Log in

View Full Version : trypes

BURNIN AMBITION
19-01-2009, 20:37
me epiase xana mia mania mia nostalgia re aderfe. kai akouw sto amaxi edw kai 2 meres sunexeia.
group pou mazi me xulina sumadepse olotto lukeio mou kai oxi mono. prpei sto lukeio kai mexri na dialuthoun na tous exw dei toulaxiston 20 fores.
entaxei de tha pw oti einai to pio megalo group ever ktl alla ithela na milhsw gia ta sunaisthimata pou sou proxenei to akousma tous

twra pou xanakousa meta apo 2-3 xronia (nai eixa polu kairto na akousw) oi stixoi me agizan akoma pio polu i mousikh milage akoma pio polu mesa mou, me kanoun na niwthw akoma pio mikros apo oso deixnw kai sumeriferomai (aka me kanoun 13axrono) kai de thelw na allaxei auto pote

zw gia th stigmh pou tha epanenwthoun(to thewrw dedomeno oti kapoia stigmh tha ginei)
kai gia th stigmh pou tha parw guitar hero tha mathw drums kai tha kanw mpanta san to lab

tha kanw kai kontomaniko trupes stadar opote opoios exei to logo pouthena as pei kai as dwsei xerw ge kai idea tou ti na grafei pisw. dhladh na grafei mprosta trupes kai pisw kamia ataka alla thelei skepsi
xerw ge de xeras pouthena i kana pio porotiko

akouga kai moiu kulise ena dakry
kables ateleiwstes
de tha stamathsw pote na porwnomai kai na phgainw sunaulies

a kai mhn arxhsete gia tatopic pou exoun ginei, sas gamaw kai me thn upografh tou dragonlord mias kai leeu na mhn anastenoume palia topic. 1-0

porotrheite re
porotheite

LokiTricksterGod
19-01-2009, 20:47
hands down καλύτερη ελληνική μπάντα. και γενικά ό,τι έχει κάνει ο αγγελάκας.

και κομμάτια σαν το μέσα στη νύχτα των άλλων θα τα ζήλευαν (αν τα άκουγαν!) πολλοί άγγλοι ποστπάνκηδες.

Razor
19-01-2009, 20:53
για το πουτσακι

Yanqui
19-01-2009, 20:56
razor σε πάω. αλλά φορ φακσ σεικ δεν μπορείς να σταματήσεις να είσαι μαλάκας για 5'?

Ruthless
19-01-2009, 20:57
Ρε μπέρνιν, γουστάρεις παραπάνω Τρύπες από Crush; Από Spitfire; Από Marauder, Innerwish, Reflection, Battleroar;

Δώσε μου μια τίμια απάντηση.

Razor
19-01-2009, 20:58
razor σε πάω. αλλά φορ φακσ σεικ δεν μπορείς να σταματήσεις να είσαι μαλάκας για 5'?

την αποψη μου διατυπωσα ρε φιλος :!: :!: :!: :!: :!: :!:

καλα ο μπερνι ειναι ο πιο φολς γιουζερ που εχω δει απο το 2000 που μπαινω σε φορα :!:

Strasnic
19-01-2009, 21:04
φωτια και ατσαλι στις τρυπες

BURNIN AMBITION
19-01-2009, 21:06
Ρε μπέρνιν, γουστάρεις παραπάνω Τρύπες από Crush; Από Spitfire; Από Marauder, Innerwish, Reflection, Battleroar;

Δώσε μου μια τίμια απάντηση.re file oloi sas kanete ena lathos. in my opinion panta e

sugrinete anomia pragmata. mia karamela me mia tsixla(paradeigma pou xrhsimopoio otan mou sugrinoun thn entash tou reumatos me thn tash xerw gw)

giauto kai ligoi katalavainoun pws ginetai na akouw skuladika metal rock trip hop kai oti allo xerw gw, ola mazi

giatide mporw na sugrinw mousikes
omws mporw na sugrinw to sunaisthima pou phgazei mesa apo tis mousikes, kai to poso porosi mou dinoun kai poso kaula me kanoun na niwthw

opote an tehs mia timia apanthsh sth nerwthsh sou, oso kai na latreuw crush(pou tous latreuw) apo apopsi porosis ktl trupes uber alles

auta

gia to razor de tha pw tipota giati parolo pou thelei na to paixei ttharoantidrastikos, einai gamw ta paidia .sa ton panki pou ton paw kai molis thumithika oti ton exw grapsei kai tous xrwstaw mia sullogh

ayta

Razor
19-01-2009, 21:07
:pink:

dopefiend
19-01-2009, 21:07
mazi me xasma kaliteres ellinikes mpantes ever

Boris-san
19-01-2009, 21:08
Mpantara me porwses re burni thn idia fash sxedon(me mikrotero xroniko diasthma profanws) prin kana mhna.Hxos me tautothta.Se shmeia vlepw kai epirroes ston hxo tous apo Sonic Youth-h toulaxiston etsi nomizw,daydream nation anaferomai-kai kaulwnw kiallo

Strasnic
19-01-2009, 21:11
re file oloi sas kanete ena lathos. in my opinion panta e

sugrinete anomia pragmata.

οι τιμιοι πολεμιστες δεν κανουν συγκρισεις

Swollen
19-01-2009, 21:41
mazi me xasma kaliteres ellinikes mpantes ever
.

Tyler_Durden
19-01-2009, 22:06
Η καλύτερη και μεγαλύτερη ελληνόφωνη μπάντα ever. Τέλος

Parasight
19-01-2009, 22:23

Δώσε μου μια τίμια απάντηση.Κολλημένος με τη μπάλα.

On topic, τάσσομαι ακόμη μια φορά 100% με Μπέρνι, όπως και με συμπατριώτη Tyler_Durden.

hcpunksonacid
19-01-2009, 22:26
1 μετρια αντιγραφη των gang of four,wire(μουσικα),wipers(στιχουργικα+φωνητικα).

Boris-san
19-01-2009, 22:30
edw 8a diafwnhsw ka8eta mazi sou punkh oxi pros to 8ema antigrafh h oxi,giati de mporw na to krinw afto.Alla metries ths trupes de tis les me thn kamia.Exoune grapsei kommatares,diaxronika kommatia me uperoxous stixous,kala kai me koulous stixous,alla telos pantwn einai upertatoi 8eoi,kai korufaia ellhnofwnh mpanta opws eipe o tyler

dopefiend
19-01-2009, 22:31
entaksi exoun klepsei ena komati gang of four. as min to genikeuoume omws. kata talla exoun apeires komatares kai pragmatika an exei akousei anthrwpos me gousto ti mousiki tous de tha evaze pote tis lekseis 'trypes' kai 'metrios' stin idia protasi.

Strasnic
19-01-2009, 22:34
to megalo hit "to treno" den einai to every night twn human expression pou to exoune diaskeuasei(episima) oi Last Drive?

hcpunksonacid
19-01-2009, 22:35
http://www.youtube.com/watch?v=PdEzY4keA2I
επισης
wipers-window shop for love
human expression
wire-πρωτα 2 ελ-πι
κυριλε.

dopefiend
19-01-2009, 22:35
vlepe parapanw post mou. :)

to megalo hit "to treno" den einai to every night twn human expression pou to exoune diaskeuasei(episima) oi Last Drive?

molis to akousa. de tha pw kamia sxesi, apla tha pw oti prepei na exeis megali fantasia gia na peis kati tetoio. prokeitai gia mia mpasogrammi pou apla moiazei ligo o rithmos kserwgw oute kan oi notes... otinanai.

irreligious
19-01-2009, 23:26
μεγάλη μπάντα.και φοβεροί παίχτες όλοι τους.

Entrancemperium
19-01-2009, 23:55
Nomizw oti Trupes antikeimenika, ap'olous, oti kai an akougan kai oti kai an akoun prepei na 8ewrountai h korufaia ellhnikh mpanta..

P.S. Imo pantws auta pou exei kanei o Aggelakas me to Veliwth einai uperanw kritikhs kai sugkrishs me Trupes..

Strasnic
20-01-2009, 00:36
re dopefiend ti megali fantasia? prwti fora pou to akousa apo tous Drive skeftika:tous poustides eklepsan tis trypes :oops:

Pinatero
20-01-2009, 01:43
το καλυτερο live που εχω δει στη ζωη μου ηταν το τελευταιο τους, στην 5αδα των αγαπημενων μου συγκροτηματων, κι ενα συγκροτημα που θα μου βρωμαει εφηβεια πιο ομορφα απ'οτιδηποτε, ακομα κι απ'το πρωτο τσιγαρο, το πρωτο ουισκι, το πρωτο μουνι, την πρωτη φορα στην τουμπα!
κι ας αντεγραφαν, κι ας γινεται μαλακας ο Αγγελακας, κι ας μας λειπουν!

metamelia3
20-01-2009, 02:51
αυτός ο πούστης ο αποπάνω ο γιούζερ είναι σκέτη ηθογραφία.

κατά τ' άλλα μεγάλη μπαντάρα παγκοσμίως στα δύο τελευταία τους. στα προηγούμενα τεράστια μπάντα για ελλάδα.

όσο για τους χάσμα, γενιά και βανδαλούπ τους πατάνε.

hcpunksonacid
20-01-2009, 03:11
καλκι
http://lydblog.files.wordpress.com/2006/09/apple.jpg

http://www.foodsubs.com/Photos/cucumber-American.jpg

εισαι ωραιος στις συγκρισεις.

metamelia3
20-01-2009, 03:16
το ξέρω. αλλά αυτό παραείναι εύκολο. το μήλο είναι στρογγυλό και το αγγούρι μακρόστενο!

FIXXXER
20-01-2009, 03:55
Με πωρωσες Μπερνιν. Εδω και πολλες μερες για καποιο λογο ακουω καθε πρωι το "Ταξιδιαρα Ψυχη" να παει καλα η μερα. Συμφωνω 100% και με σενα και με Παρασαιτ και γενικα απλα γαμω. Μεσα Στη Νυχτα Των Αλλων πολυαγαπημενο αλμπουμ με την απιστευτη κομματαρα το Artistz.

a kai mhn arxhsete gia tatopic pou exoun ginei, sas gamaw kai me thn upografh tou dragonlord mias kai leeu na mhn anastenoume palia topic. 1-0

αχαχχαχαχαχαχαχαα

psychotron
20-01-2009, 10:01
Πριν από καμιά 15-ριά χρόνια κάποια (αρκετά) κομμάτια τους τα έβρισκα ωραία, ωστόσο από τότε με ψιλοχάλαγε η χροιά του Αγγελάκα, πλέον δεν μπορώ να τους ακούσω με τίποτα, με εκνευρίζουν :|

GG*
20-01-2009, 11:48
mazi me xasma kaliteres ellinikes mpantes ever :|

Razor
20-01-2009, 11:51
οτι ναναι συγκριση αλλα και ο θρασερ στηριζει χασμα

dopefiend
20-01-2009, 12:50
mazi me xasma kaliteres ellinikes mpantes ever :|

koita, ellinofwnes einai xwris amfivolia. apla to genikeuw giati einai prosopikes agapimenes!

@Strasnic, mallon oi last drive kanan medley me to traino tote.

pavlosk
20-01-2009, 14:11
stous prwtous diskous adegrafan arketa...

http://www.youtube.com/watch?v=E3B0vgs1KUc

dopefiend
20-01-2009, 14:20
kala, auto pali poio ypotithetai oti einai?

kaneis den eipe oti itan kamia prototipi mpanta, alla auto apo to antegrafan apexei poly.

pavlosk
20-01-2009, 14:51
h asfaleia

Ford Prefect
20-01-2009, 15:01
Μ'αρέσουνε από αρκετά έως πολύ. Και το '92 που τους είδα live ήτο πορωτικοί και τίμιοι. Φοβερός ντράμερ.

Witchkiller
21-01-2009, 10:39
Δεν τους παλέύω και πολύ .΄χουν αρκετά αξιόλογα σημεία μουσικά αλλά ο Αγγελάκας απλά έπρεπε να κάτσει σπίτι του ,να γράφει στοίχους και να τους δίνει σε ανθρώπους με φωνή να τους ερμηνεύουν....... Ο άνθρωπας απλά είναι για τα μπάζα ,τα τσιμέντα ,τα καλουπώματα ,τα δοκάρια ,τα τοιχεία και τις κολώνες .Χαλαρά από τις πιο άθλιες φωνές που υπήρξαν.............

ubu
29-04-2010, 15:21
τρύπες - damaged goods (http://www.greektube.org/content/view/74265/2/), live στην πολίχνη κάπου στο '80.

