View Full Version : Παρακαλουνται
hcpunksonacid
21-01-2009, 13:26
Τεσπα..........
Να πω κι εγώ την αποψή μου.
Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες στο συνολό τους αρέσκονται σε πιο μελωδικά "light" ας το πούμε ακούσματα. Αυτό υποθέτω ότι είναι αποτέλεσμα του ότι σαν φύλο είναι πιο ευαίσθητες ,τρυφερές ,"ντελικατες" κτλ κτλ. Μια γυναίκα θα έχει μεγαλύτερη έφεση σε φάσεις όπως Bon Jovi ,Cinderella πχ παρά σε μπάντες όπως Motorhead ,Exciter ,Ruthless και δε συμαζεύεται.
Γι'αυτό παρατηρούμε ότι οι γυναίκες που ήταν ,είναι εμπλεκόμενες σε κάποια μπάντα ακολουθούνε πιο μελωδικές φόρμες του σκληρού ήχου. Όλα αυτά βέβαια είναι ο γενικος κανόνας ο οποίος έχει και τις εξαιρέσεις του (Sentinel Beast ,Detente ,Arch Enemy ,Holy Moses κτλ). Είναι στη φύση τους αυτό ,το να έχουν έφεση σε πιο "εκλεπτισμένα" αισθητικά αποτελέσματα απ'ότι τ'αγοράκια. Γι'αυτό ,και σε άλλα θέματα , οι γυναίκες είναι πιο εκλεπτισμένες πχ ξοδεύουν ένα κάρο σκασμό σε ρούχα ενώ ο άντρας μ'ένα jean και ένα φούτερ είναι οκ ή θέλουν τα πιο κυριλέ εστιατόρια ενώ ο άντρας με σουβλάκι και μπύρα είναι cool. Όλα αυτά γενικά μιλώντας γιατί υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις.
Τώρα για το αν το μονολιθικό 80ies μεταλ ,που υποστιρίζει ο Ruthless και εγώ ,έχει απήχιση στους άντρες πιο πολύ.......εγώ το βρήσκω φυσιολογικό μιας και το ηχιτικό αποτέλεσμα έχει πιο πολύ apeal (πςςςςςςςς) σ'εμάς τ'αγοράκια εξ'αιτίας της τραχύτητας του ,της τσαμπουκαλευμένης του διάθεσης και των ,σε σημεία πάντα ,σεξιστικών στίχων. Εξ αιτίας αυτού παρατηρούνται λίγες γυναίκες σε αυτό το μουσικό ρεύμα .
Τώρα για το αν είναι λάθος που υπάρχουν (γυναίκες) σε αυτή τη μουσική φάση ,φυσικά και δεν είναι. Ξέρω γκόμενες οι οποίες είναι κάργα ενημερωμένες (πολύ περισσότερο από το μέσο όρο των αντρών οπαδών) ,μουσικά ενεργές ,με κάτι δισκοθήκες ΝΑ με το συμπάθιο .Και εφόσον βρήσκουνε κάτι με το οποίο μπορούνε να ταυτιστούνε με αυτή τη φάση ,από μένα τουλάχιστον ,είναι καλοδεχούμενες................
Αρκεί να μην είναι οπαδοί της μπάντας μου :P
α)εξαιρεσεις?ξερω παρα πολλες κοπελες που ειναι μεγιστοι καφροι (μουσικα).περισσοτερες απο αυτες που γουσταρουν μελωδιες και ετσι.ουχ!
β)Αρκεί να μην είναι οπαδοί της μπάντας μου ------->ελπιζω να κανεις πλακα. :P
γ)ασε τα κουνηματα και πες για την συλλογη τι σου αρεσε να το ανεβασω....
Witchkiller
21-01-2009, 13:32
[
α)εξαιρεσεις?ξερω παρα πολλες κοπελες που ειναι μεγιστοι καφροι (μουσικα).περισσοτερες απο αυτες που γουσταρουν μελωδιες και ετσι.ουχ!
α) Δεν παίζει και το ξέρεις. Είναι φύση αδύνατον
β) Ε ,ναι ρε μαλάκα ,γι'αυτό έβαλα και τον γελαστούλη ( :P )
γ)προς το παρόν Concrete Sox Μια χαρά.........
εδιτ Dr Know σταθερά μαμάνε..............
ΕDIT 2 ΜΑΛΑΚΑ ΟΙ FUCKED UP GAMANE!
Marillion
21-01-2009, 13:37
ayta einai re fileeee
hcpunksonacid
21-01-2009, 13:41
[
α) Δεν παίζει και το ξέρεις. Είναι φύση αδύνατον
β) Ε ,ναι ρε μαλάκα ,γι'αυτό έβαλα και τον γελαστούλη ( :P )
γ)προς το παρόν Concrete Sox Μια χαρά.........
εδιτ Dr Know σταθερά μαμάνε..............
εκοβα το πουλι μου περι τουτου...οτι θα γουσταρεις Concrete Sox (ειναι τιγκα στην σαπια μεταλλια αν και αναρχοπανκς-αγγλοι βλεπεις) και οτι θα γουσταρες παρα πολυ FUCKED UP(ειναι και η ροκια στην μεση...).
αλλα πιστευω πως τα χοντρα σκατα θα ερθουν με τα σολο των ποιζον αιντια,με την υπερσαπιλα των ρατος ντε ποραο και με το σερεμπραλ φιξ στυλ των εξισου αγγλων τερρορρεην...
Witchkiller
21-01-2009, 13:45
εκοβα το πουλι μου περι τουτου...οτι θα γουσταρεις Concrete Sox (ειναι τιγκα στην σαπια μεταλλια αν και αναρχοπανκς-αγγλοι βλεπεις) και οτι θα γουσταρες παρα πολυ FUCKED UP(ειναι και η ροκια στην μεση...).
αλλα πιστευω πως τα χοντρα σκατα θα ερθουν με τα σολο των ποιζον αιντια,με την υπερσαπιλα των ρατος ντε ποραο και με το σερεμπραλ φιξ στυλ των εξισου αγγλων τερρορρεην...
Poison Idea με πιάσανε αλλά όχι τίποτα τρελό . Οι Fucked Up με γαμήσανε "όνομα και πράμα"
RDP είναι οκ ,ποτε δε μου άρεσαν (αν και θα έπρεπε)...............
Severed Head Of State γαμάνε όμορφα ,τίμια και "ωμά και βρώμικα"...........
ΕDIT : ΚΑΙ ΞΑΝΑ CONCRETE SOX ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΛΎ ΤΙΜΙΑ ,ΑΣΧΗΜΑ ,ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ!
hcpunksonacid
21-01-2009, 14:07
Poison Idea με πιάσανε αλλά όχι τίποτα τρελό . Οι Fucked Up με γαμήσανε "όνομα και πράμα"
RDP είναι οκ ,ποτε δε μου άρεσαν (αν και θα έπρεπε)...............
Severed Head Of State γαμάνε όμορφα ,τίμια και "ωμά και βρώμικα"...........
ΕDIT : ΚΑΙ ΞΑΝΑ CONCRETE SOX ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΛΎ ΤΙΜΙΑ ,ΑΣΧΗΜΑ ,ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ!
αντε να σε φτιαξω ακομα πιο πολυ...
οι κονκρητ σοξ μισουσαν θανασιμα τους s.o.d(και οχι μπαντες σαν αυτους,αλλα ΑΥΤΟΥΣ!) και μουσικα αλλα και στιχουργικα...
7 δισκοι,ο ενας πιο σαπιος απο τον αλλο...
severed head of state ειναι μεγαλοι οπαδοι βενομ μπαι δε γουει...
παρε και φατσες κονκρητ σοξ...μπιχλα και βρωμα και δυσωδια παντου!οχι μονο μουσικα! :D
http://img518.imageshack.us/img518/4739/l1a8421c57b6cda1b106b2fin7.jpg
Witchkiller
21-01-2009, 14:09
Η φώτο δεν μου βγήκε...
Σοβαρά ,δεν γουστάραν SOD ? Έχουμε και κάτι κοινό .Τελείως ηλίθια ,μαλακισμένη ,ανούσια μπάντα..............
Εdit : τώρα μου άνοιξε φώτο .ΧΑΧΑΧΑ! Σα να βλέπω γερμανική mid 80ies μπάντα....
cool
:gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun:
hcpunksonacid
21-01-2009, 14:17
SPEAK SIBERIAN OR DIE (for S.O.D.)
You're dangerous in your dreams
Fringing on a deadly force
Where did you ever srive?
Burger in your paws
Byt that is your society
You're sceptical of nothing more
Don't lie to people
They see it in your open sores
You fucking speak Siberian or die
We have to be commies 'cos we don't agree with you?
Millions don't speak English just the same
You're hate is articulate, you hide behind your "wit"
It's obviousyou put Rambo in the patriotic pit
You hind behind your wit
In the patriotic pit
Now you want to kill us
Carve your flag in our heads
But you'll never break our souls
So speak something else instead
ε ρε μιλανο που τους χρειαζεται
Witchkiller
21-01-2009, 14:25
SPEAK SIBERIAN OR DIE (for S.O.D.)
You're dangerous in your dreams
Fringing on a deadly force
Where did you ever srive?
Burger in your paws
Byt that is your society
You're sceptical of nothing more
Don't lie to people
They see it in your open sores
You fucking speak Siberian or die
We have to be commies 'cos we don't agree with you?
Millions don't speak English just the same
You're hate is articulate, you hide behind your "wit"
It's obviousyou put Rambo in the patriotic pit
You hind behind your wit
In the patriotic pit
Now you want to kill us
Carve your flag in our heads
But you'll never break our souls
So speak something else instead
Αυτά είναι φίλε. Βέβαια .οι Sod απλά ήταν καυστικοί στους στοίχους τους και ειρωνικοί ,δεν νομίζω να ήταν φασισταριά...............
Δεν το έχω ψάξει κιόλας...............
τι φασισταρια ρε,ο σκοτ ιαν ειναι εβραιος
hcpunksonacid
21-01-2009, 14:31
χμμμ...ο μιλανο ειχε παρε-δωσε με ατομα της σκηνης της νεας υορκης που ηταν δεξιοι και συντηρητικοι,αλλα οχι φασιστες ακα ναζι.
οταν ειχα ρωτησει τους ιδιους τους αγκνοστικ φροντ(που ειναι κολληταρια) μου ειχαν πει πως ο μπιλλυ μιλανο μαζι με τον πητ στηλ οτι εγραφαν σε αυτες τις φασεις το εννοουσαν....
οπως λοιπον ο πητ εχει γραψει το usa for usa,ετσι και ο μπιλλυ το get a real job.ειναι απλα καθυστερας αμερικανος ζωο.
αλλα και μουσικα οι κονκρητ τους εκραζαν,τους αποκαλουσαν Capitalist hardcore...τους θεωρουσαν μπαντα-απατη που βασιζοταν στο να σοκαρει παρα στο να δειξει κατι μεσω της μουσικης της...
(ασχετο αν το πρωτο χες-οου-ντι ειναι απο τα ακουσματα που στιγματισαν την εφηβεια μου...)
edit:τα κομματια που βρηκαν απεναντι τους τρελες αντιδρασεις απο τους αγκνοστικ φροντ εκεινη την εποχη,ειναι στον δισκο cause for alarm και οι στιχοι τους ανηκουν στον μπιλλυ μιλανο(bomber zee) και πητ στηλ(public assistance).και οι α.φ ειχαν τραγουδιστη κουβανο.ρεηζορ δεν εχει σημασια,δεν μιλαμε για ναζι στις συγκεκριμενες φασεις,για καθυστερημενους αμερικανοβλαχους μιλαμε....
Ruthless
21-01-2009, 14:36
Δηλαδή με εξαίρεση τον Marillion οι άλλοι είστε τελείως για τον πούτσο ε; Επιχειρηματολογία 0. Τελείως όμως. Χαχαχά και χοχοχό. Αθάνατο ER! :thumbsup:
Τέσπα, για να απαντήσω και σε Marillion για αυτό που λέει πως φέρνω για παράδειγμα τις ακραίες καταστάσεις, εγώ σου λέω έστω ότι οι γυναίκες δεν γουστάρουν Manowar, Savage Grace, Anvil και πόσα ακόμα λόγω των στίχων. Αυτομάτως αποκλείουν ένα σημαντικό κομμάτι του heavy metal. Είναι σα να λέω εγώ είμαι ροκάς ρε φίλε αλλά δε μπορώ με τίποτα να ακούσω Deep Purple ή Led Zeppelin. Δεν πάει έτσι ακριβώς.
Και Witchkiller, έχετε πολλές οπαδούς που τα σπάνε από κάτω στα live σας όταν παίζετε το Alcohol Pussy And Rock'n'Roll πχ;
Heavy metal για γυναίκες λοιπόν. :dfinger:
PS: Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά είναι αυτό. Εξαιρέσεις. Και είναι πολύ λίγες, συγκριτικά με τα υπόλοιπα.
EDIT: Lips και γυναίκες (http://www.metal-archives.com/viewlyrics.php?id=113725)
hcpunksonacid
21-01-2009, 14:46
Δηλαδή με εξαίρεση τον Marillion οι άλλοι είστε τελείως για τον πούτσο ε; Επιχειρηματολογία 0. Τελείως όμως. Χαχαχά και χοχοχό. Αθάνατο ER! :thumbsup:
Τέσπα, για να απαντήσω και σε Marillion για αυτό που λέει πως φέρνω για παράδειγμα τις ακραίες καταστάσεις, εγώ σου λέω έστω ότι οι γυναίκες δεν γουστάρουν Manowar, Savage Grace, Anvil και πόσα ακόμα λόγω των στίχων. Αυτομάτως αποκλείουν ένα σημαντικό κομμάτι του heavy metal. Είναι σα να λέω εγώ είμαι ροκάς ρε φίλε αλλά δε μπορώ με τίποτα να ακούσω Deep Purple ή Led Zeppelin. Δεν πάει έτσι ακριβώς.
Και Witchkiller, έχετε πολλές οπαδούς που τα σπάνε από κάτω στα live σας όταν παίζετε το Alcohol Pussy And Rock'n'Roll πχ;
Heavy metal για γυναίκες λοιπόν. :dfinger:
PS: Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά είναι αυτό. Εξαιρέσεις. Και είναι πολύ λίγες, συγκριτικά με τα υπόλοιπα.
ναι βρε βλαμμενε,αλλα δεν αποκλειουν ΟΛΟ το χεβυ μεταλ αποκλειοντας αυτες τις μπαντες!ειναι σαν να λες οτι εγω που μισω την σκηνη της νεας υορκης δεν ακουω χαρντκορ,δεν ειμαι ΤΡΟΥ ΟΠΑΔΟΣ.αρχιδιλικια δηλαδη.
