View Full Version : Opeth 11/4-12/4
Opeth
Σάββατο 11 Απριλίου, Αποθήκη Μύλου - Θεσσαλονίκη
Κυριακή 12 Απριλίου, Gagarin 205 - Αθήνα
Είναι γεγονός πως οι Σουηδοί Opeth αποτελούν ένα αρτιότατο μουσικά heavy metal γκρουπ! Στα πλαίσια της περιοδείας τους θα σταματήσουν για δύο βραδιές και στην Ελλάδα, την Παρασκευή 11 Απριλίου, στην Αποθήκη Μύλου - Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 12 Απριλίου, στο Gagarin 205.
Με μακροσκελείς μουσικές συνθέσεις που παρασύρουν το κοινό και έναν αέρα μεγάλης μπάντας έχουν θέσει τον πήχη της μέταλ σκηνής πραγματικά πολύ ψηλά
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 26 Ιανουαρίου.
Τιμή εισιτηρίου: 33e
Harbinger of Death
21-01-2009, 02:39
Ιδέα μου, ή όλη η περιγραφή είναι doubletalk;
Opeth
Είναι γεγονός πως οι Σουηδοί Opeth αποτελούν ένα αρτιότατο μουσικά heavy metal γκρουπ! Στα πλαίσια της περιοδείας τους θα σταματήσουν για δύο βραδιές και στην Ελλάδα, την Παρασκευή 11 Απριλίου, στην Αποθήκη Μύλου - Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 12 Απριλίου, στο Gagarin 205.
Με μακροσκελείς μουσικές συνθέσεις που παρασύρουν το κοινό και έναν αέρα μεγάλης μπάντας έχουν θέσει τον πήχη της μέταλ σκηνής πραγματικά πολύ ψηλά
:lol:
Zoonchild
21-01-2009, 11:46
Opeth
Pinatero
21-01-2009, 12:06
Θεσσαλονικη τους κοβω να μπαινουν μεσα!! την προηγουμενη φορα που ειχα παει τζαμπα, δεν ειχε πολυ κοσμο, και γενικα μετριο live!
Nodoordonotthereisnotry
21-01-2009, 18:49
Θεσσαλονικη τους κοβω να μπαινουν μεσα!! την προηγουμενη φορα που ειχα παει τζαμπα, δεν ειχε πολυ κοσμο, και γενικα μετριο live!
:moutza:
Κι εγώ είχα πάει, είχε κόσμο & το live ήταν απίστευτο.
παιδια καλυτερα... να παμε λιγοι και καλοι να τους απολαυσουμε... γιατι κοσλοντούι ολοι μαζι θα χασουμε την μπαλα...
Παντως και την προηγουμενη φορα καπου τοσο ηταν το εισιτηριο.
Pinatero
21-01-2009, 23:24
:moutza:
Κι εγώ είχα πάει, είχε κόσμο & το live ήταν απίστευτο.
κοιταξε το μετριο, το δηλωνω χωρις να ειμαι φαν των opeth και μεταφερω τους αποδω αποκει 5-6 που ακουσα, που απο κανενα δεν ειπωθηκε το γαμω τα live! υποκειμενικα πραματα βεβαια!
τωρα επειδη εχω και μια αμφιβολια μηπως και ξαναρθαν, μιλας για το live της Υδρογειου πριν κανα 2χρονια! γιατι αν εσυ θεωρεις οτι εκεινο το live ειχε κοσμο, (ζητημα 400-450 ατομα) τοτε εχουμε και διαφορετικη αντιληψη για το ειχε πολυ κοσμο!
Nodoordonotthereisnotry
22-01-2009, 01:26
Ναι, για εκείνο το live μιλάω, και ούτε και γω ήμουν "fan" των opeth per se. Είχα ακουστά μόνο το Damnation και το Ghost Reveries. Οπότε, και κόσμο είχε & γαμάτο/απίστευτο/larger than life live ήταν. Προσωπική άποψη πάντα. Σίγουρα, δεν έκατσα έξω από την πόρτα να μετράω έναν έναν πόσοι μπήκαν μέσα, αλλά δεν ήταν και άδειο ώστε να πεις δεν τους τίμησε κόσμος.