ιστορία, όχι μαλακίες.

Amnesiac.
29-04-2010, 15:25
Ήθελα να σκυλοβρίσω για άλλη μια φορά τους οπαδοί_Τρύπες αλλά τι μπορείς να πεις μετά απαυτό :

Δώσε μου μια τίμια απάντηση.

Pinatero
29-04-2010, 17:08
χτες αποθεωνα παλι τρυπες σε μια παρεα. το καλυτερο live ολων τω ειδων που εχω παει παραμενει ακομα το τελευταιο τους (αγαπημενο και του ρουθλες)

sidewalker
29-04-2010, 17:41
http://www.youtube.com/watch?v=ZnacE_ZNFTA

http://www.youtube.com/watch?v=rDJV0sRW4WA

http://www.youtube.com/watch?v=8j33EaBMPmI

http://www.youtube.com/watch?v=rH7kXebNjfY

http://www.youtube.com/watch?v=gZVW5fs6H4Q

Ιστορία, πραγματικά.

Rwxamhs
29-04-2010, 18:02
Ρησπεκτ γιατι επαιζαν "ροκ" σε δυσκολες εποχες.
Περαν τουτου ειναι εντελως για κλωτσιες

Agoraphobic_S.I.
29-04-2010, 18:08
Και γιατί είναι για κλωτσιές ρε ΡΩΧΑΜΗ;

GG*
29-04-2010, 18:40
κοιτα αν δεν εισαι φαν τρυπες να δεις τα βιντεο σε στυλ ντοκουμεντο κτλ και απλα δεις και ακουσεις
δεν ξερω αν ειναι για κλωτσιες αλλα για γελια ειναι σιγουρα

και ποια δυσκολη εποχη-χουντα υπηρχε τοτε και τους εξορισανε
ή τους κυνηγουσανε οι μπατσοι?

Rwxamhs
29-04-2010, 18:53
Κατσε ρε GG. Παμε ενα ενα.
Κλωτσιες πεστο, γελια πεστο, οι απυροβλητες ιερες αγελαδες της Ελληνικης σκηνης ειναι σιγουρα.

Αμα οι μανατζερ δεν ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακας και δεν τους πιεζαν για το ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ και τις "τρυπατες" πατατες των Γκουντης, πιθανον να μας σκοτιζαν τα @@ πολλα χρονια ακομα. Τεσπα, ο Αγγελακας καθε τρεις και λιγο στο MAD και στα εντυπα βγαινει και πουλαει μουρη/ποιηση. Τεσπα, δικαιωμα του.

Τωρα για δυσκολες εποχες, Οκ, στουντια δεν επαιζαν τοτε, εξοπλισμος ακριβος, DSL ουτε για δειγμα, ιδρωσανε για να ακουσουν και να παιξουν 2-3 πραγματα.

ubu
29-04-2010, 18:56
αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι οι τύποι παίζαν σαν τους gang of four στη θεσσαλονίκη του '80, κι όταν θέλαν να παίξουν σουξέ, "για να γουστάρει ο κόσμος" που λέμε, παίζαν το damaged goods. λοιπόν, ακόμα και σήμερα, στην εποχή του allmusic, του pitchfork και του wikipedia, πιστεύω ότι αν μια ελληνική μπάντα έπαιζε αυτό το τραγούδι ζήτημα να υπήρχαν 5 τύποι από κάτω που θα το γνώριζαν. πόσο δε μάλλον στο τότε και στο εκεί. αυτό πιστεύω θέλει αρχίδια.

αυτά όσον αφορά το κομμάτι που μπορεί να κριθεί "αντικειμενικά", όσον αφορά το υποκειμενικό κομμάτι, για μένα απλά υπήρξαν η μεγαλύτερη μπάντα που πέρασε ποτέ από την ελλάδα με κάποια χιλιόμετρα διαφορά από την δεύτερη.

Clockwork Orange
29-04-2010, 19:06
τηρουμενων τον αναλογιων,του μεγεθους,της ιστοριας,της κουλτουρας,της παιδιας,της τρελας,της καταντιας,της λουφας,της μιζεριας...τηρουμενων ολων αυτων λοιπον

ο αγγελακας ειναι ο ελληνας πατον

Rwxamhs
29-04-2010, 19:12
Thanks for the sig, man :-)

Clockwork Orange
29-04-2010, 19:15
αχαχαχα το ξερα
παω να ποσταρω κανα βυζι!

Amnesiac.
29-04-2010, 19:23
Ο Έλληνας Μπετόβεν λέω εγώ. Πες μας και τι κάνει στον Chuck Norris.

Krux
29-04-2010, 19:26
Ο Έλληνας Μπετόβεν λέω εγώ. Πες μας και τι κάνει στον Chuck Norris.

χαχαχαχα μαλάκες έχετε κέφια σήμερα

Clockwork Orange
29-04-2010, 19:56
νταξει περα απο τις χαζες συγκρισεις ο αγγελακας
εχει προσφερει πολυ εργο και στις τρυπες και μετα
ισως και να μου αρεσουν πιο πολυ οσα εκανε μετα
ισως και οχι! αλλα νομιζω πως οι τρυπες δικαιουνται το ρεσπεκτ απο ολους σας
ασχετως αν σας αρεσουν η οχι!

freak brother
29-04-2010, 20:04
τον ειδα τον αγγελακα τις προαλλες να τρωει κωλονακι ! :labiri:

τους ειχα δει 3 φορες λαιβ.. και βγαζαν φοβερη ενεργεια ε!! αλλα και τοτε το ροκ τρεντ της εποχης ηταν ,κουτσοι στραβοι στις τρυπες.. παιζαν 3 ημερα με τιγκα το ροδον ... ωραιοι παντως.

Clockwork Orange
29-04-2010, 20:25
ε και τι σημαινει οτι ηταν τρεντ?
αυτοι φταινε? και στην τελικη καλυτερα τρυπες παρα μακροπουλος!

freak brother
29-04-2010, 20:38
ε και τι σημαινει οτι ηταν τρεντ?
αυτοι φταινε? και στην τελικη καλυτερα τρυπες παρα μακροπουλος!

γιατι ειδες να τους κατηγορω ? απλα πολλοι μικροτεροι ισως να νομιζουν οτι ηταν το υπερ-αντεργραου συγκροτημα και κανω απλα μια επισημανση για τις νεοτερες γενιες :p

Clockwork Orange
29-04-2010, 20:51
ναι ενιωσα μια μικρη "μειωση" της αξιας τους και πηρα το σπαθι μου να τους υπερασπιστω!

στο παρελθον εκανα μια διαπυστωση και ειναι ον-τοπικ εδω
γενικα μεχρι και το "μεσα στην νυχτα των αλλων" υπηρχε πολυ κινηση με το ελληνικο ροκ
ειδα λοιπον οτι μετα την διαλυση τους το ελληνικο ροκ απλα σταματησε να υπαρχει
ακομα και θεωρητικα γνωστες μπαντες οπως τα σπαθια,τα υπογεια ρευματα,ενδελεχεια,διαφανα κρινα
χαθηκαν,διελυσαν και γενικα το ροκ πεθανε και δυστυχως το ξαναγεννησαν οι μανατζαρεοι με καρκινους τυπου ονιραμα!

freak brother
29-04-2010, 21:44
γενικα μετα τα 90ς πεθανε το ελληνικο ροκ , τωρα αν θεωρεις ροκ τους ενδελεχεια και τα υπογεια ρευματα... λογικο να θεωρεις και ροκ τους ονιραμα :p για μενα το ελληνικο ροκ ηταν η πανκ σκηνη του 80 και μεχρι και μεσα 90 .

Clockwork Orange
29-04-2010, 21:57
κοιτα καταλαβαινω τι λες
αλλα ξαναδιαβασε το λιγο
για μενα το ελληνικο ροκ ηταν η πανκ σκηνη του 80 και μεχρι και μεσα 90 .
δεν σου φαινεται πολυ εγωιστικο/προσωπικο
για τους περισσοτερους (τουλαχιστον της ηλικιας μου το ροκ) ηταν στα πανω του το 91-02 με ολες εκεινες τις μπαντες που ανεφερα
βεβαια το "ηταν στα πανω" δεν σημαινει οτι γινοταν και της πουτανας! απλα υπηρχε κινηση και κοινο! μετα την διαλυση των Τρυπες λες και χαθηκαν ολοι εκεινοι που πηγαιναν σε συναυλιες
(ενας κακεντρεχεις θα ελεγε οτι απλα αλλαξαν μοδα βεβαια)
και οχι,προφανως δεν θεωρω τους ονιραμα ροκ αλλα τους ενδελεχεια και υπογεια ρευματα τους θεωρω και απο τους καλους μαλιστα!

freak brother
29-04-2010, 22:14
μιλαμε για ελληνοφωνο παντα ε? γιατι μια χαρα κοσμο μαζευει ακομα η κωλογρια ο Παπακωνσταντινου και κατι αρχιδαμπουρες τσακνηδες μαχαιριτσες πυξ λαξ και σκαταξ. Κανεις δεν ακουγε σοβαρα ενδελεχεια και υπογεια ρευματα.. ασε που τα υπογεια ρευματα τωρα με κουτρα μαζευουν περισσοτερο κοσμο απο τι ειχαν φανταστει.. τοτε που επρεπε να παιξουν το χιτ τους στα λαιβ για να καταλαβει ο κοσμος ποιοι ειναι :p

Clockwork Orange
29-04-2010, 22:21
ε ναι για το κλασικο ελληνοφωνο οπως το μαθαμε τοτε μιλαω
ε ο παπακωσταντινου μαζευει κοσμο αλλα το θεμα ειναι οτι λεει τα ιδια τραγουδια εδω και 15 χρονια ε! το να μαζεψεις τον 30ρη που δεν γουσταρει να βγει στην κοκκινου ειναι μεν καλο αλλα δεν ειναι και επιτυχια ξερω γω!
το ιδιο ισχυει και για τσακνηδες κτλ
για πυξ-λαξ και οναρ γελαει ο κοσμος!
δεν ξερω για τα υπογεια ρευματα αν μαζευουν τωρα κοσμο,παντως αν οντως ισχυει αυτο και με αλλες μπαντες τοτε βγαζεις λαθος το αρχικο μου συμπερασμα (και θα χαρω για αυτο)

Tyler_Durden
29-04-2010, 22:23
μικρή διορθωση. "παπακωσταντίνου" και "ροκ" στο ίδιο ποστ ειναι άτοπο.thnx

freak brother
29-04-2010, 22:32
ε ναι για το κλασικο ελληνοφωνο οπως το μαθαμε τοτε μιλαω
ε ο παπακωσταντινου μαζευει κοσμο αλλα το θεμα ειναι οτι λεει τα ιδια τραγουδια εδω και 15 χρονια ε! το να μαζεψεις τον 30ρη που δεν γουσταρει να βγει στην κοκκινου ειναι μεν καλο αλλα δεν ειναι και επιτυχια ξερω γω!
το ιδιο ισχυει και για τσακνηδες κτλ
για πυξ-λαξ και οναρ γελαει ο κοσμος!
δεν ξερω για τα υπογεια ρευματα αν μαζευουν τωρα κοσμο,παντως αν οντως ισχυει αυτο και με αλλες μπαντες τοτε βγαζεις λαθος το αρχικο μου συμπερασμα (και θα χαρω για αυτο)

δεν εχω καταλαβει αν εννοεις οτι οι τρυπες τοτε ηγουνταν ενος γκρικ ροκ κινηματος η αν το αναφερεις ετσι απλα οτι μετα την εποχη των τρυπων το ελληνικο ροκ του ΑΤΛΑΝΤΙΣ εσβησε?

Clockwork Orange
29-04-2010, 22:34
παπακωσταντινου και (ελληνικο) ροκ ειναι πολυ οντοπικ ομως
ας μην μπουμε στην κουβεντα του αν ειναι ροκ ο σαββοπουλος,ο μυτογκας και οι πελομα μπουκιου
σε παρακαλω! ειναι βαρετο και πολυ μεταλ!

Tyler_Durden
29-04-2010, 22:38
μπορούμε τουλάχιστον να καταλήξουμε οτι για να πουμε κάτι ως "rock" ηχητικά, πρέπει τουλαχιστον να έχει rock ενορχήστρωση ;

Clockwork Orange
29-04-2010, 22:42
περισσοτερο το δευτερο χωρις την ειρωνια
ισως ηρθε και το ψευτο-λαικο-ποπ-σκυλαδικο-νιβοραπ και γαμησε τα παντα την ιδια εποχη
αλλα ναι λεω οτι μετα την διαλυση τους εσβησε και το ελληνικο ροκ! χωρις να το ηγουνται!