ετσι παει.ακριβως ετσι.μπορεις να εισαι ροκας και να μισεις τους ζεππελιν.να εισαι μεταλλας και να σιχαινεσαι τους στιχους και την μουσικη των πρηστ.να εισαι θρασας και να μην γουσταρεις ουτε ΝΟΤΑ απο σλευερ.το οτι γουσταρεις ενα μουσικο ειδος,δεν παει να πει οτι αποδεχεσαι πληρως και ανευ ορων καθε μα καθε γαμημενη μπαντα!μπορει να μην σου αρεσει γαμω το ξεσταυρι μου.
οπως και να εχει,αν ειχες μια αδερφη και την ωρα που ακουγες εσυ χεβυ λοουντ και τιναζες το μαλλι σου ανεμελα σου ελεγε "α!ειναι ωραιο αυτο!τι ειναι?θα μου δωσεις να ακουσω??" τι θα της απαντουσες??
α)"δεν ειναι για εσενα αυτα-δεν ειναι για κοριτσακια"(μεγαλο ζωο)
β)"θα σου δωσω να ακουσεις,αλλα πρεπει να ασπαστεις και τα υπολοιπα"(εξισου μεγαλο ζωο)
γ)"ελα ρε,αν ψηνεσαι ακου και αυτα που ειναι παρεμφερη"(σωστη συμπεριφορα ΠΙΣΤΕΥΩ).
ρε μλκ,δεν ακους καμια τοσο ιερη ουτε καμια τοσο σκληρη μουσικη.χαλαρωσε,οι γυναικες δεν ειναι οπως ηταν στα 80ς που ακουγαν μπον τζοβι και ετρεμαν απο τον φοβο τους.
αλλα μαλλον εκει εχεις μεινει ακομα.
Boris-san
21-01-2009, 14:55
τι φασισταρια ρε,ο σκοτ ιαν ειναι εβραιος
kala de leei kati afto.Kai sto israhl twra leei stis dhmoskophseis exei anevei katakorufa to fasistiko komma tou opoiou o hgeths sto grafeio tou ston toixo exei fwto to hitler k ton 8ewrei protupo tou.Oxi oti einai fasistas o scott ian alla einai swsto amerikanaki me ta ola tou
Ruthless
21-01-2009, 14:56
Αν υπάρχει θρασάς(που να το δηλώνει) που λέει πως οι Slayer ή οι Destruction είναι για τον πούτσο, σόρι κι όλας, αλλά θα γελάνε όλοι μαζί του.
Αντίστοιχα αν υπάρχει χεβιμεταλάς που να δηλώνει ότι οι Manowar ή οι Savage Grace είναι για τον πούτσο, πάλι θα γελάνε με την πάρτη του.
Όσο για την απορία σου, θα δώσω να ακούσει. Και πολλά ακόμα.
Και έστω ότι γουστάρει. Και γουστάρει και τα καυτά, είτε λέγονται Virtue, είτε λέγονται Oblivion Knight, είτε λέγονται Heathen's Rage.
Αλλά αν βγει και πει το παραπάνω(περί Manowar πχ) και δηλώνει μετά χεβιμεταλού, ε όπως προείπα, θα γελάσω.
Δηλαδή κάποια πράγματα είναι defacto αποδεκτά από όλους ως γεγονότα.
Όπως είναι γεγονός ότι ένα (σημαντικό) μέρος του heavy metal είναι καθαρά σεξιστικό.
τουλάχιστον πρέπει να παραδεχτείς ότι είσαι απίστευτα κολλημένος..
κ εσίπης, έχεις ιδεά για κάτι που λέγεται γούστο?
υπάρχει ξέρεις
hcpunksonacid
21-01-2009, 15:18
Αν υπάρχει θρασάς(που να το δηλώνει) που λέει πως οι Slayer ή οι Destruction είναι για τον πούτσο, σόρι κι όλας, αλλά θα γελάνε όλοι μαζί του.
Αντίστοιχα αν υπάρχει χεβιμεταλάς που να δηλώνει ότι οι Manowar ή οι Savage Grace είναι για τον πούτσο, πάλι θα γελάνε με την πάρτη του.
Όσο για την απορία σου, θα δώσω να ακούσει. Και πολλά ακόμα.
Και έστω ότι γουστάρει. Και γουστάρει και τα καυτά, είτε λέγονται Virtue, είτε λέγονται Oblivion Knight, είτε λέγονται Heathen's Rage.
Αλλά αν βγει και πει το παραπάνω(περί Manowar πχ) και δηλώνει μετά χεβιμεταλού, ε όπως προείπα, θα γελάσω.
Δηλαδή κάποια πράγματα είναι defacto αποδεκτά από όλους ως γεγονότα.
Όπως είναι γεγονός ότι ένα (σημαντικό) μέρος του heavy metal είναι καθαρά σεξιστικό.
τι παει να πει ρε συ "θα γελανε ολοι μαζι του"?
μλκ νταξει,μου θυμιζεις κατι παλαιοτερους που μας ελεγαν "τι??ακους πανκ και δεν ακους πιστολς?ε δεν εισαι πανκ ρε φιλε μου".
ξερω γω,οι πιστολς γαμιουνται ασυστολα,τους μισω οσο τιποτα,ειναι μια μπαντα που δεν ειναι πανκ με τπτ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.στα αρχιδια μου αν με θεωρουν τρου,δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ ντεφακτο.τιποτα ρε.γενικα οτιδηποτε απολυτο μου σπαει τα νευρα.δεν θελω ουτε απολυτη μουσικη,ουτε απολυτες αποψεις(οσο και αν στο φορουμ περναω κατι αλλο,καφριλα να βγαινει να αναβουν τα αιματα).
εγω ξερω θρασαδες που κραζουν ανελεητα σλευερ.ολες τις εποχες τους,οχι μονο τα τελευταια.τι να πει αυτο?οτι δεν ειναι οπαδοι αυτης της μουσικης??
αν ειναι ετσι ρε συ ρουθλεςς,εσυ δεν πρεπει να γουσταρεις τουε μερσιφουλ φεητ και τον κινγκ νταιαμοντ επειδη κραζουν τους μανογουορ καμια 20αρια χρονια και επειδη ενας σωστος οπαδος μανογουορ δεν ακουει τους ΕΧΘΡΟΥΣ.αλλα ελα που μαλλον σου αρεσουν!
και ναι ρε φιλε,υπαρχουν μεταλλαδες(οπως ενας κολλητος που ειναι κλασσικος σιχαμενος επικοπαουερας) που ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ τους μανογουορ,επειδη απλα δεν γουσταρουν ποζεριλικια και μαλακιες στην μουσικη τους.απαιτουν σοβαροτητα που τους την δινουν πχ οι cirith ungol,manilla road.αυτοι δλδ δεν ειναι ΑΛΗΘΙΝΟΙ?τι σκατα ρε συ,γιατι παιρνεις την μουσικη σαν αξιωματα?
γιατι δηλαδη εμενα πρεπει να μου αρεσουν οι εξπλοιτεντ(που ειναι οι μανογουορ του πανκ μπαι δε γουει)?επειδη εχουν μοικανες?καρφια?ρυθμο 4/4 και μιλανε για αναρχια και μπαχαλα?ελα χεσε με!μιλαμε για την πιο αστεια μπαντα που βγηκε ποτε,σε οποιοδηποτε ειδος,τους μεγαλυτερους μαλακες!
δεν υπαρχουν αξιωματα.τελος.
Ruthless paliomalaka kollhmeno zwo, voulwse to kai kofto pswlarisma/trollarisma epitelous. Sto mouni mas se grafoume, ki esena kai thn mhdenikh apopsara sou. Proswpika akouw polu pio arxidata kai sklhra pragmata ap tis gay 80's flwries pou akous esu kai mporeis na xtupiesai gia enan mhna akoma pws to flwrometal sou den einai gia gunaikes, egw tha sunexisw n'akouw auta pou akouw kai na goustarw kai na gelaw me ta xalia sou kai ta spathia sou. Malaka.
BURNIN AMBITION
21-01-2009, 15:48
eilikrina eiste oloi malakes kai de sas katalavainw. a kai fasistes
dikaiwma tou kathenos na einai kollhmenos. re poioi eiste pou tha allaxete ta muala tou kathenos?
edw eixa paei kafe sta exarheia kai irthe filos filou kai piasame kouventa kai de mporouse na xwnepsei oti akouw metal kai skuladika kai mou elege oti tou kanw plaka kai de stekoun auta ktl
re afhste to kathena na goustarei xerw gw
kai as pei kai mia paparia re xalarwste
mou th spaei eilikrina pou th lete sto ruthless
kai as leei xerw gw malakies
kala x ase ta mounia sta mounia e
irreligious
21-01-2009, 15:48
ε, αφού θα γελάνε όλοι μαζί του,τι δεν καταλαβαίνεις?
Ruthless
21-01-2009, 15:50
Μωρή ηλίθια Χ, αφού δε σε παίρνει εσένα η μπάλα τι πετάγεσαι; Δηλώνεις χεβιμεταλού; Όχι, ακούς μαλακίες. Γι'αυτό σάλτα και γαμήσου μπας και στρώσεις.
Χαίρομαι που σου απάντησα όπως ξέρεις να μιλάς, αφού η θεραπεία για το σύνδρομο του Τουρέ που είχες όταν ήσουν μικρή δεν ήταν 100% επιτυχής.
Και πάνκη, εσύ μπορεί να μη βλέπεις ταμπέλες και αξιώματα, αλλά υπάρχουν.
Όσο για το φιλαράκι σου(τον δηλωμένο επικοχεβιμεταλά) όταν λέει δε γουστάρει Manowar γιατί είναι ποσεράδες(ή γιατί μιλάνε υποτιμιτικά για γυναίκες ή δε ξέρω κι εγώ τι) αλλά δε δίνει σημασία στο τι παίζουν οι Manowar(που πάντα παίζουν κορυφαίο heavymetal από όλες τις απόψεις - συνθετικά, στιχουργικά, εκτελεστικά - και αυτό είναι αντικειμενικά αλήθεια), όπως ξαναείπα, αποκυρήσει την κορυφαία αμερικάνικη μπάντα του heavy metal(και μην ακούσω τίποτα για Riot). Με μια τέτοια δήλωση ένας άλλος ΧΨΖ χεβιμεταλάς θα γελάει με την πάρτη του. Και δεν θα έχει και άδικο.
ΥΓ: O King Diamond έχει ενοχλητική φωνή και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν είναι ψηλά στην εκτίμησή μου(ή οι merciful fate). Μουσικά μια φορά μου αρέσουν αρκετά.
hcpunksonacid
21-01-2009, 15:54
(που πάντα παίζουν κορυφαίο heavymetal από όλες τις απόψεις - συνθετικά, στιχουργικά, εκτελεστικά - και αυτό είναι αντικειμενικά αλήθεια)
δεν περιγραφω αλλο.τι παει να πει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ρε συ??εσυ και οι 15 φιλοι σου???
αν το κανεις για χαβαλε και για να σπας αρχιδια στο φορουμ,τα συγχαρητηρια μου και οχι μονο.και την αγαπη μου.
αν τα εννοεις,ε εισαι μεγαλος μπουφος,σορρυ.
μπερνιν σε εχω σε εκτιμηση,αλλα καπου κανεις λαθος εδω.
εμεις ειμαστε οι φασιστες?σορρυ,αλλα αλλος μιλαει για μουσικη μονο για αντρες και 1002 μαλακιες.
ειμαστε φασιστες με τον ρουθλεςς λοιπον.γιατι ομοιοι του αποκλειεται να υπαρχουν σε ολο τον πλανητη.
Χ οταν μιλας εισαι καλυτερη.μην τον βριζεις.α,και μην μασας,δεν σου την πεφτω.
Amnesiac.
21-01-2009, 15:54
Μια καλή ιδέα θα ήταν να φέρεις και τους φίλους σου στο ηαρ να γελάνε με την πάρτη μας. Ωραία θα είναι.
Μωρή ηλίθια Χ, αφού δε σε παίρνει εσένα η μπάλα τι πετάγεσαι; Δηλώνεις χεβιμεταλού; Όχι, ακούς μαλακίες. Γι'αυτό σάλτα και γαμήσου μπας και στρώσεις.
A entaksei tote! Dhladh den einai to HEAVY METAL gia gunaikes, giati einai polu SKLHRO gia ta autakia mas, alla to blackmetal, to screamo, to post metal, to sludge ktl, mporoume na ta akoume etsi?
Ok! Parekshghsa mwre.
lol
Witchkiller
21-01-2009, 15:57
Δηλ οι Manowar που λένε brothers and sisters of steel στα dvdia δεν παίζουν heavy metal ή δεν αποδέχονται γκόμενες..... ρε μια χαρά τις αποδέχονται για οπαδούς και δεν τους χαλάει και καθόλου.
Το Show me your tits δεν είδα πουθενά να βγάφει ότι απαγορεύει στις γυναίκες ν'ακούνε metal ούτε το είδα αυτό σε κανά άλλο κομμάτι τους.
Όσο για τις γκόμενες που δε χτυπιούνται με Alcohol ,Pussy r'n'r τι σημαίνει ?
Οκ ,δε χτυπιούνται με εμάς αλλά τα live των Released Anger και Convixion που και που έχουν τα γκομενάκια τους...Αυτό τι σημαίνει ?ότι αυτές οι μπάντες δεν παίζουν metal (και μάλιστα ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ με το συμπάθιο) ? Ή ότι οι γκόμενες αυτές έχουν παπάρια και μαλαπέρδα?
Σοβαρέψου.........................
Ruthless
21-01-2009, 16:01
Πάνκη, αν θες να μιλήσουμε για το τι άσχημο έχουν οι Manowar, κάνε άλλο θρεντ και γράψε που δεν τα πάνε καλά όπως παίζουν(μιλώντας πάντα για heavy metal έτσι - αυτό παίζουν άλλωστε).
Αν και από σένα παίζει να ακούσω ότι δε σου αρέσουν γιατί ο Adams δεν έχει καλή φωνή ξέρω γω. :shock:
Witchkiller, δεν είπα ότι απαγορεύεται ποτέ οι γυναίκες να ακούνε heavy metal. Υπάρχουν άλλωστε οι λαμπρές εξαιρέσεις.
Αλλά, και είναι μεγάλο το αλλά αυτό, ένα μεγάλο μέρος του heavy metal είναι σαν το show me your tits. Και ένα πολύ μεγάλο μέρος από τις γυναίκες αντιδρά σαν την ηλίθια την Χ ή την enitharmon. Αυτές λοιπόν οι γυναίκες, αφού αποκυρήσσουν όλα αυτά, ε δεν μπορούν να δηλώνουν πως ακούν χεβιμέταλ. Γιατί δεν ακούν. Ακούν μερικές μπάντες, αλλά το χεβιμέταλ δεν τους αρέσει γιατί είναι μεταξύ άλλων και σεξιστικό και τους θίγει το είναι.
