναλάρχες αναζητώντας τον τίτλο της κεφαλίδας της επόμενης μέρας.
"3 νεκροί απο τις διαδηλώσεις στην Αθήνα χτες" αυτός είναι ο τίτλος που γυρίζει τον πλανήτη.
150.000 κόσμου κατέβηκαν χτες να διαδηλώσουν (σε μια εποχή που όλοι είμαστε βολεψάκηδες και έλαδενβαριέσαι) και η φωνή τους σβήστηκε απο την στοχοποιημένη και προμελετημένη κίνηση 3 ατόμων.
Συνεχίστε να καταρίπτετε ευθύνες δεξιά και αριστερά like it matters.
edit : σχετικά με όσα λέτε για την πυρασφάλεια, καθίστε και συζητήστε με κάποιον που ασχολείται με τον αντικείμενο ή έστω κάποιος που ασχολείται με το αντικείμενο να απαντήσει εδώ (ένας απο αυτούς που ξέρω εγώ είναι ο H.) για το πόσο εύκολο μπορεί να σβήσει ένα βαρέλι βενζίνης που παίρνει φωτιά (γιατί για κάτι τέτοιες ποσότητες γίνεται λόγος) απο τους υποτυπώδεις ψεκαστήρες πυρόσβεσης.
Τι ειναι τουτος εδω παλι;
Τι ειναι τουτος εδω παλι;
Ενας που λέει την άποψη του, εσύ πέρα απο ένα fake τι είσαι ?
enitharmon
06-05-2010, 13:09
άμα δε μπορείς να γράφεις συγκροτημένα για τόσο σοβαρά θέματα και να λες αυτό που θες, άστο. κάτσε σκέψου τι πραγματικά θες να πεις και γράψε το βράδυ
3ον) ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ και πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, τουλάχιστον σε επίπεδο κατανόησης όσων συμβαίνουν
μάλιστα. γράφεις από τη δουλειά. εδώ και 2 ώρες γράφεις διάφορα σε ένα φόρουμ και δε δουλεύεις σωστά. ούτε γράφεις με σαφήνεια αυτό που θες, ούτε δουλεύεις. ή κάτσε δούλεψε όπως κάνουν οι ευρωπαίοι που θες να μοιάσεις ή τράβα σε καμια πορεία για να μην την πληρώσει ο λαος
enitharmon
06-05-2010, 13:11
πόσο εύκολο μπορεί να σβήσει ένα βαρέλι βενζίνης που παίρνει φωτιά (γιατί για κάτι τέτοιες ποσότητες γίνεται λόγος)
ναι, πήραν ολόκληρο βαρέλι στην πορεία. τι λες μωρέ και συ;
πόσο εύκολο μπορεί να σβήσει ένα βαρέλι βενζίνης που παίρνει φωτιά (γιατί για κάτι τέτοιες ποσότητες γίνεται λόγος)
ναι, πήραν ολόκληρο βαρέλι στην πορεία. τι λες μωρέ και συ;
Η ποσότητα ενός βαρελιού μπορεί να διαιρεθεί σε 10 ή 20 μπουκάλια, δεν προσπαθώ να πω οτι πήραν ένα ξύλινο βαρέλι που παλιώναν τσίπουρο, το γέμισαν βενζίνη και το σούταραν στην τζαμαρία.
Ολες οι σκόρπιες μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων απο χτες λένε οτι έσπασαν την τζαμαρία με σφυριά, πετούσαν μπουκάλια μέσα και μετά έπεσε ένα τελευταίο, με φωτιά.
Νομίζω όλους μας προβληματίζει το πόσο ξαφνικά και γρήγορα επεκτάθηκε η συγκεκριμένη φωτιά ώστε να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης.
Ford Prefect
06-05-2010, 13:17
Κρουξ, δεν είναι η καλύτερη εισαγωγή σε μια κουβέντα να ξεκινάς με την διαπίστωσή σου ότι ο συνομιλητής σου καταπίνει προβοκάτσιες.
Απαντώ παρόλα αυτά, ότι το "στοχοποιημένη" και "προμελετημένη" κίνηση που εσύ και η Φέιθ είστε πεπεισμένοι ότι ισχύει, πρέπει να το αποδείξετε, διότι κατά τα φαινόμενα, τις μαρτυρίες και τέλος πάντων ό,τι στοιχεία υπάρχουν διαθέσιμα, πρόκειται για μια ατυχέστατη στιγμή που ο συνδυασμός κάποιων κρετίνων μαζί με ένα στερεοτυπικό αρχίδι αφεντικό οδήγησαν σε θάνατο 3 ανθρώπων όταν το ζητούμενο είναι να γίνει μια γιγαντιαία συσπείρωση του κόσμου.
Είναι πολύ βολικό να πεις ότι οι κακοί μεν ιν μπλακ σκότωσαν 3 ανθρώπους για να μη γίνει αυτή η συσπείρωση, αλλά δυστυχώς αυτό πρόκειται για παπαριά. Και πρόκειται περί επικίνδυνης παπαριάς διότι ΕΙΝΑΙ ζήτημα αν αυτοί που θέλουν την μαζική συσπείρωση, αν αυτοί που επιτέλους βλέπουν τον πόθο τους να γίνεται πραγματικότητα (ο λαός -και οι βολεψάκηδες ακόμα- στο δρόμο), η διαχείριση αυτής της κατάστασης είναι να συνεχίσουν να κρύβονται στο πλήθος, να κάνουν χιτ αντ ραν χτυπήματα σε τράπεζες και ενίοτε να σκοτώνουν και κόσμο γιατί ο Βγενόπουλος είναι αρχίδι. Καιρός είναι -επιτέλους- να κάνουν μια πιο ώριμη κατεργασία καλή ώρα και να συμμορφωθούν με την γαμημένη πλειοψηφία που βγήκε στο δρόμο για ένα σκοπό που δεν περιελάμβανε καμμένες τράπεζες και νεκρούς ανθρώπους.
Αυτό λέω εγώ.
FaithFails
06-05-2010, 13:19
άμα δε μπορείς να γράφεις συγκροτημένα για τόσο σοβαρά θέματα και να λες αυτό που θες, άστο. κάτσε σκέψου τι πραγματικά θες να πεις και γράψε το βράδυ
μάλιστα. γράφεις από τη δουλειά. εδώ και 2 ώρες γράφεις διάφορα σε ένα φόρουμ και δε δουλεύεις σωστά. ούτε γράφεις με σαφήνεια αυτό που θες, ούτε δουλεύεις. ή κάτσε δούλεψε όπως κάνουν οι ευρωπαίοι που θες να μοιάσεις ή τράβα σε καμια πορεία για να μην την πληρώσει ο λαος
Για το πρώτο έχεις δίκιο. Σορρυ. Σταματάω.
Για το 2ο, δε με ξέρεις, δεν ξέρεις τι δουλειά κάνω, δεν ξέρεις πόσο καλά τα πάω και με ποια κριτήρια, δεν ξέρεις πού θέλω να μοιάσω ή αν θέλω να μοιάσω σε κανέναν και τέλος θα πηγαίνω όπου θέλω εγώ, σε πορεία, απεργία, στο αλλού φαν παρκ και όπου μ'αρέσει γενικά. Δικαίωμά μου.
η φωνή τους σβήστηκε απο την στοχοποιημένη και προμελετημένη κίνηση 3 ατόμων.
Δολοφονείται ένας πλούσιος. Το μεγαλύτερο συμφέρον έχει ο γιος του από την κληρονομιά. Άρα ο δολοφόνος είναι ο γιος του.
Τόσο χαζό και παράλογο είναι να βγάζει κανείς τέτοιου είδους συμπεράσματα. Ναι, μπορεί να είναι στοχοποιημένη και προμελετημένη, μπορεί πράγματι να έγινε επίτηδες για τον εκφυλισμό της διαδίλωσης. Ωστόσο, το πιθανό συμφέρον σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη, κάτι που καταλαβαίνει κανείς πιο εύκολα στο παράδειγμα παραπάνω, αλλά οι πολιτικές προκαταλήψεις και η δυστυχής τάση να πιστεύομε ότι ένα σπουδαίο γεγονός δε γίνεται παρά να οφείλεται σε εξίσου σπουδαία αίτια ("δε γίνεται ο θάνατος της Νταϊάνα να είναι απλά ατύχημα") δεν μας αφήνουν να καταλάβουμε αυτή τη προφανή λογική σε τέτοια γεγονότα.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αρνούμαι το ενδεχόμενο. Αυτό που με ενοχλεί είναι η βεβαιότητα με την οποία καταλήγετε, πάρα πολλοί σε αυτό το thread, σε όποιο συμπέρασμα ικανοποιεί τις προκαταλήψεις σας, χωρίς να κάνετε τον παραμικρό κόπο να το στηρίξετε με ορθολογικά επιχειρήματα.
carheart
06-05-2010, 13:39
kiwiknorr says:
ο κεφαλογιαννης
στη βουλη
ελεγε πριν για τον Ντεμπόρ
έχουν βαρέσει διάλυση και οι μέσα ε
νάθινμαν says:
αχαχαχ
κεφαλογιάννης και ντεμπόρ λοιπόν.
regularpaul
06-05-2010, 13:40
μια μικρή απάντηση στον κρουξ για την ευθύνη της τράπεζας
στα μέτρα πυρασφάλειας δεν περιλαμβάνονται μόνο τα μέσα πυρόσβεσης που ανέφερες
αλλά και οι τρόποι διαφυγής των εγκλωβισμένων, έξοδοι δηλαδή που σηματοδοτούνται
από τα αντίστοιχα φώτα διαφυγής κλπ
Αν θέλαμε να έχουμε πυρασφαλή κτήρια σ'όλη την Αθήνα το καταλαβαίνετε ότι πρέπει να τα γκρεμίσουμε σχεδόν όλα, έτσι; Κόψτε λιγάκι με τη φιλολογία αυτή και επιτέλους καταλάβετε ότι μιλάμε για φόνο με δόλο και όχι για φόνο εξ'αμελείας. Αμάν δηλαδή μ'αυτή τη πιπίλα. Προφανώς η αμέλεια για τα κτήρια είναι εγκληματική και υπάρχει ανοχή γιατί ακριβώς αν αρχίσουμε να γκρεμίζουμε τότε δε θα μπορέσουμε να σταματήσουμε, και δεν είναι μόνο η πυρασφάλεια φυσικά. Είναι άπειρα τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας που παίζουν στα κτήρια στην Αθήνα και το πρόβλημα αυτό ανάγεται σε ένα πολύ μεγαλύτερο. Στη παρούσα φάση όμως ας συγκεντρωθούμε σ'αυτά που τελικά έγιναν, όχι στο τι θα μπορούσε να ίσχυε ώστε αυτό που τελικά έγινε να είχε αποφευχθεί...
carheart
06-05-2010, 13:52
ποιός άλλος ηλίθιος θα γράψει σε αυτό το thread; κάντε κανα δυο ποστ ακόμα να τελειώνουμε, δεν πάει άλλο.