γενικα τα λεει και ο ιδιος ο αγγελακας ωραια

http://www.youtube.com/watch?v=MhhlYIFZfw0&feature=related

Clockwork Orange
29-04-2010, 22:43
σρυ αλλα εγω ακουω ροκ γιατι ακριβως δεν εχει μια συγκεκριμενη/Χ συγκεκριμενες ενορχηστρωσεις!

Tyler_Durden
29-04-2010, 22:51
δεν καταλαβες τι λεω, αλλά επειδή στα υπολοιπα συμφωνω με οτι λες επι του θέματος, δεν ανοιγω κουβεντα για το τι εννοω "ενορχηστρωση".τεσπα. τα εχουμε ξαναπει απειρες φορές κι αλλη μια δεν βλάπτει: Οι Τρύπες ήταν και είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και σημαντικότερη ελληνόφωνη ΡΟΚ μπάντα. Όλα τα άλλα απλα λεπτομέρειες.

ikonoklast
01-05-2010, 00:46
tyler_durden, γιατί ο παπακωνσταντίνου δεν είναι ΡΟΚ;

Krux
01-05-2010, 00:50
tyler_durden, γιατί ο παπακωνσταντίνου δεν είναι ΡΟΚ;

Τώρα να σε βάλω να περάσεις ότι έλεγες περι τέκνο κλπ, με ποστς σεντόνια για την ιστορία του ροκ, τους πατριάρχες, τον ηλεκτρικό σπαραγμό της κιθάρας του Τζίμι και λοιπές φιλοσοφίες. Ασε νυστάζω, βρείτε τα.

GG*
01-05-2010, 00:53
οι τρυπες λοιπον μεγαλυτερη ελληνοφωνη μπαντα και οα καταραμενος ποιητης αγγελακας μαικ παττον του εθνους:-|

ikonoklast
01-05-2010, 00:54
τι σχέση έχει η τεκνο με το θέμα μας; τι μουσική παίζει ο παπακωνσταντίνου; είναι ωραία στον παράδεισο;

Clockwork Orange
01-05-2010, 01:01
δεν πηγαινε στην ποιηση του η συγκριση
μην ειστε στοκοι ρε πουστη μου! σκεφτητε λιγο τι μπορει να εννοουσε ο αλλος
εχεις εναν τραγουδιστη σε μια μπαντα απιστευτη που ακουγεται παγκοσμιως/μονο στην ελλαδα
ο οποιος μετα την διαλυση τους γυρναει απο εδω κι απο κει,κανει διαφορα,αλλαζει στυλ...αλλα παραμενει κορυφαιος
αν ο αγγελακας σου φαινεται μικρος μπροστα στον πατον θα σου πω 3 πραγματα
1)δεν ειχα καμια προθεση να κανω τετοιου ειδους συγκριση γιατι ειναι μηλο και πορτοκαλι
2)αν ακομα και μετα το 1) σου φαινεται ο αγγελακας μικροτερος του πατον τοτε βαζωντας την φραση μου "ο ελληνας ταδε" καταλαβαινεις ποσο μικροι ειμαστε καλλιτεχνικα σαν χωρα
3)το οτι γραφουμε ολοι σε ενα φορουμ σημαινει οτι στα βασικα ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! οποτε ναι Patton ΘΕΟΣ κτλ! σε πολλους ομως το Delirium Cordia θα φανει σαν οτι χειροτερο εχουν ακουσει
ανοιχτομυαλια λεγεται και αποδοχη του γουστου του αλλου που ειναι και ο βασικος λογος που σιχαινομαι ΕΣΑΣ τους μεταλλαδες
λοιπον επειδη εχασα καρμα και δεν εχω καθολου ορεξη παρατα με
οκ τωρα?

GG*
01-05-2010, 01:04
μηπως σε εχωνε ο αγγελακας και το εχεις παρει τοσο σοβαρα?

Krux
01-05-2010, 01:08
Καμμία σχέση δεν έχει. Δεν είπα οτι έχει σχέση ή οτι έχεις χέσει.

Απλά όπως με "επιχειρήματα" εσύ έλεγες οτι το τάδε και το δήνα δεν είναι techno και θα σας πω εγώ τι είναι techno, έτσι και εγώ άνετα μπορώ να σου αποδείξω με αντίστοιχα "επιχειρήματα" οτι ο Σφεντόνας δεν έχει καμμία σχέση με την ροκ μουσική.

Ολα αυτά στην δικιά σου βάση συζήτησης πάντα ε !

Μιλούσαμε για Chimo Bayo και χαχαχα και ήρθες ως λαμπτήρας στο σκοτάδι να μας πεις για τους UR και τους Μαύρους Πάνθηρες και ότι άλλο βρήκες στο wiki. Τώρα θες να αρχίσω να λέω και εγώ για Led Zepellin κλπ και τι κάνουν στον κώλο του Vasilis ?

Clockwork Orange
01-05-2010, 01:11
μπραβο το βρηκες! φαε τα σκατα σου τωρα οπως συνηθιζεις!

GG*
01-05-2010, 01:12
νταξ
με επιβεβαιωνεις....

Clockwork Orange
01-05-2010, 01:13
χαιρομαι!
ειναι καλο για την ψυχολογια του ατομου η επιβεβαιωση μερικες φορες!

ikonoklast
01-05-2010, 01:15
κρουξ: α, και νόμιζα οτι μετά απο εκείνο το πολύ αναλυτικό και ευγενικό μου ποστ απλά το βούλωσες γιατί κατάλαβες κι εσύ ότι είσαι άσχετος και κυρίως κομπλεξικός.

τελικά είσαι και βλάκας!

(μην απαντήσεις, κι εγώ βαριέμαι που κάθησα να το γράψω όλο αυτό, αλήθεια)

GG*
01-05-2010, 01:18
να απαντας φιλε ικονοκλαστ με ιαμβικο δεκαπεντασυλλαβο για να εισαι στο κλιμα του θρεντ

Krux
01-05-2010, 01:20
Πιο για το wiki copy/paste σου λες ? Είμαι απο όλα αυτά που λες γενικά. Ροκά μου εσύ με τον Vasilis σου. Οθονάκια φωστήρα μου. Θα συνεχίσεις το bitching ή να πάω να ξεκουράσω το θεικό κορμί μου ?

Headphones
01-05-2010, 13:56
Krux τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? το ροκ ειναι πολυ γενικος ορος και μπορει να χωρεσει σχεδον τα παντα. το παραδειγμα με techno δεν κολλαει. ο παπακωσταντινου εχει ροκ κομματια και δεν καταλαβαινω τι συζητηση μπορει να γινει πανω σ'αυτο.

Tispanagias tamatia
02-05-2010, 21:03
Fola Kute.

hyatari
03-05-2010, 22:53
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vXMnM4tmTXA&hl=en_GB&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vXMnM4tmTXA&hl=en_GB&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

cancer
05-05-2010, 22:55
Αμα οι μανατζερ δεν ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακας και δεν τους πιεζαν για το ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ και τις "τρυπατες" πατατες των Γκουντης, πιθανον να μας σκοτιζαν τα @@ πολλα χρονια ακομα.
:?:

esy re amniziak ti na briseis? den koitas ta xalia sou re XLEXLE?

trypes aneta kaliteri ellinofwni mpanta, agapame idiaitera ton ki8arista tous.
aposo ksero to kefalaio trypes gia ton aggelaka exei kleisei kai de 8elei na ginei reunion. malakia gia tous opadous tous kai gia osous den tous exoun dei pote kyriws, kane re 8eio liges sinaulies asoume.

episis den exo akousei ksilina spa8ia kai den tous exo idiaitera se ipolipsi, na akousw?

GG*
05-05-2010, 23:27
OXI

o παυλιδης ειναι ο fenriz της πολυκατοικιας του

PairSquare
06-05-2010, 03:16
:moutza:

Clockwork Orange
06-05-2010, 05:43
ξυλινα σπαθια εχω ακουσει τα πρωτα 3! μετα δεν ξερω καν τι κανανε
το πρωτο αρκετα καλο! το 2ο ειναι το nevermind τους!!! τερμα εμπορικα κομματια! ολα για singles κι ετσι
εχει καλα ομως αρκει να μην στραβομουτσουνιασεις με λιωμενα παγωτα και ιστοριες!
το 3ο παρα πολυ καλο!

Rwxamhs
06-05-2010, 12:52
ξυλινα σπαθια εχω ακουσει τα πρωτα 3! μετα δεν ξερω καν τι κανανε
το πρωτο αρκετα καλο! το 2ο ειναι το nevermind τους!!! τερμα εμπορικα κομματια! ολα για singles κι ετσι
εχει καλα ομως αρκει να μην στραβομουτσουνιασεις με λιωμενα παγωτα και ιστοριες!
το 3ο παρα πολυ καλο!

Αδερφε, η απαντηση στις αναγκες σου (και σε ολους τους αλλους που συμμεριζονται την κωμικη αποψη οτι οι Τρυπες ειναι το μεγαλυτερο Ελληνοφωνο/Ελληνικο σχημα) εδω: http://www.medinfo.gr/?co=search_jobs&jobs_id=1&specialities_id=39

Clockwork Orange
06-05-2010, 12:56
εισαι true
το καταλαβαμε!

Rwxamhs
06-05-2010, 12:59
εισαι true
το καταλαβαμε!

True να πεις το 1ο σου παιδι και να ειναι και γιος!

Clockwork Orange
06-05-2010, 13:04
ξερω οτι δεν σε νοιαζει να μαθεις τι ειναι αυτο που με εκνευριζει σε αυτο το φορουμ πιο πολυ αλλα θα στο πω
να λες μια μαλακια ετσι για να την πεις χωρις να το στηριζεις πουθενα,απλα απο απεχθεια!!! ψαξου λιγο! με λιγη αιτιολογια γινεσαι πιο συμπαθης!

Ford Prefect
06-05-2010, 13:28
Εμένα τα αγαπημένα μου ελληνόφωνα είναι ο Πανούσης, ο Σαββόπουλος και ο Χάρυ Κλυν. Και οι Τρύπες μου αρέσουν πολύ, σιχαίνομαι όλα τα άλλα που είπατε (πυξ σπαθιά κρίνα και τέτοιες αηδίες).

Αυτά.

Rwxamhs
06-05-2010, 13:57
ξερω οτι δεν σε νοιαζει να μαθεις τι ειναι αυτο που με εκνευριζει σε αυτο το φορουμ πιο πολυ αλλα θα στο πω
να λες μια μαλακια ετσι για να την πεις χωρις να το στηριζεις πουθενα,απλα απο απεχθεια!!! ψαξου λιγο! με λιγη αιτιολογια γινεσαι πιο συμπαθης!

Εμενα μου τη σπαει π.χ. που ανοιγει ο Χ ενα θρεντ για μια μπαντα που γουσταρει και περιμενει να μπουνε μονο οπαδοι τους και να λενε μεταξυ τους "τι γαματοι που ειναι/ποσο σπερνουνε".

Για μενα, οι λογοι για τους οποιους οι Τρυπες ειναι υπερεκτιμημενοι ειναι αυτονοητοι, οποτε τι να καθομαι να γραφω; Την αλφαβητα θα μαθαινουμε; Εξαλλου, πολλες απο τις αποψεις εδω μεσα του "γιατι οι Τρυπες γαμανε" ειναι οι λογοι που για μενα "Τρυπες sucks".

Εφοσον δεν παραβιαζεται κανενας κανονας, ο καθενας γραφει οτι γουσταρει! Βρες και εσυ το Dokken thread και γραψε οτι γουσταρεις, τι με νοιαζει εμενα;

Clockwork Orange
06-05-2010, 14:01
δηλαδη μου λες οτι δεν μπορεις να μιλησεις σοβαρα!
τελος εδω απο μενα
η βλακεια δεν νικιεται!

Tispanagias tamatia
06-05-2010, 14:21
Εμενα μου τη σπαει π.χ. που ανοιγει ο Χ ενα θρεντ για μια μπαντα που γουσταρει και περιμενει να μπουνε μονο οπαδοι τους και να λενε μεταξυ τους "τι γαματοι που ειναι/ποσο σπερνουνε".