EMENA TO HEAVY METAL PANTWS DE MARESEI GIATI EINAI POY-STI-KO RUTHLESS.
Ruthless
21-01-2009, 16:05
Τώρα μού'δειξες! Μπράβο!
:thumbsup:
Χέστηκα αν σου αρέσει ή δεν σου αρέσει γιατί το βρίσκεις πούστικο. Άκου τις μπαφοντουμιές σου και ότι άλλα σκατά ακούς και ζούμε ευτυχισμένοι από εδώ και μπρος. :)
Marillion
21-01-2009, 16:07
Syglonistiki apokalypsh pou thetei to thread se anavrasmo!!!
''In the cell below I wait knowing that my painful fate is near
Her silhouette appears, her beauty so disarming, I’ve no fear
I with delight as she unleashes all her fury upon me
Her touch does excite, my body bleeds, but I just beg for more
I know the pain of all who’ve come before me
I feel the power in her whip as she strikes me
I see the blood in her eyes as she makes me scream
THE DOMINATRESS
My body chained and shackled I beg for mercy as she laughs
The sweet torture takes its toll how I pray to God to let me go
The devil’s daughter she may be a sinful sinner’s sin for me
Blinded by desire for more blood her caress of leather burns my love
http://www.youtube.com/watch?v=yY1nkxfxnCM
Oi anw8i plirofories ka8ws kai to arxeiako yliko, edw8hsan apo gnwsto truemtalo PRWIN er-ith. Se periptwsh pou lavoume sovara tous stixous tonwnoume ton andrismo tou timiou atsaliou.
αυτό σημαίνει ότι τελείωσε το κάψιμο?!?
εντιτ: μάλλον όχι :(
hcpunksonacid
21-01-2009, 16:08
Πάνκη, αν θες να μιλήσουμε για το τι άσχημο έχουν οι Manowar, κάνε άλλο θρεντ και γράψε που δεν τα πάνε καλά όπως παίζουν(μιλώντας πάντα για heavy metal έτσι - αυτό παίζουν άλλωστε).
Αν και από σένα παίζει να ακούσω ότι δε σου αρέσουν γιατί ο Adams δεν έχει καλή φωνή ξέρω γω. :shock:
Witchkiller, δεν είπα ότι απαγορεύεται ποτέ οι γυναίκες να ακούνε heavy metal. Υπάρχουν άλλωστε οι λαμπρές εξαιρέσεις.
Αλλά, και είναι μεγάλο το αλλά αυτό, ένα μεγάλο μέρος του heavy metal είναι σαν το show me your tits. Και ένα πολύ μεγάλο μέρος από τις γυναίκες αντιδρά σαν την ηλίθια την Χ ή την enitharmon. Αυτές λοιπόν οι γυναίκες, αφού αποκυρήσσουν όλα αυτά, ε δεν μπορούν να δηλώνουν πως ακούν χεβιμέταλ. Γιατί δεν ακούν. Ακούν μερικές μπάντες, αλλά το χεβιμέταλ δεν τους αρέσει γιατί είναι μεταξύ άλλων και σεξιστικό και τους θίγει το είναι.
χαχα!μαλλον μιλαω λιβανεζικα μου φαινεται.
ρε,δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινει/σχολιασει τους μανογουορ γιατι πολυ απλα δεν ακουω αυτο το ΣΤΥΛ.
ψοφαω με τελευταια ατακα.λες και βλεπω τον μακη μαναβη του επικου μεταλ να μιλαει.
"γιατι να πουμε ξερω γω ξερω γω,οι γυναικες δεν μπορουν να ακουσουν χεβυ μεταλ τους θιγει το εισαι σε λεω να πουμε με καταλαβαινεις ξερω γω?"
εντιτ!μλκ ρουθλεςς αυτοκτονα.πριν στειλω καμια τσατσα να σε κοπαναει με κανενα φραγκελιο ου μωρη λουγκρα ουυυυυυυυυυυυ!
sausage grace!
Witchkiller
21-01-2009, 16:09
που πάντα παίζουν κορυφαίο heavymetal από όλες τις απόψεις - συνθετικά, στιχουργικά, εκτελεστικά - και αυτό είναι αντικειμενικά αλήθεια), όπως ξαναείπα, αποκυρήσει την κορυφαία αμερικάνικη μπάντα του heavy metal(και μην ακούσω τίποτα για Riot)
Αντικειμενικά ο πιο καλός μουσικός που πέρασε από Riot πηδάει για πλάκα το συντριπτικό μέρος του παγκόσμιου Heavy Metal (μαζί με τους Manowar). Αυτό για το εκτελεστικό μέρος.
Oι Riot είναι πολύ πιο πλήρης μπάντα συνθετικά μιας και έχουν κινηθεί σε όλα τα παρεμφερή στυλ του ύφους με θαυμαστή επιτυχεία σε αντίθεση με τους Manowar που (μ'εξαίρεση το -κορυφαίο τους για 'μένα - Thriumph Of Steel) κινούνται στα ίδια συνθετικά μοτίβα
Τώρα για τα υπόλοιπα είναι περί ορέξεως και όχι αντικειμενική αλήθεια γιατί πχ το Warrior για μένα είναι μερικά έτη φωτός καλύτερο από το Battle Hymns και πάει λέγοντας................
hcpunksonacid
21-01-2009, 16:15
re paidia afou h alhtheia tou kathenos einai h alhtheia tou kai mono ti epixeirhmatologeite oloi yper twn apopsewn sas? tsampa kyttara ksodeyete. oute ton anthrwpo aksizei na ton exete sthn gwnia kai na toy ta xwnete oute exei ginei kapoia proodos se toses selides.
synexiste twra, don't mind the gap :P
ουστ ρε αμμοπωλη.εδω εχουμε ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αποδειξεις οτι ο ρουθλεςς γουσταρει μπαντες που τους τον φερμαρουν και εσυ πας να φερεις την γαληνη στο φορουμ?
ρουθλεςς πες μου,οταν γνωρισες τον ερωτα μπορουσες να κατσεις μετα?ψηνεσαι για στραπ-ον?γιατι αποκλειεται να μενεις μονο στο κλςτσομπουνια και στα πατημενα αρχιδια!
τελικα μηπως το ατσαλακι δεν ειναι παρθενο?μηπως εχει κανει την εισβολη?? :rofl:
Ruthless
21-01-2009, 16:21
Ο τύπος γουστάρει s&m. Αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω από το αντικείμενο που του προσφέρει την ηδονή που επιζητεί. Και δε νομίζω να λέει πουθενά πως του τον φέρμαρε ή κάτι τέτοιο.
Χάρηκες πάνκη;
Επίσης, αυτά τα :rofl: και το χιούμορ είναι γενικό της πόλης σου; Σας κόλλησε ο Καντιρού; :P
Witchkiller
21-01-2009, 16:24
Οκ ,για να καταλάβω....το θέμα μας είναι ότι γυναίκες οι οποίες δε γουστάρουν την σεξιστική πλευρά του metal δεν πρέπει ν άκούνε το στυλ ή να δηλώνουν οπαδοί?
Αυτό είναι αποψή σου ,δεν είναι νομοτελική αλήθεια φυσικά. Εγώ που δε γουστάρω Μercyful Fate δεν είμαι χεβιμεταλλάς ? Δε στέκει αυτό που λες......................
Witchkiller
21-01-2009, 16:27
re paidia afou h alhtheia tou kathenos einai h alhtheia tou kai mono ti epixeirhmatologeite oloi yper twn apopsewn sas? tsampa kyttara ksodeyete. oute ton anthrwpo aksizei na ton exete sthn gwnia kai na toy ta xwnete oute exei ginei kapoia proodos se toses selides.
Κανένας δεν τον έβαλε στη γωνιά ρε .Είναι cool ο Ruthless...................
Κουβέντα να γίνεται...............
hcpunksonacid
21-01-2009, 16:27
Ο τύπος γουστάρει s&m. Αυτή δεν είναι τίποτα παραπάνω από το αντικείμενο που του προσφέρει την ηδονή που επιζητεί. Και δε νομίζω να λέει πουθενά πως του τον φέρμαρε ή κάτι τέτοιο.
Χάρηκες πάνκη;
Επίσης, αυτά τα :rofl: και το χιούμορ είναι γενικό της πόλης σου; Σας κόλλησε ο Καντιρού; :P
ρε λουκουμα,αυτη δεν ειναι το αντικειμενο,αυτος ειναι στα 4 και τρωει τις ΜΠΑΝΤΟΦΛΙΕΣ του.
αν ειναι ετσι ρε ψηλε και ο γκομενος του τζορτζ μαικλ εχει αντικειμενα που τον βιδωνουν που και που.
δεν μου λες,μετα απο αυτην την τρομακτικη αποκαλυψη δεχεσαι τις γυναικες στο ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ εστω και σαν ντομινατρεσσες?μην πεις οχι,δεν θα δεχτεις ετσι ενα μερος του χεβυ μεταλ (το οποιο ειναι σημαντικοτατο τονιζω) και θα θεσεις τον εαυτο σου εκτος κυκλου.
Amnesiac.
21-01-2009, 16:28
Άντε γαμήσου ρε ΕΙΡΗΝΙΣΤΗ.
Πάνκη αύριο παίζει να είμαι Θεσσαλονίκη γιαυτό πρόσεχε τα λόγια σου γιατί θα βγουν κέρατα.
hcpunksonacid
21-01-2009, 16:33
[quote="Sand Merchant":3nz2kazo]re paidia afou h alhtheia tou kathenos einai h alhtheia tou kai mono ti epixeirhmatologeite oloi yper twn apopsewn sas? tsampa kyttara ksodeyete. oute ton anthrwpo aksizei na ton exete sthn gwnia kai na toy ta xwnete oute exei ginei kapoia proodos se toses selides.
Άντε γαμήσου ρε ΕΙΡΗΝΙΣΤΗ.
Πάνκη αύριο παίζει να είμαι Θεσσαλονίκη γιαυτό πρόσεχε τα λόγια σου γιατί θα βγουν κέρατα.[/quote:3nz2kazo]
αντε στο διαολο ρε ΘΡΑΣΕΡ.τα μονα κερατα που μπορεις να βγαλεις ειναι αυτα------------> :dfinger:
ρουθλεςς δεν υπαρχει γυρισμος.αποδεξου τις γυναικες στο χεβυ μεταλ,και μαλιστα σε αυταρχικο ρολο.να σου μοιραζουν καμια φαπα που και που και εσυ να λες "ναι μωρο μου,δωσε και αλλες.αντεχει ο ζυμωμενος απο την οικοδομη σβερκος μου".αλλιως εχεις θεσει εαυτον εκτος του κυκλου,εκτος του ιερου δισκοποτηρου,εκτος της λιστας των cauldron born.
προτεινω να ορισθει η Χ προεδρος του συνδεσμου φιλων χεβυ μεταλ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.εχεις να φας ΚΛΩΤΣΑ ρουθλεςς,θα χορτασεις απο σεξουαλικη ικανοποιηση ρε κουφαλα!
Ruthless
21-01-2009, 16:49
Χαλασμένα ήταν και σε πειράξαν μου φαίνεται φίλος.
Πρόσεχέ το νεξτ τάιμ. :)
irreligious
21-01-2009, 16:55
χέβι μέταλ και καμτσικιές λοιπόν.
eleventh guardian
21-01-2009, 16:56
Πάντως ο Μαρίλιον και ο "τρουμέταλος" (σιγά, τον είδαμε!) φίλος του έχουν ένα δίκιο. Λέγαμε τόσες μέρες για Savage Grace και ξεχνάγαμε αυτό.
http://vibrationsofdoom.com/test/test2/covers/SavageGrace-TD.jpg
Και φίλε Ruthless, δεν σε βάλαμε στη γωνία, αλλά ώρες-ώρες τα λες με έναν τρόπο που σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου.
Amnesiac.
21-01-2009, 17:06
:!:
Τιναυτά καλέ :?:
Μήπως τελικά με τόση φάπα που πέφτει θα έπρεπε να μιλάμε για αγνό, ανόθευτο, Tzanetakos Metal :?:
stam and the witches
21-01-2009, 23:42
Ρε Ruffles πώς γίνεται να σαι τόσο μεγάλος και να ακούς τέτοιες μαλακίες;
Δηλαδή ντάξει ξέρωγω πες, μην παρατήσεις τελείως και το (heavy) metal, αλλά δε γίνεται στον 20ο αιώνα να ακούς Manowar, δε χρειάζεται πλέον, δεν έχουν κάτι να προσφέρουν! Τόσες μπάντες εξέλιξαν το (heavy) metal και φτιάξαν το (heavy) metal του 20ου αιώνα! Πλέον έχεις μπαντάρες που κρατάνε το λάβαρο του (heavy) metal ζωντανό, δίνουν μία κλωτσιά στα αρχίδια του καθωσπρεπισμού, της βισσοβανδή και της ποπ κουλτούρας. Έχεις μεγάλες μπάντες όπως οι Slipknot, οι Machine Head, οι Kyuss, οι System of a Down, οι Tool!, οι Leviathan, οι Arch Enemy, οι Nevermore, οι Dodheimsgard και οι SunnO)))! Μην αρνείσαι την εξέλιξη, αγκάλιασέ την!
Κατα τ'άλλα το ότι συζητάμε 20 σελίδες για τους στίχους (citation needed) των Manowar μου φέρνει τη λύπη. Είμαι 20 χρονών και μου προξενείτε τη θλίψη μεταλλάδες μαντράχαλοι :!:
Raven Lord
22-01-2009, 01:58
Δηλαδή ντάξει ξέρωγω πες, μην παρατήσεις τελείως και το (heavy) metal, αλλά δε γίνεται στον 20ο αιώνα να ακούς Manowar, δε χρειάζεται πλέον, δεν έχουν κάτι να προσφέρουν! Τόσες μπάντες εξέλιξαν το (heavy) metal και φτιάξαν το (heavy) metal του 20ου αιώνα! Πλέον έχεις μπαντάρες που κρατάνε το λάβαρο του (heavy) metal ζωντανό, δίνουν μία κλωτσιά στα αρχίδια του καθωσπρεπισμού, της βισσοβανδή και της ποπ κουλτούρας. Έχεις μεγάλες μπάντες όπως οι Slipknot, οι Machine Head, οι Kyuss, οι System of a Down, οι Tool!, οι Leviathan, οι Arch Enemy, οι Nevermore, οι Dodheimsgard και οι SunnO)))! Μην αρνείσαι την εξέλιξη, αγκάλιασέ την!