Εσύ carheart τι τσουτσέκι παριστάνεις; Ο καθένας μπορεί να έρχεται και να λέει τη μαλακία του, εσύ γιατί αντιδράς λες και έχεις φάει το αγγούρι στο κώλο;
regularpaul
06-05-2010, 14:00
αν αναφέρεσαι σε εμένα φοίβε, απάντησα σε σχόλιο του κρουξ
που είπε ότι πρακτικά και να τηρούνταν τα μέτρα πυρασφάλειας, δεν θα μπορούσαν να σβήσουν τη φωτιά
δεν έκανα κάποιο σχόλιο για την ευθύνη των θανάτων ( η οποία σίγουρα πέφτει ΚΑΙ στην τράπεζα
οι υπεύθυνοι της οποίας θα έπρεπε να διωχθούν κατ'εμέ)
carheart
06-05-2010, 14:01
Phoebus, άντε να τα πω και σε σένα.
Επειδή είσαι ΒΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΦΙΞΞΞΕΡ και οι απόψεις σας είναι ΗΛΙΘΙΕΣ και δεν γουστάρω κάθε φορά που γίνεται κάτι ενδιαφέρον ή σημαντικό, καλό ή κακό, να πρέπει να διαβάζω και ό,τι μαλακία κατεβάσει το ξεροκέφαλό σας. Ομολογουμένως εσύ έχεις πιο αραιή παρουσία, κάτι που εκτιμώ, και θα σε παρακαλούσα να διατηρήσεις στο έπακρο.
Δεν τα λέω με κακία όλα αυτά.
ikonoklast
06-05-2010, 14:02
● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.
● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".
Οταν καποιος κανει ενα ποστ που να εμπεριεχει τους ορους Business Continuity Plan και Disaster Recovery Plan, ποσα πληρωνουν οι τραπεζες για αυτα ετησιως σε συμβουλευτικες του κωλου και πως αυτα, αν και υποχρεωτικα αλλιως δε σε ασφαλιζει κανεις, δεν εφαρμοζονται, ξυπνατε με. Επισης, οποιος πιστευει οτι το εν λογω υποκαταστημα επρεπε να ειχε μεινει ανοιχτο γιατι αλλιως θα γαμιοτανε η Μαρφιν ειναι αφελης.
Τωρα για το αμα μια τραπεζα (που ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ τους κανονες πυρασφαλειας) εχει μεσα μοκετες, χαρτικα, πλαστικα και 1002 αλλες ευφλεκτες πιπες που παραγουν τοξικο καπνο, λαμπαδιασε σε dt, ειναι θεμα να μας προβληματιζει και πως διαιρεθηκε το βαρελι, τοτε ΟΚ, να παμε να παρουμε κανα δελτιο Στοιχημα λεω εγω ...
● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.
● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".
Οποιος αρνειται κατι απο τα παραπανω, ειναι ΑΦΕΛΗΣ!
Ford Prefect
06-05-2010, 14:04
Φοίβε, ασχέτως της κατάστασης των κτηρίων και του γενικού θέματος που θίγεις, δεν καταλαβαίνω πώς βγάζεις ότι είναι φόνος με δόλο. Δηλαδή είσαι πεπεισμένος ότι οι κρετίνοι που πέταξαν τις μολότωφ είχαν σκοπό να σκοτώσουν μια έγκυο γυναίκα; Διότι αυτό είναι δολοφονία. Το να κάψεις μαι τράπεζα μέσα στο χαμό χωρίς να σκεφτείς αν παίζει να έχει κόσμο μέσα πρόκειται για εγκληματική μεν, αμέλεια δε. Και γενικά δεν είμαι της άποψης ότι το ζητούμενο είναι αυτό. Εκτός και αν συμπορεύεσαι με την γραμμή ότι το σκηνικό ήταν στημένο, είχε δόλο, που σημαίνει αναγκαστικά ότι η Μαρφίν επιλέχτηκε συγκεκριμένα, έργκο ο Βγενόπουλος βάλλεται από μυστηριώδη κέντρα εξουσίας και αποφάσεων μαζί με το κίνημα.
Γενικά δεν καταλαβαίνω την ένστασή σου.
@carheart
Από που έχεις βγάλει αυτά τις απόψεις; Έχεις μιλήσει ποτέ μαζί μου; Μια-δυο φορές έχεις πεταχτεί σα τη πούτσα, όπως και τώρα, για να κριτικάρεις αυτά που γράφω λες και είμαι εξωγήινος, δε θυμάμαι ποτέ να έχω κάνει συζήτηση μαζί και να έχω συμφωνήσει/διαφωνήσει. Εγώ λοιπόν, μαλάκα carheart, που δε με ενδιαφέρει αν παρακαλάς και αν μου μιλάς χωρίς blackmetal κακία, θα εκφράζομαι όποτε θέλω, όπως θέλω και στ'αρχίδια μου σε γράφω και δε θα λάβω ποτέ υπόψιν αν αυτό που πάω να γράψω καταφέρνει να περνάει από το δικό σου κόσκινο. Πάρε τη φασιστοειδή σου άποψη για μένα λοιπόν και βάλτη στο κώλο σου. Αλήθεια δηλαδή, τι τσου-τσέ-κι πα-ρι-στά-νεις;!!!
FaithFails
06-05-2010, 14:12
Φοίβε, ασχέτως της κατάστασης των κτηρίων και του γενικού θέματος που θίγεις, δεν καταλαβαίνω πώς βγάζεις ότι είναι φόνος με δόλο. Δηλαδή είσαι πεπεισμένος ότι οι κρετίνοι που πέταξαν τις μολότωφ είχαν σκοπό να σκοτώσουν μια έγκυο γυναίκα; Διότι αυτό είναι δολοφονία. Το να κάψεις μαι τράπεζα μέσα στο χαμό χωρίς να σκεφτείς αν παίζει να έχει κόσμο μέσα πρόκειται για εγκληματική μεν, αμέλεια δε. Και γενικά δεν είμαι της άποψης ότι το ζητούμενο είναι αυτό. Εκτός και αν συμπορεύεσαι με την γραμμή ότι το σκηνικό ήταν στημένο, είχε δόλο, που σημαίνει αναγκαστικά ότι η Μαρφίν επιλέχτηκε συγκεκριμένα, έργκο ο Βγενόπουλος βάλλεται από μυστηριώδη κέντρα εξουσίας και αποφάσεων μαζί με το κίνημα.
Γενικά δεν καταλαβαίνω την ένστασή σου.
Δεν είναι δόλος και φόνος να περιλούζεις με βενζίνη τράπεζα με ανθρώπους μέσα και μετά να ρίχνεις μολότοφ??
Δεν είναι δόλος να βγαίνουν στα μπαλκόνια οι υπάλληλοι ζητώντας βοήθεια κι εσύ να εμποδίζεις τα πυροσβεστικά να φτάσουν?
Τι ακριβώς είναι? Κατά λάθος υπήρξαν θύματα? Ή άλλη μια σύμπτωση?
carheart
06-05-2010, 14:13
εντάξει, όλες έτσι κάνετε άμα σας πουν πως είπατε μαλακία, το περίμενα κάπως.
και επειδή δεν έχεις το μυαλό να καταλάβεις πως είπες γερή μαλακία, καλύτερα να σταματήσεις να ποστάρεις.
δεν τα λέω με καμία κακία όλα αυτά.
Ρε κακεντρεχή παπάρα είμαι σίγουρος ότι μπορείς να αναπτύξεις ένα επιχείρημα και, ω τι θαύμα, να συμπεράνεις ότι είσαι... εερρρ.. είπα "γερή μαλακία". Κάνε το.
Τέσπα και εγώ είπα την άποψη μου και δεν με ενδιαφέρει να το συζητήσω παραπάνω.
Αλλά ρε συ κάρχαρτ είναι τρομερά δημοκρατικό αυτό που κάνεις. Να προσπαθείς να αποκλείσεις άτομα και απόψεις απο όλες τις συζητήσεις που σε ενδιαφέρουν και να θεωρείς και οτι οι άλλοι είναι αυτοί που έχουν το πρόβλημα.
δεν τα λέω με καμία κακία όλα αυτά.
Ford Prefect
06-05-2010, 14:25
Δεν είναι δόλος και φόνος να περιλούζεις με βενζίνη τράπεζα με ανθρώπους μέσα και μετά να ρίχνεις μολότοφ??
Δεν είναι δόλος να βγαίνουν στα μπαλκόνια οι υπάλληλοι ζητώντας βοήθεια κι εσύ να εμποδίζεις τα πυροσβεστικά να φτάσουν?
Τι ακριβώς είναι? Κατά λάθος υπήρξαν θύματα? Ή άλλη μια σύμπτωση?
Και πώς ξέρεις αν αυτοί που τις πέταξαν γνώριζαν ότι είχε κόσμο μέσα; Ο κόσμος βγήκε στο μπαλκόνι από όσο γνωρίζω μετά που λαμπάδιασε το κτήριο και οι κρετίνοι την είχαν ήδη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για να συνεχίσουν να πολεμάνε το Κεφάλαιο.