Για μενα, οι λογοι για τους οποιους οι Τρυπες ειναι υπερεκτιμημενοι ειναι αυτονοητοι, οποτε τι να καθομαι να γραφω; Την αλφαβητα θα μαθαινουμε; Εξαλλου, πολλες απο τις αποψεις εδω μεσα του "γιατι οι Τρυπες γαμανε" ειναι οι λογοι που για μενα "Τρυπες sucks".

Εφοσον δεν παραβιαζεται κανενας κανονας, ο καθενας γραφει οτι γουσταρει! Βρες και εσυ το Dokken thread και γραψε οτι γουσταρεις, τι με νοιαζει εμενα;

Και άντε όλοι εδώ μέσα είμαστε "οι τρύπες γαμάνε", το γεγονός πως δε σου αρέσουν και βλέπεις τέτοια σχόλια δεν ενισχύει το λόγο για τον οποίο πρέπει να πεις γιατί "τρύπες sucks"? Εκτός αν περιμένεις να διαβάσουμε το μυαλό σου.

Rwxamhs
06-05-2010, 14:32
4 για αρχη:
1)

ναι ενιωσα μια μικρη "μειωση" της αξιας τους και πηρα το σπαθι μου να τους υπερασπιστω!

στο παρελθον εκανα μια διαπυστωση και ειναι ον-τοπικ εδω
γενικα μεχρι και το "μεσα στην νυχτα των αλλων" υπηρχε πολυ κινηση με το ελληνικο ροκ
ειδα λοιπον οτι μετα την διαλυση τους το ελληνικο ροκ απλα σταματησε να υπαρχει
ακομα και θεωρητικα γνωστες μπαντες οπως τα σπαθια,τα υπογεια ρευματα,ενδελεχεια,διαφανα κρινα
χαθηκαν,διελυσαν και γενικα το ροκ πεθανε και δυστυχως το ξαναγεννησαν οι μανατζαρεοι με καρκινους τυπου ονιραμα!

2)

το καλυτερο live που εχω δει στη ζωη μου ηταν το τελευταιο τους, στην 5αδα των αγαπημενων μου συγκροτηματων, κι ενα συγκροτημα που θα μου βρωμαει εφηβεια πιο ομορφα απ'οτιδηποτε, ακομα κι απ'το πρωτο τσιγαρο, το πρωτο ουισκι, το πρωτο μουνι, την πρωτη φορα στην τουμπα!
κι ας αντεγραφαν, κι ας γινεται μαλακας ο Αγγελακας, κι ας μας λειπουν!

3)

hands down καλύτερη ελληνική μπάντα. και γενικά ό,τι έχει κάνει ο αγγελάκας.

και κομμάτια σαν το μέσα στη νύχτα των άλλων θα τα ζήλευαν (αν τα άκουγαν!) πολλοί άγγλοι ποστπάνκηδες.
4)

αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι οι τύποι παίζαν σαν τους gang of four στη θεσσαλονίκη του '80, κι όταν θέλαν να παίξουν σουξέ, "για να γουστάρει ο κόσμος" που λέμε, παίζαν το damaged goods. λοιπόν, ακόμα και σήμερα, στην εποχή του allmusic, του pitchfork και του wikipedia, πιστεύω ότι αν μια ελληνική μπάντα έπαιζε αυτό το τραγούδι ζήτημα να υπήρχαν 5 τύποι από κάτω που θα το γνώριζαν. πόσο δε μάλλον στο τότε και στο εκεί. αυτό πιστεύω θέλει αρχίδια.

αυτά όσον αφορά το κομμάτι που μπορεί να κριθεί "αντικειμενικά", όσον αφορά το υποκειμενικό κομμάτι, για μένα απλά υπήρξαν η μεγαλύτερη μπάντα που πέρασε ποτέ από την ελλάδα με κάποια χιλιόμετρα διαφορά από την δεύτερη.

Tispanagias tamatia
06-05-2010, 14:48
Τι δε κατάλαβες από την ερώτηση που σου έκανα.

Rwxamhs
06-05-2010, 14:50
Τι δεν καταλαβες απο την απαντηση που σου εδωσα;

Tispanagias tamatia
06-05-2010, 14:53
Αν δε σου αρέσουν επειδή δε γουστάρεις τη μουσική τους ή γιατί είσαι αντικομφορμιστής.

Δηλαδή σου λέω "το γεγονός πως δε σου αρέσουν και βλέπεις τέτοια σχόλια δεν ενισχύει το λόγο για τον οποίο πρέπει να πεις γιατί "τρύπες sucks"?"

Και απαντάς με 4 ποστ άλλων. Το λοιπόν. Είμαι βλάκας.

Rwxamhs
06-05-2010, 15:01
Δε γουσταρω τη μουσικη τους.

Δε γουσταρω το στιχο τους.

Δε γουσταρω τη σταση τους στην λεγομενη "ελληνικη σκηνη".

Δε γουσταρω Αγγελακα γενικα, ποσο μαλλον σε ρολο τιμητη των παντων.

Για ελληνοφωνες δεν ξερω, ελληνικες μπαντες συγχρονες τους που τους σκιζανε υπηρχαν.

Υποκειμενικα, ξε-υποκειμενικα, για μενα Τρυπες sucks!

00i00
06-05-2010, 23:34
στα 80s τρεις μπαντες ξεχωρισαν στο ελληνοφωνο rock για τον εξης γαμημενο λογο...επαιζαν αυτο που ''συνεβαινε'' ΤΟΤΕ στο αλλοδαπο underground,και το παιζαν αξιοπρεπεστατα...
Τρυπες
Εν Πλω
Χωρις Περιδεραιο

και αιντε τους τελευταιους να δεχτω να τους βρισει-η στην καλυτερη να μην τους γνωριζει-ο παραδοσιακος μεταλας...
και αιντε τους Εν Πλω αναθεμα αν τους γνωρισαμε οσοι τους γνωρισαμε πριν βαλομε ιντερνε (οκ οι καποιας ηλικιας απο καμια παλιοκασσετα)
παμ παρακατ...

οσοι δεν τους γουσταρετε τους The Τρυπες πειτε μας ρε παλικαρια μια πενταδα απο μπαντες που ηταν καλυτερες την συγκεκριμενη εποχη?
εχω περιεργεια
πειτε και αγγλοφωνες της εποχης...ετσι να γελασομε λιγο

εχουμε φτασει στο 2020 και ακομα μερικους τους τυραγναει το τριπτυχο Τρυπες-Nirvana-Doors ρε πουστη μου...

phthoggon
06-05-2010, 23:51
ο αγγελακας ειναι ο ελληνας πατον

σε αυτό το σημείο να πω εγώ ότι το σάουντρακ του αγγελάκα για το ψυχή βαθιά γαμάει σύμπαντα και αποκλείεται ο πάτον να το έκανε το ίδιο καλά, θα έβαζε κάτι μπιμπλίκια και το λομπάρντο να παίζει θρασομπήτ και θα ούρλιαζε από μία ντουντούκα οπότε πάλι καλά με άλλα λόγια.

00i00
06-05-2010, 23:58
η Ψυχη Βαθια δεν θα ηταν η ιδια αν δεν ειχε προηγηθει ο Θ.Παπακωνσταντινου ε?
για τα περι Παττον δεν σχολιαζω...ποστ αρειανου ειναι εξαλλου

Tispanagias tamatia
07-05-2010, 00:00
:touched:

ikonoklast
07-05-2010, 02:57
Το δε "χωρίς κανόνα" των εν πλω γίνεται/οταν και μια φοβερή διασκευή απο τις ανάσες των λύκων live, δε ξέρω αν υπάρχει κάπου video ή studio βερσιον, βρείτε το.

Clockwork Orange
07-05-2010, 06:09
εχω εξηγησει γιατι τον ειπα ο ελληνας πατον
και το ξαναλεω δεν μετανιωνω!!!
στα @@ μου τι λετε! το οτι ειναι μεγας ο πατον για μας δεν σημαινει οτι ειναι και για ολους! μην γινεστε οπαδοι manowar
ο αγγελακας απο τοτε που εφυγε απο τις τρυπες εχει βγαλει κορυφαιες δουλειες!!!
δεν ειναι δυσκολο να καταλαβετε τι εννοω! (ανοιχτο) μυαλο θελει!

Rwxamhs
07-05-2010, 11:23
Last Drive?

"Ελληνοφωνο ροκ"

regularpaul
07-05-2010, 12:39
αυτη η ατυπη κοντρα Τρυπες/Drive για τον τιτλο της καλυτερης Ελληνικης μπαντας
επαιζε γερα στο παρελθον, δεν νομιζω οτι εχει καποια αξια ομως
εγω προτιμω να θυμαμαι εκεινο το θρυλικο λαιβ στο Πεδιο του Αρεως
οταν ειχε σκοτωθει ο Ποθουλακης (Villa 21)
οπου ειχαμε δει και τις 2 μπανταρες σε μια βραδια :touched:

Επειδή όμως στη ζωή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως θα θέλαμε, έρχεται ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα ο Κώστας Ποθουλάκης να βρει τραγικό θάνατο.
Ήταν 30 Μαΐου του 1993…
Λίγες μέρες αργότερα, στις 19 Ιουνίου, κάποιοι πραγματικοί του φίλοι διοργανώνουν στη μνήμη του ένα μίνι φεστιβάλ στο Πεδίο του Άρεως, σαν ύστατο χαίρε σε έναν μεγάλο μουσικό που έφυγε στα 35 του χρόνια, τόσο άδοξα.
Η συναυλία αυτή ήταν μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής. Στόμα με στόμα και με ελάχιστη διαφήμιση από κάποιες ραδιοφωνικές εκπομπές της εποχής, πάνω από 1500 άτομα -αν δεν με απατά η μνήμη μου- μαζεύτηκαν εκείνο το Σαββατόβραδο για να τον τιμήσουν. Τα συγκοτήματα που έλαβαν μέρος ήταν οι Spider’s Web, Honeydive, Echo Tatoo, Nonmandoll, Last Drive, Headquake και Τρύπες.
Στις μεγάλες στιγμές του φεστιβάλ ήταν η εμφάνιση των Nonmandoll, με την Άντα να παίζει με την κιθάρα του Κώστα, η εμφάνιση των Last Drive όπως πάντα καταιγιστική, καθώς και οι Τρύπες, που έδωσαν ένα σπάνιο ακουστικό σετ.
Στα ευτράπελα, δεν έλειψαν βέβαια και κάποια άτομα που δεν ήξεραν καν ποιος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, αλλά πήγαν μόνο και μόνο για ν’ ακούσουν τις Τρύπες και τα σουξέ τους…

στην τελευταια φραση αποδεικνυεται πως δεν ειναι ο Αγγελακας ο Ελληνας Παττον
αλλα οι Τρυπες ειναι οι Ελληνες Tool :grin:

edit: η Γκιζα καπου αλλου εβαλε το θ'ανατελλω οσο ποσταρα!

cloud
07-05-2010, 16:54
το καλυτερο live που εχω δει στη ζωη μου ηταν το τελευταιο τους, στην 5αδα των αγαπημενων μου συγκροτηματων, κι ενα συγκροτημα που θα μου βρωμαει εφηβεια πιο ομορφα απ'οτιδηποτε, ακομα κι απ'το πρωτο τσιγαρο, το πρωτο ουισκι, το πρωτο μουνι, την πρωτη φορα στην τουμπα!!

:pink::pink::pink:
Δε νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος να τα πει καλύτερα για τις Τρύπες σε μία πρόταση. Αλλά ακόμα απορώ ρε γαμώτο γιατί το διάλυσαν εκεί, πάνω στο καλύτερο, γιατί χάθηκαν οι περισσότεροι, αφού ήταν προφανές πως είχαν ακόμα πολλά να δώσουν.

Rwxamhs
07-05-2010, 17:01
:pink::pink::pink:
Δε νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος να τα πει καλύτερα για τις Τρύπες σε μία πρόταση. Αλλά ακόμα απορώ ρε γαμώτο γιατί το διάλυσαν εκεί, πάνω στο καλύτερο, γιατί χάθηκαν οι περισσότεροι, αφού ήταν προφανές πως είχαν ακόμα πολλά να δώσουν.

Γιατι ειχανε μπλεξει με μαλακα μανατζερ. Συγκεκριμενα τους πιεζε:
- Πατατες στα Γκουντυς (ο ιδιος ο Αγγελακας το λεει)
- εμφανιση στο ΜΠΡΑΒΟ και σε συναφη σοου της εποχης(πηγες: διαφημιστης/προμοτερ φιλος, μελη signed μπαντας, αγνωστοι μεταξυ τους. Οποιος γουσταρει το αγνοει και το βαζει με τους κροκοδειλους στους υπονομους).