Κατα τ'άλλα το ότι συζητάμε 20 σελίδες για τους στίχους (citation needed) των Manowar μου φέρνει τη λύπη. Είμαι 20 χρονών και μου προξενείτε τη θλίψη μεταλλάδες μαντράχαλοι :!:
ελπίζω πραγματικά να το λες για πλάκα... όλο το quote
irreligious
22-01-2009, 02:01
λογικά για πλάκα το λέει,αλλά και'συ μεγάλος άνθρωπος δεν ντρέπεσαι να ακούς ακόμα ποζεριές?
:midfinger:
GuardianOfIvorytower
22-01-2009, 02:38
Κ αν δεν το λέει για πλάκα????
:midfinger: :midfinger: :midfinger: :midfinger: :midfinger: :midfinger: :midfinger:
:pingpong: :pingpong: :pingpong: :pingpong: :pingpong: :pingpong: :pingpong:
BURNIN AMBITION
22-01-2009, 02:44
mew gamhsate kai etoimaza quote porotiko
xeneres
Tonosalata
22-01-2009, 03:09
Μιας και έχετε μαζευτεί το αδελφάτο του αλουμινίου και υπερασπίζεστε με ξίφη και δόρατα την μουσικούλα σας
παραθέτω και γω μία λίστα αντρίκια για να μείνουμε οντόπικ..
σε τυχαία σειρά.
κάνω έντιτ γιατί δε είδα το 30.
1)Pantera - cowboys from hell
2)Psychotic waltz - a social grace
3)Paradise lost - icon
4)Judas Priest - sad wings of destiny
5) Anthrax - Spreading the disease
6) Bruce Dickinson - Accident of birth
7) Annihilator - Never neverland
8 )Metallica - Kill'em all
9)Iron Maiden - Killers
10)Death - Sound of perseverance
11)Acid Bath: When The Kite String Pops
12)Nevermore - Politics of ecstasy
13)Sepultura - Chaos A.D
14)Black Sabbath - Mob Rules
15) Grip INC - Nemesis
16) Slayer - South of Heaven
17)Sodom - Agent Orange
18)AC/DC - Back In Black
19) Danzig - Danzig
20) Cannibal Corpse - The Bleeding
21) Coroner - Grin
22) Megadeth - Rust in Peace
23) Machine Head - Burn My Eyes
24) Black Sabbath - Masters of reality
25) Twisted Sister - Stay Hungry
26) Judas Priest - Painkiller
27) Iron Maiden - Powerslave
28) Metallica - and justice for all
29) Sanctuary - Into The Mirror Black
Αφήνω μία θέση για την φάση.
τα αγαπώ ακόμα και έγινα ΑΝΤΡΑΣ με αυτά.εκτός των 'ασιντ μπαθ που τουσ έμαθα αργούτσικα.
stam and the witches
22-01-2009, 03:18
ψοφα κουμουνο-σκυλο
Και οι Kreator κουμμούνια δεν είναι;
Μιας και έχετε μαζευτεί το αδελφάτο του αλουμινίου και υπερασπίζεστε με ξίφη και δόρατα την μουσικούλα σας
σε τυχαία σειρά.
1)Pantera - cowboys from hell total gay rednecks....to xw vynilio dinw lefta se opoion to parei
2)Psychotic waltz - a social grace to allo8i ka8e metalla pou emeine sto gymnasio....
3)Paradise lost - icon ....opourtounistes tou kwlou....no comment(gayroi)
4)Judas Priest - sad wings of destiny ...entimotatos gay
5) Anthrax - Spreading the disease eleos....anthrax
6) Bruce Dickinson - Accident of birth o typos diavaze tous agglous Liakopoulous kai stin ellada ton exan gia eidhmwna stin istoria
7) Annihilator - Never neverland lol pou lene kai sto internet...akoma gelaw me to video
8 )Metallica - Kill'em all oi exontes gnwsh gellan sardonia
9)Iron Maiden - Killers respect
10)Death - Sound of perseverance eleos...o sxwremenos evgale kalytera
11)Acid Bath: When The Kite String Pops respect
12)Nevermore - Politics of ecstasy seismos atalantwsynhs..otan eixe er8ei me Sanctuary gelousame
13)Sepultura - Chaos A.D chaos lefta...eura ston dromo maxime
14)Black Sabbath - Mob Rules logika asteieuese
15) Grip INC - Nemesis kanena sxolio
16) Slayer - South of Heaven xynw akatapausta
17)Sodom - Agent Orange e3akosia xronia prospa8oun
18)AC/DC - Back In Black ekspermatwsis
19) Danzig - Danzig paparas
20) Cannibal Corpse - The Bleeding papares
21) Coroner - Grin autous giati tous agiopoihsan enas 8eos 3erei
22) Megadeth - Rust in Peace apla ileos
23) Machine Head - Burn My Eyes ....xxaxaxaxaxxaxaxaaxxa
24) Black Sabbath - Masters of reality ....epitelous
25) Twisted Sister - Stay Hungry eisai olympiakos????
26) Judas Priest - Painkiller ...eisai olympiakos
27) Iron Maiden - Powerslave robots on stage ki apo katw na kopanieste...etsi sas 8elw
28) Metallica - and justice for all to prwto album pou ta tympana einai pio panw apo tis ki8ares
29) Sanctuary - Into The Mirror Black vlepe panw
τα αγαπώ ακόμα και έγινα ΑΝΤΡΑΣ με αυτά.εκτός των 'ασιντ μπαθ που τουσ έμαθα αργούτσικα.
as 8ymwsw kana pitsko....
Λολ, γελασα με τα σχόλια γιατι εχουν φαση, αλλα αν τα πιστευεις εισαι γελοιος.
ta pisteuw....min apanthseis omws oti eimai geloios....
Tonosalata
22-01-2009, 06:14
σε τυχαία σειρά.
1)Pantera - cowboys from hell total gay rednecks....to xw vynilio dinw lefta se opoion to parei
2)Psychotic waltz - a social grace to allo8i ka8e metalla pou emeine sto gymnasio....
3)Paradise lost - icon ....opourtounistes tou kwlou....no comment(gayroi)
4)Judas Priest - sad wings of destiny ...entimotatos gay
5) Anthrax - Spreading the disease eleos....anthrax
6) Bruce Dickinson - Accident of birth o typos diavaze tous agglous Liakopoulous kai stin ellada ton exan gia eidhmwna stin istoria
7) Annihilator - Never neverland lol pou lene kai sto internet...akoma gelaw me to video
8 )Metallica - Kill'em all oi exontes gnwsh gellan sardonia
9)Iron Maiden - Killers respect
10)Death - Sound of perseverance eleos...o sxwremenos evgale kalytera
11)Acid Bath: When The Kite String Pops respect
12)Nevermore - Politics of ecstasy seismos atalantwsynhs..otan eixe er8ei me Sanctuary gelousame
13)Sepultura - Chaos A.D chaos lefta...eura ston dromo maxime
14)Black Sabbath - Mob Rules logika asteieuese
15) Grip INC - Nemesis kanena sxolio
16) Slayer - South of Heaven xynw akatapausta
17)Sodom - Agent Orange e3akosia xronia prospa8oun
18)AC/DC - Back In Black ekspermatwsis
20) Cannibal Corpse - The Bleeding papares
21) Coroner - Grin autous giati tous agiopoihsan enas 8eos 3erei
22) Megadeth - Rust in Peace apla ileos
23) Machine Head - Burn My Eyes ....xxaxaxaxaxxaxaxaaxxa
24) Black Sabbath - Masters of reality ....epitelous
25) Twisted Sister - Stay Hungry eisai olympiakos????
26) Judas Priest - Painkiller ...eisai olympiakos
27) Iron Maiden - Powerslave robots on stage ki apo katw na kopanieste...etsi sas 8elw
28) Metallica - and justice for all to prwto album pou ta tympana einai pio panw apo tis ki8ares
29) Sanctuary - Into The Mirror Black vlepe panw
as 8ymwsw kana pitsko....
Αγαπητέ μίνιμινι,
Υπάρχει και το συναισθηματικό σε κάποια από αυτά,γαύρε. Στην λίστα έβαλα αυτά που άκουγα περισσότερο 14-18 και όχι τις σούπεργαμάτες ψαγμένες μπαντες για να ρίξω 3 ερ γκομενάκια με την καλτίλα μου,γαύρε. Από την άλλη τότε τα ίντερνετς μόλις ξεκίναγαν να σου δίνουν εύκολα τζάμπα τραγουδάκια και δε μπορούσαμε να έχουμε 50 δισκογραφίες σε 1 μέρα και γιαυτό περιοριζόσουν στους κύκλους των φίλων σου,γαύρε.!!!~!~!
Συνεχίζοντας, γαύρο να πεις την σούφρα σου,φάση. Τέλος,Τα σχόλια σου τύπου είμαι-ψαγμένος-ξέρω-από-καλούς-μετάλικα-και-από-καλό-λάδι είναι μεγάλες παπάτζες φιλαράκι, ξερωγώ.
Φιλικά,
Ο γαύρος σου, νοτ.
Witchkiller
22-01-2009, 11:37
Aν θεωρείς τον Ruthless βλάκα ,εσύ φίλε μόλις ανέβασες τον πίχη βλακείας σε δυσθεόρατα ύψη................
carheart
22-01-2009, 12:16
σταματήστε αυτόν τον παραλογισμό, πονά το μυαλό μου.
Jim Dandy Mangrum
22-01-2009, 12:17
TA MYALA MAS PONANE!!!!
P.A.O.K.
carheart
22-01-2009, 12:25
μιμή, στήριξέ το κάπου.
Marillion
22-01-2009, 12:26
kala mono ayto na sthrixei??? alla nai exei endiaferon gia pes
που κ πότε?
@stam ο μιλλε το παιζει αναρχικος
@πορν τρελη λιστα :dfinger:
hcpunksonacid
22-01-2009, 21:18
minime,θελω μια κριτικη της λιστας μου απο εσενα.εκλιπαρω.να εισαι ΑΛΥΠΗΤΟΣ.
pia lista...pou?
mPantera dinw kai to Far Beyond Driven tin ekdosh me diplo album kai to trypani ston gkwlo....apla sto ena vynilio exw 3erasei
ειδικά αυτό το θέλω
πότε?που? λέμε.μίλα.
Boris-san
22-01-2009, 21:25
@stam ο μιλλε το παιζει αναρχικος
Oxi kommounisths dhlwnei
@πορν τρελη λιστα :dfinger:
Indeed
synnenohsou me cybernaut...tou xw kai autounou 3 vynilia gia dwsimo
hcpunksonacid
22-01-2009, 21:26
μιμηντεν,αυτην την λιστα.
Οι μη-μεταλλαδες του φορουμ να δωσουν μια λιστα με τα 30 αγαπημενα μεταλ αλμπουμ τους.
Γιατι ετσι.Κουβεντα να γινεται.Να δουμε και τι αρεσει σε εμας τους εκτος μεταλ.
1)Nuclear assault-game over
2)onslaught-power from hell
3)Death-scream bloody gore
4)iron maiden-s/t
5)Voivod-war and pain
6)celtic frost-morbid tales
7)possessed-7 churches
8)bathory-bathory
9)Sadus-illusions
10)hellhammer-apocalyptic raids
11)Cathedral-carnival bizarre
12)Diamond head-living on borrowed time
13)Girlschool-hit and run
14)angelwitch-s/t
15)Darkthrone-transylvanian hunger
16)Sodom-in the sign of evil
17)Dark angel-darkness descends
18)kreator-endless pain
19) Entombed-left hand path
20)Mayhem-de misteriis
21)oz-fire in the brain
22)Zoetrope-a life of crime
23)saint vitus-hallows victim
24)Sepultura-morbid visions
25)Carnivore-retaliation
26)Trouble-psalm 9
27)holly terror-mind wars
28)Dissection-storm of the lights bane
29)massacre-from beyond
30)malevolent creation-ten commandments
pws fainete oti eisai PAOKi sto kagkelo...manavoskylo
alla gia mia stigmh...oi Entombed pou einai??
http://i197.photobucket.com/albums/aa9/00i00_photos/PA020001.jpg
epitrepete na leipoun tetoia?
hcpunksonacid
22-01-2009, 21:35
και που ξερεις οτι εχω το ανωθεν εντουμπτ??? :shock:
a re niata...totes eixame kai malia kaname kai xentmpangkingk
Αγαπητέ μίνιμινι,
Υπάρχει και το συναισθηματικό σε κάποια από αυτά,γαύρε. Στην λίστα έβαλα αυτά που άκουγα περισσότερο 14-18 και όχι τις σούπεργαμάτες ψαγμένες μπαντες για να ρίξω 3 ερ γκομενάκια με την καλτίλα μου,γαύρε. Από την άλλη τότε τα ίντερνετς μόλις ξεκίναγαν να σου δίνουν εύκολα τζάμπα τραγουδάκια και δε μπορούσαμε να έχουμε 50 δισκογραφίες σε 1 μέρα και γιαυτό περιοριζόσουν στους κύκλους των φίλων σου,γαύρε.!!!~!~!
Συνεχίζοντας, γαύρο να πεις την σούφρα σου,φάση. Τέλος,Τα σχόλια σου τύπου είμαι-ψαγμένος-ξέρω-από-καλούς-μετάλικα-και-από-καλό-λάδι είναι μεγάλες παπάτζες φιλαράκι, ξερωγώ.
Φιλικά,
Ο γαύρος σου, νοτ.
twra to da auto...giati gayros re...ti se ekana?
ta gkomenakia den goustaroun vlaxakia opote xesto den exw elpides
sta internet edina kati 3egyrismenes 400ares gia na katevasw miso album tin mera
kai telos an 8es na kanw ki egw mwre mia lista kai xwse oso 8es
fake user ti einai? gia na 3erw ti na apantaw
kai na min eisai antimetwpizeis ti mousikh ws gnwsi
sunepws lol at minmin
mallon prepei na kanw mia nea eisodo...i na grapsw kana manifesto gia to ti eimai
tespa epeidhs eimai kai gamw ta atoma min me pate kontra giati me pianei kata8lipshs
Boris-san
22-01-2009, 23:54
Egw se mia stigmh eftasa na ais8anomai asxhma pou ekana 10 post th mera.Esu file de niw8eis mia 40 post th mera kai dwse tou,pare to ligo relanti
a ok twra katalava to giati me to prwto post mou efaga pesimo...ok 8a valw orio to enamish post tin hmera
P.S. : esena se eida na akous Swans opotes eisai kalos an8rwpas
Boris-san
23-01-2009, 00:13
Sto now playing e?Nai re Soundtracks for the Blind forever!All Lined Up kai ta muala sta kaggela!Kai the great annihilator kai White Light.Genika Jarboe :pink:
i Jarboe egine o ntalaras tis amerikhs....oxi kai me Anselmo mwrh...
tespa auta einai ta dika mou...oti epi8ymas to anevazw....
http://i197.photobucket.com/albums/aa9/00i00_photos/ScreenShot002-1.jpg
...last post gia shmera
pwpw diskoi pou akouei apo duo fores sta petaxta
mi to pareis proswpika alla exoume piksei stous gnwstes pou kata t alla den anagnorizoun oute ena kommati ama tous to valeis na paiksei
exeis avatar Hirax...eleos re kagkourothrasha
akou kana asma Toxic ekei pera kai ase tous Swans
12:44 einai dikaioume na postarw
psinomoun na to grapsw, alla lew einai too much =p
anyway ki esu metallas deixneis opote
Witchkiller
23-01-2009, 12:53
pwpw diskoi pou akouei apo duo fores sta petaxta
mi to pareis proswpika alla exoume piksei stous gnwstes pou kata t alla den anagnorizoun oute ena kommati ama tous to valeis na paiksei
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια όντως........
regularpaul
23-01-2009, 14:05
αυτό ίσως είναι μεγάλη αλήθεια για κάποιους,
όχι όμως για τον μινμιν και σίγουρα όχι σε ό,τι αφορά τους Swans και τα συναφή
hcpunksonacid
23-01-2009, 18:54
ο φαρσερ του καντιρου.κερδισε και οικολογικα κερασματα(παπια πεκινου) και 2 βινυλια νταρκθροουν.