Για τα πυροσβεστικά και ασθενοφόρα, χωρίς να είμαι σίγουρος για τίποτα γιατί όλες οι πηγές που έχω δει, ακούσει και διαβάσει είναι αναξιόπιστες, τα πράγματα δείχνουν ότι μιλάμε για τον ίδιο κρετινισμό που νόμιζαν ότι οι πυροσβέστες ήρθαν να σώσουν το κτήριο. Δεν ξέρω τι συνθήκες επικρατούσαν, φαντάζομαι χαοτικές πάντως, τις φωνές ανθρώπων πάντως αποκλείεται να τις άκουγαν, πιθανώς τους έβλεπαν να πηδάνε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και συμπέραναν ότι όλα κομπλέ, να καεί το μπουρδέλο η τράπεζα τώρα. Περισσότερο από όλα αμφιβάλλω πάντως ότι τα τσουτσέκια αυτά παρέμεναν εκεί για να περιφρουρήσουν το έργο τους. Το πιθανότερο είναι ότι καθώς κυλούσε το ποτάμι του κόσμου από εκεί, όποια τσουτσέκια πέρναγαν έβαζαν το χεράκι τους χωρίς να έχουν ιδέα.
Φυσικά όλα αυτά θα τα πάρω πίσω και ευχαρίστως θα μιλάω για δόλο και για στόχευση του Βγενόπουλου αν έχεις να μου πεις κάτι που δεν γνωρίζω και αλλάζει τα πράγματα. Και το τι λένε κάποιο έξω για τον Τσόμσκι και τι συμπέρασμα βγάζεις από τις συμπτώσεις δεν μου αρκεί, συγγνώμη.
Κάρχαρτ, κόφτο ρε μαλάκα πια. Βρίσε την οθόνη σου, κάνε ιγκνόρ, αυτό το συνεχές κομένταρι για το IQ του κάθε ποστ και πόστερ έχει καταντήσει αηδία.
carheart
06-05-2010, 14:26
ΒΑΡΙΕΜΑΙ να συζητώ τα προφανή Phoebus. ΒΑΡΙΕΜΑΙ να σου εξηγώ γιατί είπες μαλακία, δεν θα το καταλάβεις, άστο. ΒΑΡΙΕΜΑΙ να εξηγώ σε κάθε έναν που λέει τελευταίες ηλιθιότητες πως λέει τέτοιες. Η καλύτερη λύση είναι να το δεχτείς και να σταματήσεις, έχω δίκιο. Φυσικά δεν θα το κάνεις, αλλά είχα χρέος να στο πω.
Φίλοι τώρα; :papam:
ikonoklast
06-05-2010, 14:26
Phoebus, μπορείς να αποκρούεις για πάντα αυτό που σου είπε ο κάρχαρτ ή μπορείς επίσης και να σχολιάσεις τα δύο μπουλετς που έβαλα απο την καταγγελία του εργαζόμενου στην καποια γαμημένη τράπεζα που συνέβη ό,τι συνέβη και να καταλάβεις ότι το ποστ σου για τις πυρασφάλειες και τις μαλακίες είναι κάτι που δεν έπρεπε να πεις. Τι λες;
FaithFails
06-05-2010, 14:36
Ford Prefect
είναι οι επίσημες μαρτυρίες των υπαλλήλων ότι την ώρα που εριχναν βενζίνη κάτω οι δολοφόνοι (πριν τις μολότοφ) οι υπάλληλοι τους παρακαλούσαν να τους αφήσουν να βγουν. Άρα και είδαν ότι υπάρχει κόσμος και ότι τους παρακαλεί να σωθεί. Κανένα έλεος. Δε θα κάτσω λοιπόν να φανταστώ πώς ένιωθαν οι ανεγκέφαλοι περαστικοί κι αν έβαζαν το χεράκι τους ούτε θα δώσω άλλοθι σε δολοφονία.
Για τις πηγές που ανέφερα, δεν είχα πρόθεση να πείσω αν αυτό νομίζεις, είπα μόνο την άποψή μου και τη δικαιολόγησα βάσει όσων έχω δει, ακούσει και διαβάσει. Μπορεί να τα βρει οποιοσδήποτε και να σχηματίσει δική του γνώμη. Η ζωή και τα γεγονότα της είναι πιο σημαντικά, αυτά θα μας δείξουν τι ισχύει τελικά.
ποιός άλλος ηλίθιος θα γράψει σε αυτό το thread; κάντε κανα δυο ποστ ακόμα να τελειώνουμε, δεν πάει άλλο.
Καταλαβαίνεις την ειρωνία, μιας και αυτό είναι το πιο άχρηστο σχόλιο σε όλο το thread, ε;
Ford Prefect
06-05-2010, 14:43
Ford Prefect
είναι οι επίσημες μαρτυρίες των υπαλλήλων ότι την ώρα που εριχναν βενζίνη κάτω οι δολοφόνοι (πριν τις μολότοφ) οι υπάλληλοι τους παρακαλούσαν να τους αφήσουν να βγουν.
Δεν τις είδα πουθενά αυτές και θα ήθελα πάρα πολύ να τις διαβάσω ή να τις δω σε βίντεο (όχι μεταφερμένες από δημοσιογράφους). Δηλαδή κάποιοι περιέλουζαν με βενζίνη ένα κτήριο από ένα σπασμένο παράθυρο ενώ τους έλεγαν οι από μέσα "άσε με να βγω έξω" και αυτοί έλεγαν "όχι". Αν όντως ισχύει αυτό, ναι, μιλάμε για δολοφονία. Πηγή παρακαλώ και ανακαλώ επιτόπου.
Phantom Duck
06-05-2010, 14:46
είναι οι επίσημες μαρτυρίες των υπαλλήλων ότι την ώρα που εριχναν βενζίνη κάτω οι δολοφόνοι (πριν τις μολότοφ) οι υπάλληλοι τους παρακαλούσαν να τους αφήσουν να βγουν.
σκάσε μωρή μαλάκω, σκάσε που να σε πάρει ο διάολος, ποιοι υπάλληλοι το έλεγαν αυτό, όσοι το 'σκασαν από τα παράθυρα ορόφου ή αυτοί που κλειδωμένοι από πόρτα με χρονοδιακόπτη πέθαναν εγκλωβισμένοι σαν τα ποντίκια;
FaithFails
06-05-2010, 14:47
Υποτίθεται αναμένουμε εισαγγελική άδεια για τη δημοσίευση των βίντεο από τις κάμερες των κτηρίων. Θα δούμε λοιπόν.
FaithFails
06-05-2010, 14:49
σκάσε μωρή μαλάκω, σκάσε που να σε πάρει ο διάολος, ποιοι υπάλληλοι το έλεγαν αυτό, όσοι το 'σκασαν από τα παράθυρα ορόφου ή αυτοί που κλειδωμένοι από πόρτα με χρονοδιακόπτη πέθαναν εγκλωβισμένοι σαν τα ποντίκια;
τσιλ άουτ φίλος, δε μιλάμε όλοι με πεθαμένους και φαντάσματα, μερικοί ακούμε τους ζωντανούς
εντιτ: τους ζωντανούς που δείχνουν και τη φάτσα τους
Αυτες τις μαρτυριες που τις ειδες? Στο τροκτικο?
Amnesiac.
06-05-2010, 14:52
Εγώ την πιστεύω τη Faith fail πάντως, φίλος μου που ήταν εκεί δίπλα άκουσε πεντακάθαρα έναν από τους κουκουλοφόρους να γελάει χαιρέκακα όταν είδε τους υπαλλήλους μέσα, ενώ κάτι είπε και για "πουτσοψωλίδια δρακονιανών" αλλά δε το έπιασε ολόκληρο ο φίλος μου οπότε δεν ξέρω να σας πω τι ακριβώς είπε.
FaithFails
06-05-2010, 14:55
Αυτες τις μαρτυριες που τις ειδες? Στο τροκτικο?
δε σε πιάνω, τι ειναι τροκτικο?
ikonoklast
06-05-2010, 14:56
Που τις είδες τις μαρτυρίες αυτές σε ρωτάνε ρε πεταμένο τσόλι. Φέρε μισή πηγή, μη φέρεις ολόκληρη.
Που τις διαβασες/ειδες/ακουσες? ΑΥΤΟ σε ρωταω, χεσε το τρωκτικο (και το καθε ασφαλιτικο μπλογκ).
metamelia3
06-05-2010, 14:58
Τωρα οποιος ονειρευεται "οργανωμενα σχεδια" ,"διατεταγμενη αποστολη ο Κορκονεας" κτλ, ΟΚ. Ας μην εκτροχιασουμε την κουβεντα αλλο ομως.
δεν εννοω αυτο ρε κοπανε. στην πλακα ειναι το ποστ.
γενικα, κριμα παντως. κριμα για ολους τους ηλιθιους που θα παραιτηθουν απ' τους αγωνες, κριμα που τα μηντια εχουν ακομα τοση επιρροη, κριμα που τα μυαλα του κοσμου δεν δουλευουν, κριμα για τα τσοκαρα τυπου φιμπους και φεηθφεηλς που δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα και περισσοτερο κριμα που ολο αυτο εγινε επι πτωματων. σας αξιζει ο ραγιαδισμος σας, ειναι σιγουρο πλεον. εμεις τι φταιξαμε δεν ξερω.
FaithFails
06-05-2010, 15:01
α μπλογκ οκ, καλά κατάλαβα?
λοιπόν, βγήκαν επώνυμα στις κάμερες υπάλληλοι-αυτόπτες μαρτυρες του Ιανού (παραδίπλα στη μαρφιν) και τα είπαν στις καμερες. Τα έδειχνε χτες. Όλοι τα είδανε. Τους κάλεσαν στον εισαγγελέα και ταυτίζονται με όσα είπαν οι υπάλληλοι της μαρφιν. Αναμένουμε τη δημοσίευσή τους.
metamelia3
06-05-2010, 15:01
απο που κι ως που ο ιανος ειναι "παραδιπλα στην μαρφιν" να καταλαβω δηλαδη.
LokiTricksterGod
06-05-2010, 15:03
Ford Prefect
είναι οι επίσημες μαρτυρίες των υπαλλήλων ότι την ώρα που εριχναν βενζίνη κάτω οι δολοφόνοι (πριν τις μολότοφ) οι υπάλληλοι τους παρακαλούσαν να τους αφήσουν να βγουν. Άρα και είδαν ότι υπάρχει κόσμος και ότι τους παρακαλεί να σωθεί. Κανένα έλεος. Δε θα κάτσω λοιπόν να φανταστώ πώς ένιωθαν οι ανεγκέφαλοι περαστικοί κι αν έβαζαν το χεράκι τους ούτε θα δώσω άλλοθι σε δολοφονία.