Οποτε δεν ξεφτιληστικαν τελειως και το διελυσαν εντιμα και οσο on top of their game,

ikonoklast
07-05-2010, 17:11
Επειδή έχω πέσει στη συνέντευξη για τις πατάτες, δε λέει κάτι για το μάνατζερ πάντως:

Πέρα από δικαίωση, ήταν και μια εκδίκηση όλη αυτή η επιτυχία;
Ναι, το ένιωσα κι αυτό κάποιες στιγμές, γιατί οι δημοσιογράφοι μέχρι το '93-'94 μας είχαν γραμμένους. Δεν μπορούσαμε να τους παραδοθούμε άνευ όρων. Είχαμε πίσω μας 10 χρόνια πείνας και πίστης.
Κι έτσι είπατε πολλά «όχι»;
Πάρα πολλά «όχι» και σε συνεντεύξεις και σε εξώφυλλα.
Και σε διαφημίσεις;
Ναι, εννοείται.
Τι διαφημίσεις;
Ας πούμε, από μια γνωστή εταιρεία μας κάνανε μια φοβερά μεγάλη πρόταση για να χρησιμοποιήσουν ένα τραγούδι μας σε διαφήμιση.
Τι είδους εταιρεία;
Φαστ φουντ. Δεν έχει σημασία το όνομα.
Και ποιο τραγούδι σας θα βάζανε;
Το «Δεν χωράς πουθενά». Ήθελαν να ξεπουλήσουν όλη μας τη ζωή...
Για τα χάμπουργκερ!
Όχι χάμπουργκερ. Είχαν κάνει τότε τις «τρυπάτες πατάτες»! Είχαν στήσει ολόκληρο concept πάνω στις Τρύπες... Και δεν πιστεύανε ότι αρνιόμασταν τα ποσά που μας δίνανε.
Τι ποσά;
Φτάσανε τα 40-50 εκατομμύρια! (σ.σ. 150.000 ευρώ) Μιλάμε για μυθικά ποσά. Βέβαια δεν ξεκινήσανε από 50, αλλά ήταν, ξέρεις, ο αλαζονικός τύπος που έλεγε: «Δε δέχεστε με 10; Τα διπλασιάζω! Ούτε με 20; Τα τριπλασιάζω!»... Αυτός πρέπει να έπαθε στο τέλος υπαρξιακό πρόβλημα! (γέλια)
Πότε γίνονται αυτά;
Γύρω στο 2000, τότε που σταματούσαν οι Τρύπες. Δηλαδή ό,τι έπρεπε: Κλείνουμε το μαγαζί και το ξεπουλάμε κιόλας! (γέλια)

http://www.theschooligans.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=36

πολύ ωραία συνέντευξη btw.

GG*
07-05-2010, 17:13
ο ηρωας ο αγγελακας που αρνηθηκε τα φραγκα των goody's
χοχοχο

Rwxamhs
07-05-2010, 17:15
Σωστα, δεν το λεει στη συνεντευξη αλλα καθε μπαντα εχει ενα μανατζερ (μην κολλας σε τιτλο, πες το point of contact) με τη δισκογραφικη

cloud
07-05-2010, 17:19
Γιατι ειχανε μπλεξει με μαλακα μανατζερ. Συγκεκριμενα τους πιεζε:
- Πατατες στα Γκουντυς (ο ιδιος ο Αγγελακας το λεει)
- εμφανιση στο ΜΠΡΑΒΟ και σε συναφη σοου της εποχης(πηγες: διαφημιστης/προμοτερ φιλος, μελη signed μπαντας, αγνωστοι μεταξυ τους. Οποιος γουσταρει το αγνοει και το βαζει με τους κροκοδειλους στους υπονομους).

Οποτε δεν ξεφτιληστικαν τελειως και το διελυσαν εντιμα και οσο on top of their game,

Χμμ αν και κάτι θυμάμαι να έχω ακούσει από αυτά που λες, δε μου φαίνονται ικανά για να διαλύσουν μια μπάντα του μεγέθους τους. Είχαν ήδη μια δεκαετία γεμάτη που πουλούσαν αρκετά έως πάρα πολύ για εναλλακτική μπάντα, ουσιαστικά πάνω τους πάτησε oλόκληρη η ελληνική ροκ σκηνή, είχαν και τον Πετρίδη που σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου τους στήριζε όσο μπορούσε μέσα στην Virgin, δε φαινόταν γενικά να μπορεί να τους κάνει ότι θέλει ένας μάνατζερ.
Ίσως πάλι η πίεση να ήταν μεγάλη, δεν ξέρω.

Clockwork Orange
07-05-2010, 17:19
δεν το ηξερα αυτο!!! edit: για τα φραγκα
respect ρε μαλακες! τιτανοτεραστια μπαντα!!!

@reguralpaul
φιλε μου καταλαβαινω τι εννοεις αλλα υπαρχουν φορες που δεν μπορεις να κανεις μια μπαντα να μην ακουγεται απο random ατομα που αυριο θα ακουνε οτι ναναι!
οπως η γενια των νιρβανα εγινε σε μια νυχτα γενια των slipknot και των korn ετσι υπηρχαν και πολλοι με τις τρυπες!
αλλα αυτο δεν πρεπει να μας κανει να ξενερωνουμε με την μπαντα!! ειδικα οταν με τους δισκους τους δεν ξεπουληθηκαν ποτε! και νομιζω -τωρα μετα απο τοσα χρονια- βλεπεις πως εχουν μια πολυ respect υστεροφημια!

Rwxamhs
07-05-2010, 17:21
Τεσπα κοιτα μην κολλας στο μανατζερ σα λεξη. Ολο και κανας μαλακας θα υπηρχε που ειτε προμοταρε/μανατζαρε/κραταγε ισολογισμο τους Τρυπες ειτε τον Τολη Μαστορελη (π.χ.) θα εφαρμοζε το ιδιο.

δεν το ηξερα αυτο!!! edit: για τα φραγκα
respect ρε μαλακες! τιτανοτεραστια μπαντα!!!

Για κατσε ρε μαγκα. Δλδ εγω ο "αντικομφορμιστης", ο "πες μας ρε μαλακα για Last Drive να γελασουμε" ηξερα τα σκηνικα και εσυ η ΟΠΑΔΑΡΑ αγρον ηγοραζες;

Clockwork Orange
07-05-2010, 17:33
φιλε ρωχαμη εγω μουσικη ακουω! δεν με νοιαζει αν θα παιζουν σε διαφημησεις για πατατακια,σερβετιες και κωλοχαρτα
δεν πα να βγαινουν και καθε μερα στην μενεγακη?! μπορουν να βγαζουν δισκαρες σαν το κεφαλι γεματο χρυσαφι???
αν με ενοιαζαν τετοιες μαλακιες τοτε δεν θα ειχα ευχαριστηθει πολλους δισκους (βλεπε Belus...γιατι θα μπορουσα - ΑΝ ΗΘΕΛΑ - να θυμηθω οτι για τον Βικερνες το black metal ειναι μουσικη προερχομενη απο τους μαυρους αρα ειναι μαλακια,αλλα δεν το εκανα...ξαναλεω,γιατι ακουω μουσικη)
σορρυ αν ακουγομαι υπερβολικα politically correct...δεν το συνηθιζω!!!
νταξ υπαρχουν και περιπτωσεις οπαδισμου (βλεπε metallica που ξερω ολες τις αηδιες που τους αφορουν) αλλα αυτες ειναι εξαιρεσεις!!!

regularpaul
07-05-2010, 17:35
κλοκγουορκ οραντζ, αλλος το εχει γραψει το κειμενο μεσα στο κουωτ
εγω απλα συνεκρινα τρυπες/τοολ και εκανα χαβαλε

εγραψα παραπανω οτι τους θεωρω μπανταρα

VacuumInsulationPanels
07-05-2010, 20:53
θα εκφρασω μια αποψη την οποια κανεις δε θα συμμεριστει και το ξερω, αλλα καλυτερη ελληφωνη μπαντα ηταν τα κρινα.

funishment
07-05-2010, 20:54
συμμερίζομαι

Clockwork Orange
07-05-2010, 20:55
δξ/δα

Ford Prefect
07-05-2010, 20:59
Προτιμώ ειλικρινά να ακούσω Καλομοίρα ή το Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι από Κρίνα. Σόρι.

funishment
07-05-2010, 21:04
είναι για τους κλαψομούνηδες κακομοίρηδες :cold:

VacuumInsulationPanels
07-05-2010, 21:05
τετοια ατακα κατα 90% ειπωνεται απο αυτους που δεν εχουν ακουσει τιποτα περα απο 2-3 τραγουδια του πρωτου δισκου. ε νταξει, μπορει να εισαι στο 10%. οπως και να χει ειναι φυσικα δεκτο.

Clockwork Orange
07-05-2010, 21:06
οι πυξ λαξ για ποιους ειναι τοτε??? απλη ερωτηση χωρις ειρωνεια!
κοιτα επειδη μου εχουν χαρισει απιστευτες στιγμες ανατριχιλας με το μερες αργιας τους εχω μια συμπαθεια αλλα δεν μπορω να παρω θεση!

Ford Prefect
07-05-2010, 21:07
Δεν έχω ιδέα για ποιον είναι. Ξέρω δύο συμπαθέστατά μου άτομα που κόβουνε φλέβες. Αλλά πάντοτε μου ακούγονταν ως εξωφρενική αηδία. Λειτουργούσαν άψογα για να φανεί το οποιοδήποτε επόμενο κομμάτι έμπαινε στην παρέα ως κομματάρα πάντως.

VacuumInsulationPanels
07-05-2010, 21:10
ε τοτε κανε ενα κοπο και ακου και τον ορχηστρικο δισκο ο γυρος της μερας σε 80κοσμους. αν δεις μαλιστα τι περιποιημενο βιβλιαρακι ειχαν εκδωσει τοτε, μπορει να αυξησεις τη συμπαθεια. γενικα ευθαρσως δηλωνω οτι ειναι η αγαπημενη μου μπαντα και μπορω να μιλαω με τις ωρες, οποτε λεω να σκασω.
α και φανισμεντ, καμια σχεση με κλαψομουνηδες ; )

funishment
07-05-2010, 21:18
Έτσι το 'πα. Αγαπάμε Κρίνα και γελάμε με τον χωρισμό τους και τις αλληλοκατηγόριες.

Daffy
07-05-2010, 21:33
clockwork!skase pia!

Clockwork Orange
07-05-2010, 21:37
σκασε εσυ...ΡΕ!

00i00
07-05-2010, 22:12
διαφανα κριμα

κριμα

απο το μεσημερι ακουω μονο The Τρυπες

http://www.youtube.com/watch?v=sNnmDfhxIwo&feature=PlayList&p=F27B458FF359A4D9&playnext_from=PL&playnext=1&index=17

casshern
08-05-2010, 01:40
Με ένα μπουκέτο αξιομνημόνευτων κομματιών και μισή ντουζίνα στανταράκια για κάθε σχολική μπάντα που σουρουποβραδιάζεται στα προβάδικα της επικράτειας, καταφέρνουν -μάλλον- να κερδίσουν περισσότερους πόντους ρεσπεψτ από όσους χάνουν λόγω της φωνής και της κακομοίριας/μιζεριάς των οπαδών τους. Αυτό το τελευταίο δε, υπήρξε βασικός λόγος που δεν μπορέσαμε να τους χωνέψουμε όταν ήτανε στα ντουζένια τους.

Η Amnesia. (http://www.youtube.com/watch?v=ZKYI37nzV4A)

...όμως,
παραμένει ένα από Τα, αν όχι Το.
πως να το κάνουμε

_SZsTdMtpzo

00i00
08-05-2010, 01:58
Βραδυνη Πλανη....ωραιος ο κοτσιδας

cloud
08-05-2010, 03:17
τετοια ατακα κατα 90% ειπωνεται απο αυτους που δεν εχουν ακουσει τιποτα περα απο 2-3 τραγουδια του πρωτου δισκου. ε νταξει, μπορει να εισαι στο 10%. οπως και να χει ειναι φυσικα δεκτο.

O πρώτος δίσκος των κρίνων ήταν και ο μόνος που είχε ένα δυό πράγματα να πει και δεν ήταν μια απλή, μονότονη ή φανφάρικη κλαψομουνιά.