μπηκα στο φορουμ μετα απο μηνες,με νεο λογαριασμο και διακρινω ξανα τις μαλακιες του ελεεινου πανκη...
πανκη αγορι μου...το χεβυ μεταλ καλα σε γαμησε εσενα και την τρισαθλια σου φαρα...πεθανατε οταν πεθανε και ο αρχοντας της μαλακιας σας,ο βισιους...μετα ηρθε θριμαβευτικα το nwobhm και σας εστειλε στα σκουπιδια ολους...το 1980 δεν υπηρχε πανκ,ειχε τελειωσει,νεκρη ιστορια.
και ερχεσαι εσυ σαν φαντασμα του παρελθοντος να μας μιλησεις ποιο ειναι το χεβυ μεταλ που σου αρεσει...και η λιστα σου ειναι γεματη κουλους και κρυφοπανκηδες του κερατα..ασε κανεναν αλλο να μιλησει για το χεβυ μεταλ,εσυ μεινε στους σιχαμενους "γαμηστε τους γαμημενους γαμιοληδες" ramones...
γελασα εξισου με τις κουλες και γελοιες λιστες του regularpaul(αντε αγορινα μου να ακουσει το "νεο αιμα" του "μεταλ" και τις στονερ αηδιες σου) οπως και της αδερφης του ελεους,του γκοθα που βαλετε εκ τον οπισθεν καλκι...το χεβυ μεταλ αγορακια δεν ειναι ουτε χαμηλοκουρδισμενες κουλαμαρες,ουτε ουρλιαχτα απο παραφωνες λουγκρες...τι να λεμε τωρα...TNT?Disneyland after dark?TT quick?μπαντες που εσκιζαν κωλους με παιχταραδες μουσικους και οχι με κουλους ανιστορητους...τα παραμυθια τελειωσαν αγορια,σας εχει παρει χαμπαρι ολος ο κοσμος οτι ειστε απατεωνες...ειστε για να γεμιζετε το αν των 150 ατομων και να μιλατε για ενα μεταλ περιορισμενο στην κεφαλα σας...ενω στο εξωτερικο,μπανταρες με παιχταραδες γεμιζουν αρενες των 30 χιλιαδων...αλλα βεβαια,αυτοι ειναι ποζεραδες και φλωροι,εσεις ειστε οι εξυπνοι και οι μαγκες....
ελα βλακα βαιρους,δωσε και εσυ μια λιστα να γελασει ο κοσμος μπαφοκοπανε....
αα έχει ξεφύγει παντελώς η κατάσταση!
εχει ξεφυγει γιατι ενω το φορουμ σας υποτιθεται οτι ειναι "μεταλ",εχει μαζεψει ενα καρο ασχετους να μιλανε για την καθε κουλαμαρα...πανκηδες,γκοθαδες και χιλιες δυο μαλακιες...στηνετε πλατη σε ολους αυτους και παρασιτουν εις βαρος του καθαρου μεταλ...και μετα πεφτετε ολοι σαν εξυπνοι πανω στον steel assassin και πουλατε πνευμα...ε βεβαια,βλεπεις αυτος δεν βαλετε εκ των οπισθεν...
είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ κε δεν ακούω ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ
μη μιλάς μαζί μου θα σε μολύνω
Pinatero
24-01-2009, 18:19
ΜΕΤΑΛ ΑΠ ΓΙΟΡ ΑΣ!
φιλε o.p.m. εισαι φολς μεταλ, λιβ δε χωλ! κατι ποζερια σαν και σενα που κανουν το μεταλ μας να φαινεται φλωρικο τα κρεμαμε απο τις ατσαλινες χορδες μας στην πλατεια του χωριου!
ε φυσικα...αφου εχουν προλαβει και εχουν μολυνει τον χωρο ο καθε ιωνικος του τρομου και ο καθε σιχαμενος πανκης πως να μην μολυνθεις...γιατρεια υπαρχει παντα βεβαιως,εστω και αργα μπορεις να ξυπνησεις προβατα μπαφοστονερα και να δεις ποιοι ειναι οι καλυτεροι...η κορυφη ολων...και οχι οι καθε τυχαιοι queens of the stone age των τριων ακορντων...
χαχαχαχα
μου 'φτιαξες τη μέρα να'σαι καλά
Phantom Duck
24-01-2009, 18:25
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ (http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=1660)
και πως να ξεχασεις φαντομ-βλακα?τι λεει το καινουργιο κνουτ αγορινα?πουλησε πανω απο 100 κοπιες(συγγενεις και φιλοι)...που θα τολμησεις να κοροιδεψεις τους καλυτερους...σε αφηνω στην κουλαμαρα των tool,και στην ιδιοφυη βλακεια που περνιεται για το μελλον του χεβυ μεταλ,τους isis....
funishment
24-01-2009, 18:46
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/ca/OMAMseriousbusiness.jpg
o.p.m γιατι μου κανεις για φεικ του πανκη ? :D
irreligious
24-01-2009, 19:04
όχι, είναι γνωστός πετσάκιας.
hcpunksonacid
24-01-2009, 21:52
:rofl: :rofl: :rofl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΖΕΡ!
αζορ,μακαρι να ημουν τοσο ενημερωμενος και αντι-προβατο εγω ρε! :D
μην μου πεις ειναι ο γνωστος πετσακιας ποζερας? δεν θυμαμαι το νικ του
hcpunksonacid
24-01-2009, 22:16
χαχα τα φαινομενα αυτο δειχνουν!ας μην τον κανουν μπαν και παλι μονο ρε γμτ,να προλαβουμε και εμεις να πουμε καμια κουβεντα!
οφφ τοπικ-ειδες ρε μλκ που οταν σου λεω καποια πραγματα θα με ακους?αρχισαν οι μαλακιες οι χοντρες τωρα. :(
munchkin
25-01-2009, 07:55
diakrinw mia epistrofh Joey Allen tou 8riambeuth?
rincewind2k
25-01-2009, 17:56
πού τον ξέρεις εσύ τον joey allen;
irreligious
25-01-2009, 17:57
όχι ότι είναι ο σάμπατακ?
perfectly flawed
26-01-2009, 02:59
anathema-the silent enigma
my dying bride-turn loose the swans
iron maiden-powerslave
metallica-master of puppets
skyclad-prince of the poverty line
skyclad-the silent wales of lunar sea
savatage-edge of thorns
nevermore-dreaming neon black
sepultura-roots
slayer-god hates us all
my dying bride-the angel and the dark river
anathema-alternative 4
anathema-pentecost III
paradise lost-draconian times
manowar-sign of the hammer
black sabbath-masters of reality
my dying bride-the dreadful hours
iron maiden-7th son of a 7th son
iron maiden-killers
anathema-eternity
slipknot-slipknot
skyclad-irrational anthems
skyclad-vintage whine
dark tranquillity-projector
metallica-...and justice for all
metallica-black album
iron maiden-iron maiden
pantera-far beyond driven
metallica-st anger
my dying bride-like gods of the sun
Κανω πως δεν ειδα το St. Anger αλλα το γραφω πριν το κανεις εντιτ να δουν κι οι αλλοι οτι το εβαλες.
metamelia3
26-01-2009, 04:34
ΓΙΟΥ ΦΛΑΣ ΙΤ ΑΟΥΤ, ΓΙΟΥ ΦΛΑΣ ΙΤ ΑΟΥΤ
ΧΗΗΗΗΗ ΝΕΕΕΕΕΒΕΡ ΓΚΕΤΣ ΡΗΣΠΕΚΤ
perfectly flawed
26-01-2009, 09:52
Κανω πως δεν ειδα το St. Anger αλλα το γραφω πριν το κανεις εντιτ να δουν κι οι αλλοι οτι το εβαλες.
so fucking what???
perfectly flawed
26-01-2009, 10:04
k sto katw katw na grapsoume ta agapimena mas a;lbum eipe k oxi ta 30 kalytera metal bums ever....k to st anger me kollise apisteuta otan to akousa prin 5 xronia...k akoma k twra maresei pio poly apo to load k to reload...akoma k apo thn pipa death magnetic...
fandango
26-01-2009, 12:21
Τζόι, πότε μπαρκάρεις πάλι?
MoRmEnGiL
28-01-2009, 09:10
ola wraia alla epeidh diabasa merikes pipes edw mesa peri metal
otan leme metal ennooume auto
http://i175.photobucket.com/albums/w140/jimmortal2000/manowar/l_a261f8dc20e85ed5704a3ca3e2996859.jpg
afou exoume tonous kryfomanogouoradwn edw mesa, kai einai apo ta liga bands pou me kanoune akoma na ais8anomai metalliko aderfo kie ta loipa mpernh porwsou.
eleventh guardian
28-01-2009, 16:47
Πες τα ρε man, γιατί πήξαμε στα Anathema και τα Paradise Lost...
Witchkiller
28-01-2009, 19:26
ola wraia alla epeidh diabasa merikes pipes edw mesa peri metal
otan leme metal ennooume auto
http://i175.photobucket.com/albums/w140/jimmortal2000/manowar/l_a261f8dc20e85ed5704a3ca3e2996859.jpg
afou exoume tonous kryfomanogouoradwn edw mesa, kai einai apo ta liga bands pou me kanoune akoma na ais8anomai metalliko aderfo kie ta loipa mpernh porwsou.
Μετά από Αccept,Running Wild ,Saxon ,Riot και Armored Saint βεβαίως βεβαίως.........
nikolasfluxus
29-01-2009, 14:00
1 venom-black metal(α ρε καλκι)
τα υπόλοιπα χωρίς σειρά προτιμήσεως:
darkthrone-a blaze in the northern sky
hellhammer-Apocalyptic Raids 1990 A.D.
napalm death-scum
bathory-bathory
cripple bastards- desperately insensitive
burzum-filosofem
anal cunt-it just gets worse
manilla road-invasion
daughters-hell songs
celtic frost-morbid tales
darkthrone-FOAD
sarcofago-INRI
mayhem-deathcrush
(ε όχι και τριάντα)
ελα βλακα βαιρους,δωσε και εσυ μια λιστα να γελασει ο κοσμος μπαφοκοπανε....
χέι ροζ μετάλλερ! ζωή δεν απεκτήσες ακόμα;
CrippleHorse
04-02-2009, 00:03
το χεβυ μεταλ αγορακια δεν ειναι ουτε χαμηλοκουρδισμενες κουλαμαρες,ουτε ουρλιαχτα απο παραφωνες λουγκρες...τι να λεμε τωρα...
ειδικά το να κοιτάς πως να κάνεις το μέταλ σου πιο χέβυ είναι αντίθετο του χέβυ μέταλ, συμφωνούμε τελικά
AC/DC - Back In Black
Annihilator - Alice In Hell
Anthrax - Among The Living
Atheist - Unquestionable Presence
Autopsy - Acts Of The Unspeakable
Black Sabbath - Heaven and Hell
Carcass - Symphonies Of Sickness
Celtic Frost - Morbid Tales
Coroner - No More Color
Death - Leprosy
Dio - Holy Diver
Entombed - Left Hand Path
Exodus - Bonded By Blood
Immolation - Dawn Of Possession
Iron Maiden - Iron Maiden
Judas Priest - Screaming for Vengeance
Kreator - Extreme Aggression
Malevolent Creation - Retribution
Mayhem - De Misteriis
Megadeth - Rust In Peace
Motorhead - Ace Of Spades
Morbid Angel - Blessed Are The Sick
Monstrosity - Millennium
Nuclear Assault - Game Over
S.O.D. - Speak English Or Die
Sadus - Swallowed In Black
Obituary - Cause Of Death
Sodom - Agent Orange
Suffocation - Effigy Of The Forgotten
Voivod - Killing Technology
CrippleHorse sxedon to 1/3 den einai kan metsal....kata t alla to avatar sou to eixa kanei t-shirt Sonic Youth
CrippleHorse
04-02-2009, 01:21
Έβαλα πράγματα που άκουγα όταν ένιωθα από τέτοια.
Το λιγότερο μέταλ είναι crossover thrash ξερω γω.
Τι λες, ότι τα death δεν είναι metal, ή ότι δεν έχω ούτε ένα angelwitch?
gia ta AC/DC,Motorhead,S.O.D., Carcass klp....min arpazese
CrippleHorse
04-02-2009, 02:26
Δεν αρπάζομαι, σιγά μην πλακωθούμε για το πόσο grind ήταν οι carcass.
Mάλλον το κριτήριο είναι δίσκοι που αν έδινες σε έναν μεταλλά θα τους άκουγε. Έτσι ναι carcass, όχι napalm death.
Όσο για τους motorhead, μάλλον καιροσκόπους τους λες. Τότε ήταν μεταλλάδες, πιο πριν πανκιά, μετά ροκ ν ρολ, ανάλογα με το τι πουλόυσε. Μόνο grunge δεν είπαν ότι έπαιζαν.
Οι S.O.D. πάλι μου αφήνουν ερωτηματικά. Καλά οι υπόλοιποι παίζει να παίρνανε στην πλάκα τους φασιστοστίχους αλλά ο μιλάνο στάνταρ θα τους εννοούσε. Τρελλό κόλλημα με τα χωσίματα όμως.
hcpunksonacid
04-02-2009, 03:10
Όσο για τους motorhead, μάλλον καιροσκόπους τους λες. Τότε ήταν μεταλλάδες, πιο πριν πανκιά, μετά ροκ ν ρολ, ανάλογα με το τι πουλόυσε. Μόνο grunge δεν είπαν ότι έπαιζαν.