Για τις πηγές που ανέφερα, δεν είχα πρόθεση να πείσω αν αυτό νομίζεις, είπα μόνο την άποψή μου και τη δικαιολόγησα βάσει όσων έχω δει, ακούσει και διαβάσει. Μπορεί να τα βρει οποιοσδήποτε και να σχηματίσει δική του γνώμη. Η ζωή και τα γεγονότα της είναι πιο σημαντικά, αυτά θα μας δείξουν τι ισχύει τελικά.
γω μπροστά που ήμουν πάντως σου λέω ότι τον κόσμο τον πήραν χαμπάρι αφού φοκώσανε τη μαρφίν. οι "υπάλληλοι του ιανού" επίσης απομακρύνθηκαν απ'τους μπάτσους όταν γαμήθηκε η βιτρίνα του ιανού, τουλάχιστον κανά δεκάλεπτο πριν τη μαρφίν.
Χαχαχαχαχ, απ' τον έκτο κατευθείαν η FaithFalls.
α μπλογκ οκ, καλά κατάλαβα?
λοιπόν, βγήκαν επώνυμα στις κάμερες υπάλληλοι-αυτόπτες μαρτυρες του Ιανού (παραδίπλα στη μαρφιν) και τα είπαν στις καμερες. Τα έδειχνε χτες. Όλοι τα είδανε. Τους κάλεσαν στον εισαγγελέα και ταυτίζονται με όσα είπαν οι υπάλληλοι της μαρφιν. Αναμένουμε τη δημοσίευσή τους.
Κατ'εμε παπαρια δλδ, hearsay (το οποιο δεν ευσταθει και νομικα)
FaithFails
06-05-2010, 15:05
Loki όντως???
καλκι τι εννοείς?
12 stars circle your brow
06-05-2010, 15:05
Όχι, σου λέει ψέματα.
ikonoklast, προφανώς στις τράπεζες επικρατεί εργασιακός μεσαίωνας. Όλες οι τράπεζες κρύβουν μέσα τους ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ. Υπόψιν, τώρα δουλεύω στο ΚΜ της ΕΤΕ, μπορώ αν βρεθούμε ποτέ από κοντά να σου πω διάφορα για να κλάψουμε παρεά, πράγματα που ζω καθημερινά. Εγώ τώρα όμως μιλάω για το θέμα της στέγασης των επιχειρήσεων, γιατί το θεωρείς τόσο ασήμαντο; Έχετε δει πόσα γραφεία και μικρές επιχειρήσεις στεγάζονται στο κέντρο, σε κάτι διαμερίσματα πολυκατοικιών 50ετίας; Πήγα πρόσφατα σε ένα δικηγορικό γραφείο στη Κυψέλη για να βάλω 2 υπογραφές και ΤΡΟΜΑΞΑ με τις συνθήκες που δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι. Νομίζετε ότι εκεί υπάρχει ασφάλεια; Ούτε σκάλες δεν υπάρχουν και ένας ολόκληρος όροφος μπορείς να εξυπηρετείται από ένα ασανσέρ που χωράει με το ζόρι 3 άτομα! Και άσε τις επιχειρήσεις. Υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες που στεγάζονται σε κάτι πανάρχαια κτήρια, και οι πληροφορίες εκεί δεν είναι μηχανογραφημένες. Δηλαδή μια μαλακία να γίνει και θα κλαίμε ομαδικώς και για τους ανθρώπους που θα χαθούν (γιατί δουλεύουν σε κάτι σκοτεινές υπόγες) και για όλα τα έγραφα που ίσως είναι τα μοναδικά νομικά πειστήρια που έχουν μερικοί άνθρωποι για το οτιδήποτε. Γενικώς η φάση δείχνει πόσο απελπισμένοι είναι οι άνθρωποι για μία δουλειά... νομίζεις ότι θα διαφωνήσω ή θα πω κάτι αντίθετο; Νομίζεις ότι είναι μόνο η Marfin; Παντού καφρίλες γίνονται, σε όλες τις επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, και με τις συνθήκες εργασίας που βιώνουν μερικοί άνθρωποι εγώ απλά απορώ πως δεν έχουμε θρηνήσει πολλές φορές πολλά θύματα.
carheart, το δικό μου χρέος είναι να σου πω να πας να γαμηθείς, φασιστάκι.
LokiTricksterGod
06-05-2010, 15:06
ό,τι είδα σου λέω. οι μπάχαλοι πήγαιναν παράλληλα με το μπλακμπλοκ σε όλη τη σταδίου, στο οποίο ήμουν, οπότε σχεδόν όλα τα σπασίματα τα βλέπαμε γκροπλάν.
freak brother
06-05-2010, 15:08
στανταρτ της τα λεει ο γκομενος της που διαβαζει λιακοπουλο !ειμαι πεπεισμενος.
EyeOfTheVoiD
06-05-2010, 15:08
Faithfails για τον ζωντανό Βγενόπουλο που δείχνει την φάτσα του και τις εντολές του προς τους υπαλλήλους τι έχεις να πεις?
carheart
06-05-2010, 15:09
Καταλαβαίνεις την ειρωνία, μιας και αυτό είναι το πιο άχρηστο σχόλιο σε όλο το thread, ε;
κοίτα να δεις, εσύ πόσταρες!
Ford Prefect
06-05-2010, 15:10
Φοίβε, επαναλαμβάνω ότι δεν την καταλαβαίνω την ένσταση. Επειδή είναι γενικευμένο το θέμα, άρα δεν φταίει ο Βγενόπουλος τόσο; Είναι δολοφόνοι γιατί πέταξαν μολότωφ σε τέτοιο κτήριο ενώ το ήξεραν ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις πυρασφαλείας; Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
FaithFails
06-05-2010, 15:11
Faithfails για τον ζωντανό Βγενόπουλο που δείχνει την φάτσα του και τις εντολές του προς τους υπαλλήλους τι έχεις να πεις?
όσο έγκυρες θεωρώ τις μαρτυρίες όσων λένε για τις εντολές Βγενόπουλου, άλλο τόσο και τους αυτόπτες που είπαν τα παραπάνω. Μάλλον λίγο περισσότερο τους δεύτερους, γιατί βγήκαν επώνυμα και με τις φάτσες τους γκροπλάν.
Skalani Caveman
06-05-2010, 15:13
δεν εννοω αυτο ρε κοπανε. στην πλακα ειναι το ποστ.
γενικα, κριμα παντως. κριμα για ολους τους ηλιθιους που θα παραιτηθουν απ' τους αγωνες, κριμα που τα μηντια εχουν ακομα τοση επιρροη, κριμα που τα μυαλα του κοσμου δεν δουλευουν, κριμα για τα τσοκαρα τυπου φιμπους και φεηθφεηλς που δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα και περισσοτερο κριμα που ολο αυτο εγινε επι πτωματων. σας αξιζει ο ραγιαδισμος σας, ειναι σιγουρο πλεον. εμεις τι φταιξαμε δεν ξερω.
Κάλκι, μην κουβαλάς όλο τον κόσμο στις πλάτες σου.
όσο έγκυρες θεωρώ τις μαρτυρίες όσων λένε για τις εντολές Βγενόπουλου, άλλο τόσο και τους αυτόπτες που είπαν τα παραπάνω. Μάλλον λίγο περισσότερο τους δεύτερους, γιατί βγήκαν επώνυμα και με τις φάτσες τους γκροπλάν.
Σορρυ αλλα αντε γαμησου. Το "ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ" σου φαινεται εξωπραγματικο? Ειχες νταραβερια με τραπεζα ποτε?
Και ο Μαστορακης εβγαζε κοσμο με τις φατσες γκρο-πλαν, ρωτα τον μπαμπα σου να σου πει.
FaithFails
06-05-2010, 15:17
Τι δεν κατάλαβες?? Ή τεσπα τι δεν εξηγησα εγω? Σε τι διαφωνούμε?
Ford Prefect
06-05-2010, 15:18
Και εν πάσει περιπτώσει, αυτό το αρχίδι τι παριστάνει όταν τον βρίζουν, του λένε για κότερα, χαμογελάει και μοστράρει τρία δάχτυλα (όσα και τα κότερά του);
Με πηγή.
hqJX0MFLHlw
Τι δεν κατάλαβες?? Ή τεσπα τι δεν εξηγησα εγω? Σε τι διαφωνούμε?
Το να κανεις εδιτ τα quote αλλων χρηστων ειναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!
FaithFails
06-05-2010, 15:19
χαχαχαχα
σορυ κατα λαθος ειχα γραψει μεσα στο κουοτ
εντιτ: τι ειναι πάλι το fimotro??
Vic, δόλος υπάρχει, συμφωνούμε; Το να πετάς μολότωφ γενικώς αυτό υποδηλώνει! Εκτός και αν νομίζεις ότι ΤΥΧΑΙΑ βρίσκεται ένα μπουκάλι μπύρας γεμάτο με βενζίνη στα χέρια ενός τύπου! Και προφανώς υπάρχει προμελέτη! Δε γεμίζει τυχαία αυτό το μπουκάλι με βενζίνη. Το αν είναι τελικά απόπειρα ή δολοφονία το κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Δε καταλαβαίνω γιατί εσύ δε δέχεσαι το χαρακτηρισμό. Είναι δολοφόνοι, τελεία και παύλα. Και ο Βγενόπουλος και ο κάθε εργοδότης που στεγάζει τους εργαζόμενους του σε θέσεις εργασίας χωρίς ασφάλεια και υγιεινή πρέπει να λογοδοτήσει, κανείς δεν το αρνήθηκε αυτό και δε περιμέναμε να γίνει το χτεσινό περιστατικό για να το απαιτήσουμε.