Clockwork Orange
08-05-2010, 09:22
οι αποψεις για τα κρινα διαφερουν τοσο πολυ μεταξυ τους που με προκαλουν να τους ακουσω!!

OldHol
08-05-2010, 10:29
Το καλυτερο ελληνικο ροκ συγκροτημα κατα την αποψη μου αν και προτιμω πιο πολυ τα ελληνικα μεταλ συγκροτηματα :P

VacuumInsulationPanels
08-05-2010, 16:11

O πρώτος δίσκος των κρίνων ήταν και ο μόνος που είχε ένα δυό πράγματα να πει και δεν ήταν μια απλή, μονότονη ή φανφάρικη κλαψομουνιά.

καμια σχεση. οι υπολοιποι ηταν πολυ πιο "χαρουμενοι". εχω φαει τη ζωη μου με τα κρινα. τουλαχιστον αυτο μπορω να το λεω με σιγουρια.

GG*
09-05-2010, 00:39
αν εφαγες τη ζωη σου με τα κρινα να ζητησεις πληρη συνταξη απο τον παπακωνσταντινου

HEROnlysIN
09-05-2010, 01:21
magkes toys exw dei 13 fores live..

Entrancemperium
09-05-2010, 14:41
Κανείς δεν είναι τέλειος..

The Donnn
09-05-2010, 14:47
Πάντως τους φέρνουν εκεί που οι μουσικοί πανε για να αφυπηρετήσουν: Κύπρο

VacuumInsulationPanels
10-05-2010, 01:17
ο παπακωνσταντινου τι σχεση εχει με τη μαγεια των κρινων? ; p

zolitas
10-05-2010, 10:32
ναης φαηντ ubu thumbs up
Clockwork Orange σταματα να προσπαθεις να γινεις ο φιξξξερ στη θεση του φιξξερ.

GG* παρολοπου το σχολιακι για τον ιαμβικο δεκαπεντασυλλαβο ομολογουμενως ηταν γουστοζικο και σου δωκα πινκ, εισαι γενικα τοσο εμετικος εμετος ή απλα ειναι μια e-persona ολαυτο? Μου θες και κορε.υδρο κακομοιρε.

cancer, βλεπεις εδω το καλυτερο ελληνικο κλιπ εβερ -> http://www.youtube.com/watch?v=ggii6iFhwlI (οχι σταληθεια, στην πραγματικοτητα το bestest ειναι τουτο -> http://www.youtube.com/watch?v=EwijW-PJJyg, αλλα λεμε), μετα κατεβάζεις το μια ματχια σαν την βροχή, μετα πας σε ενα λαηβ του Παυλίδη και εισαι πχια καλυτερος ανθρωπας.

ρε Ρωχάμη οκ, δε γουσταρεις τη μουσική τους. Δεχτον, μπορει να εισαι 40 χρονω και να ειχες ακουσει ηδη 40 κιλα, να μην σου ειπαν τπτ καινουργιο και τα σχετικα. Δε γουσταρεις τα στιχακια. Δεχτον, μπορει να μην τα καταλαβαινεις/νιωθεις, δεν ειναι δα και για ολους, μπορει βεβαια να εχεις ξηγηθει μπαλετο/γαλλικα και να διαβαζεις Πολυδούρη πριν πεσεις για υπνο οποτε να σου φενονται κιαυτα ξεπερασμενα. Μπορει να εισαι χτικιαρης χαμουτζης και να λες το μαλακα χωρις λ, οποτε το σσσ του Αγγελακα (και ιδιαιτερα το ςςς) να σε ξυνίζει. Αλλα οχι ραδερφε να πεις και για τη σταση τους. Δλδ οι τυποι ουτε τελικα τις πατατες εκαναν, το διαλυσαν στο εμπορικο τους peak, αντι να αρχισουν να αρμεγουν την αγελαδα και συ μας λες για μανατζερζ και αμα τα βρηκαν η οχι? Και οκ, δε γουσταρετε την προφορα, αναιρειτε την γενικοτερη υπερερμηνεια του ρε μαγκες?

Το δε "χωρίς κανόνα" των εν πλω γίνεται/οταν και μια φοβερή διασκευή απο τις ανάσες των λύκων live, δε ξέρω αν υπάρχει κάπου video ή studio βερσιον, βρείτε το.

true story, δευτερα λυκειου μολις εχει βγει το 'οι ανασες των λυκων' ερχονται Σερρες σενα θεατρο(!). Μες στη τρελη χαρα ξερωγω, Αγγελακας λαηβ ζομγκ~!~!~!, πηγαμε σα παιδγια χωρις να ξερουμε περι τινος προκειται. Ε, ενα μικρο σοκ γενικα, καθιστοι ολο το λαηβ, βιντεογολ να δειχνει προβατα και δρομους, κοζμος να μην περνει πρεφα περι τινος προκειται (50αρα διπλα μου τιγκα στο χρυσαφικο να με ρωταει σε καπχια φαση: "Εσεις αυτη τη μουσικη τωρα την ακουτε? την βαζετε σπιτι και κανετε κεφι δλδ?") Ε και σκαει αυτος ο υπερκομματος, αναστατωσης γενικα.

Έτσι το 'πα. Αγαπάμε Κρίνα και γελάμε με τον χωρισμό τους και τις αλληλοκατηγόριες.

μα ο χωρισμος ηταν RAWK! Μονο μπουφλες ον-στεητζ δεν ειχαμε. Παντως απο τη στιγμη που δεν ειναι επαγγελματιες οι ανθρωποι α)αξιεπαινο ειναι που καταφεραν τοσα χρονια να ειναι μπαντα β)πχιο γραφικο βρισκω οταν δεν μιλιεται μια μπαντα και κανει περιοδιες και ιστοριες για τα γκαφρα.
ολα ταλλα ειναι για τους φανμποηδες, και πχιος εφταιξε, και α και ου, λες και μας πεφτει λογος. Τι να κανουμε ρε μαγκες, ετσι ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις, φιλοι τη μια μερα, ωχθροι την αλλη, αλλαζουμε, μεγαλωνουμε, αλλα θελω κιαλλα θες, παντε να ακουσετε μεταλλικα να πουμε.

καταταλλα οπχιοι δε γουσταρετε κρινα ειστε ακομα πχιο φλωροι απαυτους που δε γουσταρουν τρυπες.

Οσο για την καλυτερη ελληνικη μπαντα, ας μη γελιομαστε, ολοι γνωριζουμε πως ειναι αυτοι που σπανε πλατες και αφηνουν σακατιδες. Μια ριμα απο τον λυτρωτη = μια ροκ μπαντα.

GG*
10-05-2010, 17:53
πλακα εχετε
μου αρεσει που υπηρχε και διλλημα σε κοσμο αν ειναι καλυτερη μπαντα οι τρυπες ή last drive
xoxoxo

Marillion
10-05-2010, 18:33
έχω την εντύπωση πως τους gang of four τους ήξεραν πολύ περισσότεροι ''εναλλακτικοί'' των '80ς απ'οσοι τους ξέρουν σήμερα (αναλογικά και λαμβάνοντας υπόψη το ηλικιακό). κάτι πρέπει να χάθηκε στη πορεία δε μπορώ να καταλάβω. κάνεις καμμιά βόλτα σε δισκάδικο και βλέπεις ελληνικής κοπής δίσκους από μπάντες που μόνο μέσω νετ νόμιζες πως θα έβρισκες.
τα μεγάλα ανοίγματα για έξω, τότε έγιναν.
εγώ δεν έζησα εκείνα τα χρόνια, αλλά υποθέτω πως αν κάποτε μπορούσες να παίξεις ποστ-πανκ στην ελλάδα διχως να σε κοιτούν σα χαμένοι από κάτω, ήταν τότε. να και ένα καλό μπλογκ :

http://greekpostpunk.blogspot.com/

δεν ήταν τπτ πρωτοποριακή μπάντα οι τρύπες, μη γελιέστε. υπήρξαν συγκροτήματα που έκαναν τα ίδια πολλά χρόνια νωρίτερα. αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είναι και μπαντάρα αφού και τρεις αψεγάδιαστους δίσκους έχουν, αλλά και την ηχητική φόρμουλα εφαρμοσμένη άψογα. και πολύ ροκενρολλ φάση ρε παιδιά.

Ra Pariah
10-05-2010, 18:51
Το καλυτερο ελληνικο ροκ συγκροτημα κατα την αποψη μου αν και προτιμω πιο πολυ τα ελληνικα μεταλ συγκροτηματα :P

:touched:

On/Off topic: θεωρώ ότι υπάρχει πολλή και καλή ελληνική μουσική, η οποία επιμελώς θάβεται από τα ΜΜΕ. Έλεος με τις μαλακίες τύπου Όναρ, ΔΙΑΟΛΕ! Και ΜΑχαιρίτσα να κλέβει Touch of Evil!!! ΝΑ πάει να πνιγεί η καθεστηκυία τάξη που σπρώψχνει τέτοιους εμετούς. Ο Αγγελάκας σε σύγκριση με αυτά είναι κάπως πιο συμπαθητικός, αλλά επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν εγχώριοι μουσικοί συνθέτες οι οποίοι παίζουν μπάλα σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτούς δυστυχώς σπάνια τους ακούμε και, μάλιστα, συνήθως τα μέτρια κομμάτια τους (βλ. τραγούδια από ταινίες Βουγιουκλάκη κ.λπ.).

Marillion
10-05-2010, 18:52
Και ΜΑχαιρίτσα να κλέβει Touch of Evil!!!

κανονικά δε θα έπρεπε καν να ρωτήσω αλλά που συμβαίνει αυτό;;;

Rwxamhs
10-05-2010, 18:53
επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν εγχώριοι μουσικοί συνθέτες οι οποίοι παίζουν μπάλα σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτούς δυστυχώς σπάνια τους ακούμε και, μάλιστα, συνήθως τα μέτρια κομμάτια τους (βλ. τραγούδια από ταινίες Βουγιουκλάκη κ.λπ.).

Εκανε ο ζαχαρατος λογαριασμο εδω;

Ra Pariah
10-05-2010, 19:02
Marillion, δεν μπορώ να θυμηθώ ρε συ, αλλά ειλικρινά έχει το ρυθμικό του κομματιού ίδιο κι απαράλλαχτο.

Ρωχάμη, πιες ένα χαμομηλάκι να ηρεμήσεις.

House Of Low Culture
10-05-2010, 19:07
γαμώ, χτες ακούγαμε όλοι μαζί το "Κράτα το σόου μαϊμού", λάιβ δίσκαρος ποστπανκίλα. ρισπέχτ.

Razor
10-05-2010, 19:17
ΤΡΙΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΣΑΣ :?:

Rwxamhs
10-05-2010, 19:23
Ρωχάμη, πιες ένα χαμομηλάκι να ηρεμήσεις.

Στους γονεις σου το εχεις πει;

cancer
10-05-2010, 19:23
rwxami mpes msn h steile pm sto aleo.

Clockwork Orange
11-05-2010, 19:40
το οτι ξεφυγαμε οφφ-τοπικ για την μιση ελληνικη σκηνη ηταν λογικο σε ενα θρεντ για τις τρυπες
αποδεικνυει και το ποσο μεγαλη ειναι αυτη η μπαντα
ον-τοπικ ομως
εξωμολογηθητε...αγαπημενο τραγουδι,αγαπημενος στιχος,αγαπημενο ριφφ,αγαπημενο οτι γουσταρετε!!

σαν τραγουδι θα ελεγα "η δικια σου κοντινη αμερικη" στην ακουστικη της βερζιον! μεγαλο κολλημα για μερες! ασχετα που με εριχνε ψυχολογικα
για στιχους θα ελεγα το γιορτη για προσωπικους λογους
και ριφφακι το τελευταιο του μια υπεροχη ευκαιρια

πολλα πινξ και στο εδω που ηταν το πρωτο που ακουσα απο τρυπες!

Ghost
11-05-2010, 20:22
απο τα δυνατα, θλιμμενοι στη γιορτη μας, στον παραδεισο, χαρτινο τσιρκο
απο τα υπολοιπα, γιορτη και δρομος ειναι τραγουδαρες
ριφ, του "εδω"
στιχους δεν μπορω να διαλεξω γιατι γουσταρω τα περισσοτερα

Krux
11-05-2010, 21:57
το τρένο

FIXXXER
13-05-2010, 09:18
εξωμολογηθητε...αγαπημενο τραγουδι,αγαπημενος στιχος,αγαπημενο ριφφ,αγαπημενο οτι γουσταρετε!!

Ολα οσα λες απο το Artistz. Καλυτερο τραγουδι, στιχος ο αποκατω και ριφφ αυτο το προγκρεσιβ/λεντζεπελαδικο που ξεκιναει λιγο μετα τη συμπληρωση 2 λεπτων. Πολλα αλλα βεβαια στο ιδιο επιπεδο ή λιγο χειροτερα, αλλα θα ξεχωρισω αυτο ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ. Τρενο και Ματζικ Μπας επισης, Γιορτη, Εκτη Αυγουστου (γιατι εχω και γενεθλια τοτε) και αλλα απειρα.

Κύριε ευλόγισε τις ζόρικες καριέρες μας και τα κρυφά πολυτελή μας καταφύγια
Με δόξα στόλιζε τις νύχτες και τις μέρες μας, να ξελογιάζουμε νεκρά ακρωατήρια
Κύριε σήκωνε ψηλότερα τις μύτες μας, κάνε τα μούτρα μας να αστράφτουνε μυστήρια
Με χρήμα γέμιζε τις μέρες και τις νύχτες μας να ξελογιάζουμε νεκρά ακρωατήρια

Clockwork Orange
13-05-2010, 16:35
το αρτιστζ με ανατριχιαζει παρα πολυ
αλλα δεν μπορουσα να ξεχασω τις ωρες που μου κρατουσε παρεουλα η κοντινη αμερικη!!!

ubu
06-06-2010, 18:41
λοιπόν, έχουμε και λέμε.

καλύτερη μπάντα στην ιστορία της μουσικής.

HEROnlysIN
08-06-2010, 23:50
είδα έναν άντρα να πέφτει..

Πόσο κάνει 10 συν 7
10-06-2010, 16:50
σίγουρα στα παόκια δεν θα άρεσε η καινούργια δουλειά του μπάμπη..
http://www.myspace.com/babispapadopoulos

Swollen
10-06-2010, 18:13
λινκ κανείς γι'αυτό το πράμα?

00i00
10-06-2010, 18:14
το εχομε αλλα δεν εχομε συνδεσις

Swollen
10-06-2010, 18:17
σ'εχασα. όποτε μπορέσεις θα κεράσεις μια καλή εε?

00i00
10-06-2010, 18:21
να μας την ξαναβαλουν την LSD στο σπιτι και ολα οκ...απο το σιδεραδικο δεν μπορω να κανω τιποτα

Tyler_Durden
10-06-2010, 21:02
έχω το "σκηνές από ένα ταξίδι" του κυρίου το θέτε;

edit. σε περιπτωση που, here it is

Skalani Caveman
16-08-2010, 17:45
Λα λα λα λα

Daffy
22-09-2010, 22:16
Qj9KpMWSBvc

FIXXXER
22-09-2010, 22:19
Σε πινκαρα εννοειται. Επισης θυμηθηκα ποσο λατρευω τη μουσικη των Τρυπων και ποσο σιχαινομαι τα προσωπικα του Αγγελακα... κι ας εκανε τη σωστη επιλογη οπως λεει.

dopefiend
22-09-2010, 22:26
έχει διαρρεύσει αυτό? σε dvd έστω?

cancer
25-09-2010, 09:10
mixali kanatidi ton legane loipon ton ki8arista.
ti megalos paixtis

YUn5N3dG0fM

bK6Z7Ma_fBU

riffares, trela perasmata kai de simmazeuetai.

Tyler_Durden
25-09-2010, 09:44
Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά ο Κανατίδης έπαιξε στην πολύ πρώιμη εποχή της μπάντας για πολύ λίγο. Με αυτόν είναι ηχογραφημένο μόνο το κομμάτι "θλιμμένοι στη γιορτή μας". Οι βασικοί κιθαρίστες των Τρυπών, και αυτοί που παίζουν σε αυτά που πόσταρες, είναι ο Ζαμπέτας και ο Παπαδόπουλος.

cancer
25-09-2010, 09:47
de mou xalas tpt
mia proxeiri matia eriksa sto last.fm
opws ki an ton lene, einai to ena arxidi tis mpantas, estw kai ektelestika mono.

Coroner
25-09-2010, 10:58
Ζαμπέτας και Παπαδόπουλος πολλά χρόνια μπροστά λέμε... Ακόμα και σήμερα λίγοι τους φτάνουν σε ιδέες και παίξιμο, διεθνώς εννοείται...

dopefiend
25-09-2010, 12:54
μπάμπης παπαδόπουλος κατά βάση. η προσχώρηση του ζαμπέτα έγινε μετέπειτα. δεν παίζει στους πρώτους δίσκους...

Pinatero
25-09-2010, 13:27
το "ταξιδιαρα ψυχη" το ντοκυμαντερ, το χα ψαξει πριν καιρο, αλλα τζιφος, οποιος βρει κατι ας πει ε!
απο 30/9 παιζει και στον Παύλο Ζάννα στο Ολύμπιον

AngelOfSorrow
25-09-2010, 14:05
kapou akougetai se kritiko kommati sto video
"aytos pou kserei den milei, ki opoios milei den kserei..."

info plz?

Snàporaz
25-09-2010, 14:07
Δεν γνωρίζω για Ζαμπέτα και Κανατίδη, αλλά ο Παπαδόπουλος είναι αξιόλογος κιθαρίστας/συνθέτης/ενορχηστρωτής, και αναθεμά με αν θα πρέπει να είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ή ακόμη και στα εγχώρια. φακ δατ. Η ενορχηστωτική του δεξιοτεχνία φαίνεται στους δίσκους που έχει κάνει με τον Θ.Παπακωνσταντίνου, ενώ στον πρώτο του προσωπικό δίσκο (κιθαριστικός κατα βάση), βγάζει χαρακτήρα και είναι αψεγάδιαστος παικτικά και συνθετικά.

SSwLM4gvT7k

DannyCarey
28-09-2010, 09:45
Ηταν κιθαρισταράδες με αρχίδια που συνδιαζόντουσαν απίστευτα (βλ. pearl jam και σε ύφος) και μπαντάρα απο τις απειροελάχιστες που πέρασαν και θα περάσουν απο την χώρα.

Μπάμπης Παπαδόπουλος @ the moment καθηγητής κιθάρας στο τμήμα Λαικής και παραδοσιακής μουσικής στην Άρτα. Cheers μπάμπης :weed::cool:

nothingman
15-10-2010, 14:31
κανένας δεν πήγε μωρέ;

η ταινία ήταν μια χαρά, καλύτερη από όσο περίμενα. Σαδίκης, Βολιώτης, Γιάγκος όλοι φοβεροί. αν έλειπαν και δυο-τρία πλάνα με κόσμο να "νοιώθει" με κλειστά μάτια και τσιγάρο από τα λάιβ, θα μου άρεσε περισσότερο.

dopefiend
15-10-2010, 17:51
βολιώτης ο βελιώτης?

θα ήθελα περισσότερο τρύπες αλλά κι έτσι ωραίο ήταν (αν εξαιρέσεις τα τεχνικά προβλήματα). τρομερά σκηνικά στην κρήτη που βάζαν τα πιτσιρίκια να παίζουν και πίναν οι κωλόγεροι. γενικά καλοφτιαγμένο, οι φανς να το δείτε (που θα το δείτε δλδ)

Beyond Within
15-10-2010, 22:22
περιμένουμε το dvdrip
παίζει σήμερα και αύριο ε
καθόμουν για καφέ στη ροτόντα το απόγευμα και τον είδα να περνάει μες την τρελή χαρά με ένα κοριτσάκι :fear:

DannyCarey
25-10-2010, 09:55
http://www.youtube.com/watch?v=itO7uoPeT-o

Amnesiac.
25-10-2010, 10:20
an sas aresoune oi trypes check www.astronomikon.com

eugene
05-02-2011, 01:24
Nai!!!!!!!!!!!!!!!!

FIXXXER
05-02-2011, 02:25
Careful with that axe

Beyond Within
05-02-2011, 02:35
και μιας που έγινε ηλίθιο bump, έχουμε κανα λινκ από το ντοκιμαντέρ του αγγελάκα;

KoiliaSamprela
05-02-2011, 08:19
και μιας που έγινε ηλίθιο bump, έχουμε κανα λινκ από το ντοκιμαντέρ του αγγελάκα;
εδώ είσαι (http://tinyurl.com/4k3bkqk)

dopefiend
05-02-2011, 15:54
eqOkk-Nt_Kc

απ' όσο έχω ψάξει παίζει μόνο το 2ο μισό στα ιντερνετς.

λογικά αν είσαι σε καμιά θεσ/αθήνα όλο και κάποια προβολή θα γίνεται. χθες πχ το ξαναδειξαν στην πάτρα.

00i00
19-06-2012, 17:52
http://www.youtube.com/watch?v=282QLf2PeN4

Tyler_Durden
19-06-2012, 17:59
Πανέμορφο ταινιάκι, που ναι μεν είναι εγκωμιαστικό για τον Αγγελάκα, αλλά χωρίς πολλή φανφάρα. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και σε dvd για όποιον ψήνεται. Επίσης να σημειώσουμε οτι το σκηνικό με το γλέντι στο μητάτο γαμάει.

BURNIN AMBITION
19-06-2012, 18:10
epanenvsh trupes twra

KoiliaSamprela
19-06-2012, 19:24
Πανέμορφο ταινιάκι, που ναι μεν είναι εγκωμιαστικό για τον Αγγελάκα, αλλά χωρίς πολλή φανφάρα. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και σε dvd για όποιον ψήνεται. Επίσης να σημειώσουμε οτι το σκηνικό με το γλέντι στο μητάτο γαμάει.

αν παίζει λινκ, ίσως να το ήθελα :oops:

Pinatero
19-06-2012, 21:13

το "ταξιδιαρα ψυχη" που κυκλοφορησε προσφατα σε dvd νομιζω ειναι αλλο απο αυτο του youtube παντως.
για του youtube το βιντεακι, youtubedowloader
για το αλλο την ταξιδιαρα αμα εχεις κανεις λινκ κι εδω μια

Tyler_Durden
19-06-2012, 21:15
pinatero το ίδιο είναι. Το πήρα την προηγούμενη βδομάδα. Ο κανονικός τίτλος του βίντεο που πόσταρε ο μίμης είναι "ταξιδιάρα ψυχή". Απλά είναι ριπ από την προβολή του στην ετ1 στο πλαίσιο της εκπομπής "μουσικές του κόσμου".

εντιτ. αν ψήνεστε να σας το ριπάρω και να το ανεβάσω πείτε. απλά μιλάμε για το ίδιο περιεχόμενο με το παραπάνω βιντεάκι, να ξέρετε.

Pinatero
19-06-2012, 21:23
ωραιος τοτε!! δεν περιμενα να το χε δειξει η ετ-1 κιολας και δεν τσεκαρα σορρυζ για την αμφισβητηση!

00i00
19-06-2012, 21:23
ναι ετσι ειναι...απο τα δυο TVRips που κυκλοφοραν προτιμησα αυτο γιατι εχει λιιιιγο καλυτερη αναλυσις
ταηλερ εγω παντως θα το θελα, και νομιζω και καμποσοι αλλοι...αν δεν βαριεσαι καντο

Tyler_Durden
19-06-2012, 21:26
έγινε ;)

tssks
19-06-2012, 21:40
αν δεν βαριεσαι καντο
+1

stelios_o
19-06-2012, 21:44
http://www.youtube.com/watch?v=KOXGmuz4e4U&feature=player_embedded

Ghoul
20-06-2012, 02:31
για την ιστορία, η έκδοση που είχε δοθεί για τις προβολές που γίνονταν πέρυσι-πρόπερσι ήταν διαφορετική από αυτή της ετ1. λιγότερες σκηνές και διαρκούσε γύρω στη μία ώρα.

KoiliaSamprela
20-06-2012, 07:42
δεν μπορώ να ευχαριστήσω λόγο φουλ από μέσατζες!
αλλά ΜΟΝΟ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ!!!!

overdriven
20-06-2012, 11:20
Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τις Τρύπες που παίζει να μην ανέφερε και κανείς ήταν ο Καρράς. Πολύ έξυπνες μπασογραμμές και γενικά έγραφε ωραία κομμάτια. Αυτός χάθηκε εντελώς, μόνο σε έναν δίσκο του Στόκα (http://4.bp.blogspot.com/_i8KwgnpUYbo/TMb9KXOTgMI/AAAAAAAATCI/1fZ9xYkJvfA/s1600/%CE%95%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%82.jpg) (εμετοί και σκατά σκύλου) τον εντόπισα να έχει συνθέσει ένα κομμάτι. Για τους κιθαρίστες των τρυπών, με κάνει εντύπωση το ότι δεν έτυχε να ακούσω ποτέ μία αξιοπρεπή διασκευή κάποιου κομματιού τους και αυτό μάλλον λέει πολλά.