Οι S.O.D. πάλι μου αφήνουν ερωτηματικά. Καλά οι υπόλοιποι παίζει να παίρνανε στην πλάκα τους φασιστοστίχους αλλά ο μιλάνο στάνταρ θα τους εννοούσε. Τρελλό κόλλημα με τα χωσίματα όμως.
+κανενα εκατομμυριο!!!!!!
καιροσκοποι.μια ζωη θα το λεω για τους σιχαμενους με την μισοπεθαμενη φωνη.
ο μιλανο ηταν και ειναι μεγαλος βλακας.απο αυτους,ο μονος με "καλη" νοοτροπια(μουσικα,ιδεολογικα) ηταν ο τσαρλι.ιαν αρχιμαλακας και λιλκερ αλλος καιροσκοπος και αυτος.
Witchkiller
04-02-2009, 18:53
Τώρα βέβαια τοότι μια ζωή οι Motorhead λέγαν ότι παίζαν punk ή r'n'r αλλά όχι metal είναι σημάδι καιροσκοπίας φαντάζομαι τρελό .
Άσε δε που αλλάξανε και ΤΟΟΟΣΟ πολύ το στυλ τους (καλά ,μηλάμε για άλλη μπάντα έτσι - ειρωνεία εννοείται-) που είναι από φυσάει ο άνεμος πάω..........
exei plaka na sxoliazeis tous Motorhead me Sodom avatar pantws
Ruthless
04-02-2009, 18:58
+κανενα εκατομμυριο!!!!!!
καιροσκοποι.μια ζωη θα το λεω για τους σιχαμενους με την μισοπεθαμενη φωνη.
Μόνο κανένα εκατομμύριο; Δώσε κι άλλο.
Συμφωνώ με πάνκη σε μουσικά θέματα πάντως. Δεν μπορώ να πέσω πιο χαμηλά. :P
hcpunksonacid
04-02-2009, 19:07
πιστεψε με,εχεις πεσει και πιο χαμηλα(στα γονατα,σαπακιασμα απο δερματοφορουσα κτλ κτλ).
παντως για τους μοτορχεντ συμφωνουμε.πες μου οτι σιχαινεσαι και ac/dc,black sabbath και θα γινω ο νεος σου κολλητος.
re pAnkh ligo sevas ston Lemmy re....kai otan epeze to Hells Bells stin nToumpa wtoaspides forouses??
gia Sabbath st arxidiam
hcpunksonacid
04-02-2009, 19:17
οταν επαιζε το πιο βαρετο και σιχαμενο κομματι στην ιστορια της μουσικης παγκοσμιως,εγω απλα αδιαφορουσα.χιλιες φορες το "μαγκια μου που ειμαι ΠΑΟΚτσης"
οσο αφορα τον σκατογερο με την χρονια βρογχιτιδα,την μερα που θα ακουσω τα χαρμοσυνα νεα για τον θανατο του θα κανω παρτυ.ειναι οτι πιο ελλεεινο και βαρετο εβγαλε ΠΟΤΕ η μουσικη,σε ΟΛΑ τα ειδη.
και επειδη θα μου πεις για την επιρροη της σκατομπαντας του στο πανκ,θα σου πω και εγω το εξης:οι μοτορχεντ θα ηταν ωραια μπαντα αν επαιζαν μονο σε γρηγορες ταχυτητες,εβγαζαν την σκατοροκια απο τα ριφφ τους,περιοριζαν τα ηλιθια σολο,ειχαν πολυ πιο κατεστραμμενους στιχους,καικυριως δεν τραγουδουσε ο αρχιμαλακας.
η απαντηση ειναι λοιπον zeke-dirty sanchez.
παντως υπαρχουν και πιο καθυστερημενες μπαντες.deep purple.ο ορισμος του "θελω να πεθανω απο την βαρεμαρα".
Ford Prefect
04-02-2009, 19:21
O Lemmy καιροσκόπος. Ε-ΛΕ-ΟΣ.
Ό,τι διαφωνία και αν έχουμε σε ο,τιδήποτε ρε πάνκη, δε πα να'ναι υπαρξιακό, μουσικό, ποδοσφαιρικό, ιδεολογικό, πάει κι έρχεται. Εδώ τραβάω γραμμή: Είσαι ΛΑ-ΘΟΣ. Δεν υπάρχει πιο αυθεντικό άτομο από τον Lemmy. Απλά δεν υπάρχει. ΤΕΛΟΣ.
re mpas kai den eisai PAOKtshs??? ti einai auta pou les??
tespa o an8rwpas vghke me tin tsoper apo ton tafo de mporw para na ton agapaw....to mono kako einai oti vazei cocacola sto gouiski tou
hcpunksonacid
04-02-2009, 19:31
O Lemmy καιροσκόπος. Ε-ΛΕ-ΟΣ.
Ό,τι διαφωνία και αν έχουμε σε ο,τιδήποτε ρε πάνκη, δε πα να'ναι υπαρξιακό, μουσικό, ποδοσφαιρικό, ιδεολογικό, πάει κι έρχεται. Εδώ τραβάω γραμμή: Είσαι ΛΑ-ΘΟΣ. Δεν υπάρχει πιο αυθεντικό άτομο από τον Lemmy. Απλά δεν υπάρχει. ΤΕΛΟΣ.
ποτε ηταν αυθεντικος?οταν ηταν ροουντιε του χεντριξ και επαιζε στους sam gopal kai hawkwind και ηταν χιππης?οταν με τους ελεεινους το επαιζε μετα πανκ?οταν στις αρχες του 80 την ειδε χεβυ μεταλ?οταν πιο μετα αποφασισε οτι ειναι ροκαμπιλας?
σκατα αυθετικος ηταν.επειδη συνεχεια ΛΕΕΙ οτι "γαμαει,πινει,ξαναπινει και δερνει" δεν τον κανει αυθεντικο.τον κανει εναν (καλο μεν) μπαχαλο.απο τετοιους ξερουμε πολλους.αυθεντικος ομως?αρχιδια.οτι αρπαξει ο κωλος του.μεταλλαδες?μεσα!πανκηδες?με τα χιλια!ροκαμπιλια?ολοι δικοι μου ειστε!χελλς εηντζελς?αδερφια!φασιστες?κολλητοι!αναρχικοι?ωραιοι!μπαχαλοι!τα σπατε!
δημοσιοσχετιστας του κερατα.
αν θελεις να δεις και να πεις για αυθεντικους ανθρωπους,στο πανκ υπαρχει ο greg sage και ο ian mckaye,στο ροκ εν ρολλ ο fred cole(με προυπηρεσια στον χωρο απο το 1964!),στο μεταλ o angelripper.αυτοι ναι,ειναι αυθεντικοι.
minime,αυτα ειναι χανουμικα ακουσματα ρε.ηζι ρεβολουσιον και ετσι.εμεις ειμαστε υπερ της αποδομησης,ειτε με τον καταστροφικο τροπο των siege/doom ειτε με την παρανοια της lydia lunch.
ion_storm
04-02-2009, 19:40
Πανκη ενώ γενικά τα λες πολυ σωστά και ωραία μουσικά και όχι μόνο (είσαι ένας από τους ελάχιστους που με κάνουν να συμπαθώ παοκ) για Lemmy θα διαφωνήσω.αλλά καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. είναι και οφ τοπικ αλλά δεν γαμιέται.
hcpunksonacid
04-02-2009, 19:49
Πανκη ενώ γενικά τα λες πολυ σωστά και ωραία μουσικά και όχι μόνο (είσαι ένας από τους ελάχιστους που με κάνουν να συμπαθώ παοκ) για Lemmy θα διαφωνήσω.αλλά καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. είναι και οφ τοπικ αλλά δεν γαμιέται.
ελα ρε!εδω με τον ελεωρουθλεσοπουλο το τοπικ εχει ξεφυγει προ πολλου.
αυτο που κραταω εγω ειναι οτι καταλαβαινεις το σκεπτικο μου.και ας διαφωνεις.γενικα δεν δεχομαι τις λεγομενες σταθερες σε οτιδηποτε στην ζωη μου.και τον μαλακα πανε με το ζορι να τον παρουσιασουν σαν σταθερα και σαν μεσσια του ροκ εν ρολλ εδω και 35 χρονια.σορρυ,αλλα δεν θα παρω.υπηρχαν ανθρωποι που αφιερωσαν την ζωη τους σε αυτην την φαση μουσικα και που ηταν και μεγαλυτεροι μπαχαλοι στην προσωπικη τους ζωη,αλλα δεν το εδειχναν σε καθε ευκαιρια.
περι εησιντισι.για να μην παρεξηγηθω,θεωρω την περιοδο με μπον σκοτ την (σαφως) πιο σπουδαια τους και οτι δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ βαρετοι τοτε,τουναντιον.
αλλα ο πουστης ο οπωροπωλης με την τραγιασκα δεν παλευεται.
CrippleHorse
04-02-2009, 19:52
Όσο για μεσσίες, θυμήθηκα το άλμπουμ με τους πιο σιχαμένα ηλίθιους στίχους που όμως γούσταρα. spiritual healing:
Born without eyes, hands, and a half a brain
Being born addicted to cocaine
Some say she's naive, she's a stupid bitch
Some say to forgive, guilty she should die
και
Born to be thrown in the trash to rot
To exist in this world may be a mistake
The one who is with child, it's their choice to make
Death and life taken so easily
Right or wrong, whose choice will it be?
Abortion, when it is needed
Execution, for those who deserve it
The giving and taking of life will always be
Altering the future
[...]
Life for a life should remain the rule
The innocent victim that is what's cruel
Look to the past is what we should do
When justice was done and justice was true
Using our laws to help their escape
An easy way out is what they create
Claiming insane is the way to freedom
People are stupid enough to believe them
υπερτιμημένος καθυστέρας και κάποιος θα με βρίσει όπου να ναι
Witchkiller
04-02-2009, 20:18
exei plaka na sxoliazeis tous Motorhead me Sodom avatar pantws
Δε γαμεί ?Θα το σκεφτόσουνα εσύ? Πιο πλάκα έχει που ποστάρω ακούγοντας Γονίδη...........
Αυτά που έχω διαβάσει για Motorhead έρχονται χαλαρά από το εγχηρίδιο του καθυστερημένου.............(συμπλιρώσατε μουσική προτήμιση).
Καλά Αλέξη άστο...εσύ στάνταρ είσαι με τους τυπάδες που κράζουν τους Onslaught μετά από τα demo οπότε δε μπορεί να σε πάρει κάποιος και πολύ σοβαρά σε ορισμένα θέματα.
Κράζετε Lemmy για καιροσκόπο .Γαμώ ρε ,μπράβο ,χτύπημα στο κατεστημένο............
ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ γιατί μάλλον το προσπεράσατε το προ'ι'γούμενο post μου
α)o Lemmy δεν το έπαιξε ποτέ metal .Δηλ όταν τον ρωτάγανε τι παίζει μια ζωή (ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΕΜΕ) punk η rock'n'roll έλεγε ότι έπαιζε ,από τα 70ιες μέχρι και σήμερα .Kαι ως ένα ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό έχει δίκαιο .Η μουσική του βέβαια είχε κυρίως απήχηση σε μεταλλάδες και πολλοί από αυτούς (όπως κι εγώ) θεωρούνε τους Motorhead το απόλυτο metalo rock'n'roll! Locomotive και "γεια σας" και μίλα για βρωμιά εσύ τρία μερόνυχτα σαν την κλαίουσα παρθένα Αλεξάκο................
b)άμα σε ενοχλεί η hard rockια στα ριφφς μαγκιά σου ,άμα σε ενοχλούν και τα (καρακαβλερά )solo τους μαγκιά σου .Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποια μπάντα που δηλώνει punk και έχει (σοβαρά)ριφφς και solos είναι και ξεπουλημένη επειδή κάποιοι σαν κι εσένα (μαζί με εσένα) είναι το αντίστοιχο των trueμεταλλάδων στο punk (γελάει ο κόσμος δηλαδή) σε θέμα μουσικής αντίληψης πάνω στο είδος που γουστάρουν.Πάνε άκου ντεμπούτο DRI να γουστέρνεις.
Τώρα τα περί Ac/Dc και γαμώ με Bon Scott εννοείται, το Back In Black σκοτώνει βουβάλια και το Hells Bells γαμεί ότι ακούτε πορωτηκά ,όμορφα,άνετα και σενιέ..............
Αυτά
ΚΑΡΑ ΕDIT :
[.μεταλλαδες?μεσα!πανκηδες?με τα χιλια!ροκαμπιλια?ολοι δικοι μου ειστε!χελλς εηντζελς?αδερφια!φασιστες?κολλητοι!αναρχικοι?ωραιοι!μπαχαλοι!τα σπατε!
Φιλάρα οι Motorhead ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ crossover μπάντα θες δε θες (που δε θες αλλά δε λέει και τίποτα δηλαδής) .Επιροή τους δηλώνουν ότι να'ναι στυλ συγκρωτημάτων όπως επείσης τους έχουν διασκευάσει και ότι νά ναι μπάντες. Αλλά ,ναι ρε ,έχεις δίκαιο ,κανονικά θα έπρεπε να έχουν πόρτα στα live τους και να λένε :IΦ ΥΙΟΥΡ ΝΟΤ ΙΝΤΟ ΜΕΤΑΛ......... κτλ κτλ .Ρε συντομνίσου λίγο ,μη τα λες έτσι..............
Τώρα για το πολιτικό του θέματος άμα εσύ κάνεις για φασίστα ένα τύπο που ντύνεται σαν τον Es και ευλογεί σαν τον Πάπα (ταυτόχρονα!) τότε ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΟΚΑΡΑ!
Γενικά Γονίδης και σας γαμώ όλους!
hcpunksonacid
04-02-2009, 20:25
μλκ,δεν ξερω γιατι.αλλα νιωθω μια ακατανικητη ελξη απεναντι σου.
γλυκε χολοκωστα μου,κανε κατι για αυτο.
Witchkiller
04-02-2009, 20:27
μλκ,δεν ξερω γιατι.αλλα νιωθω μια ακατανικητη ελξη απεναντι σου.
γλυκε χολοκωστα μου,κανε κατι για αυτο.
Θα αναίβω πάνω ρε μουρνταρόπαιδο να σε πάω "αγκαλίτσα" :love:
Edit: Ο Γονίδης γαμάει ότι ακούμε ,ε..............
Άκου "μια αγάπη δε τελιώνει μ'ένα χωρισμό" και προσκύνα!
hcpunksonacid
04-02-2009, 20:40
ειμαι σε μια κατασταση δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα,σβηνω στο ουισκι τα δικα σου τα σημαδια...
αυτο ναι,γαμαει ΟΤΙ ακουμε. :)
Witchkiller
04-02-2009, 20:42
ειμαι σε μια κατασταση δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα,σβηνω στο ουισκι τα δικα σου τα σημαδια...