Γιατί έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι εδώ πέρα, είστε αντιδραστικοί for the sake of being αντιδραστικοί; Έρχονται οι αξιόλογες μπάντες και με τη πρώτη ευκαιρία το παίζετε ειρωνία, καθώς δε μπορείτε και να τους κράξετε κιόλας. Δε γουστάρετε Opeth, μην σχολιάζετε χαζομάρες, σχολιάστε αυτό. "Δεν γουστάρουμε Opeth, κύριοι, δεν αντέχουμε τα death φωνητικά, blah blah blah, γι'αυτό δε θα πάω, αλλά κατ΄ άλλα, ένιωσα την επιθυμία να σας ενημερώσω για την απουσία μου!".
Pinatero
22-01-2009, 06:54
ωχ μωρε αντιδραστικοι λεει! ε ναι οταν λες μεγαλη μπαντα και μαζευει τοσο κοσμο στην υδρογειο το live δεν πηγε καλα! θυμαμαι καθομουν μπροστα στο μπαρ ανετος, ειχα μαζι και τα συμπραγκαλα γιατι ειχα εκπομπη και ειχα αγχος που να τ'αφησω και δεν υπηρχε κανενα προβλημα τελικα! αντιδρασεις κοσμου χλιαρες κι εκτος απο τα μπλα μπλα του Akerfeld δεν μου φανηκαν πολυ κεφατοι! δεν ειπα οτι ηταν χαλια live, ειπα οτι το live αυτο περασε αδιαφορο! και στην τελικη εχω δει metal live στην υδρογειο με πολυ πολυ περισσοτερα ατομα, ε και το σχολιο ηταν οτι ενα συγκροτημα που εχει ερθει αρκετες φορες Ελλαδα, η τελευταια εμφανιση (γαμα το καλη) δεν ειχε και τον αναμενομενο κοσμο και βαζει εισητηριο ο αλλος 33Ε ε μπορει να μπει μεσα, ουτε διοργανωτης ειμαι ουτε τιποτα! μπορεις βεβαια τελικα να πας στο live που θα γινεται της πουτανας να βγαλεις φωτο και να μου την βαλεις στο κωλο μετα, ή να μου την τριβεις στην μουρη, για την φουκαριαρα την μελιντα σου!
Witchkiller
22-01-2009, 11:44
Opeth
Entrancemperium
22-01-2009, 13:59
Opeth
Είναι γεγονός πως
:lol: :lol:
Sullogos ER thessalonikhs tha einai ekei.
Stormrider
11-04-2009, 01:56
paiksane bleak re malaka :(
atom_smasher
11-04-2009, 02:44
και?
Stormrider
11-04-2009, 03:04
εχω παει στις 3 τελευταίες συναυλίες τους ελπίζοντας οτι θα δω λαιβ αυτο το κομματι και μια φορα δεν πηγα και το παιξανε :/
atom_smasher
11-04-2009, 03:28
α.οντως μαλακια τοτε.
The Good Son
11-04-2009, 03:29
enjoy your lindgrenless opeth.
paiksane bleak re malaka :(
Το έπαιξαν;
Εγώ άκουσα ότι και εκεί κάτου κάνανε τις ίδιες μαλακίες, δλδ παίξανε λίγο την αρχή και το κόψαν.
Το ίδιο και με το Master's Apprentices.
Τέσπα δε χαλάστηκα ιδιαίτερα, ίσα-ίσα, με έκανε να γελάσω ο καριόλης.
Ωραίο λάηβ.
fandango
12-04-2009, 16:01
έκοψαν, λέει, τραγούδι στη μέση γιατί μπερδεύτηκε ο ντράμερ?!
Σαλόνικα τουλάχιστον δεν έγινε κάτι τέτοιο.
Προφανώς κανένα από τα 2 δεν σχεδίαζαν να παίξουν, αλλά επειδή γκαρίζαμε έπαιξαν την αρχή από το καθένα.
Βλάκες είναι να παίξουν κάτι που δεν πρόβαραν;
Εξάλλου λίγο που πήρε στο τέλος το μάτι του την tracklist δεν έγγραφε κανένα από τα 2 πάνω.
Πότε κουρεύτηκε ο Άξενροτ; :(