Ford Prefect
06-05-2010, 15:20
Και η ερώτηση ήταν τι έχεις να πεις για τον Βγενόπουλο. Όχι αν θεωρείς έγκυρο αν είπε ότι όλοι πρέπει να είναι εκεί να δουλέψουν αλλιώς πούλο. Εσύ μας τον μόστραρες ως στοχοποιημένο γιατί δεν θέλει την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Ford Prefect
06-05-2010, 15:22
Ρε Φοίβε, μάλλον δεν κατέχεις τι θα πει δολοφονία. Δόλο είχαν στο να κάψουν το κτήριο. Όχι να σκοτώσουν κόσμο. Αν διαφωνείς σε αυτό, ναι, για σένα είναι δολοφόνοι. Αν όπως λες όμως τους ταμπελάρεις δολοφόνους γιατί δεν έριξαν κατά λάθος μια μολότωφ, απλά έχεις άδικο. Ο δόλος είναι πρόθεση. Συνεπώς, πες μου, ποια ήταν η πρόθεσή τους; Να σκοτώσουν κόσμο ή να κάψουν μια τράπεζα;
Φοίβε, επαναλαμβάνω ότι δεν την καταλαβαίνω την ένσταση. Επειδή είναι γενικευμένο το θέμα, άρα δεν φταίει ο Βγενόπουλος τόσο; Είναι δολοφόνοι γιατί πέταξαν μολότωφ σε τέτοιο κτήριο ενώ το ήξεραν ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις πυρασφαλείας; Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
Η ευθύνη δεν είναι δύο άκρα, της αμέλειας και του δόλου, υπάρχουν διάφοροι βαθμοί ευθύνης. Δεν είναι το ίδιο να πατήσεις έναν πεζό από απροσεξία και να κάψεις κάποιον κατά λάθος με μολότωφ. Το αυτοκίνητο προορίζεται για μετακινήσεις, η μολότωφ εξ' αρχής προορίζεται για να προκαλέσει υλικές και σωματικές ζημιές.
Σαφώς δεν πρόκειται για δόλο, με την έννοια της προμελέτης, ωστόσο δεν είναι και ένα αθώο ατύχημα από λάθος. Όταν βάζεις φωτιά σε ένα κτήριο, προφανώς διατρέχεις και τον κίνδυνο να υπάρχει κάποιος μέσα και να παγιδευτεί.
Συνεπώς, πες μου, ποια ήταν η πρόθεσή τους; Να σκοτώσουν κόσμο ή να κάψουν μια τράπεζα;
Αν και δεν απευθύνεσαι σε μένα Vic, άκου όμως και την δική μου άποψη.
Να αποπροσανατολίσουν και να στρέψουν την οργή της πλειοψηφίας απο τις πολιτικές ευθύνες και επιλογές (για τις οποίες έγινε και η συγκέντρωση) στο μισητό προσωπείο που φέρει κάθε αφεντικό του κόσμου αυτού.
Και σε ρωτώ τώρα εγώ. Μετά τα χθεσινά γεγονότα πόσο αντίκτυπο είχε η διαδήλωση και πέρασε τελικά το μύνημα αυτών των 150.000 ? Τι παίζει απο το πρωί το κατεστημένο των καναλιών ?
metamelia3
06-05-2010, 15:32
αθωα μου αφεντικα!
katwrimos_at_work
06-05-2010, 15:35
Kalki, epeidi me ti marfin milao kathimerina, an thes mporo na kanoniso na sinantiseis tous sinadelfous ton nekron na tous anaptykseis tis apopseis sou apo konta.
Kathisterimeno malakismeno, ki esy opos kai oloi mas exoume goneis/aderfia/filous pou doulevoun se kapitalistikes epixeiriseis. An px i mana sou douleve sti marfin, ithele na fygei kai to afentiko tis elege "an fygeis apolyesai" kai afti kathotane giati eprepe na taisei ena malakismeno san esena kai kapoios me antistoixi noimosini petage mia molotof kai ti skotone, tha eleges ta idia?
Oso gia to "apergospastes" valte to ston kolo sas. Nai oi trapezes einai diavolikes, alla apo kei kai pera, AN thelo apergo AN den thelo kathomai sti douleia kai kaneis den exei dikaioma na dosei entoli se kapoion gia to pos tha zei ti zoi tou.
Ford Prefect
06-05-2010, 15:36
χαχαχαχα
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το αστείο. Πραγματικά όμως. Δεν ξέρω τι είναι το φίμωτρο και στα παπάρια μου κιόλας, ξέρω ότι δεν είναι η Πίξαρ και η ILM μαζί ώστε να φτιάξουν ένα virtual Βγενόπουλο να χασκογελάει και να δείχνει τρία δάχτυλα, αυτό είναι ένα βίντεο κανονικότατο από τον τυπά που προ ολίγου μας έλεγες ότι έχει στοχοποιήσει η προμελετημένη επίθεση στην τράπεζά του.
αθωα μου αφεντικα!
Καθόλου αθώα, δεν λέω αυτό. Σαφώς και έχει τεράστιες ευθύνες ο Βγενόπουλος και θα πρέπει να λογοδοτήσει.
Με ενοχλεί απλά το γεγονός οτι όλοι σήμερα ασχολούνται με τον Βγενόπουλο (γιατί για αυτόν έχουμε μπόλικα πράγματα να πούμε ενώ για τους ανώνυμους, απρόσωπους δολοφόνους δεν έχουμε τίποτα οπότε δεν έχει ενδιαφέρον) και κανείς με την αγωνία της πλειοψηφίας των συνανθρώπων μας που βλέπουν το μέλλον τους και των παιδιών τους να γκρεμίζεται κάτω απο τα πόδια τους.
Ρε Vic, δε πάω να τους καταδικάσω για "ανθρωποκτονία από πρόθεση". Δεν είμαι δικηγόρος και πάω πάσο σε οποιαδήποτε εμπεριστατωμένη άποψη. Τώρα μιλάω καθαρά προσωπικά πως το αντιλαμβάνομαι το θέμα, και νομίζω ο Deg με τους βαθμούς ευθύνης με κάλυψε. Απλά με ενόχλησε που έχετε μερικοί πιπιλίσει το "εξ αμελείας", μόνο αυτό.
metamelia3
06-05-2010, 15:42
Kalki, epeidi me ti marfin milao kathimerina, an thes mporo na kanoniso na sinantiseis tous sinadelfous ton nekron na tous anaptykseis tis apopseis sou apo konta.
Kathisterimeno malakismeno, ki esy opos kai oloi mas exoume goneis/aderfia/filous pou doulevoun se kapitalistikes epixeiriseis. An px i mana sou douleve sti marfin, ithele na fygei kai to afentiko tis elege "an fygeis apolyesai" kai afti kathotane giati eprepe na taisei ena malakismeno san esena kai kapoios me antistoixi noimosini petage mia molotof kai ti skotone, tha eleges ta idia?
Oso gia to "apergospastes" valte to ston kolo sas. Nai oi trapezes einai diavolikes, alla apo kei kai pera, AN thelo apergo AN den thelo kathomai sti douleia kai kaneis den exei dikaioma na dosei entoli se kapoion gia to pos tha zei ti zoi tou.
ποιος κατηγορησε ρε βλακα τους ανθρωπους ως "απεργοσπαστες"; και ναι, τα ιδια θα ελεγα. ενα μπερτακι στον τυπο που πεταξε την μολοτωφ και πιστολια στο κεφαλι στον βγενοπουλο.
AN thelo apergo AN den thelo kathomai sti douleia kai kaneis den exei dikaioma na dosei entoli se kapoion gia to pos tha zei ti zoi tou.
Ημαρτον ρε μαλακα.
Στο ΙΔΙΟ ΠΟΣΤ λες "Αν φυγεις απολυεσαι" και καπακια "ΑΝ θελω απεργω"?
FaithFails
06-05-2010, 15:44
χαχαχαχα
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το αστείο. Πραγματικά όμως. Δεν ξέρω τι είναι το φίμωτρο και στα παπάρια μου κιόλας, ξέρω ότι δεν είναι η Πίξαρ και η ILM μαζί ώστε να φτιάξουν ένα virtual Βγενόπουλο να χασκογελάει και να δείχνει τρία δάχτυλα, αυτό είναι ένα βίντεο κανονικότατο από τον τυπά που προ ολίγου μας έλεγες ότι έχει στοχοποιήσει η προμελετημένη επίθεση στην τράπεζά του.
γέλασα με τη χαζομάρα που είχα κάνει κι έσβησα το κουότ
Το ποιόν και το ήθος του Βγενόπουλου δε με απασχολεί αυτή τη στιγμή.
Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω το εξής: πώς είναι δυνατόν να εμποδίζεις πυροσβεστικό κι ασθενοφόρο να φτάσει όπου εσύ ο ίδιος βλέπεις στα μπαλκόνια ανθρώπους σε μισοκαμμένο κτήριο, αλλά να μη θεωρείται δόλος? 'Η να θεωρείται αμέλεια. Δεν καταλαβαίνω.
Επίσης δεν καταλαβαίνω πώς θεωρείται αρκούντως έγκυρο το παραπάνω βίντεο αλλά όχι οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων από τον Ιανό και απο την τράπεζα.
είσαι γαμώ τα milf αλλά φοβερό ντουγάνι ρε πούστη.
ο άλλος σου λέει τους στείλανε του ΙΑΝΟΥ δέκα λεπτά πριν τη μαρφίν, εσύ εκεί.
Ford Prefect
06-05-2010, 15:46
Η ευθύνη δεν είναι δύο άκρα, της αμέλειας και του δόλου, υπάρχουν διάφοροι βαθμοί ευθύνης. Δεν είναι το ίδιο να πατήσεις έναν πεζό από απροσεξία και να κάψεις κάποιον κατά λάθος με μολότωφ. Το αυτοκίνητο προορίζεται για μετακινήσεις, η μολότωφ εξ' αρχής προορίζεται για να προκαλέσει υλικές και σωματικές ζημιές.
Σαφώς δεν πρόκειται για δόλο, με την έννοια της προμελέτης, ωστόσο δεν είναι και ένα αθώο ατύχημα από λάθος. Όταν βάζεις φωτιά σε ένα κτήριο, προφανώς διατρέχεις και τον κίνδυνο να υπάρχει κάποιος μέσα και να παγιδευτεί.
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα χτεσινά μου ποστ. Προφανέστατα δεν είναι όλοι οι φόνοι εξ αμελείας το ίδιο πράγμα, προφανέστατα τα τσουτσέκια κρετίνοι είναι εγκληματίες. Σήμερα απλώς διαπιστώνω το άλλο άκρο, ότι αυτοί ήταν βαλτοί με σκοτεινά σχέδια, είτε να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, είτε για να βλάψουν τον Βγενόπουλο.