αυτο ναι,γαμαει ΟΤΙ ακουμε. :)
Πονάει το αγόρι μου ?χαχα
Γονίδης ρε...................
hcpunksonacid
04-02-2009, 20:45
χαχαχαχαχα!ναι ποναω!επεσα απο τον πρωτο οροφο σαν αλλος μιχαλοπουλος(ασχετα αν με αποκαλουν "γαρδελοπανκ")
πανε δες μια στο ποστ πιξ οφ γιορσελφ.εγραψα στιχους για την παουερανια.θελω την γνωμη σου.
Witchkiller
04-02-2009, 20:57
χαχαχαχαχα!ναι ποναω!επεσα απο τον πρωτο οροφο σαν αλλος μιχαλοπουλος(ασχετα αν με αποκαλουν "γαρδελοπανκ")
πανε δες μια στο ποστ πιξ οφ γιορσελφ.εγραψα στιχους για την παουερανια.θελω την γνωμη σου.
Πόσταρα λέμε.......................... 8)
http://img443.imageshack.us/img443/6901/motorheadenglandlogojpgud2.jpg (http://imageshack.us)
ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΕΣΤΕ
Ford Prefect
05-02-2009, 13:19
ποτε ηταν αυθεντικος?οταν ηταν ροουντιε του χεντριξ και επαιζε στους sam gopal kai hawkwind και ηταν χιππης?
Ρε, εκτίθεσαι. Ο ίδιος έχει πει άπειρες φορές την ιστορία με τους Hawkwind. Ότι είχαν πρόβλημα μαζί του γιατί αυτοί ήταν χίπηδες του LSD και του χόρτου και αυτός την έβρισκε με speed. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το μπαμ που έγινε και ιν τρου Λέμι fashion τους πήδηξε τις γκόμενες, ψείρισε τον εξοπλισμό και την έκανε.
οταν με τους ελεεινους το επαιζε μετα πανκ?οταν στις αρχες του 80 την ειδε χεβυ μεταλ?οταν πιο μετα αποφασισε οτι ειναι ροκαμπιλας?
Ποτέ δεν το έπαιξε τίποτα. Γούσταρε ταχύτητες και καφρίλες και αυτό είχε απήχηση και σε πρωτομεταλάδες και σε πάνκηδες, οι οποίοι πήγαιναν αμφότεροι στα λάιβ τους και τα πηγαίνανε και μια χαρά. Δεν άλλαξε τον ήχο του και δεν αποκάλεσε ποτέ κάτι άλλο τον ήχο του πέρα από rock n' roll. Έχω άπειρες συνεντεύξεις που τον ρωτάνε περί μέταλ, περί πανκ και ό,τι θες και πάντα απαντάει εγώ παίζω rock n' roll. Ο κόσμος μπορεί να τους αποκαλεί ό,τι θέλει, ο Lemmy μια φορά είχε προ πολλού αποφασίσει τι είναι και τι θέλει. Να παίζει γρήγορα, να παίζει βρώμικα, να μπλουζάρει, να ροκάρει, να πηδάει, να κάνει live, να πίνει, εσαεί μέχρι να ψοφήσει. Και αυτό έκανε και αυτό κάνει.
σκατα αυθετικος ηταν.επειδη συνεχεια ΛΕΕΙ οτι "γαμαει,πινει,ξαναπινει και δερνει" δεν τον κανει αυθεντικο.τον κανει εναν (καλο μεν) μπαχαλο.απο τετοιους ξερουμε πολλους.αυθεντικος ομως?αρχιδια.
Τον κάνει αυθεντικό όταν βγάζει καινούργιο δίσκο και λέει "είναι μακράν ο χειρότερος δίσκος μου. Δεν είχα έμπνευση καθόλου, έπρεπε να βγει ο δίσκος λόγω εταιρείας και για να κάνουμε και το τουρ, οπότε το τίγκαρα σε guests μπας και πουλήσει και τίποτα" (για το March or Die). Πες ότι θέλεις, παπαριές δεν σου πουλάει, απλά γιατί ξέρει ο ίδιος καλύτερα από σένα και μένα τι είναι και τι κάνει.
οτι αρπαξει ο κωλος του.μεταλλαδες?μεσα!πανκηδες?με τα χιλια!ροκαμπιλια?ολοι δικοι μου ειστε!χελλς εηντζελς?αδερφια!φασιστες?κολλητοι!αναρχικοι?ωραιοι!μπαχαλοι!τα σπατε!
Φασίστας ο Λέμμυ. Χα. Ο οποίος τους έχει κράξει άπειρες φορές, ειδικά όταν με αφορμή το ψώνιο του με την ιστορία και το χόμπυ του να μαζεύει WWII memorabilia κλπ τον λέγανε δικό τους. Τους πάνκηδες ανέκαθεν τους σεβόταν, όπως και τον σέβονταν και ήξερε ότι είναι άλλη φάρα. Έλεγε ότι γουστάρει πράγματα αλλά πάντα ξεκαθάριζε την διαφορά. Έλεγε π.χ. "this is for the punks" πριν το God Save the Queen και έβλεπε κάτι μαλλιάδες να κάνουν "woaah" στον πρόλογο και τους έλεγε "you're not punks boys". Διάβασε συνεντεύξεις του επί του θέματος. Το τι μουσική γουστάρει κλπ δεν άλλαξε ποτέ τα λόγια του, ενώ για το τι μουσική παίζει είναι αστείο να το συζητήσουμε κιόλας. Η Μοτορχεντίλα είναι σήμα κατατεθέν ανά τις δεκαετίες.
Γενικά, ο Lemmy είναι ένα άτομο που με την ζωή του όλη έχει αποδείξει ότι είναι αυτό που δείχνει. Θέλει να βγάζει δίσκους, περιοδείες, sex drugs rock n' roll, τα περισσότερα φράγκα του ήταν όταν έγραψε στίχους για το No More Tears του Ozzy, σε ένα απλό διαμέρισμα μένει, στο ίδιο μέρος πάει και πίνει και εν πάσει περιπτώσει είναι φανερό ότι η άποψή σου είναι διαμορφωμένη επειδή κάποιοι κάνουν τον Λέμι σημαία τους και τσιφλίκι τους γιατί έτσι και εσένα στην σπάνε. Απλά ο Λέμι είναι πολύ μεγαλύτερος από όλους αυτούς και από τα 50 άτομα που είναι ακόμα ζωντανοί από άλλες εποχές, ο Λέμι είναι μακράν το άτομο που δεν μπορείς να του καταλογίσεις ότι πουλάει μια πραμάτεια σε φανατικό κοινό ή να εκμεταλεύεται το μύθο του. Ό,τι έκανε κάνει και θα κάνει μέχρι να τον πάρει ο θάνατος.
Περιμένουμε ταινία Λέμι.
Marillion
05-02-2009, 13:24
http://www.youtube.com/watch?v=J5U2alrzeDE
Γενικά, ο Lemmy είναι ένα άτομο που με την ζωή του όλη έχει αποδείξει ότι είναι αυτό που δείχνει. Θέλει να βγάζει δίσκους, περιοδείες, sex drugs rock n' roll, τα περισσότερα φράγκα του ήταν όταν έγραψε στίχους για το No More Tears του Ozzy, σε ένα απλό διαμέρισμα μένει, στο ίδιο μέρος πάει και πίνει και εν πάσει περιπτώσει είναι φανερό ότι η άποψή σου είναι διαμορφωμένη επειδή κάποιοι κάνουν τον Λέμι σημαία τους και τσιφλίκι τους γιατί έτσι και εσένα στην σπάνε. Απλά ο Λέμι είναι πολύ μεγαλύτερος από όλους αυτούς και από τα 50 άτομα που είναι ακόμα ζωντανοί από άλλες εποχές, ο Λέμι είναι μακράν το άτομο που δεν μπορείς να του καταλογίσεις ότι πουλάει μια πραμάτεια σε φανατικό κοινό ή να εκμεταλεύεται το μύθο του. Ό,τι έκανε κάνει και θα κάνει μέχρι να τον πάρει ο θάνατος.
:thumbsup:
Gia auto to logo de prokeitai na dialusoun oi Motorhead. Apla mia mera tha mathoume pws pethane and that's it.
Eite aresei se kapoious eite oxi o Lemmy einai o teleutaios alithinos rocker.
GuardianOfIvorytower
05-02-2009, 18:28
Όσο για μεσσίες, θυμήθηκα το άλμπουμ με τους πιο σιχαμένα ηλίθιους στίχους που όμως γούσταρα. spiritual healing:
Born without eyes, hands, and a half a brain
Being born addicted to cocaine
Some say she's naive, she's a stupid bitch
Some say to forgive, guilty she should die
και
Born to be thrown in the trash to rot
To exist in this world may be a mistake
The one who is with child, it's their choice to make
Death and life taken so easily
Right or wrong, whose choice will it be?
Abortion, when it is needed
Execution, for those who deserve it
The giving and taking of life will always be
Altering the future
[...]
Life for a life should remain the rule
The innocent victim that is what's cruel
Look to the past is what we should do
When justice was done and justice was true
Using our laws to help their escape
An easy way out is what they create
Claiming insane is the way to freedom
People are stupid enough to believe them
υπερτιμημένος καθυστέρας και κάποιος θα με βρίσει όπου να ναι
Ορίστεεεεεεεε???? Καθυστέρας ο Chuck??? Από ποια άποψη βρε συ??? Κ σιχαμένοι στίχοι???? Τι να σου, διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως κ διαγωνίως.....αν ψήνεσαι εξηγείς το λόγο.
Boris-san
06-02-2009, 00:28
Ti les re malaka Crippled
phthoggon
06-02-2009, 01:04
Εε οι στίχοι αυτοί τουλάχιστον άουτ οφ κόντεξτ (αν υποθέσουμε ότι τους εννοεί δηλαδή χωρίς ειρωνία) είναι κάργα ακροδεξιοί. Btw κάποιοι λέγαν ότι ο Chuck υποτίθεται ήταν reborn Christian και έτσι προς το τέλος της ζωής του, δεν ξέρω αν ισχύει.
Boris-san
06-02-2009, 01:10
Den to gnwrizw afto.Nai einai akrws parekshghsimoi oi stixoi tou.alla nomizw eirwnikos einai
phthoggon
06-02-2009, 01:23
Μπαα με μία προσεκτικότερη ανάγνωση με την καμία, πολύ κλασικό παράδειγμα ρεπουμπλικάνου - συντηρητικού, κατά των αμβλώσεων, περισσότεροι νόμοι βάλτε τους μέσα στις φυλακές γιέα και έτσι. Ντάξ όχι ότι μπορείς να κρίνεις με 2-3 αποσπάσματα αλλά ενδιαφέρον να ακούσουμε τη γνώμη κανενός που έχει ασχοληθεί πιο πολύ.
carheart
06-02-2009, 01:30
Αυτός δεν ήταν που είχε patch SS και έλεγε πως το χε λογω KISS, και πως δεν ήξερε τι είναι τα SS;
Boris-san
06-02-2009, 01:31
:shock:
The Good Son
06-02-2009, 02:47
MOTORHENT (http://www.youtube.com/watch?v=RKhbzLmpw34)<- clicky.
GuardianOfIvorytower
07-02-2009, 15:09
Τι να σας πω, εμένα μ αρέσουν αρκετά οι στίχοι που είχε γράψει ο μακαρίτης. Μερικοί μπορεί να είναι παρεξηγήσιμοι ή διφορούμενοι, αλλά, όσο τους θυμάμαι - έχω καιρό να τους διαβάσω, μου είχαν αρέσει αρκετά. Κ έχει γράψει κ ορισμένους αρκετά προσωπικούς τους οποίους εκτιμώ επίσης (See Through Dreams, Destiny). Anyway, ας πει κ ο Crippled τι εννοεί κ το συζητάμε ξανά.
1.Possessed-7 churches
2.Slayer-reign in blood
3.Voivod-killing technology
4.Hellhammer-apocalyptic raids
5.Sarcofago-inri
6.Sodom-in the sign of evil
7.Venom-black metal
8.Sacrifice-torment in fire
9.Razor-executioners song
10.Deliverance-devils meat
11.Exorcist-nightmare theatre
12.Infernal Majesty-none shall defy
13.Mercyful Fate-melissa
14.Bolt Thrower-realm of chaos
15.Poison-into the abyss
16.Cirith Ungol-frost and fire
17.Impaled Nazarene-tol cormpt
18.Vulcano-bloody vengeance
19.Death-scream bloody gore
20.Anihilated-path to destruction
21.Dark Angel-darkness descends
22.Destruction-sentence of death
23.Darkthrone-transylvanian hunger
24.Celtic Frost-morbid tales
25.Holy Terror-mind wars
26.Entombed-left hand path
27.Master-master
28.Bathory-under the sign
29.Sadus-chemical exposure
30.Varathron/Necromantia-split
Μεγάλο θρεντ. Άξιο μπαμπ. το διάβασα όλο.
Ναι ο τσακ ήταν ένας ακόμη δεξιουλης κρυφο-γκει born again christian, οι στίχοι του είναι γελοίοι. Για να λύσω την απορία 3 χρόνων.
Το χιεβιμεταλ είναι για αδερφές.
και το Hells Bells γαμεί ότι ακούτε πορωτηκά ,όμορφα,άνετα και σενιέ..............
εισαι ποδοσφαιροφιλος και με αρεσεις
http://www.youtube.com/watch?v=-EaPFQHdBsU&feature=related
ποτε ηταν αυθεντικος?οταν ηταν ροουντιε του χεντριξ και επαιζε στους sam gopal kai hawkwind και ηταν χιππης?
Ρε, εκτίθεσαι. Ο ίδιος έχει πει άπειρες φορές την ιστορία με τους Hawkwind. Ότι είχαν πρόβλημα μαζί του γιατί αυτοί ήταν χίπηδες του LSD και του χόρτου και αυτός την έβρισκε με speed. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το μπαμ που έγινε και ιν τρου Λέμι fashion τους πήδηξε τις γκόμενες, ψείρισε τον εξοπλισμό και την έκανε.
οταν με τους ελεεινους το επαιζε μετα πανκ?οταν στις αρχες του 80 την ειδε χεβυ μεταλ?οταν πιο μετα αποφασισε οτι ειναι ροκαμπιλας?