Στα του Αγγελάκα, δεν ξέρω γιατί διέλυσε τις Τρύπες ή τι ζόρι τραβούσαν κάποιοι με τους υπόλοιπους... αρχικά έλεγα ότι δεν θέλω να τους ξαναδώ να παίζουν μαζί γιατί θα είναι φάση απάτη, αρπαχτή και ντούσαν προδότη μαλάκα πειραιώτη γαμώ τον πειραιά σου ανίκανε μπάσταρδε. Επειδής εμείς τα χωριατάκια της επαρχίας με Τρύπες μεγαλώσαμε, πάω που και που και τονε βλέπω να παίζει είτε με επισκέπτες είτε με το 3, ντάξει καλά περνάω αλλά νομίζω ότι κάπου έπαθε νταλαρισμό (http://cavestudioz.blogspot.gr/2009/07/blog-post.html) και ο Αγγελάκας. Οπότε α γαμήσου Αγγελάκα κάνε ότι είναι να κάνεις αλλά ξαναφτιάξε τις Τρύπες ε. Να νιώσουμε λίγο ηλεκτρισμό, λίγη εφηβική καύλα, να θυμηθούμε τότε που πρωτοκαπνίσαμε marlboro και το θάβαμε στα χώματα της αυλής μη το δουν οι δικοί μας και μας κάνουν νταούλι στο ξύλο.

Τους έχω δει μία και μοναδική φορά διότι εκεί που μεγαλώσαμε δεν είχε ούτε διασκάδικα, ούτε ραδιόφωνα να παίζουν τέτοια ούτε τίποτα. Τους μάθαμε από διαφήμιση τηλεόρασης "το star channel παρουσιάζει τις Τρύπες" τότε που κάνανε τα λάιβ στο ρόδον και ξυπνούσαμε 6.30 τις καθημερινές να βάλουμε star διότι 7.00 ακριβώς έβαζε βίντεο κλιπ ακούω την αγάπη και μετά καπάκια f ολικόν βασανιστής.

Όταν φτάσαμε λύκειο βγάλανε το μέσα στη νύχτα των άλλων και το σκάσαμε από το σχολείο μια Παρασκευή, πήραμε το Κτελ και πήγαμε στην Πάτρα να τους δούμε, που να φανταστούμε ότι ήταν η τελευταία περιοδεία.

Συγκίνηση ρε πούστη.

Α κάτι συγκρίσεις με marauder και κάτι τέτοιους είναι για τα μαύρα δράγκαλα. Ντροπή...

KoiliaSamprela
20-06-2012, 11:51
καλά για ιστορίες με τρύπες για τις ηλικίες από 35-45 μην πω και 50 άπειρες, και η μια καλύτερη από την άλλη.

Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας σε αυτές τις ηλικίες που να μην τα έχει σπάσει με την πάρτι τους.
Δεν θα μπω ποτέ στην διαδικασία να ξεχωρίσω Αγγελάκα από Τρύπες, για μένα οι τρύπες είναι η εφηβεία μου. Η "επανάστασή μου" και όλα τα γραφικά.
Σχολιαρόπαιδα να προσπαθούμε να "ερμηνεύσουμε" τι λένε τα τραγούδια πίσω από τους στοίχους και άλλα πολλά.

Δεν θέλω μια επανασύνδεση , και πιθανότατα δεν θα τιμούσα.
Τους χόρτασα στα lives (in your face μουνάκια) και θα κρατήσω αυτήν την ανάμνηση.

(άντε να σχολάσω να πάω να δω το φιλμάκι)

overdriven
20-06-2012, 12:03
Δεν θέλω μια επανασύνδεση , και πιθανότατα δεν θα τιμούσα.
Τους χόρτασα στα lives (in your face μουνάκια) και θα κρατήσω αυτήν την ανάμνηση.

Πωωωω μου θύμησες φάση με τον ντράμερ μας, βερος σαλονικιός, που μας έλεγε για κάτι λάιβ τρύπες πριν καν μπει στη μπάντα ο Ζαμπέτας. Ήθελα να τον πνίξω και να φωνάζω πάνω απ'το κουφάρι του "έτσι γαμάει η επαρχία".

Ghoul
20-06-2012, 12:07
αν ανέβηκε θα το ήθελα κι εγώ πλιζ!

εντιτ: θενκς ταιλερ!

freak brother
20-06-2012, 13:49
Νταλαριαση η καλυτερα πυξ λαξιαση θα παθαινε αμα εκανα επανενωση των τρυπων ουγκ , ποσοι θυμουνται τι λαιβ στην ρουλα κορομηλα για τα παιδια του τριτου κοσμου που απλα βγηκαν παιξαν και δεν ειπανε κουβεντα? η πρωτη του εμφανιση (και τελευταια στην τιβι) . Και γω τους εχω δει μπολικες φορες.. φοβερη ενεργεια τα λαιβ τους , ας κρατησουμε την αναμνηση.

Neron
20-06-2012, 14:14
τότε που πρωτοκαπνίσαμε marlboro και το θάβαμε στα χώματα της αυλής μη το δουν οι δικοί μας και μας κάνουν νταούλι στο ξύλο.
Τι μου θύμησες τώρα.
Εμείς εδώ στην πόλη τα κρύβαμε στην ψευδοροφή του ανσασερ.

Ghoul
29-06-2012, 13:15
καινούριο κομμάτι Γ. Αγγελάκα με Ψαρογιώργη από τον επικείμενο δίσκο.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.dolce&id=16486

Ghoul
27-07-2012, 15:20
κυκλοφόρησε το από πάνω σε compact disk. αν ενδιαφέρεται κάποιος να το ανεβάσω, μου λέει.

Pinatero
27-07-2012, 15:31
ΣΕ λεω!

Ghoul
27-07-2012, 16:39
μήνυμα εστάλη. όποιος άλλος ενδιαφερόμενος επικοινωνεί και του το προωθώ.

tssks
27-07-2012, 17:01
εδώ εδώ!

Fucking Wizard
27-07-2012, 18:45
εδώ εδώ!

Beyond Within
27-07-2012, 19:05
και απο δω πλιζ

rat_poison
27-07-2012, 19:12
κι εδώ
υπάρχει ενδιαφέρον;
μ' αγαπάς ή τζάμπα πίνω;

zeo
27-07-2012, 19:49
μήνυμα εστάλη. όποιος άλλος ενδιαφερόμενος επικοινωνεί και του το προωθώ.

Κι εγώ κι εγώ, μερσί! xx

Clockwork Orange
27-07-2012, 20:11
κι εγω κι εγω!

mourning apocalypse
27-07-2012, 20:46
Μια από τα ίδια κεγω.

comma.divine
27-07-2012, 21:38
και εδώ άλλο ένα - θενξ !

BURNIN AMBITION
27-07-2012, 21:45
an de sas einai kopos... thanx

Ghoul
28-07-2012, 03:56
κάτι μεταλάδες κοιτάτε ρε

ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν

Ghoul
21-12-2012, 19:53
http://youtu.be/mI_W4IsSX7E

http://youtu.be/9FcI0nfEXP0

έτοιμο το σαράβαλο επιτέλους και από βδομάδα κυκλοφορεί το 7" single εν όψη του δίσκοντα.

http://www.alltogethernow.gr/gr/default.asp?pageid=9&artid=209&t=%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-single-%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7

DoctorPoet
22-12-2012, 08:22
Τρύπες πολύ καλή μπάντα μέχρι τα 9 πληρωμένα τραγούδια μετά έγιναν πολύ δήθεν και εμπορικοί
αλλά εγώ ειμαι φάν των Διάφανων Κρίνων που πιστεύω οτι μακράν ήταν ειναι και παραμένει στο χώρο του Ελληνόφωνου ροκ οτι καλύτερο έχει βγει σε Ελληνικό στίχο και ήχο
Μετά θα έβαζα και τους Λευκή Συμφωνία που μου άρεσαν πάρα πολύ

Λεκές
22-12-2012, 11:01
Για την ακρίβεια, οι τρύπες ήταν αρκετά εμπορικότερες στις καθαρά ποστ-πανκ μέρες τους, απλά στη συνέχεια έγιναν μεγάλοι και γι'αυτό μπερδεύεσαι.

Τώρα περί δήθεν, πρέπει να είναι από τις πιο κακές κριτικές που μπορεί να κάνει κανείς αναφορικά με τους μουσικούς.
Διάφανα κρίνα δεν μπορώ να ακούσω.

freak brother
22-12-2012, 22:29
http://youtu.be/mI_W4IsSX7E

http://youtu.be/9FcI0nfEXP0

έτοιμο το σαράβαλο επιτέλους και από βδομάδα κυκλοφορεί το 7" single εν όψη του δίσκοντα.

http://www.alltogethernow.gr/gr/default.asp?pageid=9&artid=209&t=%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-single-%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7

to deytero einai idio me auto http://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc

Πόσο κάνει 10 συν 7
17-12-2013, 14:02
Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τις Τρύπες που παίζει να μην ανέφερε και κανείς ήταν ο Καρράς. Πολύ έξυπνες μπασογραμμές και γενικά έγραφε ωραία κομμάτια.

http://i.imgur.com/TOwjehZ.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=ivoiyZ-SYFs

Το youtube channel (http://www.youtube.com/user/KarrasGeorge/videos) του με αρκετό συλλεκτικό υλικό.

Art In Haste
17-12-2013, 15:41
Και μια και το φερε η κουβέντα είναι και το πρότζεκτ του Ασκληπιού Ζαμπέτα, οι Sensomatic, που βγάλαν δίσκο πριν κανά 2 χρόνια. Το ακούμε και το κατεβάζουμε εδώ (https://soundcloud.com/alltogethernow/sets/sensomatic-ghost-notes-project/).

ypersyntelikos
17-12-2013, 15:45
http://www.youtube.com/watch?v=rCSR3rxQeGc

Club Mylos (Θεσ/νίκη - Πρωτοχρονιά 1995). Η συναυλία αυτή έγινε χωρίς να διαφημιστεί πουθενά. Ξεκίνησε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα και την αλλαγή του χρόνου. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για όσους βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στον Μύλο.

Art In Haste
17-12-2013, 15:47
Έφαγα μια φρίκη τώρα γιατί είχα κάνει το 98 πρωτοχρονιά εκεί στο μπαρ του μύλου που δούλευε ένας φίλος και είχα πάει να του κάνω παρέα. Είδα το 95 για 98 και λέω δεν είναι δυνατόν!

Ghoul
19-12-2013, 14:22
Και μια και το φερε η κουβέντα είναι και το πρότζεκτ του Ασκληπιού Ζαμπέτα, οι Sensomatic, που βγάλαν δίσκο πριν κανά 2 χρόνια. Το ακούμε και το κατεβάζουμε εδώ (https://soundcloud.com/alltogethernow/sets/sensomatic-ghost-notes-project/).

Βασικά, η μπάντα λέγεται Ghost Note Project και ο δίσκος "Sensomatic". Εκτός από τον Ασκληπιό Ζαμπέτα, στα τύμπανα βρίσκεται και ο Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες, αλλά και ο Χρήστος Τσαπράζης από Τα Ξύλινα Σπαθιά στο μπάσο. Λίγη ψυχεδέλεια, λίγη τζαζ, λίγη φολκ, λίγη θάλασσα και τ' αγόρι μου. Τρομπέτες, τρομπόνια, σαξόφωνα, βιολιά, λύρες. Πολύ όμορφος -και κατά βάση ορχηστρικός- δίσκος.

Art In Haste
19-12-2013, 14:54
Έτσι είναι ναι, λάθος μου, και τα κάποια λίγα φωνητικά τα κάνει κάποια Ζαμπέτα που παίζει ναναι κόρη του Ασκληπιού.

Ghoul
20-12-2013, 18:58
σε συνέχεια, διασκευάρες των Ghost Note Project σε Τρύπες:

http://www.youtube.com/watch?v=7YHZRutgUoM

http://www.youtube.com/watch?v=kMLlGrMVpVE

και σύντομο ντοκιμαντέρι

http://www.youtube.com/watch?v=6NeZ63RnLOs