Κρουξ, τοποθετήθηκα πάρα πολύ συγκεκριμένα στην πρώτη απάντησή μου σε εσένα, φυσικά και πέφτει ο εντεταλμένος αποπροσανατολισμός από τα μέσα, όπως πάντοτε, και είναι ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη τα ζωντόβολα με τις μολότωφ να καταλάβουν τι έκαναν και τι θα κάνουν από εδώ και πέρα. Το ότι 3 νεκροί είναι μέγιστο θέμα, είναι απολύτως φυσιολογικό για μια ανθρώπινη κοινωνία. Και να σου πω την αλήθεια με εκνευρίζει αυτή η προσπάθεια παραμερισμού του θέματος εξ αριστερών και καλά προθέσεων για χάρη της ανάδειξης της πορείας και καλά (πάλι) με έναν τρόπο που προσεγγίζει επικίνδυνα την βλακεία. Τους έβαλε η CIA, τους έβαλαν οι Δρακονιανοί, ήταν ασφαλίτες, στοχεύουν τον Βγενόπουλο, ήταν αιμοδιψείς μπακουνιανοί, γενικά κάτι, για να το προσπεράσουμε γιατί μας καίει το μήνυμα της πορείας. Η πορεία ΔΕΝ πρέπει να έχει νεκρούς και μάλιστα αυτούς τους νεκρούς, είναι τεραστίων διαστάσεων θέμα για το μέλλον της πορείας, πόσο πιο απλά να το πω;
ενα μπερτακι στον τυπο που πεταξε την μολοτωφ και πιστολια στο κεφαλι στον βγενοπουλο.
Και αν αύριο μπει κάποιος στο σπίτι σου και δολοφονήσει την μητέρα σου, να ρίξεις ένα μπερτάκι στον δολοφόνο και μια βόμβα στο εργοστάσιο κουφωμάτων που σου υποσχέθηκε ασφαλή κουφώματα αλλά παραβιάστηκαν.
Η πορεία ΔΕΝ πρέπει να έχει νεκρούς και μάλιστα αυτούς τους νεκρούς, είναι τεραστίων διαστάσεων θέμα για το μέλλον της πορείας, πόσο πιο απλά να το πω;
Δηλαδή εντάσουμε τους δολοφόνους στην διαδήλωση ? Δεν έχουν καμμία σχέση οι συγκεκριμένοι με την διαδήλωση, το σκοπό και το μύνημα που προσπαθεί να περάσει.
είσαι γαμώ τα milf αλλά φοβερό ντουγάνι ρε πούστη.
:offtopic:
ΠΙΞ για να τον παιξουμε εμεις τα μπακουρακια;
Ford Prefect
06-05-2010, 15:49
ΤΙ ΕΓΚΥΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, Χριστέ μου, τι διαβάζω;
Έχει άποψη το βίντεο, είναι μια οπτική γωνία ενός γεγονότος ή είναι απλή καταγραφή με εικόνα και ήχο ενός πράγματος που σου είπα; Έχεις εσύ αυτή την καταγραφή αυτών που λες και ας είναι και από το κοσμοπόλιταν τραβηγμένο; Και γιατί επιμένεις να μου λες για τους Ιανούς και τους παπαριανούς όταν έχουμε εδώ άτομο που σου λέει ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ. Πέστονα ψεύτη στη μάπα, τι καλαματιανός είναι αυτός;
Ψάξε το post pix of yourselves. Είναι τίμιο.
με τις συνθήκες εργασίας που βιώνουν μερικοί άνθρωποι εγώ απλά απορώ πως δεν έχουμε θρηνήσει πολλές φορές πολλά θύματα.
+1.
Ας πω κι εγω την αποψαρα μου.
Εχουμε ενα "εξαιρετικο" κοκτειλ συνθηκων που οδηγησαν στο να χαθουν ανθρωπινες ζωες.
Εγκλωβισμενους ανθρωπους *κυριολεκτικως* σε ενα ακαταλληλο κτιριο, χωρις την απαιτουμενη πυρασφαλεια, χωρις εκπαιδευση για περιπτωση πυρκαγιας, χωρις την απαραιτητη ασφαλεια απο προσωπικο που φροντιζει για τετοιες περιπτωσεις.
[Ενδεικτικα/χοντρικα: Παθητικη πυροπροστασια σημαινει να υπαρχουν εξοδοι κινδυνου, και οι οδευσεις προς αυτες να ειναι σωστες ως αποσταση και ανεμποδιστες. Ενεργητικη πυροπροστασια σημαινει πως το κτιριο διαθετει μεσα πυροσβεσης αυτοματα η που να μπορει να χρησιμοποιησει το προσωπικο και η πυροσβεστικη υπηρεσια. Εννοειται πως η χρηση πυραντοχων υλικων/ανιχνευτων καπνου κτλ κτλ ειναι επισης απαραιτητη]
Εγκλωβισμενους εργαζομενους που αναγκαστηκαν εκ πρωτης να δουλευουν σε ενα ακαταλληλο για τη υγεια τους κτιριο, και ακομη πιο εγκλωβισμενους ωστε να αναγκαζονται να δουλευουν κατω απο τετοιες συνθηκες, την συγκεκριμενη ημερα με τις τοσο αυξημενες πιθανοτητες για επιθεση στον συγκεκριμενο χωρο.
Και το ευκολα προβλεψιμο εγινε.
Φυσικα και φερει ευθυνη ο εργοδοτης/η επιχειρηση.
Φερει ευθυνη για το ακαταλληλο του εργασιακου περιβαλλοντος.
Φερει ευθυνη γιατι παρολο που γνωριζει πως το κτιριο δεν εχει τις προδιαγραφες για την ασφαλη διαφυγη των εργαζομενων σε περιπτωση εκτακτου αναγκης, επιλεγει να βαλει τις ζωες τους σε κινδυνο *για αλλη μια φορα* την συγκεκριμενη ημερα, επιβαλλοντας την παρουσια τους σε μια ζωνη "εμπολεμη" και κλειδωνοντας τους στο ελλειπες κτισμα σαν τα ποντικια.
Φερουν ευθυνη αυτοι που του επετρεψαν να διατηρει τον ακαταλληλο χωρο.
Την ευθυνη φυσικα και εχουν αυτοι που εβαλαν την φωτια.
Και αν αληθευει πως υπηρξαν ατομα που παρεμποδισαν την πυροσβεση η δεν εκαναν την δουλεια τους επαρκως, και αυτοι εχουν μεριδιο ευθυνης για τον θανατο των εργαζομενων.
Το ζητουμενο ειναι ποιοι, και αυτο εξεταζεται η θα επρεπε να εξεταζεται με στοιχεια και αποδειξεις που λεει και ο Ford.
Υποθεσεις μπορουμε ολοι να κανουμε, να ψυχανεμιζομαστε διαφορα, να πλαθουμε σεναρια προσπαθωντας να φιλτραρουμε ο,τι πληροφορια πεφτει στην αντιληψη μας.
Για μενα παντως αυτο το "παραπλευρες απωλειες" με φρικιαζει σε απιστευτο βαθμο. Και αυτη η babel αισθηση, των ασυνδετων φαινομενικα γεγονοτων που κορυφωνονται σε ενα δραμα που μαθαινουμε ολοι με θλιβει πρωτα ως γεγονος, και μετα γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα μας διχασει/κανιβαλισει χειροτερα.
FaithFails
06-05-2010, 15:51
xtikio δεν καταλαβαίνω λέμε.
Πώς τους στείλανε 10 πριν τη μαρφιν όταν οι παρευρισκόμενοι και ο αφεντικός τους είπαν ότι έγινε η φάση ταυτόχρονα σχεδόν? Ποιον πρέπει να πιστέψω δλδ? Ποιος είναι "ο άλλος" που λες? Είναι ομορφούλης? Έχει ωραία μάτια?
freak brother
06-05-2010, 15:58
xtikio δεν καταλαβαίνω λέμε.
Πώς τους στείλανε 10 πριν τη μαρφιν όταν οι παρευρισκόμενοι και ο αφεντικός τους είπαν ότι έγινε η φάση ταυτόχρονα σχεδόν? Ποιον πρέπει να πιστέψω δλδ? Ποιος είναι "ο άλλος" που λες? Είναι ομορφούλης? Έχει ωραία μάτια?
ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ.
FaithFails
06-05-2010, 15:58
ΤΙ ΕΓΚΥΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, Χριστέ μου, τι διαβάζω;
Έχει άποψη το βίντεο, είναι μια οπτική γωνία ενός γεγονότος ή είναι απλή καταγραφή με εικόνα και ήχο ενός πράγματος που σου είπα; Έχεις εσύ αυτή την καταγραφή αυτών που λες και ας είναι και από το κοσμοπόλιταν τραβηγμένο; Και γιατί επιμένεις να μου λες για τους Ιανούς και τους παπαριανούς όταν έχουμε εδώ άτομο που σου λέει ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ. Πέστονα ψεύτη στη μάπα, τι καλαματιανός είναι αυτός;
ρε συ, τι δεν είπα σωστά πάλι?
Είπα ότι αμφισβητώ το βίντεο? Απλώς να μην έχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα λέω. Οϋτε Λόκι αμφισβήτησα. Σαφώς είδε κάποια πράγματα να συμβαίνουν στα σημεία που ήταν.
Kaserinos
06-05-2010, 16:01
Και εν πάσει περιπτώσει, αυτό το αρχίδι τι παριστάνει όταν τον βρίζουν, του λένε για κότερα, χαμογελάει και μοστράρει τρία δάχτυλα (όσα και τα κότερά του);
Με πηγή.
hqJX0MFLHlw
Έπος..Τα πολλα λόγια είναι φτώχεια. Τα ξαναλέμε οταν αλλαξω αβαταρ.
Ford Prefect
06-05-2010, 16:02
Loki όντως???
Δεν ξέρω αν είναι ομορφούλης.
Εσύ ήσουν πεπεισμένη ότι όλα είναι βάσει σχεδίου που μας πάει προς NWO, τώρα κολώνεις να πιστέψεις ότι κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός υπερδαιμονίζοντας τους εγκληματίες ως μιάσματα που ήθελαν νεκρούς με κάθε μέσο, έως την συνειδητή παρεμπόδιση της πυρόσβεσης, τουτέστιν οι πορείες είναι εν γένει επικίνδυνες για τις ζωές μας γιατί εκεί φωλιάζουν αυτά τα ερπετά, μην πάτε. Το οποίο "τουτέστιν" που σου πλασάρει από χτες ο κάθε ρουφιάνος στα κανάλια, για χιλιοστή φορά λόγω της απύθμενης καθυστέρησης της πολιτικής διεργασίας των μπαχαλάκηδων ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ και ας μην διψάνε για αίμα αλλά για καμμένη τράπεζα μόνο.
Αν ήταν βαλτοί, η συσπείρωση είναι καταδικασμένη, διότι θα το κάνουν και αύριο και μεθαύριο. Αν όμως ξυπνήσουν από αύριο και λιντσάρουν τα τσουτσέκια με τις μολότωφ, βαλτοί-ξεβαλτοί, ένα ζητούμενο μένει. Αυτό για το οποίο βγήκαν όλοι στους δρόμους. Το να αναρωτιέσαι γιατί ο Βγενόπουλος, γιατί η Μαρφίν, ποιοι ήταν αυτοί, πού πάμε, τι γίνεται, είναι ο ορισμός του αποπροσανατολισμού.
@faithfails pou telika den einai kai toso kalo milf: ο άλλος είναι ο λόκις και αν σέβεσαι τον εαυτό σου ως milf πρέπει να του κάτσεις.
η διαφορά του με την αγνώστου προελεύσεως αντίθετη σου πληροφορία είναι ότι ήταν εκεί και το είδε.
εκτός αν λέει ψέμματα που τότε θα του ρίξω AIDS στο ποτό όταν τον ξαναδώ.
Ford Prefect
06-05-2010, 16:05
Είπα ότι αμφισβητώ το βίντεο? Απλώς να μην έχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα λέω. Οϋτε Λόκι αμφισβήτησα. Σαφώς είδε κάποια πράγματα να συμβαίνουν στα σημεία που ήταν.
Τα μέτρα και τα σταθμά είναι βίντεο και πηγές. Εγώ έδωσα, εσύ επικαλείσαι κάποιους που πιθανώς δεν ήταν εκεί. Αφού προηγουμένως είχες ισχυριστεί ότι αυτά τα λέγανε οι ίδιοι της Μαρφίν, που τελικά ήταν του Ιανού που "ταυτίζονται" με αυτά των της Μαρφίν. Πες μου εσύ λοιπόν για τα μέτρα και τα σταθμά, πώς τα πήγαμε;
FaithFails
06-05-2010, 16:08
Loki όντως???
Δεν ξέρω αν είναι ομορφούλης.
Εσύ ήσουν πεπεισμένη ότι όλα είναι βάσει σχεδίου που μας πάει προς NWO, τώρα κολώνεις να πιστέψεις ότι κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός υπερδαιμονίζοντας τους εγκληματίες ως μιάσματα που ήθελαν νεκρούς με κάθε μέσο, έως την συνειδητή παρεμπόδιση της πυρόσβεσης, τουτέστιν οι πορείες είναι εν γένει επικίνδυνες για τις ζωές μας γιατί εκεί φωλιάζουν αυτά τα ερπετά, μην πάτε. Το οποίο "τουτέστιν" που σου πλασάρει από χτες ο κάθε ρουφιάνος στα κανάλια, για χιλιοστή φορά λόγω της απύθμενης καθυστέρησης της πολιτικής διεργασίας των μπαχαλάκηδων ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ και ας μην διψάνε για αίμα αλλά για καμμένη τράπεζα μόνο.
Αν ήταν βαλτοί, η συσπείρωση είναι καταδικασμένη, διότι θα το κάνουν και αύριο και μεθαύριο. Αν όμως ξυπνήσουν από αύριο και λιντσάρουν τα τσουτσέκια με τις μολότωφ, βαλτοί-ξεβαλτοί, ένα ζητούμενο μένει. Αυτό για το οποίο βγήκαν όλοι στους δρόμους. Το να αναρωτιέσαι γιατί ο Βγενόπουλος, γιατί η Μαρφίν, ποιοι ήταν αυτοί, πού πάμε, τι γίνεται, είναι ο ορισμός του αποπροσανατολισμού.
Δεν είπα ούτε κατά διάνοια υπαινίχθηκα τίποτα από όσα συμπεράσματα έχεις συνάγει. Ίσα ίσα είπα (με πολλά λόγια μάλιστα και σε άπειρα ποστ σορυ) ότι τέτοιες ενέργειες πέρα από ενδεχόμενα θύματα όντως αποπροσανατολίζουν και καλά τα λέει η Αλέκα.
Για το δεύτερο, το τι ζητήματα απασχολούν τον καθένα είναι προσωπικό, υποκειμενικό και, όταν δε βλάπτει κανέναν, δικαίωμά του.
Τσαμπα 312 σελιδες ψαξιμο ....
FaithFails
06-05-2010, 16:12
Τα μέτρα και τα σταθμά είναι βίντεο και πηγές. Εγώ έδωσα, εσύ επικαλείσαι κάποιους που πιθανώς δεν ήταν εκεί. Αφού προηγουμένως είχες ισχυριστεί ότι αυτά τα λέγανε οι ίδιοι της Μαρφίν, που τελικά ήταν του Ιανού που "ταυτίζονται" με αυτά των της Μαρφίν. Πες μου εσύ λοιπόν για τα μέτρα και τα σταθμά, πώς τα πήγαμε;
Είπα ότι μίλησαν και οι μεν και οι δε. Και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω. Το ίδιο είπα για Λόκι. Και ότι θα δούμε εν καιρώ τα πάντα, τι ισχύει και τι όχι.
Skalani Caveman
06-05-2010, 16:15
ποιος κατηγορησε ρε βλακα τους ανθρωπους ως "απεργοσπαστες"; και ναι, τα ιδια θα ελεγα. ενα μπερτακι στον τυπο που πεταξε την μολοτωφ και πιστολια στο κεφαλι στον βγενοπουλο.
εγώ λέω συστάσεις να κάνουμε, μην το δείρουμε κιόλας το παιδί.
εγώ λέω συστάσεις να κάνουμε, μην το δείρουμε κιόλας το παιδί.
Οι Αρχές του Δυναμιστή
Ο Δυναμιστής για να μην οδηγηθεί σε λάθος πρέπει να έχει κατά νου τις Αρχές του Δυναμιστή και οι οποίες πρέπει να είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένες ώστε να μην επιδέχονται κανενός είδους παρερμηνεία.
Ο Δυναμιστής έχει «ιερό» καθήκον να ακολουθεί τις παρακάτω Αρχές:
1) Η δράση του Δυναμιστή έχει ως σκοπό την Δημιουργία σε όλα τα επίπεδα.
2) Για το Δυναμιστή προέχει η έμπρακτη βοήθεια προς τον σύντροφο Δυναμιστή που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα.
3) Ο εγωισμός είναι μια κατάπτυστη, αρρωστιάρικη συμπεριφορά και δε συνάδει με αυτή του Δυναμιστή.
4) Οι Δυναμιστές οφείλουν να προστατέψουν την οργάνωση του Δυναμισμού με όλες τους τις φυσικές και πνευματικές Δυνάμεις.
5) Ο Δυναμιστής είναι ο ακέραιος άνθρωπος. Στην κοινωνία η συμπεριφορά του είναι το πρότυπο και το οποίο θέτει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι θελκτικό για τους μη Δυναμιστές.
6) Η Αδυναμία αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση. Η καταπολέμησή της επιβάλλεται το συντομότερο δυνατόν.
7) Ο Δυναμιστής είναι η μετεξέλιξη του νεοέλληνα.
Ο Δυναμιστής απορρίπτει όσους δεν πείθονται για τα Ιδεώδη του Δυναμισμού.
9) Όσοι στρέφονται με μίσος εναντίον του Δυναμισμού αποτελούν και οι ίδιοι μισητά πρόσωπα.
10) Ο Δυναμιστής όταν δρα για να αποκαταστήσει την τάξη α) πρώτα Διασπείρει αποτελεσματικά τις Δυνάμεις του, β) Αναμένει την κατάλληλη ευκαιρία ή το ωρίμασμα των καταστάσεων και γ) κάνει Ολική Επίθεση με ήρεμο αλλά πανίσχυρο κτύπημα το οποίο δρα στην ίδια τη σύσταση του εχθρού.
11) Ο Δυναμιστής αντλεί τις Δυνάμεις του από τους άλλους Δυναμιστές και γι’ αυτό φροντίζει για την γιγάντωση του Δυναμισμού.
12) Ο Δυναμιστής που απαρνιέται το Δυναμισμό είναι δυο φορές κατάπτυστος από όλους όσους τον εχθρεύονται.
13) Το βραχυπρόθεσμο όραμα του Δυναμιστή είναι η ίδρυση των Ακαδημιών του Δυναμισμού, της οργάνωσης του Δυναμισμού όπως και του ομώνυμου πολιτικού φορέα που θα μας οδηγήσει στην κατάληψη της εξουσίας, με το δημοκρατικό πάντα τρόπο.
14) Ο Δυναμιστής σέβεται τους νόμους του νεοελληνικού κράτους και δεν αντιστέκεται στα όργανα τις τάξης.
15) Ο Δυναμιστής δέχεται εντολές από τον Αρχηγό του Δυναμισμού ή το Συμβούλιο του Δυναμισμού.
16) Ο Δυναμιστής εργάζεται συνεχώς για την βελτίωση του Δυναμισμού όπως και για την απόκτηση μελλοντικών προνομίων.
17) Άρνηση μίας εκ των παραπάνω αρχών έχει σαν συνεπακόλουθο την άμεση διαγραφή από τους κόλπους του Δυναμισμού.
Ford Prefect
06-05-2010, 16:32
E, δεν θα με τρελάνεις κιόλας.
Λέω:
Εσύ ήσουν πεπεισμένη ότι όλα είναι βάσει σχεδίου που μας πάει προς NWO
Μου απαντάς:
Δεν είπα ούτε κατά διάνοια υπαινίχθηκα τίποτα από όσα συμπεράσματα έχεις συνάγει
Λοιπόν, είτε δεν διαβάζεις καλά τι σου γράφω και νομίζεις ότι σου προσάπτω άσχετα συμπεράσματα (το οποίο ήταν το εξής ένα) είτε κάνεις μελισσανίδειες κωλοτούμπες:
Και όλα ξεκίνησαν από τον Παπαχελά και το χώσιμο που έριξε ο Βγενόπουλος στους κυβερνητικούς της Ελλάδας που ανήκουν στη Bildeberg. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις, αυτό λέω.
παγκοσμιοποίηση μάγκες, λουστείτε δολάριο, όποιος τα λέει στο λαό καίγεται, καλά τα λέει ο Γιωργάκης αλλά δε χαμπαριάζουμε
ρωτάει ο Ρωχάμης:
Απορια : Γιατι να καει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ η Μαρφιν;
Απαντάς εσύ:
Γαμώ την φαιά ουσία και τα δυο λεπτά που ξόδεψα:
Μπήκες με την πεποίθηση ότι το σκηνικό ήταν στημένο και στόχο είχε τον Βγενόπουλο, ότι αυτοί που το έκαναν ήθελαν νεκρούς και το επιδίωξαν και όλο αυτό ανήκει στο οργανωμένο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Υποστηρίζεις ότι όλες οι συζητήσεις μας (εγώ για τις δικές μου κόπτομαι πάντως) είναι ουσιαστικά αποπροσανατολιστικές, όπως τα λέει και όμορφα η Αλέκα.
Πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω. Αδυνατώ λόγω χρόνου, υπομονής και ψυχραιμίας.
regularpaul
06-05-2010, 16:36
ριξε κ καμια χριστοπαναγια ρε φορδ :)
Ford Prefect
06-05-2010, 16:37
Άει ρε και συ! :)
FaithFails
06-05-2010, 16:39
Loki όντως???
Γι' αυτά τα συμπεράσματά σου είπα ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ισχυρίστηκα εγώ.
Ford Prefect
06-05-2010, 16:45
A, είναι θέμα ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις λοιπόν. Προφανώς δεν είναι δικά σου συμπεράσματα αυτά, μακάρι να ήταν. Δικά μου είναι. Έχει πολύ πλάκα που δεν μπολντάρεις το σημείο ακριβώς που το διαχωρίζει:
"τώρα κολώνεις να πιστέψεις". Τουτέστιν, δεν πιστεύεις. Πιστεύεις την μπουρδολογία για τον Βγενόπουλο που καίγεται γιατί τα'πε στον Παπαχελά, αλλά κολώνεις να πιστέψεις όλο το μπολνταρισμένο, που το μόνο πράγμα που σου κάθεται περίεργα και είσαι σκεπτικίστρια είναι ότι οι δηλώσεις κάποιων υπαλλήλων, που μάλλον δεν ήταν εκεί, μιλάνε για εσκεμμένη σαδιστική δολοφονία. Ξέρω γω; Πες μου εσύ δηλαδή.
FaithFails
06-05-2010, 16:53
Λοιπόν για να τελειώνω γιατί πολλά είπα.
Ναι αυτό είναι άσχετο με όσα πιστεύω εγώ και αυτό με παραξένεψε. γιαυτό το μπολνταρα. (edit: εννοώ το συμπέρασμά σου ότι αδυνατώ να πιστέψω κάτι τέτοιο )
Πιστεύω και Λόκι και τους αυτόπτες. Για τον Ιανό: o υπεύθυνος του καταστήματος βγήκε μαζί με άλλους και δήλωσε (και υπάρχει ονλάιν όπως και όσα άλλα ανέφερα ότι με επηρεάζουν στο συμπέρασμα που έχω βγάλει εγώ και είναι υποκειμενικό και προσωπικό) ότι έκλεισαν το μαγαζί λόγω των μολότοφ αλλά βρίσκονταν εκεί όταν ξεκίνησαν απέναντι στη μαρφιν τα μπάχαλα και τα λέει ο άνθρωπος. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΑΥΤΟΠΤΕΣ. Κανέναν τους.
Ford Prefect
06-05-2010, 17:01
Εγώ λοιπόν όταν οι αυτόπτες λένε τα αντίθετα, γενικά τείνω να αμφισβητώ ότι τα λένε καλά και οι δύο.
Τον Λόκι δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω, εκεί ήτανε σίγουρα, για μαλάκα ψεύτη δεν τον έχω. Τους άλλους πάλι από το παραδίπλα να ήταν σε θέση να δούνε το σκηνικό που σου περιέγραψα "άσε με να βγω"-"όχι", και χωρίς τον Λόκι, κάτι δεν πάει καλά. Αν τα είπανε έτσι όπως τα λες, που ακόμα δηλαδή με παραπέμπεις σε "αυτά που είδαν όλοι".
FaithFails
06-05-2010, 17:06
δεστο στα νεα π.χ. και σε όλα τα μιντια, κυκλοφορεί ονλάιν, εκει σε παραπέμπω εδώ και ώρες
και με μαρτυριες επώνυμες
εδιτ: δεν είπαν τπτ αντίθετο νομίζω, ο Λόκι είπε ότι τους απομάκρυναν από το μαγαζί τους, τπτ άλλο
Shadowking
06-05-2010, 17:16
εντωμεταξύ, μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο, να κάθεστε να λέτε για πυρασφάλειες, πυροσβεστήρες, και εξόδους κινδύνου του κτηρίου όταν μιλάτε για ευθύνες Βγενόπουλου και διοίκησης της marfin και να μην εστιάζεται ότι ο τύπος τους απειλούσε να μην απεργήσουν (τι να απεργήσουν δηλαδή οι άνθρωποι για την σωματική τους ακεραιότητα φοβόντουσαν, βαγδάτη θα γινότανε η Αθήνα χθες και το ξέρανε ΌΛΟΙ αυτό) και τους κλείδωσε μέσα όταν άρχισαν τα μπάχαλα. Και επειδή έχω πάει και σε κάμποσες πορείες, μην σας φαίνεται και τόσο ουάου δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, ΟΛΟΙ το κάνουνε για να προστατέψουνε το εμπόρευμα τους. Αλλά όχι, το πρόβλημα είναι ότι είχε κατσαρίδες η τράπεζα.
Λοιπόν για να συνοψίζουμε, πούτσα ξύλο και λαικό δικαστήριο στα φρίκουλα ή ο,τι ήτανε που ανάψανε την τράπεζα, κρεμάλα σε Βγενόπουλο και διοίκηση του καταστήματος της marfin.
Kαι μωρή πατσόλα γεροντοκόρη faithfails, τσίμπα μία ανακοίνωση της ΟΤΟΕ του σωματείου τραπεζουπαλλήλων:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1164104
και μία εργαζομένων στο ΥΠΠΟ:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1164311
Kαι μην ανησυχείς μέχρι να μιλφώσεις για τα καλά, τον Βγενόπουλο που τόσο συμπαθείς παίζει να τον δεις και πρωθυπουργό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.
Α και βλάκα χτικιέ πήγαινε σε παρακαλώ αλλού ρε φίλε να κάνεις inside jokes για γκόμενες και για χώσια. Σε λίγο θα σκάσει και ο good son να πούμε εδω μέσα.
freak brother
06-05-2010, 17:17
δεν παραπεμπεις πουθενα βρε ζωο οταν λες.. σε παραπεμπω στα μιντια.. και σε μαρτυριες επωνυμων οταν δεν ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΝΚ.
freak brother
06-05-2010, 17:18
εντωμεταξύ, μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο, να κάθεστε να λέτε για πυρασφάλειες, πυροσβεστήρες, και εξόδους κινδύνου του κτηρίου όταν μιλάτε για ευθύνες Βγενόπουλου και διοίκησης της marfin και να μην εστιάζεται ότι ο τύπος τους απειλούσε να μην απεργήσουν (τι να απεργήσουν δηλαδή οι άνθρωποι για την σωματική τους ακεραιότητα φοβόντουσαν, βαγδάτη θα γινότανε η Αθήνα χθες και το ξέρανε ΌΛΟΙ αυτό) και τους κλείδωσε μέσα όταν άρχισαν τα μπάχαλα. Και επειδή έχω πάει και σε κάμποσες πορείες, μην σας φαίνεται και τόσο ουάου δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, ΟΛΟΙ το κάνουνε για να προστατέψουνε το εμπόρευμα τους. Αλλά όχι, το πρόβλημα είναι ότι είχε κατσαρίδες η τράπεζα.
Λοιπόν για να συνοψίζουμε, πούτσα ξύλο και λαικό δικαστήριο στα φρίκουλα ή ο,τι ήτανε που ανάψανε την τράπεζα, κρεμάλα σε Βγενόπουλο και διοίκηση του καταστήματος της marfin.
Kαι μωρή πατσόλα γεροντοκόρη faithfails, τσίμπα μία ανακοίνωση της ΟΤΟΕ του σωματείου τραπεζουπαλλήλων:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1164104
και μία εργαζομένων στο ΥΠΠΟ:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1164311
Kαι μην ανησυχείς μέχρι να μιλφώσεις για τα καλά, τον Βγενόπουλο που τόσο συμπαθείς παίζει να τον δεις και πρωθυπουργό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.
Α και βλάκα χτικιέ πήγαινε σε παρακαλώ αλλού ρε φίλε να κάνεις inside jokes για γκόμενες και για χώσια. Σε λίγο θα σκάσει και ο good son να πούμε εδω μέσα.
το περι απειλων στους υπαλληλους γιατι δεν βγαινει καπιος ΕΠΩΝΥΜΑ απο τους υπαλληλους να το πει στα μιντια και μαζι με τους αλλους ΕΠΩΝΥΜΑ να προχωρησουν σε καταγγελια?
το περι απειλων στους υπαλληλους γιατι δεν βγαινει καπιος ΕΠΩΝΥΜΑ απο τους υπαλληλους να το πει στα μιντια και μαζι με τους αλλους ΕΠΩΝΥΜΑ να προχωρησουν σε καταγγελια?
ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΦΗ ΚΛΑΔΟ
ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