Ποτέ δεν το έπαιξε τίποτα. Γούσταρε ταχύτητες και καφρίλες και αυτό είχε απήχηση και σε πρωτομεταλάδες και σε πάνκηδες, οι οποίοι πήγαιναν αμφότεροι στα λάιβ τους και τα πηγαίνανε και μια χαρά. Δεν άλλαξε τον ήχο του και δεν αποκάλεσε ποτέ κάτι άλλο τον ήχο του πέρα από rock n' roll. Έχω άπειρες συνεντεύξεις που τον ρωτάνε περί μέταλ, περί πανκ και ό,τι θες και πάντα απαντάει εγώ παίζω rock n' roll. Ο κόσμος μπορεί να τους αποκαλεί ό,τι θέλει, ο Lemmy μια φορά είχε προ πολλού αποφασίσει τι είναι και τι θέλει. Να παίζει γρήγορα, να παίζει βρώμικα, να μπλουζάρει, να ροκάρει, να πηδάει, να κάνει live, να πίνει, εσαεί μέχρι να ψοφήσει. Και αυτό έκανε και αυτό κάνει.
σκατα αυθετικος ηταν.επειδη συνεχεια ΛΕΕΙ οτι "γαμαει,πινει,ξαναπινει και δερνει" δεν τον κανει αυθεντικο.τον κανει εναν (καλο μεν) μπαχαλο.απο τετοιους ξερουμε πολλους.αυθεντικος ομως?αρχιδια.
Τον κάνει αυθεντικό όταν βγάζει καινούργιο δίσκο και λέει "είναι μακράν ο χειρότερος δίσκος μου. Δεν είχα έμπνευση καθόλου, έπρεπε να βγει ο δίσκος λόγω εταιρείας και για να κάνουμε και το τουρ, οπότε το τίγκαρα σε guests μπας και πουλήσει και τίποτα" (για το March or Die). Πες ότι θέλεις, παπαριές δεν σου πουλάει, απλά γιατί ξέρει ο ίδιος καλύτερα από σένα και μένα τι είναι και τι κάνει.
οτι αρπαξει ο κωλος του.μεταλλαδες?μεσα!πανκηδες?με τα χιλια!ροκαμπιλια?ολοι δικοι μου ειστε!χελλς εηντζελς?αδερφια!φασιστες?κολλητοι!αναρχικοι?ωραιοι!μπαχαλοι!τα σπατε!
Φασίστας ο Λέμμυ. Χα. Ο οποίος τους έχει κράξει άπειρες φορές, ειδικά όταν με αφορμή το ψώνιο του με την ιστορία και το χόμπυ του να μαζεύει WWII memorabilia κλπ τον λέγανε δικό τους. Τους πάνκηδες ανέκαθεν τους σεβόταν, όπως και τον σέβονταν και ήξερε ότι είναι άλλη φάρα. Έλεγε ότι γουστάρει πράγματα αλλά πάντα ξεκαθάριζε την διαφορά. Έλεγε π.χ. "this is for the punks" πριν το God Save the Queen και έβλεπε κάτι μαλλιάδες να κάνουν "woaah" στον πρόλογο και τους έλεγε "you're not punks boys". Διάβασε συνεντεύξεις του επί του θέματος. Το τι μουσική γουστάρει κλπ δεν άλλαξε ποτέ τα λόγια του, ενώ για το τι μουσική παίζει είναι αστείο να το συζητήσουμε κιόλας. Η Μοτορχεντίλα είναι σήμα κατατεθέν ανά τις δεκαετίες.
Περιμένουμε ταινία Λέμι.
σεβαστικο ποστ αλλα...τι λες παιδι μο?
σχεδον Ο,Τι εγραψες ειναι λαθος λολ
Ήταν ένα ωραίο θρέντ.
Και ο Βικ ακόμα τρώεει πρόλογο ότι ο Λέμμυ είναι "Sex, drugs and rock n roll".
Βρε αν δεν πήγαινε να του αλλάξουν αίμα μία στο τόσο, θα είχε τεζάρει εδώ και 20 χρόνια.
Βγάλε από το μυαλό σου το urban legend επιτέλους.
ενταξει αυτο με τα ανταλλακτικα αιματα ειναι μυθος
παρολαυτα τα οσα εγραψε για τον Ιαν ειναι οι παπαριες που εχουν γραφει γενικα στον τυπο και οτι ηθελε και περασε ο ιδιος
ελεσντι και ''χορτο'' μονο οι Hawkwind? λολ τι σκατα εγραψες...γελανε οι γαλαξιες
ειμαι καθετα αντιθετος με την αποψη του πανκη για τον Ιαν αλλα με κατι τετοια ποστ που αναπαραγουν τον μυθο τον καταλαβαινω
και τεσπα αμα ηταν λερα κακια ο Ιαν τοτε τι να πει κι ο Calvert με τις χειροβομβιδες στο Παρισι
tsimpouklano
07-08-2012, 22:49
Ωραίο thread, ιντίιντ.
Αυτό με συγκίνησε, εύγε
Elysian Fields - Adelain
ikonoklast
08-08-2012, 01:03
Πήγα να κάνω μια λίστα αλλά μετά θυμήθηκα ότι είμαι παραείμαι μεταλάς.
Ford Prefect
08-08-2012, 11:57
Ήταν ένα ωραίο θρέντ.
Και ο Βικ ακόμα τρώεει πρόλογο ότι ο Λέμμυ είναι "Sex, drugs and rock n roll".
Βρε αν δεν πήγαινε να του αλλάξουν αίμα μία στο τόσο, θα είχε τεζάρει εδώ και 20 χρόνια.
Βγάλε από το μυαλό σου το urban legend επιτέλους.
E, ποια είναι η αλήθεια, πείτε μου και οι δύο. Δεν έχω διαβάσει διεξοδικά τι λένε οι υπόλοιποι Hawkwind είναι η αλήθεια επί του θέματος, μόνο ό,τι ειπώθηκε στο Lemmy (την ταινία). Κατά τα άλλα η πηγή μου είναι συνεντεύξεις του Lemmy και η αυτοβιογραφία του, προφανώς είναι μόνο η μια μεριά. Δεν αισθάνομαι πολύ άσχημα που μπορεί να έκανα λάθος στα ναρκωτικά αν και νομίζω ότι θυμάμαι καλά. Οι χίπηδες και ο σπιντάκιας, η ψυχεδέλεια και ο κάφρος, αυτό παρουσίαζαν όλοι για την φάση. Τώρα αν κάνανε και μανιτάρια και πεγιότε και κρακ και βαράγανε πρέζα στην κοιλιά ταυτόχρονα, δεν ξέρω.
Όσο για τον ίδιο τον Λέμμυ, νομίζω ότι δεν είναι καμιά αινιγματική φυσιογνωμία. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι είναι κατά βάθος ένας πόζερος που απολαμβάνει το καλτ στάτους του, το έχτισε αυτό το στάτους εντελώς τίμια, κάνοντας αυτό που λέει: βγάζοντας δίσκους, παίζοντας λάιβ και στην πορεία ζώντας το γνωστό τρίπτυχο. Η ατάκα περί χειρότερου δίσκου είναι διαβασμένη από εμένα την εποχή του δίσκου. Το λάθος πού βρίσκεται; Ή μάλλον, μιας και είναι ΟΛΟ σχεδόν λάθος, το σωστό που έπιασα ποιο είναι;
στο πεο μας για τον lemmy
θελουμε πισω τον τρου τσογλανο
http://spa.fotolog.com/photo/10/42/21/chiles_motorhead/1205961349_f.jpg
Ωχ ρε συ Βικ.
Ντάξει, στο λέω απλά.
Αν δεν ήταν τόσο fake θα είχε ψοφήσει προ πολλού.
Τόσο απλά.
Ούτε κάφρος, ούτε τίποτα τέτοιο δεν ήταν.
Και ούτε φυσικά αποτελεί το "ζωντανό, τελευταίο ροκ εν ρολ είδωλο" που μας έχετε πρήξει.
Ford Prefect
08-08-2012, 15:00
Δηλαδή αν ψόφαγε το 1992 ξέρω γω, θα ήταν όλα σωστά; Τι λε ρε παιδί μου.
Δεν έχω καμιά καούρα για ροκενρόλ είδωλα, ούτε θαυμάζω το λάιφστάιλ του τρίπτυχου. Αλλά του αναγνωρίζω αυθεντικότητα, τον μπάσταρδο που κάνει αυτό που του αρέσει και λέει αυτό που θέλει να πει. Και εντάξει, έφερε μια τσίτα και μπίχλα με τους Motorhead που έχει διαποτίσει πολλές μουσικές που ακούω. Και βγήκε από τον τάφο με την Χάρλει που λέει και ο μινμιν σε εκείνη την υπέρτατη βιντεοκλιπάρα της κομματάρας.
warlord mkII
09-08-2012, 02:11
best topic ever. πρέπει να σηκωθώ στις 7 αλλά κάθομαι και διαβαζω για anal fisting από μεταλλούδες οι οποιες δεν μπορει να ειναι τρου αφου το μεταλ ειναι μονο για ανδρες αλλα ακομα κι απο αυτες ο λεμμυ ειναι πιο φεϊκ αλλά όχι τόσο φασιστάκι οσο ο τσακ, την Χ να αλληλοχυνεται στη μουρη με τον θρασερ και τον τζοευ αλλεν με δακρυα να απαγγελει "μανα θα παω στα καραβια".
Η απαντηση σε ολα αυτα ειναι μια:
http://www.youtube.com/watch?v=Vw3GVmsVKkk
πάντως εγώ είπα ότι ο τσακ ήταν δεξιούλης, όχι φασίστας! Συνηθισμένες ρεπουμπλικανικές θέσεις σε ζητήματα εκτρώσεων, κοινωνικής πρόνοιας κτλ
Headphones
10-08-2012, 03:10
Megadeth - Rust in peace
Iron Maiden - Somewhere in time, Piece of mind
Manowar - Into glory ride
Manilla Road - The Deluge
Psychotic Waltz - Social grace, Into the everflow
Sieges Even - Sense of change, The art of navigating by the stars
Pain of Salvation - PE1
Black Sabbath - s/t, Paranoid
Dodheimsgard - 666 International
Death - Leprosy
Bruce Dickinson - Accident of birth
Savatage - Hall of the mountain king, Gutter Ballet
Atheist - Elements
Slayer - Seasons in the abyss
stam and the witches
13-08-2012, 15:51
Η μεγαλύτερη heavy metal μπάντα των ΗΠΑ έχει τραγούδι που εγώ αν ήμουν γυναίκα και είχα λίγη τσίπα πάνω μου θα τους μισούσα(Pleasure Slave). Το ίδιο και η μεγαλύτερη heavy metal μπάντα του Καναδά(Show me your tits).
Όσο για το πως το εκλαμβάνουμε εμείς και δεν μας ενοχλεί; Ε μάλλον ως χαβαλέ. Έτσι ήταν πάντα.
Best post ever.
VidnaObmana
13-08-2012, 18:11
Virus - The Black Flux
Virus - Carheart
Virus - The Agent That Shapes The Desert
DHG - 666 International
Ulver - Bergtatt
Ministry - The Last Fix
Entombed - Wolverine Blues (μπασταρδο αλλα οκ)
Μέταλ λέμε ρε κρυπταδερφή (!) Vidna.
Που τα βλέπεις εσύ τα ατσάλια στην λίστα σου?
VidnaObmana
13-08-2012, 18:29
Ωχ, με φαγανε.
stam and the witches
13-08-2012, 20:46
Αν δέχεσαι ένα μικρό του μέρος και απαρνιέσαι όλα τα άλλα, ε σόρι, αλλά καταλήγουμε σε αυτό που είπα στην αρχή.
Δεν έχεις θέση στο heavy metal.
Τι φανταστικό θρεντ.
tsimpouklano
13-08-2012, 21:04
^με ταποπάνω έχω λιώσει :λοοοολ:
Μέταλ λέμε ρε κρυπταδερφή (!) Vidna.
Που τα βλέπεις εσύ τα ατσάλια στην λίστα σου?
Δίνεις αφορμή και πάτημα για υπερανάλυση του τι ειναι metal, τι ατσάλι, ποίος δικαιούται να λέγεται metal, κλπ κλπ κλπ, συζητήσεις απείρως βαρετές μπλα μπλα μπλα, μα το χειρότερο είναι ότι δίνεις αφορμή να ποστάρει ο ruthless στο thread.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
13-08-2012, 22:06
εχω γραψει μια πτυχιακη για παθητικη πυροπροστασια σε δομικο ΑΤΣΑΛΙ
τα συμπερασματα που εβγαλα ειναι τα εξης:
αν παραδειγματιστουμε απ'την πραγματικότητα το ΑΤΣΑΛΙ ειναι κράμα και σαν τέτοιο θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται και στην μουσική.
η καθαρότητα ειναι μια αφηρημενη ψευδαίσθηση που δεν ισχυει στην παραγωγή αφου είναι γνωστο πως το ατσαλι ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ και δεν βρίσκεται ετοιμο, ανοθευτο, γνησιο
ως εκ τουτου η ατυχης επιλογη ονόματος, αποκαλύπτει το φιασκο πίσω απ'το μουσικο ΑΤΣΑΛΙ το οποιο δεν ειναι τπτ παραπανω από δρακοι με πινελο στο cover, σπαθια (το κράμα), ηλεκτρικές κιθάρες, επικολυρική ατμόσφαιρα (χαρακτηριστικό 2500 μουσικων ακόμα), βρακάκια, ρουθλεσσ, καραφλοχαίτες και ΠΥΡΙΝΑ ριφφ τα οποια σε μεγάλες θερμοκρασιες δεν το λιώνουν όπως πιστεύεται από συνομωσιολόγους αλλά υπάρχει μια διάβρωση και σαν να καμπουριάζει.
ενα συνοθύλευμα πραγμάτων δηλαδή που δεν το καθιστούν μοναδικό και ανώτερο από αλλά πράγματα. ούτε σεξιστικό αφού τα ατσαλια δεν έχουν συνείδηση, ούτε προκαταλήψεις, δεν σκέφτονται και απλώς χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους για διάφορες δουλειές, οπως στην περίπτωση της κλίκας του ρουθλεςς που χρησιμοποιούν αυτήν την ουδέτερη ύλη για να προάγουν τα σεξιστικά τους συμπεράσματα.
υποσημειώση περί πύρινων ριφφς : προσοχή να μην ειναι πολύ ζεστά καθώς και τα σολο να παίζονται σε λογικές ταχύτητες. οι Manowar με σιδερά κάτι ήξεραν όταν έπαιρναν πάνκη για κιθαριστα.
νομιζω κάλυψα το θέμα πληρως, ευχαριστώ
Ra Pariah
14-08-2012, 16:42
3.darkthrone-ravishing grimness
Σπυρέτο, σε περίπτωση που δεν έχεις ασχοληθεί με το Hate Them το συστήνω ανεπιφύλακτα. Πιο μπαμ και κάτω νοοτροπία από το Ravishing, το οποίο έχει σχετικά μεγάλες σε διάρκεια συνθεσεις(-άρες). Για μένα το καλύτερο Νταρκ-θρόν (κοφτό) από την εποχή του Total Death. Κι άσε μερικούς να λένε για Sardonic Wrath. :pingpong: